Erectan: Recenzia na tabletky, ktoré ponúkajú veľa účinkov. Aká je realita?

Erectan recenzia + zlozenie, ucinky, cena a kde kupit

Jednou z pomerne známych značiek prípravkov špeciálne určených pre mužov je aj značka Erectan. Oproti mnohým konkurenčným prípravkom podobného typu sa snaží odlíšiť najmä kvalitnejším zložením a to tak s ohľadom na silu ako aj koncentráciu jednotlivých účinných látok. Toľko teda hovorí teória.

Ja som sa rozhodol tabletky Erectan otestovať v praxi, aby som sa o účinkoch presvedčil sám na vlastnej koži. Hneď na úvod musím povedať, že ma prekvapila šírka sortimentu, nakoľko v minulosti som poznal túto značku len ako výrobcu jedného typu tabliet.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dnes má v ponuke značka hneď tri typy tabliet určených na podporu sexuálneho života a to Erectan 400 mg, Erectan Forte a Erectan ManLONG. Prvé dva sú určené na jednorazové užitie, posledný typ je určený na dlhodobé užívanie. Teraz sa pozrieme, ako fungujú.

Výrobca a pôvod

Erectan Výrobca a pôvod Za značkou Erectan je česká spoločnosť Herbo Medica s.r.o., ktorá ho distribuuje aj priamo u nás a to prostredníctvom vlastného eshopu. To nemusí ale znamenať vôbec nič negatívne, na požiadanie môže byť prípravok dostupný aj v lekárni. Samotný produkt je u nás registrovaný riadne ako výživový doplnok a to na Úrade verejného zdravotníctva.

Pozerať však len na rôzne certifikáty či všelijaké potvrdenia nemusí byť vždy tá najlepšia cesta. Na trhu je veľké množstvo prípravkov, ktoré disponujú podobnými potvrdeniami, no ich účinky sú v praxi pod priemerom. To, či sa jedná aj o prípad Erectanu, alebo naozaj má pravdu reklama, ktorú som zachytil, vám prezradím neskôr v recenzii.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Erectan Zloženie a účinné látky Zloženie tabliet Erectan je už na prvý pohľad najsilnejšou stránkou a zbraňou výrobcu. Značka si na zložení dala záležať a napríklad veľmi častá zložka, aminokyselina L-Arginín, je v tabletkách zastúpená v účinnejšej forme a to ako L-Arginín alfa-ketoglukarát. Poďme sa však pozrieť na tabletky Erectan z pohľadu zloženia komplexnejšie.

Tu sú látky, ktoré sú zastúpené v tabletkách Erectan:

Tribulus Terrestris: Kotvičník zemný je pomerne častou súčasťou tabliet určených na podporu erekcie a potencie. Táto ázijská rastlina je známa pre svoje podporné účinky na vitalitu a to vrátane tej sexuálnej. V prípravkoch pre mužov sa využíva najmä ako stimulant libida a pre zvýšenie sexuálnej výkonnosti, nakoľko ovplyvňuje hladinu testosterónu.

Ženšen: Ženšen je známy aj ako Všehoj ázijský a aj v tomto prípade ide o známu rastlinu využívanú v tradičnej ľudovej medicíne. Ide o známy stimulačný prostriedok na centrálny nervový systém, vďaka čomu tlmí únavu a zvyšuje pocit energie. Pomáha tiež na libido a na zlepšenie prekrvenia pohlavnej sústavy, čo zlepšuje u mužov erekciu a aj celkovo potenciu.

Škoricovník čínsky: Táto rastlina pochádza zo Srí Lanky, no pestuje sa aj v iných krajinách. V liečiteľstve sa používa ako afrodiziakum, najmä sa zmiešava s vanilkou, mandľami a Ženšenom. Má tiež antivírusový a antibakteriálny účinok, čiže podporuje aj imunitu. V Erectane sa ale pochopiteľne nachádza najmä pre svoj pozitívny vplyv na libido.

Maca: Žeruchu peruánsku asi príliš predstavovať netreba, aj ona je častou a pravidelnou súčasťou tabliet a prípravkov na podporu potencie či libida. Je to najmä z dôvodu jej pozitívnych afrodiziakálnych účinkov, ktoré boli známe už od staroveku. Rastlina pochádza z Peru a Bolívie, kde sa dodnes jej koreň konzumuje pre zlepšenie sexuálneho apetítu.

Ginko biloba: Tento strom je považovaný v ázijskej kultúre za posvätný a to najmä vďaka svojim širokým účinkom. Extrakt z neho sa nachádza aj v Erectane a to pre povzbudzujúce účinky na krvný obeh a proti únave. Vďaka tomu, že zabraňuje vzniku krvných zrazenín a pomáha s krvným tlakom, je výborný pomocník pre lepšie prekrvenie penisu.

Zinok, meď a selén: Minerály sú dôležitou súčasťou zloženia tabliet Erectan. Zinok povzbudzuje u mužov testosterón a libido, ale napríklad aj podporuje plodnosť. Meď pomáha na lepšie prekrvenie pohlavného systému a znižuje aj únavu. Selén je dôležitý antioxidant, pričom môže podporovať aj sexuálnu potenciu a ovplyvňuje aj kardiovaskulárny systém.

Vitamín E: Vitamín E sa tiež nachádza v zložení Erectanu. Pre ľudský organizmus má zmysel najmä z hľadiska antioxidačných účinkov, znižuje únavu a najmä zvyšuje fyzickú a tiež sexuálnu výkonnosť. Nakoľko pomáha aj rozšíreniu ciev a zabraňuje zrážanlivosti krvi, jeho dostatočná prítomnosť môže pomôcť lepšie prekrviť aj pohlavný systém.

L-Arginín: Žiadnou novinkou nie je pri tabletkách na podporu erekcie a potencie prítomnosť aminokyseliny L-Arginín v ich zložení. Erectan tiež obsahuje túto dôležitú aminokyselinu vplývajúcu na tvorbu oxidu dusnatého, ktorý priamo vplýva na uvoľnenie svaloviny ciev vyživujúcich penis. Následkom práve tejto látky môže prísť k lepšiemu prekrveniu a erekcii.

L-Citrulín: Veľmi často sa spolu s L-Arginínom zvykne v tabletkách nachádzať aj L-Citrulín a tak je tomu aj v Erectane. Táto aminokyselina podporuje tiež lepšiu potenciu a erekciu a to z dôvodu, že sa v našom tele mení na L-Arginín a podporuje tak jeho účinky. Vďaka tejto látke teda tiež prichádza k rozšíreniu ciev a k lepšiemu prekrveniu penisu.

L-Ornitín: Na rozdiel od vyššie spomínaných dvoch aminokyselín, v prípade L-Ornitínu platí, že sa až tak často v prípravkoch typu Erectan neobjavuje. Oveľa viac ho využívajú športovci a to kvôli podpore energie. Na zvýšenie vitality, vrátane tej sexuálnej, ale určite nejaký vplyv má. Pomáha aj zvýšeniu sexuálneho apetítu.

L-Lyzín: Na zlepšenie prekrvenia pohlavnej sústavy a celkovo na zlepšenie stavu kardiovaskulárneho systému sa v mnohých prípravkoch využíva aj aminokyselina L-Lyzín. Tá pomáha aj na obnovu zdravého fungovania ciev a práve z tohto dôvodu sa nachádza v Erectane. To, či má naozaj taký účinok, si ale ukážeme pri popise skúseností.

Vyššie uvádzané účinné látky sa nenachádzajú každom z typov Erectanu. Nasledujúca tabuľka vám ukáže, kde sa ktorá látka nachádza:

Látka:Erectan forteErectan ManLONGErectan 400mg
Tribulus Terrestris100 mg220 mg-
Ženšen-45 mg-
Maca100 mg--
L-arginín45 mg-133 mg
L-ornitín30 mg-89 mg
Vitamín E30 mg--
L-arginín base24 mg-71 mg
L-citrulín24 mg-71 mg
L-lyzín HCI12 mg-36 mg
Ginkgo biloba-20 mg-
Zinok-4 mg-
Meď-0.26 mg-
Selén-0.02mg-

KVALITNEJŠIE AMINOKYSELINY?

Ako som spomenul už aj v úvode, v prípade aminokyselín L-Arginín a aj L-Ornitín obsahujú tabletky Erectan ich vylepšené verzie, kde sa nachádza okrem arginínov aj alfa-ketoglutarát. Otázne však je, či sa nejaké lepšie účinky prejavia aj priamo počas sexuálneho aktu.

Dávkovanie a užívanie

Erectan Dávkovanie a užívanie Užívanie Erectanu závisí od toho, aké problémy s erekciou či potenciou máte a tiež od toho, ktorý z typov prípravku si vyberiete. V zásade platí, že najlepšie je pravidelné užívanie, čo ja sám aj odporúčam a to na základe vlastnej skúsenosti. Nástup účinku je ale postupný.

  • 1 – 2 tablety = jednorazová dávka. Pri Erectane 400 mg a Erectane Forte sa odporúča užitie 60 minút pred stykom, maximálna denná dávka sú 4 tabletky
  • Ak budete užívať Erectan ManLONG, maximálna denná dávka sú 2 tabletky, ktoré sa majú užiť vždy ráno a nalačno. Odporúčaná doba užívania sú 2 mesiace

Nakoľko Erectan nepatrí medzi lieky, ale medzi výživové doplnky, pre dosiahnutie žiadaných výsledkov je treba rátať s dlhodobejším dávkovaním v každom prípade. Keďže prípravok je rastlinného charakteru, u každého muža môže byť intenzita účinkov a ich doba odlišná a to je práve kameň úrazu, na ktorý upozorním už čoskoro.

Účinky

Erectan Účinky Poďme sa pozrieť na to, aké účinky tabletky Erectan ponúkajú. V prvom rade treba myslieť na to, že ich hlavným cieľom je zlepšenie sexuálneho zdravia a kvality sexuálneho života. Podľa toho, aké majú zloženie, je možné v určitej forme toto zlepšenie dosiahnuť, ale kým Erectan 400 mg a Erectan Forte na to idú jednorazovo, Erectan ManLONG dlhodobejšie.

Otázkou však je, čo ponúkajú naozaj v praxi. Tu sú tie najviac spomínané účinky:

Zlepšenie kvality erekcie

Vďaka obsahu viacerých druhov aminokyselín môže Erectan určite ašpirovať na zvýšenie kvality erekcie, najmä jej tvrdosti. Problémom ale je, že tento účinok sa nedostavuje u každého muža tak, ako by si zloženie prípravku žiadalo. Niektorým mužom sa stoporenie začalo zlepšovať až po troch týždňoch a aj to len veľmi mierne.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Predĺženie erekcie

Dlhšie trvajúc erekcia by mala byť ďalším účinkom, minimálne podľa zloženia. Tu môžu zaúčinkovať nielen aminokyseliny, ale aj extrakty rastlín zvyšujúcich libido a zlepšujúcich celkové prekrvenie pohlavného údu. V tomto ohľade je účinnosť o niečo lepšia, ale aj tu platí, že nestabilita vplyvu je veľké mínus, podobne, ako aj dlhší nástup účinku.

Zvýšenie potencie a plodnosti

Na potenciu a plodnosť môžu maž tabletky Erectan tiež určitý vplyv a to najmä kvôli obsahu Tribulusu, ale aj iných extraktov a najmä viacerých minerálov pozitívne ovplyvňujúcich spermatogenézu. V tomto ohľade ja sám nemám ako príliš v praxi účinnosť overiť, ale myslím, že v tomto ohľade bude účinnosť na štandardnej úrovni.

Zvýšenie testosterónu a chuti na sex

To, čo môžu muži pociťovať pri Erectane o niečo výraznejšie, ako predošlé spomínané vplyvy, je zvýšenie libida. Vďaka obsahu Macy a ďalších stimulantov testosterónu je možné očakávať zvýšenie sexuálneho apetítu, čo potvrdzujú aj iní užívatelia. Problém je však aj tu, najmä s tým, že je potrebné naozaj dlhodobé užívanie, aby bol vplyv viditeľnejší.

VYŠŠIA ÚČINNOSŤ CEZ VYŠŠIE DÁVKOVANIE?

Viaceré internetové fóra a diskusie sa zaoberajú prírodnými tabletkami z pohľadu súvisu medzi dávkovaním a účinnosťou. Zachytil som dokonca prípady, že muži niekoľko násobne prekračovali maximálnu dennú dávku v snahe zlepšiť účinnosť. Pred týmto určite varujem!

Nežiaduce účinky

Erectan Nežiaduce účinky Jednou z veľkých výhod pri tabletkách s rastlinným a bylinným obsahom je, že s nimi nebývajú spojené žiadne vážnejšie nežiaduce alebo vedľajšie účinky. Naopak, pri syntetických prípravkoch je možné očakávať negatívne javy typu začervenanie pokožky a podobne.

V prípade Erectanu takéto niečo nehrozí, aj keď treba povedať, že niektorí muži sa sťažujú na bolesti hlavy a tráviace problémy. Ja som niečo podobné cítil len prvé dva či tri dni, ale nešlo o nič neznesiteľné. Každopádne, užíval som už aj lepšie prípravky, ale v zásade s týmto problém Erectan nemá.

Balenie a cena

Erectan Balenie a cena Každý z typov tabliet Erectan má inú veľkosť balenia a inú cenu. Je to v dôsledku toho, že kým Erectan 400 mg aj Erectan Forte sú určené na jednorazové užitie priamo pred pohlavným stykom, Erectan ManLONG sa užíva dlhodobo a v inom dávkovaní. To so sebou prináša iné potreby na samotné užívanie.

Tu sú jednotlivé balenia, ich obsah, cena a to, ako veľmi sa oplatia:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Overená kúpa:
Erectan forte2037,90 €1,89 €Chcem skúsiť
Erectan 400 mg2030,60 €1,53 €Chcem skúsiť
Erectan ManLONG12031,60 €0,26 €Chcem skúsiť

Ako vidíte, rozdiel medzi základnou verziou Erectanu a verziou Forte je z hľadiska ceny výraznejší. Najviac sa oplatí typ ManLONG, ktorý ale nemá až také viditeľné účinky. Treba však povedať, že aj na základe mojej skúsenosti, ani jeden typ nemá až také oslnivé výsledky a preto si myslím, že ceny sú pri každej verzii príliš vysoké.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kde kúpiť

Erectan Kde kúpiť Erectan je možné nájsť, na rozdiel od niektorých konkurenčných prípravkoch, aj v lekárni. ponúkajú ho tak internetové ako aj kamenné lekárne, ale napríklad v známej lekárni Dr. Max som ho zatiaľ nevidel. Viem tiež, že napríklad v niektorých eshopoch s voľne dostupnými prípravkami určite je a ja túto možnosť kúpy aj využívam.

Prečo tentoraz nepreferujem objednávku priamo od výrobcu? Najmä pre spôsob objednávania a dopravy. Nevyhovuje mi cena dopravy, pohodlnosť a jednoduchosť objednávky a aj informácie o tom, za akých podmienok a kedy mi tabletky prídu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Naopak, pozitívnu skúsenosť mám s objednaním v eshope PreZdravie. Ide o internetový obchod, s ktorým mám dlhodobý vzťah a tu sa naopak vždy môžem spoľahnúť na jednoduché objednanie a veľmi rýchle dodanie. Cena poštovného je tiež výhodná.

NAJLEPŠIE JE TO CEZ INTERNET

Viem, že možnosť kúpy nejakého prípravku v lekárni obvykle láka, nakoľko si môžete daný produkt ohmatať a pozrieť naživo. Uisťujem vás ale, že pri tabletkách tohto typu je najlepší nákup cez internet: všetko je vždy na sklade a navyše si zachováte anonymitu.

Online objednávka, doprava a doručenie

Erectan Online objednávka, doprava a doručenie Aby som vám ukázal, že aj nákup nie priamo od oficiálneho predajcu môže byť rýchly, pohodlný a dokonca aj výhodný, predstavím vám postup, ako nakúpiť v eshope PreZdravie. Všetko prebieha jednoducho na pár kliknutí:

  • V prvom rade si zvoľte typ verzie tabliet
  • Následne vložíte požadované balenie do košíka
  • Vyberiete spôsob platby, spôsob dopravy a vyplníte svoje údaje na doručenie
  • Celú objednávku ešte raz skontrolujete a odošlete

Čo sa týka platby, máte na výber možnosť zaplatiť vopred, ale aj priamo pri prebratí zásielky. Druhú možnosť odporúčam pre tých, čo ešte nemajú skúsenosť s eshopom, ale myslím si, že nie je sa čoho báť. Ak zaplatíte na dobierku, bude to navyše stáť 1 € navyše. Pri platbe vopred môžete platiť kartou aj bankovým prevodom.

Pri doručení máte na výber doručenie na adresu alebo na výdajné miesto. Pri doručení na výdajné miesto sa využíva spôsob doručenky, ale toto využijú len zákazníci z Bratislavy. Výhodnejšie aj efektívnejšie je doručenie na adresu, kde zaplatíte 3,50 € a môžete si vybrať buď Slovenskú poštu alebo kuriéra GLS.

Diskrétne doručenie DORUČENIE UŽ NA ĎALŠÍ DEŇ

Ak sa rozhodnete pre nákup Erectanu v eshope PreZdravie, máte veľkú výhodu aj v rýchlosti doručenia. Tento eshop je známy bleskovým dodaním a objednávky vybavuje okamžite, takže už na ďalší pracovný deň môžete mať tabletky doma.

Najčastejšie otázky

Erectan Najčastejšie otázky V súvislosti s prípravkami Erectan sa muži pýtajú nielen na technické údaje a teoretické informácie, ale aj na niekoľko praktických vecí. Prešiel som teda viaceré internetové diskusie, fóra a aj komentáre a hodnotenia na weboch a vybral som najviac sa opakujúce a zaujímavé otázky. Teraz k nám pripájam aj odpovede podľa mojich vlastných skúseností:

Účinkuje Erectan na počkanie alebo nie?

Napriek tomu, že napríklad Erectan 400 mg alebo Erectan Forte majú na obale označenie, že sú určené na jednorazové užívanie, výsledky takpovediac na počkanie určite nečakajte. Naopak, dôležité je dlhodobé užívanie, no ani tu nemáte vždy záruku, ako veľmi sa výsledok užívania prejaví v praxí.

Môžu byť problémy so srdcom alebo cukrovka problémom pri užívaní?

Kardiaci môžu Erectan užívať prakticky bez nejakého väčšieho obmedzenia, iné to je ale v prípade, ak užívate nejaké lieky ovplyvňujúce srdcovocievny systém. Vtedy sa treba poradiť s lekárom. Diabetici môžu tabletky užívať bez akýchkoľvek problémov.

Môžu sa užívať tabletky s alkoholom?

Moja odpoveď je, že určite nie. Erectan síce nepatrí do kategórie syntetických liečiv, kde je to nemožné kvôli interakciám, ale alkohol veľmi negatívne vplýva na stoporenie a najmä na dosiahnutie erekcie. Preto dôrazne odporúčam vyvarovať sa alkoholu pri užívaní Erectanu.

Je možné sa prípravkom predávkovať?

Vzhľadom na to, že Erectan je prírodného charakteru, pri predávkovaní by nemali hroziť žiadne vážne ohrozenia zdravia. Skúsenosti ukazujú, že ani dvojnásobná dávka nie je až tak nebezpečná. Problémom ale je, že môžu nastať najmä tráviace ťažkosti, no účinnosť sa radikálne nezlepší. Nestojí to teda za žiadne riziko.

Čo robiť, ak účinky nebudú také, ako som očakával?

Nakoľko Erectan je prírodný prípravok rastlinného charakteru, nie je možné naplno garantovať, že u každého jedného muža sa dostavia očakávané účinky. Ak tie, ktoré budete cítiť počas užívania vy, nebudú podľa vašich predstáv, odporúčam skúsiť inú značku. Nebudete jediný muž, ktorý prešiel ku konkurencii a následne na to zaznamenal zlepšenie.

Skúsenosti

Erectan Skúsenosti Značka Erectan aj vďaka pomerne širokej ponuke prípravkov pre mužov pomerne prirodzene budí pozornosť a pozná ju už aj dosť mužov. Aké sú ich skúsenosti? Ak by som to mal charakterizovať jedným slovom, asi poviem, že zmiešané.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Áno, viacero mužov si Erectan pochvaľuje a to najmä verziu Forte. Tá má vylepšenú receptúru, čo sa môže prejaviť lepšou účinnosťou. Bohužiaľ, je aj veľa mužov, ktorí nemajú práve s týmto typom až tak dobré skúsenosti. Veľké výkyvy, smerom do pozitívneho ale aj negatívneho hodnotenia, je však dosť veľké mínus.

Čo sa týka tabliet Erectan ManLONG, tu sa vyčítajú prípravku najmä nízka účinnosť a veľmi dlhý nástup účinkov. To môže byť pochopiteľne subjektívne, ale svedčí o tom až príliš veľa hodnotení. Kritike bola podrobená aj cena tabliet, čo je podľa mňa oprávnené, mnoho konkurenčných značiek stojí menej.

VEĽKÉ ROZDIELY

Ako som už naznačil aj skôr pri zhodnotení účinkov, pri užívaní Erectanu som natrafil na veľké rozdiely a to aj v rámci typov tabliet. Oproti iným značkám sú pomerne veľké intervaly spokojnosti a nespokojnosti, čiže veľkým mínusom je nestabilita účinnosti a účinkov. To robí z výberu Erectanu tak trocha lotériu.

Vlastná skúsenosť

Erectan Vlastná skúsenosť Ja sám som užíval všetky typy tabliet a to tak jednorazovo, ako aj dlhodobo. Z hľadiska účinkov hodnotím uspokojivo najmä zvýšenie sexuálnej energie, ale aj to až po naozaj veľmi dlhej dobe užívania. Najmä tabletky Erectan ManLONG mi začali zaberať skoro až po mesiaci, čo je naozaj príliš dlhá doba.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ohľadom iných účinkov som skôr nespokojný a musím objektívne povedať, že som už zažil aj lepšie prípravky. Ak sa k tomu pridá nadpriemerná cena, myslím si, že si značka zavarila na problém s dlhodobou popularitou.

Pravdou je, že si uvedomujem limity a obmedzenia prípravkov s rastlinným základom. Veľmi dobre viem, čo sa dá a čo sa nedá. To, že by Erectan nefungoval, tiež nemôžem povedať. Ide však skôr o to, že si viem predstaviť aj lepšie účinky ako tie, ktoré som ja sám počas užívania prípravku zažil.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Výsledok vlastného testovania

Erectan Výsledok vlastného testovania Na základe mojich skúseností so všetkými typmi a verziami tabliet Erectan môžem povedať, že určitý vplyv na erekciu a libido tu je, otázkou však je, či je tento vplyv dostatočný. Porovnaniu s inými značkami sa nemôžem ubrániť a podľa toho budem aj hodnotiť.

  • Erectanu dávam podľa školského typu hodnotenia známku 3, čo je priemer

Presne tak by sa asi dalo výsledne hodnotenie charakterizovať a možno to bude pre niektorých mužov znieť prísne, tabletky sú naozaj priemerom na našom trhu. Mnohí muži by možno naopak nesúhlasili preto, že u nich sa prípravok nijak na zlepšení sexuálneho života neprejavil.

To je práve ten najväčší problém, že u niekoho prípravok účinkuje, kým u niekoho iného je to len veľmi ťažko pozorovateľné. Ak si predstavím, že na trhu existuje oveľa viac značiek s lepšími účinkami, ktoré nie sú navyše tak cenovo nadhodnotené, lepšiu známku Erectanu naozaj dať nemôžem.

Zhodnotenie

Erectan Zhodnotenie Moje záverečné zhodnotenie je teda také sladko-kyslé. Určite nemôžem povedať, že by nemalo zmysel kúpiť Erectan kvôli neúčinnosti, lebo isté náznaky tam badať. Veľkou chybou ale je nestabilita týchto účinkov a hoci som si vedomý, že sa jedná o prírodný prípravok, čakal by som niečo lepšie.

Veľký problém je však najmä z pohľadu pomeru kvality a ceny. Oproti mnohým iným a známejším značkám stojí totiž Erectan neprimerane veľa a najviac sa to prejaví pri dlhšom užívaní. To je zároveň aj potrebné, inak nebude účinnosť taká, ako by mala byť. Z tohto pohľadu je to ale doslova neriešiteľný problém.

Určite by som ale podobné prípravky nezavrhoval a to z týchto dôvodov:

  • rastlinné zloženie ako také nie je zlé, pokiaľ je samozrejme kvalitné
  • absolútne minimum nežiaducich účinkov
  • možnosť dlhodobého užívania a kúpa tabliet bez predpisu
  • komplexné účinky prakticky na celú oblasť sexuálneho zdravia

Pokiaľ teda hovorím, že Erectan príliš neodporúčam kvôli pomeru ceny a kvality, neznamená to automaticky, že by som neodporúčal iné prípravky. Na trhu je síce veľa oveľa horších značiek, ale aj niekoľko určite lepších.

Pochopiteľne, ani tu netreba očakávať zázraky na počkanie. Žiadna z konkurenčných značiek tejto kategórie nemá silu klasického lieku a erektilnú dysfunkciu vám nevylieči. Ako podpora nielen erekcie, ale celkovo libida, potencie a aj plodnosti, sa mi však tieto prípravky osvedčili. Najviac odporúčam produkty Stoporex, s nimi mám dlhodobo najlepšie skúsenosti.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.95

21 Hodnotení