Ako zistím, že sa jej páčim

Ako zistím, že sa jej páčim

Stretli ste v práci, vonku alebo niekde inde ženu, ktorá vás priťahuje a radi by ste zistili, či je to aj naopak? Mužský svet je svojim fungovaním iný, než ten ženský, takže veľa chlapov sa dosť oprávnene pýta otázky typu „ako zistím, že sa jej páčim“. Existuje na to nebodaj nejaký test? Odpoveď je: áno, pokiaľ za test pokladáme niektoré znamenia a prejavy.

Keď som si pozeral internetové diskusie na webových fórach k tejto téme, až s hrôzou som zistil, že veľmi veľa mužov naozaj nevie rozoznať, čo to znamená páčiť sa žene a ako sa to vlastne môže stať. Mnohí si myslia, že to bude len tým, ak ju začnú baliť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

S nejakým balením to však takmer vôbec nemá žiadnu súvislosť, niekedy to funguje dokonca skôr naopak. Pozrieme sa teda ale na to, ako zistiť, či sa žene páčite, od čoho to závisí a ktoré znaky alebo prejavy sú najtypickejšie vtedy, ak ste nejakej žene padli do oka.

Ako zistiť, či sa jej páčim a od čoho to závisí

Ako zistiť, či sa jej páčim a od čoho to závisí Muži môžu priťahovať ženy na viacerých úrovniach. Najčastejšie, nakoľko to je aj súčasť prvého dojmu, to býva na základe fyzickej príťažlivosti. Tá však nie je jediná, dôležité sú aj niektoré iné faktory v kľúčových oblastiach, ktoré s krásou nemusia mať nič spoločné.

  • Prvou oblasťou, kde môžete ženu zaujať, je vzhľad, kam nepatrí ani tak fyzická krása, ale celkovo starostlivosť o svoj zovňajšok
  • Druhou oblasťou je to, čomu sa hovorí charizma, čo zahŕňa napríklad sebavedomie, sebaistotu a celkovo suverénne vystupovanie
  • Ak vás žena pozná dlhšie, treťou oblasťou môže byť zaujatie spoločnými záujmami

To, či sa žene páčite, môžete rozoznať na základe niektorých signálov, ktoré si spomenieme nižšie. V prvom rade by ste sa ale mali pozrieť na seba a zhodnotiť svoju úlohu v celom tomto virtuálnom flirte. Prečo? Pretože sa pokojne môže stať, že sa jej síce páčite, ale len ako nejaký záložný plán alebo ako kamarát v štýle bútľavej vŕby.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Aby ste to rozoznali, môžete sa orientovať podľa týchto troch rozpoznávacích znakov:

je ochotná sa s vami rozprávať a odpovedať vám, ale sama neiniciuje kontakt, zároveň však nikdy ani neodmietne situáciu, ak ju oslovíte
dáva zmiešané signály, niekedy to vyzerá, že sa jej páčite, niekedy je akoby absolútne bez záujmu o vás a neviete nájsť v jej správaní žiaden logický vzorec
ak vás aj osloví, vždy je to len vtedy, ak niečo potrebuje, napríklad s niečím pomôcť, niečo nevie, prípadne vás aj zavolá von, ale len zo zištného dôvodu

VY ROZHODUJETE O TOM, ČO ĎALEJ

Pamätajte si, že ste to jedine vy, kto rozhoduje o tom, či sa stane z „okukávania“ niečo viac. Kým si nie ste na 100 % istý, že má daná žena o vás naozaj seriózny záujem, nepodnikajte nič. Jednoducho čakajte, čo sa bude diať ďalej, či neprídu jasnejšie signály.

Test, ako zistiť, či sa jej páčim

Test, ako zistiť, či sa jej páčim V medziľudských vzťahoch existujú viaceré prejavy, ktoré sú nezameniteľné a ukazujú na to, že niekoho priťahujete. Niektoré sú úplne mimovoľné, takže ich žena nevie ovládať a ide o prirodzené reakcie na to, že ju zaujímate. Tie si všímajte najviac.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Spravte si taký malý test a odpovedzte si, či u ženy vidíte tieto signály:

Príliš často iniciuje kontakt: Ak sa nejakej žene páčite, bude vyhľadávať kontakt s vami. Niekedy na to použije zámienku, inokedy to môže mať reálny základ. Bude ale viditeľne rada, že jej venujete pozornosť a že reagujete na jej podnety.

Fyzická blízkosť: Mimovoľným prejavom, že sa jej páčite, môže byť aj fyzická blízkosť. Môže ísť o nahnutie sa k vám, kopírovanie pohybov vášho tela, priblíženie sa do intímnej zóny a tiež aj celkovo otočenie tela na vás.

Hrá sa s vlasmi a olizuje si pery: Medzi ďalšie mimovoľné a neverbálne prejavy, ktoré nie sú úmyselné a kontrolované, patrí hranie sa s vlasmi, oblizovanie pier alebo ich hryzenie. Pokiaľ to robí, signalizuje nervozitu, pochopiteľne z vás.

Očný kontakt: Hovorí sa, že oči sú bránou do duše a to platí hlavne vtedy, ak chcete vedieť, čo si o vás druhá strana myslí. Ak žena s vami vyhľadáva očný kontakt, pozerá sa priamo na vás či má zväčšené zreničky, sú to pozitívne signály.

Používa narážky: Všímajte si, či hovorí v inotajoch alebo nebodaj v dvojzmysloch, či sa snaží vám niečo povedať medzi riadkami. Niektoré ženy sa snažia nebadane dať najavo, že nikoho nemajú, alebo vyzvedajú, či máte niekoho vy.

Viac sa o seba stará: Ak ste s danou ženou častejšie a všimnete si, že zmenila účes, krajšie sa oblieka, prípadne sa akoby snaží trafiť aj do vášho štýlu tým svojím, ide o jasné znamenie, že sa vás snaží zaujať.

Smeje sa s vami: Ak s vami bez zábran konverzuje, smeje sa na rovnakých vtipoch a poznámkach, prípadne vám neustále opätuje úsmev, je to s výnimkou dotykov najsilnejšie znamenie, že žena túži po kontakte s vami.

Skúša letmé dotyky: Dotyky ruka o ruku, ruka o kríže, driek alebo chrbát, to všetko je akýsi test, či ste ochotní s ňou mať fyzický kontakt. Všímajte si aj to, či je pri vás nervózna a snaží sa vás dotknúť, no len tak nemotorne a náhodne.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Najčastejšie otázky o príťažlivosti k žene

Najčastejšie otázky o príťažlivosti k žene Veľa mužov má problém s čítaním spoločenských náznakov alebo spôsobov. Zároveň treba pre objektivitu povedať, že aj ženy vysielajú veľa krát rozporuplné signály. Ako sa v tom všetkom vyznať? Jednou z možností je poznať odpovede na tieto zásadné otázky:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je lepšie počkať, až ma žena, ktorej sa páčim, osloví sama?

To závisí od situácie, ale nikdy to nie je na škodu. Môžete jej dať neverbálnymi signálmi najavo, že ak vás osloví, nepošlete ju preč, napríklad tým, že opätujete pohľad a úsmev. Pokiaľ sa rozhodnete ju osloviť prvý, strácate tým akúsi virtuálnu prevahu.

Musím sa starať o svoj zovňajšok, aby si ma nejaká žena všimla?

Ak aj existujú nejaké výnimky, ktoré by hovorili, že nie, nemali by ste sa na ne príliš spoliehať. Základom je, aby ste dodržiavali aspoň nejaké minimálne pravidlá a štandardy, pretože tak minimálne znižujete riziko, že by ste mohli potenciálnu partnerku odplašiť.

Ako rozoznať, či ma žena berie len ako kamaráta, alebo ako niečo viac?

Okrem už spomínaných znakov a signálov vyššie, sa to dá rozoznať tým, že ju budete pozorovať viac a častejšie. Pokiaľ vám pohľad opätuje tak trocha hanblivo alebo zistíte, že sa na vás pozerá z ničoho nič opakovane, je veľmi pravdepodobné, že sa jej páčite.

Dá sa nejako zistiť aj to, že sa žene nepáčim?

Áno, podobne ako to je pri situácii, že sa jej páčite, aj v tomto prípade sú prítomné niektoré neverbálne a verbálne prejavy. Najčastejšie ide o odvrátenie pohľadu, otočenie tela mimo vás tak, že k vám nesmerujú chodidlá, naklonenie sa tela dozadu či prekrížené ruky.

Čo robiť, ak sa mi nepáči žena, ktorá má o mňa záujem?

Nemali by ste jej dávať falošné nádeje a mali by ste sa snažiť jej neverbálne dať najavo, že s ňou nepočítate. Prejavujte jej len minimum záujmu a komunikujte spolu len nevyhnutne. Ak to nepomôže, najlepšie je jej povedať, že aktuálne máte záujem o niekoho iného.

RIEŠTE VIAC SEBA, AKO ŽENY OKOLO VÁS

Myslím, že každý jeden muž by si mal osvedčiť jedno zlaté a dôležité pravidlo, ktoré znie: riešte seba, nie ostatných okolo vás. To isté platí aj v súvislosti so ženami, i keď nehovorím, že máte byť voči nim slepý. Netrápte sa tým ale príliš, sústreďte sa skôr na seba.

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny apetít a sexepíl

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny apetít a sexepíl Hovorí sa, že to, čo vyžarujete, to aj priťahujete. V praxi to znamená, že ak budete aktívny, mať dostatok sexuálnej energie a bude z vás sršať sexuálny apetít a sexepíl, môžete k tomu veľmi ľahko inšpirovať aj budúcu partnerku. Zvlášť pri milovaní na úvod vzťahu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak by ste chceli túto oblasť nejako podporiť, dajte na moje nasledovné rady:

v prvom rade sa zamerajte na zdravý životný štýl, ktorý zahŕňa obmedzenie negatívnych faktorov typu fajčenie, alkohol a konzumácia nezdravých jedál
pre sexuálny apetít je dôležitý aj odpočinok, minimalizácia stresu a získanie sebadôvery, v tom poslednom vám môže pomôcť aj pravidelný pohyb a cvičenie
starať sa o zovňajšok by malo byť samozrejmosťou, to platí aj vtedy, ak nie ste práve ukážkový model, no vždy dbajte na čistotu, upravený účes a spôsob obliekania
sexepíl si vybudujete aj svojim správaním, snažte sa napredovať v osobnom rozvoji, dvakrát premýšľajte a raz hovorte a nehovorte zbytočnosti
na podporu sexuálneho apetítu a celkovo zvýšenie pocitu energie a vitality sú skvelé tiež prírodné a rastlinné afrodiziaka, napríklad španielske mušky či niektoré bylinky

Ako fungujú tabletky na sexuálny apetít a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na sexuálny apetít a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ako využiť prírodné afrodiziaka, je aj moderná forma tabliet na perorálne užitie. Jedná sa o voľne dostupné prípravky, ktoré si viete kúpiť bez predpisu alebo predošlej lekárskej indikácie. Ich účelom je podpora lepšieho sexuálneho apetítu a zvýšenie libida.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Z pohľadu zloženia tu nie sú syntetické látky:

  • Naopak, princípom fungovania týchto tabliet sú účinné látky pozostávajúce z rastlinných extraktov a výťažkov, ktoré sú doplnené o aminokyseliny alebo minerály

Ak ide o rastlinné extrakty a výťažky, tak ich cieľom je zvýšiť hladinu testosterónu, čo pôsobí na vyšší sexuálny apetít. Bežne v zložení nájdete napríklad rastliny ako Saw Palmetto či Tribulus Terrestris, čo sú známe afrodiziaka. Tie bývajú doplnené o aminokyseliny typu L-Arginín a L-Citrulín, ktoré zlepšujú prekrvenie penisu a vonkajších genitálií.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky majú aj ďalšie plusy a benefity:

vďaka bohatému zloženiu pôsobia na viacero oblastí sexuálneho života, mnohé značky podporujú napríklad aj erekciu, ejakuláciu či dokonca plodnosť
ako som už spomenul, ide o voľne dostupné prípravky, nepotrebujete mať teda žiaden recept a viete si ich kúpiť aj z oficiálnych eshopov výrobcov
veľkým plusom je bezproblémové užívanie, minimálny výskyt nežiaducich účinkov a málo kontraindikácií, aspoň v porovnaní so syntetickými prípravkami

Pokiaľ ide o dávkovanie, niektoré prípravky sú určené na pravidelné a každodenné užívanie, iné zas na jednorazové užitie zhruba hodinu pred plánovaným pohlavným stykom. Čo si vyberiete, je na vás, vyskúšajte obe formy a uvidíte, čo vám pomôže najviac.

PRÍPRAVKY DOSTUPNÉ LEN NAD 18 ROKOV

Spomínané prípravky a tabletky sú dostupné len pre plnoletých mužov, čiže musíte mať 18 rokov a viac. Túto poznámku uvádzam pre prípad, že by si tento text čítal nejaký mladší muž. V tom prípade som si zas istý, že ten nebude potrebovať pomoc so sexuálnym apetítom.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi V minulosti som aj ja sám mal problémy so sexuálnym apetítom a tiež libidom, takže som uvedené tabletky skúšal. Na trhu je veľmi veľký výber, no zďaleka nie všetky značky sú dostatočne kvalitné. Našťastie, našiel som aj také, pri ktorých som dlhodobo ostal a užívam ich aj dodnes, keď potrebujem v tejto oblasti pomôcť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak si budete vyberať vy, pozerajte nielen na cenu, ale tiež na kvalitu zloženia a hlavne na skúsenosti mužov z praxe. Referencie sú totiž najdôležitejšie a preto som sa o ne rozhodol podeliť aj ja. Tu sú značky, ktoré mne osobne pomohli najviac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie