Ako si udržať chlapa

Ako si udržať chlapa

Konečne ste ulovili toho vášho vysnívaného princa, ale bojíte sa, čo bude ďalej? Prirodzene, niekedy môže prísť trocha sklamanie z bežného života, ale na druhú stranu, práve to je príležitosť, ako si udržať chlapa. Ak totiž zo všedných, nezáživných a sivých dní spravíte niečo zaujímavé, môžete ho opantať natoľko, že si získate jeho srdce už navždy.

Hoci ja sám sa rozhodne necítim ako expert na vzťahy, nejaké tie skúsenosti už mám. Rozhodol som sa preto pozrieť trocha viac aj na túto tému a prispieť svojimi znalosťami. Možno vám to pomôže pochopiť aj to, ako vlastne muži a ženy fungujú vo vzťahu.

Pozrieme sa spoločne na to, ako si udržať záujem chlapa, avšak nie na diaľku či ženatého chlapa, ale muža, s ktorým môžete byť každý deň a s ktorým budete zdieľať svoj bežný život. Kľúčom k úspechu je poznať to, čo robiť nemáte a aj to, čo robiť máte.

Najčastejšie problémy spojené s udržaním chlapa

Najčastejšie problémy spojené s udržaním chlapa V prvom rade treba vedieť, aké problémy hrozia pri udržaní chlapa a v bežnom vzťahu najviac. Niektoré vám možno budú pripadať ako detinské alebo nepochopiteľné, no za mnohými môže byť aj vaša nedbanlivosť či niektoré neúmyselné chyby.

  • Je úplne prirodzené, že po prvotnom ošiali a zaujímavých prvých rande príde oslabenie záujmu o toho druhého, to je však prvá oblasť častých problémov
  • Druhou problémovou oblasťou je život plný každodenných starostí, kde môžu na seba naraziť dva praktické a niekedy ťažko zlučiteľné pohľady
  • V neposlednom rade môžu prísť problémy aj v oblasti sexuálneho života

Tu sú najviac sa vyskytujúce problémy zo spomínaných troch oblastí:

menej snahy, ako na úvod – ide o typickú ľudskú vlastnosť, ak už niečo máte, nesústredíte sa na to, čo sa prejaví aj menšou snahou a záujmom o partnera
prestanete myslieť aj na seba – pocit víťazstva, že ste ho už ulovili, sa môže odraziť aj u vás, napríklad ak sa o seba prestanete starať navonok aj vnútorným rozvojom
stereotyp a fádnosť – toto je najčastejší problém a žiaden pár sa mu nevyhne, vrátane upadnutia do stereotypu aj v sexuálnom živote
z extrému do extrému – buď sa o neho zaujímate príliš alebo vôbec, buď chcete byť stále s ním alebo mu dávate až moc voľnosti, každý extrém má svoje negatíva

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

 

POZRITE SA NA SVET MUŽSKÝMI OČAMI

To najlepšie, čo môžete spraviť, aby ste pochopili tieto oblasti problémov, je vcítiť sa do kože toho druhého. Chápem, že to môže byť občas veľmi ťažké, ale môže vám to radikálne zlepšiť vzájomné vzťahy a pôsobí to aj ako prevencia do budúcnosti.

Najčastejšie chyby spojené s udržaním chlapa

Najčastejšie chyby spojené s udržaním chlapa Keď už vieme, aké problémy vznikajú najčastejšie vo vzťahoch a pri udržaní muža, môžeme pokročiť k tomu, akým chybám sa treba vyhnúť. Z času na čas sa prihodia každému, ale ak o nich budete vedieť, lepšie ich môžete korigovať.

Preto, ak si chcete udržať muža, vyhnite sa týmto veciam:

Vyzvedanie o minulých vzťahoch: Ženy veľmi radi vyzvedajú, to je vlastne aj súčasťou ich záujmu o chlapa. Ak si ho ale chcete udržať, mali by ste v tomto ohľade zachovať istú dávku striedmosti. Nepýtajte sa na úplne všetko a ani vy nezaťažujte nového partnera svojou minulosťou a neporovnávajte ho s minulými chlapmi.

Prílišná kritika jeho známych: Ak sa vám nepáčia niektorí jeho kamaráti alebo známi, viete mu to dať najavo konštruktívnou kritikou alebo postrehom. Nepreháňajte to ale príliš, pretože dosiahnete pravý opak. V tejto oblasti vstupujete na tenký ľad, niektorí muži sú na kamarátov citlivejší, ako na kritiku mamy.

Novodobé otroctvo a kontrola: Pre muža je dobré vedieť, že si ho strážite a potrebuje to, aby videl, že o neho máte záujem. No mnoho žien v tejto oblasti skĺzne až do novodobého otroctva a kontroly. Nezakazujte mu, aby šiel von aj bez vás, nekontrolujte ho na každom kroku, doprajte mu slobodu.

Prílišné zbožňovanie: Druhým extrémom je, ak sa žena mužovi totálne podriadi a vtedy nastáva opačná situácia, že mu spraví doslova všetko, čo mu vidí na očiach. To tiež nie je pozitívne, nakoľko muž si prestane vážiť to, čo dostáva automaticky a zadarmo. Takýmto spôsobom o neho tiež viete prísť.

Zanedbanie fantázie v sexe: Opomenúť nesmiem pochopiteľne ani milostný život, ktorý je tiež súčasťou stratégie nielen na udržanie muža, ale aj na uspokojivý partnerský vzťah. Nebojte sa v tejto oblasti byť tak trocha priekopníčkou a navrhnite mu nejaké nové hry, polohy alebo sexuálne praktiky, uvidíte, ako sa poteší.

Tipy a rady, ako si udržať chlapa

Tipy a rady, ako si udržať chlapa V poriadku, ak sa vám podarí čo najviac vyhýbať spomínaným chybám a omylom, máte už polovicu úspechu za sebou. Teraz príde ale tá ťažšia, nakoľko dôležité je nielen to, čo nerobíte, ale hlavne to, čo robíte.

Tu je zopár rád, ktoré by ste mali určite uplatniť v praxi:

Zaujímajte sa o neho

Po prvotnom nadšení príde k opadnutiu záujmu, to je pre mnoho mužov aj žien typické. Vy však buďte iná, zaujímajte sa o neho, o to, čo robil, o to, ako sa má. Nesmie to byť ale príliš prehnané a silené. Záujem môžete prejaviť aj komplimentmi, muži si to síce nepriznajú, ale verte mi, lichotia im.

Komunikujte, ale nesťažujte sa

Muži sa síce na prvý pohľad neradi príliš rozprávajú, ale aj oni majú niekedy ukecanú chvíľku. Práve to môžete využiť na komunikáciu, ktorá tak veľmi chýba v dnešných časoch. Dajte si ale pozor na jeden typický ženský zlozvyk: nekonečné sťažovanie sa. To je najlepšia cesta, aby vás partner opustil.

Starajte sa o seba, kvôli sebe

Nebudeme si klamať, muži obdivujú na ženách výzor, minimálne na úvod vzťahu. Ak si ho chcete udržať, nemali by ste „sa opustiť“ príliš skoro. Starajte sa o seba, skúste nejaké nové účesy, šaty, dbajte na hygienu aj vtedy, ak bývate spolu. Je to dôležité najmä kvôli vám a vlastnému sebavedomiu, nielen pre partnera.

Nežite len vzťahom

Aj keď vám to možno žiaden chlap nepovie, každý chce, aby jeho frajerka bola aj jeho najlepší priateľom. Nájdite si preto pravidelne čas na spoločné záľuby, prípadne možno objavíte nejaké nové. Pokojne s ním choďte aj na pivo alebo von, no nezabúdajte mu dopriať aj dostatok vlastného priestoru.

Bežný život trocha inak

Vzťah je predovšetkým o každodenných povinnostiach, niekedy aj starostiach. No to neznamená, že by mal byť fádny. Ak váš partner očakáva, že budete upratovať, zapojte ho nejakou formou tiež. Ak chce od vás večeru, navrhnite mu, nech spraví raňajky do postele. Bude mať istú zodpovednosť a zároveň sa cítiť dôležito.

V posteli dračica aj bohyňa

Najlepšie som si nechal na záver a to jednu zásadnú radu do sexuálneho života. Najlepším spôsobom, ako si udržať muža, je poskytnúť mu v posteli skvelé milovanie, ale zároveň nesprístupniť všetko. Buďte hravá, skúšajte s ním nové pozície či sexuálne hry, ale nechajte si vždy niečo aj nabudúce, aby sa mal na čo tešiť.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

 

NEVYŠLO TO TERAZ? NEVADÍ

Môže sa stať, že ak sa aj vyhnete najbežnejším chybám a budete sa držať spomínaných rád, ešte to nemusí znamenať, že je tu nejaká garancia úspechu. Nevešajte hlavu, ak to nevyjde teraz, môže to vyjsť nabudúce, tieto tipy sú platné univerzálne.

Skúsenosti mojej partnerky, ako si udržať chlapa

Skúsenosti mojej partnerky, ako si udržať chlapa Prejdime teraz od teórie k praxi a za týmto účelom som požiadal moju partnerku, aby prispela k téme svojimi vlastnými skúsenosťami. Verím, že vďaka nim budete mať úspech a budete vedieť, čo naozaj funguje aj v realite.

Ak si chcete muža udržať, držte sa nasledovných zásad:

Nemeňte sa len preto, že to chce: Buďte ženou, do ktorej sa zaľúbil, nesnažte sa zmeniť na sebe všetko len preto, že sa mu niečo aktuálne páči. Samozrejme, nejaké prekvapenie ohľadom účesu či osobný rozvoj sa do toho nepočíta.

Buďte spontánna: Mnoho mužov má tendenciu skĺznuť pri vzťahu veľmi rýchlo do stereotypu a to bez toho, aby si to uvedomili. Najhoršie je, že to potom dajú za vinu vám. Ako z toho von? Musíte byť spontánna aj za neho, zaberá to.

Nedramatizujte: Muži veľmi neradi prijímajú kritiku v extrémnych situáciách, vtedy majú prirodzený obranný reflex, takže je zbytočné nejaké problémy, situáciu alebo chybu dramatizovať. S pokojom vyriešite viac.

Buďte samostatná: To, čo potrebujete preto, aby ste si udržali chlapa, je tiež získať si rešpekt. Ten môžete najlepšie dosiahnuť tak, že budete samostatná a nezávislá. Uvidíte, ako tým stúpne v očiach partnera vaša hodnota!

Formujte ho a buďte príkladom: Nech mi je odpustené, ale chlapi sú väčšinou ako deti, občas potrebujú usmerniť. Tu je najlepšia kombinácia dobre mienenej rady a osobného vzoru, napríklad pri upratovaní a aj v posteli.

Ako fungujú prípravky na libido u žien a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na libido u žien a prečo ich odporúčam Nakoľko sexuálny život nemožno od toho partnerského oddeliť, odporúčam na podporu sexuálneho apetítu pre žien prírodné stimulanty. Moja partnerka s nimi má veľmi pozitívne skúsenosti a preto som sa rozhodol ich aj spomenúť na záver tohto článku.

Svojim zložením ide o 100 % prírodné prípravky:

  • Najčastejšie sa jedná o tabletky, gély a krémy, ktorých účinné látky sú založené na rastlinných extraktoch a aminokyselinách podporujúcich prekrvenie pohlavnej sústavy

Cieľom prípravkov je jednak pôsobiť na libido pomocou podpory hormonálnej rovnováhy, ale zároveň aj zlepšovať prekrvenie vonkajších genitálií, čo pôsobí pozitívne na vzrušivosť. Prvú oblasť zastrešujú rastliny ako Ženšen alebo Damiána, tú druhú zas aminokyseliny typu L-Arginín alebo L-Citrulín. Ide o zložky hojne využívané aj v prípravkoch pre mužov.

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Tieto produkty majú zároveň nasledovné výhody:

pôsobia prirodzene a to vďaka tomu, že v ich zložení sa nenachádzajú syntetické účinné látky, čo znamená aj bezproblémové užívanie
kvôli tomu istému dôvodu a tiež kvôli absencii nejakých registrovaných liečiv sú gély, tabletky aj krémy dostupné bez predpisu či lekárskeho vyšetrenia
prípravky si môžete kúpiť nielen osobne v lekárni, ale ak chcete ešte lepšiu cenu a viac pohodlia, aj cez internet, napríklad v eshopoch výrobcov

Spomínané produkty sú založené na dlhodobejšom pôsobení, čo je dané aj tým, že účinky a pôsobenie zabezpečujú prírodné látky. Nečakajte preto zázraky hneď z večera do rána, aj partnerka užívala jednu značku niekedy až 3 či 4 mesiace.

UŽÍVANIE JEDNORAZOVO AJ DLHODOBO

Pri týchto prípravkoch máte veľkú výhodu v tom, že si viete vybrať produkty na jednorazové, ale aj na dlhodobé užívanie. Väčšina tabliet sa užíva obvykle pravidelne každý deň, kým zas gély a krémy sa aplikujú spravidla jednorazovo pred pohlavným stykom.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Spomínané tabletky, krémy aj gély sa hodia tiež ako prevencia na udržiavanie zdravého sexuálneho apetítu a presne za týmto účelom ich užívala aj moja partnerka. Skúšala rôzne formy a rôzne značky a najviac sa jej oplatilo kombinovať produkty na vonkajšie užitie s tými na vonkajšiu aplikáciu.

Niektoré značky však zaostali v praxi za deklarovanými účinkami a preto sa pri výbere nespoliehajte len na to, čo sľubuje výrobca na obale. Oveľa dôležitejšie sú skúsenosti a aby som vás inšpiroval, tu je prehľad značiek, ktoré sa mojej partnerke osvedčili najviac:

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie

Erotické šaty