Andrimax: Internetové fórum neklamalo, tabletky naozaj nepatria k špičke

Andrimax kompletna recenzia + cena, zlozenie, skusenosti

Sú prípady, kedy si aj ja, ako muž s bohatými skúsenosťami s rozličnými prípravkami, povie, že toto bude určite kvalitný produkt. Na prvý pohľad vyzerá všetko sľubne, či už výrobca, zloženie alebo sľubované účinky. No pri vyskúšaní v praxi sa zrazu zistí, že viacero vecí je trocha inak a na výsledku sa to podpíše nakoniec naozaj viditeľne.

Takým prípadom je aj výživový doplnok vo forme tabliet značky Andrimax. Áno, viaceré skúsenosti a komentáre mužov sú pozitívne, ale našiel som aj negatívne hodnotenia a to najmä na zväčšenie penisu. To sa týka aj tabliet Andrimax Erecta a Andrimex 24, ktoré rozoberiem samostatne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Rozhodol som sa teda sám vyskúšať, ako bude Andrimax účinkovať a čo všetko mi ponúkne pri užívaní v praxi. Dal som mu šancu až na dva mesiace a investoval som skoro 100 €, len aby som zistil, či to za to stojí. Bohužiaľ, odpoveď ma nepotešila.

Výrobca a pôvod

Andrimax: Výrobca a pôvod Za prípravkom Andrimax je spoločnosť Valavani. Ak vám to na prvé počutie nič nevraví, nevadí, ide o známu značku zameranú svojimi produktmi na najmä na sexuálnu oblasť. V ponuke prípravkov sú nielen tabletky, ale aj afrodiziaka alebo feromóny. Taktiež sa spoločnosť zameriava na prírodné produkty s obsahom rastliny Maca.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Z hľadiska serióznosti nie je na prvý pohľad spoločnosti a ani samotnej značke Andrimax príliš čo vytknúť. Prípravky majú potrebné schválenie na príslušnom Štátnom zdravotnom ústave a spĺňajú všetky potrebné náležitosti pre ich predaj na našom trhu. Značka je vo svojom obore známa a pomerne rozšírená.

Zloženie a účinné látky

Andrimax: Zloženie a účinné látky Z hľadiska charakteristiky je Andrimax výživovým doplnkom určeným pre mužov, ktorí chcú zlepšiť svoj výkon v posteli a sexuálnej uspokojenie seba aj partnerky. Tomu je prispôsobené aj zloženie tabliet, ktoré je rastlinného a prírodného charakteru. Znamená to, že žiadna účinná látka nebola vyrobená synteticky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tabletky obsahujú veľké množstvo účinných látok:

L-Arginín: L-Arginín je aminokyselina mimoriadneho významu pre sexuálnu oblasť a to v dôsledku pôsobenia na oxid dusnatý. Ten je zodpovedný za prekrvenie ciev vyživujúcich penis, čo sa priamo odráža na kvalite erekcie a stoporenia. V Andrimaxe je L-Arginín z hľadiska zloženia dominantná látka, čo je podobné, ako aj v prípade iných tabliet.

Tribulus Terrestris: Druhou dôležitou zložkou je extrakt z plodu rastliny zvanej Kotvičník zemný. Ide o prírodné afrodiziakum, ktoré má zmysel na zvýšenie libida a zlepšenie prekrvenia penisu. Rovnako tak rastlina pôsobí na zvýšenie celkovej aj sexuálnej vitality a energie, takže je prirodzenou súčasťou podobných prípravkov.

Maca: Zhruba toľko isto, čo aj L-Arginínu, sa v Andrimaxe nachádza extrakt z koreňa rastliny Maca, odborne nazývanej Lepidium meyenii. Ide o veľmi známe afrodiziakum pochádzajúce z Peru, ktoré má stimulujúce účinky na mužské libido a sexuálny apetít. Koreň sa tam využíva prakticky dodnes ako vitalizujúci prírodný prostriedok.

Muira Puama: Tento názov skrýva odborné pomenovanie pre drevinu typickú pre oblasť južnej Ameriky, najviac Brazíliu. Ide o strom, ktorého extrakt z kôry sa využíva ako všeobecné afrodiziakum pre mužov aj pre ženy. Okrem vplyvu na zvýšenie libida má totiž aj významný účinok na zlepšenie prekrvenia pohlavnej sústavy, čiže aj na lepšiu erekciu.

Serenoa repens: Túto rastlinu možno poznáte ako Saw Palmetto a ide o menší palmovitý krík pochádzajúci zo severnej Ameriky. V tradičnej medicíne je využívaný najmä na problémy s močovými cestami a prostatou, ale má vplyv aj na reguláciu hormónov a sexuálny apetít. Oproti Macy či L-Arginínu je bylinky v Andrimaxe už ale o niečo menej.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Panax Ginseng: Túto rastlinu asi poznáte skôr pod pomenovaním Ženšen, čo je veľmi známy životabudič. V ázijskej tradičnej medicíne patrí medzi najsilnejšie prírodné prostriedky so všeobecne prospešnými účinkami, najviac na pamäť, koncentráciu a duševnú vitalitu. Zvyšuje ale napríklad aj libido a plodnosť, najmä početnosť a aktivitu spermií.

Gingko biloba: Myslím, že Ginko dvojlaločné asi nemusím príliš predstavovať. Extrakt z listu sa nachádza aj v Andrimaxe, pričom samotná rastlina pomáha na lepší krvný obeh, normalizáciu krvného tlaku a úpravu nepravidelnej činnosti srdca. Jeho prítomnosť v tabletkách je pozitívna, na druhú stranu, nie však taká dominantná.

Vitamín E: Výborným antioxidantom je vitamín E, ktorého pozitívny vplyv síce nepopieram, ale jeho prítomnosť v Andrimaxe ma prekvapila. Z hľadiska samotnej potencie vplyv nemá a jeho účinky napríklad na stoporenie či erekciu sú prakticky nulové. Určité pozitívne pôsobenie na krvný obeh mu ale neupieram.

Smilax officinalis: Poslednou významnou účinnou látkou obsiahnutou v Andrimaxe je extrakt z koreňa Smilaxu lekárskeho. Táto liečivá rastlina sa však používa najmä na problémy reumatického charakteru, hoci má aj určité účinky na nízke libido. Tento jej vplyv je ale naozaj minimálny a v tabletkách sa tiež nachádza v skromnejšom množstve.

Andrimax obsahuje spomínané látky v nasledovnom pomere:

Látka:Množstvo:
Tribulis terrestris150 mg
L-arginín640 mg
Maca 480 mg
Saw palmeto152 mg
Muira Puama120 mg
Gingko biloba20 mg
Panax ginseng (ženšen) 28 mg
Smilax oficinalis12 mg
Fytofosfáty
Vitamín E12 mg
Výťažok z brusnice80 mg

OVERENÉ A ZNÁME LÁTKY A PRÍRODNÉ ZLOŽKY

Zloženie Andrimaxu pozostáva z látok, ktoré sú pomerne známe a overené, používajú sa v mnohých podobných produktoch a prípravkoch tohto typu. Všeobecne ide o prospešné zložky, ktorých plusom je to, že sú prírodného pôvodu a väčšinou bezproblémové.

Dávkovanie a užívanie

Andrimax: Dávkovanie a užívanie Pokiaľ ide o užívanie, to je veľmi podobné tomu, aké je aj pri mnohých iných podobných prípravkoch. Dávajte si však pozor na to, či budete užívať jednu dávku, alebo maximálnu dennú dávku. V jednej dávke sú totiž 2 tablety, v tej maximálnej 4. Rozdiel by mal byť v tom, aký bude účinok v praxi, keďže v maximálnej dennej dávke máte 2 x viac účinných látok.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Jedna dávka = 2 kapsule. Maximálna denná dávka sú 4 kapsule
  • Výrobca odporúča užiť jednu dávku a to dvakrát za deň, čiže spolu 4 kapsule, ktoré sa majú zapiť pohárom vody

Ja osobne som zvolil jednoduché dávkovanie štýlom 2 tabletky ráno a 2 tabletky večer. Pre dostatočnú účinnosť je potrebné, podobne ako aj pri iných podobných prírodných prípravkoch, dlhodobejšie užívanie. Výrobca odporúča pre maximálny viditeľný výsledok užiť po sebe 3 balenia, každé vystačí na mesiac.

Účinky

Andrimax: Účinky Andrimax si muži kupujú z rôznych dôvodov, najmä však pre zväčšenie pohlavného údu a zlepšenie kvality stoporenia. Okrem týchto dvoch účinkov sľubujú tabletky aj ďalšie vplyvy v sexuálnej oblasti, ale napríklad aj na celkovú vitalitu. Jedna vec je však sľubovaný a deklarovaný účinok, druhá ich intenzita priamo v praxi.

Pozrel som sa preto na tieto účinky bližšie:

Zväčšenie penisu

Napriek tomu, že asi každého muža na Andrimaxe najviac zaujme účinok na zväčšenie penisu, nemali by ste v praxi čakať príliš veľké zázraky. U mňa po 2 mesiacoch používania nenastalo žiadne viditeľné zväčšenie, jedine vlastným meraním som zistil, že sa penis predĺžil akoby o pol centimetra. U niekoho to môže byť aj 1 cm, ale určite nie viac.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Lepšia erekcia a sexuálna výdrž

Kvalita erekcie a aj jej dlhšie trvanie, čo vplýva pozitívne na sexuálnu výdrž, by mali byť už o niečo viditeľnejším účinkom. Prakticky skoro všetky účinné látky obsiahnuté v Andrimaxe by mali tento vplyv podporovať a podľa väčšiny skúseností sa to aj deje. Hoci je už tento účinok v praxi lepší, musím povedať, že som užíval už aj oveľa účinnejšie prípravky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vyššie libido

Prítomnosť afrodiziakálnych rastlín v Andrimaxe by mala byť aj zárukou zvýšenia libida. Saw Palmetto a Tribulus Terrestris by mali na to mať najväčší účinok, no v praxi sa tento vplyv príliš neukazuje. Neviem, čo konkrétne za tým je, ale u mňa sa to až tak viditeľne neprejavilo a preto z tohto hľadiska hodnotím Andrimax ako nie dostatočný.

Zvýšenie vitality

Posledným účinkom, ktorý by mal Andrimax priniesť, je zníženie únavy a naopak zlepšenie vitality a celkovo fyzického aj psychického zdravia. Za týmto účinkom by mali byť najmä extrakty z Muira Puama a zo Ženšenu. V praxi je však tento vplyv viditeľný len pomenej, takže by som príliš neodporúčal Andrimax kupovať za účelom tohto účinku.

OČAKÁVANIA VS. PRAX

Uvedomujem si, že očakávania mužov, najmä ohľadom zväčšenia penisu, môžu byť naozaj veľké. Varujem ale pred príliš prehnanými predstavami, o viac ako 1 cm sa vám penis zväčšiť nemôže so žiadnymi tabletkami. Podobne triezvo pristupujte aj k ďalším účinkom.

Nežiaduce účinky

Andrimax: Nežiaduce účinky Môže užívanie Andrimaxu spôsobiť aj nejaké nežiaduce alebo vedľajšie účinky? Odpoveď je, že s najväčšou pravdepodobnosťou nie a výrobca ani žiadne konkrétne nemenuje. Napriek tomu sa môžu individuálne u niektorých mužov objaviť bolesti hlavy, intenzívnejšie búšenie srdca alebo šum v ušiach.

Výskyt takýchto účinkov je ale oproti syntetickým prípravkom naozaj minimálny a to je pozitívum Andrimaxu. Samozrejme, môže sa vyskytnúť napríklad nejaká alergická alebo precitlivená reakcia na niektorú zo zložiek prípravku, ale to už nie je chyba samotných tabliet, ale skôr reakcia organizmu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Balenie a cena

Andrimax: Balenie a cena Tabletky Andrimax sa vyrábajú len v jednej veľkosti balenia a to konkrétne s obsahom 120 kapsúl. Pri dodržaní maximálnej dávky vám takéto balenie vydrží mesiac, pochopiteľne, môžete užívať aj menej tabliet za deň. Určite to ale neodporúčam, lebo aj pri maximálnom možnom dávkovaní sú účinky skôr slabšie.

Kúpiť sa ale dá aj trojbalenie, kde ceny vychádzajú v pomere za deň takto:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako vidíte, určite sa oplatí kúpiť akciové veľké balenie pozostávajúce až z 3 základných balení, pričom cena za deň je v tomto prípade omnoho nižšia. Napriek tomu ale musím skonštatovať, že stále je pomer ceny a výsledkov nie úplne uspokojivý a ja sám som užíval aj omnoho kvalitnejšie prípravky, ktoré ponúkali lepšiu účinnosť.

Kde kúpiť

Andrimax: Kde kúpiť Andrimax sa dá kúpiť najčastejšie cez internet, hoci nevylučujem, že v niektorej lekárni by bolo tiež možné ho nájsť. Nejedná sa ale o tak známu a rozšírenú značku, takže ak aj nejaká kamenná či internetová lekáreň bude tento výživový doplnok ponúkať, s veľkou pravdepodobnosťou pôjde skôr o výnimku, než o pravidlo.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Samotná značka je naopak veľmi prítomná na internete a to predovšetkým v eshopoch zameraných na erotický sortiment, napríklad v eshope IntímneNákupy.sk. Online objednávka je tak najpohodlnejšou a najlepšou možnosťou, aj keď na druhú stranu, ja by som si produkt už druhýkrát neobjednal.

Prečo? Z pomerne jednoduchého dôvodu a to, že v porovnaní s niektorými inými značkami Andrimax viditeľne zaostáva a naozaj nepatrí k tomu najlepšiemu, čo si môžete zvoliť. Nechcel by som teda odporúčať niečo, o čom nie som na 100 % presvedčený ani ja sám.

NIE CEZ INZERÁTY

Nielen v prípade Andrimaxu, ale aj v prípade iných prípravkov podobného typu, sa čoraz častejšie možno stretnúť s prípadmi predaja týchto produktov cez inzerciu. Tomu sa vyhýbajte, môže ísť o napodobeniny či zdraviu škodlivé falzifikáty.

Online objednávka, doprava a doručenie

Andrimax: Online objednávka, doprava a doručenie Ak sa rozhodnete Andrimax vyskúšať, online objednávka z eshopu je veľmi podobná tomu, ako sa nakupujú aj iné prípravky podobného typu. Pokiaľ ešte nemáte s niečím takým skúsenosť, tu je stručná ukážka postupu nákupu:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Najskôr si zvolíte, koľko balení tabliet si chcete objednať
  • Potom objednávku vložíte do košíka
  • Zvolíte si krajinu doručenia, spôsob dopravy a spôsob platby
  • Na záver už len vyplníte dodacie údaje a objednávku odošlete

Priebeh objednávky cez internet je tak prakticky totožný, ako vo väčšine prípadov a to isté sa týka aj spôsobu dopravy. Na výber je buď doručenie cez Slovenskú poštu alebo cez súkromnú kuriérsku spoločnosť, v prípade eshopu IntímneNákupy.sk cez GLS. Ja osobne dávam prednosť takmer vždy doručeniu cez kuriéra.

Pri spôsobe platby sú tiež pomerne široké možnosti. Možná je platba pri prevzatí tovaru, čiže dobierkou, ale aj vopred. Tu je najrýchlejšia online platba platobnou kartou, platiť sa dá ale napríklad aj cez PayPal a štandardom je klasický bankový prevod. Zaujímavosťou je aj možnosť platby kryptomenou Bitcoin.

DOBIERKA BÝVA DRAHŠIA

Veľa mužov sa rozhodne pri kúpe cez internet pre platbu až pri prevzatí balíčka, čiže na dobierku. Rád by som ale upozornil, že takáto platba býva drahšia, nakoľko je zväčša spoplatnená extra poplatkom 1 €.

Najčastejšie otázky

Andrimax: Najčastejšie otázky Hoci značka Andrimax nepatrí medzi tie najznámejšie, viaceré diskusie a fóra sú plné otázok súvisiacich práve s týmito tabletkami pre mužov. Keďže chcem, aby táto moja recenzia zodpovedala na čo najviac otázok súvisiacich s produktom, pripájam najčastejšie otázky a spolu k nim aj moje odpovede:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Môže mi Andrimax pomôcť už po prvej tabletke?

Nie a to platí prakticky skoro pre všetky prípravky s rastlinným zložením a prírodnými účinnými látkami. Vplyv takýchto produktov je totiž založený na dlhodobejšom užívaní, ktoré by malo trvať 2 až 3 mesiace. V prípade Andrimaxu však ani 2 mesačné užívanie u mňa neznamenalo radikálne zlepšenie účinkov.

Ako je to s dávkovaním, zlepšia sa účinky zvýšením dávky?

Bohužiaľ, musím povedať, že veľa mužov sa v honbe za lepšou erekciou a viditeľnejším zväčšením penisu nechá zlákať tvrdeniami na internete o zvýšení dávky. Ja osobne takúto voľbu určite neodporúčam a podľa mňa sa to ani neoplatí. Ak by aj k nejakému zlepšeniu prišlo, nestojí to za vyššiu dávku a teda aj väčšie náklady na 1 deň užívania.

Dá sa nejakým iným spôsobom zvýšiť účinnosť?

Áno, ale to isté platí aj pre iné podobné prípravky. Lepší životný štýl, lepšia životospráva, viac oddychu a zlepšenie fyzickej kondície, to všetko ide ruka v ruke so zlepšením potencie. Na zväčšenie penisu zas môžete skúsiť rôzne cvičenia a masáže, napríklad Jelqing.

Môžem kombinovať Andrimax s inými tabletkami?

Nie, takáto kombinácia nie je dovolená a to z dvoch dôvodov. Jednak ide o riziko výskytu nejakých vedľajších účinkov a jednak ide o to, že podobné tabletky môžu obsahovať aj podobné rastlinné látky a mohla by sa prekročiť maximálny odporúčaný denný objem prijatia takýchto látok.

Ovplyvňuje jedlo alebo alkohol účinnosť?

Na rozdiel od liekov so syntetickým zložením, v prípade Andrimaxu a iných tabliet s obsahom rastlinných účinných látok nenastáva až taký problém pri kombinovaní tabliet a alkoholu či ťažkého jedla. Určite ale neodporúčam nadmernú konzumáciu alkoholu, ten totiž pôsobí priamo proti erekcii aj libidu.

Skúsenosti

Andrimax: Skúsenosti Aké sú skúsenosti mužov s Andrimaxom v praxi? V zásade som narazil len na dva typy hodnotení. Prvé boli extrémne pozitívne a podľa mňa sa nejednalo o odraz reálnej skúsenosti, ale o skrytú reklamu. Druhé boli prevažne negatívne a tu už aj podľa samotného opisu išlo podľa mňa skôr skutočný opis praxe.

Andrimaxu sa vytýkajú tri veci. Prvou je príliš vysoká cena oproti konkurencii, s čím súhlasím. Druhou je nedostatočný účinok a to nielen vzhľadom na cenu, ale aj všeobecne. Tu bohužiaľ musím dať mužom znova viac-menej za pravdu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tretím negatívom je dlhý nástup účinkov, mnoho mužov začalo pociťovať prvé zmeny až po mesiaci, prípadne začiatkom druhého. U mňa to bolo síce o niečo skôr, ale neskôr sa už účinky nezlepšovali takmer vôbec. Hodnotenia sú teda prevažne negatívne.

POZOR NA FALOŠNÉ HODNOTENIA

Chcel by som upozorniť všetkých mužov, ktorí sa chcú aj podľa komentárov a hodnotení na niektorých porovnávacích weboch typu Heureka orientovať pri kúpe, aby si dávali pozor na falošné hodnotenia. Pridávajú ich tí, čo v nich umiestňujú aj skrytú reklamu!

Vlastná skúsenosť

Andrimax: Vlastná skúsenosť Moja vlastná skúsenosť s Andrimaxom je veľmi zmiešaná. Nežiaduce účinky a ani žiadne iné negatíva tohto typu sa u mňa nevyskytli, takže celé 2 mesačné užívanie bolo prakticky bez problémov. Rovnako tak kúpa a objednávka prebehli v poriadku, voči tomu nemám žiadne výhrady.

Problémom sú ale tie účinky, ktoré sa mali dostaviť a nedostavili sa tak, ako som čakal. Zväčšenie penisu sa vo viditeľnej miere nekonalo a to ani na konci 2 mesačného obdobia, kedy by sa už mali nejaké sľubované účinky aj prejaviť. Nenastalo ani žiadne zhrubnutie, takže v tomto ohľade Andrimax sklamal.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Podobne to je aj pri vplyve na libido alebo zvýšenie celkovej vitality, kde som tiež nezaznamenal žiadne veľké zmeny. Jedinou oblasťou, kde prišlo k miernemu zlepšeniu, bola erekcia. Aj v tomto prípade ale nešlo o nič dramatické.

Výsledok vlastného testovania

Andrimax: Výsledok vlastného testovania Celkové užívanie Andrimaxu mi takmer nič nedalo a zobralo skoro 100 €. Ak porovnávam túto cenu s dosiahnutými výsledkami, boli to nie ideálne investované peniaze. Minimálne z hľadiska najdôležitejších účinkov sú pre mňa tabletky trocha sklamaním.

  • Andrimax odo mňa dostáva známku 4 pre nenaplnený potenciál

Možno sa vám zdá toto hodnotenie ako príliš prísne, ale určite tomu tak nie je. Nemal som žiadne predsudky, hoci už pri letmom pohľade na viaceré diskusia a fóra som predpokladal, že účinky v praxi budú vzdialené tým, ktoré výrobca deklaruje na obale prípravku. Realita bola taká,aká bola.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nemyslím si ani, že by dlhodobejšie užívanie výsledok nejako radikálne zlepšilo. Priznávam, že som neužíval Andrimax tri mesiace tak, ako to odporúča výrobca. Pochybujem ale, že by prišlo k veľkému rozdielu v účinnosti. Mám skúsenosti s mnohými prípravkami a viem, že mesiac navyše by mi napríklad zázračné predĺženie penisu nepriniesol.

Zhodnotenie

Andrimax: Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie bude v prípade Andrimax teda viac negatívne, než pozitívne. Určité účinky síce tabletky majú, ale ani po 2 mesiacoch sa nedostavili všetky deklarované účinky a aj tie, ktoré sa dostavili, boli omnoho menšej intenzity. Samotná značka je ale seriózna a predaj prípravku je v poriadku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pozitívne hodnotím minimum nežiaducich alebo vedľajších účinkov. Na druhú stranu, tie žiaduce a žiadané nie sú v pomere k cene produktu pri dlhodobejšom užívaní a to je problém. Andrimax je celkovo pomerne rozporuplný produkt a po každom pozitívnom faktore by sa mi žiadalo dodať, že je tam aj nejaké to „ale“.

Prírodné prípravky tohto typu ale majú množstvo pozitív:

  • obsahujú extrakty rastlinného pôvodu, ktoré sú pre telo prirodzené
  • kvôli tomuto zloženiu sú bezproblémové aj pri dlhodobom užívaní
  • možno ich kúpiť bez predpisu, čo zvyšuje dostupnosť
  • pôsobia obvykle na viacero oblastí sexuálneho života

Napriek tomu, že Andrimax mnoho týchto podmienok spĺňa, nepokladám ho za úplne ideálne riešenie sexuálnych problémov. Áno, určité výsledky sú viditeľné, ale zďaleka nie také, aké by zodpovedali jeho cene. Ja sám som užíval oveľa lepšie a kvalitnejšie prípravky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak môžem, namiesto Andrimaxu by som odporúčal radšej značky, ktoré majú v praxi lepšie výsledky. Mne sa osvedčili aj tabletky Stoporex, každá z týchto značiek je vhodná na posilnenie inej sexuálnej oblasti. Určite ich vyskúšajte, neoľutujete!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.15

20 Hodnotení