Ako uspokojiť ženu

Ako uspokojiť ženu

Vyvrcholenie u ženy, čiže jej sexuálne uspokojenie, je záležitosťou kombinácie správnej techniky sexuálnej stimulácie a zdravého fungovania pohlavnej sústavy. Oba tieto faktory sú rovnako dôležité, hoci je jasné, že práve od detailov aj skúseností závisí to, ako správne urobiť ženu a je pritom jedno, či jazykom, prstami alebo ústami.

Nevyhnutnou podmienkou vyvrcholenia je však aj sexuálne vzrušenie. To umožňuje organizmu pripraviť sa na sexuálny styk a sprevádzajú ho viaceré príznaky spojené s pohlavnou sústavou, napríklad prekrvenie a zvlhčenie pošvy.

Prejdime však teraz od teórie k praxi, konkrétne k tomu, ako urobiť ženu šťastnou zo sexuálnej stránky a od čoho to závisí. Pozrieme sa aj na to, či je to možné len klasickým sexuálnym stykom, alebo napríklad aj bez dotyku.

Najčastejšie problémy s uspokojením ženy

Najčastejšie problémy s uspokojením ženy Prv, než sa zameriame na to, ako urobiť ženu prstami, ústami, jazykom alebo inými slovami, povieme si niečo o prekážkach, ktorú majú zásadný vplyv na sexuálne uspokojenie ženy. Ide o problémy spojené so samotným priebehom sexuálneho uspokojenia a orgazmu.

  • Uspokojenie u ženy je závislé od symbiózy správnej sexuálnej stimulácie a jej vyhodnotenia organizmom na nervovej úrovni
  • Sexuálne uspokojenie prebieha v rámci fyziologický reakcií pohlavnej sústavy, najmä jej prekrvenia, závisí však aj od hormonálnej rovnováhy
  • Problémy súvisiace s uspokojením môžu nastať samozrejme aj nesprávnou stimuláciou

U žien sa vyskytujú najčastejšie tieto 4 typy problémov a prekážok:

nedostatočné prekrvenie pošvy – problém s prekrvením vzniká najčastejšie v dôsledku nedostatočného libida alebo kvôli niektorým gynekologickým poruchám
nedostatočné zvlhčenie pošvy – podobným problémom s obdobnými príčinami môže byť aj nízka vlhkosť vagíny, tá však môže byť spôsobená aj nedostatočným dráždením
vaginizmus – vážnejšou poruchou, ktorá si už môže vyžiadať aj lekársku diagnostiku a liečbu, je vaginizmus, čo je stiahnutie pošvového svalstva
anorgazmia – ak žena nemôže vôbec dosiahnuť orgazmus, prípadne ak ho vie dosiahnuť len istou formou sexuálnej stimulácie, ide o stav zvaný anorgazmia

PROBLÉMY MIMO POHLAVNÚ SÚSTAVU

Za nedostatočným sexuálnym uspokojením môžu byť aj problémy mimo pohlavnú sústavu. Veľmi často ide o problémy s nervovým systémom a centrálnou nervovou sústavou. Vtedy sa jedná o problémy so spracovaním sexuálneho vzrušenia.

Príčiny problémov so ženským uspokojením

Príčiny problémov so ženským uspokojením Za nedostatočným prekrvením alebo zvlhčením pošvy, ale aj za inými problémami, ktoré sú prekážkou kvalitného sexuálneho uspokojenia ženy, môže byť niekoľko faktorov a príčin. Niektoré sú vonkajšie, ďalšie zas vnútorné.

Tu sú najčastejšie z nich, ktoré majú na sexuálne uspokojenie u ženy najväčší vplyv:

Frigidita: Za týmto známym pojmom u žien je najčastejšie nízka hladina estrogénu a progesterónu, dvoch najdôležitejších pohlavných hormónov pre sexuálny apetít. Frigidita totiž označuje nízke ženské libido, čo môže vyústiť do zníženej chuti na sex a z toho plynúceho nedostatočného zvlhčenia pošvy.

Fyziologické poruchy: Problémy s nedostatočným prekrvením pohlavnej sústavy môžu byť dôsledkom viacerých gynekologických porúch a ochorení fyziologického charakteru. Ide napríklad o rôzne cysty, zápaly alebo infekcie. Problémom môže byť aj priepustnosť ciev. Fyziologické poruchy sú dosť často aj za vaginizmom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Psychosomatické príčiny: Na prežitie sexuálneho vzrušenia a uspokojenia majú vplyv aj niektoré nefyziologické problémy. Ide napríklad o stres, úzkosť, depresiu, nervozitu, strach alebo iné negatívne faktory, ktoré môžu spôsobiť u ženy neschopnosť precítiť vzrušenie alebo dosiahnuť vyvrcholenie.

Nedostatočné sexuálne dráždenie: Jednou z možných príčin, ktorá je veľmi častá najmä v prípade neskúsených partnerov, je nesprávne alebo nedostatočné sexuálne dráždenie. Aby sa mohla žena vzrušiť, je potrebná aj správna stimulácia, to isté platí aj pre dosiahnutie uspokojenia a orgazmu.

Možnosti a spôsoby, ako urobiť ženu

Možnosti a spôsoby, ako urobiť ženu Ako uspokojiť ženu? Najlepšie stimuláciou erotogénnych zón, konkrétne poprsia a vagíny. Existuje na to viacero sexuálnych techník, ktoré predpokladajú zapojenie či už rúk a prstov, alebo využitie úst a jazyka. Zabúdať netreba samozrejme ani na pohlavný úd.

Tu sú tri najčastejšie techniky, ako najlepšie urobiť ženu:

Stimulácia klitorisu

Ako najlepšie uspokojiť ženu jazykom? Stimuláciou jej klitorisu. Ide o základnú lekciu v sexuálnej príručke, nakoľko klitoris patrí medzi najlepšie inervované erotogénne body na tele ženy. Stimulácia môže byť prstami aj jazykom, prípadne kombináciou oboch spôsobov.

Dôležité je neponáhľať sa a postupovať najskôr pomalšie a opatrne. Pri dráždení klitorisu naň príliš netlačte, no zároveň sa nemusíte báť, že by bol z cukru. Dajte si záležať na pohyboch rôzneho typu, prejavte fantáziu a ku koncu dbajte na rýchlejšie a najmä pravidelné tempo.

Stimulácia bodu G

Ako spraviť ženu prstami? V tomto prípade sa priam ponúka sexuálne uspokojenie stimuláciou Grafenbergovho bodu. Ide o miesto nachádzajúce sa zhruba 2 až 3 cm po vstupe do vagíny na jej hornej strane, ktoré má drsnejší povrch a je veľmi dobre inervované.

G bod možno stimulovať ukazovákom aj prostredníkom, prípadne oboma prstami súčasne. Netlačte naň príliš, no nebuďte ani málo dôrazní. Odporúčam krúživý pohyb a pohyb bruška prsta smerom dnu a von. Skúsenejší muži môžu takto privodiť žene aj mokrý orgazmus.

Vaginálny pohlavný styk

Ako dokonale urobiť ženu bez jediného dotyku rukou či jazykom? Predsa pomocou klasického sexuálneho styku. To si však vyžaduje u muža pevnú erekciu a jej udržanie dostatočne rýchlo. Tento spôsob patrí medzi najrýchlejšie možnosti sexuálneho uspokojenia.

Vôbec to však neznamená, že by muž nemusel použiť svoju šikovnosť a fantáziu. Skúšať treba nové polohy a tiež ukázať dostatočný fyzický výkon aj kondíciu. Práve od správneho tempa a polôh závisí úspech, no vyhnúť sa treba aj príliš rýchlemu striedaniu.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

KOMBINÁCIA VIACERÝCH MOŽNOSTÍ

Jednou z možností, ako najlepšie ženu šťastnou počas sexuálneho styku, je použitie viacerých spôsobov sexuálnej stimulácie naraz. Výsledkom môže byť súčasné uspokojenie napríklad stimuláciou klitorisu aj bodu G, čo už ale chce viac skúseností a techniku.

Moje vlastné skúsenosti, ako maximálne uspokojiť ženu

Moje vlastné skúsenosti, ako maximálne uspokojiť ženu Polovica úspechu je teória, polovica prax a skúsenosti. To platí ešte viac v prípade sexuálnej oblasti, kde záleží na každom pohybe a každom detaile. Ak chcete vedieť, ako uspokojiť ženu, musíte v prvom rade vedieť, ako sa správať počas milovania.

Tu sú skúsenosti, ktoré by som vám chcel odovzdať:

Zvýšenie chuti na sex: Viac chuti na sex automaticky znamená lepšie vyhliadky na dosiahnutie sexuálneho uspokojenia aj orgazmu u ženy. Mne sa veľmi osvedčili prírodné afrodiziaka, ale nie v tradičnej forme čajov, ale skôr výživových doplnkov alebo gélov.

Venujte sa poprsiu: Veľa mužov sa sústredí len na oblasť pošvy a jej okolia, no to ani zďaleka nie je jediné miesto, kde možno ženu vzrušiť a pripraviť na sexuálne uspokojenie. Nezabúdajte na prsia, tie môže muž hladiť, masírovať či bozkávať.

Masáž pošvy zvnútra aj navonok: ženy veľmi vzrušujú dotyky na intímnych miestach, no nie hocijaké. Veľa mužov ide do extrémov, kedy sa dotýkajú pošvy buď jemne alebo príliš agresívne. Ideálna je masáž a to zvnútra aj navonok, čiže kontinuálna stimulácia dotykom.

Pozor na rýchlosť: Jedna z najväčších chýb, ktorú muži pravidelne robia, je prílišná akčnosť a rýchlosť. Sexuálne uspokojenie nie sú preteky, vyžaduje si to svoj čas. Začnite najprv pomalšou stimuláciou, neskôr môžete zrýchliť. To platí pre jazyk, prsty aj penis.

Nové polohy aj sexuálne hračky: Neobmedzená fantázia by sa mala prejaviť nielen napríklad pri orálnej stimulácii, ale aj pri nových polohách. Preskúmať Kamasútru v tomto ohľade nie je strata času. Vyskúšať možno aj vibrátory, vibračné vajíčka a iných pomocníkov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam Ako som spomenul vyššie, práve nízke libido môže byť problémom vzrušivosti aj dosiahnutia sexuálneho uspokojenia. Treba preto naň pôsobiť a v prípade, že je dlhodobo nízke, možno si pomôcť aj povoleným dopingom vo forme špeciálnych produktov.

Žiaden strach, nejde o nič zakázané, naopak, ide o riadne registrované prípravky:

  • Najčastejšie sa na zlepšenie ženského sexuálneho zdravia využívajú tabletky a krémy, ktoré sú založené na rastlinných a bylinných účinných látkach pôsobiacich na libido

Veľmi často tieto prípravky obsahujú extrakty z rastlín ako Maca a Senovka grécka. Pre podporu prekrvenia pohlavnej sústavy sa v nich nachádzajú aj aminokyseliny, napríklad L-Arginín. Na všeobecnú podporu vitality môžu obsahovať aj rôzne vitamíny a minerály, napríklad Horčík. Okrem šírky je ale dôležité aj množstvo látok.

Či už ide o tabletky alebo krémy, spája ich viacero výhod:

majú veľmi dobrý pomer ceny a výkonu, kúpite ich aj bez predpisu a mnohokrát priamo od výrobcu cez jeho oficiálny internetový obchod
užívanie je možné dlhodobo a netreba sa obávať o žiadne vážne nežiaduce účinky, nakoľko zloženie je bez syntetických účinných látok
ak ide o krémy, tam sa účinky prejavia už po zopár použitiach, pri tabletkách sú prvé výsledky do niekoľkých týždňov, no optimálne je užívanie dlhšie, aj 3 mesiace

Áno, nakoľko sa jedná o prírodné produkty, nemožno očakávať, že účinky prídu z večera do rána a u každej ženy budú rovnaké. Skúsenosti mojej partnerky, ale aj iných žien však ukazujú, že kvalita ich sexuálneho života šla aj vďaka týmto prípravkom nahor.

ŠIRŠIE ÚČINKY

Viacero prípravkov, najmä tabliet, má širšie účinky, ako len pôsobenie na sexuálne funkcie. Niektoré tabletky pôsobia aj na celkovú fyzickú a mentálnu výkonnosť, zvýšenie pocitu energie a vitality a naopak proti únave. To sa hodí nielen v sexuálnom živote.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Hoci v prípade produktov určených pre ženy nie je ponuka zatiaľ príliš veľká, rozhodne neplatí, že všetky tabletky či krémy sú rovnako kvalitné. Určite pri výbere nepozerajte len na tvrdenia výrobcov alebo nízku cenu, naopak, kvalitné zloženie a dostatočná koncentrácia látok sú dôležitejšie.

Ešte lepšie je sa však spoľahnúť aj na reálne skúsenosti a hodnotenia žien z praxe. Všímajte si to, ako intenzívne daný prípravok pomáha a ako trvalé sú jeho účinky. Pre základný prehľad ponúkam aj referencie a skúsenosti mojej partnerky s jednotlivými značkami:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.70

23 Hodnotení

Veľmi mi to pomohlo ďakujem za pomoc.

Juraj Dieska píše 24 októbra 2019 o 19:43

Pridať komentár