Ako zvýšiť mužskú potenciu v lete? Skúste bylinky, chilli, cvičenie, spánok aj tabletky

Ako zvýšiť mužskú potenciu v lete? Skúste bylinky, chilli, cvičenie, spánok aj tabletky

Leto ako stvorené na aktívny sexuálny život a to sa týka tak mužov, ako aj žien. V tom prvom prípade však nestačí vždy len chcieť, ešte dôležitejšie je, aby všetko „tam dolu“ fungovalo tak, ako má. Bohužiaľ, dnešný hyperaktívny životný štýl, nie príliš zdravá životospráva a niekoľko ďalších problematických faktorov mužom v tomto neprajú.

Pre každého muža, ktorý má problémy s potenciou a práve teraz v lete mu prekáža, že nevie využiť teplé letné počasie vonku a množstvo voľného času, mám dobrú správu. Už dnes viete zvýšiť svoju potenciu a do niekoľkých dní či týždňov uvidíte výsledky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako? Nebude to jednoduché, budete sa musieť niektorých vecí vzdať, iné, ktoré ste doteraz nerobili, budete musieť začať robiť. No ubezpečujem vás, že všetky zmeny, ktoré spravíte, sa vám bohato vrátia a leto ani zďaleka nebudete musieť prežiť v celibáte.

Čo je potencia a aké faktory na ňu vplývajú

Čo je potencia a aké faktory na ňu vplývajú Ak ide o potenciu, za týmto pojmom si len máloktorý muž vie predstaviť niečo konkrétne a pri prieskume by sa odpovede asi rôznili. Všeobecne sa dá potencia označiť ako spôsobilosť k zdravému a plnohodnotnému sexuálnemu životu a má viac významov.

  • V prvom rade je potencia o schopnosti dosiahnuť a udržať erekciu, čiže stoporenie penisu, pričom nekvalitná erekcia je asi najčastejší problém u mužov
  • V druhom rade súvisí s potenciou aj plodnosť, kde má veľký vplyv hormón testosterón, ktorý ovplyvňuje jednak spermatogenézu, ale aj dozrievanie spermií
  • V neposlednom rade je potencia aj o libide, čiže o chuti na sex

Najčastejšie sa problémy s potenciou prejavujú práve tým, že muž má problém s nástupom erekcie, ktorý je pomalší, rovnako tak aj s tým, že erekciu nevie udržať v dostatočnej kvalite a dochádza k jej ochabovaniu. S týmto problémom súvisí aj znížený sexuálny apetít a nízke libido. Niekedy ide o vyvolávajúcu príčinu, inokedy o následok.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Na kvalitu kvality potencie majú vplyv najmä tieto faktory:

stav krvného obehu a kardiovaskulárneho systému, nakoľko práve prekrvenie genitálií a penisu priamo súvisí s tým, aký je nástup erekcie a jej kvalita
hladina mužského hormónu testosterón, čím je ho menej, tým nižšie je libido, čiže chuť na sex a sexuálny apetít, tým horšia je však aj plodnosť
celkový stav organizmu, na jednej strane je to fyzická kondícia, na druhej strane aj psychická vitalita, oddýchnutosť alebo naopak vyčerpanosť

NEZANEDBÁVAJTE PROBLÉM DLHODOBO

Problémy s potenciou a jednotlivými oblasťami sexuálneho života začínajú postupne, najskôr môžu byť len nenápadné a prejavovať sa občasne. Nemali by ste však ani takéto prvotné príznaky ignorovať, dlhodobo sa z nich totiž môžu stať vážne poruchy.

Tipy a rady, ako zvýšiť a podporiť mužskú potenciu v lete

Tipy a rady, ako zvýšiť a podporiť mužskú potenciu v lete Ak chcete zlepšiť svoju erekciu, napríklad jej nástup alebo výdrž, prípadne ak chcete zvýšiť sexuálny apetít a zlepšiť aj svoju kondíciu počas milovania, musíte sa zamerať na sexuálny život komplexne. Vplývať treba aj na životosprávu a životný štýl.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú možnosti a prostriedky, ktoré pomôžu vašej potencii:

Zmeňte jedálniček

Stravovanie má obrovský vplyv na zdravie a to sa týka nielen zdravia všeobecne, ale aj toho sexuálneho. Využite leto na to, aby ste zmenili svoj jedálniček a posunuli ho od konzumácie skôr ťažkých jedál k tým ľahším. Vynechajte tučné a mastné mäso a mliečne výrobky, rovnako aj polotovary a minimalizujte konzumáciu fast food jedál.

Naopak, treba zvýšiť zastúpenie zeleniny a ovocia, najmä špenátu, cibule, cesnaku, melónov, banánov, jahôd a jabĺk. Jedzte viac zeleninových šalátov, rýb a z mäsa len to chudé a len občas. K tomu sa snažte pridať ako prílohu orechy a semienka, ktoré majú veľa L-ArginínuZinku, používajte aj viac zdravých olejov, napríklad olivový.

Skoncujte s alkoholom a cigaretami

Alkohol patrí k letu takmer neodmysliteľne, no mali by ste si to s jeho množstvom veľmi dobre rozmyslieť, ak chcete zlepšiť svoj sexuálny život. Konzumujte ho veľmi striedmo, raz za čas vám pohár vína neublíži, no snažte sa úplne vylúčiť toľko obľúbené pivo. Obsahuje totiž množstvo fytoestrogénov, ktoré pôsobia proti testosterónu.

Problematickým je samozrejme aj fajčenie, ktoré spôsobuje upchávanie ciev a teda aj zhoršenie erekcie. Naopak, čo sa týka pitného režimu, pite veľa čistej vody a rôzne ovocné alebo zeleninové šťavy, napríklad s melónom, citrónom, ananásom, uhorkou a podobne. Získate množstvo vitamínov a minerálov povzbudzujúcich aj libido.

Začnite sa hýbať

V zdravom tele je zdravý duch, hovorí známe príslovie a ja odporúčam sa ho držať. Krásne počasie a príjemné teploty neskoro večer alebo skoro ráno sú ideálne pre športové a pohybové aktivity. Odporúčam kombinovať tie vytrvalostné, ktoré zlepšia kondíciu, spoločne s tými vysokointenzívnymi, ktoré majú zmysel pre tvorbu testosterónu.

Zo športov sa zamerajte predovšetkým na plávanie, vytrvalostný beh po mäkkom teréne kombinovaný so šprintmi v pomere jedna ku jednej a na tenis alebo bojové športy, kde sa trénuje výbušnosť. K tomu odporúčam každý deň pravidelnú chôdzu alebo kolieskové korčule. Zlepšíte stav svojho srdca a zároveň aj zintenzívnite krvný obeh.

Doprajte si spánok

Množstvo prieskumov a výskumov ukázalo priamy súvis medzi spánkom a hladinou testosterónu, ktorý je dôležitý pre potenciu a prakticky celkovo pre kvalitu pohlavného života. Ja aj na základe vlastnej skúsenosti potvrdzujem, že spánok 8 až 9 hodín denne, je veľmi prospešný pre sexuálny život a výkonnosť, najmä pre výdrž erekcie.

Viem, že v lete býva svetlo dlhšie, ako v noci, no zároveň upozorňujem aj na to, že spánok je dôležitý pre celkovú regeneráciu organizmu a lepšiu výkonnosť počas dňa. Snažte sa tiež chodiť spať a vstávať približne v podobnom čase a minimalizujte všetky rušivé vplyvy počas noci, ktoré by vás mohli budiť, najmä rôzne zvuky či svetlo zvonka.

Viac relaxujte a menej pracujte

Dnešná doba je uponáhľaná a workoholizmus je jedným z najčastejších problémov u nás. Týka sa to tak fyzickej, ako aj duševnej práce a nadmerné zaťaženie organizmu pracovnými povinnosťami sa zákonite prejavuje aj na zdraví. Platí to nielen pre všeobecné zdravie, ale aj pre situácie, ktoré súvisia so sexuálnym životom. Viem, o čom hovorím.

Odporúčam preto menej pracovať a viac relaxovať. Relax by mal mať charakter uvoľnenia sa od pracovnej činnosti, čiže ak pracujete manuálne, doprajte si relax, kde budete fyzicky oddychovať a naopak, ak pracujete duševne, nájdite si hobby, pri ktorom sa budete viac hýbať. Určite sa však nevyčerpávajte a jednoducho si užívajte voľno.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nestresujte sa a lepšie si plánujte deň

Stres má výrazne negatívne dôsledky na fungovanie organizmu, tak využite leto na zmenu aj v tejto oblasti. Minimalizujte akýkoľvek stres, no obzvlášť si dajte záležať na lepšej časovej organizácii a plánovaní dňa. Vytvorte si časové rezervy, snažte sa nemeškať, no ak už príde k meškaniu, nerobte si z toho ťažkú hlavu a nezaťažujte sa tým.

Minimalizujte tiež vonkajšie stresové vplyvy, napríklad ak ide o negatívny vplyv ľudí z okolia. Stres totiž nie je len o nervozite, je aj o narušení hormonálnej rovnováhy a vyplavovaní stresových hormónov. Tie potom potláčajú testosterón a to zhoršuje libido aj sexuálnu potenciu. Výsledok v praxi? Problémy s erekciou a stoporením.

Obmedzte rizikové faktory

Medzi rizikové faktory, ktoré majú priamy či nepriamy negatívny vplyv na potenciu, patria aj niektoré druhy liekov, napríklad na krvný tlak, nervové poruchy či problémy tráviacej sústavy a metabolizmu. Viaceré z týchto liečiv môžu svojimi vedľajšími či nežiaducimi účinkami vplývať negatívne na stoporenie alebo na sexuálny apetít u mužov.

Problémom sú aj nadváha a obezita, ktoré zhoršujú fyzickú kondíciu a tiež majú negatívne pôsobenie na kardiovaskulárny systém, čo sa prejaví najmä ťažkosťami s erekciou. Snažte sa letné obdobie využiť na to, že budete niečo s týmto stavom robiť, napríklad začnite cielene chudnúť aj zvýšeným pohybom a zmenami pitného režimu a stravovania.

Skúste bylinky a koreniny

Veľmi dobrou voľbou pre povzbudenie sexuálneho apetítu a zlepšenie sexuálneho zdravia sú aj rozličné prírodné afrodiziaka. Môžete ich používať v rámci dochutenia jedál, prípadne ako suroviny na domáce recepty, rovnako tak aj v rámci pitného režimu na dochutenie ovocných a zeleninových vôd a štiav. Striedajte ich a konzumujte čo najčastejšie.

Na erekciu, libido a potenciu majú najlepší a overený vplyv napríklad mäta, medovka, zázvor, chilli, kajenské korenie, čierne korenie alebo ženšen. Vyskúšajte aj bylinkové čaje, ktoré si viete kúpiť v podobe sypanej zmesi z podrvených častí rastlín z kategórie afrodiziak, odporúčam najmä tie s obsahom Macy, Saw PalmettaTribulusu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako ešte prirodzene zlepšiť a podporiť potenciu nielen v lete

Ako ešte prirodzene zlepšiť a podporiť potenciu nielen v lete Okrem spomínaných možností a prostriedkov, ktoré máte, odporúčam pozrieť sa aj na oblasti, ktoré na prvý pohľad súvisia s kvalitným sexuálnym zdravým a životom len nepriamo. Ide napríklad o stereotyp, nevyriešené partnerské ťažkosti, ale aj o absenciu vzájomnej komunikácie medzi partnermi na témy súvisiace so sexuálnym životom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja odporúčam na základe skúsenosti držať sa týchto zásad:

snažte mať sex čo najčastejšie a najmä pravidelne, nemusíte si ho samozrejme nejako presne plánovať, ale určite sa ho nestráňte a nebojte sa ho
nezaťažujte sa nadmerne problémami, nepripúšťajte si k telu ťažkosti v partnerskom živote, snažte sa všetko vyriešiť a tak si „vyčistiť si hlavu“
otvorene sa rozprávajte s partnerom o tom, čo sa páči jemu a čo sa vám, vyskúšajte nové polohy, nebráňte sa experimentovaniu s týmito praktikami
skúste nejaké zaujímavé erotické pomôcky, hračky a hry, ktoré môžu zlepšiť vaše vzrušenie a zintenzívniť potešenie, uvidíte, že to zvýši libido
nebráňte sa použitiu ani afrodiziak, či už ide o jedlo, bylinky alebo korenie, okrem ich prirodzenej podoby môžete skúsiť aj modernejšiu a to v podobe hotových prípravkov, ktoré majú koncentrované zloženie a  jednoduché užívanie

Ako fungujú prípravky na podporu potencie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Mužom odporúčam venovať špeciálnu pozornosť prípravkom v podobe doplnkov výživy, konkrétne v podobe tabliet a kapsúl na perorálne užívanie. Ide o produkty, ktoré sú dostatočne overené a populárne, pričom sa zameriavajú na potenciu celkovo.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Fungovanie podporných prípravkov je založené na princípe:

  • Ide o prípravky, ktoré obsahujú prírodné afrodiziaka, minerály a aminokyseliny pôsobiace na testosterón, libido a lepšie prekrvenie pohlavnej sústavy

Najviac využívané sú rastlinné extrakty a výťažky, najmä z bylín typu Ženšen, Kotvičník alebo Maca, rovnako tak chilli extrakt, minerály Zinok alebo Horčík a aminokyseliny typu L-Arginín a L-Citrulín, ktoré sú prekurzorom oxidu dusnatého vplývajúceho priamo na roztiahnutie ciev a teda aj lepšie prekrvenie penisu alebo jeho stoporenie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Čo sa týka ich najvýraznejších benefitov, patria sem tieto:

prírodné zloženie, čo znamená, že v prípravkoch nenájdete žiadne syntetické látky a chemikálie s rizikovými vedľajšími a nežiaducimi vplyvmi
jednoduché užívanie, štandardne 30 až 60 minút pred pohlavným stykom si stačí dať určenú dávku a potom počkať na zlepšenie potencie a libida
možnosť aj dlhodobého dávkovania, napríklad pokojne viac mesiacov po sebe, čím dosiahnete tiež zlepšenie účinkov a vyššiu intenzitu pôsobenia

Na rozdiel od liekov sú tieto prípravky dostupné voľne a bez receptu, nemusíte absolvovať lekárske vyšetrenie a nie ste odkázaní na ich kúpu osobne v lekárni, čo môže byť problém z hľadiska diskrétnosti a anonymity. Mnoho výrobcov má vlastný eshop.

DODRŽIAVAJTE POKYNY OD VÝROBCU

Mnoho mužov si myslí, že ak bude užívať čo najviac tabliet a kapsúl, môže to ešte viac zvýrazniť účinnosť prípravku. takáto priama úmera ale vôbec neplatí, môžete si jedine tak privodiť nejakú precitlivenú reakciu. Držte sa naopak pokynov výrobcu.

Prípravky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Ak ide o konkrétne prípravky na podporu potencie, s ktorými mám osobnú skúsenosť, vyskúšal som veľké množstvo značiek. Je pravdou, že mnoho z nich je síce naozaj slabých a nedosahuje v praxi účinnosť, akú deklarujú, na druhú stranu, sú tu aj také tabletky či prípravky, ktoré môžem určite odporučiť a ktoré by vás nemali sklamať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja osobne som bol najviac spokojný so značkou Stoporex. Klasik a Prolong striedam prakticky až dodnes v pár mesačných intervaloch. Vyskúšajte a uvidíte, čo pomôže najviac vám.

Pre lepší prehľad pridávam moje vlastné recenzie značiek:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie

to je článek, tam než se člověk proscrolluje ke komentářům, teda.

Kebys píše 27 augusta 2020 o 17:25

Pridať komentár