Ako oddialiť erekciu

Ako oddialiť erekciu

Oddialenie erekcie znamená stať sa majstrom v umení sexu. Spolu s oddialením erekcie sa dá oddialiť aj ejakulácia a to bez ohľadu na to, či máte alebo nemáte problémy s predčasným vyvrcholením. Za všetkým však treba hľadať kombináciu poctivého tréningu, prípravy, skvelej kondície a tak trocha aj dopingu.

Nemusíte sa však báť, že by to bolo príliš zložité. Existuje na to niekoľko spôsobov a trikov, ktoré používajú úplne bežne aj herci a herečky vo filmoch pre dospelých. Samozrejme, niekomu to pôjde ľahšie, niekto sa bude musieť viac snažiť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak chcete vedieť, ako oddialiť erekciu a následne predĺžiť jej dĺžku tak, aby ste dokázali naplno uspokojiť svoju partnerku, čítajte ďalej. Aj na základe vlastných skúseností vám prezradím, ako sa to podarilo mne.

Najčastejšie problémy pri oddialení erekcie a ejakulácie

Najčastejšie problémy pri oddialení erekcie a ejakulácie Oddialenie erekcie je možné len za predpokladu, že máte pod kontrolou svoje libido a rovnako tak ejakuláciu. Proti tomuto pôsobí niekoľko faktorov, pričom najčastejšie ide o príliš vysoký sexuálny apetít a problém s predčasnou ejakuláciou.

  • Erekcia je v prvom rade závislá od vnímania sexuálnej stimulácie, pričom jej kvalita závisí od funkčnosti správneho prekrvenia pohlavného údu
  • V druhom rade sú nástup erekcie a jej dĺžka závislé aj od libida, na ktoré má vplyv najmä hladina testosterónu
  • Všeobecne platí, že čím je vyššia sexuálna stimulácia a libido, tým skôr príde k erekcii

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Toto sú najčastejšie problémy, ktoré sa u mužov objavujú:

problém s libidom – príliš vysoké libido znamená príliš vysoký sexuálny apetít a ten sa prejaví aj na rýchlom nástupe erekcie
problém s rýchlou ejakuláciou – druhý najčastejší problém je príliš rýchla ejakulácia, ktorá príde niekedy aj do jednej či dvoch minút od začiatku sexuálneho styku
problém s priebehom erekcie – nezdravý priebeh erekcie nemusí znamenať len jej nedostatočnú kvalitu, ako to je vo väčšine prípadov, ale aj jej rýchly nástup a priebeh

REÁLNE MOŽNOSTI

Nebudem vám sľubovať nemožné a preto hneď na úvod hovorím, že ak chcete oddialiť svoju erekciu, predĺžiť ju a oddialiť aj ejakuláciu, musíte mať reálne očakávania. Vznik erekcie je prirodzený biologický mechanizmus a jeho oddialenie je možné len po istý čas. To isté platí aj o vyvrcholení, ktoré sa nedá odďaľovať donekonečna.

Príčiny príliš rýchlej erekcie aj ejakulácie

Príčiny príliš rýchlej erekcie aj ejakulácie Vyššie uvedené problémy spôsobujú u mužov príliš skorý vznik stoporenia a rovnako tak aj jeho príliš rýchle ukončenie, obvykle ako následok predčasnej ejakulácie. Na tomto stave má podiel niekoľko dôležitých faktorov, ktoré však je možné ovplyvniť.

Toto sú tie najčastejšie:

Nadmerná hladina testosterónu: Na libido a teda aj na priebeh erekcie má veľký vplyv najmä hormón testosterón. Ak ho máte vo svojom tele nadmerne vysoké množstvo, prenáša sa to aj do rýchleho stoporenia a rovnako tak do rýchleho dosiahnutia orgazmu, čiže ejakulácie.

Prílišné užívanie povzbudzujúcich prostriedkov: Druhým častým problémom je nadmerné užívanie rôznych prostriedkov na povzbudenie chuti na sex a na zlepšenie erekcie. Problém s príliš rýchlou erekciou a ejakuláciou majú aj muži nadmerne užívajúci lieky na erekciu.

Sexuálna neskúsenosť: Veľmi rýchly nástup erekcie a ejakulácie má na svedomí aj sexuálna neskúsenosť. Táto príčina však má tú výhodu, že postupne bude ustupovať samovoľne do úzadia s tým, ako budete naberať sexuálne skúsenosti.

Dlhšia sexuálna abstinencia: Podobne pôsobí aj sexuálna abstinencia. Vtedy je muž oveľa viac citlivý na nepriamu aj priamu sexuálnu stimuláciu a dôsledkom býva nielen rýchla erekcia, ale aj rýchle dosiahnutie orgazmu. Aj tento faktor je však našťastie len dočasný.

Zvýšená vzrušivosť: Zvýšená vzrušivosť a vnímavosť na sexuálnu stimuláciu je tiež faktor, ktorý vplýva na nástup erekcie a ejakulácie. Dôvodom môže byť napríklad krátka uzdička, nejaké dočasné zápalové ochorenie penisu alebo problém s prenosom nervových signálov.

Možnosti a spôsoby, ako oddialiť erekciu

Možnosti a spôsoby, ako oddialiť erekciu Ako vidíte, niektoré príčiny príliš rýchlej erekcie a ejakulácie sú prirodzené a našťastie, len dočasné. Viaceré z nich si však budú vyžadovať z vašej strany viac úsilia pri ich riešení. Mám však pre vás dobrú správu: všetko sa dá vyriešiť, treba len zvoliť ten správny spôsob.

Čo teda všetko pomáha a ako oddialiť erekciu?

Zníženie sexuálnej energie

Prvou a najviac prirodzenou možnosťou je znížiť sexuálnu energiu, čiže aj libido. Ak užívate nejaké podporné prostriedky na jeho zvýšenie, skončite s tým. Rovnako tak sa vyvarujte prípravkom zvyšujúcim hladinu testosterónu, naopak, treba ju dostať do zdravých limitov.

Častejší sexuálny kontakt

Zvýšenie intenzity a pravidelnosti pohlavného styku je druhou možnosťou, ako pôsobiť na zlepšenie kontroly erekcie a ejakulácie. Pomôcť môže aj častejšia masturbácia s cieľom snažiť sa oddialiť vyvrcholenie, takže môžete skúsiť napríklad prerušovanie masturbácie.

Zlepšenie vnímania sexuálnej stimulácie

Okrem častejšieho sexuálneho styku môže pomôcť aj mentálna príprava. Ak potrebujete oddialiť nástup erekcie, snažte sa na nič nemyslieť a jednoducho len relaxujte. Pokiaľ sa dá, zavrite oči a snažte sa mať „čistú“ myseľ. To isté platí aj na oddialenie ejakulácie počas styku.

Opatrenia na zníženie citlivosti

Tento spôsob riešenia používajú aj herci vo filmoch pre dospelých. Ide napríklad o používanie znecitlivujúcich prípravkov, ktoré sa aplikujú priamo na penis. Pomáha aj cvičenie, napríklad Kegelove cviky a Masters-Johnsonova metóda, ktorú môžete skúsiť s partnerkou.

Tabletky a lieky

Na vážnejšie problémy s libidom, nestabilným priebehom erekcie a na príliš rýchlu ejakuláciu existujú aj podporné prípravky. Môže ísť buď o voľne dostupné tabletky s prírodným zložením alebo o lieky so syntetickými látkami určené napríklad na oddialenie ejakulácie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

AJ AKO MEDICÍNSKY PROBLÉM

Sú situácie, kedy nie je možné docieliť oddialenie erekcie či ejakulácie bez odbornej liečby. Ide napríklad o stavy spôsobené chronickými problémami s hormonálnou hladinou, cievnymi poruchami a poruchou predčasnej ejakulácie. Vtedy treba len lekárske riešenie.

Moje vlastné skúsenosti pri oddialení erekcie

Moje vlastné skúsenosti pri oddialení erekcie Ak sa chcete stať naozajstným majstrom v posteli a vedieť oddialiť svoju erekciu či ejakuláciu, musíte sa pripraviť v prvom rade na poctivý tréning. Nič nepríde samo od seba a už vôbec nie zo dňa na deň.

Ak sa ale budete držať postupu, ktorý som použil ja, máte šancu na úspech:

Vylúčte najprv potrebu lekárskeho zásahu: V prvom rade je potrebné sa uistiť, že problém s príliš rýchlou erekciou a ejakuláciou nevyžaduje odbornú liečbu. To sú situácie napríklad s krátkou uzdičkou, zápalom či problémy s hormónmi. Ak to nie je váš prípad, pokračujte.

Pravidelná masturbácia je dôležitá: Najlepšie cvičenie na oddialenie erekcie a ejakulácie je pravidelný sex! Presne tak, pričom ako ideálne cvičenie sa dá zobrať masturbácia. Venujte sa jej pravidelne, ale snažte sa vždy oddialiť nástup plnej erekcie a najmä odďaľujte orgazmus.

Žiadne prípravky na libido: Ak užívate nejaké špeciálne prípravky na zvýšenie libida, okamžite ich zahoďte. To platí tak o tabletkách, ako aj o iných formách. Príliš vysoké libido skrátka nepotrebujete, potrebujete ho vykázať do zdravých medzí.

Kegelove cviky a metóda Masters-Johnson: Oba druhy cvičenia majú význam pre lepšiu kontrolu erekcie a ejakulácie. Kegelovymi cvikmi si precvičíte najmä zlepšenie zdravého priebehu erekcie, Masters-Johnsonova metóda slúži na udržanie ejakulácie na uzde.

Technika je alfa a omega: Samotný pohlavný styk by určite nemal byť o rýchlosti a tomu prispôsobte aj svoju techniku. Dôležitá je predohra, venujte sa najprv partnerke a ak už príde rad na vás, prerušujte sexuálne dráždenie. Sex si viac užijete a oddialite erekciu aj ejakuláciu.

Majte čistú myseľ: Počas pohlavného styku nemyslite na nič, trénujte to už pri masturbácii. Nemusíte si vytvárať negatívne obrazy v mysli, čo je chybná rada, ktorá zničí zážitok z celého styku, ale skrátka sa naučte „nemyslieť na nič“ a mať úplne „čistú“ myseľ. Dá sa to, uvidíte.

Špeciálny doping: Pomôcť si musí z času na čas každý muž. Ja som užíval tabletky s prírodným zložením, ktoré normalizovali hladinu testosterónu a pomáhali skrotiť prehnané libido, no zároveň podporovali aj zdravú erekciu. Mne tento doping naozaj veľmi pomohol.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako fungujú tabletky na erekciu a ejakuláciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a ejakuláciu a prečo ich odporúčam Prírodné tabletky na podporu správnej a zdravej erekcie majú za cieľ zlepšiť nástup a kvalitu stoporenia, ale napríklad ovplyvňujú aj libido, ejakuláciu a viaceré z nich aj spermatogenézu. Za všetkým je zloženie, v ktorom nenájdete žiadne umelé látky, farbivá a konzervanty.

Princíp účinku týchto tabliet je jednoduchý:

  • V ich obsahu sú overené prírodné afrodiziaka doplnené o aminokyseliny podporujúce správnu funkčnosť a činnosť pohlavnej sústavy a to vrátane sexuálneho apetítu

Pod označením prírodné afrodiziaka môžete nájsť v týchto tabletkách výťažky a extrakty bylín s overeným účinkom už niekoľko stáročí. Ide najčastejšie o juhoamerické, ázijské a africké rastliny, ktoré sa využívali a stále využívajú v tradičnej medicíne týchto oblastí. Ich kombinácia je presne určená pre podporu zdravej erekcie a potencie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Navyše, tieto prípravky majú niekoľko nezanedbateľných výhod:

vďaka prírodnému zloženiu sú dostupné bez predpisu a môžete si ich kúpiť na voľno bez nutnosti predošlého lekárskeho vyšetrenia
z toho istého dôvodu sa u nich neobjavujú ani žiadne nežiaduce a vedľajšie účinky, ktoré sú typické pre tabletky s chemickým a syntetickým zložením
viacero výrobcov dokonca ponúka záruku vrátenia peňazí a tabletky si môžete za najlepšiu cenu kúpiť cez ich oficiálny eshop

Okrem zlepšenia zdravého fungovania erekcie sú viaceré značky určené aj na oddialenie ejakulácie a to prostredníctvom ovplyvnenia hladiny testosterónu a cez zlepšenie psychickej relaxácie počas pohlavného styku. Mne sa osvedčila značka Stoporex

BUĎTE TRPEZLIVÝ

Aby bol účinok týchto prípravkov viditeľný a maximálny, musíte ich užívať dlhšiu dobu. u mňa začali niektoré značky zaberať až po dvoch alebo troch týždňoch, naplno sa prejavili až za dlhšiu dobu. Aj preto odporúčam užívanie aspoň po dobu 3 až 4 mesiacov.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ako som povedal už vyššie, pre dosiahnutie maximálneho efektu je potrebný dlhší čas. Je to najmä kvôli tomu, že tabletky pracujú s prírodnými látkami, ktoré sa musia do tela nielen vstrebať, ale musia sa tu dostať aj na určitú úroveň. To sa stane obvykle až po niekoľkých týždňoch či dokonca mesiacoch.

Neznamená to však, že musíte čakať donekonečna. Pri niektorých značkách by tomu ale tak bolo, nakoľko na trhu sú nielen kvalitné, ale aj nekvalitné prípravky. Aby som vám pomohol ich odlíšiť, tu je prehľad tých značiek, ktoré u mňa zabrali najviac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.50

8 Hodnotení