Clavin Original: Moja recenzia účinkov na známy prípravok pre podporu erekcie

Clavin Original ucinky, davkovanie, cena, recenzia

Značka Clavin patrí medzi stálice na trhu s prípravkami na podporu erekcie a potencie u nás. Z minulosti už ja sám mám skúsenosti s týmito tabletkami a určite nie som jediný, stačí sa len pozrieť na čísla predajnosti tabliet a na neprehliadnuteľnú reklamu, ktorá v minulosti bežala. Táto recenzia bude zameraná práve na túto značku, konkrétne na Clavin Original.

Za týmto názvom je základný model tabliet, ktorý tvorí jadro prípravkov tejto značky. Zloženie Clavinu Original vychádza z kombinácie účinných látok prírodného charakteru, pričom hlavným účelom je podpora erekcie. Zodpovedá tomu aj samotný obal a slogan „spoľahlivá erekcia“.

Prv než začnem, chcem objasniť ešte rozdiel medzi Clavin Original vs. Platinum. Druhú verziu som testoval tiež a ide o prémiový typ tabliet Clavin so zosilneným účinkom. Verzia Original je však to, po čom siahne väčšina mužov.

Doba testovania produktu1,5 mesiaca
Kedy sa dostavili prvé účinky1 - 2 týždne
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Zväčšenie penisunezaznamenal som rozdiel
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena➡️ Clavin original - 23,12 €
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Clavin Original: Výrobca a pôvod Za značkou Clavin stojí spoločnosť Simply You Pharmaceuticals, ktorá má zastúpenie aj u nás a to formou oficiálneho distribútora značky pre celé Slovensko. Pokiaľ ste v oblasti prípravkov pre podporu erekcie nováčik, zrejme vám názov tejto spoločnosti nehovorí nič, ale to v princípe nevadí.

Clavin Original samozrejme pred uvedením na trh musel splniť všetky prísne kritéria a to vrátane registrácie ako výživový doplnok vo forme tabliet. Ide o voľno predajný prípravok, ktorý sa dá kúpiť bez predpisu, no nemusíte sa báť o jeho zloženie. Pre užívanie je absolútne bezpečné a navyše, je čisto prírodné.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Clavin Original: Zloženie a účinné látky Základom účinnosti Clavin Original sú účinné látky, ktoré tabletky obsahujú. Nejedná sa však o žiadne umelo alebo chemicky vyrábané látky, ale o extrakty a výťažky z rôznych rastlín a prírodných afrodiziak. Základom zloženia je špeciálna galenicky upravovaná zmes látok označovaná ako Clavertin21 zameraná najmä na podporu lepšieho stoporenia.

Tu sú účinné látky, ktoré Clavin Original obsahuje:

Tribulus Terrestris: Názov tejto rastliny je možno pre vás menej známy, po slovensky sa volá Kotvičník zemný. Jedná sa o tradičné prírodné afrodiziakum pochádzajúce z Ázie, ktoré je skvelým stimulantom testosterónu. Výsledkom je vyšší sexuálny apetít, viac sexuálnej energie a podpora lepšej erekcie. Dôležité je ale dosiahnuť správnu koncentráciu tejto látky v tele, čo je možné dlhodobým užívaním Clavinu Original.

L-Arginín: Skvelým prostriedkom na podporu stoporenia sú aminokyseliny s vazodilatačným účinkom. Ide o účinok znamenajúci uvoľnenie svaloviny ciev, následkom čoho sa cievy roztiahnu a príde k väčšiemu prietoku krvi. Práve za týmto účelom je súčasťou zloženia L-Arginín, ktorý podporuje lepšie prekrvenie penisu a teda aj kvalitnejšiu erekciu.

L-Citrulín: Druhou aminokyselinou, ktorá má podobný účinok, je L-Citrulín. Táto látka sa zvykne používať u športovcov na zvýšenie ich výkonnosti cez lepšie prekrvenie svalstva, ale pôsobí aj na pohlavnú sústavu. Obličky totiž L-Citrulín vedia meniť na L-Arginín a neskôr na oxid dusnatý, ktorý má vazodilatačný účinok na cievy vyživujúce pohlavnú sústavu a penis.

Šafrán siaty: Clavin Original vo svojom zložení obsahuje aj extrakt zo Šafránu, čo je jedno z najznámejších korení na svete. Táto rastlina podporuje krvný obeh, má pozitívny vplyv na močovú sústavu a ide o celkové tonikum pre organizmus. Najmä zvýšenie prekrvenia sú dôležité účinky, ktoré môže rastlina ponúknuť aj pre pohlavnú sústavu.

Zinok: Tento minerál je známy ako skvelý prírodný antioxidant, ktorý podporuje aj imunitný systém, celkovú vitalitu a v neposlednom rade aj správne fungovanie reprodukčného systému. Zinok sa podieľa napríklad na spermatogenéze, čo zvyšuje plodnosť, ale napríklad aj na udržiavaní správnej hormonálnej hladiny, čo pomáha sexuálnemu apetítu.

Selén: Poslednou zaujímavou účinnou látkou nachádzajúcou sa v Clavine Original je Selén. Ten podporuje tiež imunitu a vitalitu, ale najmä správnu funkciu spermatogenézy a stimuláciu hladiny testosterónu v tele. Ide tiež o antioxidant, ktorý môže pomôcť k lepšiemu krvného obehu prečistením ciev od toxických látok.

A ako presne sú zastúpené tieto látky v Clavine Original? Nech sa páči, tu sú údaje:

Látka:Množstvo:Účinok:
Tribulus Terrestris200 mgZlepšenie libida a erekcie
Šafrán30 mgZlepšenie stoporenia
Zinok3,2 mg = 32 % DDDZvýšenie libida a chuti na sex
Selén24 μg = 44 % DDDLepšie prekrvenie penisu

ŠTANDARDNÉ ZLOŽENIE

Vyššie spomínané účinné látky zastúpené v Clavine Original nie sú ničím výnimočným, zodpovedajú štandardnému zloženiu aj iných podobných prípravkov. Účinnosť tabliet ale závisí nielen od ich prítomnosti v prípravku, ale aj od ich kvality a koncentrácie.

Dávkovanie a užívanie

Clavin Original: Dávkovanie a užívanie Clavin Original patrí medzi tabletky, ktoré sa síce odporúčajú užívať dlhodobo, ale v zásade sa užívajú pred pohlavným stykom. Užitie je perorálne, tabletky sa teda prehltnú v celosti. Čo mňa osobne ale prekvapilo, oproti konkurencii, bolo množstvo tabliet v jednej dávke.

  • Jedna dávka = 4 tabletky. Výrobca odporúča užiť všetky 4 tabletky naraz
  • Užitie tabliet by malo byť v rozmedzí od 1 do 4 hodín pred pohlavným stykom, je to aj maximálna denná dávka

Prečo treba užiť až 4 tabletky? Podľa mňa si tým výrobca poisťuje účinnosť. Tabletky stačí zapiť tekutinou, odporúčam čistú vodu. Čo sa týka nástupu účinku, ten by mal nastať podľa mojej vlastnej skúsenosti počas prvej hodiny, u niekoho to môže byť aj neskôr. Doba trvania účinku je niekoľko hodín, potom vplyv klesá.

Účinky

Clavin Original: Účinky Samotný Clavin Original sa má podľa inštrukcií od výrobcu užívať vtedy, ak nie je muž spokojný s kvalitou erekcie, pociťuje sporadicky problémy s erekciou ako takou alebo chce mať kvalitnejší a intenzívnejší sexuálny zážitok. Na toto všetko by mali tabletky pomôcť, aspoň podľa tvrdení na obale.

Poďme sa pozrieť, aká je skutočnosť:

Zlepšenie nástupu erekcie

Tento účinok je alfa a omega všetkých účinkov a podľa neho Clavin Original v zásade všetci muži hodnotia. Lepší nástup erekcie by mohol prísť práve vďaka aminokyselinám obsiahnutým v tabletkách, ale ja sám som príliš veľké zlepšenie nespozoroval. V určitej miere bola erekcia o niečo rýchlejšia, ale nešlo o nič extrémne, už som užíval aj lepšie tabletky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kvalitnejšie stoporenie

Druhým najdôležitejším účinkom je skvalitnenie stoporenia penisu. Ak očakávate, že vďaka Clavinu Original sa zbavíte erektilnej dysfunkcii, to sa určite nestane. Pokiaľ ale máte len menší problém s tvrdosťou stoporenia, tu vám Clavin Original môže pomôcť a to aj zásluhou dávkovania až 4 tabliet. U niektorých mužov je ale účinok slabší.

Stimulácia libida

Veľmi veľa mužov dúfa, že vďaka Clavinu Original nájdu znova svoju stratenú energiu a najmä zlepšia sexuálny apetít. Bohužiaľ, v tejto oblasti sa prípravok neukazuje ako riešenie a to napriek tomu, že obsahuje tak Tribulus Terrestris, ako aj Crocus, čiže Šafrán. U niektorých mužov bolo badať istý vplyv, ale bol len veľmi malý.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Intenzívnejší a kvalitnejší sexuálny zážitok

Vďaka zvýšeniu testosterónu a lepšiemu prekrveniu pohlavnej sústavy sľubuje Clavin Original aj intenzívnejšie prežitie kvalitnejšieho sexuálneho zážitku. V istom ohľade to môže byť pravda, niektorí muži tento účinok potvrdzujú. Pre objektivitu ale treba dodať, že ich je veľmi málo a osobne si myslím, že sa môže jednať aj o subjektívny či placebo efekt.

Podpora plodnosti

Clavin Original nie sú žiadne špeciálne tabletky podporujúce plodnosť, ale zásluhou Zinku a Selénu by mohli ponúknuť aj tento benefit. Problémom však podľa mňa je pomerne nízka koncentrácia týchto dvoch látok a preto v tomto ohľade podľa skúseností mňa aj iných mužov prípravok zaostáva za očakávaniami. Zmerať presne to ale neviem.

SEXUÁLNA STIMULÁCIA JE NEVYHNUTNÁ

Nakoľko Clavin Original je prípravok prírodného charakteru, na dosiahnutie účinkov je nutná sexuálna stimulácia. Prípravok teda najmä v oblasti erekcie nefunguje tak, že by z ničoho nič nastala erekcia. Dôležité je sexuálne dráždenie, optimálne priameho charakteru.

Nežiaduce účinky

Clavin Original: Nežiaduce účinky Okrem tých žiadaných a žiaducich účinkov sa veľmi často muži zaujímajú pri prípravkoch typu Clavin Original aj o to, či sa pri ich užívaní nemôžu objaviť negatívne alebo vedľajšie účinky. Obzvlášť pri dlhodobejšom užívaní je táto otázka aktuálnejšia, ale našťastie, v tomto ohľade vás upokojím.

Žiadne nežiaduce účinky som ja sám počas užívania nezaznamenal a nič podobného som sa nedočítal ani v skúsenostiach iných mužov. Výrobca upozorňuje jedine na možnosť výskytu alergickej reakcie na niektorú z látok obsiahnutých v prípravku, ale tento problém sa vyskytuje veľmi málo. Podľa mňa môžete byť bez obáv.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Balenie a cena

Clavin Original: Balenie a cena Podobne ako v prípade iných konkurenčných značiek, aj Clavin pri verzii Original ponúka viacero typov balení a to v závislosti od toho, ako dlho by ste chceli prípravok užívať. Menšie balenie obsahuje 12 tabliet, to väčšie až 28 tabliet. Aby som bol presný, menšie balenie obsahuje 8 + 4 tabletky zdarma, väčšie 20 + 8 tabliet grátis.

Tu sú jednotlivé balenia a ich ceny vrátane prepočtu na 1 tabletku:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako vidíte, väčšie balenie sa oplatí viac. Kým menšie vám vydrží 3 dni, čo je skoro 8 € za deň, pri väčšom je to výhodnejšie. To môžete užívať 7 dní a v prepočte na jeden deň užívania stojí Clavin Original už len niečo cez 5 €. Musím však napriek tomu povedať, že cenovo je Clavin Original nad priemerom a nie som si istý, či tomu zodpovedajú aj jeho účinky.

Kde kúpiť

Clavin Original: Kde kúpiť Kde všade je možné Clavin Original zakúpiť? Značka si dlhé roky budovala svoje meno na tom, že prípravok je dostupný v lekárni a zdalo sa, že práve tento spôsob predaja je prezentovaný ako záruka kvality.

To však automaticky nemusí platiť, hoci je pravda, že Clavin je v lekárňach populárny a tak sa mi zdá, že som ho videl aj v známej sieti Dr. Max. Dnes je možné kúpiť tabletky tak v kamennej lekárni, ako aj v tej internetovej. Objednať sa dá aj priamo od výrobcu, ale osobne si myslím, že to tentoraz nie je dobrý nápad.

Hoci ja sám obvykle odporúčam oficiálne eshopy výrobcov ako najlepšiu alternatívu, teraz to neplatí. Objednávka je podľa mňa chaotická a navyše cenovo nevýhodná. Lepšie ceny za samotné balenie tabliet aj za dopravu majú internetové lekárne, najmä mnou overená a populárna lekáreň www.lieky24.sk.

VŽDY SKLADOM A K DISPOZÍCII

Lekáreň Lieky24 odporúčam najmä preto, že vždy je tam Clavin Originál na sklade v dostatočnom množstve. Objednať si ho teda môžete tak, že už do 24 môžete mať prípravok doma a navyše pohodlne cez internet.

Online objednávka, doprava a doručenie

Clavin Original: Online objednávka, doprava a doručenie Aby som vám ukázal, že aj objednanie cez internetovú lekáreň môže byť rýchle a jednoduché, rozhodol som sa zverejniť návod, ako postupovať pri kúpe práve cez online lekáreň Lieky24. Celý proces spočíva len v zopár kliknutiach:

  • Na úvod si vyberte, ktoré balenie Clavin Original chcete zakúpiť
  • Následne prejdite na tzv. rýchlu pokladňu pre objednanie aj bez registrácie
  • Teraz stačí vyplniť adresu doručenia, spôsob platby a typ dopravy
  • Na záver objednávku skontrolujte a odošlite

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

To je celý postup v stručnosti, takže ako vidíte, objednanie je absolútne bezproblémové. Už aj pri objednávke najmenšieho balenia Clavin Original máte dopravu zdarma, čo je jedna z veľkých výhod lekárne Lieky24. Odber je možný aj osobne, ale všetci muži asi využijú doručenie SPS kuriérom.

Nemusíte mať strach ani o platbu. Zvoliť si môžete platbu vopred, ale pokiaľ chcete mať istotu a nemáte dosť skúseností s touto online lekárňou, zvoliť môžete aj platbu na dobierku. Samotné balenie je diskrétne, nemusíte sa obávať, že by zásielka prezradila, že sa jedná o Clavin alebo všeobecne o tabletky na erekciu.

Diskrétne doručenie DORUČENIE DO 24 HODÍN

Veľkou výhodou je, že uvedená online lekáreň doručuje spravidla všetky typy Clavin Original do 24 hodín. Ja mám podobnú skúsenosť, navyše celý proces je rýchly a jednoduchý, takže preto Lieky24 smelo odporúčam.

Najčastejšie otázky

Clavin Original: Najčastejšie otázky Clavin Original je pomerne populárny prípravok, teda v minulosti to platilo. Teraz zaznamenávam menšie ochabnutie záujmu, ale napriek tomu sa muži stále snažia zistiť, či a ako tabletky fungujú v praxi. Prešiel som viaceré internetové diskusie a fóra v snahe zistiť, čo vás najviac zaujíma a tu sú najviac kladené otázky:

Je garancia, že u mňa bude Clavin Original fungovať?

Takúto garanciu vám nemôže dať žiaden prírodný prípravok a podobné je to aj pri Clavine. Treba sa orientovať podľa kvality zloženia a najmä podľa skúseností iných mužov. U niekoho Clavin Original účinkuje, u mnohých mužov je ale jeho vplyv nízky, priam až zanedbateľný. Nebudem vám teda sľubovať žiadne „modré z neba“.

Je možné užívať súčasne Clavin a alkohol?

Nie je to možné a neodporúčam to ani ja a ani výrobca. Alkohol môže totiž ovplyvniť účinnosť prípravku a to v negatívnom zmysle. Problém je aj samotný alkohol, bez ohľadu na to, či užívate Clavin Original alebo nie. Alkohol totiž priamo pôsobí proti kvalitnej erekcii, potencii aj libidu.

Môžem Clavin Original užívať pravidelne a dlhodobo?

Určite tak môžete spraviť, ale len v prípade, že vám to dovolí váš rodinný rozpočet a len v prípade, že budete v takomto užívaní vidieť praktický efekt na vaše sexuálne zdravie. Ja osobne síce dlhodobé užívanie odporúčam vždy, ale súdiac podľa vlastnej skúsenosti, pri tomto prípravku ani pravidelné užívanie neprináša rapídne lepšie výsledky.

Existujú nejaké kontraindikácie pri užívaní?

Zásadnou kontraindikáciou je výskyt alergickej reakcie, čo je dôvod na ukončenie užívania Clavinu Original. Ak máte problémy so srdcom, prekonali ste infarkt alebo cievnu príhodu, treba sa poradiť s lekárom ešte prv, ako začnete Clavin užívať. Neužívajte súčasne s ním ani iné značky podobných tabliet.

Čo je lepšie pri porovnaní Clavin Original vs. Platinum?

Podľa zloženia obsahuje verzia Platinum lepšiu koncentráciu účinných látok, v počte týchto látok ale veľký rozdiel medzi oboma typmi nevidím. Osobne si myslím, že treba porovnávať aj cenu a tu už ide o neporovnateľné prípravky. Každý z nich je navyše špecializovaný na niečo iné, takže jednoznačnú odpoveď dať neviem.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Clavin Original: Skúsenosti Mužom ihneď, to bolo vždy heslo, ktorým sa značka Clavin prezentovala. Čerstvé skúsenosti mužov ukazujú, že pomaly prestávajú platiť obe slová v tomto slogane. To je môj celkový dojem na základe toho, aké skúsenosti muži s Clavinom Original prezentujú.

Narazil som až na prekvapujúco negatívne hodnotenia a recenzie viacerých mužov a to sa týka nielen tých v strednom veku či starších, ale aj u mladších ročníkov. Prípravku sa vytýkajú nedostatočné účinky, najmä v oblasti erekcie či posilnenia sexuálneho apetítu, viacero mužov dokonca zmieňovalo absenciu akýchkoľvek účinkov.

Nájdu sa však pochopiteľne aj pozitívne recenzie, ale tých je pomenej. Oproti imidžu, aký mala táto značka v minulosti, to bol pre mňa šok, nečakal som, že hodnotenia budú tak negatívne. Clavinu Original sa vyčítala nielen nedostatočná účinnosť, ale tiež príliš vysoká cena.

POZOR NA PRÍLIŠ POZITÍVNE REFERENCIE

Okrem reálnych skúseností a hodnotení som narazil na internetových fórach aj na porovnávacích portáloch typu Heureka na podozrivo pozitívne referencie. Osobne si myslím, že ide len o reklamu a nie o objektívne skúsenosti, takže odporúčam ich nebrať do úvahy.

Vlastná skúsenosť

Clavin Original: Vlastná skúsenosť Aké je moje vlastné hodnotenie? Príliš sa od skúseností a recenzií ostatných mužov nelíši. Keď som začínal niekoľko týždňov užívať Clavin Original, bol som ešte v eufórii, pretože značka mala u mňa aj vplyvom reklamy veľmi dobré meno.

Bohužiaľ, zlepšenie účinkov sa ani neskôr nedostavilo. Problémom boli najmä účinky sexuálny apetít a intenzívnejšie prežívanie sexuálneho styku, kde som nepozoroval žiadne viditeľné zlepšenie. O niečo lepšie to bolo pri erekcii, ale aj tu sa nejednalo o žiaden nadpriemerný vplyv.

Ak k tomu prirátam problém s objednávaním od originálneho distribútora, je pre mňa Clavin Original pomerne dosť sklamaním. Navyše, cena tabliet je neprimerane vysoká, nakoľko je treba užiť až 4 tabletky v jednej dávke. Na výslednom vplyve sa to pritom nijak neprejaví. Na záver môjho testovania som už takmer vôbec nevnímal, že niečo užívam a to je veľké mínus.

Výsledok vlastného testovania

Clavin Original: Výsledok vlastného testovania Prejdime teda k hodnoteniu na základe vlastného testovania a aj na základe všeobecných skúseností. Clavin Original pre mňa predstavuje prípravok známy z reklamy, ale musím dať dojmy bokom. Podstatné sú výsledky a fakty, tie ukazujú najlepšie realitu.

  • Napokon dávam Clavinu Original trojku s mínuskou, čo vysvetlím nižšie

Z hľadiska účinnosti je Clavin Original bohužiaľ už len priemerom. Isté účinky na erekciu či libido sú badateľné, ale nejedná sa o nič, čo by stálo za výraznejšie spomenutie. Prípravok nedosahuje už takú účinnosť, aby bol výsledný efekt viditeľný alebo nebodaj pozoruhodný. Nemusí to byť ale nutne chyba samotnej značky.

Viacero iných značiek má oveľa koncentrovanejšie a kvalitnejšie zloženie, výsledkom čoho sú aj lepšie a viditeľnejšie účinky. Zaostávanie za vývojom a týmito značkami prináša Clavinu Original len trojku. Mínuska je za neprimerane vysokú cenu v porovnaní s účinnosťou prípravku. Známka sa mi dávala síce ťažko, ale evolúcia sa nedá ignorovať.

Zhodnotenie

Clavin Original: Zhodnotenie Odporučiť alebo neodporučiť? To je dilema, s ktorou sa borím. Niečo podobné sa mi stalo aj pri hodnotení, kde som naozaj zvažoval, akú známku dať Clavinu Original. Možno je to stále nostalgia za prvými rokmi, kedy bola táto značka uvedená na náš trh. Bohužiaľ, zo slávnej minulosti sa žiť nedá.

Pozitívom je, že zloženie Clavinu je pomerne zaujímavé. Nežiaduce účinky žiadne, tie žiaduce sa v istej intenzite naozaj prejavujú. Problémom je ale pomer ceny a kvality, kde Clavin Original zaostáva a to výrazne. Konkurencia ho jednoducho predbehla a zvlášť v prípade niektorých iných značiek sú rozdiely priepastné.

Prírodné prípravky tohto typu ale rozhodne majú budúcnosť a to z týchto dôvodov:

  • sú dostupné bez receptu a napriek tomu majú pozoruhodné účinky
  • nemusíte sa báť žiadnych negatívnych a vedľajších vplyvov
  • užívanie je možné aj dlhodobo, prináša dokonca zlepšenie účinkov
  • objednanie je možné z pohodlia domova a pri väčších baleniach je aj výhodnejšie

Bohužiaľ, pre Clavin Original platí len niekoľko z vyššie uvedených benefitov. Ak sa k tomu pripočítajú účinky mierne pod priemerom, vychádza mi z toho negatívne odporúčanie. Táto značka už rozhodne nepatrí medzi špičku a preto sa aj ja sám seba pýtam, či by som mal odporúčať produkt, ktorý nedosahuje najlepšiu možnú kvalitu?

Objektívne povedané, nevidím dôvod, prečo by ste si mali kúpiť Clavin Originál dnes, keď mu konkurencia ukazuje chrbát. Myslím si, že lepšie spravíte, ak si zvolíte napríklad značku Stoporex. Ja sám mám s nimi veľmi dobré skúsenosti a som ich pravidelný užívateľ. Ich účinnosť na potenciu, erekciu aj libido je nepomerne lepšia!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.50

8 Hodnotení

potvrdzujem, co som sa tu docital, clavin naozaj nie je nic extra. kedysi nebolo velmi na vyber a clavin mal vsade reklamu, ale ked som si ho kupil naposledy pred pol rokom, tak to uz nestalo skoro za nic. dam vam dobru radu, ak chcete mat naozaj super erekciu a udrzat tempo aj s mladsimi, chodte rovno do tabliet, ktore su na predpis. zohnat sa daju aj bez neho, staci len trocha hladat na internete a kupite si ich za dobry peniaz a vysledok mate isty. vsetky tieto znacky, ktore sa predavaju len tak bez predpisu, nestoja skoro za nic.

tindan-erofu píše 05 júna 2018 o 07:55

ja som sa dočítal o clavine všeličo, aj pozitívne aj negatívne a neviem si vybrať. nechcem na úvod hneď skúšať nejaké lieky, podľa mňa ihc ani nepotrebujem, chcelo by to len nejakú menšiu podporu. naozaj clavin nie je dobrá voľba? ak nie on, tak potom čo?? prosím, pomôžte mi, stále sa to zhoršuje, už sa bojím aj vôjsť do spálne večer, nie je to bohviečo

bErNaRdIn píše 07 júna 2018 o 17:23

Pridať komentár