Ako zistím, že sa mu páčim

Ako zistím, že sa mu páčim

Máte záujem o nejakého muža, alebo ste si všimli, že ste niekoho očarili, no neviete, či sa mu naozaj páčite a či to myslí vážne? Hoci ženy sa obvykle veľmi dobre vyznajú v čítaní rôznych prejavov, niekedy my muži vysielame naozaj rozporuplné signály. Preto som sa aj rozhodol odpovedať na otázku, ktorú si kladie čoraz viac žien: ako zistím, či sa mu páčim?

Podobnú otázku sa pýtajú aj ženy, ktoré majú o nejakého muža záujme, no nechcú po ňom len tak „vyštartovať“ bez toho, aby si overili, aká je skutočná situácia. V tomto prípade je opatrnosť skutočne na mieste, pretože odmietnutie môžu byť studenou sprchou.

Rozhodol som sa preto na túto tému pozrieť komplexne a to vrátane možných faktorov, ktoré ovplyvňujú to, či a čím sa môžete mužovi páčiť. Ukážem vám aj virtuálny test, vďaka ktorému si môžete overiť, či muž naozaj vysiela signály, že ste ho zaujali.

Ako zistiť, či sa mu páčim a od čoho to závisí

Ako zistiť, či sa mu páčim a od čoho to závisí V spoločnosti prevláda väčšinový názor, že žena môže zaujať muža len svojim zovňajškom. Je síce pravda, že ako prvé uvidí muž to, ako vyzeráte, no zďaleka sa nejedná o to najdôležitejšie, čo by vás malo zaujímať. Zaujať muža totiž môžete aj v iných oblastiach.

  • Ak ide o oblasť vzhľadu, nemám na mysli len fyzickú krásu, ale aj celkovú úpravu, napríklad spôsob obliekania, typ účesu alebo celkovo dojem
  • Ešte dôležitejšie, najmä pri nadviazaní prvého kontaktu, je to, čo sa označuje ako charizma, kde je dôležité vystupovanie a vnímanie samej seba
  • Ak sa s nejakým mužom poznáte dlhšiu dobu, môžete ho zaujať aj svojim hobby

Ako sa dá zistiť, či sa mu páči len ako sexuálny objekt alebo za tým vidí niečo viac? Táto otázka je dôležitá hlavne preto, že prejavy, ktoré spomeniem nižšie, toto priamo neumožňujú. Ak sa mužovi páčite, bude vám prejavovať svoju náklonnosť, no to ešte neznamená, že nemôže mať úmysel spraviť si z vás jednoduché „povyrazenie“.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Existujú ale tri skupiny rozpoznávacích znakov, vďaka ktorým zistíte, či ide o niečo „vážne“:

vyhľadáva kontakt s vami, ale nechce sa s vami príliš chváliť na verejnosti, ak vás aj niekam pozve, je to mimo verejný priestor, skôr niekam do súkromia
posiela vám navonok zmiešané signály, niekedy doslova horí po kontakte s vami, inokedy je chladnejší, čo môže znamenať, že ste pre neho len záloha
ak vás osloví, vždy je to za účelom, že si chce s vami hneď a priamo dohodnúť rande, nikdy to nie je o konverzácii s cieľom zistiť o vás niečo viac

SIGNÁLY ÁNO, PRIAME OSLOVENIE NIE

Ak k vám muž vysiela nefalšované signály, že o vás má seriózny záujem, neznamená to, že to je pre vás nejaké červené súkno, do ktorého sa máte vrhnúť. Čakajte, čo sa bude diať ďalej, môžete mu náklonnosť nepriamo opätovať, ale osloviť by mal on vás, nie vy jeho.

Test, ako zistiť, či sa mu páčim

Test, ako zistiť, či sa mu páčim Prejdite teraz od teórie do praxe, teda k tomu, ako najlepšie zistiť, či sa nejakému mužovi páčite, alebo nie. Aby ste to mohli čo najviac spoľahlivo rozoznať, spravte si menší virtuálny test ohľadom najčastejších signálov, ktoré muž v tejto situácii vysiela.

Nech sa páči, tu sú:

Vyhľadáva kontakt s vami: Máte pocit, ako by bol nejaký muž neustále za vašim chrbtom? Niekam idete a on sa tam objaví? Hľadá si zámienky, aby ste boli spolu alebo spolu komunikovali? To je prvé znamenie, že ho zaujímate.

Iniciatívne sa k vám snaží priblížiť: Druhým signálom je, že sa k vám snaží priblížiť. Môže to vyzerať, že chce lepšie počuť, snaží sa vám niečo bližšie ukázať, skrátka sa chce priblížiť do toho, čomu sa hovorí osobná či intímna zóna.

Snaží sa zaujať úspechmi: Takto mužov naprogramovala príroda, jednoducho, snažíme sa ako alfa-samci zaujať ženu tým, čo sme dokázali, čo vieme alebo čo máme. Nemusí ísť len o peniaze, ale aj o pracovné úspechy či osobné ciele.

Priame a časté pohľady: Muži veľmi radi sledujú ženy, ktoré sa im páčia. Ak spozorujete, že sa príliš často pozerá vašim smerom, je to pozitívny signál. Tým najlepším je, ak sa vám pozerá priamo a uprene do očí, najmä vtedy, pokiaľ rozprávate.

Prispôsobí si povinnosti a čas kvôli vám: Ak ste nejakého muža naozaj zaujali, buďte si istá, že spraví všetko pre to, aby si zladil svoje povinnosti a čas s vami. Takáto ústretovosť je neklamné znamenie, že má o vás naozaj veľký záujem.

Zaujíma sa, ako sa máte: Nemyslím tým bežné otázky, ako sa máte, ale ako sa máte naozaj. Ak ho trápia vaše úspechy, ale aj problémy, ak sa snaží, aby ste sa mu zdôverili, to všetko sú prejavy, že ho naozaj zaujímate vy aj váš život.

Začne sa o seba nadpriemerne starať: Veľmi dobrým poznávacím znamením je, ak sa muž zrazu začne starať o svoj zovňajšok. Obľúbenou taktikou sú parfumy a výrazné vône, na základe vlastnej skúsenosti hovorím, že aj úspešnou.

Dotýka sa vás: Môže to vyzerať ako omyl, zavadenie ruky o ruku, prípadne vás akože „posunie“ tým, že sa vám dotkne drieku, no všetko je zámer. Ak sa mu páčite, bude hľadať veľmi často rôzne zámienky, aby sa vás dotýkal.

Najčastejšie otázky o príťažlivosti k mužovi

Najčastejšie otázky o príťažlivosti k mužovi Čo robiť v situácii, že sa vám muž, ktorého priťahujete, páči? Alebo, akým spôsobom odmietnuť toho, ktorý sa vám nepáči? Toto je len zopár otázok, ktoré s témou príťažlivosti k mužom súvisia a ktoré sa ženy na internete často pýtajú. Na tie najčastejšie teraz odpoviem:

Mám muža, ktorému sa páčim, osloviť prvá, alebo mám čakať?

Je tu síce riziko, že si vaše váhanie vysvetlí tak, že nemáte záujem, ale ak sa mu budete seriózne páčiť, určite naberie odvahu. Nehovorím síce, že tak nesmieme spraviť za žiadnych okolností, ale skúsenosti ukazujú, že je lepšie, ak vás muž osloví sám.

Sú nejaké veci, ktoré môžu muža na žene odpudiť?

Ak sa bojíte, že hoci sa mu páčite, mohli by ste ho nejako odplašiť, tak vedzte, že takéto riziko je naozaj na mieste. Ak je náklonnosť obojstranná, mali by ste sa strániť toho, aby ste po mužovi príliš „vyštartovala“, dávajte si pozor aj na to, aby ste nezranila jeho mužské ego.

Čo robiť, aby som neprepadla záujmu muža až príliš?

V prvom rade, neverte úplne od slova do slova všetkému, čo vám povie, môže preháňať, len aby vás ohromil. Zároveň sa snažte spoznať ho aj z hľadiska jeho chýb, aby ste si ho náhodou príliš nezidealizovali. Pozor však, aby ste to neprehnali, nie je vašim cieľom si ho znechutiť.

Ako rozoznať, že sa naopak nepáčim tomu mužovi, ktorý sa páči mne?

Takéto niečo je možné najmä pozorovaním jeho reakcií, keď s ním budete v kontakte. Ak uhýba pohľadom, snaží sa fyzicky od vás odkloniť telom a nohami, prekríži si ruky alebo si ich dá vzad, to všetko sú mimovoľné signály, že sa zdráha kontaktu s vami.

Páčim sa mužovi, o ktorého ale nemám záujem. Čo spraviť?

To posledné, čo by ste mali robiť, je, že mu dáte prázdnu a falošnú nádej. Ak ste si naozaj zvážili, že s ním nechcete nič mať, najlepšie je dať mu hneď najavo, že s ním nepočítate. Skúste to najskôr nepriamo, napríklad minimálnym kontaktom, ak nepomôže, tak aj priamo.

SÚSTREĎTE SA HLAVNE NA SEBA

Mnoho žien až príliš často rieši svoje okolie, mužov okolo seba alebo sa porovnáva aj s kamarátkami. Nikomu a ničomu tým ale neprospejete, najlepšie bude, ak sa budete zameriavať na seba a riešiť to, aby ste sa vy sama cítila najlepšie.

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny apetít a sexepíl

Ako zlepšiť a podporiť sexuálny apetít a sexepíl Hoci existujú aj výnimky, vo všeobecnosti najčastejšie platí, že mužov najviac priťahujú ženy vyžarujúce zo seba silu, energiu a to, čomu sa hovorí aj sexepíl. To, čo zo seba vyžarujete, je dôležité nielen pri prvom dojme, ale koniec koncov, aj pri prvom spoločnom milovaní.

Ak by ste chceli nejako túto oblasť ešte viac podporiť, tu je zopár tipov a rád:

cvičte, behajte, pravidelne sa pohybujte, takéto aktivity totiž robia doslova zázraky nielen s telom, ale aj s mysľou, keďže sa uvoľňujú endorfíny zlepšujúce náladu
zabudnite na fajčenie, je to veľmi častý zlozvyk žien, ktorý ale väčšinu serióznych mužov nepriťahuje a navyše sa okolo vás bude šíriť smrad z cigariet
starajte sa o to, aký dojem budí váš zovňajšok, čo síce neznamená, že by ste mali chodiť vždy vo večerných šatách, ale základná úprava a hygiena sú samozrejmosťou
nehovorte veľa, ale ak niečo poviete, povedzte to podstatné, naučte sa počúvať a nikdy neprezraďte všetko, to je to, čím môžete muža na prvý dojem hneď očariť
pokiaľ už príde na prvé milovanie, nemusíte sa spoliehať len na náhodu, vyskúšajte aj prírodné afrodiziaka, práve vďaka nim si môžete muža doslova opantať

Ako fungujú prípravky na sexuálny apetít a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na sexuálny apetít a prečo ich odporúčam Spomínané prírodné afrodiziaka vám môžu pomôcť nielen priamo pri milovaní, ale celkovo vo vás nabudiť sexuálnu energiu a životnú vitalitu. To je aj dôvod, prečo viaceré z nich skúšala moja partnerka. Nevarila si však žiadne bylinky, ale stavila na modernejšiu formu.

Tou sú prípravky v podobe tabliet, gélov a krémov:

  • Tieto produkty sú založené na účinných látkach pôsobiacich na zlepšenie prekrvenie vonkajších genitálií a na lepšiu hormonálnu rovnováhu podporujúcu zvýšenie libida

Najčastejšou formou sú tabletky a gélové kapsule na perorálne užitie, ktoré sú založené na kombinácii rastlinných afrodiziak typu Maca a aminokyselín podporujúcich lepšie prekrvenie intímnej oblasti, napríklad L-Arginínu. V prípade krémov a gélov na vonkajšiu aplikáciu je to podobné, tu sa z afrodiziak využívajú napríklad Ženšen a Gingko biloba.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Uvedené typy prípravkov majú tieto charakteristické vlastnosti:

majú veľmi dobrý pomer ceny a hodnoty, keďže pôsobia nielen na sexuálny apetít, ale omnoho širšie, celkovo na sexuálnu energiu a vitalitu
nakoľko v ich zložení nie sú chemické a umelé účinné látky, užívanie je bezproblémové, vedľajšie a nežiaduce efekty sú naozaj minimálne
na výber máte prípravky, ktoré možno užívať pravidelne každý deň, ale aj také, ktoré sa používajú jednorazovo, takže si viete kúpiť presne to, čo sa vám hodí

Moja partnerka odporúča pre dosiahnutie maximálneho efektu kombinovať tabletky s prípravkami na vonkajšie užitie, ale vyberajte si len také značky, ktoré sú seriózne a majú transparentné zloženie. Mali by byť tiež registrované na Úrade verejného zdravotníctva.

SÚ URČENÉ LEN PRE PLNOLETÝCH

Pre prípad, že si tento text čítajú nejaké mladšie ženy, ktoré ešte nemali 18 rokov, by som chcel zdôrazniť, že uvedené prípravky sa síce dajú kúpiť bez predpisu, no musíte mať 18 rokov a viac. Nie sú určené pre neplnoletých, tí ich vlastne podľa mňa ani nepotrebujú.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Aktuálna uponáhľaná doba praje podobným prípravkom a produktom určeným na podporu sexuálneho života. Nejde síce o žiadne čarovné prútiky, ale ako podpora a aj ako prírodná prevencia voči budúcim problémom sú dobrou voľbou. Nie všetky značky na trhu, a že ich je dosť, sú rovnakej kvality. Vyberať preto treba opatrne.

Dobre zvážte najmä kvalitu zloženia a koncentráciu účinných látok, rovnako tak pozerajte na skúsenosti z praxe. Ak sa chcete inšpirovať tým, čo pomohlo najviac mojej partnerke, tu je prehľad prípravkov a zhodnotenie ich účinnosti:

Erotická bielizeň a oblečenie

  • Kvalitný materiál
  • Diskrétne doručenie
  • Výhodné ceny

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie

Erotické šaty