Chuť semena

Chuť semena

Súčasťou viacerých sexuálnych praktík a techník je aj mužské semeno. Najčastejšie ide o rôzne druhy orálneho sexu, pri ktorom dochádza k výstreku semena a ku kontaktu ženy s ejakulátom. Jednou z dôležitých vlastností semena je tak v tomto prípade aj chuť, samozrejme aj vôňa a konzistencia. Všetky tieto parametre majú svoj význam.

Pokiaľ ide o chuť, tá býva z veľkej časti odrazom toho, ako sa muž stravuje a aký má životný štýl. Niečo podobné však platí aj o ostatných vlastnostiach a to vrátane konzistencie, farby alebo zápachu. Všetky tieto oblasti môžu byť ovplyvnené hlavne životosprávou.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Keďže semeno je neoddeliteľnou súčasťou sexuálneho života a pohlavného styku, rozhodol som sa, že sa tejto téme budem venovať aj z pohľadu tej najdôležitejšej vlastnosti. Chuť semena je totiž niečo, čo síce predstavuje kontroverziu z pohľadu žien, ale dá sa to ovplyvniť.

Čo je semeno a akú má obvykle chuť

Čo je semeno a akú má obvykle chuť Semeno je hovorový názov pre ejakulát, ktorý je tvorený viacerými zložkami. Z pohľadu plodnosti muža sú prirodzene najdôležitejšou zložkou spermie, čo sú mužské pohlavné bunky. Ich zmyslom je, že po splynutí s vajíčkami, môže prísť k vzniku plodu a nového života.

  • Z pohľadu objemu je najdôležitejšou časťou semena tekutina pochádzajúca zo semenných vačkov, nasleduje prostatický sekrét a len 5 % objemu pripadá na spermie
  • Najčastejšie má ejakulát mliečne bielu až sklovitú farbu, pričom konzistencia závisí od toho, ako často muž ejakuluje, niekedy málo sexu vplýva aj na farbu semena
  • Z hľadiska pH je semeno mierne zásadité a pH je obvykle v limite 7,2 – 7,8

Pokiaľ ide o jednotlivé látky, tak semeno je veľmi zaujímavou tekutinou či hmotou. Nachádzajú sa tu napríklad minerály Zinok, Vápnik, Horčík, Meď, Chlór, Fosfor či Draslík. Z vitamínov sú tu najčastejšie vitamíny B a C. Pokiaľ ide o chuť, tá závisí aj od zloženia a koncentrácie týchto látok, ale ešte viac od potravín a toho, čo jete, pijete a či fajčíte.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

V súvislosti s chuťou sa uvádzajú bežne nasledovné informácie:

najčastejšie opisujú ženy chuť semena ako slanú, niekedy sa im podobá na chuť syra, vôňou pripomína nejaký čistiaci prostriedok alebo sekundové lepidlo
pokiaľ muž pije viac mlieka, konzumuje potraviny s proteínmi alebo menej často ejakuluje, je konzistencia semena hustejšia a jeho chuť je o niečo plnšia
ak muž naopak fajčí, pije viac alkoholu alebo sa stravuje veľmi nezdravo, v tomto prípade môže byť chuť viac horkastá

EXISTUJE AJ ALERGIA NA SEMENO

Jedna vec je, ak žene semeno subjektívne nechutí, pretože toto je aj otázka osobnej preferencie. Oveľa horším a objektívnejším problémom je ale alergia na semeno, ktorou podľa štatistík môže trpieť až 5 % žien. Reakciou môže byť pálenie, svrbenie a začervenanie.

Ako ovplyvniť chuť semena

Ako ovplyvniť chuť semena Ako som už povedal, vlastnosti semena majú súvis aj so životosprávou a životným štýlom muža. Existuje niekoľko faktorov, ktoré možno ovplyvniť a práve tie rozhodujú aj o chuti semena. Najčastejšie ide o to, aké potraviny či nápoje budete konzumovať pred sexom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú veci, ktoré najviac ovplyvňujú chuť semena, ale aj niektoré jeho iné vlastnosti:

Fajčenie a káva: Ak chce muž dopriať žene pri ejakulácii chutné semeno, mal by sa rozhodne vyhýbať fajčeniu. To isté platí aj o káve alebo iných nápojoch so zvýšeným množstvom kofeínu, zhoršujú totiž chuť semena tak, že je horkejšie.

Ovocie: Najlepšie na chuť semena pôsobí ovocie, hlavne ananásy, jablká, banány a čučoriedky. Melón a hrozno tiež môžu zvýšiť sladkosť chuti ejakulátu. Muži môžu tiež siahnuť po exotike, napríklad papája a mango sú rozhodne pozitívne.

Zelenina a ostatné: Veľmi podobne je na tom aj zelenina, kde niektoré druhy pôsobia na chuť ejakulátu pozitívne, napríklad paradajky a uhorky, iné zas negatívne. Vyhýbajte sa hlavne cesnaku, brokolici a paprike. Pozor si treba dať aj na ryžu.

Koreniny: Osobitnou kategóriou sú koreniny, napríklad chilli papričky. Ide síce o skvelé afrodiziakum, ktoré zvyšuje sexuálny apetít a stimuluje u mužov libido, ale má negatívny vplyv na chuť aj vôňu semena. Naopak pozitívne z korenín pôsobí škorica.

Mäso: Ak ste vyznávačom mäsových jedál, mali by ste ich konzumáciu pred sexuálnym stykom dobre zvážiť. Ak ho budete mať na tanieri pravidelne a viac, chuť semena bude pre ženu horkejšia, červené mäso a ryby zvyšujú aj slanosť.

Alkohol a pivo: Toto bude pre mužov asi veľký problém, ale alkohol a obzvlášť pivo majú veľmi negatívny vplyv na chuť semena. Tieto nápoje totiž obsahujú veľké množstvo škodlivých a toxických látok, ktoré sa vylúčia sa aj cez ejakulát.

Najčastejšie otázky o chuti semena

Najčastejšie otázky o chuti semena Prejdime teraz od potravín a faktorov, ktoré priamo ovplyvňujú chuť semena, k dotazom a otázkam spojeným viac s praxou. Pozrel som si totiž viaceré internetové fóra a diskusie s témou okolo semena a jeho chuti a rozhodol sa zodpovedať na najviac kladené dotazy:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je prehĺtanie semena naozaj také zdravé, ako to muži tvrdia?

Áno, najmä je to spôsobené látkami, ktoré sa v semene nachádzajú. Viaceré minerály a vitamíny pomáhajú napríklad na lepšie fungovanie nervového systému, posilňujú imunitu a môžu pomáhať aj proti depresiám a na lepší spánok. Nie však samozrejme až tak zásadne.

Dá sa nejakým dodatočným spôsobom zlepšiť pred sexom chuť semena?

Áno, v tomto ohľade mám pre vás veľmi dobrú správu, existuje totiž taký malý trik, ktorý som vyskúšal aj ja sám. Riešením sú v tomto prípade ochutené lubrikačné gély, ktoré síce priamo na chuť semena vplyv nemajú, ale pri orálnej stimulácii môžu zlú chuť prekryť.

Je možné ovplyvniť nejakým spôsobom aj konzistenciu semena?

Áno, najčastejšie pomocou tekutín, ktoré muž konzumuje. Mlieko robí celý ejakulát hustejším, voda zas naopak redším. Dôležité je aj množstvo vody, obvykle sa odporúča piť denne 2 až 3 litre vody pre ideálnu konzistenciu. Svoj vplyv má aj intenzita ejakulácie.

Našiel som nejaké tabletky určené špeciálne na chuť semena. Fungujú?

Takéto prípravky hrajú mužom „na city“, no v zásade sa nejedná o nejaký zázrak, ide skôr o to, že v ich zložení sú látky fungujú na veľmi podobnom princípe, ako už spomínané potraviny. Podľa môjho osobného názoru je to zbytočné vyhadzovanie peňazí.

Za aký čas sa môžu prejaviť zmeny životosprávy na chuti semena?

Ak ide čisto len o zmenu týkajúcu sa stravovania, rádovo je to niekoľko dní. Pokiaľ máte na mysli ukončenie konzumácie kávy, to trvá niekedy aj týždeň či dva. Ak ide o zmenu ohľadom pitia alkoholu, toxíny môžu byť v tele dlhšie, takže to môže trvať aj zopár týždňov.

AK PARTNERKA NECHCE, NENÚŤTE JU

Nielen chuť semena môže brániť žene v tom, aby akceptovala prehĺtanie semena. Problémom môže byť aj to, že pre niektoré ženy môže konzistencia vyzerať nevábne, môžu mať pocit rozhodeného žalúdku alebo im to príde nehygienické. Určite ich do ničoho nenúťte.

Ako zlepšiť a podporiť spermatogenézu

Ako zlepšiť a podporiť spermatogenézu Pokiaľ ide o semeno, jedným z dôležitých faktorov, ktorý rozhoduje aj o konzistencii či farbe semena, je početnosť a kvalita spermií. Tie vznikajú v procese dozrievania, ktorý sa nazýva spermatogenéza, pričom tento proces sa dá tiež ovplyvniť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Podobne ako pri chuti, aj tu rozhoduje životospráva a životný štýl:

vyvarujte sa fajčeniu, alkoholu a nadmernej konzumácii mäsa nielen kvôli chuti semena, ale aj pre ich zlý vplyv na tvorbu spermií
ak športujete, čo je pozitívne, dajte si pozor, aby nevznikol tlak či nestúpala teplota v oblasti semenníkov, pozor preto na bicyklovanie a tesnú bielizeň
ak ide o pozitívne faktory, konzumujte najmä veľa ovocia a zeleniny, najmä také druhy, ktoré obsahujú minerály Zinok či Selén
veľkým plusom je tiež to, ak budete mať pravidelný sex, pretože vďaka pravidelnej ejakulácii sa podporuje tvorba nových spermií
na základe vlastnej skúsenosti odporúčam aj rastlinné a bylinné afrodiziaka, napríklad čaj z rastliny zvanej Maca

Ako fungujú tabletky na podporu tvorby spermií a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu tvorby spermií a prečo ich odporúčam Ak už hovoríme o témy podpory plodnosti a spermatogenézy, v tejto oblasti som ja sám skúšal nielen režimové opatrenia či potraviny, ale aj špeciálne prípravky. Nehovorím, že prinesú zázraky zo dňa na deň, je treba dlhšie užívanie, ale majú svoj zmysel.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Najčastejšie ide o tabletky, niektoré značky majú formu práškov:

  • Pôsobenie prípravkov je na základe účinných látok pozostávajúcich hlavne z rastlinných extraktov v kombinácii so stopovými prvkami pôsobiacimi na spermatogenézu

Cieľom pôsobenia týchto látok je prirodzená stimulácia testosterónu, ktorého hladina môže podporiť zas tvorbu spermií. Bežnou súčasťou prípravkov sú rastlinné afrodiziaka typu Tribulus Terrestris, ale napríklad aj minerály ako Zinok a Selén. Na podporu spermatogenézy sa využívajú aj vitamíny, najčastejšie známa Kyselina listová, ktorá patrí medzi vitamíny B.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Takéto zloženie založené na prírodných látkach má aj viacero výhod:

nemusíte sa až tak obávať o nejaké vážnejšie vedľajšie a nežiaduce účinky, vyskytujú sa naozaj veľmi zriedkavo
plusom je možnosť kúpiť si tieto prípravky bez predpisu nielen v lekárni, ale aj cez internet, viacero výrobcov prevádzkuje vlastné eshopy
zabúdať netreba ani na dobrý pomer hodnoty a ceny, nakoľko vďaka bohatému zloženiu viacero prípravkov pôsobí aj na libido či potenciu

To, že prípravky sú dostupné voľne bez receptu, ešte neznamená, že ich môžete užívať ľubovoľne. Určite si prečítajte príbalový leták a pri užívaní postupujte podľa inštrukcií. Neprekračujte maximálnu dennú dávku a vyhnete sa tak aj možným nežiaducim efektom.

VÝBER FORMY JE LEN NA VÁS

Okrem tabliet sa využívajú na podporu spermatogenézy a plodnosti aj iné formy voľne dostupných prípravkov, veľmi populárne sú vo vode rozpustné prášky. Konkrétna forma ale nemá žiadne vplyv na účinnosť, takže ide len o to, čo vám vyhovuje viac.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ja sám mám skúsenosti tak s formou tabliet, ako aj s formou prášku rozpustného vo vode. Vyskúšal som tiež prípravky, kde šlo čisto len o podporu spermatogenézy, ale aj také, ktoré mali pozitívny vplyv celkovo na sexuálnu energiu a vitalitu. Môj záver? Na trhu sa dajú nájsť kvalitné produkty, ale aj také, ktoré v praxi značne zaostávajú.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Podľa čoho teda postupovať pri výbere? Najdôležitejšie sú referencie z praxe. Pozrite si hodnotenia od mužov, čo prípravok užívali a riaďte sa hlavne nimi. Ak sa chcete inšpirovať, v tejto tabuľke nájdete prípravky, ktoré odporúčam ja:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.60

5 Hodnotení