Ako vzrušiť ženu

Svätý grál všetkých svätých grálov, tak aspoň muži volajú tajomný trik, ako maximálne a čo najrýchlejšie vzrušiť každú ženu. Možno ste už o tomto triku počuli, možno nie, no prezradím vám jedno tajomstvo: nič také v skutočnosti neexistuje. Vzrušenie u ženy nie je vec, ktorá príde automaticky na základe nejakej jednoduchej skratky.

Chce to oveľa viac, či už správnu techniku, ale napríklad aj dostatočný sexuálny apetít a libido. Sexuálne vzrušenie je totiž výsledkom viacerých procesov spojených s fyziologickým, psychologickým a biologickým vnímaním sexuálneho dráždenia.

Keď som si pozrel viaceré internetové fóra, zistil som, že muži v tejto oblasti častokrát doslova tápajú. Aj preto som sa rozhodol, že pripravím komplexný článok o tom, ako vzrušiť ženu, či už slovami, cez internet alebo najlepšie priamo počas sexuálneho styku.

Najčastejšie problémy so vzrušením u ženy

Najčastejšie problémy so vzrušením u ženy Ako som povedal, vzrušenie sexuálneho typu je komplexný proces a dej, ktorý má istú postupnosť. Je zložený z niekoľkých fáz, pričom pre správne naštartovanie a priebeh vzrušenia je nevyhnutná 100 % funkčnosť viacerých sústav a systémov.

  • Sexuálne vzrušenie začína dráždením erotogénnych zón, pričom vzniká na základe odpovede nervovej sústavy na toto dráždenie a stimuláciu
  • Súčasťou odpovede organizmu je zvýšenie prekrvenia pohlavnej sústavy, vonkajšie prejavy a aktivácia tých častí mozgu, ktoré sú zodpovedné za pocity šťastia
  • Bežné príznaky vzrušenia sú zvlhčenie a prekrvenie pošvy a stvrdnutie bradaviek

Pokiaľ ide o vzrušenie u ženy, môže tu nastať aj zopár problémov:

nedostatočné prekrvenie pošvy – problémom, ktorý môže spôsobiť nízku úroveň sexuálneho vzrušenia u ženy, je nedostatočné prekrvenie pošvy a tiež aj klitorisu, čo sa prejaví absenciou jeho zdurenia, ktoré je považované za obdobu erekcie
suchosť pošvy – podobným problémom je nedostatočné zvlhčenie pošvy, ktoré môže byť aj príznakom pre nesprávne, nedostatočné alebo nekvalitné sexuálne dráždenie
problém s dosiahnutím orgazmu – so sexuálnym vzrušením súvisí aj orgazmus a problém s jeho dosiahnutím môže byť buď čiastočnou alebo úplnou anorgazmiou

INDIVIDUÁLNE PREJAVY

Pri ženskom vzrušení treba povedať, že na rozdiel od toho mužského prichádza k viac individuálnemu prejavu vzrušenia. Nie všetky ženy a v každom momente menštruačného cyklu dosahujú napríklad rovnaké zvlhčenie pošvy, to isté platí aj o prekrvení klitorisu.

Príčiny problémov so ženským vzrušením

Problémy a poruchy spojené so vzrušením u ženy Za problémami s neschopnosťou vzrušiť sa alebo dosiahnuť maximálnu možnú vzrušivosť u ženy môže byť viacero faktorov. Niekedy ide o vplyvy okolia, inokedy naopak o dôvody vychádzajúce z hormonálnych alebo gynekologických porúch.

Niektoré príčiny sú dočasného charakteru, iné sú bohužiaľ trvalé:

Gynekologické problémy: Táto kategória príčin patrí medzi tie, ktoré sa nedajú riešiť inak, ako návštevou lekára. Ide napríklad o zápaly či infekcie, ale aj o rôzne fyziologické zmeny týkajúce sa pohlavnej sústavy a niektorej jej časti. Dôsledkom môže byť potom aj nedostatočné prekrvenie či zvlhčenie pošvy.

Frigidita: Za týmto problémom býva najčastejšie hormonálna nerovnováha, najmä z pohľadu estrogénov a progesterónu. Tak ako u mužov, aj u žien ovplyvňuje sexuálny apetít a libido tiež aj vzrušivosť a schopnosť dosiahnuť maximálne vzrušenie. Ak je žena frigidná, nastáva v tejto oblasti problém.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zlá sexuálna stimulácia: Pre mnoho mužov sa to bude zle počúvať, ale jedným z častých dôvodov nedostatočného vzrušenia u ženy je aj nesprávne alebo nedostatočné sexuálne dráždenie. Tento problém vyplýva neskúsenosti, upadnutia do stereotypu alebo z nedostatočného poznania svojej ženy.

Psychologické faktory: Paradoxne sa síce zistilo, že u mužov je táto kategória faktorov významnejšia, no netreba zabúdať ani na ženy. Stres, zhon, napätie, množstvo povinnosti, ale aj tlak a očakávania, to všetko môže u ženy spôsobiť, že nevie naplno precítiť sexuálne dráždenie a vzrušenie.

Možnosti a spôsoby, ako vzrušiť ženu

Ako na zlepšenie vzrušenia a vzrušivosti u ženy Poďme sa teraz pozrieť na konkrétne možnosti, ktoré má muž na to, aby rozpálil svoju partnerku. Najdôležitejším pravidlom, ktoré by ste si mali zapamätať, je neupadnúť nikdy do stereotypu, ale práve naopak, skúšať neustále nové veci.

Toto sú spôsoby, ako najlepšie a najrýchlejšie vzrušiť ženu z pohľadu muža:

Vôňa a štýl

Všetko začína tým, ako partner vonia a aký budí dojem. Preto sa mužom páči sexi spodná bielizeň na ženách a platí to aj naopak. Zistite, čo sa jej na chlapoch páči a prekvapte ju najbližšie. Nezabudnite k tomu pridať decentnú vôňu, napríklad aj s feromónmi.

Pomalšie a odďaľujte rozkoš

Z času na čas je aj „rýchlovka“ super, ale počas nej žena nemá ani čas na poriadne zahriatie. Práve preto je lepšie postupovať pomalšie, začať bozkami, letmými dotykmi a podobne sa neponáhľať ani v predohre alebo počas sexu. Odďaľujte jej vzrušenie aj vyvrcholenie.

Všetky druhy bozkov

Na úvod sú najlepšie len letmé a tzv. ochutnávacie bozky. Neskôr už môže muž skúsiť dlhší a vášnivejší bozk. Jazyk treba zapojiť až po istej dobe, presne v rámci pravidla spomalenia tempa. Nezabúdajte však na to, že bozkávať treba po celom tele, nielen na pery!

Dráždivá masáž

Ak už hovoríme o objavovaní tela, okrem bozkov je najlepšie zapojiť aj ruky. Dotyk v pravý čas na pravom mieste dokáže veľké divy, stačí len vedieť, ako na to. Nenechajte nič na náhodu, naopak, lepšie je sa vopred priučiť a potom praxou techniku zdokonaliť.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Sexuálne pomôcky

Tu chcem povedať, že použitie rôznych erotických hračiek nie je žiadnym signálom sklamania alebo neschopnosti. Pozrite si v sexshope široký sortiment rôznych pomôcok od vibrátorov, cez vajíčka až po Venušine guličky a vyberte niečo, čím partnerku prekvapíte!

Zmena stereotypu

Prekvapiť je možné čímkoľvek, nemusí ísť o nejaké zásadné zmeny. Čo tak vyskúšať iný spôsob dráždenia klitorisu a objavovať nové erotogénne zóny? Alebo zmeniť jednoducho len poradie zón, ktorým sa muž venuje pri predohre? Aj malá zmena dokáže spraviť divy.

VZŤAHOVÉ PROBLÉMY

Netreba zabúdať ani na to, že viaceré ženy prenášajú do svojho sexuálneho života problémy aj zo vzťahu. Ak to „neklape“ v tejto oblasti, môže sa muž snažiť akokoľvek, ale vytúžený cieľ je v nedohľadne. Najlepšie je preto dostať sa k milovaniu až vtedy, ak máte čistý stôl.

Moje vlastné skúsenosti, ako maximálne vzrušiť ženu

Ako na zlepšenie vzrušenia a vzrušivosti u ženy Osobná skúsenosť je niekedy na nezaplatenie a to najmä v oblasti, kde rozhoduje dostatok praxe. Rozhodol som sa preto do môjho článku zahrnúť aj niektoré vlastné tipy a rady, ktoré fungovali u mňa, i keď si uvedomujem, že každá žena a každý vzťah sú výnimočné.

Tu sú mnou overené spôsoby, ako čo najviac vzrušiť ženu:

Komplimenty: Ženy nepotrebujú počuť bezduché lichôtky, ale ak ešte pred predohrou pochválite jej telo, je to skvelý štart sexu. A nemusí to byť len slovami, ale aj úsmevom a pohľadom. Verbálne sa to samozrejme dá vopred aj online alebo cez SMS.

Spontánnosť: Nič nie je horšie, ako strojové pohyby alebo strojové dotyky. Ženy to priam neznášajú, naopak, dôležitá je fantázia a spontánnosť. Do predohry zaraďte hladenie celého tela popri bozkoch, nečakané letmé dotyky na intímnych miestach sú najlepšie.

Nabudenie cez afrodiziaka: Nie, nemám teraz na mysli afrodiziaka určené pre mužov, ale naopak, pre ženy. Zabudnite však na španielske mušky, tie sú už dávno prekonané. V móde sú teraz tabletky, alebo ešte lepšie, krémy, ktoré treba aplikovať priamo na intímne miesta.

Zabudnuté erotogénne zóny: všetci muži sa sústredia len na prsia, vagínu a prinajlepšom klitoris. Existujú však aj niektoré zabudnuté a nepovšimnuté erotogénne zóny, napríklad krk, uši, pery, ruky, zadok, členky a zápästia. Všetko, kde pulzuje krv, je ideálne na dráždenie.

Jazyk je kráľ: Vôbec nerozhodujú centimetre, ale technika. A tu môžu muži naplno uplatniť jazyk, ktorý by ste mohli vo voľnom čase aj trénovať. Použiť sa dá pri bozkávaní a potom pri orálnej predohre na dosiahnutie maximálneho vzrušenia u ženy.

Ako fungujú prípravky na ženské libido a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu libida a prečo ich odporúčam Nielen muži, ale už aj ženy si môžu k dosiahnutiu lepšieho sexuálneho vzrušenia pomôcť pomocou prírodných afrodiziak spomínaných aj vyššie. Tie moderné nemajú formu nejakých čajov, ale najmä tabliet na perorálne užitie a krémov na vonkajšie použitie.

Oba typy prípravkov sú založené na prirodzenom pôsobení:

  • Vďaka špeciálnej kombinácii rastlinných extraktov, aminokyselín, vitamínov a stopových prvkov dochádza k podpore libida aj prekrvenia pohlavnej sústavy

Bežnou súčasťou týchto prípravkov sú napríklad extrakt z koreňa rastliny Maca, čo je jedno z najznámejších prírodných afrodiziak na svete. Či už ide o tabletky alebo krémy, zloženie je vždy pomerne široké. V prípravkoch sa využívajú aj iné rastliny, napríklad Damiána, ale tiež aj aminokyseliny, najviac L-Arginín a L-Citrulín.

Produkty sú populárne aj pre nasledovné výhody:

užívanie je väčšinou bez vážnejších nežiaducich účinkov alebo vplyvov a to práve kvôli prirodzenému zloženiu bez chemických látok
tabletky aj krémy sú voľne dostupné, zväčša ako výživové doplnky, takže ich kúpite bez predpisu, bez receptu a bez vyšetrenia u lekára
účinky sú veľmi široké, prípravky nepôsobia len na jednu oblasť sexuálneho života, takže pomer ceny a výsledkov je veľmi dobrý

Pokiaľ ide o účinky, tieto prípravky fungujú primárne na zvýšenie sexuálneho apetítu a na podporu lepšieho vzrušenia, ale nielen v tejto oblasti. Vďaka širšiemu zloženiu pôsobia napríklad aj na vitalitu, upokojenie mysle alebo dokonca aj na podporu imunity.

POZOR NA PODOZRIVÉ PRODUKTY

Bohužiaľ platí, že nie všetky ponúkané prípravky na trhu spĺňajú aspoň tie minimálne kvalitatívne normy. Mnoho z nich má účinky len v teoretickej rovine, nie v praxi. Vystríhajte sa najmä neznámych produktoch, ktoré treba objednávať len zo zahraničných eshopov.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Hoci výber produktov určených pre ženy nie je až tak veľký ako pre mužov, aj v tejto oblasti je možné nájsť niekoľko zaujímavých tabliet aj krémov na podporenie lepšieho sexuálneho vzrušenia. Určite odporúčam vyskúšať viacero značiek, môžete si tak aspoň vybrať ten produkt, ktorý bude mať u vás najlepšie výsledky.

Pri výbere sa v prvom rade zamerajte na zloženie a v druhom rade na referencie od žien. Vzhľadom na to, že prípravky sú prírodného charakteru, bude treba dlhšie užívanie na dosiahnutie maximálneho efektu. Moja partnerka skúsila nasledovné produkty:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.04

28 Hodnotení