Erectic Plus: Tabletky, ktoré majú zaujímavé zloženie, veľké sľuby a minimálne účinky

Erectic Plus zlozenie, ucinky, cena + moje skusenosti

Keď sa mi do rúk dostala značka Erectic Plus od spoločnosti, ktorú som už poznal a mal som s ňou veľmi zlú skúsenosť, nečakal som žiadne príjemné prekvapenie. Stačil letmý pohľad na internetové diskusie či skúsenosti iných mužov a bolo mi hneď jasné, že týmto smerom cesta veru určite nevedie.

Podľa zloženia na obale sú však tabletky určite zaujímavé a účinné látky, ktoré obsahujú, patria medzi štandardné zloženie aj tých najlepších prípravkov na trhu. Pochopiteľne, ako aj v prípade iných značiek, aj teraz ide o produkt s rastlinným a bylinným zložením.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Výrobca si opäť dal záležať na tom, aby sľubované účinky boli už na prvý pohľad ohromujúce, čiže v preklade nereálne. Nebudem ale predbiehať, poďme si o prípravku Erectic Plus povedať niečo viac.

Výrobca a pôvod

Erectic Plus: Výrobca a pôvod Pri pátraní po oficiálnom výrobcovi sa mi ani v prípade tabliet Erectic Plus nepodarilo zistiť nič relevantné. Vzhľad oficiálnej webstránky je ale veľmi podobný tomu, čo som už videl pri niektorých značkách a bolo mi hneď jasné, kde môže byť pôvod produktu. Pochopiteľne, nešlo o žiadne pozitívne spomienky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Moje pátranie po výrobcovi samotnom tak nebolo úspešné, webová stránka bola veľmi nedôveryhodná a na prvý pohľad ponúkala nereálne účinky. keď som sa napokon dopátral k mne predtým neznámej firme G.M. Partners Ltd, okamžite som si spojil súvislosti. Nečakal som teda pri užívaní žiaden extrémny efekt.

Zloženie a účinné látky

Erectic Plus: Zloženie a účinné látky Čo sa týka zloženia, Erectic Plus pôsobí na prvý pohľad naozaj dôveryhodne, to mu nemožno uprieť. Výrobca sa zrejme poučil z minulosti, kedy ponúkal absolútne chabé zloženie už aj na prvý pohľad, tentoraz sú účinné látky na oveľa lepšej úrovni, aspoň z hľadiska ich teoretickej prítomnosti.

V prípravku by ste mali nájsť:

Ženšen: Známa rastlina, ktorá sa využíva najmä v prírodnej medicíne a tradičnom liečiteľstve v Ázii, to je Panax ginseng, nazývaný u nás aj Ženšen. Koreň tejto rastliny je zdrojom celkovej vitality, energie, jedná sa o stimulačný prírodný prostriedok s pôsobením na nervový systém. Na celý organizmus pôsobí Ženšen ako životabudič.

V prípravku Erectic Plus sa nachádza zrejme kvôli svojim afrodiziakálnym účinkom. To nie je nič nové, za týmto účelom sa používa aj v iných tabletkách alebo prípravkoch a tento účinok nespochybňujem. Otázkou však je, aké množstvo extraktu sa nachádza v tomto prípravku a či sa jedná o dominantnú alebo len doplňujúcu účinnú látku.

Muira Puama: Brazílska drevina alebo aj drevo potencie, tak sa hovorí menšiemu stromu zvanému Muira Puama. Ide o známe prírodné afrodiziakum s pozitívnym vplyvom na hladinu testosterónu, ale napríklad aj s povzbudzujúcim účinkom celkovo na organizmus, psychickú vitalitu, ale napríklad aj na výkon a fyzickú kondíciu.

Zo stromu sa najčastejšie využíva kôra, ktorá obsahuje alkaloidy, esenciálne oleje, steroly, triesloviny a iné látky, ktoré môžu byť v istej koncentrácii prospešné pre náš organizmus. Z hľadiska sexuálneho zdravia je pôsobenie pozitívne tak smerom k mužom, ako aj smerom k ženám. Aj tu však nevieme, koľko extraktu sa v Erectic Plus nachádza a v akej kvalite.

Zinok: Tento minerál určite poznáte a veľmi často sa dá kúpiť aj samostatne vo forme klasických alebo šumivých tabliet. Ide o minerál podporujúci zdravie pokožky, vlasov, nechtov a aj pleti, blahodarne však vplýva u mužov napríklad na fungovanie a zdravý stav prostaty. Podporuje tiež celkovo fungovanie pohlavnej sústavy.

Minerál môže ovplyvniť aj lepšie fungovanie kardiovaskulárnej sústavy, najmä zníženie cholesterolu. Najdôležitejším účinkom minerálu je ale podpora správnej hormonálnej hladiny a to u mužov a aj u žien. Z teoretického hľadiska je tak jeho prítomnosť v prípravku Erectic Plus pozitívna, opäť je však otázkou, ako kvalitne tu je zastúpený.

L-Arginín: Konečne sme sa dostali k účinnej látke, ktorá má priamy vplyv na kvalitu erekcie a potencie a tou je aminokyselina zvaná L-Arginín. Pevne verím, že ju nemusím nikomu predstavovať, ide o veľmi častú a pravidelnú súčasť prírodných a rastlinných prípravkov špecializovaných na podporu erekcie.

Zmysel tejto aminokyseliny je najmä v zlepšení produkcie oxidu dusnatého, čo je látka dôležitá za roztiahnutie ciev a zvýšenie prietoku krvi v nich. Práve táto látka má potenciál priamo ovplyvniť erekciu a v prípravku typu Erectic Plus dáva zmysel. Podľa toho, aké sú však výsledky pri užívaní, nebude L-Arginín v tabletkách zrejme v dostatočnom množstve.

KONCENTRÁCIA NEZNÁMA

Ak by ste čakali, že sa z oficiálnej webstránky alebo z obalu dozviete, aké sú koncentrácie a množstvá jednotlivých účinných látok, budete zrejme sklamaní. Ani v tomto prípade sa vám to nepodarí, čím sa Erectic Plus zaraďuje do zoznamu nedôveryhodných prípravkov.

Dávkovanie a užívanie

Erectic Plus: Dávkovanie a užívanie Erectic Plus ohľadom dávkovania a užívania nijakým spôsobom nevybočuje z radu ostatných konkurenčných prípravkov. Pozitívne je, že výrobca netvrdí, že vám stačí užiť raz za čas jednu tabletku, naopak, užívanie by malo byť dlhodobé. Škoda len, že to príliš nepomáha.

  • Jedna dávka je 1 tabletka. Maximálna denná dávka je práve 1 tabletka za 24 hodín
  • Tabletku treba užiť nalačno, teda najlepšie ráno, prehltnúť v celosti bez rozhryznutia a zapiť dostatočným množstvom vody

Ohľadom toho, či je možné alebo nie je možné dávkovanie meniť, som sa nikde nič nedočítal. Rovnako tak o možnosti kombinácie s inými liekmi, tabletkami či alkoholom. Odporúčam preto radšej nič neriskovať. Čo som sa ale dočítal je, že prvý účinok by sa mal dostaviť už po prvej tabletke. Asi netreba hádať, či je to reálny sľub.

Účinky

Erectic Plus: Účinky Môže Erectic Plus pomôcť k lepšej erekcii či potencii? Podľa výrobcu áno, aspoň tak to deklaruje vo svojich účinkoch. O prípravku hovorí ako o najúčinnejších tabletkách na trhu, dokonca by účinky po užívaní už nemali zmiznúť. To je samozrejme nezmysel na prvý pohľad, ale poďme si to pozrieť podrobnejšie.

Tu sú jednotlivé deklarované účinky:

Rýchlejšia erekcia

Erectic Plus by mal dosiahnuť stav, že vaša erekcia bude doslova na povel. Čo to znamená? Ja som si to vyložil tak, že príde k rýchlemu nástupu stoporenia kedykoľvek, keď dostanete chuť na sex. Dôvodom by malo byť zrejme lepšie prekrvenie penisu vďaka L-Arginínu. Teoreticky to možné je, ale v praxi ani náhodou. Nič také som nespozoroval.

Dlhšia výdrž v posteli

Okrem rýchlejšieho nástupu erekcie by mala byť samotná erekcia dlhšia. To zrejme chce Erectic Plus dosiahnuť kombináciou lepšieho stoporenia a vyššej sexuálnej nadržanosti, čiže zvýšeného libida. V tomto ohľade som ja sám pocítil nejaké zlepšenie, ale nemyslím si, že je to zásluha tabliet. Podobne to vnímajú aj iní muži.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zväčšenie penisu

Aby som citoval priamo výrobcu, mali by ste dosiahnuť predĺženie a zväčšenie vášho pohlavného údu až na veľkosť XXL. Žiadne konkrétne číslo, ale rovno takto odvážne tvrdenie. Pokiaľ tipujete, že v realite sa žiadne takéto zväčšenie nekoná, tipujete správne. Ani tie najlepšie prípravky nezväčšia penis o viac ako 1 či 2 cm, nieto ešte Erectic Plus.

Zvýšenie produkcie testosterónu

Toto je ďalší účinok, ktorý výrobca spomína, pričom nezabúda tentoraz už dodať aj konkrétne číslo, konkrétne 200 %. Presne o toľkoto by sa mala zvýšiť produkcia hormónu testosterón. Prípravok síce obsahuje prírodné látky stimulujúce aj hladinu testostéronu, ale tento účinok je nereálny. Maximum, čo sa s prírodnými látkami dá, je obnoviť pôvodnú a zdravú hladinu.

Zvýšenie chuti na sex

Možno vás prekvapím, ale ja som počas užívania Erectic Plus pocítil menší nárast libida. Aj v tomto prípade som si však nie istý, či to mám pripísať prípravku, alebo skôr placebo efektu. Súdiac podľa skúseností iných mužov, bude správna asi druhá možnosť. Tak, ako neprišlo k nárastu testosterónu, nezvýšila sa zásluhou tabliet ani chuť na sex.

FANTASTICKÉ ÚČINKY DO 26 DNÍ

Podľa vyjadrenia výrobcu by mal Erectic Plus začať účinkovať už od prvého dňa, kedy by ste mali vidieť a pocítiť jasné zlepšenie potencie. Po 2 týždňoch by ste mali mať sex minimálne 15 minút a po 26 dňoch už by mala byť vaša erekcia na povel. Realita? Nič.

Nežiaduce účinky

Erectic Plus: Nežiaduce účinky Možno som si až príliš zvykol na to, že pri užívaní prípravkov s rastlinným zložením mi nehrozia žiadne nepríjemné vedľajšie účinky, ale pri Erectic Plus som sa negatívne prekvapil. Po pár dňoch od začiatku užívania som pociťoval mierne bolesti hlavy, ktoré ustali až v momente, kedy som tabletky prestal brať.

Neviem, či to mám pripísať ich negatívnym vplyvom, ale je to asi najviac pravdepodobné. Osobne si myslím, že za to môže nárast krvného tlaku, čo bude zrejme zásluhou L-Arginínu a ďalších zložiek. Našťastie, iné nežiaduce účinky sa u mňa neobjavili, pozor by si ale mali dať alergici. U nich sa môže objaviť precitlivená reakcia na niektorú zo zložiek.

Balenie a cena

Erectic Plus: Balenie a cena Erectic Plus sa dá kúpiť vo viacerých veľkostiach balenia a ako jeden typ tabliet. Základné balenie má obsah 30 kusov tabliet, čiže je určené na 1 mesiac používania. Jeho cena vás ale nepríjemne prekvapí, stojí až 49 €. 3 balenie je výhodnejšie, jeho cena je 79 €. Najväčšie balenie, určené až na 6 mesiacov, je najvýhodnejšie a stojí len 109 €.

Tu je porovnanie, ako vychádza cena za 1 deň užívania:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pochopiteľne teda platí, že čím väčšie balenie si objednáte, tým menší bude pomer ceny a tabletky. Treba si však dať pozor, nakoľko najväčšie balenie budete užívať až pol roka, čo je podľa mňa strata peňazí a rovnako strata času. Najmä kvôli tomu, že na účinky budete čakať márne.

Kde kúpiť

Erectic Plus: Kde kúpiť Erectic Plus patrí medzi tie typy prípravkov, ktoré by ste v lekárni hľadali naozaj len márne. Dôvodom je, že podľa mňa osobne ani nemá patričné povolenia pre predaj u nás a preto by ho nebolo možné oficiálne distribuovať cez sieť lekární. Druhá vec je, že žiadna lekáreň by si ho asi ani nedala do svojej ponuky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Jedinou možnou cestou tak zostáva objednávka online cez internet, priamo z webovej stránky oficiálneho predajcu u nás. Vzhľadom na neúčinnosť prípravku a tiež to, že prípravok je dlhodobo pod kritikou iných mužov, nebudem robiť výrobcovi reklamu a nezverejním tu jeho webstránku.

Namiesto toho odporúčam objednať si niektorú z iných značiek, ktoré môžete nájsť aj v internetových lekárňach, napríklad v mojej obľúbenej lekárni Pilulka alebo Lieky24. Viaceré známe značky na trhu sa dajú kúpiť tiež cez oficiálne eshopy svojich dodávateľov.

MOMENTÁLNE HO UŽ NEKÚPITE

Aby som bol aktuálny, keďže od užívania Erectic Plus uplynulo už niekoľko mesiacov, momentálne som už nemohol nájsť aktívnu webovú stránku výrobcu, kde som ja pôvodný prípravok objednával. Zdá sa teda, že predaj bol už ukončený.

Online objednávka, doprava a doručenie

Erectic Plus: Online objednávka, doprava a doručenie Pri objednávke Erectic Plus cez internet prebieha samotný proces predaja a nákupu štandardne v porovnaní aj s inými značkami a konkurenčnými prípravkami. Bez ohľadu na to, aké tabletky si vyberiete, postup je vždy veľmi jednoduchý:

  • Na úvod si zvolíte balenie, v prípade Erectic Plus od 30 do 180 tabliet
  • Zadáte adresu dodania a svoje údaje
  • Zvolíte si spôsob platby a typ dopravy
  • Objednávku potvrdíte a odošlete online

V cene prípravku je zahrnutá už aj doprava, ktorá prebieha prostredníctvom kuriérskej služby. Toto je štandardný spôsob dopravy, aj keď v prípade konkurenčných značiek máte širšie možnosti a to vrátane doručenia cez Slovenskú poštu, čo je cenovo oveľa výhodnejšie.

Pri spôsobe platby si treba vybrať platbu buď vopred, alebo platbu pri prevzatí. Ja osobne som volil druhú možnosť, myslím, že vzhľadom na situáciu ju zvolila aj väčšina ostatných mužov. Celá webstránka predajcu nebudí najdôveryhodnejší dojem, ale pri overených značkách pokojne plaťte vopred, napríklad kartou a online.

VRÁTIA VÁM PENIAZE?

Samotný oficiálny dodávateľ Erectic Plus ponúka možnosť vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti s účinkami. Háčik je ale v tom, že musíte vrátiť celé a nerozbalené balenie. V praxi je takáto záruka realizovateľná len ťažko.

Najčastejšie otázky

Erectic Plus: Najčastejšie otázky Hoci Erectic Plus nie je až tak známy, ako mnoho iných prípravkov, našiel som o ňom rôzne referencie a komentáre, vrátane takých, ktoré obsahovali aj praktické otázky a dotazy. Aby bola moja recenzia naozaj kompletná, rozhodol som sa ich na jednom mieste zhrnúť a skúsim ich zodpovedať:

Pre koho sú a pre koho nie sú tabletky určené?

Tabletky sú určené pre mužov, samozrejmosťou je vek nad 18 rokov, aj keď neviem, či to dodávateľ kontroluje. Nie sú určené pochopiteľne pre ženy. Hoci to výrobca neuvádza, osobne by som si dával pozor najmä v prípade, že máte vyšší krvný tlak, mohlo by to skomplikovať stav. Iné kontraindikácie nie sú známe.

Ako dlho trvá prejavenie sa prvých účinkov?

Podľa toho, čo hlása samotný produkt Erectic Plus, prvé účinky by mali byť viditeľné už po jednej tabletke. Po týždni by malo byť zjavné výrazné zlepšenie erekcie, po dvoch týždňoch aj predĺženie pohlavného styku. Po mesiaci by ste už nemali mať žiadne problémy a erekcia by mala prísť takpovediac na povel. U mňa sa za mesiac užívania neobjavilo nič.

Je možné Erectic Plus užívať aj dlhodobo?

Určite to možné je, akurát si nemyslím, že by to bolo aj prospešné. Ja sám som užíval prípravok 3 mesiace a nepozoroval som žiadny nárast viditeľných účinkov. Nemyslím si preto, že napríklad dlhodobé užívanie pol roka by mohlo priniesť zlepšenie, nič podobné sa neobjavilo ani u iných mužov.

Naozaj sú výsledky trvalé a nezmiznú, ako tvrdí výrobca?

Určite nie a tu ide jednoznačne o zavádzanie. V prvom rade by sa mali najprv nejaké účinky objaviť, v druhom rade žiadny prípravok s rastlinným zložením takýmto štýlom ani nemôže fungovať. Naopak, aj tie najlepšie značky je potrebné užívať pravidelne a dlhodobo, aby bol účinok ako-tak stály.

Je doručenie diskrétne a anonymné?

Tu závisí aj od toho, čo si pod týmito dvoma pojmami predstavujete. Diskrétne je z hľadiska toho, že balíček je zabalený tak, aby nebolo jasné, že sa jedná o Erectic Plus. Anonymita z pohľadu odosielateľa príliš zachovaná nie je, každý uvidí, že vám prišiel balíček zo zahraničia. Ani jedno ale nie je príliš veľký problém.

Skúsenosti

Erectic Plus: Skúsenosti Počas toho, ako som sám testoval Erectic Plus a počas toho, ako som písal túto recenziu, som sa snažil zistiť a nájsť aj názory iných mužov. Mojim cieľom boli najmä skúsenosti s užívaním a hoci som ich nenašiel až toľko, sú dobrou ukážkovou vzorkou. Robím to tak vždy, aby som vedel porovnať svoju a cudziu skúsenosť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Čo mi povedali internetové fóra a rôzne diskusné weby o týchto tabletkách? V zásade by sa to dalo zhrnúť do konštatovania, že ide o predražený a minimálne účinný prípravok. Nenašiel som vlastne nikoho, kto by si chcel objednať ďalšie balenie a pokračovať v užívaní.

Rovnako biedne sú aj štatistiky ohľadom výsledkov. Muži sa sťažovali na to, že absentujú u nich viditeľné účinky, hoci je pravda, že len málokto vydržal užívať prípravok až 3 mesiace. Myslím ale, že aj jeden mesiac je dostatočne dlhá doba na to, aby bolo jasné, či môžu mať tabletky nejaký vplyv. V prípade Erecticu Plus sa ukazuje, že zrejme nemôžu.

PODOZRIVÉ KOMENTÁRE

Vždy sa mi potvrdilo, že čím je výrobok problematickejší, tým extrémnejšie sú podozrivé pozitívne a chváliace komentáre. Tak je tomu aj v prípade Erectic Plus, na mnohých fórach som našiel pozitívne hodnotenia, ktoré boli ale jasnou skrytou reklamou.

Vlastná skúsenosť

Erectic Plus: Vlastná skúsenosť Aká je moja vlastná skúsenosť s týmito tabletkami? Jednoducho povedané, negatívna. Nemal som síce veľké očakávania, nakoľko už mám určitú prax. Pekné zloženie s množstvom zaujímavých látok by ma zmiatlo, keby som nemal zlé predošlé skúsenosti s veľmi podobnými značkami. Zlá predtucha sa nakoniec v praxi aj potvrdila.

Pokiaľ hovoríme o samotnom objednaní, to bolo ešte ako tak v poriadku. Diskrétne balenie tiež, aj keď som prípravok otvoril, všetko bolo zatiaľ štandardné. Začal som teda tabletky presne podľa návodu užívať, každý jeden deň, dokopy 3 mesiace. Výsledky sa však nie a nie dostaviť.

Ak k tomu pridám problém s bolesťou hlavy a pomerne vysokú cenu, musím povedať, že z výsledného vplyvu som pomerne dosť sklamaný. Nie, že by som to nečakal, ale na druhú stranu, aspoň nejaký účinok nastať mohol. Bohužiaľ, tabletky u mňa nič viditeľného nezlepšili.

Výsledok vlastného testovania

Erectic Plus: Výsledok vlastného testovania Aký bude teda výsledok môjho testovania? Vzhľadom na minimálnu účinnosť až dokonca neúčinnosť, nemôžem inak, len zhodnotiť Erectic Plus ako vyhodené peniaze von oknom. Bohužiaľ, ak ste si ho už kúpili, musíte dúfať jedine v zázrak.

  • Podľa školského hodnotenia odo mňa dostáva Erectic Plus jasnú päťku

Ak sa vám zdá hodnotenie príliš prísne, odporúčam pozrieť si referencie a skúsenosti iných mužov. Myslím však, že by vám mohla stačiť aj táto moja recenzia. Snažil som sa nájsť čo i len jedno jediné pozitívum, bohužiaľ, žiadne nie je. Erectic Plus skrátka nie je kvalitný produkt.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Na trhu je veľké množstvo lacnejších a lepších prípravkov, kde je účinnosť viditeľnejšia a lepší je aj pomer kvality a ceny. Nemyslím si teda, že má zmysel strácať čas s týmito tabletkami, navyše, ak viacero znakov ukazuje, že sa nejedná o serióznu značku. Hovorí to nielen moja vlastná skúsenosť!

Zhodnotenie

Erectic Plus: Zhodnotenie Ak sa pýtate, či odporúčam Erectic Plus kúpiť, tak určite nie. Podľa môjho názoru je to strata peňazí a vlastne aj strata času, nakoľko mne ani 3 mesačné užívanie neprinieslo žiaden efekt. cítil som síce o niečo vyššiu túžbu po sexe, ale podľa mňa s tým tabletky nemajú nič spoločné a ide skôr o placebo efekt.

Prípravok by som zaradil do skupiny pochybných produktov s veľmi otáznym pôvodom, zložením a účinkami. Tie, ktoré deklaruje výrobca, zostali bohužiaľ len na papieri a to netvrdím len ja, ale také sú skúsenosti aj iných mužov. Cena Erectic Plus je vysoká a keď k tomu pridáme minimálny výsledok, je absolútne neadekvátna.

Iné konkurenčné značky, ktoré sú podobného typu, by som ale nezavrhoval:

  • rastlinné zloženie ako také je principiálne dobré a prirodzené
  • u kvalitnejších značiek sa nemusíte báť ani vedľajších účinkov
  • dostupnosť bez predpisu je veľká výhoda
  • účinnosť kvalitných značiek je viditeľná a najmä komplexná

Pokiaľ teda chcete zlepšiť erekciu, potenciu, zvýšiť libido alebo podporiť aj svoju plodnosť, tabletky s prírodným základom určite nie sú zlá voľba. Dôležité je ale vyhnúť sa neúčinným prostriedkom a staviť na niečo iné, ako je Erectic Plus.

Lepšou a najmä skutočne účinnou možnosťou, ako zlepšiť svoju potenciu, zvýšiť libido a pomôcť podporiť zdravú erekciu, sú pre mňa osobne overené a známe značku Stoporex. Sám ich pravidelne užívam a striedam, nakoľko každá z nich mi pomáha lepšie na inú oblasť sexuálneho zdravia. Tieto prípravky môžem určite odporučiť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.18

11 Hodnotení