Ako si udržať ženu

Ako si udržať ženu

Ak ste si už ženu získali a absolvovali ste aj nejaké tie rande, na mieste je teraz otázka, ako si ju udržať. Nie, že by som bol nejaký vzťahový poradca a expert, ale niekoľko skúseností už mám a vzhľadom na svoju vlastnú úspešnosť si dovolím neskromne povedať, že by tieto skúsenosti mohli pomôcť aj ďalším ľuďom. Preto som sa rozhodol o ne podeliť.

Začnem asi tým, že hneď na úvod uvediem, že nič netreba brať príliš vážne, príliš osobne a už vôbec nie od slova do slova. Všetci sme len ľudia a to platí aj o vašej partnerke. Sú situácie, kedy nepomôžu žiadne rady a tipy, ako si udržať ženu, pokiaľ tam nebude tá povestná iskra.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak sa však v tom vašom vzťahu tá iskra stále nachádza, bola by škoda, aby ste ju sami zahasili niektorými chybami či problémami. Práve preto som sa rozhodol napísať tento článok, kde sa pozriem na tému, ako si udržať ženu, komplexnejšie.

Najčastejšie problémy spojené s udržaním ženy

Najčastejšie problémy spojené s udržaním ženy Vzťah dvoch ľudí je o spoločnom fungovaní v dobrom aj v zlom. Práve problémy preveria silu partnerského puta najviac, no to automaticky neznamená, že by ste ich mali vyrábať alebo im umožniť vzniknúť z nedbanlivosti, práve naopak.

  • Najčastejším oblasťou problémov je, že po úvodnom predstavení sa v tom najlepšom svetle skĺznete do pohodlia a prestanete sa snažiť
  • Druhým častým faktorom býva fungovanie v bežnom živote, ktorý môže byť odlišný od vysnívanej predstavy na úvod vzťahu
  • Poslednou problémovou oblasťou je samozrejme sex, kde sa vytráca vášeň a iskra

V súvislosti s uvedenými oblasťami vznikajú najčastejšie tieto problémy:

opadnutie záujmu a pozornosti – je prirodzené, že keď muž ženu chce zaujať, snaží sa viac a keď ju získa, začne sa snažiť o niečo menej
rutina v živote aj v sexe – na úvod si chce pár dopriať niečo zaujímavé, no po istej doby to vždy skĺzne do stereotypu a to v bežnom aj sexuálnom živote
vynútené chyby – mnoho mužov sa snaží partnerku k sebe príliš pripútať, obmedziť jej voľnosť alebo jej naopak vo všetkom vyhovejú a znesú jej aj modré z neba
zanedbanie vlastného rozvoja – ak si chcete ženu udržať, musíte napredovať aj vy, musíte byť tým, s kým žena chce byť a kto je pre ňu najlepšou voľbou

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

 

POZRITE SA NA TO AJ OPAČNE

Hoci tento článok je o tom, čo by ste mali robiť vy zo svojho vlastného pohľadu, z času na čas sa treba pozrieť na situáciu aj zo strany partnerky. Čokoľvek, čo idete povedať alebo spraviť, si predstavte, že by povedala alebo spravila ona. Hneď zistíte, či je to prospešné pre vzťah.

Najčastejšie chyby spojené s udržaním ženy

Najčastejšie chyby spojené s udržaním ženy Začnime tým, čomu sa vyhnúť, čiže najčastejšími chybami a omylmi. Skôr či neskôr sa ich dopustí skoro každý muž a to buď nechtiac, čo je spôsobené ľudskou prirodzenosťou, alebo naopak v snahe pripútať si partnerku čo najviac.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak si chcete ženu udržať, vyhnite sa týmto veciam:

Porovnávanie so ženami z minulosti: Práve v posteli býva takáto situácia najčastejšia, pretože tam sme mi muži najviac zraniteľní. Ak sa vás partnerka opýta na minulé vzťahy, netreba klamať, ale nemusíte jej prezrádzať ani intímne detaily a najmä, neporovnávajte ju v sexe. Nechceli by ste to ani vy.

Porovnávanie s mamou: Ešte horšie porovnanie je porovnanie s mamou. Nekritické vyzdvihovanie všetkého, čo robila vaša mama alebo aká bola či je vaša mama, to všetko pôsobí na partnerku ako studená sprcha. Pochopiteľne, že niekedy je to aj pravda, ale netreba to príliš okato zdôrazňovať.

Splníte jej, čo jej vidíte na očiach: Mnoho mužov sa staralo o svoje ženy, ako by to boli samotné anglické kráľovné. Vozilo ich do práce, z práce, pralo, upratovalo, varilo, žehlilo a dávali partnerke pocítiť, že si nimi môžu byť isté. To je ďalšia chyba, prílišná istota vedie vždy k lenivosti a k strate záujmu.

Nedostatok voľnosti: To, že ste spolu, neznamená, že budete ako siamské dvojičky a musíte všetko robiť spolu a všade chodiť spolu. Každý človek potrebuje trocha osobnej slobody a voľnosti, aby mohol niektoré momenty tráviť sám a zvládnuť situácie samostatne. Nerobte zo seba ani z partnerky vazalov.

Kupovanie si lásky: Dnes sa veľa hovorí o zlatokopkách, čiže ženách, ktoré sú s mužom len preto, že ich zahrnie bohatstvom. To však má aj druhú stranu mince, veľa mužov v tom vidí najlepší prostriedok, ako si udržať ženu. Takéto kupovanie si lásky situáciu len zhoršuje a koniec bude potom bolieť ešte viac.

Tipy a rady, ako si udržať ženu

Tipy a rady, ako si udržať ženu Takže, už viete, čoho sa máte vo vzťahu k partnerke vyvarovať a čo by ste robiť nemali. Poďme sa teraz pozrieť na to, čo by ste robiť naopak mali. Pochopiteľne, každú radu treba prispôsobiť vašej individuálnej situácii.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu je 6 najdôležitejších tipov, ako si udržať ženu:

Nestraťte o ňu záujem

Ako som naznačil už na úvod, veľmi častým javom zo strany muža po získaní ženy je, že o ňu stratí záujem a prestane sa snažiť o jej pozornosť tak, ako tomu bolo na úvod. Preto sa snažte naopak byť pozorný, nezabúdajte na milé pozornosti, pýtajte sa každý deň, ako sa má a hlavne, nech je vaša partnerka vždy na prvom mieste.

Láska ide hlavne cez posteľ

Nebudeme si klamať, a ja to mám overené praxou, láska nejde ani tak cez žalúdok, ako cez posteľ. Ak budete výborný milenec, máte už polovičný úspech za sebou. V posteli si dávajte pozor na to, aby ste neupadli do rutiny alebo do stereotypu, skúšajte vždy nejaké nové polohy, praktiky, techniky, pozície či hry.

Buďte najlepšími priateľmi

Oddeľujete partnerku a najlepších priateľov? Tak to je najlepšia cesta, ako sľubný vzťah pochovať, správne by to malo byť naopak: vaša partnera musí byť vaša najlepšia priateľka a naopak. O to viac, ak viete nájsť spoločné témy, záľuby, záujmy a spôsob, ako tráviť čas. Toto ju k vám pripúta rovnako, ako vášeň v posteli.

Rozprávajte sa

Problémom väčšiny ľudí je, že spolu málo komunikujú a rozprávajú sa. Ťažko tak môžu zistiť, čo zaujíma toho druhého, aké má starosti a aké má sny a túžby. Ak sa s vami bude môcť vaša partnerka porozprávať o všetkom a zároveň bude vidieť, že aj vy sa o ňu zaujímate, je to veľké plus.

Fyzický kontakt aj mimo spálne

Dotyky, bozky, pohladenie po vlasoch či tvári, to všetko je intimita, ktorú si prirodzene vyžaduje každý. Nezabúdajte preto na takéto drobnosti, ženy si to naozaj veľmi pozorne všímajú a podvedome vnímajú. Najlepšie je romantické objatie večer na gauči, vtedy si získate jej srdce ako ochranca.

Každodenný vzťah je o kompromisoch

To najdôležitejšie som si nechal na záver, aby ste to nezabudli: vzťah v bežnom živote je o kompromisoch. Ak ich nebudete robiť, ženu si určite neudržíte. Treba sa zladiť pri spoločnom trávení času, pri spoločnom bývaní, návštevách rodiny a aj pri oveľa banálnejších veciach. Pripravte sa na to!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

VYUŽITIE RADY AJ NA SVOJ ROZVOJ

Nebojte sa, že ak by vám aj spomínané tipy priamo nepomohli s tým, ako si udržať ženu, o ktorú aktuálne máte záujem, že vám budú zbytočné. Zo všetkého sa dá použiť a nabrať skúsenosť, to isté platí aj v tomto prípade, tieto rady vás môžu posunúť ďalej.

Moje vlastné skúsenosti, ako si udržať ženu

Moje vlastné skúsenosti, ako si udržať ženu Nehovorím, že ja sám som nejaký extra „Cassanova“, ale skúseností v tejto oblasti, čiže ako si udržať ženu, mám dostatok. Aby tento môj článok teda nebol len o nejakých teoretických radách, pripojím aj zopár vlastných postrehov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto som sa naučil na základe vlastných skúseností:

Buďte tým, s kým by ste chceli byť: Vždy a v každej situácii si predstavte, že ste v koži svojej partnerky a pozrite sa na to, čo ste povedali či spravili. Chceli by ste byť vtedy so sebou? Toto je tá podstatná otázka pre udržanie ženy.

Trpezlivosť je cnosť: Chcieť všetko a hneď, to môže byť výhoda, ak chcete postupovať v kariére. O vzťahu so ženou to ale neplatí, tu sa uplatní trpezlivosť. Nepodarilo sa niečo, čo ste chceli dnes? Skúste to aj zajtra!

Dospejte, ale nestraťte hravosť: Ak si chcete udržať ženu, musíte byť dospelým lídrom, nie dieťaťom, o ktoré sa treba starať. Zároveň ale nezabudnite ani na spontánnosť a hravosť, čo sa hodí vtedy, ak ju budete chcieť niečím prekvapiť.

Ona je jedinečná, ale aj vy: Ženy chcú vedieť, že si ich ceníte, ale rovnako potrebujú vidieť aj to, že si viete ceniť seba. Ak bude len „dobrý hlupák na všetko“ a nebudete mať dostatok sebavedomia, je to veľmi odradzujúci faktor.

Nestraťte iskru v posteli: Nech sa hovorí čokoľvek, ak sa stratí iskra v posteli, žena sa začne prirodzene sama seba pýtať, prečo by s vami mala byť. To, že sex je pravidelný, je pozitívne, ale musí byť zaujímavý, vyhýbajte sa rutine.

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Nakoľko aj na základe vlastných skúseností kladiem sexuálny vzťah v tom partnerskom na vysokú úroveň, rozhodol som sa s vami podeliť ešte o jednu skúsenosť. Tou je podpora sexuálnej výkonnosti muža v posteli pomocou prírodných stimulantov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nejde o žiadne placebo, ale o overené prípravky:

  • Fungovanie týchto prípravkov je založené na rastlinných a prírodných afrodiziakach, ktoré sú doplnené o minerály, vitamíny a aminokyseliny podporujúce stoporenie

Tieto tabletky sú podpornými prostriedkami, čiže môžu pôsobiť nielen na už začínajúce alebo existujúce problémy s výkonnosťou muža v posteli, ale aj preventívne na udržanie zdravého stavu. Sú v nich obsiahnuté extrakty a výťažky z rastlín ako Ženšen či Saw Palmetto, aminokyseliny typu L-Citrulín či známy minerál podporujúci plodnosť, Selén.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prípravky sú medzi mužmi čoraz obľúbenejšie a to aj kvôli tomu, že:

si ich viete kúpiť bez predošlého vyšetrenia u lekára alebo bez predpisu, v tomto sú teda odlišné od známych tabliet na erekciu so syntetickým zložením
pôsobia ako prirodzená podpora a to práve kvôli svojim účinným látkam rastlinného charakteru, ktoré sú doplnené o rôzne stopové prvky
si ich viete kúpiť nielen v lekárni, ale viaceré značky majú aj svoj vlastný eshop, takže objednanie môžete spraviť z pohodlia domova

Veľkým plusom je aj širšie pôsobenie, ktoré vyplýva z bohatého zloženia. Aminokyseliny podporujú lepšie prekrvenie penisu, rastlinné afrodiziaka zas libido a minerály či vitamíny môžu mať pozitívny vplyv na mužskú spermatogenézu, čiže plodnosť.

BEZPROBLÉMOVÉ UŽÍVANIE

Na rozdiel od prípravkov so syntetickým zložením pri týchto tabletkách platí, že ich užívanie je oveľa bezproblémovejšie. Nemusíte sa obávať žiadnych vážnejších nežiaducich účinkov, oproti syntetickým prípravkom je situácia oveľa jednoduchšia.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ja sám mám dostatok skúseností s týmito tabletkami, nakoľko v minulosti som mal mierne problémy s erekciou a potenciou. Dnešná ponuka je navyše oveľa kvalitnejšia, ako tomu bolo predtým, hoci stále možno nájsť na trhu aj čierne ovce, ktorých účinnosť v praxi mierne zaostáva. Pri výbere preto nepozerajte len na cenu, ale aj na kvalitu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tá zahŕňa aj dostatočnú koncentráciu najdôležitejších účinných látok a rovnako tak dobré referencie z praxe. Ak by ste sa chceli vyhnúť málo účinným prípravkom, môžete sa inšpirovať aj mojimi skúsenosťami. Ja odporúčam najmä tieto značky:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

2 Hodnotení