Cviky na oddialenie ejakulácie

Cviky na oddialenie ejakulácie

Trápi vás predčasná alebo príliš rýchla ejakulácia? Jednou z prirodzených možností, ako môžete tento problém zmierniť, je aj špeciálne cvičenie. Cviky na predčasnú ejakuláciu som v minulosti využíval aj ja, nakoľko som mal v tejto oblasti krátkodobé problémy. Našťastie, neboli príliš vážne a aj s pomocou cvičenia som dokázal stav zvládnuť.

Samotné cvičenie však samozrejme nie je jediným spôsobom riešenia problému. Na ejakuláciu majú vplyv aj ďalšie okolnosti a faktory, napríklad aktuálny zdravotný stav močovej a pohlavnej sústavy, keďže zápaly a infekcie tento problém zhoršujú.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Oproti iným poruchám v sexuálnej oblasti však práve predčasná alebo príliš rýchla ejakulácia patrí do tej kategórii problémov, ktoré sa cvičením dajú ovplyvniť. Práve preto sa v tomto článku zameriam na všetky najznámejšie cviky a techniky na oddialenie ejakulácie.

Cviky na oddialenie ejakulácie: čo to je a prečo ich cvičiť

Cviky na oddialenie ejakulácie: čo to je a prečo ich cvičiť Cviky na predčasnú ejakuláciu sú určené na podporu predĺženia erekcie a na zlepšenie kontroly nad orgazmom. Ide o cvičenia týkajúce sa buď priamo penisu, alebo svalstva či precvičovania vzrušivosti tak, aby muž menej intenzívne vnímal sexuálne dráždenie.

  • Cviky na oddialenie ejakulácie slúžia na problémy s príliš rýchlou alebo predčasnou ejakuláciou spôsobenou vysokou vzrušivosťou či nadmerným libidom
  • Môže ísť o cviky určené na penis, prípadne aj na jeho okolie či svaly panvového dna
  • Cieľom cvičenia je v prvom rade zlepšiť odolnosť muža voči sexuálnemu dráždeniu, v druhom rade naučiť ho lepšie kontrolovať svoje vzrušenie

Pokiaľ ide o ejakuláciu, tá je prirodzenou súčasťou sexuálneho vzrušenia. V prípade, že ale príde k ejakulovaniu do 1 či 2 minút od začiatku sexuálnej stimulácie, nejde o úplne zdravý stav. Za príliš rýchlou ejakuláciou môžu byť problémy s uzdičkou, ale napríklad aj niektoré zápaly penisu. Ak ide len o vysokú vzrušivosť, tento stav je možné ešte kontrolovať.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Práve to je úlohou cvikov, ktoré majú zároveň aj ďalšie účinky:

niektoré z nich pomáhajú na lepšie prekrvenie penisu a pôsobia teda nielen na ejakuláciu, ale aj na zlepšenie stoporenia či predĺženie erekcie
rovnako tak sú niektoré cviky, napríklad Kegelove, pozitívne aj na stav svalstva panvového dna, ovplyvňujú teda aj správne fungovanie prostaty
cviky môžete využívať aj pri predohre pred pohlavným stykom a oživiť si tak sex, najmä pokiaľ ide o tie, ktoré sa môžu vykonávať vo dvojici s partnerkou

EJAKULÁCIA ZÁVISÍ AJ OD SEXUÁLNEJ ENERGIE

Ejakulácia a vyvrcholenie sú prirodzenou súčasťou sexu a závisia aj od toho, ako dlho muž nemal pohlavný styk a koľko má v sebe nahromadenej sexuálnej energie. Rovnako tak aj menej skúsení muži môžu mať problém s rýchlou ejakuláciou a nepôjde o nič neprirodzené.

Pre koho sú určené cviky na oddialenie ejakulácie a kedy ich cvičiť

Pre koho sú určené cviky na oddialenie ejakulácie a kedy ich cvičiť Tieto cvičenia sú určené pre všetkých mužov, ktorí majú problém s príliš rýchlou ejakuláciou. Neexistuje obmedzenie ohľadom veku či zdravotného stavu, mnoho cvikov je technicky jednoduchých. Niektoré sú navyše určené pre dvojicu, takže ich možno skúsiť aj s partnerkou.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Cviky na predčasnú ejakuláciu ale ocenia aj tieto skupiny:

muži, ktorí chcú zlepšiť kontrolu nad svojou erekciou a jej dĺžkou, najmä vtedy, ak im erekcia zvykne rýchlo ochabnúť
muži s problémami s únikom moču, niektoré cviky totiž môžu zlepšiť aj kontrolu svalstva zadržiavajúceho močenie
tí muži, ktorí majú problém s prostatou, nakoľko niektoré cviky posilňujú aj svalstvo panvového dna, ktoré vplýva na veľkosť a funkčnosť prostaty

Príklady a postup, ako cvičiť cviky na oddialenie ejakulácie

Príklady a postup, ako cvičiť cviky na oddialenie ejakulácie Ak chcete oddialiť svoju ejakuláciu, nasledujúce cvičenia vám môžu pomôcť. Treba však cvičiť pravidelne, dlhodobo a dbať na technickú správnosť prevedenia jednotlivých cvikov. Niektoré cviky sa budú týkať priamo penisu, iné aj jeho okolia.

Tu sú 3 cviky, ktoré som cvičil a ktoré mi na oddialenie ejakulácie pomohli najviac:

Metóda Masters-Johnson: V polovici 20. storočia sa problémom s predčasnou ejakuláciou venovali aj dvaja vedci, William Masters a Virginia Johnson. Výsledkom ich skúmania je špeciálna technika, ktorú možno aplikovať počas sexuálneho styku a ktorá slúži na zastavenie vyvrcholenia. Techniku môžete skúsiť sami aj s partnerkou.

Hneď, ako pri sexe ucítite, že sa blíži jeho vyvrcholenie, treba stlačiť palcom, ukazovákom a prostredníkom žaluď. Palec pritlačte na hornú stranu žaluďa, zvyšné prsty v oblasti uzdičky. Odporúčam tento cvik opakovať pravidelne a prvé výsledky prídu už po mesiaci.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kegelove cviky: Veľmi známym cvičením sú aj Kegelove cviky. Ide o cviky, ktoré sú určené na posilnenie svalstva panvového dna, konkrétne PC svalu. Tento sval je zodpovedný hneď za viacero úloh, napríklad za zastavenie močenia, udržanie erekcie, stav prostaty a samozrejme aj za možnosť lepšie kontrolovať ejakuláciu.

Cvik sa vykonáva v ľahu alebo v sede. Najskôr uvoľnite celé telo a potom sa zamerajte na stlačenie svalu, ktorý používa aj na zastavenie močenia. Napnite tento sval po dobu 10 sekúnd s nádychom a potom ho uvoľnite s výdychom. Opakujte 8 až 10 krát a to trikrát za deň.

Vývrtka: Posledným cvikom je technika využívaná aj počas tantrických masáží, ktorá sa nazýva aj „vývrtka“. Ide o špeciálny cvik, ktorý slúži na okamžité zastavenie ejakulácie a potlačenie vzrušenia špeciálnym ťahom po celej dĺžke penisu. Najlepšie je, ak tento ťah vykoná partnerka, nie priamo vy.

Tesne pred dosiahnutím orgazmu treba chytiť celou dlaňou penis, ale tak, aby palec smeroval nadol. Potom jedným ťahom nahor a súčasne otočením o 360 stupňov spravte akoby „vývrtku“ a tým pádom príde k okamžitému ochabnutiu vzrušenia.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

 

VÝSLEDKY NEPRÍDU ZO DŇA NA DEŇ

Tieto cviky majú za cieľ pomôcť oddialiť ejakuláciu a podporiť jej zdravý priebeh, nie sú ale všemocné. Na výsledky si budete musieť počkať, niekedy aj týždne či mesiace, rozhodne sa neprejavia zo dňa na deň. V prípade najvážnejších porúch ejakulácie nemusia pomôcť vôbec.

Najčastejšie otázky o cvikoch na oddialenie ejakulácie

Najčastejšie otázky o cvikoch na oddialenie ejakulácie Problémy s príliš rýchlou ejakuláciou trápia mužov čoraz viac a vidno to aj na otázkach či dotazoch na internetových fórach. Pokiaľ ide o cvičenia, veľa mužov je skeptických a práve týmto smerom aj kladú otázky. Aby som obavy rozptýlil, rozhodol som sa na tie najčastejšie dotazy a otázky odpovedať:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako často treba cviky na predčasnú ejakuláciu vykonávať?

Čo najčastejšie, napríklad Kegelove cviky odporúčam cvičiť každý deň. Metódu vývrtky či techniku Masters-Johnson môžete skúšať aj sami pri masturbácii, hoci to možno bude na úvod trocha kostrbaté. Čím častejšie ale budete cviky praktizovať, tým lepšie budú výsledky.

Sú uvedené cviky bezpečné? Nemôže prísť k nejakým zraneniam?

Pokiaľ nebudete cvičiť príliš často a cviky spočívajúce v stlačení či ťahu priamo na penise budú vykonané opatrne, nehrozia zranenia. Uvedené metódy som pravidelne skúšal aj ja a mnohé z nich využívam aj teraz a nemal som s nimi žiaden problém.

Kedy by sa mali dostaviť prvé výsledky cvičenia?

To záleží od toho, v akom stave bola vaša ejakulácia na začiatku cvičenia, ale aj od toho, ako často budete cvičiť. U mňa sa prvé efekty začali objavovať zhruba po mesiaci, pri metóde zvanej vývrtka sú samozrejme účinky okamžité.

Čo robiť, ak sa aj napriek cvičeniu nebude stav ejakulácie zlepšovať?

Spomínané cviky síce môžu pomôcť, ale ani v ich prípade nejde o žiadnu zázračnú paličku alebo všeliek. Sú situácie, napríklad príliš krátka uzdička alebo zápal žaluďa, kedy je aj akákoľvek technika na oddialenie ejakulácie zbytočná. Vtedy treba navštíviť lekára.

Existujú aj nejaké iné spôsoby oddialenia ejakulácie?

Áno, ja sám využívam najčastejšie dva. Prvým je prerušovanie súlože alebo sexuálnej stimulácie v pravidelných intervaloch, druhým spôsobom je masturbácia ešte pred pohlavným stykom, vďaka čomu odbúram značné množstvo nahromadenej sexuálnej energie.

Ako ešte zlepšiť a podporiť zdravú ejakuláciu

Ako ešte zlepšiť a podporiť zdravú ejakuláciu Ejakulácia je prirodzenou súčasťou orgazmu a preto sa nemusíte za každú cenu snažiť ju oddialiť donekonečna. Oveľa dôležitejšie je pôsobiť na zdravý priebeh celého sexuálneho styku a tým podporiť aj zdravú ejakuláciu. Existuje na to viacero spôsobov, ich spoločným cieľom je okrem iného aj podpora zdravého stavu pohlavnej sústavy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mne osobne pomohlo, ak som sa držal nasledovných zásad:

negatívne faktory pôsobiace na ejakuláciu sú stres a nervozita, preto sa aj snažte v tomto ohľade zmeniť svoj životný štýl, u mňa to naozaj výrazne pomohlo
dôležité je tiež podporiť čo najlepšie prekrvenie penisu kvôli predĺženiu erekcie, alkohol, fajčenie, mastné jedlá a presolené jedlá sú najviac problémové faktory
veľmi účinným okamžitým riešením je použitie dvoch kondómov naraz alebo špeciálnych kondómov napustených znecitlivujúcimi látkami
podobne fungujú aj lubrikačné gély na znecitlivenie penisu, tu však existuje riziko, že sa prenesú pri pohlavnom styku aj na partnerku
počas sexu je tiež možné skúsiť niektoré režimové opatrenia, napríklad pred pohlavným aktom môžete skúsiť na uvoľnenie sexuálneho napätia masturbovať, prípadne skúste prerušovanú súlož

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Jednou z možností na oddialenie príliš rýchlej ejakulácie, ktorú som aj ja sám vyskúšal, sú špeciálne prípravky vo forme tabliet určených na perorálne užitie. Nebojte sa, nejde o nejaké lieky so syntetickými látkami, práve naopak.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tieto tabletky majú totiž 100 % prírodné účinné látky:

  • Základom pôsobenia týchto tabliet sú rastlinné extrakty ovplyvňujúce hormonálny systém a normalizujúce libido, ale tiež aj látky zlepšujúce fungovanie nervového systému

Tieto tabletky teda pôsobia v dvoch rovinách. Prvou je podpora správneho libida, druhou zas uvoľnenie nervového systému a lepšie vnímanie sexuálnej stimulácie, čiže aj vzrušenia. Okrem toho niektoré z tabliet obsahujú aj aminokyseliny, ktoré podporujú lepšie prekrvenie penisu a predlžujú tak dĺžku erekcie, čiže tiež odďaľujú ejakuláciu.

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Tabletky sú čoraz viac populárne a to aj pre tieto ich výhody:

ich pôsobenie je prirodzené a bez vážnejších vedľajších účinkov, keďže na rozdiel od liekov neobsahujú chemické a umelé účinné látky
užívanie je možné aj dlhodobo, dokonca to aj odporúčam, u mňa účinky pri pravidelnom dávkovaní stúpali ešte aj po 3. mesiaci užívania
tabletky si viete kúpiť bez predpisu alebo receptu, nakoľko ide o voľne dostupné a voľne predajné prípravky, nemusíte ani navštíviť lekára

Okrem toho, že prípravky si kúpite bez receptu, výhodou je aj ich dostupnosť nielen v lekárni, ale tiež z pohodlia domova. Viacero značiek totiž prevádzkuje aj svoj vlastný eshop, kde si môžete cez internet a online prípravok objednať. Pozor ale na to, aby šlo o serióznu značku, tabletky musia byť registrované na Úrade verejného zdravotníctva.

NEPREKRAČUJTE MAXIMÁLNU DÁVKU

Hoci sú tieto prípravky voľne dostupné a ich účinné látky sú prírodného typu, neznamená to, že ich môžete užívať úplne voľne. Vždy si prečítajte príbalový leták a držte sa odporúčaného dávkovania od výrobcu, pri predávkovaní sa môžu totiž objaviť niektoré vedľajšie účinky.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ja osobne som skúsil viacero tabliet na predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie, vždy som ich kombinoval aj s cvičením a rôznymi opatreniami. Niektoré prípravky zaberali lepšie, iné horšie, dokonca som užíval aj tabletky, ktoré mi nepomohli vôbec. Preto je dôležité, aby ste pozerali nielen na sľuby výrobcu, ale najmä na účinky v praxi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Keďže na trhu je veľké množstvo značiek a laik sa v nich nemusí vždy orientovať, rozhodol som sa zverejniť svoje skúsenosti, aby som vás pri výbere inšpiroval. V tejto tabuľke sú tabletky, ktoré som skúsil a účinkovali u mňa najlepšie:

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie