Afrodiziaka – jedlo a potraviny

Afrodiziaka jedlo a potraviny

Ak chcete podporiť svoju či partnerkinu sexuálnu túžbu, vášeň a apetít, rozhodne by ste nemali zabudnúť na afrodiziaka. Jedlo a potraviny sú pritom vynikajúcim prirodzeným prostriedkom s afrodiziakálnymi účinkami. Mnoho z nich má vplyv nielen na libido, ale v prípade mužov aj na zlepšenie erekcie.

Medzi najznámejšie afrodiziaka v jedle patria morské plody, ktoré sú veľmi obľúbenou večerou v prípade, že sa chystáte s partnerkou stráviť vášnivú noc. Ak ich zapijete červeným vínom, ide o skvelú kombináciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V kuchyni je ale oveľa viac potravín a jedál, ktoré môžu povzbudiť sexuálne zmysly a to tak u mužov, ako aj u žien. Pozrieme sa preto na tie najznámejšie a najúčinnejšie a pevne verím, že vás k niečomu zaujímavému inšpirujú.

Afrodiziaka – potraviny

Afrodiziaka - potraviny Začnem potravinami, ktoré sú mužské aj ženské afrodiziaka. Viaceré z nich sú možno aj súčasťou vášho bežného jedálnička, niektoré zas zrejme nekonzumujete ani občasne. Medzi takéto potraviny patrí aj ovocie, rôzne druhy korenín, sladkosti či dokonca aj zelenina.

Nech sa páči, toto sú najlepšie potraviny na sexuálny apetít:

Ustrice

Začnem hneď zostra spomínanými darmi mora, konkrétne teda ustricami. Ich afrodiziakálne účinky sú dokumentované už od nepamäti a majú navyše veľmi zaujímavú chuť. Majú aj veľa vitamínov a povzbudzujú libido a sexuálny apetít u oboch pohlaví.

Chilli

Štipľavosť a sexuálny apetít sú ako sestra a brat. Okoreniť si svoj sexuálny život môžete práve korením z čili papričiek, ktoré obsahujú látku kapsaicín. Tá má na svedomí zlepšenie prekrvenia aj pohlavnej sústavy a výsledkom je zvýšenie sexuálnej túžby.

Oriešky

Bohatým zdrojom aminokyselín a najmä minerálov typu Zinok, čo sú látky dôležité pre plodnosť aj pre sexuálny apetít, sú oriešky. Najväčšie afrodiziakálne účinky majú píniové oriešky, mandle a vlašské orechy.

Koreniny

V kuchyni často krát používame koreniny a korenie s afrodiziakálnymi účinkami a ani o tom nevieme. Tajomstvom je zvýšiť ich koncentráciu a intenzitu používania. Dobrým príkladom sú vanilka, škorica, rozmarín, čierne korenie, mäta, zázvor, muškátový orech či klinčeky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Med

Ak sa dá, môžete oriešky či koreniny kombinovať s medom. Áno, aj úplne obyčajný med je totiž skvelé afrodiziakum a nie nadarmo sa prvým manželským týždňom hovorí „medové“.  Skúsiť môžete aj medovinu, no pochopiteľne, s ňou to moc nepreháňajte.

Káva

Skvelým stimulantom pre sexuálne chúťky je aj káva, konkrétne vďaka obsahu kofeínu. Tu dbajte však na dve veci. Prvou je, aby šlo o kvalitnú kávu, čiže žiadne instantné kávy vo vás leva či levicu neprebudia. Druhou je, aby ste to neprehnali, inak má kofeín utlmujúci účinok.

Ananás, maliny a jahody

Viaceré druhy ovocia sú skvelým prírodným afrodiziakom, no táto trojica vyčnieva najviac. Ananás je navyše skvelý detoxikant a obsahuje veľa vitamínu C. Maliny a jahody sú zas bohaté aj na Zinok a čo je ešte lepšie, môžete ich využiť pri posteľných radovánkach.

Cesnak a cibuľa

Tieto dva druhy zeleniny sú na prvý pohľad v rozpore s afrodiziakálnymi účinkami, ale naozaj len na prvý pohľad. Majú totiž v sebe látky, ktoré dokážu poriadne rozprúdiť krvný obeh, čo je nevyhnutnosť pre sexuálny apetít. Obaja partneri ale musia mať rovnaký vkus.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čokoláda a kakao

Už Aztékovia vedeli, že čokoláda a kakao sú výnimočné potraviny s výnimočnými vlastnosťami. Kvalitná čokoláda s obsahom aspoň 70 % kakaa obsahuje antioxidanty aj viaceré minerály a má povzbudzujúce účinky na dobré mentálne zdravie aj sexuálny život.

Červené víno a šampanské

Víno ako alkohol prírodného pôvodu patrí medzi afrodiziaka, no treba si dať pozor na jeho množstvo. Menší objem, napríklad pohár v k večeri, môže prebudiť zmysly a zlepšiť vašu potenciu. Ak to však preženiete, má naopak utlmujúce účinky a dosiahnete pravý opak.

Zázvor

Na zvýšenie sexuálnej výkonnosti, ale napríklad aj na lepšie spaľovanie tukov sa hodí zázvor. Koreň sa môže konzumovať surový, varený aj kandizovaný a veľmi často sa používa najmä v ázijskej kuchyni. Je výborným stimulantom krvného obehu a pomáha na libido aj ženám.

Granátové jablká

Nie je jablko ako jablko. Granátové jablká sú skvelým dezertom a navyše vynikajúcim ovocím s afrodiziakálnymi účinkami. Má veľmi pozitívne účinky najmä u mužov, ktorým pomáha nielen zvýšiť ich libido a sexuálnu potenciu, ale aj zlepšiť erekciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Špargľa

Poslednou potravinou s afrodiziakálnymi účinkami je špargľa. Ide o veľmi dobrý zdroj energie, ktorý obsahuje viacero vitamínov a minerálov. Navyše, jej pravidelná konzumácia stimuluje pohlavné hormóny, čo má priamy a pozitívny vplyv na libido.

POZOR NA MNOŽSTVO

Ak sa rozhodnete vyskúšať tieto potraviny ako afrodiziaka, rád by som vás upozornil, aby ste to nepreháňali s množstvom. Zjesť kilo čokolády či jahôd z vás nespraví žiadneho predátora v posteli, môže naopak spôsobiť skôr zdravotné problémy.

Afrodiziaka – jedlá a nápoje, ktoré môžete kombinovať

Afrodiziaka - jedlá a nápoje, ktoré môžete kombinovať Od jednotlivých potravín sa teraz presuňme ku konkrétnym jedlám. Práve potraviny, ktoré som spomínal vyššie, môžete použiť ako ingrediencie a súčasť, k nim potom môžete skombinovať aj rôzne nápoje. Možností je veľa, stačí si len vybrať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú moje najviac osvedčené recepty a kombinácie:

Ustrice s vínom: Zrejme niet lepšieho nápadu na romantickú večeru, ako sú ustrice spolu s červeným alebo šumivým vínom. Táto kombinácia je skvelá tak pre mužov, ako aj pre ženy a to najmä v prípade, že ide o menšie predjedlo alebo menšie hlavné jedlo.

Cestoviny s cesnakom a chilli: Ak sa chce muž ukázať ako šikovný kuchár na prvej večeri u seba doma, mal by spraviť cestoviny. Je to chutné a ľahké jedlo, najmä ak ide o tmavé (celozrné) a zdravé cestoviny. Spravte ich s paradajkovou omáčkou, štipkou cesnaku a chilli!

Zmrzlina s čokoládou a orieškami: Kvalitná zmrzlina posypaná kúskami čokolády a orieškami, to je pastva pre oči aj chuťové poháriky. Pokiaľ to nepreženiete s množstvom a zmrzlinu prelejete decentne likérom, máte afrodiziakum ako stvorené pre vášnivú noc.

Mrazené maliny a jahody: Pri studených dezertoch sme neskončili, toto však bude viac „home made“. Dajte do mrazáku zamraziť v sirupovom náleve maliny a jahody, vytiahnite ich na druhý deň, pridajte šľahačku a vaša partnerka vás „zožerie“ od lásky aj vďačnosti.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Granátové jablká s ananásom: Na záver sme si nechali zdravú ovocnú bombu. Stačí len na drobno nakrájať granátové jablko, k tomu pridať kúsky ananásu a preliať to ananásovou šťavou a chutné afrodiziakum ja na svete!

POPUSTITE UZDU FANTÁZII

Všetky vyššie spomínané príklady sú len ukážkou, čo si môžete dopriať so svojou partnerkou na večeru alebo ako dezert. Pokojne popustite uzdu svojej fantázii a nenechajte sa zbytočne obmedzovať nejakými konvenciami. Skombinovať môžete čokoľvek, čo vám bude chutiť!

Moje vlastné skúsenosti pri zvýšení sexuálneho apetítu

Moje vlastné skúsenosti pri zvýšení sexuálneho apetítu Jedlo, potraviny aj nápoje sú síce skvelé afrodiziaka, ale ako viem z vlastnej skúsenosti, len s nimi si nevystačíte. Pokiaľ chcete ešte viac zlepšiť a zvýšiť sexuálny apetít sebe aj svojej partnerke, existuje na to niekoľko overených postupov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú tie, ktoré najviac pomohli mne a verím, že pomôžu aj vám:

V zdravom tele zdravý sex: Presne tak, mať fyzickú kondíciu je alfa a omega chuti na milostné hrátky. Dbajte na pravidelný pohyb, snažte sa o dostatok spánku, odpočívajte aj počas dňa, nebojte sa zvoľniť v práci a venujte čas aj svojim hobby.

Nalaďte sa na pozitívnu vlnu: Nielen fyzická, ale aj mentálna kondícia je veľmi dôležitá pre kvalitný milostný život. Zabudnite na stres, snažte sa myslieť pozitívne, zmeňte svoj postoj k problémom. Ak sa zbavíte negatívnych a depresívnych myšlienok, hneď bude aj sex krajší!

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Starajte sa o seba: Vyššie sebavedomie aj vyššia atraktivita v očiach partnerky, to všetko sa dá dosiahnuť niekoľkými jednoduchými zmenami svojho zovňajška. Začnite sa viac o seba starať, skúste novú vôňu, vymeňte zopár vecí v šatníku, zvoľte nový účes a dbajte o seba.

Využite aj prírodný doping: Veľmi dôležitou vecou, na ktorú by som chcel upozorniť, je pomoc v podobe prírodných prostriedkov. Rôzne bylinky, najmä z Ázie a Južnej Ameriky, majú mimoriadne afrodiziakálne účinky. môžete si ich kúpiť vo forme extraktov a spraviť čaj, prípadne využiť iné formy na konzumáciu.

Ako fungujú tabletky na zvýšenie sexuálneho apetítu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na zvýšenie sexuálneho apetítu a prečo ich odporúčam Ak už hovorím o tej sile prírody, nedá mi nespomenúť modernú formu využitia rôznych bylín a rastlín s afrodiziakálnymi účinkami. Ide o tabletky, ktoré sa jednoducho prehltnú a zapijú. Žiadna strata času s prípravou čaju, žiadne varenie a neporiadok v kuchyni.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto tabletky pritom fungujú na prírodnom zložení:

  • Základom tabliet sú extrakty rastlín, ktoré pomáhajú zvýšiť libido, stimulovať zmysly a zlepšiť prekrvenie pohlavnej sústavy, čím vplývajú na zvýšenie túžby po sexe

Príroda sama nám ponúka tie najlepšie afrodiziaka a žiadne jedlo či potraviny ju v tomto nemôžu nahradiť, hoci sú tiež vhodným doplnkom. Medzi už osvedčené byliny patria napríklad Maca, Ženšen, Muira Puama či Tribulus Terrestris, ktoré sú použité práve v týchto tabletkách ako ich hlavné účinné látky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Samotné prípravky vám ponúkajú aj množstvo ďalších benefitov:

v prvom rade sú pre telo prirodzené a to práve kvôli spomínanému zloženiu, čo znamená v praxi minimum nežiaducich či vedľajších účinkov
veľmi pozitívna je aj dostupnosť, nakoľko tabletky si kúpite bez problémov sami, nemusíte mať predpis a sú dostupné aj na objednávku cez internet
veľkým plusom je tiež široký výber značiek, niektoré podporujú viac libido, iné zas napríklad majú účinky skôr na kvalitu erekcie

Užívanie týchto prípravkov však musí byť pre dosiahnutie maximálneho výsledku dlhodobejšie. Určite nečakajte, že zo dňa na deň sa vám zlepší sexuálny apetít, nakoľko účinné látky sú prírodného charakteru a musia v tele účinkovať aspoň 2 až 3 mesiace.

NIELEN AKO AFRODIZIAKA

Veľké pozitívum týchto tabliet je najmä v ich širšom účinku, najmä v prípade mužov fungujú prípravky na celkové zlepšenie sexuálneho života. Majú totiž pozitívne účinky napríklad na kvalitu stoporenia, zlepšujú ejakuláciu a môžu pomôcť aj k intenzívnejšiemu orgazmu.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Zrejme si teraz kladiete otázku, kde získať takéto prípravky s obsahom prírodných afrodiziak a ako rozlíšiť kvalitné značky od tých menej kvalitných. Pravdou je, že úplný laik sa môže v pomerne širokej ponuke stratiť a orientovať sa len podľa sľubov či deklarácii výrobcu nie je dobrý nápad.

Nakoľko ja sám mám pomerne bohaté skúsenosti v tejto oblasti, môžem vám poradiť a veľmi rád to aj spravím. Vyskúšal som niekoľko značiek rôzneho charakteru, v nasledujúcej tabuľke pripájam prehľad tých najlepších aj s mojim vlastným hodnotením:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.38

8 Hodnotení