Ako dosiahnuť ženskú ejakuláciu

Ako dosiahnuť ženskú ejakuláciu

Ženská ejakulácia je fenomén, ktorý je skutočnosťou a nejde len o nejaký zinscenovaný mýtus z filmov pre dospelých. Na druhú stranu, pravdou je, že nebyť popularizácie tohto typu orgazmu u žien takýmto netradičným spôsobom, väčšina mužov by vôbec nevedela, o čo v skutočnosti prichádza.

Čo je však zarážajúce, to isté platí aj pre ženy. Stretol som sa už s mnohými názormi toho typu, že sa žena hanbí dosiahnuť ejakuláciu, prípadne má pred týmto typom orgazmu vnútorný rešpekt do takej miery, že nie je schopná mokrého orgazmu.

Jedno však platí v každom prípade: ak žena či muž zažijú ženskú ejakuláciu, vždy sa k nej radi vrátia. Ide o mimoriadne intenzívny orgazmus, ktorý spája ženské potešenie s mužskou pýchou. Presne to, čo majú obidve pohlavia na sexuálnom kontakte najradšej.

Najčastejšie problémy s dosiahnutím ženskej ejakulácie a orgazmu

Najčastejšie problémy s dosiahnutím ženskej ejakulácie a orgazmu Uvedomujem si, že dosiahnuť ejakuláciu u ženy nie je vôbec samozrejmé. Niekedy sa to ani pri najlepšej snahe a dokonalej technike nemusí podariť. Zvaľovať vinu na ženu samotnú alebo na vás ako partnera ale nie je správna cesta, riešením je hľadať príčiny a riešiť ich.

Ženská ejakulácia je podmienená v prvom rade dosiahnutím orgazmu, čo tiež nie je samozrejmosť vždy a za každých okolností

Ak aj žena dosiahne orgazmus, ženská ejakulácia sa dostaví len po sexuálnej stimulácii oblasti v bode G

Stimulácia musí prebiehať v správnej intenzite a s využitím správnej techniky

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Nedosiahnutie ženskej ejakulácie môže byť spojené najmä s týmito problémami:

frigidita – ide o nedostatočné libido, čo môže vyústiť do problémov s nedostatočnou vzrušivosťou ženy, čo sa prejaví aj problémami s dosiahnutím orgazmu
ochorenia pohlavných orgánov – ženská ejakulácia nemôže prísť za predpokladu rôznych zápalových ochorení alebo priamo problému so Skeneho žľazami
problém s technikou – mám na mysli najmä zle zvolené miesto sexuálnej stimulácie vo vnútri pošvy, nesprávnu intenzitu a nesprávne pohyby
nedostatočná kvalita stoporenia – ak budete chcieť dopriať partnerke súčasne vaginálny aj mokrý orgazmus, bez 100 % erekcie sa vám to nemôže podariť
nedostatočné podmienky uvoľnenia – mokrý orgazmus sa od všetkých ostatných druhov orgazmu vyznačuje vyššou náročnosťou na všetky optimálne podmienky

BUĎTE TRPEZLIVÝ MILENEC

Dosiahnuť ejakuláciu u ženy nie je jednoduché ani v prípade, že žena už podobný orgazmus zažila v minulosti. Ak sa budete pokúšať o ručné dosiahnutie ženskej ejakulácie, budete potrebovať správnu techniku a najmä dostatok trpezlivosti. Odmena ale bude stáť za to.

Príčiny problémov s dosiahnutím ženskej ejakulácie a orgazmu

Príčiny problémov s dosiahnutím ženskej ejakulácie a orgazmu Vyššie zmienené problémy môžu mať rôzne príčiny. Frigidita môže byť spôsobená fyziologickými aj psychogénnymi faktormi, rovnako tak aj nedostatočné podmienky uvoľnenia ženy počas sexuálneho styku.

Tu sú najčastejšie faktory vplývajúce na problémy so ženskou ejakuláciou a orgazmom:

Nedostatočná chuť na sex: Pokiaľ má žena dlhodobo nízku chuť na sex, môže len veľmi ťažko dosiahnuť orgazmus. Táto príčina súvisí napríklad s únavou, prepracovanosťou, partnerskými problémami, ale napríklad aj s hladinou hormónov.

Vplyv ochorení: Zápal močových ciest, ochorenia týkajúce sa pohlavných orgánov, problémy so samotnou činnosťou žliaz zodpovedných za ejakuláciu, to všetko môže zabrániť nielen ženskej ejakulácii, ale aj dosiahnutiu orgazmu.

Nedostatočné psychické a fyzické uvoľnenie sa: Stres, úzkosť, strach, nervozita, všetky tieto faktory majú vplyv na nedostatočné psychické aj fyzické uvoľnenie sa ženy. To je pritom nevyhnutnou podmienkou pre dosiahnutie a prežitie plnohodnotného orgazmu.

Nekvalitná erekcia: Nekvalitná erekcia, najmä jej pevnosť a doba udržania, sú ovplyvnené viacerými príčinami. Môže ísť o poruchu cievnu, neurologickú alebo funkčnú. V každom prípade, muž s nekvalitnou erekciou nemôže žene dopriať orgazmus.

Neschopnosť správnej sexuálnej stimulácie: Aj v tomto prípade sa musí muž vedieť pozrieť do zrkadla, nakoľko správna technika sexuálnej stimulácie je kľúčovým faktorom pre dosiahnutie orgazmu aj ejakulácie ženy. Nevešajte ale hlavu, toto sa dá naučiť!

Možnosti a spôsoby, ako dosiahnuť ženskú ejakuláciu

Možnosti a spôsoby, ako dosiahnuť ženskú ejakuláciu Poďme sa teraz pozrieť na to, čo všetko vedie k dosiahnutiu ženskej ejakulácie. V prvom rade si treba uvedomiť, že nejde ani tak o šprint, ako o beh na dlhú trať. Možno sa vám to na prvý krát ani nepodarí, no dôležité je skúšať to a nájsť najvhodnejšiu cestu.

Toto sú najdôležitejšie zásady, ako dosiahnuť mokrý orgazmus u ženy:

Maximálne uvoľnenie sa

Prvým predpokladom možnosti dosiahnuť orgazmus s ejakuláciou u ženy, je maximálne uvoľnenie sa. Dávajte pozor aj na najmenšie detaily a rušivé elementy. Umožnite žene zabudnúť na všetky všedné starosti a doprajte jej aj maximálne pohodlie. Žena by mala pred samotným aktom zároveň vyprázdniť svoj močový mechúr.

Správna poloha

Pre dosiahnutie mokrého orgazmu je potrebné zvoliť správnu polohu. Ak sa oň budete pokúšať pomocou rúk, najlepšie je nechať si ženu ľahnúť na chrbát a pokrčiť nohy v kolenách. V prípade, že budete chcieť dosiahnuť ženskú ejakuláciu penetráciou penisu do vagíny, najlepšími polohami je misionárska poloha alebo poloha jazdkyne.

Predohra musí byť

Na začiatku sa venujte partnerke tak, ako pri bežnom milovaní. Nevynechajte predohru, pomôže jej to uvoľniť sa. Zamerajte sa na dráždenie vonkajšej časti pošvy a postupne prejdite ku dráždeniu klitorisu. Vaše pohyby musia byť presné, pravidelné, bez prerušenia.

Zamerajte sa na bod G

Po dostatočnom vzrušení partnerky vsuňte do pošvy dva prostredné prsty bruškami nahor a zhruba 3 až 5 centimetrov od vchodu nahmatajte zdurené tkanivo. To je ten bod G, o ktorom sa toľko hovorí. Môžete začať so sexuálnou stimuláciou tlačením a pohybov nahor a nadol. Ak sa rozhodnete pre stimuláciou penisom, snažte sa ho tlačiť smerom nahor.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Aj vonkajšia stimulácia

Dôležitá je aj vonkajšia stimulácia, konkrétne oblasti medzi pupkom a Venušiným pahorkom. Túto oblasť môžete stimulovať jemným tlačením dlaňou, ktorá spôsobí ešte väčší tlak na bod G a pomôže dosiahnuť rýchlejšie intenzívnejší orgazmus spojený so ženskou ejakuláciou.

NENECHAJTE SA PREKVAPIŤ

Ak sa vám podarí u partnerky vyvolať mokrý orgazmus, buďte pripravení na väčšie množstvo tzv. ženského ejakulátu a najmä na silu, s akou môže byť tekutina vymrštená. Nie je nič výnimočné, ak majú ženy ejakulácia aj v objeme 2 dcl a výstrek je aj do niekoľkých metrov.

Moje vlastné skúsenosti pri dosiahnutí ženskej ejakulácie

Moje vlastné skúsenosti pri dosiahnutí ženskej ejakulácie Poďme teraz od teórie do praxe. Všetky vyššie zmienené zásady si zoberte k srdcu, no len ich mechanické vykonávania nestačí. Nezabúdajte, že vyvolať ženskú ejakuláciu znamená získať si dôveru partnerky a zároveň jej dopriať pocit maximálneho uvoľnenia.

Na základe vlastných skúseností vám teraz dám zopár tipov, ktoré používam aj ja:

Predohru nevynechajte, ale ani nepredlžujte: Odhadnúť správnu dobu predohry je skoro pre každého chlapa doslova nadľudský výkon. Ja na to mám jeden trik, stačí keď sa pozerám partnerke do očí alebo si všímam, či si nehryzie pery. Ak áno, viem, že už predohry stačí.

Ak chcete dosiahnuť orgazmus penisom, podporte svoju erekciu: Pokiaľ sa pokúsite dosiahnuť mokrého orgazmu za pomoci penisu, musíte mať bezchybnú erekciu. Menší doping sa vám určite zíde, dajte na moju radu. Ja za týmto účelom používam tabletky na posilnenie erekcie, niečo viac o nich poviem nižšie.

Použiť môžete aj erotické pomôcky: Pomôcť si môžete aj trocha inak, hoci viacerým mužom sa to nebude pozdávať. Dnes existuje už veľký výber erotických pomôcok, pričom na dráždenie bodu G sa hodia rôzne druhy vibračných umelých penisov, vajíčok a guličiek.

Správny pohyb pri dráždení bodu G: Viete, ako treba správne stimulovať bod G? Skoro každý chlap to robí pohybom prstov dnu a von ako pri pohlavnom styku, no to je nesprávne! Najlepšia sexuálna stimulácia je pohybom prstov nadol a nahor v kombinácii s pohybom ukazujúcim prstami gesto „poď ku mne“. Toto ženu vie rozpáliť úplne najviac!

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Ako fungujú tabletky na posilnenie erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na posilnenie erekciu a prečo ich odporúčam Ak chcete dopriať svojej partnerke nezabudnuteľnú ženskú ejakuláciu pri klasickej vaginálnej súloži, potrebujete okrem správnej polohy dosiahnuť 100 % stoporenie a to počas celej doby súlože. Mne s týmto problémom pomohli špeciálne tabletky.

Tie majú čisto prírodné zloženie a jasný účinok:

  • V týchto tabletkách nájdete výťažky z prírodných látok zlepšujúcich prekrvenie penisu a predĺženie jeho erekcie na dlhšiu dobu, čo vám umožní priviezť ženu k orgazmu

Či sa vám podarí dosiahnuť u ženy mokrý orgazmus, to bude záležať aj na vašej šikovnosti. Obsah rôznych prírodných afrodiziak, napríklad rastlín Maca a Tribulus Terrestris alebo extraktov z Chilli a Kajenského korenia vás k úspechu doslova predurčuje. Ja sám som bol s účinkami takéhoto dopingu spokojný.

Tieto tabletky sú navyše:

dostupné bez lekárskeho predpisu, takže nemusíte absolvovať žiadne vyšetrenia a môžete si ich kúpiť bez akýchkoľvek prekážok
ideálne aj na dlhodobejšie užívanie, nakoľko sa s nimi nespájajú žiadne vedľajšie účinky typické pre syntetické prípravky určené na erekciu
dostupné aj priamo z eshopov oficiálnych distribútorov a nakoľko ich výber u nás je pomerne veľký, ich kúpa je jednoduchá aj pohodlná zároveň

Rád by som upriamil pozornosť ešte na jednu veľkú výhodu a to je komplexný účinok. Vďaka tomu, že tabletky obsahujú zmes viacerých extraktov a výťažkov prírodného charakteru, pomáhajú mužom nielen na erekciu, ale aj na libido a lepšiu ejakuláciu.

NIELEN SILA, ALE AJ TECHNIKA

Nespoliehajte sa pri dosiahnutí ženskej ejakulácie len na silu. Naopak, či už použijete svoje prsty alebo penis, dôležitejšia je najmä technika. Precízne pohyby v tej správnej intenzite sú najkratšou cestou k mokrému orgazmu u ženy.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ak chcete mať istotu, že počas vašich milostných hier svoju partnerku nesklamete, venujte pozornosť výberu kvalitných značiek tabliet určených na posilnenie a podporu erekcie. Z vlastnej skúsenosti viem, že množstvo týchto prípravkov svojim reálnym účinkom v praxi značne zaostáva za deklarovanými sľubmi.

Aby som vám uľahčil výber a pomohol ušetriť čas aj peniaze, rozhodol som sa zverejniť tie značky tabliet, s ktorými mám ja sám najlepšie skúsenosti. Je teda veľká šanca, že podobne pozitívne účinky sa dostavia aj u vás. Nech sa páči, tieto značky odporúčam:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.29

7 Hodnotení