Ako uspokojiť ženu jazykom

Orálny sex patrí medzi tie najobľúbenejšie spôsoby stimulácie a v konečnom dôsledku aj uspokojenia medzi partnermi. Mnoho mužov využíva tento spôsob dráždenia len ako súčasť predohry, no ide o veľmi obmedzený pohľad. Už v starovekej Ázii totiž muži hľadali spôsoby, ako uspokojiť ženu ústami kvôli výnimočne intenzívnemu zážitku.

V dnešnej modernej spoločnosti dostáva táto špecifická sexuálna technika znova svoj dávno stratený erotický náboj. Spôsoby, ako to správne urobiť žene jazykom či ústami, sú predmetom nielen bulvárnych klebiet, ale aj serióznych príručiek pre milencov.

Viacero mužov aj žien však nevie, že nielen postup alebo niektoré triky či tipy sú dôležité pre úspešné dosiahnutie orgazmu pri orálnom sexe. Veľa závisí totiž aj od samotného vzrušenia ženy a od toho, či má dostatočný sexuálny apetít.

Najčastejšie problémy s uspokojením ženy jazykom

Najčastejšie problémy s uspokojením ženy jazykom Konkrétna technika, ako najlepšie spraviť ženu jazykom, je len jedna polovica úspechu. Tou druhou je dostatočné libido aj správne fungovanie pohlavnej sústavy. Práve v tejto oblasti sa vyskytujú problémy, ktoré môžu byť prekážkou dosiahnutia sexuálneho uspokojenia.

  • Sexuálne uspokojenie ženy jazykom a ústami je závislé od správnej techniky stimulácie, ale tiež aj od funkčnosti pohlavnej sústavy
  • Pre dokonalé prežitie vyvrcholenia a dosiahnutie orgazmu je dôležité prekrvenie aj zvlhčenie pošvy, čo nastáva tiež následkom dráždenia
  • Orálne uspokojiť ženu je možné čisto len jazykom, alebo aj zapojením prstov a rúk

Z hľadiska správneho fungovania pohlavnej sústavy sú najčastejšie prekážky tieto:

frigidita – frigidita je stav, kedy žena nie je schopná precítiť sexuálne vzrušenie na základe žiadnej stimulácie a neláka ju ani samotná predstava sexuálneho styku
nedostatočné zvlhčenie pošvy – ak má žena dosiahnuť orgazmus jazykom, dôležitým predpokladom je správna miera vzrušenia, ktorá súvisí aj s vlhkosťou pošvy
anorgazmia – orálne dráždenie nemusí byť dovedené až do vyvrcholenia v prípade, ak žena trpí anorgazmiou, čo je porucha zabraňujúca dosiahnuť jej orgazmus
vaginizmus – poslednou vážnou prekážkou je vaginizmus, čo je označenie pre problém typický reflexívnym stiahnutím svalov vagíny a nemožnosťou jej stimulácie

NEDOSTATOČNÉ UVOĽNENIE SA

Nakoľko nevyhnutným predpokladom pre dosiahnutie sexuálneho uspokojenia jazykom je aj uvoľnenie sa, práve toto vedie v prípade mnohých žien k zabráneniu dosiahnutiu orgazmu alebo k nedostatočnému zvlhnutiu pošvy. V tomto prípade to chce tréning alebo potlačenie negatívnych vplyvov okolia.

Príčiny problémov so ženským uspokojením jazykom

Príčiny problémov so ženským uspokojením jazykom Problémy pomenované vyššie, ale aj niektoré iné, majú v zásade dva druhy príčin. Prvé sú externé, čiže sú nezávislé na fungovaní organizmu. Ďalšie sú však s organizmom priamo spojené a sú ovplyvnené najmä hormonálnym a pohlavným systémom.

Toto sú najčastejšie faktory vplývajúce na ženské uspokojenie:

Neskúsenosť alebo nesprávna stimulácia: Jedným z faktorov, ktoré majú veľký vplyv nielen na uvoľnenie sa, ale aj na správne zvlhčenie pošvy a jej prekrvenie, je správna sexuálna stimulácia a dráždenie. Dôvodom nedostatočnej techniky môže byť aj neskúsenosť, to sa však dá zmeniť častejším trénovaním a vzájomným milovaním.

Pokles libida: Druhá príčina je už na strane ženy, konkrétne ide o zníženie libida, čiže sexuálneho apetítu. Veľmi často býva dôvodom tohto stavu hormonálna nerovnováha, svoj vplyv však môžu zohrať aj negatívne psychologické faktory. Nízke libido automaticky znamená aj problémy s dosiahnutím orgazmu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Stres, nervozita a okolité vplyvy: Kvalitný sexuálny život závisí nielen v prípade mužov, ale aj v prípade žien, od niektorých vonkajších vplyvov a faktorov. Negatívne na ženu v tomto zmysle pôsobia stres, napätia, nervozita či depresia. Dôvodom môžu byť aj problémy vo vzťahu, ktoré môžu žene brániť naplno sa uvoľniť.

Ochorenia a poruchy: Menej častou, ale nezanedbateľnou kategóriou príčin ovplyvňujúcich sexuálny život a aj mieru prežívania orgazmu, sú rôzne ochorenia a poruchy fyziologického charakteru. Ide napríklad o gynekologické problémy typu zápal, infekcia či cysta, ale tiež aj o problémy napríklad cievneho charakteru.

Možnosti a spôsoby, ako uspokojiť ženu jazykom

Možnosti a spôsoby, ako uspokojiť ženu jazykom Od problémov poďme teraz priamo k technike, ako dopriať žene sexuálne uspokojenie ústami či jazykom. Prv, než si predstavíme konkrétne spôsoby, chcel by som upozorniť, že najdôležitejšie je vnímať potreby partnerky a tomu prispôsobiť aj dráždenie ústami.

Tu je postup, ako spraviť ženu jazykom a ústami čo najlepšie:

Zahriatie

Na úvod je dôležité, podobne ako pred každým sexuálnym kontaktom, zahriatie, čiže predohra. Začnite bozkami a to nielen na ústa, ale aj na krk či poprsie, neskôr môžete pridať letmé dotyky a hladenie. Postupujte zhora nadol, kde môžete začať jemne a krúživými pohybmi masírovať pošvu a neskôr klitoris.

Začnite štýlom mačky

Po úvodnom zahriatí je načase začať sa venovať partnerke ústami a jazykom. Lízanie treba sústrediť na oblasť pošvy, konkrétne na vnútorné pysky a klitoris nad nimi. Najskôr začnite orálne uspokojovanie štýlom mačky, čiže lízať treba pomalšie zdola nahor, alebo zhora nadol. Venujte sa tak pošve, ako aj klitorisu.

Nebojte sa popustiť uzdu fantázii

Po stimulácii jazykom na úvod sa nebojte pridať trocha viac fantázie. Zo štýlu mačky môžete prejsť na krúživý pohyb jazykom, prípadne pohyb zo strany na stranu. Striedajte to, nebojte sa jazykom ísť aj do vnútra, snažte sa partnerku prekvapiť. Nerobte však príliš prudké zmeny a pohyby, nezabúdajte ani na klitoris.

Na záver aj ruky a prsty

Ak už budete na základe zvlhčenia aj vzdychov vidieť, že sa žena blíži k vyvrcholeniu, pridajte ruky. Tie môžete zapájať aj skôr, napríklad na hladenie a letmé dotyky. Na záver prstami stimulujte klitoris alebo hrádzu, kým jazykom privediete partnerku k orgazmu zrýchleným dráždením klitorisu.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

UČIŤ SA PRAXOU

Nikto učený z neba nespadol, alebo, učiť sa dá celý život. Viac ako pri čomkoľvek inom to platí práve pri snahe uspokojiť partnerku ústami alebo jazykom. Odporúčam všetkým mužom neustále sa zdokonaľovať v tomto spôsobe stimulácie, vždy sa dá čo zlepšiť.

Moje vlastné skúsenosti, ako urobiť ženu jazykom

Moje vlastné skúsenosti, ako urobiť ženu jazykom Pokiaľ ide o orálne uspokojenie ženy, skúsenosti sa nedajú nahradiť žiadna teória ani detailne napísaným postupom. Tie sa dajú získať len pravidelným tréningom a to platí aj o sexuálnej oblasti. Naberať ich treba postupne, no niektoré sa dajú získať aj rýchlejšie.

Ja by som vám však chcel odovzdať aspoň tie najdôležitejšie:

Afrodiziaka: Ako pomôcť žene k čo najlepšiemu vzrušeniu a prežitiu sexuálneho zážitku? Už stáročiami overeným prostriedkom afrodiziaka. Možno ich nájsť v jedle, napríklad jahody so šľahačkou, ešte lepšie sú ale rôzne bylinkové čaje. Novinkou sú tabletky a krémy.

Nejde o preteky: Orálna stimulácia a dráždenie jazykom nie sú preteky, ale skôr maratón. Netreba samozrejme ženu pri dráždení uspať a ani si nemusíte myslieť, že je z cukru, takže sa netreba báť trocha zatlačiť. Určite sa ale nikde neponáhľajte a všetko robte plynulo.

Nielen jedna poloha: Podobne ako aj pri uspokojovaní partnerky rukou, aj pri stimulácii jazykom platí, že by ste mali trocha popustiť uzdu fantázii. Poloha v ľahu na chrbte je síce základ, ale skúste navrhnúť partnerke aj niečo iné, napríklad polohu na psa či polohu 69.

Pomocníci: Sexuálne hračky sú veľmi dobrí pomocníci a to platí nielen vtedy, ak sa žena chce uspokojiť sama, ale aj vtedy, ak chce muž podporiť svoju aktivitu. V sexshope nie je problém nájsť rôzne vibračné vajíčka alebo Venušine guličky, nebojte sa ich vyskúšať.

Žiadne zbytočné reči: Viem, že si možno poviete, že táto rada je zbytočná a nikdy k tomu nemôže prísť, ale nie je to tak. To, na čo chcem však upozorniť osobitne, je nutnosť sústredenia sa. Nerozptyľujte seba ani partnerku a to nielen rečami, ale ani ničím iným.

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam Ak chce žena prežiť sexuálny zážitok ešte intenzívnejšie a kvalitnejšie, treba sa pozrieť v prvom rade na libido. To má veľmi dôležitú úlohu a práve naň sa treba zamerať. Moja partnerka sa rozhodla posilniť ho a podporiť špeciálnymi prípravkami.

Ide o tabletky na perorálne užitie a krémy na vonkajšie použitie:

  • V prípade oboch typov prípravkov je cieľom týchto produktov prirodzená podpora zvýšenia sexuálneho apetítu v kombinácii so zlepšením prekrvenia pohlavnej sústavy

Krémy aj tabletky sú založené čisto na rastlinných účinných látkach, preto je ich pôsobenie také prirodzené. Nájsť tu môžete extrakty napríklad zo Ženšenu, Ginkgo biloba či Macy, čo je jedno z najznámejších afrodiziak rastlinného pôvodu. Ak sa k tomu pridajú látky podporujúce prekrvenie pohlavnej sústavy, napríklad L-Arginín, je zloženie naozaj zaujímavé.

Ešte zaujímavejšie sú však niektoré ďalšie vlastnosti prípravkov:

vďaka tomu, že tabletky neobsahujú žiadne syntetické liečiva podliehajúce schváleniu, sú dostupné bez receptu a to isté platí aj pre krémy
kúpa je možná aj v lekárni, aspoň v prípade niektorých málo značiek, ešte lepšie je to ale cez oficiálny eshop priamo od výrobcu
pôsobenie produktov je pomerne široké, viaceré pomáhajú aj na zvýšenie nielen libida, ale tiež na zvýšenie celkovej sexuálnej vitality

Veľkou výhodou týchto produktov je jednoduché a bezproblémové používanie. Tabletky sa obvykle užívajú raz denne a dlhodobejšie, aspoň 2 mesiace. Obávať sa netreba ani vedľajších účinkov. Ak ide o krémy na vonkajšie použitie, tie možno aplikovať aj jednorazovo.

POZERAJTE NA ZLOŽENIE

Jedna z najdôležitejších vecí, ktoré si treba pri výbere konkrétnej značky produktu všímať, je zloženie. Dôležitá je tak prítomnosť látok, ako aj ich koncentrácia. Príliš veľa zložiek s malým objemom môže znamenať nízku účinnosť, treba preto vyberať obozretne.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Hoci ponuka tabliet alebo krémov určených pre ženy na zvýšenie libida a podporu sexuálneho života je vcelku široká, nie je až taká bohatá, ako v prípade mužských produktov. Otázkou však zostáva, aká je kvalita a tu aj na základe skúseností mojej partnerky môžem potvrdiť, že to je rozličné od značky k značke.

Možno preto je lepšie sa viac riadiť referenciami, hodnoteniami a komentármi k jednotlivým tabletkám či krémom, ako pozerať len na sľuby výrobcu alebo nebodaj na cenu. Viacero prípravkov moja partnerka nielen vyskúšala, ale aj ohodnotila. Tu sú:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.67

6 Hodnotení