Ako predĺžiť ejakuláciu

Ako predĺžiť ejakuláciu

Chceli by ste zvýšiť svoj výkon v posteli a vydržať dlhšiu dobu, než príde k ejakulácii? Máte pocit, že ejakulujete príliš málo ejakulátu a príliš krátky čas? V takom prípade vám veľmi rád pomôžem svojimi vedomosťami a skúsenosťami, ktoré som nadobudol aj ja sám počas riešenia podobných problémov.

Problémy podobného charakteru pritom trápia oveľa viac mužov, ako si zrejme myslíte. V popredí sú síce najmä poruchy erekcie, no existuje aj viacero druhov poruchy ejakulácie a práve tie sú zodpovedné za jej nezdravý priebeh.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Rýchla a krátka ejakulácia sú pritom problémom nielen z hľadiska kvality sexuálneho života, ale aj s ohľadom na plodnosť. Poďme sa preto teraz pozrieť na to, ako si predĺžiť ejakuláciu a zlepšiť sexuálny život.

Najčastejšie problémy s dĺžkou ejakulácie

Najčastejšie problémy pri oddialení ejakulácie Pod pojmom dĺžka ejakulácie sa dajú chápať dva aspekty spojené s ejakuláciou a sexuálnym stykom. Prvým je doba do ejakulácie, čiže do vyvrcholenia na základe sexuálnej stimulácie. Druhým je samotná intenzita ejakulovania, to znamená, ako dlho a ako veľa muž ejakuluje.

  • Čas do ejakulácie závisí najmä od intenzity sexuálneho dráždenia a od toho, ako muž na túto sexuálnu stimuláciu reaguje
  • Dĺžka samotnej ejakulácie je ovplyvnená množstvom ejakulátu a činnosťou mechanizmu svalových kontrakcií, ktoré zabezpečujú vypudenie ejakulátu z penisu
  • Niektorými opatreniami a cvičeniami sa dajú do istej miery oba aspekty ovplyvniť

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

S dobou a dĺžkou ejakulácie sa však spája aj niekoľko problémov:

predčasná ejakulácia – ide o vážny medicínsky problém, ktorý môže mať fyziologické aj psychologické príčiny a ktorý znamená permanentne rýchlu ejakuláciu
nedostatočná tvorba ejakulátu – v prípade zníženej tvorby ejakulátu je ho nedostatok, pričom za týmto problémom môžu byť dočasné aj dlhodobé príčiny
problémy s činnosťou pohlavnej sústavy – prekážkou kvalitnej a dlhšej ejakulácie môžu byť rôzne zápaly alebo obštrukcie ovplyvňujúce prostatu či semenovody
nedostatočné svalové kontrakcie – nakoľko vypudenie ejakulátu z ústia močovej trubice je dané svalovými kontrakciami, ich činnosť ovplyvňuje aj dobu ejakulácie

KRÁTKODOBO VS. DLHODOBO

Jedným zo znakov, či sa jedná o vážny problém vyžadujúci aj odbornú terapiu, je dĺžka jeho trvania. Ak sa u vás vyskytujú problémy s krátkosťou alebo rýchlosťou erekcie len sporadicky a v menšej intenzite, nemusíte hneď panikáriť. Môže ísť o prirodzený jav, ktorý pominie.

Príčiny krátkej ejakulácie

Príčiny rýchlej alebo predčasnej ejakulácie Za príliš skorou alebo krátkou ejakuláciou môže byť niekoľko druhov príčin. Hoci je proces ejakulácie braný ako jeden dej, skladá sa z viacerých stavov a to isté platí aj o tvorbe semena. Niektoré faktory pôsobia izolovane len na jednu vec a to sa prejaví len istým problémom.

Toto sú veci, ktoré najviac vplývajú na dobu a dĺžku ejakulácie:

Problém s prostatou: Zväčšenie prostaty alebo výskyt nádoru na nej vážne ovplyvňuje tak proces tvorby ejakulátu, ako aj jeho transport. Tento problém sa môže prejaviť aj problémami s močením. Rovnako tak nadmerné zaťaženie prostaty spôsobí zníženie objemu ejakulátu.

Zvýšená odozva na sexuálnu stimuláciu: Medzi typické príčiny predčasnej alebo skorej ejakulácie patrí neadekvátna reakcia na sexuálne dráždenie. Tá môže byť spôsobená stresom a napätím, ale napríklad aj fyziologickými vadami, napríklad krátkou uzdičkou na penise.

Nesprávna činnosť svalstva: Za to, ako dlho a ako intenzívne bude ejakulácia prebiehať, nesie zodpovednosť aj svalstvo. Kontrakcie močového mechúra a svalstva obopínajúceho močovú rúru určujú aj dĺžku ejakulácie. Ak svalstvo nepracuje správne, je ejakulácia krátka.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Zápaly a infekcie: Okrem fyziologickej vady na uzdičke môžu byť za problémom so skorou ejakuláciou alebo jej krátkym trvaním aj niektoré zápaly a infekcie. Problematické sú najmä zápal dolných močových ciest a zápal prostaty, ktoré vplývajú aj na množstvo ejakulátu.

Nedostatok tekutín: Porucha s tvorbou ejakulátu môže byť spôsobená nielen napríklad ochoreniami prostaty alebo jej preťažením, ale aj nedostatkom tekutín. Dostatočná hydratácia organizmu sa odporúča pred sexom aj všeobecne, najmä kvôli fyzickej námahe.

Možnosti a spôsoby, ako predĺžiť ejakuláciu

Možnosti a spôsoby, ako oddialiť ejakuláciu Predĺženie ejakulácie z pohľadu doby do jej nástupu aj dĺžky jej trvania je možné buď režimovými opatreniami alebo rôznymi druhmi podporných prostriedkov. Sú však aj situácie, kedy je príčina problémov so zdravou ejakuláciou riešiteľná len operačne.

Toto sú možnosti, ako ovplyvniť dĺžku ejakulácie:

Správna intenzita sexuálneho styku

Príliš slabá intenzita sexuálneho styku spôsobuje nahromadenie prebytočnej energie a zvyšovanie libida, čo má za následok predčasnú ejakuláciu. Naopak, ak budete mať sex príliš často a príliš často ejakulovať, príde k zníženiu doby ejakulácie a k preťaženiu prostaty.

Cvičenia na kontrolu ejakulácie

Na kontrolu ejakulácie a aj na posilnenie erekcie je možné vyskúšať rôzne cvičenia. Tie môžete robiť osamote, napríklad Kegelove cviky na spevnenie svalstva panvového dna, ale aj s partnerkou, ako napríklad Masters-Johnsonovu metódu na predĺženie doby do ejakulácie.

Režimové opatrenia na predĺženie ejakulácie

Ak máte problém s prílišnou sexuálnou citlivosťou a vzrušivosťou, môžete skúsiť napríklad anestetické gély alebo dychové cvičenia počas sexuálneho styku. Na zväčšenie objemu ejakulátu a predĺženie doby samotnej ejakulácie treba dodržiavať pravidelný pitný režim.

Voľne dostupné tabletky a lieky na predpis

Podpora spermatogenézy, normalizácia libida a zlepšenie uvoľnenia sa počas pohlavného styku, to všetko môžu podporiť voľne dostupné tabletky s prírodným zložením. Na problém s predčasnou ejakuláciou existujú aj lieky na predpis z kategórie antidepresív pôsobiacich na nervovú sústavu.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Operačné riešenie deformácií a porúch

Zväčšenie prostaty, problém s krátkou uzdičkou, vznik nejakej obštrukcie v močovej rúre, to všetko sa môže v prípade potreby a vážneho priebehu ochorenia riešiť aj chirurgickým zákrokom. Je to však posledná možnosť, ktorej predchádza odborná diagnostika.

NEPREHÁŇAJTE TO

Rád by som pripomenul, že dosiahnuť cieľ s predĺžením ejakulácie je síce možné, ale nič by sa nemalo preháňať až do extrémov. Ak sa budete snažiť ejakuláciu predĺžiť nad zdravý limit, môžete si privodiť vážnejšie problémy ako tie, ktoré teraz máte.

Moje vlastné skúsenosti pri predĺžení ejakulácie

Moje vlastné skúsenosti pri oddialení ejakulácie Problém s dĺžkou erekcie do ejakulácie ako aj s dĺžkou samotnej ejakulácie som tiež riešil. Vďaka tomu mám skúsenosti priamo z praxe a viem, čo funguje efektívne a čo nie. Našťastie, ja som svoju situáciu zvládol sám a nepotreboval som pomoc lekárov.

Čo mi pomohlo najviac? Nasledovný postup:

Uvoľnite sa: Tento faktor mnoho mužov podceňuje a to je chyba. Psychické uvoľnenie je dôležité pre predĺženie doby do ejakulácie, nakoľko z muža opadne stres, strach zo zlyhania aj nervozita. Dôležité je byť aj dostatočne oddýchnutý a zregenerovaný.

Znížte príliš vysoký sexuálny apetít: Vysoké libido je nepriateľ zdravého priebehu ejakulácie. Znížiť vysoký sexuálny apetít sa dá efektívne najmä dostatočne častým pohlavným stykom, prípadne masturbáciou. Pri nej sa snažte ale orgazmus čo najviac oddialiť

Dbajte na dostatok tekutín: Aby vaše telo malo dostatok zásob na vytvorenie primeraného množstva ejakulátu, čo vplýva aj na predĺženie samotnej ejakulácie, potrebuje aj dostatok zásob. Optimálne je, ak vypijete 3 litre vody denne. Alkoholu sa ale vyhýbajte!

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Trénujte svalstvo aj svoje libido: Chcete zlepšiť proces erekcie aj ejakulácie? Kegelove cviky sú to, čomu by ste sa mali venovať. Mne pomohla aj Masters-Johnsonova metóda, ktorú som naučil aj moju partnerku a spoločne sme tak dokázali takmer vždy ejakuláciu predĺžiť.

Nebojte sa podpory zvonka: Na lokálne znecitlivenie môžete použiť špeciálne anestetické gély, ja som využil radšej hrubší kondóm na zníženie vnímania sexuálneho dráždenia. Okrem toho z dlhodobého hľadiska mi pomohli aj tabletky s prírodným zložením.

Ako fungujú tabletky na predĺženie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Mne pomohli s predĺžením doby do ejakulácie aj so samotnou ejakuláciou niektoré špecifické prípravky, konkrétne špeciálne tabletky. Nemusíte sa ale báť, nejedná sa o žiadne synteticky vyrábané lieky, ide o absolútne prírodné tabletky s prirodzeným zložením.

Tie vplývajú tak na ejakuláciu, ako aj na spermatogenézu:

  • V ich zložení sú výťažky z bylín podporujúcich zdravú ejakuláciu, ktoré sú doplnené špecifickými aminokyselinami, minerálmi a vitamínmi na posilnenie potencie

Vplyv na ejakuláciu má pritom mnoho látok prírodného charakteru. Či už ide o rastliny s afrodiziakálnymi účinkami, ktoré sú overené stáročiami používania, alebo o niektoré aminokyseliny a vitamíny. V týchto tabletkách tak nájdete extrakty Macy, Kotvičníka, Ženšenu či Gingka.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Z hľadiska dostupnosti a užívania majú tieto prípravky aj niekoľko výhod:

na ich kúpu nepotrebujete lekársky predpis a môžete si ich kúpiť aj priamo cez internet, kde odporúčam priamo eshopy oficiálnych distribútorov
tabletky sú stavané na pravidelné a dlhodobé užívane, ja sám som ich užíval niekoľko mesiacov a vtedy som videl ich účinky najlepšie
vďaka čisto prírodnému zloženiu sa nemusíte báť bolesti hlavy, nevoľnosti a podobne, nakoľko žiadne takéto vedľajšie účinky sa u nich nevyskytujú

Čo by som chcel najviac zdôrazniť, to je komplexnosť účinku. Tieto tabletky ovplyvňujú kvalitu erekcie, pomáhajú normalizovať libido, majú podporný účinok aj na tvorbu spermií a zlepšujú zdravý priebeh ejakulácie. Jednoducho, pomáhajú v každej možnej oblasti.

NEJDE LEN O IZOLOVANÝ PROBLÉM

V snahe predĺžiť ejakuláciu aj dobu do orgazmu by ste sa nemali určite spoliehať len na tabletky s vyššie spomínaným špecifickým účinkom. Dôležité je vnímať problém komplexne a snažiť sa pomocou zmeny životosprávy a režimových opatrení zlepšiť potenciu celkovo.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi So samotnými tabletkami mám pomerne bohaté skúsenosti a nebudem vám klamať, že všetky značky na trhu sú rovnako účinné. Nie sú a aj ja sám som sa veľa krát popálil, keď som vyhodil peniaze von oknom za niečo, čo neúčinkovalo. Pri výbere si preto všímajte nielen tvrdenia výrobcu, ale aj referencie iných mužov.

Aby som vám výber trocha uľahčil a pomohol vám, rozhodol som sa zverejniť svoje skúsenosti nielen s riešením problému predĺženia ejakulácie, ale aj skúsenosti s jednotlivými značkami. Tu sú tie, ktoré u mňa zabrali najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.86

7 Hodnotení