Ako správne masturbovať

Masturbácia je prirodzená vec, ktorej cieľom je naplnenie pohlavného pudu a dosiahnutie sexuálneho uspokojenia prostredníctvom orgazmu. Muži aj ženy masturbujú prakticky v každom veku a hoci základné techniky masturbácie ovláda zrejme každý, nie každý vie, ako správne masturbovať tak, aby ste dosiahli naozaj intenzívne vyvrcholenie.

Podmienkou dosiahnutia intenzívneho orgazmu je ale nielen technika, ale hlavne zdravé fungovanie pohlavného systému a hormonálneho systému. To znamená dostatočné libido a hlavne správne prekrvenie pohlavnej sústavy, čiže pošvy alebo penisu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve v tejto oblasti vznikajú viaceré problémy, čo môže so sebou priniesť neúspech a nedostatočné prežitie vyvrcholenia. Ak sa k tomu pridajú aj niektoré vonkajšie faktory a prekážky, masturbácia vôbec nemusí splniť svoj účel.

Najčastejšie problémy spojené s masturbáciou

Najčastejšie problémy spojené s masturbáciou Prv, ako prejdeme k technikám a spôsobu, ako správne masturbovať, mali by sme spoznať možné prekážky, ktoré môžu sťažiť dosiahnutie intenzívneho sexuálneho vzrušenia alebo vôbec dosiahnutie samotného sexuálneho vyvrcholenia.

  • U muža závisí kvalitná a uspokojujúca masturbácia najmä od erekcie a od správneho mechanizmu ejakulácie, najmä od jej vhodného načasovania
  • U ženy je zas dosiahnutie optimálneho vyvrcholenia závislé od miery sexuálneho libida a tiež od správneho prekrvenia a zvlhčenia pošvy
  • Až v druhom rade je masturbácia závislá od správnej techniky sexuálneho dráždenia

Toto sú najbežnejšie problémy spojené s masturbáciou a dosahovaním vyvrcholenia:

problém so stoporením – u mužov môže viesť nedostatočné prekrvenie pohlavného údu k problémom so stoporením, najmä k slabej erekcii
predčasná ejakulácia – problémom je aj príliš rýchla alebo predčasná ejakulácia, ktorá skracuje dobu sexuálnej stimulácie
vaginizmus – možnou poruchou u žien je vaginizmus, čiže prílišné stiahnutie pošvového svalstva a nemožnosť stimulácie pošvy zvnútra
anorgazmia – ženy vedia masturbáciou vždy dosiahnuť klitoriálny orgazmus, no ak sa to nedarí, ide o vážnu poruchu nazvanú anorgazmia

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

LEN DOČASNÝ STAV? NEPODCEŇUJTE ANI TEN

Viacero z týchto problémov môže byť len dočasného charakteru, napríklad krátkodobé problémy s erekciou kvôli stresu alebo nízke libido u žien kvôli vyčerpaniu. Radím však nepodceňovať ani takéto situácie a čo najskôr pátrať po ich príčinách a riešiť ich.

Príčiny problémov s dosiahnutím sexuálneho uspokojenia a orgazmu

Príčiny problémov s dosiahnutím sexuálneho uspokojenia a orgazmu Nielen vyššie spomínané problémy, ale aj ďalšie, ktoré sa objavujú aj počas bežného pohlavného styku, môžu mať buď vnútorné alebo vonkajšie príčiny. Záleží vždy od toho, aké faktory ich ovplyvňujú.

Tu sú tie, ktoré majú u mužov aj u žien najvýznamnejší vplyv:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Hormonálna nerovnováha: Jedným z významných faktorov vplývajúcich na sexuálnu vzrušivosť aj kvalitu orgazmu, je libido. To je však závislé od hormonálnej rovnováhy, u mužov od testosterónu a u žien od estrogénu. Ak nastane nerovnováha, klesá aj libido.

Fyziologické poruchy: Druhou príčinou možných problémov sú fyziologické poruchy. Môže ísť o problémy prekrvenia pohlavných orgánov, u žien aj problémy s dostatočným zvlhčením vagíny. Problematické sú aj rôzne zápaly, infekcie a vrodené deformácie.

Psychosomatické faktory: Treťou skupinou, ktorá je niekedy prehliadaná, sú príčiny psychosomatické. Negatívne na kvalitu sexuálneho života a aj masturbácie vplývajú stres, únava, vyčerpanie, nesústredenosť a tiež negatívne a rušivé vplyvy okolitého prostredia.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Možnosti a spôsoby, ako správne masturbovať

Možnosti a spôsoby, ako správne masturbovať Prejdime teraz k tomu, ako správne masturbovať tak, aby ste počas sexuálneho dráždenia dosiahli maximálne možné vzrušenie a na konci sexuálnej stimulácie čo najviac intenzívny orgazmus. Techník a možností je viacero a týka sa to tak mužov, ako aj žien.

 

Tu sú najčastejšie možnosti masturbácie, ktoré máte:

Stimulácia klitorisu

Najbežnejším spôsobom dosiahnutia sexuálneho vzrušenia a orgazmu u ženy je stimulácia klitorisu. Tá prebieha štandardne buď celou dlaňou alebo prostredníkom a ukazovákom, najbežnejšou polohou je poloha v ľahu a na bruchu. Oveľa lepšie je ale využitie prúdu vody zo sprchy, ideálne z masážnej hlavice, ktorú nasmerujete práve na oblasť klitorisu.

Stimulácia vagíny

Druhým spôsobom dosiahnutia kvalitného a intenzívneho ženského vyvrcholenia je stimulácia vnútra vagíny. Tu môžete znova použiť oba spomínané prsty, ale práve toto je príležitosť na využitie erotických pomôcok a sexuálnych hračiek. V sexshope si na to môžete kúpiť dilda, vibrátory, vibračné vajíčka či Venušine guličky.

Stimulácia bodu G

Vo vnútri vagíny na jej hornej strane v prvej tretine sa nachádza zoskupenie nervových zakončení, ktoré ešte intenzívnejšie reagujú na dráždenie, než je tomu v prípade klitorisu. Hovorím o bode G, ktorý je možné stimulovať bruškom ukazováka či prostredníka, ale aj špeciálne zakrivenými dildami a vibrátormi. Hľadajte ho a určite tento bod nájdete.

Stimulácia poprsia

Štvrtým spôsobom, ktorým môžu ženy dosiahnuť lepšiu a kvalitnejšiu masturbáciu aj s intenzívnejším orgazmom, je dráždenie poprsia. Tu odporúčam zamerať sa na masáž poprsia a potom na stimuláciu bradaviek, ideálne prstami. Samotným dráždením poprsia síce vyvrcholenie nedosiahnete, no je to niečo nové a vzrušujúce.

Stimulácia penisu

Prejdime teraz od ženských techník k tým mužským. Základnou a najrozšírenejšou technikou je stimulácia penisu, ktorá sa môže týkať celého penisu alebo len žaluďa. Správnou technikou je využitie oboch rúk, kedy jednou rukou zovriete do dlani penis a pohybujete zhora nadol, kým druhou rukou pomocou prstu stimulujete uzdičku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stimulácia prostaty

Aj muži majú svoj bod G, prostatu. Tú je možné stimulovať buď vnútorne cez análny otvor, prípadne navonok prostredníctvom tlaku na oblasť medzi análnym otvorom a semenníkmi, čiže oblasť hrádze. Ak budete využívať na dráždenie penisu len jednu ruku, práve tou druhou môžete stimulovať prostatu.

Stimulácia análneho otvoru

Poslednou technikou, ako správne masturbovať, je aj využitie análneho otvoru ako netradičnej erotogénnej zóny. Táto možnosť sa ponúka tak mužom, ako aj ženám. Muži môžu použiť druhú ruku, ženy zas môžu pri polohe v ľahu na bok stimulovať dlaňou vagínu a prstami okolie vchodu do análneho otvoru.

OBJAVUJTE AJ ĎALŠIE MOŽNOSTI

Najdôležitejšou zásadou, či už pri masturbácii alebo pri pohlavnom styku, je neupadnúť do stereotypu. Odporúčam preto objavovať aj ďalšie možnosti a zisťovať, aký typ sexuálnej stimulácie a ktoré erotogénne zóny vám prinášajú najviac potešenia a najlepšie vyvrcholenie.

Moje vlastné skúsenosti a skúsenosti partnerky, ako správne masturbovať

Moje vlastné skúsenosti a skúsenosti partnerky, ako správne masturbovať Vyššie spomínané techniky sú len jedna stránka mince. Tou druhou sú rôzne tipy a triky, ako spraviť napríklad sexuálne dráždenie ešte zaujímavejšie alebo vyvrcholenie ešte intenzívnejšie. Ako k týmto tipom a trikom prísť? Najlepšie skúsenosťami.

Ja s partnerkou sme sa rozhodli zopár vám ich odovzdať:

Využívajte afrodiziaka: S jedlom rastie chuť a to platí aj v prípade masturbácie. Na posilnenie chuti na sexuálne vyvrcholenie a stimuláciu ale môžete použiť aj afrodiziaka, napríklad známe španielske mušky alebo rôzne prírodné oleje či rastlinné čaje.

Viac orgazmov po sebe: Na rozdiel od klasického pohlavného styku, masturbácia má výhodu v tom, že ste vždy pánom svojho orgazmu a vyvrcholenia. Využite to na dosiahnutie mnohonásobných orgazmov alebo viacerých orgazmov po sebe, je to veľmi jednoduché!

Používajte aj lubrikačné a masážne oleje: Masturbácia nasucho nebude mať ani pri tej najlepšej technike také čaro, ako môže mať pri použití lubrikačných či masážnych olejov. Tie sa hodia nielen na stimulácie análneho otvoru, ale aj pri dráždení prostaty.

Nie príliš často, ale pravidelne: Tréning robí majstra a to isté platí aj v prípade masturbácie. Nemusíte masturbovať každý deň, ale čím častejšie a pravidelnejšie to budete robiť, tým lepšie môžete spoznávať svoje telo a objavovať nové formy dráždenia.

Ako fungujú prípravky na lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy a prečo ich odporúčam Jednou z najlepších ciest ako zlepšiť vzrušenie počas masturbácie a dosiahnuť ešte viac intenzívnejší orgazmus je čo najlepšie prekrvenie pohlavnej sústavy. To totiž zvyšuje vzrušivosť a lepšie vnímanie sexuálnej stimulácie a dráždenia v erotogénnych zónach.

Za účelom podpory existujú aj prírodné prípravky:

  • Ide o tabletky na vnútorne užitie alebo o krémy a gély na vonkajšie použitie, ktoré sú založené na kombinácii aminokyselín a extraktov z rastlinných afrodiziak

Z aminokyselín sa najviac využívajú L-ArginínL-Citrulín, ktoré pomáhajú mužom aj ženám na rozšírenie ciev a tým aj zlepšenie prekrvenia penisu či pošvy. Ak ide o rastlinné afrodiziaka, v prípravkoch pre mužov dominujú Kotvičník zemný či Ženšen, v prípade tabliet pre ženy zas Damiána alebo Žerucha peruánska.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Tabletky aj gély sú obľúbené aj kvôli tomu, že:

ich kúpite bez receptu alebo predpisu, sú totiž dostupné voľne a kúpiť si ich môžete buď v lekárni alebo aj cez internet v eshope oficiálnych výrobcov
majú dobrý pomer ceny a výsledkov a to tak pri krátkodobom ako aj dlhodobom užívaní
sú bezproblémové na dávkovanie či aplikáciu a to kvôli prírodnému zloženiu, takže majú minimum nežiaducich efektov

Účinky tabletiek aj rôznych produktov na vonkajšie využitie závisia od dávkovania. To by malo byť pravidelné a dlhodobé. Čím dlhšie je, tým lepšie sú výsledky. U každého muža alebo ženy ale môžu byť individuálne intenzívne, keďže účinné látky sú prírodného typu.

AJ NA VITALITU A LEPŠÍ ORGAZMUS

Zabudnúť nesmiem ani na najväčší tromf týchto prípravkov a to je široké pôsobenie, čo sa týka najmä tabliet. Tie pre mužov môžu okrem podpory erekcie zlepšiť aj libido, tie pre ženy zas podporujú zvýšenie fyzickej výkonnosti a mentálnej vitality.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Chceli by ste niektoré z tabletiek, krémov či gélov vyskúšať? Určite spravíte dobre, no dbajte na výber. Pred kúpou si overte kvalitu zloženia, koncentráciu účinných látok a hlavne praktické skúsenosti a referencie. Nie je nič horšie, ako pozerať len na nízku cenu alebo dať len na sľuby od výrobcu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Na základe vlastných skúseností, ale aj skúseností mojej partnerky, viem, že široká ponuka značiek neznamená automaticky, že všetky sú kvalitné. Obaja sme skúšali viacero tabliet, krémov aj gélov a ak by ste sa chceli inšpirovať, tieto sa nám zdali najlepšie:

Pre mužov:

Umelá vagína

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Nafukovacie panny a panici

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber
  • kvalitné značky

Pre ženy:

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

5 Hodnotení