Ako urobiť ženu, aby striekala

Ako urobit zenu, aby striekala

Jedným z najzaujímavejších spôsobov sexuálneho vyvrcholenia u ženy je nepochybne mokrý orgazmus, niekedy nazývaný aj ako ženské striekanie alebo ženská ejakulácia. Niektoré teórie hovoria, že dosiahnuť ho môže každá žena, no prax je diametrálne odlišná. Príčinou je najmä neskúsenosť ženy alebo muža a tiež nesprávna technika.

Práve tieto faktory sú aj dôvodom, prečo sa čoraz viac mužov pýta, ako dosiahnuť ženskú ejakuláciu a čo pre to treba spraviť. Ohľadom konkrétnych spôsobov a možností si samozrejme povieme niečo viac, no chcem upriamiť pozornosť ešte na jednu vec.

Tou vecou je dostatočná pripravenosť ženy na mokrý orgazmus. Okrem problémov externého charakteru, čiže technika a neskúsenosť, sa totiž vyskytujú aj problémy súvisiace priamo so sexuálnym zdravím a správnym fungovaním pohlavnej sústavy.

Najčastejšie problémy s dosiahnutím striekania u ženy

Najčastejšie problémy s dosiahnutím striekania u ženy Vzhľadom na to, ako komplexne funguje orgazmus u ženy, prekážok k dosiahnutiu ženskej ejakulácie môže byť hneď niekoľko. Uznávam, že tou najviditeľnejšou je hlavne problém so správnou stimuláciou, no aj tomu predchádzajú dva faktory.

  • Mokrý orgazmus je výsledkom odpovede organizmu na špecifickú stimuláciu vnútra pošvy, pričom táto odpoveď je závislá aj na sexuálnom libide ženy
  • Ďalším dôležitým činiteľom, ktorý sa podieľa na ženskej ejakulácii, je miera prekrvenia a vzrušenia pošvy a celej erotogénnej oblasti
  • Až v prípade splnenia týchto podmienok je dôležitá správna sexuálna stimulácia

Ženám môžu brániť dosiahnuť sexuálne uspokojenie najmä tieto tri problémy:

frigidita – za týmto pojmom sa skrýva problém so ženským sexuálnym apetítom a typickým prejavom je odmietanie pohlavného styku aj fyzického kontaktu
vaginizmus – ide o poruchu svaloviny vagíny, pri ktorej dochádza k reflexívnemu stiahnutiu svalstva a nemožnosti akejkoľvek sexuálnej stimulácie v pošve
anorgazmia – že ide o problém s dosiahnutím vyvrcholenia, pričom anorgazmia môže byť celková, kedy nie je možné dosiahnuť orgazmus žiadnym typom sexuálnej stimulácie, alebo čiastočná, ktorá sa týka konkrétneho spôsobu

DLHODOBÉ NERIEŠENIE PROBLÉMOV

Poruchy spomínané vyššie si vyžadujú riešenie, najmä ak je ich príčina vážnejšieho charakteru. Veľa žien sa snaží vysvetliť si ich výskyt prirodzene alebo ich ignoruje, no dlhodobé neriešenie týchto problémov má negatívne následky nielen pre sexuálny život.

Príčiny problémov so ženskou ejakuláciou

Príčiny problémov so ženskou ejakuláciou Hoci ženská ejakulácia nie je samozrejmosťou a dopracovať sa k nej je ťažké, existuje viacero príčin, ktoré súvisia nielen s nemožnosťou dosiahnuť orgazmus týmto spôsobom, ale dosiahnuť orgazmus všeobecne.

Niektoré sa dajú vyriešiť režimovými opatreniami, na iné je potrebná odborná liečba:

Nesprávna technika: Problémy s dosiahnutím mokrého orgazmu súvisia najčastejšie s nesprávnym spôsobom sexuálnej stimulácie. Aby mohla žena mať ženskú ejakuláciu, je potrebné dráždenie konkrétneho bodu v pošve aj tlak zvonka. Muž tiež musí byť dostatočne skúsený, aby takúto techniku zvládol.

Nedostatočné uvoľnenie sa: Aby mohla žena dosiahnuť výstrek a ženskú ejakuláciu, je potrebné jej maximálne fyzické aj psychické uvoľnenie. Stres či rušivé vplyvy okolia sú takmer neprekonateľnou prekážkou, no rovnakým problémom je neuvoľnenie svalstva panvy. Ak sa žena neuvoľní celkovo, mokrý orgazmus dosiahnuť nemôže.

Nízke libido: Aby mohla žena dosiahnuť akýkoľvek typ sexuálneho vyvrcholenia, nevyhnutný je dostatočný sexuálny apetít, čiže libido. V prípade napríklad poklesu hladiny dôležitých pohlavných hormónov libido klesá a to môže spôsobiť problémy s orgazmom. V lepšom prípade ho žena dosiahne ťažšie, v horšom vôbec.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Porucha nervovej sústavy: Prekážkou dostatočného vnímania sexuálneho dráždenia, ale aj problémom so správnou odpoveďou na túto stimuláciu, môže byť porucha nervovej sústavy. Tu však musím pripomenúť, že táto príčina je veľmi zriedkavá a obvykle sa prejaví nielen v sexuálnom živote, ale najmä v tom bežnom.

Gynekologický problém: Ak u ženy nastáva problém s prekrvením pošvy alebo jej zvlhčením, môže ísť aj o dôsledok nejakej fyziologickej poruchy či ochorenia gynekologického typu. Príčinou tak môžu byť niektoré druhy zápalov a infekcií, rovnako tiež cysty nachádzajúce sa v blízkosti pohlavných orgánov.

Možnosti a spôsoby, ako urobiť ženu, aby striekala

Možnosti a spôsoby, ako urobiť ženu, aby striekala V prípade, že problém nie je žiadneho zdravotného alebo vážnejšieho charakteru, ale najmä v postupe sexuálnej stimulácie, dosiahnuť mokrý orgazmus je možné aplikovaním konkrétnych techník, nazývaných niekedy aj squirting.

Tu je postup, ako úspešne dosiahnuť ženský mokrý orgazmus:

Predohra

Podobne ako pri akomkoľvek inom orgazme, ktorý vzniká na základe sexuálnej stimulácie, aj tu je dôležitá predohra. Cieľom je priamym dráždením pošvy a jej okolia aktivovať signály vedúce k prekrveniu vagíny a naštartovaniu jej zvlhčovania, čiže sexuálneho vzrušenia. Žena by mala zaujať čo najpohodlnejšiu polohu v ľahu na chrbte s rozkročenými nohami.

Bod G

Po úvodnom zahriatí a vzrušení ženy treba nahmatať bod G, ktorý sa nachádza priamo v pošve. Všeobecne platí, že ho možno nahmatať po vstupe vo vzdialenosti zhruba 3 až 4 cm na vrchnej strane pošvy. Bod G potom treba stimulovať viac tlakom a to bruškom alebo špičkou jedného či dvoch prstov, ideálne ukazovákom a prostredníkom.

Tlak zvonka

Ak ste už bod G našli a prešli k jeho dráždeniu, prichádza tá najdôležitejšia časť pre dosiahnutie ženského výstreku a to tlak zvonka. Vonkajší tlak musí smerovať celou dlaňou alebo bruškami všetkých prstov do oblasti medzi Venušinym pahorkom a pupkom, čiže do oblasti podbruška.

Záverečná stimulácia

Práve sústredenie oboch tlakov na bod G aj na oblasť podbruška, umožní spolu s dostatočným uvoľnením žene vystreknúť zo Skeneho žliaz. Na záver treba stimuláciu zintenzívniť, najmä rýchlosťou. Výsledkom budú séria výstrekov spolu s niekoľkominútovými svalovými kontrakciami a intenzívny orgazmus.

NEMUSÍ SA TO PODARIŤ NA PRVÝ KRÁT

Mokrý orgazmus, patrí medzi typy sexuálneho vyvrcholenia, ktoré nie sú automaticky dosiahnuteľné hneď na prvý krát. Vyžaduje si to tréning a prvé pokusy môžu byť neúspešné. Nevzdávajte sa, postupom času sa to podarí, dôležitá je súhra a vzájomná komunikácia.

Moje vlastné skúsenosti, ako dosiahnuť ženský orgazmus

Moje vlastné skúsenosti, ako dosiahnuť ženský orgazmus Oproti iným typom sexuálnej stimulácie alebo vyvrcholenia patrí ženská ejakulácia medzi tie najnáročnejšie z hľadiska prevedenia a detailov. K tomu, aby sa podarilo dosiahnuť, aby žena striekala, vedie cesta len cez praxou a časom získané skúsenosti.

Ja som sa rozhodol o tie najdôležitejšie tipy teraz s vami podeliť:

Predohra je dôležitejšia, ako nikdy predtým: na to, aby sa žena mohla maximálne uvoľniť, je dôležitá predohra. Pri mokrom orgazme dokonca viac, ako pri ktoromkoľvek inom. Využiť preto treba všetky možnosti od dráždenia prstami až po orálnu sexuálnu stimuláciu.

Náruživosť je plus: Výskumy a štatistiky ukazujú, že náruživejšie ženy dosiahnu mokrý orgazmus oveľa jednoduchšie, ako tie, ktoré sú skôr pokojnejšie a konzervatívne. Žene teda treba aj z dlhodobého hľadiska otvoriť možnosti a fantáziu v oblasti sexuálnej stimulácie.

Komunikácia: Dosiahnutie mokrého orgazmu je podmienené aj tým, aby muž vedel, čo konkrétne sa žene páči pri sexuálnom dráždení. Keďže súčasťou stimulácie je aj tlak na konkrétne body v pošve, mali by partneri komunikovať o tom, kedy je vzrušenie maximálne.

Zlepšenie vzrušivosti a sexuálneho apetítu: Veľmi podstatným predpokladom, aby sa podarilo ženu dostatočne vzrušiť, je zdravý sexuálny apetít. Ten je možné podľa mojej skúsenosti podporiť najlepšie pomocou bylín a rastlín z kategórie prírodných afrodiziak.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Nielen bod G, ale aj klitoris: Hoci ženský výstrek vzniká ako následok stimulácie bodu G, netreba zabúdať ani na druhú dôležitú erotogénnu zónu a to klitoris. Súčasné dráždenie klitorisu pomôže nielen v rámci predohry, ale napríklad aj na úvod samotného squirtingu.

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam Ak som vyššie spomínal prírodné afrodiziaka, nedá mi neuviesť príklad ich moderného využitia. Posledné roky sa totiž do popredia dostávajú rôzne druhy prípravkov, či už ide o tablety alebo krémy na vonkajšie použitie, založené práve na prírodných afrodiziakach.

Ich využitie pre ženy je pritom veľmi prirodzené:

  • V prípade krémov je použitie jednorazové s aplikáciou priamo na intímne partie tesne pred sexuálnym stykom, tabletky sa odporúča využívať dlhodobo a pravidelne

Krémy aj tabletky sú založené na rastlinných látkach, napríklad na výťažkoch či extraktoch z bylín ako Maca alebo Muira Puama, ktoré sú známe prírodné stimulanty pre libido a sexuálny apetít. Veľmi často tieto produkty obsahujú aj vitamíny, minerály či aminokyseliny, napríklad L-Arginín, ktorý zlepšuje prekrvenie pohlavnej sústavy.

Ženy si tieto produkty vyberajú aj kvôli ďalším výhodám:

kúpa či už tabliet alebo gélov a krémov je voľná, netreba žiaden predpis, objednať sa dokonca dajú aj z eshopov ich výrobcov
viacero týchto produktov má širšie účinky, napríklad nielen na sexuálne funkcie, ale aj na celkové povzbudenie vitality a pocitu energie
kvôli absencii syntetických účinných látok je používanie týchto prípravkov bez výskytu vážnejších vedľajších účinkov a efektov

Najdôležitejšiu výhodu, ktorú by som chcel zdôrazniť, je možnosť bezproblémového užívania aj dlhodobo. Ak nerátame nejaké alergické alebo precitlivené reakcie, tieto produkty kvôli svojmu rastlinnému a prírodnému zloženiu pôsobia maximálne prirodzene.

ŠIROKÉ ÚČINKY, NO NIE VŠELIEK

Hoci prírodné afrodiziaka vo forme prípravkov a výživových doplnkov môžu mať viditeľné účinky, nejde o nejaký čarovný prútik. Sú situácie, kedy má žena problém s frigiditou alebo inou poruchou sexuálneho charakteru tak vážne, že pomôže len odborná liečba.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Čo sa týka aktuálnej ponuky na trhu, chcem zdôrazniť, že hoci nie je taká veľká a bohatá, ako v prípade mužských produktov, stále si je možné vybrať viacero typov tabliet aj krémov. Nie všetky sú ale kvalitné a stoja za zmienku, moja partnerka ich vyskúšala naozaj dosť a nemala vždy len dobrú skúsenosť.

Aby som vám okrem postupu a návodu, ako dosiahnuť u ženy výstrek a mokrý orgazmus, priniesol aj nejaké praktické tipy, rozhodol som sa zverejniť značky produktov, s ktorými mala partnerka najlepšie skúsenosti. Nech sa páči, tu sú aj s konkrétnym zhodnotením:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.57

14 Hodnotení