Ako si udržať vzťah

Ako si udržať vzťah , bez ohľadu na to, či je začínajúci alebo dlhodobý? Dá sa vôbec udržať aj partnerský vzťah na diaľku? Necítim sa síce ako vzťahový expert a nie som ani profesionálny poradca, ale nakoľko sa zaoberám partnerskými vzťahmi na všetkých úrovniach, rozhodol som sa odpovedať aj na tieto otázky.

Tou najdôležitejšou zo všetkých však nie je to, ako si udržať dobrý partnerský vzťah, ale ako sa naučiť vo vzťahu žiť a ako si ho čo najviac užiť. Práve týmto smerom budú smerovať moje rady, tipy a skúsenosti, pričom nevynechám ani sexuálny život.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Keďže práve v oblasti kvality sexuálneho života sa už cítim trocha viac sebavedomo, zameriam sa na túto oblasť trocha viac. Pevne verím, že môj komplexný a v niečom aj možno inovatívny pohľad môže pomôcť udržať aj váš vzťah, nech je akokoľvek komplikovaný.

Najčastejšie problémy spojené s udržaním vzťahu

Najčastejšie problémy spojené s udržaním vzťahu Každý vzťah, či už ten začínajúci alebo aj dlhoročný, sa odohráva v zásade v troch rovinách. Prvou rovinou je oblasť bežného každodenného spolužitia. Druhou je rovina týkajúca sa partnerského vzťahu muža a ženy. Treťou oblasťou je už spomínaný sexuálny život.

  • V oblasti každodenného spolužitia sa najčastejšie prejavujú praktické problémy týkajúce sa bežných starostí spojených s domácnosťou a voľným časom
  • Ak ide o partnerský vzťah, najčastejším typom problémov sú tie, ktoré vychádzajú z poklesu či straty záujmu o toho druhého
  • Ak ide o sexuálny život, tam prichádza najviac k skĺznutiu do rutiny a stereotypu

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

V spomínaných oblastiach sa najčastejšie vyskytujú tieto problémové faktory:

konflikt medzi predstavami a realitou – po úvode vzťahu môže prísť upadnutie do každodenných starostí, čo súvisí aj s praktickými otázkami
menej záujmu o partnera – to sa stáva najmä pri dlhodobých vzťahoch v spoločnej domácnosti, pokles záujmu je prirodzenou ľudskou reakciou
málo fantázie a spontánnosti – tento problémový faktor sa týka tak praktického každodenného života ako aj toho sexuálneho
zanedbanie napredovania – každý vzťah sa musí postupne posúvať, ak príde k jeho stagnácii, stráca sa jeho čaro a schopnosť obohatiť sa navzájom

ZVAŽUJTE VŽDY OBA POHĽADY

Možno to budete považovať za klišé, ale vedzte, že ak sa vo vzťahu vyskytujú nejaké problémy, vo väčšine prípadov ide o výsledok nesprávneho prístupu oboch strán. Mne sa osvedčilo, ak sa na každú takúto situáciu pozriem vždy aj z pohľadu partnerky.

Najčastejšie chyby spojené s udržaním vzťahu

Najčastejšie chyby spojené s udržaním vzťahu Udržať si vzťah je v prvom rade otázka prevencie voči najčastejším a najtypickejším pochybeniam. Pochopiteľne, nie vždy sa im dá všetkým vyhnúť, ale pri troche snahy to je možné aspoň v tých najmarkantnejších prípadoch.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú tie, ktoré považujem za najdôležitejšie:

Odsúvanie problémov pred sebou: Problémy sa skôr či neskôr dostavia v každom vzťahu, no ak ich prestanete riešiť a budete ich len tlačiť pred sebou, je to asi jedna z najhorších chýb. Všetko zlé sa začne kopiť a potom to naraz vypláva na povrch. Snažte sa na spoločné riešenie vždy nájsť čas, vyplatí sa to.

Zmena partnera nasilu proti jeho vôli: Možno sa vám nepáčia niektoré jeho zlozvyky, vadia vám kamaráti či kamarátky alebo máte iný názor na nejakú zásadnú otázku. Vo väčšine vzťahov to býva tak, že v týchto prípadoch sa vždy snaží jeden partner nasilu zmeniť toho druhého. Takto to nikdy nefunguje.

Riešenie bývalých partnerov: Len málokto sa ubráni porovnávaniu. Ženy najčastejšie príliš vyzvedajú veci z partnerovej minulosti a muži sa naopak hrabú v spomienkach a porovnávajú aktuálnu partnerku s tými minulými. Zabudnite na to, z minulosti sa poučte, nie je tu na to, aby ste ju opakovane vyťahovali.

Upadnutie do rutiny a stereotypu: Každodenné povinnosti a starosti sú veľkým rizikovým faktorom pre upadnutie vzťahu do rutiny. Každý deň to isté, opakovanie tých istých situácií, tie isté reakcie. Táto chyba znamená začiatok konca, pretože zvyk či stereotyp zabíjajú fantáziu a spontánnosť.

Zanedbanie milostného života: Túto oblasť síce spomínam na záver, no v rebríčku priorít jej nepatrí posledné miesto. Rutina, odsúvanie problémov či porovnávanie s bývalými partnermi sa týkajú aj sexuálneho života. Ak upadnete do stereotypu v tejto oblasti, je to len prirodzené zavŕšenie problémov v celom vzťahu.

Tipy a rady, ako si udržať vzťah

Tipy a rady, ako si udržať vzťah Aby ste si udržali vzťah, musíte ho neustále niekam posúvať. Nie je to ako šprint, že prídete po úvodnom rande hneď do cieľa, práve naopak, skôr je to orientačný beh skombinovaný s maratónom. Žiaden strach, nestratíte sa.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Stačí sa držať týchto 6 základných rád a tipov:

Rozhovor a komunikácia

V momente, ako sa spolu nebudete rozprávať, nemáte šancu udržať alebo posunúť vzťah ďalej. Komunikácia je základ, ale nie nejaká povrchná, ale skutočná. Zaujímajte sa o partnera, rozprávajte sa s ním o svojich pocitoch, zisťujte tie jeho. Problémy však príliš nepitvite, skôr posúvajte diskusiu k činom.

Doprajte slobodu, ale vyžadujte pozornosť

Ak chcete, aby váš vzťah fungoval, musíte sa držať pravidla, že aj partner má právo na svoj vlastný priestor. Každý potrebuje mať aj svoje súkromie a pocit slobody vo vzťahu. Zároveň je ale aj nevyhnutné, aby ste od partnera vyžadovali jeho pozornosť voči sebe. Dáte mu tým najavo, že o neho stojíte a on získa aj pocit dôležitosti.

Robte netradičné veci

Ako najlepšie bojovať proti všedným dňom a stereotypu? Spontánnosťou a netradičnými vecami. Vyberte sa hockedy na výlet, doprajte si mimo plán čas na seba, choďte niekam „na rande“, pripravte partnerovi prekvapenie či darček. Zmena sa môže týkať a obliekania alebo úplných maličkostí. Hlavné je nezostať stáť na mieste.

Posuňte ďalej váš sexuálny život

Zmena a fantázia by mali byť najdôležitejšie zásady nielen v bežnom živote, ale aj v tom sexuálnom. Snažte sa hľadať nové spôsoby, ako si okoreniť milovanie, napríklad novými polohami, sexuálnymi praktikami, hrami či erotickými pomôckami. Nebojte sa partnera viesť, nebojte sa ho ani nasledovať.

Fyzický kontakt

Okrem fyzického kontaktu počas milovania je dôležitý aj každodenný fyzický kontakt. Pravidelné bozky ráno aj večer, prípadne spontánne kedykoľvek počas dňa, časté dotyky, zmyselné pohladenie a prejdenie rukou vo vlasoch, to sú drobnosti, ktoré majú ale veľký zmysel pre pocit, že ste jeden druhému blízko.

Buďte najlepší priatelia

Moja posledná rada, ktorá je pre kvalitu a udržanie vzťahu mimoriadne nedocenená, je, aby ste boli so svojim partnerom najlepší priatelia. Neznamená to tráviť 100 % času spolu alebo robiť rovnaké veci, znamená to vedieť, že sa na neho môžete obrátiť s povinnosťami aj radosťami. Platiť to musí aj smerom k vám.

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

 

NIEKTORÉ VZŤAHY NEMOŽNO UDRŽAŤ

Aj napriek tomu, že sa budete snažiť vyvarovať chýb a budete sa snažiť aplikovať do praxe čo najviac spomínaných rád, nie vždy príde úspech. Najdôležitejší je správny výber, ak sa zmýlite na začiatku, držať nasilu vzťah nemá zmysel.

Moje skúsenosti a skúsenosti mojej partnerky, ako si udržať vzťah

Moje skúsenosti a skúsenosti mojej partnerky, ako si udržať vzťah Aby som nezostal len pri nejakých všeobecných radách, rozhodol som sa podeliť sa s vami aj o konkrétne skúsenosti. Prizval som si tiež svoju partnerku, takže sme obaja dali dokopy 5 pravidiel, ktoré sa nám osvedčili najviac.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, tu sú tie, ktoré sú pre udržanie vzťahu najdôležitejšie:

Partneri sú rovnocenní: Muž aj žena sú vo vzťahu rovnocenní, takže ani jeden partner by nemal robiť niečo na úkor iného. Ak dávate, treba aj brať a naopak. Nenechajte si skákať po hlave, ale nerobte ani z partnera otroka.

Milujete človeka, nie dokonalosť: Na úvod vzťahu je všetko krásne a takmer dokonalé, no postupom času to zovšednie. Alebo nie? Je to uhol pohľadu, no v každej situácii si uvedomte, že realita je len jedna a milujete človeka, nie predstavu.

Berte veci s nadhľadom: Nerobte z nejakého problému, zakopnutia alebo chyby tragédiu. Nezveličujte, nedramatizujte, neodsudzujte. Najťažšie je ľahko žiť, hovorí sa. Berte všetko s nadhľadom, oplatí sa to!

Pomáhajte si: Nie nadarmo ste vo vzťahu dvaja, okrem iného aj preto, aby ste si pomáhali. To znamená motivovať sa navzájom, posúvať sa, podržať sa. Vzťah je o spolupráci, uvidíte, že vtedy ide všetko jednoduchšie.

Ak sa pomýlite, priznajte si to: Najťažšie nakoniec, priznať si chybu nie je známka poníženia alebo zlyhania, práve naopak. Aj vďaka chybám sa môže váš vzťah posúvať ďalej. Tohto pravidla sa ale musia držať obaja partneri.

Ako fungujú prípravky na podporu sexuálneho apetítu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu sexuálneho apetítu a prečo ich odporúčam Sexuálny život možno len veľmi ťažko oddeliť od toho partnerského a preto by súčasťou zmien a zlepšenia mali byť aj zmeny v tejto oblasti. Keďže najčastejším problémom býva nedostatočný sexuálny apetít, rozhodol som sa zamerať práve na túto oblasť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja aj partnerka sme za týmto účelom využívali prírodné stimulanty:

  • Ide o prípravky, ktoré majú 100 % prírodné zloženie účinných látok, ktoré sa zameriavajú jednak na hormonálnu hladinu a zároveň na prekrvenie intímnej oblasti

U mužov sú najviac využívané tabletky na perorálne užitie, ktoré obsahujú rastlinné extrakty zo známych afrodiziak ako Žerucha peruánska, prípadne minerály na podporu potencie, napríklad Zinok. Pre ženy sú na trhu tabletky, ale aj krémy a gély na vonkajšiu aplikáciu, kde sú tiež bylinné výťažky, napríklad z Damiány, ale aj aminokyseliny, napríklad L-Arginín.

Vďaka prírodnému zloženiu majú prípravky aj tieto tri ďalšie výhody:

prvou výhodou je ich dostupnosť, keďže si ich kúpite aj bez predpisu a to dokonca nielen v lekárni, ale aj v eshopoch od výrobcov
druhým plusom je pomerne bezproblémové užívanie, výskyt nežiaducich účinkov je nízky a kontraindikácií tiež nie je príliš veľa
tretím benefitom je aj možnosť dlhodobého užívania, najmä v prípade tabliet je to veľmi žiaduce a pokojne to môže byť aj niekoľko mesiacov

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Nakoľko zloženie tabliet, gélov aj krémov býva pomerne bohaté, zodpovedajú tomu aj účinky. To je ďalšie veľké plus, nakoľko tabletky pre mužov môžu pozitívne pôsobiť aj na erekciu a zas prípravky pre ženy môžu zlepšiť nielen libido, ale vzrušivosť a sexuálnu vitalitu.

POZERAJTE NA ZLOŽENIE

Prípravkov na podporu libida, sexuálneho apetítu či sexuálnej vitality je naozaj dosť, ale rozhodne nie všetky sú kvalitné. Vyberajte si len značky, ktoré sú certifikované na Úrade verejného zdravotníctva SR a ich zloženie je transparentné.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Ja aj moja partnerka si práve uvedenými prípravkami pomáhame k udržaniu zaujímavého sexuálneho života. Zároveň ich využívame ako prevenciu pred poklesom sexuálneho apetítu a libida, samozrejme v kombinácii aj s inými opatreniami. Naše skúsenosti sú všeobecne pozitívne, ale na trhu sú aj niektoré menej kvalitné produkty.

Ako ich rozoznať? Najlepšie podľa referencií od mužov a žien, ktoré danú značku užívali, určite sa nespoliehajte len na sľuby od výrobcov. Pokiaľ nechcete skúšať všetky značky rad za radom, v tejto tabuľke nájdete prípravky, ktoré sa najviac osvedčili nám:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie