Ako uspokojiť muža

Ako uspokojiť muža

Prejdime od teórie o sexuálnom uspokojení a orgazmu u muža do praxe. Otázka, ako uspokojiť muža a urobiť ho šťastným po sexuálnej stránke je totiž jedna z najdôležitejších tém, ktorú si musí partnerka položiť. Nejde však len o techniku, napríklad, ako čo najlepšie urobiť muža ústami či rukou, ale aj o kvalitnú sexuálnu stimuláciu a dráždenie.

Druhou nevyhnutnou podmienkou je absolútne zdravie z pohľadu pohlavnej sústavy. Mám na mysli nielen rôzne sexuálne prenosné choroby, ale aj správne fungovanie pohlavnej sústavy muža z pohľadu libida či stoporenia.

Nemenej dôležité tiež je, aby bol v poriadku aj proces ejakulácie a veľmi veľa závisí aj od hormónov, najmä testosterónu. Ako vidíte, táto téma je naozaj komplexná. Žena sa musí teda zaujímať aj o to, ako urobiť muža tak, aby bol spokojný po každej stránke.

Najčastejšie problémy s uspokojením muža

Najčastejšie problémy s uspokojením muža Sú prípady, kedy nezávisí sexuálne uspokojenie u muža len od správnej techniky stimulácie alebo dráždenia. Práve naopak, príčinou sú niektoré špecifické problémy týkajúce sa priamo pohlavnej sústavy alebo hormonálnej rovnováhy ovplyvňujúcej libido.

  • Sexuálne uspokojenie je proces, ktorý prebieha na fyziologickej aj biologickej úrovni a je závislý aj od 100 % fungovania pohlavných orgánov
  • Najčastejšie problémy so sexuálnym uspokojením vychádzajú z nízkeho libida, čo znižuje vzrušivosť, a z nedostatočného stoporenia penisu
  • Problémy s uspokojením môžu tiež súvisieť s nesprávnym mechanizmom ejakulácie

Prekážkou sexuálneho uspokojenia muža môže byť niekoľko problémov:

nedostatočná erekcia – tento stav je charakterizovaný problémami s nástupom erekcie alebo s jej udržaním v dostatočnej kvalite dlhšiu dobu
nechuť na sex – ak má muž nízke libido alebo ho úplne stratil, prejaví sa to nechuťou na akýkoľvek bližší fyzický kontakt, najmä ten sexuálny
príliš rýchla ejakulácia – niekedy sa nazýva aj predčasnou ejakuláciou a je charakteristická ejakulovaním do 1 minúty alebo niekoľkých minút od začiatku styku
oneskorená alebo žiadna ejakulácia – tento problém súvisí najčastejšie s problémom anorgazmie, no môže mať príčinu aj v nedostatočnej sexuálnej stimulácii

PRÍLIŠ MÁLO SEXU

Za viacerými problémami treba hľadať nielen dlhodobé faktory, ale napríklad aj nedostatok sexu. Či už ide o málo skúseností alebo nepravidelný pohlavný styk, obe tieto príčiny môžu spôsobiť napríklad problémy s príliš rýchlou ejakuláciou aj s nižším libidom.

Príčiny problémov s mužským uspokojením

Príčiny problémov s mužským uspokojením Za vyššie spomínanými problémami môžu byť prechodné aj dlhodobé faktory a príčiny. Niektoré si vyžadujú len zopár jednoduchších režimových zmien a opatrení, iné sú naopak už záležitosťou pre odborníka, čiže lekára.

Toto sú najčastejšie príčiny problémov pri dosiahnutí uspokojenia u muža:

Málo testosterónu: Ak je hladina testosterónu u muža nízka, klesá jeho sexuálny apetít a libido. To sa prejaví nižšou chuťou na sexuálny kontakt, nižšou vzrušivosťou na sexuálne dráždenie a môže to mať dôsledok aj na problémy s nástupom a kvalitou erekcie. Znižuje to aj vitalitu a sexuálnu energiu.

Problémy s prekrvením penisu: Z rôznych dôvodov, napríklad nedostatočným roztiahnutím ciev alebo ich upchaním na základe zlej životosprávy, prichádza k problémom s priepustnosťou ciev vyživujúcich penis. Výsledkom je potom problém so vznikom erekcie alebo s jej udržaním.

Psychické faktory: Na sexuálny život u muža vplývajú aj psychosomatické faktory. Ak ide o stres, nervozitu, prepracovanosť, preťaženie organizmu, to všetok sú negatívne vplyvy pôsobiace napríklad proti erekcie alebo aj na ejakuláciu. Viaceré z nich môžu spôsobiť aj problémy s dosiahnutím orgazmu.

Sexuálna stimulácia: Otázka, ako dobre a kvalitne uspokojiť muža, závisí samozrejme aj od spôsobu sexuálneho dráždenia a stimulácie. Ak je žena neskúsená alebo nevie, čo sa jej partnerovi páči a čo ho najviac vzrušuje, môže nastať problém s dosiahnutím kvalitného uspokojenia alebo orgazmu vôbec.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Možnosti a spôsoby, ako urobiť muža

Možnosti a spôsoby, ako urobiť muža Poďme sa teraz pozrieť na to, ako dokonale uspokojiť muža a čo všetko môže partnerka spraviť pre dokonalý sexuálny zážitok. Zďaleka nejde čisto len o techniku orálnej alebo inej stimulácie penisu, hoci aj tá je dôležitá.

Vecí, ktoré ovplyvňujú to, ako čo najlepšie uspokojiť muža, je ale viac:

Uspokojenie muža rukou

Mnoho žien nevie, ako kvalitne je možné uspokojiť muža rukou. Vyžaduje si to ale dostatočné vzrušenie a správnu techniku. To prvé závisí od predohry a sexuálnej stimulácie, najlepšie funguje kombinácia dotykov na erotogénnych miestach a bozkov.

Technika je dôležitá kvôli čo najlepšiemu prežitiu stimulácie aj vyvrcholenia. Začať treba pomalšie, určite netreba príliš často meniť tempo. Sústrediť sa treba na pohyb po celom penise, no vynechať netreba ani žaluď a uzdičku. Na konci je možné stimuláciu zrýchliť.

Orálne uspokojenie muža

Ako uspokojiť muža ústami? Výhodou je, že klasickú predohru môže vynechať a hneď môže prejsť k orálnemu sexu. Aj tu je ale dôležitá sexuálne stimulácia na úvod, ktorá by mala byť spočiatku jemnejšia, pomalšia a dostatočne hravá, aby muža vzrušila.

Pri orálnom sexe sa treba venovať celému penisu, technika zvaná hlboké hrdlo však nie je nevyhnutnosťou. Prehliadať ale netreba oblasť semenníkov, najmä dotykmi, mnohých mužov to vzrušuje. Na záver odporúčam použiť jazyk pre stimuláciu uzdičky, ale nie príliš silno.

Vaginálny pohlavný styk

Ako urobiť muža najrýchlejšie? Viacero žien sa zhoduje, že je prostredníctvom klasického pohlavného styku. Na úvod stačí len mierna sexuálna stimulácia rukou priamo na penise za účelom dosiahnutia stoporenia. To musí byť kvalitné, v tomto prípade to je nevyhnutnosť.

Žena môže pri uspokojení muža týmto spôsobom využiť rôzne druhy polôh, napríklad známych aj z príručky Kamasútra. Výhodou tohto spôsobu je rýchlosť dosiahnutia orgazmu, nevýhodou fakt, že aj žena musí byť dostatočne vzrušená, aby bola jej pošva dosť vlhká.

ZRIEDKAVÉ DRUHY ORGAZMU

Niektorí muži môžu dosiahnuť sexuálne vzrušenie a uspokojenie menej častými formami sexuálnej stimulácie. Orgazmus a uspokojenie je možné u niekoho dosiahnuť aj análnym stykom alebo len stimuláciou prostaty cez konečník. Ide však o výnimočné situácie a týkajú sa len malej skupiny mužov.

Moje vlastné skúsenosti, ako maximálne uspokojiť muža

Moje vlastné skúsenosti, ako maximálne uspokojiť muža

Správna technika, ale aj niektoré externé faktory, rozhodujú o tom, ako kvalitná bude sexuálna stimulácia, vzrušenie a uspokojenie pri všetkých vyššie popísaných formách. Rozhodujú doslova všetky detaily a maličkosti, ale pochopiteľne, aj skúsenosti.

Rozhodol som sa o tie svoje podeliť aj verejne:

Vzbudenie sexuálnej energie: Nízke libido alebo slabý sexuálny apetít, to všetko vie aj tú najlepšiu snahu poslať do zabudnutia. Alfa a omega je nabudenie muža, najlepšie prírodnými afrodiziakami. Tie majú výhodu aj v tom, že pomáhajú nielen na libido, ale aj na erekciu.

Dotyky: Dotyk je veľmi silná ženská zbraň nielen pri sexuálnej stimulácii, ale aj na ceste k vyvrcholeniu. Ženy pri zameraní na penis zabúdajú na celú intímnu oblasť, pričom aj dotyk napríklad na hrádzi alebo v blízkosti semenníkov môže byť impulzom k orgazmu.

Očný kontakt: Ešte silnejšou zbraňou je očný kontakt. Ak sa žena nalíči a využije modernú kozmetiku pre zvýraznenie svojho pohľadu, môže s ním spraviť divy. Udržiavať očný kontakt je možné pri každom spôsobe sexuálneho uspokojenia vrátane klasického sexu.

Bozky a jazyk: Okrem dotykov muži milujú aj bozky. Tie by mali ženy využívať nielen počas predohry a na úvod sexuálneho dráždenia, ale aj tesne pred dosiahnutím vrcholu. Pri uspokojovaní rukou si muži cenia francúzske bozkávanie, pri orálnom sexe zas mrštný jazyk.

Vášeň v pohyboch: Muži milujú vášeň, aktivitu a spontánnosť. Tieto veci sú v podstate dôležitým rozdielovým faktorom medzi nudným sexom a strhujúcim erotickým tsunami. Zvádzanie pohybom by malo byť nielen počas predohry, ale aj pri samotnom sexe.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Ako fungujú tabletky na erekciu a libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a libido a prečo ich odporúčam Pre dosiahnutie maximálneho sexuálneho uspokojenia muža sú nevyhnutné dva predpoklady. Prvým je kvalitná erekcia, čiže stoporenie pohlavného údu, s čím má čoraz viac chlapov problém. Druhým je dostatočné libido, ktoré ovplyvňuje sexuálny apetít.

Na podporu oboch týchto oblastí sexuálneho života existujú zaujímavé prípravky:

  • Ide o tabletky založené na rastlinných extraktoch, aminokyseliných a stopových prvkov, ktoré podporujú lepšie prekrvenie penisu a zároveň pôsobia na hladinu testosterónu

Bežne sú súčasťou týchto tabliet známe a overené prírodné afrodiziaka, napríklad Maca alebo Kotvičník zemný. Tie sú doplnené o látky podporujúce lepšie prekrvenie pohlavného údu, najmä o L-Arginín a L-Citrulín. Kombinované pôsobenie všetkých týchto zložiek vytvára ideálne predpoklady pre lepšiu erekciu aj zvýšenie libida.

Prípravky majú aj niekoľko ďalších pozitívnych vlastností:

vďaka tomu, že sa v nich nachádzajú len látky prirodzené pre telo, je ich pôsobenie maximálne prirodzené a najmä dlhodobé, nielen jednorazové
obávať sa netreba ani o nejaké vážnejšie vedľajšie účinky, výnimočne sa môže na úvod vyskytnúť bolesť hlavy, ale tá obvykle po čase pominie
pozitívom je aj dostupnosť tabliet, nakoľko na ich kúpu nepotrebujete predpis a môžete si ich objednať aj priamo z eshopov oficiálnych distribútorov

Jednou z najväčších výhod prípravkov je šírka a komplexnosť ich účinkov. Vďaka pestrému zloženiu pôsobia totiž obvykle nielen na erekciu alebo sexuálny apetít, ale celkovo ovplyvňujú aj hladinu testosterónu a môžu vplývať aj na plodnosť.

DLHODOBÉ UŽÍVANIE

Na dosiahnutie čo najlepších výsledkov odporúčam dlhodobé užívanie, nakoľko si to vyžaduje aj povaha ich účinných látok. Tie sú čisto prírodného charakteru a ich účinky sa prejavia maximálne podľa mojej skúsenosti po 3 až 4 mesiacoch pravidelného užívania.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ponuka prípravkov a tabliet určených pre mužov na zlepšenie ich sexuálnej výkonnosti je veľká. V posledných rokoch sa tieto produkty stávajú čoraz viac obľúbené, prispieva k tomu aj ich dostupnosť bez nutnosti absolvovať nejaké lekárske vyšetrenie či mať recept. To sa ale odráža aj na kvalite a účinnosti prípravkov.

Na trhu je čoraz viac tabliet, ktorých účinnosť v praxi je slabšia, ako to deklaruje výrobca. Pri výbere konkrétnych prípravkov treba pozerať viac na skúsenosti mužov s nimi v praxi. Ja osobne som bol najviac spokojný s týmito značkami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.75

12 Hodnotení