Ako predĺžiť erekciu

Ako predĺžiť erekciu

Problém s krátkotrvajúcou erekciou trápi čoraz viac mužov. Nástup erekcie a následne jej opakované ochabovanie či celkovo príliš krátke trvanie stoporenia sú mimoriadne negatívne javy, ktoré majú veľký vplyv na kvalitu sexuálneho života a rovnako tak na plnohodnotný sexuálny styk.

Viacero mužov trápi nedostatočná dĺžka erekcie dokonca viac, ako problém s jej nástupom. Nečudo, príliš krátke trvanie stoporenia totiž so sebou prináša aj menej potešenia a rozkoše, nehovoriac o vplyve na plodnosť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Druhou motiváciou, pre ktorú muži chcú predĺžiť trvanie erekcie, môže byť aj oddialenie ejakulácie. Príliš rýchle ejakulovanie je však v tomto prípade príčinou a príliš krátka erekcia len následkom.

Najčastejšie problémy s dĺžkou erekcie

Najčastejšie problémy s dĺžkou erekcie Príliš krátka erekcia je problém nielen pre muža, ale aj pre jeho partnerku. Pre sexuálne uspokojenie ženy je potrebný dlhší čas, ako je to v prípade muža, čo znamená, že ak sa nechcete spoliehať na iné spôsoby, dostatočne dlhá doba stoporenia je nevyhnutný základ.

  • Dĺžka erekcia závisí najviac od úrovne libida a od správnej funkčnosti kavernózneho systému a venookluzívneho mechanizmu
  • V praxi to znamená, že musíte mať v poriadku hladinu testosterónu a zároveň musí prísť k dostatočnému prekrveniu penisu a erektilných teliesok
  • Druhou možnosťou, ktorá skracuje erekciu, je príliš rýchle dosiahnutie orgazmu

Na základe vyššie uvedeného existujú v podstate tieto 3 typy problémov s dĺžkou erekcie:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

nekvalitné stoporenie – nedostatočné stoporenie spôsobené cievnymi alebo neurologickými problémami má za následok veľmi krátke trvanie úplnej erekcie
ochabujúca erekcia – tento problém sa prejavuje tým, že hoci muž dosiahne stav stoporenia, veľmi rýchlo príde k jeho ústupu a je potrebná opakovaná sexuálna stimulácia, ktorá znova spustí proces vzniku erekcie
príliš rýchle dosiahnutie orgazmu – ak je aj erekcia dostatočne kvalitná a pevná, jej skrátenie môže byť spôsobené ešte aj príliš rýchlym dosiahnutím orgazmu, čo býva sprevádzané príliš rýchlou ejakuláciou a jej následkom je ukončenie erekcie

ZMERAJTE SI DOBU EREKCIE

Jedným z prostriedkov, ako zistiť, či je dĺžka erekcie uspokojivá, je jednoducho si zmerať jej trvanie. Priemerná doba stoporenia by mala byť v rozmedzí od 5 do 7 minút a aj keď je to určite veľmi individuálne, erekcia kratšia ako napríklad 2 minúty je už evidentný problém.

Príčiny krátkej erekcie

Príčiny krátkej erekcie Za nedostatočnou dĺžkou erekcie môžu byť poruchy spojené priamo s ňou, prípadne problémy s predčasnou ejakuláciou. Existuje niekoľko príčin a faktorov, ktoré majú na svedomí jeden či druhý druh problémov, prípadne, ktoré ich negatívne ovplyvňujú.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tu sú tie, ktoré sú najviac a najčastejšie rozšírené:

Problém s dostatočným prekrvením: Nedostatočné uvoľnenie ciev v penise počas prvých fáz erekcie znamená problém s dosiahnutím úplnej erekcie. Ak sa do penisu nedokáže dostať dostatočný objem krvi, nikdy nepríde k úplnému stoporeniu a aj to neúplne rýchlo ochabne.

Porucha udržania krvi v toporivých telieskach: Ak sa aj do penisu dokáže dostať dostatok krvi, problém môže ešte nastať so správnou činnosťou erektilných teliesok. V nich sa musí zvýšená hladina krvi udržať, no ak to nie je možné, trvanie erekcie je len veľmi krátke.

Problém s hladinou testosterónu: Príliš nízka hladina testosterónu znamená nižšie libido a zároveň aj nižšiu biologickú a fyziologickú schopnosť dosiahnuť úplnú erekciu a udržať ju. Problémom je aj príliš vysoká hladina testosterónu, ktorá vedie k príliš rýchlej ejakulácii.

Zvýšená vzrušivosť a krátka uzdička: Ak vás trápi problém s rýchlym dosiahnutím orgazmu, môže za tým byť nesprávna funkčnosť nervového systému a teda aj zvýšená vzrušivosť. Tá nastáva aj vtedy, ak máte príliš krátku uzdičku na spodnej strane žaluďa.

Ochorenia pohlavnej sústavy: Za príliš rýchlou ejakuláciou môžu byť napríklad aj zápalové ochorenia penisu, konkrétne žaluďa. Rovnako tak môže ísť o deformácie tvaru penisu, prípadne o problém s prostatou. Toto všetko urýchľuje ejakuláciu a skracuje dobu stoporenia.

Možnosti a spôsoby, ako predĺžiť erekciu

Možnosti a spôsoby, ako predĺžiť erekciu Ako teda predĺžiť erekciu? Spôsob riešenia závisí v prvom rade od príčiny. Ak je za krátkou erekciou problém so stoporením, treba sa zamerať na jeho funkčnosť a faktory, ktoré ju ovplyvňujú. Ak je problém v príliš rýchlom dosiahnutí orgazmu, treba ho predlžovať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najčastejšie spôsoby, ako predĺžiť erekciu:

Opatrenia na oddialenie ejakulácie

V prípade, že máte problém s príliš rýchlou ejakuláciou, môžete spraviť niekoľko opatrení. Dobré sú cvičenia, napríklad Kegelove cviky, taktiež môžete skúsiť použiť hrubší kondóm alebo začať používať znecitlivujúce gély, ktoré znížia prehnanú vzrušivosť.

Podpora lepšieho stoporenia

Ak je problém v nedostatočnom stoporení, je možné ho zlepšiť aj prirodzenou cestou. Skúste napríklad obmedziť fajčenie a alkohol, zlepšiť životosprávu, zdravšie sa stravovať a zároveň podporiť lepšiu cirkuláciu krvi aj prirodzeným pohybom a zlepšením kondície.

Voľne dostupné tabletky

Na problém s nedostatočnou erekciou a jej dĺžkou, prípadne aj na problém s príliš rýchlou ejakuláciou, existujú tiež voľne dostupné tabletky s prírodným zložením. Tie napomáhajú jednak lepšiemu prekrveniu, ale aj stabilizujú libido a pomáhajú uvoľneniu sa počas styku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Lieky na predpis s účinnými látkami

Pokiaľ nepomôžu voľne dostupné tabletky, odporúčam siahnuť po liekoch so syntetickým zložením. Na podporu erekcie sú lieky s obsahom liečiv rozťahujúcich cievy, čím sa zlepší prekrvenie penisu. Na oddialenie ejakulácie sa využívajú lieky z kategórie antidepresív.

Operačné riešenie

Problém s krátkou uzdičkou ale aj nedostatočnou funkčnosťou ciev či toporivých teliesok sa dá riešiť aj operačne. Ide o chirurgické riešenia, ktoré môže podstúpiť každý jeden muž a ktoré majú dobrú úspešnosť. Tento typ riešenia sa ale využíva až ako posledný spôsob.

RIEŠENIE JE BEH NA DLHÚ TRAŤ

Problém s príliš krátkou erekciou v dôsledku nedostatočne stabilného stoporenia alebo ako následok predčasne ejakulácie si vyžaduje trpezlivý prístup. Nemôžete očakávať, že sa to vyrieši za pár dní. Nemusíte sa ale báť, predĺženie erekcie môžete dosiahnuť.

Moje vlastné skúsenosti pri predĺžení erekcie

Moje vlastné skúsenosti pri predĺžení erekcie Prejdime teraz od teórie k praxi, konkrétne k tej mojej. Ja som tiež v minulosti bojoval s príliš krátko trvajúcou erekciou, ale napríklad aj s príliš rýchlou ejakuláciou. Jedno aj druhé som zvládol a nebudete veriť, ale celkom sám.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Čo konkrétne mne pomohlo? Nasledujúci postup:

Zistite, čo je príčinou príliš krátkej erekcie: Aj lekári využívajú ako prvú vec v diagnostike anamnézu, čiže zisťovanie príčiny pozorovaním. Hľadajte všetky možné rizikové faktory, zisťujte, čo všetko môže byť za nedostatočne dlhou erekciou a podľa toho zvoľte riešenia. Pamätajte, že najdôležitejšie je problém riešiť čo najviac prirodzene.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Začnite režimovými opatreniami: Po tom, čo prídete na príčinu, začnite konať. Ak je problém so stoporením ako takým, treba ho podporiť lepšou životosprávou. Zabudnite na alkohol, fajčenie a nezdravé jedlo. Ak je problém s predčasnou ejakuláciou, cvičte Kegelove cviky a snažte sa aj v spolupráci s partnerkou postupne znižovať vašu prehnanú reakciu na sexuálnu stimuláciu.

Využite prirodzenú podporu prírody: Mne veľmi pomohli prírodné prípravky. S tabletkami na podporu erekcie mám dlhodobo pozitívne skúsenosti a vďaka svojmu zloženiu sú skvelé na potenciu celkovo. Na oddialenie ejakulácie som ale nevyužil gély na zníženie citlivosti, pretože boli nepraktické. Tu sa mi tiež osvedčili tabletky s prírodným zložením.

Ak si to stav vyžaduje, nebojte sa navštíviť lekára: Túto poslednú možnosť som síce ja sám nevyužil, ale ak sa to nebude inak dať, určite by ste nemali otáľať s návštevou odborníka. Napríklad úplnú erektilnú dysfunkciu alebo vážne formy predčasnej ejakulácie svojpomocne určite nevyriešite, vtedy už musí nastúpiť lekár.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Ak chcete podporiť dlhšiu erekciu, môžete si vybrať z dvoch typov tabliet. Prvý typ je zameraný na posilnenie kvality erekcie, najmä cez lepšie prekrvenie a zvýšenie libida. Druhý je zameraný na oddialenie ejakulácie, najmä pôsobením na hormóny a psychiku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V oboch prípadoch je spoločným znakom zloženie bez syntetických látok:

  • Tabletky majú prírodný základ a obsahujú len extrakty rastlín, bylín, aminokyselín, minerálov, vitamínov a stopových prvkov podporujúcich zdravý priebeh erekcie

Každý typ ale aj každá značka tabliet majú individuálne namixované zloženie. Môžete tu nájsť napríklad rastliny ako Cezmína paraguajská, Šalvia lekárska, Damiána či Ginkgo biloba, ktoré majú afrodiziakálne účinky a zároveň pôsobia priaznivo na potenciu. Dôležité je si však všímať nielen ich prítomnosť, ale aj koncentráciu v prípravku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Toto sú podľa mňa 3 najdôležitejšie dôvody, prečo by ste mali tieto tabletky skúsiť:

majú komplexné účinky, to znamená, že vám môžu pomôcť nielen s erekciou, ale aj so sexuálnym apetítom, s ejakuláciou a tiež so spermatogenézou
vďaka prírodnému zloženiu sa nemusíte obávať žiadnych nežiaducich alebo vedľajších účinkov typických pre tabletky na predpis
užívanie je možné aj dlhodobo, dokonca viacero značiek je práve na dlhodobé a pravidelné užívanie nastavených

Moje skúsenosti s týmito tabletkami sú veľmi pozitívne, aj keď je pravda, že na trhu sú aj značky, ktorých účinnosť taká slávna nie je. Treba však pamätať na to, že sú to prípravky, ktoré sú bez synteticky účinných látok, takže môže chvíľku trvať, kým sa prejavia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

DOSTUPNÉ BEZ PREDPISU

Na rozdiel od liekov, ktoré získate len po vyšetrení od lekára a na základe receptu, nemusíte na kúpu týchto tabliet navštíviť vopred žiadneho lekára a môžete si ich kúpiť bez receptu. Viacero značiek sa dá dokonca kúpiť priamo v eshopoch od oficiálnych distribútorov.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Poďme sa teraz pozrieť na príklady značiek, ktoré sú na trhu a s ktorými mám vlastnú skúsenosť. Nakoľko som vyskúšal pomerne široké spektrum rôznych typov prípravkov, rád by som sa s vami podelil o moje vlastné hodnotenia. Môže vám to ušetriť čas a najmä peniaze pri výbere.

Hoci na trhu máme aktuálne desiatky rôznych značiek, ja medzi špičku radím len niekoľko z nich. V nasledujúcej tabuľke nájdete prehľad tých značiek, ktoré som skúsil a pripájam k nim aj svoje hodnotenie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.62

13 Hodnotení