Ako urobiť cucflek a ako odstrániť cucflek

Cucflek je ľudové označenie pre menšiu modrinu alebo škvrnu, ktorá vzniká špeciálnym spôsobom bozkávania. Možno ide na prvý pohľad o záležitosť teenagerov, ale predovšetkým ide o prejav nespútanej vášne a to najmä pred milovaním. Ak má niekto naozaj veľa sexuálnej energie na rozdávanie, verte mi, že nebude žiaden problém pre neho urobiť vám cucflek.

Najčastejšie sa cucfleky robia na krku, šiji alebo v oblasti dekoltu, záleží aj od toho, či ho robí muž žene alebo naopak. Mladší ľudia považujú cucflek za akési označkovanie partnera, hoci uznávam, že veľa situácií s cucflekom vznikne len tak náhodou a nezavinene.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve pre takéto situácie sa hodí vedieť nielen to, ako urobiť cucflek, ale aj to, ako odstrániť cucflek, prípadne ho zakryť alebo prekryť. Aby bola moja téma komplexná, pozriem sa teda aj na túto druhú stránku mince a pokúsim sa zodpovedať aj druhú spomínanú otázku.

Čo je cucflek a aký má význam

Čo je cucflek a aký má význam Významom cucfleku je, ako som už povedal, označkovať si partnera. Okrem toho robia niektorí muži či ženy cuflek jednoducho samovoľne a to v dôsledku veľkej sexuálnej vášne alebo nadbytku erotickej energie. Vzniknúť môže dokonca aj úplnou náhodou.

  • Cucflek je v podstate modrina alebo škvrna, ktorá vzniká intenzívnym bozkávaním spojeným so saním kože, prípadne aj s jemným hryzením oblasti
  • Fyziologicky ide o poškodenie podkožných ciev, pričom výsledkom je modrina najskôr jemne červenej, neskôr modrofialovej farby
  • Po vzniku cucflek zostane na danom mieste zopár dní, niekedy ale aj niekoľko týždňov

Cucflekom sa niekedy hovorí aj hryzance, aj keď je to dosť nepresné, pretože môžu vzniknúť aj bez dotyku zubov na pokožke. Technicky ide o modriny vzniknuté silným saním, ktoré vzniknú v dôsledku podtlaku v koži. Príde tak k poškodeniu drobných podkožných ciev a prejav, ktorý vidíte na pokožke, je v podstate únik krvi z týchto ciev.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tu je niekoľko informácií a zaujímavostí súvisiacich s cucflekmi:

farba cucfleku môže byť naozaj rôznorodá a hoci najčastejšie ja červená farba, prípadne modrofialová ako u typickej modriny, cufleky môžu byť aj žlté a zelené
veľký pozor si treba dať, ak má muž či žena, ktorí cucflek robia, kožný herpes na ústach, čiže opar, vtedy môže prísť dokonca k prenosu, ak sa do vás partner zahryzne
ak vám cucflek nezmizne z kože dlhšiu dobu, napríklad ani po niekoľkých týždňoch, môže to byť znamenie, že máte hemofíliu či anémiu, teda nedostatok železa

AKO SI SÁM SPRAVIŤ CUCFLEK?

Ak sa bojíte, že by ste pri partnerovi zlyhali, môžete si to vyskúšať najskôr nanečisto a spraviť si cuflek sami. Pochopiteľne, fyziologicky to na krku nebude možné, ale čo tak na ruke alebo na dlani? Môžete si to tak vyskúšať a viackrát zopakovať, aby ste sa v tom zdokonalili.

Postup, ako urobiť cucflek

Postup, ako urobiť cucflek Poďme sa teraz teda pozrieť na to, ako urobiť cucflek na krku, dekolte alebo kdekoľvek inde, kde sa bežne robí. Pamätajte, že cucflek je známkou vášne a nie je jednoduché sa ho tak rýchlo zbaviť, čiže ideálne je, aby ste sa ešte pred týmto aktom opýtali partnera, či ho chce.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Postup možno zhrnúť do nasledujúcich štyroch bodov:

Najskôr jemná predohra: Na úvod treba trocha budovať napätie a vzrušenie, takže odporúčam najskôr začať s jemnými bozkami na tvári a na krku. Môžete to kombinovať s hladením rúk na vlasoch, tvári alebo zadku, lepšie tým partnera navnadíte.

Vyberte si miesto: Počas jemnej predohry si vyberte miesto, kde chcete cucflek spraviť. Vyplynie to prirodzene práve z hladenia a bozkávania, najčastejšie ide o krk, šiju alebo v prípade žien aj o dekolt nad poprsím či samotné poprsie.

Ideme na vec: Jemne otvorte pery, priložte ich na kožu v tvare písmena O a začnite akoby sať kožu. Nemusíte ju hrýzť, len je potrebné vytvoriť podtlak. Satie by malo trvať aspoň 20 až 30 sekúnd, neslintajte pri tom a na záver ešte partnera pobozkajte.

Počkajte na výsledok: Cucflek sa neobjaví hneď z čista-jasna, zopár minút to vždy trvá. Je to obdobné ako pri modrine, obvykle sa na pokožke ukáže po 5 až 10 minútach. Najskôr by mal byť cuflek mierne ružový, potom červený a až na záver dostane fialovú farbu.

Možnosti, ako skryť alebo odstrániť cucflek

Možnosti, ako skryť alebo odstrániť cucflek Ak vám partner spravil cucflek nechtiac alebo sa ho potrebujete zbaviť z iných dôvodov, existuje niekoľko spôsobov, ako sa to dá spraviť. Buď môžete skúsiť urýchliť proces hojenia pokožky a podkožných vrstiev, alebo sa môžete pokúsiť cucflek navonok nejako zamaskovať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú možnosti, ktoré sa využívajú najčastejšie:

Korektor: Najviac využívanou možnosťou najmä je využitie korektoru s telovou farbou. Výhoda tohto riešenia je, že ak si dáte záležať, nikto nič nespozná a môžete mať dané miesto naplno odhalené. Je to ale len dočasné riešenie.

Make-up: Na prekrytie väčšieho cucfleku sa hodí aj make-up. Najlepšou farbou na zamaskovanie je zelený odtieň, takže stačí s telovým make-upom skombinovať očné zelené tiene. Toto riešenie prirodzene najčastejšie využívajú ženy.

Náplasť: Alternatívnou a zaujímavou metódou je využitie náplasti, čiže sa nebudete snažiť prekryť cucflek a celé postihnuté miesto, ale ho jednoducho viditeľne zakryjete. Síce na dané miesto upozorníte, ale zároveň nikto nezistí, že tam je cucflek.

Chladenie ľadom: Podobne ako aj iné modriny, aj v prípade cufleku pomáha na urýchlenie hojenia ľad. Môžete naň prikladať buď priamo ľadové kocky alebo lyžicu, ktorá bude predtým istý čas v chladničke. Na záver miesto rozmasírujte zubnou kefkou.

Krémy a gély: Poslednou možnosťou ako urýchliť hojenie cucfleku je využiť rôzne masti a krémy s obsahom vitamínu K. Tento vitamín totiž pomáha regenerovať pokožku a zároveň pôsobí na posilnenie ciev, takže priamo na príčinu modriny.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o cucflekoch

Najčastejšie otázky o cucflekoch Môže byť cucflek nebezpečný? Kedy je najvhodnejšie ho spraviť? Okrem otázky, ako urobiť cucflek, sa mnoho mužov aj žien pýta viacero ďalších dotazov či zaujímavostí spojených s týmto netradičným fenoménom. Pozrel som sa preto bližšie na tie najčastejšie otázky:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je cucflek zdravotne nebezpečný či problémový?

Určite nie, niekedy však môže modrina, ktorú vyvolá, byť trocha väčšia alebo môže vyzerať na prvý pohľad hrozivo. To sa stáva najčastejšie v prípade, ak má človek nejaké problémy so žilami alebo zrážanlivosťou krvi. Nemusíte sa však báť, väčšinou to prejde samo.

Počul som alebo čítal, že cucflek spôsobil aj ochorenie či smrť. Ako to teda je?

V tomto prípade za akýkoľvek zdravotný problém alebo nebodaj vážny stav nemôže primárne cucflek, ale nejaké iné ochorenie. Cucflek bol v takýchto prípadoch maximálne tak nepriamym akcelerátorom a podľa mňa by k danému problému došlo neskôr aj bez neho.

Dokedy by mal cucflek sám od seba zmiznúť a čo robiť, ak sa tak nestane?

Cucflek je technicky modrina a preto zahojenie trvá obvykle zhodnú dobu, ako pri modrine. U niekoho to môže byť len zopár dní, ale vylúčená nie je ani situácia, že to bude trvať dlhšiu dobu, napríklad zopár týždňov. Ak sa stav nezmení ani za mesiac, lepšie je navštíviť lekára.

Má cucflek aj nejaké iné výhody, okrem označenia partnera?

Áno, môže napríklad v danom momente zvýšiť vášeň a sexuálny apetít, pokiaľ je spravený v rámci milostnej predohry. Zároveň však má aj takú menej tradičnú medicínsku výhodu a to práve vtedy, ak ani po niekoľkých týždňoch nezmizne z kože, môže ísť o príznak anémie.

Je možné spraviť cucflek aj nechtiac, napríklad na intímnych miestach?

Áno, možné to je, najmä vtedy, ak sa veľmi partner odviaže a spraví vám kvôli veľkej vášni alebo neskrotnej sexuálnej energii cucflek napríklad na stehne a podobne. Ide však naozaj o výnimky, nakoľko vo väčšine prípadov si cucflek vyžaduje aj pol minúty, nie len chvíľku.

VŽDY SA SPÝTAJTE PARTNERA VOPRED

Ak sa chcete vyhnúť nejakým problémom, najlepšie je sa vždy opýtať partnera vopred, či mu môžete spraviť cucflek. Vylúčite tým riziko, že by ste nevedeli napríklad o nejakej poruche zrážanlivosti krvi, alebo že by ste zle načasovali cucflek na dobu, kedy sa to nehodí.

Ako zlepšiť a podporiť vášeň a sexuálny apetít

Ako zlepšiť a podporiť vášeň a sexuálny apetít Na úvod som povedal, že spraviť cucflek partnerovi môže byť aj prejavom sexuálneho apetítu a vášne. Pokiaľ však máte problém v tejto oblasti, žiadne cucfleky vám nepomôžu, riešenie treba hľadať inde. Vášeň a sexuálny apetít totiž závisia od libida aj od ďalších faktorov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zlepšenie v tejto oblasti môžete dosiahnuť nasledovnými opatreniami:

zabudnite na stereotyp, skúste niečo nové vo vzťahu aj v milovaní, napríklad sex na netradičných miestach, nové erotické polohy alebo iný priebeh milovania
ak ste ešte neskúšali žiadne erotické pomôcky, tak odporúčam napríklad vibrátor, dildo, Venušine guličky či vibračný krúžok na penis, uvidíte, je to zábava
zabúdať netreba ani na obmedzenie negatívnych faktorov, napríklad stres či nedostatok oddychu zabíjajú akúkoľvek vášeň vo vzťahu aj v sexe
odporúčam tiež skúsiť nejaké sexuálne a erotické hry, napríklad aj priamo v posteli, veľmi populárne sú šatky, putá a hry na oddialenie orgazmu partnera
mne osobne sa tiež osvedčili prírodné stimulanty v podobe afrodiziak, nejde len o známe španielske mušky, ale aj o rôzne parfumy alebo afrodiziakálne bylinky

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam Pokiaľ by ste chceli podporiť sexuálnu vášeň a chuť na milovanie, môžete skúsiť práve vyššie spomínané prírodné afrodiziaka. Pre mužov aj pre ženy sú dostupné aj vo veľmi pohodlnej forme a to buď ako tabletky alebo ako prípravky na vonkajšie použitie.

Ich princíp fungovania je pomerne jednoduchý:

  • Tieto prípravky majú také zloženie, aby pôsobili na zvýšenie testosterónu u mužov a na zlepšenie prekrvenia pohlavnej sústavy, najmä vonkajších genitálií, u mužov aj u žien

Ak ide o produkty na vonkajšie použitie, čiže rôzne gély a krémy, tu nájdete v zložení rastlinné extrakty typu Ženšen či Ginkgo biloba. Prípravky na vnútorne užitie, čiže gélové kapsuly a tabletky pre mužov aj ženy majú podobné zloženie, akurát tu sú obsiahnuté aj aminokyseliny typu L-Arginín a L-Citrulín na lepšie prekrvenie pohlavných orgánov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zároveň platí, že všetky tieto prípravky majú aj tieto tri výhody:

pôsobenie prípravkov je prirodzené, nie sú tu žiadne umelé účinné látky, práve naopak, základom sú prírodné rastlinné extrakty a výťažky
práve kvôli tomu si viete tieto prípravky kúpiť bez predpisu alebo lekárskeho vyšetrenia a báť sa netreba ani o nejaké vážnejšie vedľajšie účinky
veľkým plusom je aj širší záber, obvykle prípravky pôsobia nielen na libido, ale napríklad aj na fyzickú vitalitu a u mužov aj na erekciu

Ak ide o používanie, tak v prípade tabliet sa stačí držať len dávkovania od výrobcu a neprekročiť maximálnu dennú dávku. Krémy a gély nanášajte na pokožku jednorazovo, jemným vmasírovaním a nie v príliš prehnanom množstve, aspoň na úvod.

KÚPA JE MOŽNÁ LEN NAD 18 ROKOV

Chcel by som upozorniť, v prípade, že tento text čítajú aj neplnoletí ľudia, že uvedené prípravky je síce možné zakúpiť bez predpisu alebo receptu, ale musíte mať vek nad 18 rokov. Je to aj kvôli možnému pôsobeniu na hormóny počas dospievania.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Ja sám mám viacero skúseností s rozličnými tabletkami určenými na podporu libida či testosterónu. Moja partnerka zas skúsila nielen vnútornú formu, ale aj rozličné produkty určené na vonkajšiu aplikáciu, napríklad krémy a gély určené na vmasírovanie do intímnych partií. Aké sú výsledky nášho užívania? Prevažne pozitívne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Viacero prípravkov na trhu je naozaj veľmi kvalitných a ponúkajú presne to, čo sľubujú. Nájdu sa tu ale aj čierne ovce, kde by ste boli z výsledkov nemilo prekvapení. Ak chcete takýmto prekvapeniam predísť, skúste značky, ktoré najlepšie fungovali u nás:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.00

2 Hodnotení