Clavin Platinum: Nástupca typov Strong a Ultra, ale prináša naozaj to najlepšie?

Clavin Platinum cena, ucinky, davkovanie + skusenosti

Tabletky značky Clavin pozná určite veľmi veľa mužov. Reklama, ktorá sa dá nájsť aj na internete, presviedča o tom, že užívanie prípravku prináša nadpriemerne pozitívne účinky na potenciu, sexuálny apetít a kvalitu erekcie. Aby som si to overil v praxi, rozhodol som sa tabletky testovať a podeliť sa s vami o svoje skúsenosti.

V prvom rade treba povedať, že zloženie Clavin Platinum je 100 % prírodné. Nehovorí to len príbalový leták, ale aj nezávislé testy. Svojim zložením a zameraním nadväzuje na predtým predávané produkty typu Strong a Ultra, pričom si zachováva už aj podľa tvrdení výrobcov punc exkluzivity.

Tabletky som sa rozhodol vyskúšať teda práve v tejto najsilnejšej a najviac exkluzívnej verzii. Moje očakávania boli síce vysoké, ale mal som už skúsenosť s produktovým typom Original, kde prax ukázala určité medzery.

Doba testovania produktu1,5 mesiaca
Kedy sa dostavili prvé účinky1 - 2 týždne
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Zväčšenie penisunezaznamenal som rozdiel
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 pracovných dní
Lepšia alternatívaStoporex Klasik, Stoporex Prolong
Cena➡️ Clavin platinum - 30,48 €
Overený predaj Officiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Clavin Platinum výrobca a pôvod Podobne ako v prípade Clavinu Original, aj v prípade verzie Clavin Platinum je výrobcom spoločnosť Simply You Pharmaceuticals. U nás má producent oficiálne zastúpenie formou oficiálneho eshopu pre Slovensko, čo je pozitívne. Bohužiaľ, objednávka cez tento eshop mi príde extrémne chaotická a náročná.

Samotný produkt má formu výživového doplnku, ktorý je riadne registrovaný a z tohto hľadiska je jeho užívanie bezpečné a bezproblémové. Podobne ako pri verzii Original, aj Clavin Platinum je dostupný bez lekárskeho predpisu a kúpiť ho môžete v kamennej aj v internetovej lekárni.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Clavin Platinum zloženie a účinné látky Clavin Platinum má prírodné zloženie, ktoré je oproti jeho predchodcom podľa tvrdení výrobcu vylepšené. Základom je zmes látok označovaných ako Stimulin, pričom sa jedná o špeciálnu galenicky upravenú kombináciu látok podporujúcich erekciu s rýchlym nástupom účinku. Prípravok by mal napomáhať aj zvýšeniu libida a intenzity sexuálneho zážitku.

Toto sú teda tie najdôležitejšie účinné látky obsiahnuté v Clavine Platinum:

Kotvičník zemný: Tribulus Terrestris je pomerne známa rastlina patriaca medzi najlepšie prírodné afrodiziaka a stimulanty na potenciu a najmä libido. Rastlina totiž ovplyvňuje hladinu testosterónu v tele, pričom tento hormón má mimoriadny vplyv na sexuálny apetít a teda aj na libido. Prítomnosť Kotvičníka v tabletkách na erekciu je už pravidlom.

Šafrán: Crocus, čo je latinský názov pre Šafrán siaty, je rovnako prírodným prostriedkom podporujúcim lepšiu erekciu a najmä lepšie libido. Pôvodne rastlina pochádzajúca z Ázie je dnes zrejme najdrahším korením na svete, no používa sa aj ako liečivo v prírodnej medicíne. Pomáha na zlepšenie krvného obehu, čiže zlepšuje správne prekrvenie pohlavnej sústavy.

Selén: Túto látku možno poznáte zo šampónov, ale Selén je vynikajúci antixodiant, ktorý pomáha na spomalenie predčasného starnutia buniek. Je tiež dôležitý pre mužov, nakoľko stimuluje hladinu testosterónu, ale pomáha napríklad aj správnemu procesu spermatogenézy. Pomáha aj pri sexuálnej impotencii orgánového pôvodu a podporuje správnu činnosť ciev.

Zinok: Podobne ako vyššie zmienená látka, aj Zinok patrí medzi prírodné antioxidanty. Ide o minerál nevyhnutný pre činnosť nášho imunitného systému, ale napríklad aj o významnú látku podieľajúcu sa na tvorbe a kvalite spermií. V našom tele je Zinku len málo a preto je ľudský organizmus odkázaný na jeho príjem, čo je aj dôvodom, prečo je v Clavine Platinum.

L-Arginín: Túto aminokyselinu asi nie je potrebné príliš predstavovať, nakoľko v tabletkách na podporu erekcie a potencie sa vyskytuje pomerne hojne. Je aj súčasťou zloženia Clavin Platinum a to najmä kvôli významnej podpore správneho prekrvenia pohlavného údu. Arginín totiž pôsobí na uvoľnenie svaloviny ciev a ich roztiahnutie, čo zvýši prietok krvi v nich.

L-Citrulín: Táto aminokyselina sa vyskytuje najčastejšie v dvojici s L-Arginínom a tak je tomu aj v prípade Clavinu Platinum. Rovnako je dôležitá pre zlepšenie prekrvenia aj tých najmenších ciev, v ľudskom organizme sa totiž mení na L-Arginín a neskôr na oxid dusnatý. Ten je spúšťačom uvoľnenia ciev počas stoporenia, takže priamo ovplyvňuje nástup erekcie.

Čo sa týka koncentrácie a objemu jednotlivých látok, tu sú konkrétne údaje:

Látka:Množstvo:Účinok:
L-arginín monochlorid1800 mgLepšie prekrvenie penisu
L-citrulín64 mgLepšie prekrvenie penisu
Tribulus Terrestris200 mgZlepšenie libida a erekcie
Šafrán30 mgZlepšenie stoporenia
Zinok3,2 mg = 32 % DDDZvýšenie libida a chuti na sex
Selén24 μg = 44 % DDDLepšie prekrvenie penisu

BEZPEČNÉ UŽÍVANIE

Všetky vyššie uvedené látky sú z hľadiska užívania bezproblémové a bezpečné. V Clavine Platinum sú prítomné vo forme extraktov, ale ako vidíte, ich gramáž je rozdielna. Z hľadiska zloženia by mal prípravok fungovať na erekciu aj na potenciu, má na to všetky predpoklady.

Dávkovanie a užívanie

Clavin Platinum dávkovanie a užívanie Clavin Platinum sa od základného modelu Original odlišuje nielen o niečo lepším zložením účinných látok, ale aj dávkovaním a užívaním. Na rozdiel od iných prípravkov konkurenčných značiek by ste podľa výrobcu nemali čakať na nástup tak dlho.

  • Jedna dávka = 4 kapsule. Viac ako 4 kapsule v priebehu 24 hodín neužívajte
  • Kapsule sa užívajú v celosti a naraz, pričom by to malo byť 1 až 12 hodín pred plánovaným pohlavným stykom

Výrobca sám udáva, že pohotovostný režim pre podporu erekcie a účinky Clavinu Platinum je až 12 hodín. Podľa mojej vlastnej skúsenosti ale tabletky zaberajú najlepšie v prvých hodinách, potom už ich úspešnosť klesá. Nevýhodou je, že sa musí užiť až tak silné množstvo tabliet, čo zvyšuje cenu za 1 deň užívania.

Účinky

Clavin Platinum účinky Ako Clavin Platinum účinkuje a na čo všetko by mal pomáhať? V zásade hovorí výrobca o 5 dôležitých oblastiach, kde by sa mali účinky pri užívaní dostaviť. Jedná sa o zlepšenie erekcie, vplyv na libido a lepšie prežitie sexuálneho styku. Ide o komplexné účinky, ktoré by mali zodpovedať zloženiu.

Poďme sa na ne pozrieť detailnejšie:

Kvalitnejšia erekcia

Lepšie stoporenie by malo nastať vďaka vplyvu aminokyselín L-Arginín a L-Citrulín. Obe tieto zložky pôsobia na zvýšenie priechodnosti ciev vyživujúcich pohlavný úd, čo znamená lepšie prekrvenie penisu a tým pádom aj silnejšie stoporenie. V tomto ohľade sú badať určité výsledky a naozaj môže prísť k zlepšeniu stoporenia, ale u každého muža v inej intenzite.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Rýchlejší nástup erekcie

Jedným z najviac propagovaných účinkov Clavin Platinum by mal byť veľmi rýchly nástup erekcie. Vďaka dávkovaniu až 4 kapsúl k tomuto účinku naozaj môže prísť, súvisí totiž s vyššie menovanými látkami. V tomto ohľade je možné badať určitú účinnosť, ale ja sám som bol sklamaný z toho, že sa nejedná o trvalý účinok. Postupne totiž vplyv ochabuje.

Predĺženie erekcie

Predĺženie erekcie by malo nastať vplyvom tak zvýšenia sexuálneho vzrušenia, ako aj vplyvom lepšej cirkulácie krvi. Dlhodobejšie stoporenie je jedným z najviac žiadaných účinkov podobných tabliet a podľa zloženia by Clavin Platinum mohol v tomto ohľade priniesť výsledok. Skúsenosti mužov ale ukazujú, že v tejto oblasti trocha zaostáva.

Zvýšenie sexuálneho apetítu

Ak chcete zvýšiť chuť na sex a sexuálny styk, potrebujete v prvom rade zvýšiť libido. V rámci účinných látok prípravku Clavin Platinum by takýto vplyv mal mať tak Šafrán, ako aj Kotvičník zemný. V tejto oblasti som príliš veľké zmeny nezaznamenal a podobne sú na tom aj skúsenosti iných mužov. Je to škoda, potenciál tu určite bol, ale podľa mňa je nenaplnený.

Intenzívnejší sexuálny zážitok

Lepšie a intenzívnejšie vzrušenie počas samotného pohlavného styku, to je posledný propagovaný účinok Clavinu Platinum. Za týmto účinkom treba hľadať kombináciu všetkých prírodných účinných látok a možno v istom ohľade to môže fungovať aj v praxi, ale zrejme je to závislé aj od iných faktorov. Ja osobne tento účinok nemôžem na 100 % potvrdiť.

NÁSTUP ÚČINKOV NA ZÁKLADE STIMULÁCIE

Všetky vyššie popísané účinky môžu prísť ale len v prípade, že bude muž sexuálne stimulovaný. Bez priamej sexuálnej stimulácie nepríde k samovoľnej erekcii ani k ďalším účinkom. To však platí bez výnimky takmer u každého prípravku podobného typu.

Nežiaduce účinky

Clavin Platinum Nežiaduce účinky Pri prípravkoch a tabletkách určených na podporu erekcie býva obvyklým sprievodným javom výskyt nielen tých žiaducich, ale bohužiaľ aj nežiaducich účinkov. Môže ísť napríklad o bolesti hlavy, tráviace problémy alebo začervenanie pokožky. Pri Clavine Platinum je výhoda, že nič také som u seba nepozoroval.

Výnimkou môže byť alergia na niektorú z látok, kde sa môže prejaviť precitlivenie alebo alergická reakcia. Vtedy odporúčam užívanie prerušiť. Na úvod niektorí muži môžu mať krátkodobo a prechodne problém s trávením, čo je podľa mňa následok nárazového dávkovania. Globálne ale hodnotím prípravok pozitívne a na užívanie je bezproblémový.

Balenie a cena

Clavin Platinum balenie a cena Clavin Platinum je špeciálny typ tabliet značky Clavin, čo znamená, že už ide o konkrétnu verziu všeobecnej značky Clavin. Tento špeciálny typ býva dostupný v dvoch baleniach a to buď v menšom s 8 kapsulami, alebo vo väčšom, kde je až 20 tabliet. Na rozdiel od verzie Original nie sú v žiadnom balení pribalené tabletky navyše zdarma.

Čo sa týka konkrétnych balení a ich ceny, tu je ich prehľad:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

 

Najväčšie balenie sa prirodzene oplatí najviac z hľadiska ceny. Treba však zároveň povedať, že Clavin Platinum sa musí jednorazovo užívať v dávke až 4 kapsúl, čo znamená, že aj to väčšie balenie vydrží maximálne 5 dní a to sme na cene približne 10 € za deň. Pri porovnaní s konkurenciou je to naozaj vysoká investícia.

Kde kúpiť

Kde kúpiť Clavin Platinum Clavin Platinum patrí medzi voľne dostupné prípravky, takže sa nemusí báť, že by ste na jeho kúpu potrebovali lekársky recept. Ide o voľne dostupný prípravok, ktorý sa dá kúpiť v rôznych lekárňach, napríklad sa mi zdá, že je dostupný aj v známej sieti Dr. Max.

Objednať si ho môžete aj priamo od výrobcu, čo je vo väčšine prípadov moja obľúbená možnosť. Bohužiaľ, v tomto prípade tomu tak nie je. Objednanie cez oficiálnu webstránku je komplikované a dokonca sa cenovo ani nevyplatí, nakoľko som našiel Clavin Platinum za oveľa lepšiu cenu aj v bežnej lekárni.

Odporúčam však pre maximálne pohodlie a jednoduchosť objednávku cez internet, u mňa je favoritom lekáreň www.lieky24.sk. V tomto prípade máte zaručenú lepšiu cenu ako od výrobcu a aj lepšie podmienky dodania, pokiaľ sa pre Clavin Platinum rozhodnete.

Diskrétne doručenie UŽ ZAJTRA DOMA

Jednou z veľkých výhod objednania cez internet je, že máte istotu, že Clavin Platinum si kúpite vtedy, keď chcete. Mnoho kamenných lekární ho nemusí mať skladom. Navyše, pri objednávke cez Lieky24 môžete mať tabletky doma už zajtra.

Online objednávka, doprava a doručenie

Clavin Platinum Online objednávka, doprava a doručenie Čo sa týka objednávky, aby som vám trocha priblížil celý postup, predstavím vám v bodoch aspoň tie najdôležitejšie informácie o doprave a doručení. Celý proces je veľmi rýchly a jednoduchý, čo je veľká výhoda online lekárne Lieky24.

  • Najprv si zvoľte veľkosť balenia, na úvod je lepšie asi menšie
  • Objednávať môžete aj bez registrácie, prejdite na rýchlu pokladňu
  • Zvoľte osobné údaje a adresu doručenia
  • Vyberte si spôsob doručenia a platby a objednávku odošlite

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Áno, takto jednoduché je objednanie si prostredníctvom internetovej lekárni. Podľa mňa by si mohol samotný výrobca zobrať ponaučenie a zdokonaliť svoj proces do podobnej podoby, potom ho možno budem odporúčať. Nehovoriac už o cene za doručenie, už aj pri najmenšom balení Clavin Platinum je doprava zdarma.

Čo sa týka dopravy, na výber je buď osobný odber, alebo SPS kuriér. Druhá možnosť je samozrejme pohodlnejšia. Ak sa rozhodnete pre objednanie na dobierku, musíte však pripočítať 1 € k cene. Aj napriek tomu bude ale nákup cez lekáreň Lieky24 najvýhodnejší a najlepší aj z hľadiska pohodlia a rýchlosti doručenia.

OVERENÁ LEKÁREŇ

Uvedená lekáreň Lieky24.sk je overenou lekárňou a ja sám s ňou mám veľmi dobré skúsenosti. Nemusíte sa báť o serióznosť ani rýchlosť doručenia, rovnako tak nemusíte mať strach ani o originalitu výrobku Clavin Platinum. Celý nákup je plne bezpečný.

Najčastejšie otázky

Clavin Platinum Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na niektoré praktické otázky, ktoré som zatiaľ nepreberal a ktoré mužov zaujímajú najviac. Prešiel som nejedno internetové fórum, aby som našiel to, čo vás zaujíma najviac. Internetová diskusia sa točí najčastejšie o týchto otázkach, ku ktorým pripájam aj svoje odpovede vychádzajúce z praxe:

Je lepší Clavin Original alebo Clavin Platinum?

Z hľadiska zloženia a účinnosti by to mal byť Clavin Platinum. Viacero mužov s ním má o niečo lepšie skúsenosti, najmä ohľadom kvality erekcie. Čo sa týka ale iných účinkov, tam už účinnosť ani jedného prípravku nie je až tak oslnivá. Netreba tiež zabúdať na porovnanie aj pomeru výkonu a ceny, kde podľa mňa Clavin Platinum prehráva.

Ako je to so spojením Clavin Platinum a alkohol?

Výrobca neodporúča v žiadnom prípade kombinovať užívanie výživových doplnkov typu Clavin Platinum a alkoholu a ja sa k tomuto odporúčaniu pripájam. Alkohol je doslova zabijak erekcie a potencie, nevidím zmysel v jeho konzumácii za predpokladu, že chcete zlepšiť erekciu, je to kontraproduktívne.

Je kúpa tabliet cez internet bezpečná?

Áno, určite je, ale záleží od toho, čo kupujete a odkiaľ. Ak budete kupovať u nás nelegálne lieky alebo prípravky bez receptu cez internetové inzeráty, rozhodne to nie je bezpečné. Pokiaľ však budete kupovať prípravky typu Clavin cez overené internetové lekárne, môžem to podporiť. Napríklad lekáreň Lieky24 je overený zdroj určite.

Je Clavin Platinum určený aj pre dlhodobé užívanie?

Podľa spôsobu dávkovania by som určite povedal, že nie. Užívať každý deň 4 tabletky denne mi príde prehnané, výrobca nikde ani neodporúča pravidelné a opakované dávkovanie počas dlhšej doby. Treba zároveň povedať, že dlhodobejšie dávkovanie u iných prípravkov pomáha zvýšiť účinnosť. Tu by to bola podľa mňa ale ekonomická samovražda.

Čo robiť, ak u mňa nebude Clavin Platinum zaberať podľa predstáv?

V takom prípade odporúčam vyskúšať konkurenčný prípravok, nič iné vám príliš nepomôže. U niekoho Clavin Platinum zaberá lepšie, u niekoho iného nie, ide o prírodný prípravok, takže nikto nemôže garantovať 100 % úspešnosť. Ja sám poznám viacero iných značiek, ktorú sú oveľa lepšie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Clavin Platinum Skúsenosti Clavin bol vždy synonymom pre podporu mužskej erekcie, prakticky odkedy prišiel na náš trh. Jeho predaj sprevádzala pomerne masívna kampaň, bol dostupný aj v lekárňach, muži ho kupovali vo veľkom a užívali. Konkurencia však v tejto oblasti nespala na vavrínoch a tak to vyzerá tak, že úspech je už len minulosťou.

Dokazujú to hodnotenia viacerých mužov v internetových diskusiách a fórach. Vplyv tabliet Clavin Platinum na erekciu samozrejme v určitom meradle je, ale nejedná sa až o tak pozitívny vplyv, ako sa to snaží výrobca prezentovať. Kritizovaná je aj pomerne vysoká cena, čo je podľa mňa naozaj oprávnená kritika.

Viacero mužov dokonca priamo porovnáva Clavin Platinum s jeho priamu konkurenciou a to sú tabletky Stoporex Klasik, prípadne Stoporex Prolong. Pravda je, že väčšina porovnaní je v neprospech značky Clavin a napovedajú o tom viaceré recenzie.

PODOZRIVÉ HODNOTENIA SI NEVŠÍMAJTE

Počas svojho zisťovania skúseností iných mužov som narazil aj na niektoré príliš pozitívne a teda pozitívne hodnotenia. Ide najmä o známe porovnávacie portály typu Heureka a podobne. Podľa mňa dané hodnotenia nie sú objektívne a radím si ich nevšímať.

Vlastná skúsenosť

Clavin Platinum Vlastná skúsenosť Ako som vravel už na úvod, v minulosti som značku Clavin skúšal a pri teste tabliet Platinum som tak trocha vstupoval už do známeho prostredia. Mal som pomerne vysoké očakávania, veď zloženie je naozaj veľmi zaujímavé a dáva prísľub serióznych účinkov.

Treba však povedať, že moje skúsenosti s účinnosťou tabliet sú veľmi podobné, ako v prípade mnohých mužov a ich skúseností popísaných vyššie. Clavin Platinum skrátka nie je až tak kvalitný, ako to tvrdí o ňom reklama alebo príbalový leták. Určité účinky tu sú, to nepopieram, ale podľa mňa nie sú dostatočné.

Pozitívne ale hodnotím samotný proces nákupu, najmä vďaka rýchlemu a pohodlnému objednaniu cez lekáreň Lieky24. Tam je dokonca cena nižšia, ako pri kúpe od oficiálneho distribútora, čo je podľa mňa neuveriteľná anomália. Tam však moje dobré skúsenosti končia, Clavin Platinum skrátka nie je tak dobrý, ako by mal za danú cenu byť.

Výsledok vlastného testovania

Clavin Platinum Výsledok vlastného testovania Moje konečné hodnotenie pre Clavin Platinum je teda skôr negatívne. Napriek tomu, že podľa zloženia by mali tabletky jasne prevalcovať väčšinu konkurencie, nie je tomu tak a žiť zo zašlej slávy sa nedá naveky. Muži čakajú výsledky a tie príliš neprichádzajú.

  • Clavin Platinum si odo mňa vyslúžil len trojku, čo je priemer

Myslím, že toto hodnotenie dokonale vystihuje problémy, ktoré sú s verziou Platinum spojené. Určité pozitívne účinky na erekciu sa naozaj dostavia, pri dávkovaní 4 tabliet naraz by sa to aj čakalo. Miera úspešnosti týchto účinkov je ale príliš nízka a rozhodne nezodpovedá potenciálu a najmä cene.

Práve výška investície je druhé veľké negatívum popri slabších účinkom v určitých oblastiach sexuálneho zdravia. Investovať 10 € za jeden deň užívania je už na hranici ceny za lieky so syntetickými liečivými látkami a je to príliš moc. Výsledný efekt nie je vôbec adekvátny takejto sume a preto nemôže Clavin Platinum ani získať lepšiu známku, ako je priemer.

Zhodnotenie

Clavin Platinum Zhodnotenie Moje záverečné hodnotenie bude teda pozitívno-negatívne. Clavin je sama o sebe známa značka, ktorá svojou silou dodnes priťahuje mnohých mužov. To, že v určitej forme naozaj funguje, pochopiteľne nepopieram. Na trhu však už existujú oveľa lepšie prípravky a to aj od Clavin Platinum.

Pozitívom je, že tabletky sú prírodného charakteru a pri ich užívaní sa nevyskytujú žiadne nežiaduce a negatívne účinky. Negatívom ale je, že ich účinnosť akoby ustrnula v minulosti a ani nová verzia Platinum nie je tak výkonná, ako som od nej ja očakával. Nie som však sám, rovnako to vidia viacerí muži.

Na prípravky tohto typu ale netreba zanevrieť, nakoľko:

  • ich čisto prírodné zloženie je pre telo prirodzené a na erekciu veľmi dobré
  • dostupnosť aj bez lekárskeho predpisu je jasné pozitívum pre každého muža
  • pri dlhodobom užívaní sú tabletky pozoruhodne účinné, nie však Clavin Platinum
  • viacero iných značiek ponúka nepomerne lepšie výsledky

Pokiaľ očakávate, že vám budem kúpu tabliet Clavin Platinum nejako vehementne odporúčať, tu vás asi sklamem. Pre mňa je totiž podstatné, aby ste sa nesklamali vy v ich účinnosti a po mojom otestovaní si dovolím tvrdiť, že aj keď prípravok účinkuje, v pomere ceny a kvality sa neoplatí kupovať. Nebudem vám kúpu ale ani zakazovať, možno u vás bude fungovať viac.

Určite však odporúčam siahnuť po konkurenčných značkách, kde je pomer ceny a kvality lepší, ale zároveň je ich možné užívať dlhodobo a tam sa už účinnosť prejaví oveľa viditeľnejšie. Mne osobne sa osvedčili najviac značky Stoporex.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.93

15 Hodnotení

ahojte, mate niekto viac skusenosti s clavin platinum? chcela by som kupit pre muza, ako darcek k narodeninam, aby som ho potesila. samozrejme, nechcem sa ho dotknut, neviete, ci existuje aj nejake darcekove balenie alebo take nieco? a este posledna otazka, ak si to uz niekto objednaval, je mozne objednat si to tak, aby sa o tom muz nedozvedel, ked to k nam kurier prinesie? dakujem za odpovede!

40martuska píše 04 júna 2018 o 21:57

pokiaľ ja viem, darčekové balenie nemajú. samotný clavin je ok, najmä verzia platinum, tá je oveľa lepšia, ako tá základná verzia. ja som clavin užíval, nemal som žiadne problémy s vedľajšími účinkami, všetko šlo ok. potom sa ale moje problémy začali zhoršovať a tak som šiel za lekárom a dnes už mám len lieky na predpis. čo sa týka balenia, to je diskrétne, nič nikto nezistí, ale na toho kuriéra pozor. môže sa stať, že to odovzdá manželovi a hneď bude po prekvapení! to však nemá nič čo robiť s výrobcom, závisí to od kuriéra, ktorý k vám chodí domov

nathanel44 píše 07 júna 2018 o 17:20

dufam, ze ti pomozem, aj ked pisem uz s odstupom casu. ale moze to byt aspon aj pre inych. my sme skusali s partnerom vela roznych produktov a hoci clavin nebol zly, tak posledne mesiace „ficime“ hlavne na ejoyi. maju taku novu verziu ze ejoy long a to pomaha na este vacsiu vydrz. cize urcite odporucame, ma to vylepsene zlozenie a aj super cenu oproti mnohym inym konkurentom. je to znacka, ktora je tu uz dlhsie, tento ejoy long je tu rok a fakt funguje!

blazniva_miusha píše 14 mája 2020 o 13:53

veľa reklamy, vysoká cena (asi pre vzbudenie serióznosti), rozšírenie v lekárňach asi všade možne, ale to je bohužiaľ tak všetko. skúšal som to pár týždňov, minul som vyše sto eur, ale žiadne zázračné zlepšenie sa nekonalo. mňa clavin teda neoslnil, skôr naopak, bol som viac sklamaný. hľadám preto niečo iné, ale poprosím odporúčania už iba na základe osobnej skúsenosti! ďakujem

speedy-gonzales-33 píše 21 mája 2020 o 14:50

ja mozem odporucit ejoy a zerex… pred rokom som ich zacal pouzivat a zatial super. minimum vedlajsich ucinkov, bezproblemove davkovanie, staci pol hodku predtym si dat jednu davku a ucinok pride na sto percent. staci uzivat aj obcas, netreba kazdy den. za mna najlepsia volba na trhu za posledny rok!

dzundzilak píše 26 mája 2020 o 09:58

Pridať komentár