Ako si získať muža

Ako si získať muža

Našli ste muža svojich snov, ale neviete, ako si ho získať tak, aby ste ho očarila a on sa do vás zamiloval na celý život? Nezáleží na tom, či je v znamení barana, kozorožca, leva, to všetko je len populárny, no neúčinný, bulvár. Tajomstvom úspechu, bez ohľadu na znamenie a na to, či ide o mladšieho alebo staršieho muža, je získať si jeho srdce.

Možno to znie ako fráza, ale v praxi ide o to, že si musíte získať nielen záujem muža, ale najmä on musí zistiť, že práve vy ste tá, ktorú cely čas hľadá. Aby sa tak stalo, nepomôžu vám žiadne triky či ženské zbrane, hoci tie môžu prácu uľahčiť.

Tou najdôležitejšou časťou je príprava. Tá spočíva nielen v tom, aby ste spoznali to, čo chce, ale najmä v tom, aby ste vy boli žena, ktorú chce. Nemám na mysli to, aby ste kvôli nemu menila účes, ale aby ste boli ten typ ženy, ktorej sa hovorí „femme fatale“.

Najčastejšie prekážky spojené so získaním muža

Najčastejšie prekážky spojené so získaním muža Získať muža svojho srdca nie je závislé len od toho, či použijete nejaké triky, dokonca nemusí stačiť ani to, ak budete v správny čas na správnom mieste. Existujú totiž niektoré objektívne aj subjektívne prekážky, ktoré sa nedajú vyriešiť zo dňa na deň.

  • Prvým typom takýchto problémov sú problémy na vašej strane, tu mám na mysli hlavne vaše slabé stránky či zlé vlastnosti
  • Druhou oblasťou sú objektívne prekážky, napríklad ak je medzi vami nejaká ťažko prekonateľná bariéra typu nedostatok času kvôli pracovnému vyťaženiu
  • Tretím typom prekážok sú faktory spojené s mužom a jeho zápormi či nedostatkami

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

 

Z uvedených oblastí sa pri snahe získať muža vyskytujú najčastejšie tieto problémy:

rýchle zaľúbenie sa – ženy, ktoré dlho čakali na toho „pravého“, majú tendenciu sa rýchlo zaľúbiť a potom začnú na muža viditeľne tlačiť
nesprávny odhad muža – pokiaľ si nezistíte už vopred dostatok informácii o mužovi, veľmi ľahko si vyberiete toho „nesprávneho“
opakovanie chýb z minulosti – mnoho žien má tendenciu skĺznuť do stereotypov a rutiny z minulosti a tak opakujú chyby, ktoré ich predtým pripravili o nádejný vzťah
zlý prvý dojem – ak pri prvom kontakte spravíte na muža zlý dojem alebo si vás zapamätá v negatívnom svetle, veľa krát sa to už nedá napraviť

PRÍLIŠNÁ VÁHAVOSŤ

Napadol ma ešte jeden problém a tým je prílišná váhavosť. Mnoho žien, aby sa vyhli vyššie spomínaným prekážkam, príliš analyzuje situáciu a snaží sa opakovane porovnávať plusy a mínusy. Výsledkom potom býva, že im nádejného partnera „vyfúkne“ iná žena.

Najčastejšie chyby spojené so získaním muža

Najčastejšie chyby spojené so získaním muža V súvislosti s týmito problémami a prekážkami, nie však výlučne len s nimi, robia ženy niekoľko chýb, ktorými od seba mužov doslova odháňajú. Nehovorím, že sú to jediné faktory, od ktorých závisí úspech, ale je lepšie sa im vyhnúť.

Toto sú chyby a nedostatky, ktoré sú najčastejšie:

Nesústredenosť: Ste na rande s mužom, no píše vám kamarátka? V žiadnom prípade nechytajte mobil do ruky. Ak ste s mužom, ktorého chcete zaujať, musíte sa sústrediť len na neho, na nič iné. Muži maj veľké ego a ak im dáte čo i len na jednu sekundu najavo, že nie sú u vás na prvom mieste, okamžite vytvárate zlý dojem.

Prílišná dostupnosť: Opakom až takéhoto „okatého nezáujmu“ je prílišná dostupnosť. Niektoré ženy tak dlho čakali na vytúženého idola, až mu okamžite podľahnú a na každú otázku odpovedia stokrát to povestné „áno“. Ak ste pre muža ľahkou korisťou, okamžite v jeho očiach strácate hodnotu.

Zanedbaný výzor: Nebudeme si klamať, muži na ženách obdivujú najmä to, ako vyzerajú. Je to súčasť toho, čomu sa hovorí aj prvý dojem. Ak vás muž pozval niekam von, neznamená to, že musíte vytiahnuť večerné šaty. Ak ale prídete na stretnutie s mastnými vlasmi a vo vyťahanom svetri, je to veľké mínus.

Príliš skoro spomeniete slovo „vzťah“: Muži sa tomu vyhýbajú ako čert krížu a to dokonca aj vtedy, ak pri pozvaní zdôraznia, že ide o rande. Ak to bude ten „pravý“, nebojte sa, aj bez toho, aby ste mu to pripomenuli, pochopí, že vám ide o vzťah. Pokiaľ to ale na neho vytiahnete už na prvom rande, utečie od vás.

Ste príliš pasívna: Áno, muži majú radi kontrolu a keď sa môžu prejaviť ako alfa samci, no všetkého moc škodí. Ak na väčšinu otázok odpovedáte slovom „neviem“, máte problém sa vôbec k niečomu odhodlať a len pasívne čakáte, čo bude, prestávate byť pre muža zaujímavá, pretože si pomyslí, že neviete, čo chcete.

Tipy a rady, ako si získať ženu

Tipy a rady, ako si získať ženu Teraz, keď už viete, ktorým veciam by ste sa mali vyhnúť, poďme sa pozrieť na zoznam tých, ktoré by ste naopak mali robiť. Nejde vždy len o veci, skôr ide o prístup. Možno sa budete čudovať, ale v prvom rade ide o prístup k sebe samej.

Tu je 6 zásad, ako si získať chlapa:

Koho priťahujete, to vyžarujete

Máte dojem, že sa na vás viažu len čudáci alebo stroskotanci? Mám pre vás zlú správu, väčšinou totiž platí, že čo vyžarujete, to aj priťahujete. Začať musíte vždy od seba, práve preto je dôležité budovať u seba sebavedomie, pevne si stanoviť ciele a mať ambície. Úspech priťahuje úspech, taká je pravda.

Neseďte v kúte

Pravdou je, že muži sú lovci a chcú ženy dobývať, no to neznamená, že by ste nemali ísť šťastiu tak trocha oproti. Ak sa vám nejaký muž páči, nemusíte sa mu hneď vrhnúť okolo krku, no byť v jeho blízkosti neuškodí. Je totiž väčšia pravdepodobnosť, že vás osloví, alebo že si vás všimne.

Spoznajte ho

Mnoho žien je natoľko očarených z budúceho chlapa, že im stačia len nejaké povrchné náznaky alebo veľmi kusé informácie. Pritom, spoznať muža je to najdôležitejšie, aby ste sa mohli správne rozhodnúť, či sa vôbec chcete pokúšať ho získať na dlhšiu dobu. Všímajte si, čo hovorí, ako sa správa, akú má reč tela.

Nezabúdajte na komplimenty

Mužské ego môže byť nekonečné, ale možno ste natrafili práve na chlapa, ktorý si príliš neverí. Nikto nie je dokonalý, koniec koncov, ani vy nie. ale rovnako, ako aj vás poteší, keď vám muž pochváli účes či čokoľvek iné, podobne ho môžete posunúť ďalej aj vy. Ak je to oprávnené, pokojne mu zložte komplimenty.

Ženské aj neženské zbrane

Letmý úsmev, prehodenie vlasov, flirtujúci očný kontakt, to všetko sú typické ženské zbrane, ktoré zaberajú. Pochopiteľne, len nimi si žiadneho chlapa na stálo nezískate, ale ak sa budete držať aj ostatných spomínaných zásad a tipov, práve takéto drobnosti môžu byť rozhodujúcim momentom, kedy sa do vás muž zblázni.

Vášeň a fantázia aj v posteli

Podobne, ako som spomínal pri najčastejších chybách zanedbanie vzhľadu, rovnako úprimne hovorím, že muži prikladajú veľký dôraz aj milostnému životu. Nemusíte mať dokonalé prsia či zadok, ale v posteli nesmie chýbať vášeň a fantázia. Nuda a rutina, to sú presne tie veci, ktoré zabijú aj ten najsľubnejší začiatok.

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

 

AKO ZÍSKAŤ ŽENATÉHO ČI ZADANÉHO MUŽA?

Niekedy sa vám chlap zapáči doslova na prvý pohľad a chceli by ste po ňom vyštartovať okamžite. Čo však robiť, keď zistíte, že je zadaný či ženatý? Na toto mám jednoduchú odpoveď: nič. Ani vám by sa nepáčilo, keby vám niekto chcel prebrať toho vášho!

Skúsenosti mojej partnerky, ako si získať muža

Skúsenosti mojej partnerky, ako si získať muža Aby bol môj článok na túto tému kompletný, požiadal som partnerku, aby k vyššie uvedeným radám pripojila aj zopár postrehov zo života. Svoje skúsenosti sa rozhodla naformulovať do 5 pravidiel, ktoré by mala mať každá žena vždy pred očami.

Nielen kvôli mužom, ale hlavne kvôli sebe:

Žiaden extrém: Muži síce majú radi ženy, ktoré sú voči nim ústretové, rovnako tak ich priťahujú ľadové kráľovné, ale ani jeden z týchto extrémov nie je dobrý. Treba byť otvorená, no zároveň aj dostatočne sebavedomá.

Buďte viac, ako len úlet: Ak ho priťahujete svojou krásou, je to veľké plus, no vtedy vás bude brať najmä ako úlet. Zmeniť to môžete tým, že mu ukážete, že ste nielen krásna a zmyselná, ale viete mu dať aj istotu pre budúcnosť.

Žiadne ultimátum na úvod: Muži si obvykle hľadajú k sebe ženu, s ktorou budú môcť vstúpiť do dlhodobého vzťahu. Nesmie to však fungovať tak, že mu to dáte ako ultimátum na úvod, pretože docielite presný opak.

Majte sa zdravo rada: Nepodceňujte sa, ale ani sa príliš nepreceňujte. Nehrajte sa pred mužom na niečo, čo nie ste, môžete na to koniec koncov len doplatiť. Pomoc od budúceho partnera neodmietnite, ale ani sa ho nesnažte zneužívať, odhalí to.

Zachovajte nadhľad: Muži nemajú radi, ak sa aj z toho najmenšieho a najnevinnejšieho problému spraví veľké „haló“. Ak to robíte, veľmi rýchlo od seba vyženiete aj toho najväčšieho dobráka. Vždy a za každých okolností buďte nad vecou.

Ako fungujú prípravky na povzbudenie vzrušivosti a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na povzbudenie vzrušivosti a prečo ich odporúčam Vášeň v posteli a vášeň vo vzťahu sú veľmi úzko prepojené. Mnoho žien má ale pred prvým milovaním s novým partnerom takú trému, že o žiadnej vášni či vzrušení nemôže byť ani reči. Práve pre ne, ale nielen pre túto príležitosť, existujú prírodné stimulanty.

Tie môžu mať podobu krémov, gélov a tabliet s rastlinných zložením:

  • Účinné látky týchto prípravkov pozostávajú najmä z rastlinných afrodiziak doplnených o aminokyseliny a stopové prvky, ktoré vplývajú na prekrvenie pohlavnej sústavy

Z hľadiska účinných látok sú tabletky na perorálne užitie a prípravky na vonkajšiu aplikáciu podobné. Najčastejšie v nich nájdete overené afrodiziaka ako Maca či Damiána, ktoré povzbudzujú u žien chuť na sex. Tieto extrakty a výťažky sú doplnené o aminokyseliny, napríklad L-Karnitín či L-Tyrozín, ktoré zlepšujú prekrvenie genitálií.

Prípravky majú aj ďalšie výhody:

kúpiť si ich môžete bez predpisu, nakoľko ide o voľne predajné produkty, navyše, môžete ich nájsť nielen v lekárni, ale aj v eshopoch výrobcov
vďaka prírodnému zloženiu je miera výskytu nežiaducich a vedľajších účinkov minimálna, aspoň oproti syntetickým prípravkom
ak ide o rovnakého producenta, je možné kombinovať aj vonkajšiu a vnútornú formu, pričom gély a krémy sa aplikujú na intímnu oblasť pred pohlavným stykom

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Veľkým plusom je aj širšia účinnosť, nakoľko väčšina značiek pôsobí na sexuálnu vitalitu komplexne. Mnoho tabliet dokonca pri každodennom a pravidelnom užívaní podporuje aj lepšiu fyzickú a mentálnu výkonnosť, sú niečo ako prírodné životabudiče.

AJ AKO PREVENCIA DO BUDÚCNOSTI

Vzhľadom na to, že tieto prípravky fungujú na princípe dlhodobého užívania a prirodzeného pôsobenia cez prírodné a rastlinné látky, hodia sa nielen na nejaké aktuálne problémy, ale aj ako prevencia tých budúcich a na podporu sexuálnej vitality.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Moja partnerka má s podobnými prípravkami viacero skúseností a to už niekoľko rokov. Situácia sa odvtedy ohľadom kvality produktov zlepšila, dokonca viacero značiek užíva pravidelne dodnes aj v rámci spomínanej prevencie. Vy by ste sa pri výbere mali rozhodne orientovať podľa kvality zloženia, nielen podľa ceny.

Ešte dôležitejšie je porovnávať aj skúsenosti a referencie z praxe. Práve za týmto účelom som partnerku presvedčil, aby sa podelila o tie svoje. V nasledovnej tabuľke preto nájdete prehľad a recenzie tých prípravkov, ktoré sa u nej osvedčili najviac:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.00

2 Hodnotení

Erotické šaty