Čo pomáha na predĺženie pohlavného styku, ejakulácie a predčasný výron semena

Čo pomáha na predĺženie pohlavného styku, ejakulácie a predčasný výron semena

Predčasný výron semena, príliš krátky pohlavný styk a príliš rýchla ejakulácia sú problémy, ktoré môžu začínať len veľmi nebadane. To je aj dôvod, prečo má mnoho mužov tendenciu ich podceniť, pričom obvykle sú tieto typy ťažkostí v úzadí oproti známejším problémom s erekciou. To ale neznamená, že by ste ich mali podceniť či ignorovať.

Práve naopak, aj na základe vlastných skúseností viem, že ak budete riešenie problému len odkladať, nikdy sa stav sám od seba nezlepší, práve naopak, môže sa zhoršovať. Samozrejme, veľa záleží od príčiny, napríklad deformáciu penisu sami nevyriešite.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dobrou správou je, že väčšina bežných prípadov, ktoré súvisia s krátkou dĺžkou pohlavného styku a problematickou ejakuláciou, spadá do kategórie vyššej precitlivenosti penisu na sexuálnu stimuláciu. To v praxi znamená, že je možné stav riešiť priebežne.

Dĺžka pohlavného styku a aké faktory na ňu vplývajú

Dĺžka pohlavného styku a aké faktory na ňu vplývajú Pod pojmom doba pohlavného styku sa myslí časová dĺžka milovania, počas ktorej dokáže muž udržať kvalitnú erekciu a zároveň nepríde k ejakulácii, čiže výronu semena. Obe tieto podmienky sú rovnako dôležité, hoci práve na druhú sa zameriam viac.

  • Pokiaľ ide o prvú podmienku, čiže kvalitnú erekciu, na ňu má vplyv najmä prekrvenie pohlavného údu, ktoré ovplyvňuje nástup, tvrdosť a udržanie erekcie
  • Čo sa týka druhej podmienky, tu sú dôležité hladina testosterónu, citlivosť penisu na dráždenie, pravidelnosť pohlavného styku aj stav svalov panvového dna
  • Na ejakuláciu pôsobia aj vonkajšie vplyvy, najmä stres alebo strach

Podľa štatistík by mala byť priemerná dĺžka pohlavného styku od 6 do 12 minút, ide o čas od vzniku erekcie až po vyvrcholenie spojené s ejakuláciou. Tieto čísla sú však spriemerované, no zároveň platí, že problém s predčasným výronom semena treba riešiť vtedy, ak ejakulujete do 1 či 2 minút od začiatku sexuálnej stimulácie a to príliš často.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Všeobecne na dĺžku pohlavného styku vplývajú najmä:

kvalita a pevnosť prekrvenia pohlavného údu, čím funguje mechanizmus prekrvenia lepšie, tým dlhšie dokážete udržať dostatočne tvrdé stoporenie
hladina testosterónu, ktorý má vplyv na libido, čiže sexuálny apetít, čím je tohto hormónu viac, tým viac ste „nadržanejší“ a rýchlejšie ejakulujete
citlivosť penisu na sexuálne dráždenie, citlivosť žaluďa alebo uzdičky, tu môže veľa spraviť aj spôsob stimulácie penisu, napríklad pri orálnom sexe

PRIRODZENÉ A DOČASNÉ PRÍČINY

V niektorých prípadoch môžu byť krátka doba pohlavného styku a predčasný výron semena spôsobené aj dočasnými a prirodzenými príčinami, ako sú nedostatok sexuálnej skúsenosti alebo dlhšia doba sexuálnej abstinencie. Stav by sa mal postupne zlepšiť.

Tipy a rady, ako predĺžiť pohlavný styk, ejakuláciu a výron semena

Tipy a rady, ako predĺžiť pohlavný styk, ejakuláciu a výron semena Prejdime teraz viac od teórie do praxe, konkrétne k tomu, ako zlepšiť a predĺžiť dobu pohlavného styku a oddialiť ejakuláciu či predčasný výron semena. Existuje na to niekoľko spôsobov, možností a techník, ja odporúčam skúsiť ich čo najviac.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Neskúšajte ich samostatne, lepšie je kombinovanie:

Pravidelný sex alebo masturbácia

Nech už je príčina príliš rýchlej ejakulácie a výronu semena akákoľvek, v prvom rade by ste nemali zanevrieť na pohlavný styk. Naopak, snažte sa ho mať čo najčastejšie, jedine počas neho totiž môžete vyskúšať, čo u vás funguje a ako. Čím častejšie a pravidelnejšie budete mať sex, tým rýchlejšie môžete znižovať citlivosť penisu na dráždenie.

Alternatívou k pohlavnému styku môže byť aj častejšia masturbácia. Tu však treba spraviť jednu zmenu. Kým pri bežnom masturbovaní je cieľom čo najrýchlejšie dosiahnuť orgazmus, ak chcete trénovať na predlžovanie pohlavného styku, musíte to robiť naopak. Masturbáciu tak vždy pred vrcholom prerušte a pokračujte o 10 či 20 sekúnd.

Techniky na zastavenie ejakulácie

Na predĺženie doby do ejakulácie existujú aj viaceré techniky, ktoré môžete precvičovať sami alebo s partnerkou. Prvou je technika štart-stop, ktorá spočíva v pravidelnom prerušovaní masturbácie alebo pohlavného styku a to ešte pred tým, ako budete cítiť, že sa blíži vyvrcholenie. Techniku môžete opakovať aj viac krát po sebe.

Druhou je technika stlačenia špičky penisu tesne pred ejakuláciou. V tomto prípade môžete vy sami, prípadne vaša partnerka, stlačiť špičku penisu palcom a ukazovákom vždy v momente, keď už budete cítiť, že sa blíži vyvrcholenie. Stlačenie by malo trvať po dobu 20 sekúnd, potom si dajte pauzu ešte na minútu a môžete pokračovať.

Zmena spôsobu pohlavného styku

Ak chcete zvýšiť výdrž a dobu do ejakulácie, musíte tomu prispôsobiť aj pohlavný styk. Voľte polohy, ktoré sú pre penis menej stimulačné, najmä také, kde máte viac kontroly vy a kde prichádza k čo najmenším pohybom. Ide napríklad o misionársku polohu, polohu lyžičiek či polohu jazdkyne. Vyvarujte sa naopak polohe zozadu.

Predohra by mala trvať dlhšie a stimulácia penisu počas nej by mala byť len veľmi mierna a ľahká, to pomôže znížiť citlivosť počas pohlavného styku. Ak je to potrebné, môžete pred pohlavným stykom aj masturbovať a znížiť tak narýchlo libido. Na zníženie citlivosti penisu môže pomôcť aj súlož s plným mechúrom, je to ale individuálne.

Zmena spôsobu dýchania

Veľký vplyv na mieru stúpania sexuálneho vzrušenia, či už ide o jeho intenzitu alebo rýchlosť stúpania vzrušenia, má aj dýchanie. Väčšina ľudí dýcha počas pohlavného styku veľmi rýchlo, nepravidelne, s krátkym nádychom aj výdychom, niektorí dokonca dych zadržiavajú. To je najlepšia cesta, ako urýchliť orgazmus, čo je opak nášho cieľa.

Práve preto sa treba zamerať aj na zmenu spôsobu dýchania, cieľom je celkové upokojenie organizmu, zníženie napätia a predĺženie doby do dosiahnutia maximálneho vzrušenia. Dýchajte pomalšie, hlbšie, hlavne pravidelne, dlhšie sa nadychujte a aj dlhšie vydychujte, takto viete najlepšie spomaliť vzrušenie a znížiť jeho intenzitu.

Eliminácia vonkajších vplyvov

Nemenej dôležité je pôsobiť aj na externé faktory, ktoré vplývajú na koncentráciu, stres, napätie alebo úzkosť u muža počas pohlavného styku. Snažte sa čo najviac eliminovať negatívne a rušivé javy typu hluk, svetlo alebo vôňa, ktoré môžu mať stimulačné účinky. Ak vám príliš hlučné prostredie spôsobuje stres, zmeňte ho.

Problémy s príliš rýchlou ejakuláciou môžu vzniknúť aj v dôsledku konzumácie alkoholu, množstvo je individuálne, treba na to prísť jedine praxou. Rovnako tak fajčenie môže mať stimulačný účinok na nervovú sústavu. Akékoľvek negatívne vplyvy okolia, ktoré vás rušia, by ste mali čo najviac obmedziť, aby ste si vedeli sex užiť naplno.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Posilňovanie svalstva panvového dna

Za kvalitu erekcie aj za lepšiu kontrolu ejakulácie sú zodpovedné aj niektoré svaly panvového dna. V skratke sa označujú ako PC sval, odborný názov je pubococcygeálny sval. Toto svalstvo majú muži aj ženy, pričom jeho posilňovanie sa začalo práve u žien a to za účelom uľahčenia pôrodu. Neskôr sa zistilo, že to má význam aj u mužov.

Tento sval je zodpovedný tiež za kontrolu močenia, no ešte viac ovplyvňuje ejakuláciu a erekciu. Posilňovať by ste ho mali každý deň, cvičenie na to je mimoriadne jednoduché. Stačí si ľahnúť alebo sadnúť, maximálne sa uvoľniť a snažiť sa striedavo zovrieť a uvoľniť sval, ktorým zadržiavate močenie. Opakujte 8 až 10 krát po 3 sériach.

Znecitlivujúce gély a kondómy

Okrem priebežných a dlhodobých zmien môžete skúsiť aj jednorazové pomôcky a produkty s okamžitým efektom na oddialenie ejakulácie a predĺženie doby pohlavného styku. V prvom rade ide o znecitlivujúce kondómy napustené najčastejšie benzokaínom z vnútornej strany, ktorý zníži celkovú citlivosť penisu a teda aj vnímanie jeho dráždenia.

Druhou možnosťou sú špecializované krémy, spreje alebo gély, ktoré fungujú podobne, môžu byť dokonca aj s funkciou 2v1, čiže aj ako lubrikant, na výber máte dokonca aj možnosť viacerých vôní. S gélmi mám tiež väčšinou pozitívnu skúsenosť, no trocha problematická je ich aplikácia, prenos na partnerku a kratšia doba trvania účinku.

Tabletky a kapsuly

Možnosťou, ktorú ja preferujem a ktorá veľmi dobre funguje s viacerými predošlými režimovými opatreniami a zmenami, sú voľne dostupné prípravky na oddialenie ejakulácie v podobe tabliet a kapsúl. Nevravím ale o liekoch na predpis, naopak, ide o prípravky voľne predajné a dostupné, kde nemusíte mať recept a ani ísť za lekárom.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Tieto prípravky obsahujú zmes viacerých bylín a prirodzených látok, ktoré jednak pomáhajú na predĺženie doby erekcie, ale zároveň aj znižujú citlivosť penisu a upokojujú nervový systém, čím oddialia ejakuláciu v dôsledku stresových faktorov. Môžete ich užívať dlhodobo a ja osobne mám s niekoľkými značkami naozaj pozitívnu skúsenosť.

Ako ešte prirodzene zlepšiť a podporiť dĺžku pohlavného styku

Ako ešte prirodzene zlepšiť a podporiť dĺžku pohlavného styku V prvom rade je dôležité neignorovať problém a snažiť sa hľadať riešenie nielen samostatne, ale aj s partnerom. Spoločne viete problémy riešiť efektívnejšie, koniec koncov, predĺženie pohlavného styku je nielen vo vašom záujme, ale aj v záujme partnera. Snažte sa pôsobiť čo najkomplexnejšie a dlhodobejšie, nevzdávajte to po pár dňoch.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu je 5 zásad, ktorých som sa držal pri riešení aj ja sám:

sex treba mať čo najčastejšie a pravidelne, mnoho párov sa snaží problému vyhýbať a majú spolu styk menej často, to je však presne to, čo vám škodí
spomínané opatrenia, zmeny a techniky aplikujte postupne, pridávajte ďalšie a ďalšie, snažte sa ich skombinovať a z praxe sledujte tie najúčinnejšie
nerobte si z príliš rýchlej ejakulácie až zbytočne veľký problém, áno, riešiť ju treba, ale neriešte ju 24 hodín denne, tým si skôr privodíte viac stresu
nebojte sa skúsiť aj niečo, čo ste doteraz považovali za tabu, napríklad podporné prípravky, nie sú určené iba pre „starcov“, pomôžu aj mladším
ak sa stav dlhšie nezlepšuje, napríklad viac mesiacov po sebe, je možné, že na príčine je problém s anatomickou deformáciou penisu, zápalom alebo iný dôvod, ktorého riešenie by malo patriť do rúk lekára, vtedy ho navštívte

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ktorá kombinuje jednoduchosť, efektívnosť a minimum komplikácií alebo vedľajších účinkov, sú špeciálne prípravky v podobe tabliet alebo kapsúl so zameraním práve na problém príliš rýchlej ejakulácie. Nevravím však o liekoch na predpis.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Naopak, ide o podporné prípravky dostupné mužom voľne:
[/list]

  • Tabletky a kapsuly sú založené na normalizácii libida a sexuálnej túžby, uvoľnení nervového systému, znížení citlivosti penisu a predĺžení doby stoporenia

Jedná sa o produkty, ktoré dosahujú spomínané účinky kombináciou látok prirodzeného pôvodu, najmä pokiaľ ide o rastlinné extrakty, bylinné výťažky, rôzne aminokyseliny, stopové prvky, vitamíny či minerály. Sú tu obsiahnuté napríklad Kotvičník zemný, Maca peruánska, L-Arginín, Ázijský ženšen, L-Citrulín, Pestrec mariánsky či Teobromín.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Muži siahajú po týchto prípravkoch čoraz viac a to kvôli:

dostupnosti voľne bez receptu, predpisu a nutnosti lekárskej návštevy a vyšetrenia, to je samozrejme pohodlnejšie, jednoduchšie a rýchlejšie na kúpu
bezproblémovému zloženiu, nie sú tu žiadne syntetické látky s rizikovými vedľajšími a nežiaducimi účinkami, naopak, zloženie je veľmi prirodzené
možnosť dlhodobého dávkovania a to aj kvôli spomínanej skladbe zloženia, tabletky či kapsuly viete užívať aj viac mesiacov a tak zlepšiť ich efekt

Samozrejme, nie všetky značky sú rovnako účinné a majú rovnaké výhody, no pri tých naozaj overených sa môžete spoľahnúť na účinok v rámci ich maximálneho potenciálu. Všímajte si hlavne koncentráciu byliniek znižujúcich citlivosť na dráždenie.

SKÚSTE KOMBINÁCIU MOŽNOSTÍ

Samotné prípravky síce dokážu spraviť veľa, no netreba sa spoliehať iba na ne. Podľa mojej skúsenosti môžem zhodnotiť, že najlepšie je vyskúšať kombináciu viacej možností, či už ide o techniky na predĺženie ejakulácie alebo gély na znecitlivenie penisu.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ja sám som vyskúšal za posledné roky viac druhov a značiek rôznych tabliet a kapsúl, tiež aj rôzne znecitlivujúce gély a ďalšie formy produktov a prípravkov. Pokiaľ ide o tabletky, tu sú rozdiely v kvalite a účinnosti na trhu obrovské, bohužiaľ, väčšina produktov má slabšie výsledky. Našťastie, o svoje skúsenosti sa teraz s vami podelím.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mne osobne najviac pomohol Stoporex Prolong. Stačí si pozrieť viaceré recenzie, hodnotenia a komentáre na internete a je jasné, že ide o dobrú voľbu.

Tu sú moje skúsenosti a recenzie tých najlepších značiek:

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.10

10 Hodnotení