Ako si získať ženu

Ako si získať ženu

Páči sa vám nejaká žena, ale neviete, ako si ju získať? Nepasujem sa síce za experta na randenie alebo zvádzanie žien, ale nejaké skúsenosti v tejto oblasti už mám a preto som sa rozhodol v rámci tém súvisiacich s partnerským a sexuálnym životom pozrieť bližšie aj na to, ako si získať ženu, jej srdce a od čoho závisí úspech či neúspech v tejto oblasti.

Mojim cieľom je pozrieť sa hlavne na to, aké sú najčastejšie prekážky a chyby, ktoré treba prekonať. Nebudem sa sústrediť na žiadne bulvárne témy typu ako získať ženu podľa znamenia horoskopu alebo ako získať nedostupnú ženu, ktorá vás nechce.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

To vôbec nie je to podstatné. Najdôležitejšou otázkou skôr je, ako si získať dôveru ženy, že práve vy ste ten, koho hľadá. Odpoveďou nie sú žiadne lacné triky, ale príprava. Základom je vyhnúť sa tomu, čomu sa vyhnúť máte a robiť to, čo robiť treba.

Najčastejšie prekážky spojené so získaním ženy

Najčastejšie prekážky spojené so získaním ženy Ak chcete získať svoju vytúženú vyvolenú, brániť vám v tom môžu niektoré subjektívne a niektoré objektívne prekážky. Nie všetky z nich sa dajú prekonať zo dňa na deň, to však neznamená, že by ste to nemali skúsiť a mali by ste sa vzdať.

  • Prvou oblasťou sú subjektívne prekážky spojené s osobnosťou muža, kam spadajú typicky jeho nedostatky, zlé stránky a slabosti
  • Druhou oblasťou sú objektívne prekážky, napríklad ak je žena nedostupná v dôsledku predošlého sklamania alebo je veľmi časovo a pracovne vyťažená
  • Treťou oblasťou môžu byť subjektívne prekážky spojené s nedostatkami u ženy

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Muži pri snahe získať ženu narazia najčastejšie na tieto 4 problémy:

svoje nízke alebo príliš vysoké sebavedomie – neschopnosť pozerať na seba objektívne vedie k podceneniu alebo preceneniu svojich schopností
pokazený prvý dojem – prvý dojem dvakrát nespravíte, len málo žien vám dá druhú šancu a preto netreba podceniť prípravu pred prvým kontaktom
zlý odhad ženy – pokiaľ zle odhadnete ženu alebo si o nej nezistíte dostatok informácií, nemusí neskôr pomôcť žiadna snaha o nápravu
prílišné tlačenie – táto chyba môže súvisieť s predošlými tromi, vytváranie tlaku je takmer vždy slepá ulička, ktorá vyvolá opačný efekt

PRACUJTE NA SVOJICH NEDOSTATKOCH

Ak viete o tom, že máte sami niektoré nedostatky, ktoré môžu vaše šance na úspech znížiť, pracujte postupne na ich zmiernení alebo úplnom odstránení. Má to zmysel nielen kvôli tomu, že tým stúpne pravdepodobnosť úspechu pri získaní ženy, ale hlavne kvôli vám samotným.

Najčastejšie chyby spojené so získaním ženy

Najčastejšie chyby spojené so získaním ženy Uvedené problémy, ale nielen tie, často súvisia s chybami, ktoré muži pri snahe získať ženu robia. Vyhnúť sa týmto chybám by malo byť rovnako dôležité, ako snaha pracovať na veciach, ktoré vám pomôžu ženu k sebe pritiahnuť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú najdôležitejšie chyby, ktoré vám bránia získať si ženu:

Začnete ju hneď baliť: Prvou chybou, ktorú muži veľmi často robia, je, že sa snažia až príliš okato ženu zaujať a hneď ju začnú baliť. To so sebou prináša známe „otrepané“ frázy, niekedy dokonca až dvojzmysly. Každá žena to samozrejme hneď prehliadne a čím aktívnejší budete, tým viac to bude mať opačný efekt.

Vylejete si hneď celé srdce: Jedným z najlepších spôsobov, ako si získať ženu, je zaujať ju natoľko, aby sa o vás chcela dozvedať stále viac a viac. Pokiaľ však spravíte presný opak, čiže jej hneď všetko vyrozprávate a to vrátane chýb z minulých vzťahov, vaše šance klesnú na úplné dno a žena už nebude mať čo objavovať.

Na všetko poviete „áno“: Chlapi v snahe „zbaliť“ ženu kývnu na čokoľvek. Myslia si, že ak žene splnia všetko, čo jej uvidia na očiach, tak u nej stúpnu a zvýšia šancu na úspech. Bohužiaľ, nie je to tak. Hovoriť „nie“, ale samozrejme s istou dávkou gentlemanstva a humoru, vám pomôže oveľa viac.

Ukážete svoje slabosti a zlé stránky: Každý z nás má svoje zlé stránky a vie to aj žena, o ktorú máte záujem. To však neznamená, že to musíte dať hneď najavo. Niekedy môže byť slabosťou dokonca to, čo vy považujete za silu, napríklad, ak čašníkovi v reštaurácii pri prvom rande vynadáte za nejakú banalitu.

Nekriticky ju vyzdvihujete: Každý človek má rád pochvalu, lichôtky alebo komplimenty. Nemôžete to však robiť neustále a 24 hodín denne. Ak budete ženu, o ktorú máte záujem, len vyzdvihovať a to pred ňou aj vo svojich vlastných očiach, nikdy jej nedáte možnosť sa zlepšovať a ešte budete aj za rojka.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tipy a rady, ako si získať ženu

Tipy a rady, ako si získať ženu Poďme teraz od vecí, ktoré nerobiť, k veciam, ktoré naopak robiť, aby si získali ženu, ktorá sa vám páči. Nasledujúci zoznam tipov a rád však nepatrí medzi toľko omieľané triky typu „ako zbaliť ženu“, ale skôr o univerzálne pravidlá.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú tie najdôležitejšie zásady, ako si získať ženu:

Spoznajte ju

Prv, než ženu budete chcieť osloviť, mali by ste ju spoznať. Nielen to, ako sa volá, ale aj to, čo má rada, akú má reč tela, čo rada nemá, čomu sa venuje a všetko, čo by vám pomohlo zistiť, či máte u nej šancu. Nemyslím však to, či sa o vás zaujíma, ale to, či sú vaše záujmy a predstavy kompatibilné.

Starajte sa o seba

Mnoho chlapov túto zásadu podceňuje a to je chyba. Ak chcete nejakú ženu získať, musí to byť v skutočnosti naopak, ona musí chcieť získať vás. Prvý dojem viete najlepšie vytvoriť neverbálnym prejavom, kam patrí aj zovňajšok. Nemusíte byť hneď ako z módneho časopisu, ale musíte sa o seba starať.

Berte zoznámenie s nadhľadom

Ak ju budete chcieť osloviť, spravte to s miernym humorom a bez toho, aby ste to brali fatalisticky. Nadhľad je veľmi pozitívna vec, ktorá vám pomôže prekonať aj úvodné „trápne“ momenty. Nesnažte sa ju okamžite pozvať na rande, skôr jej dajte o sebe vedieť nenúteným spôsobom. Vzbudíte tak prvotný záujem.

Pritiahnite pozornosť

Od záujmu o vás až po úspech v získaní ženy je však ešte dlhá cesta. Preto sa treba sústrediť na to, aby ste vedeli ženu pritiahnuť. Okrem toho, že sa o seba budete starať navonok, treba žene ukázať to, čo prirodzene od chlapa očakáva. Čo to je? Rozhodnosť, vôľu, priamočiarosť a povestný „drive“. Tým si získate jej dlhodobú pozornosť.

Originalita a fantázia sa cení najviac

Nepozývajte ženy do kina či na kávu, nerozprávajte o tuctových tuctové a fádnych veciach. Každý deň stretávajú ženy doslova priemerných a sivých chlapov, ktorí zapadnú do radu a ničím nevynikajú. Musíte byť originálni, či už pôjde o tému rozhovorov alebo miesto, kde sa zoznámite.

Buďte chlapom, nie bútľavou vŕbou

To najdôležitejšie som si nechal na záver. Ak už nejaký ten kontakt prebehol, dôležité je, aby ste celý ďalší priebeh smerovali k tomu, že ste chlap, nie bútľavá vŕba. Od slov treba preto prejsť k činom, flirtovaniu, dotykom, bozku a na konci do postele. V opačnom prípade sa z vás stane len „dobrý kamarát“.

AKO ZÍSKAŤ ŽENU, KTORÁ VÁS NECHCE?

To, čo nemôžeme mať, to nás priťahuje najviac, je to trocha aj prirodzené. Ak však ide o ženu, ktorá vás vyslovene nemôže ani cítiť, tak na ňu proste zabudnite. Nemá zmysel mrhať časom a energiou, vtedy vám nepomôžu žiadne tipy a triky. Jediné, čo treba, je ísť ďalej.

Moje vlastné skúsenosti, ako si získať ženu

Moje vlastné skúsenosti, ako si získať ženu Aby som nezostal len pri nejakých teoretických pravidlách, rozhodol som sa na záver spomenúť aj niekoľko skúseností získaných z vlastného života. Neberte ich ale doslovne, skôr by mali byť podnetom a inšpiráciou na zamyslenie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, toto by ste mali mať na pamäti:

Všetko má nejaký citový podtón: My muži premýšľame prevažne logicky a pozeráme takmer vždy na materiálnu stránku veci. Pre ženy má ale všetko citový podtón, pocity sú vo všetkom. Pamätajte na to pri rozhovore s nimi.

Nechajte ju, aby bola bez vás: Myslíte si, že ženu môžete očariť len vtedy, keď ste pri nej? Omyl, práve naopak, musíte jej dať čas, aby bola aj bez vás. Vtedy, keď bude na nejaké veci sama, zistí, ako veľmi vás potrebuje.

Sex je dôležitý: Nemali by ste upokojovať tým, že ak sa do vás žena zaľúbi, pôjde to v posteli samo. Nemusíte mať síce 25 centimetrové baranidlo v nohaviciach, ale musíte mať fantáziu a nebyť v posteli drevo.

Naučte sa povedať „nie“: Už som spomínal to, že muži akoby prestali byť mužmi a stali sa „bábovkami“. Súčasťou toho je aj stratégia, že na všetko povedia nádejnej partnerke „áno“. To je chyba, naučte sa jej povedať aj „nie“, má to zmysel.

Nie je to o balení, je to o vás: Na záver som si nechal to najdôležitejšie. Zapamätajte si, že čokoľvek, čo budete robiť alebo čo robiť nebudete, nie je o balení, ide v prvom rade o vás. Riaďte sa tým a uvidíte, že zrazu vám to všetko pôjde akosi samo a po masle.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Aby ste nezlyhali v momente prvého spoločného milovania, čo tiež vytvára prvý dojem, na záver som si pripravil prehľad prípravkov, ktoré vám v tomto môžu pomôcť. Sám ich mám odskúšané a ide o tabletky na perorálne užitie s čisto prírodným zložením.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Princíp fungovania týchto tabletiek je jednoduchý:

  • Ich účinné látky pozostávajú z rastlinných afrodiziak v kombinácii s minerálmi, vitamínmi a aminokyselinami, pričom cieľom účinku je lepšia a dlhšia erekcia

V zložení týchto prípravkov teda nájdete prirodzené a prírodné látky, napríklad extrakty z rastlín ako Kotvičník zemný alebo Všehoj ázijský, ktoré pomáhajú na normalizáciu libida a vzrušenia. Zároveň tu sú obsiahnuté aj látky podporujúce roztiahnutie ciev a lepšie prekrvenie penisu, najmä aminokyseliny L-Arginín a L-Citrulín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky sú populárne aj kvôli ďalším benefitom:

vďaka čisto prírodnému zloženiu bez syntetických látok sú voľne predajné a voľne dostupné, takže na ich kúpu nemusíte mať recept
na trhu sú prípravky s možnosťou dlhodobého a pravidelného užívania každý deň, ale aj tabletky, ktoré možno brať len pred pohlavným stykom
prípravky viete kúpiť v lekárni, ale nielen tam, dokonca tie najlepšie značky majú aj vlastné eshopy, takže kúpa je možná aj z pohodlia domova cez internet

Pri výbere však pozerajte len na značky, ktoré sú registrované na Úrade verejného zdravotníctva SR a majú transparentné zloženie. Taktiež dodržujte pri dávkovaní inštrukcie na obale či príbalovom letáku a neprekračujte maximálnu dennú dávku.

AJ ŠIRŠIE ÚČINKY

Niektoré značky sú orientované špeciálne na predĺženie erekcie, ale v ponuke si viete nájsť aj také, ktoré majú širšie pôsobenie. Najčastejšie účinkujú aj na podporu libida, čiže sexuálneho apetítu, zdravú ejakuláciu a niektoré môžu vďaka obsahu minerálov podporovať aj plodnosť.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ak chcete prekvapiť vašu potenciálnu partnerku pri prvom spoločnom milovaní a rozhodli ste sa vyskúšať spomínané prípravky, poteším vás. Výber je naozaj veľký, na trhu sú viaceré značky, môžete si zvoliť také, ktoré sú špeciálne zamerané len na erekciu, ale aj tabletky, ktoré majú širší účinok na celý sexuálny život.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri výbere sa však sústreďte na kvalitu zloženia a účinné látky, nielen na cenu. Ak by ste chceli pomôcť s orientáciou na trhu, pripravil som na základe vlastných skúseností prehľad tých značiek, ktoré sa mne osvedčili najviac, aj s recenziami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie