Elixirman: Afrodiziakum a prémiový prípravok na zlepšenie erekcie? Asi nie

Elixirman skusenosti, ucinky, zlozenie, cena, recenzia

Rôzne produkty prírodného charakteru sú čoraz viac populárne a to aj v takej oblasti, ako je podpora erekcie. Už zopár rokov sa v tejto oblasti objavuje aj značka Elixirman, ktorá sa podľa vlastných tvrdení štylizuje do polohy prémiového produktu vysokej kvality. Malo by ísť o afrodiziakum s unikátnym zložením a kvalitnými ingredienciami.

Poviem úprimne, že som sa tomu na úvod potešil. Naozaj kvalitných produktov s dobrým a zaujímavým zložením nie je nikdy dosť, najmä vtedy, ak sa týkajú oblasti zlepšovania potencie a erekcie. Musím však zároveň povedať, že pri podobne bombastických tvrdeniach som dosť opatrný.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Rozhodol som sa teda, že si prípravok objednám a vyskúšam. Na úvod ma trocha nepríjemne šokovala cena, ktorá bola naozaj extrémne vysoká oproti konkurencii. Nenechal som sa ale odradiť. Či som spravil dobre, sa dočítate v mojej recenzii.

Výrobca a pôvod

Elixirman Výrobca a pôvod Elixirman je prípravok, ktorý nepochádza zo Slovenska, predáva sa vo viacerých krajinách, napríklad aj v susednej Českej republike. Pre každú krajinu je vyhradený jeden oficiálny distribútor, u nás je to spoločnosť Wizzy. Na prvý pohľad je táto spoločnosť trocha neznáma, ale samotnú značku ste už zrejme podľa názvu niekde zaregistrovali.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Výrobca sa pri prezentácii produktu chváli, že nezávadnosť a zloženie produktu boli potvrdené aj certifikátmi z Karlovej Univerzity v Prahe, kde sa robil rozbor pred uvedením na trh. To samozrejme nespochybňujem, ale ako dôkaz o 100 % úspešnosti produktu to netreba brať, ide len o potvrdenie zloženia.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Elixirman Zloženie a účinné látky Práve zloženie je v prípade tabliet s prírodným obsahom najdôležitejším faktorom úspechu. Pokiaľ je nekvalitné z hľadiska obsiahnutých látok alebo ich koncentrácie, prejaví sa to neúspechom pri samotnej účinnosti tabliet. V prípade Elixirmanu je zloženie naozaj unikátne, akurát si nemyslím, že aj kvalitné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Toto sú najdôležitejšie účinné látky, ktoré obsahuje:

Ženšen pravý: Panax ginseng, ako sa odborne nazýva táto ázijská rastlina, nie je určite žiadnou neznámou. Má pozitívne účinky na zníženie stresových faktorov, zvyšuje koncentráciu a pocit energie. Stimulačne pôsobí aj na nervový systém, pomáha pri potlačení únavy a má svoju účinnosť aj pri zlepšení fungovania pohlavnej sústavy.

Kustovnica čínska: Túto rastlinu možno poznáte aj podľa označenia Goji, čo sú vlastne plody Kustovnice. Ide o ovocie, ktoré je bohaté na aminokyseliny, stopové prvky a vitamíny. Prakticky z hľadiska jeho účinnosti na ľudský organizmus sa o ňom nedá povedať nič negatívne. Ako problém však vidím, že extrakt z Kustovnice sa nachádza v tabletkách tohto typu, ja tam nevidím žiadne priame pozitívne účinky na potenciu.

Leskokôrka lesklá: Ide o hubu pochádzajúcu z tradičnej čínskej ľudovej medicíny, ktorú možno budete poznať aj pod označením Reishi. Reishi patrí rozhodne medzi jednu z najstarších húb využívanú v prírodnom lekárske a v tradičnej medicíne. Pôsobí na zlepšenie fungovania kardiovaskulárneho systému, čo je určite pre erekciu prospešné, ale viem si namiesto nej predstaviť aj lepšie látky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Japonský jam: Táto rastlina, ako už hovorí názov, pochádza z Ázie. U nás je pomerne neznáma, avšak vo svojom domovskom regióne je považovaná za veľmi dobré afrodiziakum. Oveľa lepšie však pôsobí na zlepšenie pamäte, zvýšenie koncentrácie, posilnenie organizmu a obnovenie imunity. Z hľadiska erekcie bohužiaľ nevidím u nej až takú výnimočnú účinnosť.

Alpínia lekárska: Za týmto označením sa skrýva vytrvalá tropická rastlina vyskytujúca sa najmä v oblasti Číny, Japonska a Polynézie. Patrí medzi vysoké rastliny dorastajúce až do výšky 150 cm. Rastlina je podobná napríklad známejšiemu Zázvoru a pôsobí napríklad protizápalovo alebo na zlepšenie trávenia. Má ísť o afrodiziakum, ale to by som nepreceňoval.

Šalvia lekárska: Poslednou rastlinou, ktorej extrakt sa v Elixirmane nachádza a tvorí základ účinných látok, je pomerne známa Šalvia lekárska. Obsahuje fytoestrogény, ktoré pôsobia ako ženské hormóny a to je dokonca proti pôvodnému zámeru u tabliet na potenciu, ale aj minerály a vitamíny. Osobne si myslím, že táto rastlina je v prípravku nielen zbytočná, ale podľa toho, čo o fytoestrogénoch viem, dokonca kontraproduktívna.

Vyššie uvedené látky sú v prípravku Elixirman v tomto pomere:

Látka:Množstvo:
Panax ginseng60 mg
Kustovnica čínska45 mg
Leskokôrka lesklá40 mg
Japonský jam30 mg
Alpínia lekárska35 mg
Šalvia lekárska25 mg

CHÝBAJÚCE OSVEDČENÉ LÁTKY

Mňa osobne prekvapila prítomnosť niektorých bylín v prípravkoch, nakoľko sa nejedná o to úplne najlepšie z prírody, čo existuje na potenciu. Niekedy ide dokonca o rastliny a byliny, ktoré podľa mňa na potenciu nemajú žiaden vplyv. Naopak, viacero osvedčených rastlín, napríklad Maca, Tribulus Terrestris či Saw Palmetto, mi tu chýbali.

Dávkovanie a užívanie

Elixirman Dávkovanie a užívanie Ak som najprv zostal v šoku pri cene za tabletky Elixirman, pri dávkovaní a užívaní prišiel ešte väčší šok. Účinnosť jednej tabletky by mala byť až 3 dni, čiže 72 hodín. Znamenalo by to, že stačí užiť jednu tabletku za 3 dní, ale slovenský distribútor hovorí inak.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka sú 2 tablety
  • Český distribútor však tvrdí, že tabletka účinkuje až 72 hodín, takže stačí užiť jednu tabletku za 3 dni
❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja sám som sa rozhodol pri testovaní skúsiť obe možnosti. Najprv som užíval istú dobu jednu tabletku za deň. V tomto prípade som nejaké účinky postrehol, ale boli pomerne slabé. Keď som užíval jednu tabletku za 3 dni, bohužiaľ, účinnosť bola mizivá. Myslím teda, že bližšie k pravde bude tvrdenie, že tabletky treba užívať dlhodobo a každý deň.

Účinky

Elixirman Účinky Poďme sa teraz pozrieť na to úplne najdôležitejšie a to sú účinky tabliet. Deklarované účinky som pri vlastnom testovaní porovnal s praxou a samozrejme, že sa o výsledky podelím v časti o vlastných skúsenostiach. Rozpor medzi tvrdeniami a účinkami však nastáva už pri prvom pohľade na zloženie, kde nastáva problém s niektorými zložkami, ktorý som načrtol vyššie.

Účinky Elixirmanu možno opísať v týchto oblastiach:

Zlepšenie erekcie

Tabletky sľubujú užívateľovi zlepšenie kvality erekcie. Na podporu svojho tvrdenia výrobca tvrdí, že už od roku 2012 si tabletky pravidelne objednáva až 70 % zákazníkov. Lepšia erekcia by mala nastať najmä pomocou uvoľňovania hladkého svalstva a zlepšenia priechodnosti ciev, čo sa prejaví lepším prekrvením penisu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

V tomto ohľade vnímam účinok ako možný, pokiaľ by bolo zloženie kvalitnejšie. Tabletky na prírodnej báze totiž môžu dosiahnuť zlepšenie kvality erekcie práve tým, že obsahujú extrakty rastlín a aminokyseliny, ktoré priamo podporujú zlepšenie prekrvenia penisu. V prípade Elixirmanu to ale nie je až také samozrejmé.

Zvýšenie vitality a libida

Druhým účinkom by malo byť zlepšenie vitality a zvýšenie sexuálneho apetítu, čiže libida. Tento účinok je otázny, nakoľko aj v tomto prípade mi chýbajú v zložení niektoré dôležité látky, ktoré by mohli ovplyvňovať napríklad hormonálnu hladinu testosterónu. Negatívom je, že Elixirman práve obsahuje fytoestrogény, ktoré pôsobia opačne.

Výrobca argumentuje tým, že napríklad Ženšen či Kustovnica čínska majú afrodiziakálne účinky. Osobne to tak ale nevidím a moja vlastná skúsenosť ukazuje, že aspoň u mňa to tak nefungovalo.

Predĺženie erekcie

Už samotné dávkovanie naznačuje, že tabletky by mali zlepšiť dĺžku trvania kvalitnej erekcie a plného stoporenia. Ide o dôležitý aspekt sexuálneho života a musím otvorene povedať, že práve toto ma najviac lákalo pri vyskúšaní značky. Uvedomujem si, že miera tohto účinku môže byť značne individuálna, ale osobne som bol sklamaný z výsledku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Oddialenie ejakulácie

Poslednou oblasťou, kde by malo prísť k zlepšeniu, je predĺženie doby do ejakulácie. Tabletky sa síce nezaraďujú medzi prípravky na to určené, čo potvrdzuje aj výrobca, ale zároveň hovorí, že prípravok môže pomôcť mužom, ktorí trpia predčasnou ejakuláciou. U mňa sa však nič také nepotvrdilo.

LEN NA ZÁKLADE SEXUÁLNEJ STIMULÁCIE

Pripomínam, že podobne ako iné prírodné tabletky, aj Elixirman funguje len na základe sexuálnej stimulácie. Aby sa účinky prejavili, musí prísť k sexuálnemu dráždeniu. Nejedná sa teda o tabletky, ktoré by samé od seba spôsobili erekciu, už vôbec nie po dobu 3 dní.

Nežiaduce účinky

Elixirman Nežiaduce účinky Pokiaľ sa bojíte nežiaducich účinkov, môžem vás v tejto oblasti upokojiť, pri Elixirmane sa žiadne obvykle nevyskytujú. Pokiaľ to nepreženiete s dávkovaním a nemáte napríklad alergiu alebo nie ste precitlivení na niektorú zo zložiek, nemalo by sa stať, aby sa nejaké nežiaduce účinky u vás objavili.

Tabletky obsahujú len prírodné zložky, nie sú tu žiadne umelo vyrábané látky, ktoré sú typické pre prípravky na predpis, kde už negatívne účinky sú prítomné vo väčšej miere. Na úvod môžete individuálne pocítiť tráviace problémy, ale to len do momentu, než si na užívanie zvyknete. V tomto ohľade hodnotím prípravok pozitívne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Balenie a cena

Elixirman Balenie a cena Elixirman sa vyrába v jednej verzii tabliet, čo znamená, že existuje len jeden druh bez nejakej špecializácie. Je to obvyklý postup, ktorý uplatňuje väčšina producentov. Čo sa týka balení, tu máte na výber možnosť na skúšku objednať balenie s 2 tabletkami, pri dlhodobom užívaní sa dá objednať 12 tabliet.

Tu sú všetky veľkostí balení aj s cenami:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Ušetríte:
Elixirman 2214,99 €-
Elixirman 4427,99 €1,99 €
Elixirman 6639,99 €4,98 €
Elixirman 8844,99 €14,97 €
Elixirman 101054,99 €19,96 €
Elixirman 121264,99 €24.95 €

Ako vidíte, najviac sa oplatí najväčšie balenie s 12 tabletkami. Ide opäť o obvyklý postup, ktorý uplatňujú bez výnimky všetci producenti podobných prípravkov. Musím však povedať, že aj pri najväčšom balení vychádza jedna tabletka na viac ako 5 €, čo je nadpriemerne veľa. Táto cena je už dokonca podobná cenám liekov na predpis.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kde kúpiť

Elixirman Kde kúpiť Na kúpu Elixirmanu môžete využiť niekoľko zdrojov a možností. Prvou je kúpa v klasickej kamennej lekárni, ale to moc neodporúčam. Nie je veľa lekární, ktoré by mali v ponuke túto značku, takže sa bude jednať pravdepodobne len o stratu času. Druhou možnosťou je kúpa v internetovej lekárni, ale tu je to podobné.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Treťou možnosťou je osobný odber, ktorý je ale možný len v niektorých mestách. Aktuálne ide o Ružomberok, Piešťany, Prievidzu, Komárno a Banskú Bystricu. Myslím si ale, že vzhľadom na požiadavku anonymity takúto možnosť asi veľa mužov nevyužije.

Poslednou a podľa mňa optimálnou možnosťou je objednanie priamo od výrobcu cez jeho oficiálny eshop. Tu máte záruku aj najlepšej možnej ceny, hoci aj tá je vysoká, ale najmä originality výrobku. Nemôže sa teda stať, že by ste kúpili nejaké generikum alebo sfalšovanú napodobneninu. Je to najbezpečnejšia možnosť a najviac pohodlná.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

VÝROBOK JE OFICIÁLNE REGISTROVANÝ

Elixirman je oficiálne registrovaný ako výživový doplnok a to priamo Úradom verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Môže sa teda u nás legálne predávať a preto odporúčam využiť len legálnu cestu, ideálne priamo od oficiálneho distribútora.

Online objednávka, doprava a doručenie

Elixirman Online objednávka, doprava a doručenie Práve poslednú možnosť, teda objednávku priamo od oficiálneho distribútora, si popíšeme vyššie. Tento spôsob využívam v zásade pri každom prípravku, kde je to možné. Postup sa príliš nelíši od nákupu v známych eshopoch:

  • Na úvod si vyberiete veľkosť balenia, čiže od 2 do 12 tabliet
  • Následne vyplníte osobné údaje vrátane adresy dodania
  • Môžete použiť aj zľavnený kupón, pri dlhodobom objednávaní
  • Potvrdíte dopravu a objednávku odošlete

Distribútor zasiela Elixirman buď cez Slovenskú poštu, alebo máte možnosť požiadať aj o zaslanie prostredníctvom kuriéra. Prvá možnosť je lacnejšia, prvou triedou stojí doručenie cez poštu len 2,99 €. Pri doručení prostredníctvom kuriéra je poplatok za dopravu 7,99 €, čo je najmä pri malom balení vysoká položka.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Hoci sa to na oficiálnej stránke výrobcu nepíše, čo je mínus, za zásielku sa platí až pri jej prevzatí. V prípade, že by ste objednávali v Českej republike, tam je možné zaplatiť aj vopred, u nás som takúto možnosť nenašiel. Ja sám som si objednal tabletky na dobierku a platil teda pri ich doručení.

Diskrétne doručenie DISKRÉTNOSŤ NA PRVOM MIESTE

Prípravok vám príde v neoznačenej obálke v diskrétnom balení. Je možnosť zaslať zásielku dokonca tak, že vám do schránky nepríde žiadne oznámenie o uložení balíka, vy obdržíte cez SMS číslo zásielky a pôjdete si vyzdvihnúť prípravok priamo na poštu.

Najčastejšie otázky

Elixirman Najčastejšie otázky Poďme sa posunúť teraz od technických a nezáživných informácií k tomu, čo vás zaujíma najviac. Aby som vedel, čo vás najviac zaujíma, prešiel som internetové fóra a diskusie, kde som hľadal najčastejšie otázky. Teraz na tomto mieste som ich zhromaždil a pripájam k nim aj vlastné odpovede:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Skutočne trvá erekcia až 3 dni?

Táto otázka zrejme napadla asi každého muža, ktorý o prípravku počul. Nie, tri dni vkuse erekcia určite netrvá. Výrobca to myslel tak, že účinnosť na erekciu môže byť tri dni, ale ani toto v praxi neplatí. Moja skúsenosť vraví, že účinok je možné vidieť len v deň, kedy tabletku užijete, ale nejedná sa o nič ohromujúce.

Je možné skombinovať Elixirman s alkoholom?

Výrobca hovorí, že áno a v tejto súvislosti hovorí o výhode oproti konkurencii. Tu mám radikálne iný názor, nakoľko osobne by som neodporúčal kombinovať akékoľvek tabletky na podporu erekcie s alkoholom kvôli protichodným účinkom. Načo brať podporu erekcie, keď ju zabíjate pitím alkoholu?

Sú nejaké kontraindikácie k užívaniu prípravku?

Áno, najmä dve situácie. Prvou je, že máte alergiu na niektorú zo zložiek tohto prípravku. V takom prípade odporúčam obzrieť sa po inej značke, kde sa alergia nebude vyskytovať. Druhou kontraindikáciou je, že musíte používať kardiostimulátor. Dôrazne upozorňujem, že vtedy by ste ani Elixirman, ani iné podobné prípravky, určite užívať nemali.

Dokedy mi od objednávky prídu tabletky domov?

Slovenský distribútor hovorí, že tabletky sú vždy skladom, čo by malo znamenať bezproblémové doručenie. Ak si zvolíte doručenie kuriérom, môžete mať tabletky doma už na druhý pracovný deň. Ja sám som si cez kuriéra prípravok neobjednával, ale s rýchlosťou doručenia som nemal žiaden problém.

Je nutné dlhodobé užívanie?

Obávam sa, že áno aj nie. Áno, ak chcete vidieť dlhodobé výsledky, pretože po skončení užívania účinnosť veľmi rýchlo klesá. Na druhú stranu, podľa mojich vlastných skúseností, ani dlhodobé užívanie Elixirmanu neprinesie ohromujúci efekt v zlepšení potencie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Elixirman Skúsenosti Prejdime teraz k skúsenostiam, ktoré s užívaním Elixirmanu majú iní muži. Pri hľadaní referencií som narazil na zaujímavý úkaz a ním boli prehnane optimistické hodnotenia, dokonca až podozrivo pozitívne. Podľa mňa šlo o reklamné recenzie, ktoré nezodpovedali realite a boli značne nadhodnotené.

Triezve a reálne recenzie sa bohužiaľ o tabletkách nevyjadrovali vôbec pozitívne. Mužom vadila najmä nižšia miera účinkov, čo je podľa mňa dané aj nekvalitným zložením. Veľké negatívum je pre užívateľov najmä cena. Tu treba objektívne povedať, že niečo podobné vytýkam Elixirmanu aj ja.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pochopiteľne, ide o tabletky prírodného charakteru, ktoré nemôžu účinkovať takpovediac na počkanie. Nejedná sa o žiaden liek na erektilnú dysfunkciu, nič také ale ani výrobca netvrdí. Ako však ukazuje prax iných mužov, aj to, čo sa o účinkoch tvrdí, príliš v praxi neplatí. Muži hodnotia veľmi negatívne veľký nepomer ceny a výsledkov. Úprimne, nečudujem sa im.

POZOR NA FALOŠNÉ RECENZIE

Pri hľadaní skúseností na internete som narazil aj na falošné recenzie, najmä na jednom z najznámejších porovnávacích portálov u nás. Tieto recenzie som nebral do úvahy, nakoľko boli evidentne prehnane pozitívne a nepripúšťali žiadne mínusy. Nevšímajte si ich ani vy.

Vlastná skúsenosť

Elixirman Vlastná skúsenosť Aká je moja skúsenosť? Na úvod boli očakávania, cena vzbudzovala rešpekt, zloženie samotného prípravku bohužiaľ už nie. Napriek tomu som si objednal úvodné balenie a po ňom ešte dve, chcel som dať Elixirmanu šancu, nakoľko ja sám vždy tvrdím, že na prejavenie sa účinkov treba dlhší čas.

Bohužiaľ, nič svetoborné sa nekonalo a Elixirman sa v realite neprejavil tak, ako to o ňom hovorili propagované účinky. Pozitívne je, že žiadne negatívne a nežiaduce sa neobjavili, problém však je, že tie žiaduce zostali len na príbalovom letáku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri dlhodobom a pravidelnom užívaní sa nejaká účinnosť, najmä v oblasti zlepšenia erekcie prejaví. Čo sa ale týka napríklad libida, tam som účinky príliš nepociťoval. Cítil som sa o niečo viac vitálnejší, ale zvýšenie sexuálneho apetítu sa u mňa nedostavilo. Moja vlastná skúsenosť teda bola skôr sklamaním.

Výsledok vlastného testovania

Elixirman Výsledok vlastného testovania Aké je moje záverečné ohodnotenie na konci užívania? Bohužiaľ, bude negatívne. Počas dlhých rokov, čo sa venujem téme potencie a sexuálneho života, som sa stretol s veľkým množstvom prípravkov. Nehovorím, že sa nenašli aj horšie, ale už len samotný fakt, že musím skĺznuť k tomuto konštatovaniu, o niečom hovorí.

  • Elixirman odo mňa dostane bohužiaľ až známku 4-, aj to len s odretými ušami

Možno sa vám zdá toto hodnotenie príliš prísne, veď nejaké účinky som videl. Áno, videl, ale treba to vždy brať v kontexte. Jediné, čo som pocítil, bola možno o niečo lepšia erekcia, najmä kvalita stoporenia. Tam ale vplyv tabletiek končil a to je jednoducho príliš málo na takto drahý prípravok.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Očakávania, ktoré sú vzbudené tvrdeniami o účinkoch a aj o ich trvaní, sa musia nutne zraziť s realitou. Cena je veľké, veľmi veľké mínus. Z hľadiska objednávky a dopravy nemám žiaden problém, tam to fungovalo v poriadku. Na trhu sú ale oveľa lepšie konkurenčné značky, takže nemôžem Elixirman odporučiť.

Zhodnotenie

Elixirman Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie nebude teda vôbec pozitívne. Iné ale ani byť bohužiaľ nemôže, nie som naozaj jediný, čo nemá uspokojivé výsledky s užívaním Elixirmanu. Samotné zloženie a príliš sebavedomé vyhlásenia už samé o sebe boli pre mňa na úvod podozrivé a potvrdilo sa, čoho som sa obával.

Negatívum je rozhodne aj príliš vysoká cena, ktorá určite nezodpovedá realite. Rád by som priplatil za kvalitný produkt, ktorý by dodržal všetky sľuby dané výrobcom v príbalovom letáku. Elixirman ale takýto produkt určite nie je.

Tento typ tabliet by som ale ako celok nezavrhoval. Majú totiž viacero výhod:

  • prírodné zloženie so správnym mixom môže byť pre potenciu účinné
  • práve vďaka takémuto zloženiu nehrozia nežiaduce účinky
  • objednávka online je pohodlná, takýto spôsob je dobrý nápad
  • pozitívne hodnotím aj možnosť dlhodobého užívania

Kategória voľne predajných tabliet na zlepšenie potencie a erekcie však ponúka oveľa kvalitnejšie a lepšie produkty, ako je Elixirman. Iné prípravky sú aj lacnejšie a ponúkajú oveľa viac, taká je objektívna skutočnosť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ teda chcete skúsiť niečo podobné, ale s lepšími účinkami, dávam vám do pozornosti značku Stoporex. Ide tie o voľne dostupné tabletky bez predpisu, ktoré ale majú kvalitnejšie zloženie a nepomerne lepšiu účinnosť. Tie môžem ja sám na základe mojich vlastných skúseností plne odporučiť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.78

9 Hodnotení