Erekcia, potencia a sex u muža po 40-ke, 50-ke a 60-ke

Erekcia, potencia a sex u muža po 40-ke, 50-ke a 60-ke

Pre mnohých mužov je sex vo vyššom veku tabu, no ide o tému, ktorá stojí za pozornosť. Súvisí to nielen so stúpajúcim trendom starnutia populácie, ale aj s tým, že za pokles sexuálnej aktivity môžu najmä problémy s erekciou, potenciou a libidom, čiže sexuálnym apetítom. Týka sa to mužov tak po 40., ako aj 50. alebo po 60. roku života.

U mužov v strednom a vyššom veku nastávajú ťažkosti so sexuálnym životom skoro v polovici prípadov. Najviac za to môže problém so stoporením, či už s jeho nástupom, dostatočnou tvrdosťou alebo udržaním kvality počas celého pohlavného styku.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Problém môže nastať v prípade poklesu hladiny testosterónu, ktorý ovplyvňuje aj libido, čiže chuť na sex. Jeho prirodzená tvorba totiž začína u mužov po 40-ke klesať. Ak vás zaujíma, ako negatívne trendy a zvládnuť a užiť si sex vo vyššom veku, čítajte ďalej.

Aká je erekcia, potencia a sex u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke

Aká je erekcia, potencia a sex u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke Sexuálny život muža vo vyššom veku v najväčšej miere závisí od toho, ako u neho funguje stoporenie a aký vysoký je jeho sexuálny apetít. Hoci je do istej miery prirodzené, že vyšší vek znamená zhoršenie funkčnosti pohlavnej sústavy, existujú isté hranice.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Muži po 40. roku života začínajú pociťovať pokles libida a sexuálneho apetítu a to práve v dôsledku zníženia prirodzenej tvorby a hladiny hormónu testosterón
  • Vo vyššom veku sa hlásia o slovo aj problémy s dosiahnutím a udržaním kvalitného stoporenia pohlavného údu, najčastejšie v dôsledku zhoršeného prekrvenia
  • Vplyvom zníženia testosterónu prichádza aj k zníženiu plodnosti a potencie

Muži majú vplyvom uvedených faktorov problémy v sexe nielen po 40-ke, môžu sa u nich objaviť aj skôr, všetko závisí napríklad aj od životného štýlu, genetickej predispozície alebo od životosprávy. Problémy s prekrvením penisu alebo poklesom testosterónu môžu prísť aj oveľa skôr. Samozrejme, vo vyššom veku je pravdepodobnosť výskytu vyššia.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak ide o efekt na sexuálny život po 40., 50. a 60. roku, tak:

najskôr muži znižujú pravidelnosť a častosť pohlavného styku pod zdravú hranicu, tá sa pohybuje u mužov v strednom veku v počte 2 až 3 krát do týždňa
zníženie sexuálnych kontaktov súvisí so znížením libida, neskôr dochádza k zvýšeniu odporu voči sexu vplyvom monotónnosti a problémom so stoporením
pri dlhodobej sexuálnej abstinencii býva výsledkom aj zníženie celkovo fyzického kontaktu a v prípade partnerského spolužitia aj k ochladeniu vzťahu

ČO VRAVIA ŠTATISTIKY SPOKOJNOSTI V SEXE

Zaujímavosťou, ktorej som sám dlhšie nechápal, bol prieskum spokojnosti u mužov podľa veku. Najviac spokojní so svojim sexuálnym mužom sú vekové kategórie 20 až 25 rokov a muži po 50-tke. Ak chcete patriť do tej druhej, začnite sa o seba starať viac.

Od čoho erekcia, potencia a sex u muža závisia a aké sú príčiny ich poklesu

Od čoho erekcia, potencia a sex u muža závisia a aké sú príčiny ich poklesu U mužov po 40-ke, 50-ke a 60-ke vplýva na sexuálny život to, ako im funguje mechanizmus erekcie, aké vysoké je libido a aj to, ako často majú sexuálny styk. Viaceré z týchto faktorov je možné ovplyvniť, nakoľko príčiny problémov súvisia aj so životným štýlom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najčastejšie rizikové faktory u mužov vo vyššom veku:

Stav ciev a krvného obehu: Nevyhnutným predpokladom kvalitného sexuálneho života je samozrejme erekcia. To, či k nej vôbec príde, ako bude dlho trvať, či ju muž dokáže udržať a či je dostatočne pevná, závisí predovšetkým od stavu ciev a krvného obehu. Nedostatočné rozšírenie ciev a zhoršené prekrvenie toporivých telies sú najväčšími rizikami.

Hladina testosterónu: Druhým dôležitým faktorom, ktorý môže vplývať na libido u mužov a zároveň aj na erekciu a stoporenie, je hladina testosterónu. Ide o najdôležitejší mužský pohlavný hormón, ktorý vplýva na plodnosť, potenciu a samozrejme aj na sexuálny apetít. Ovplyvňuje tiež kvalitu erekcie, hlavne tvrdosť stoporenia a trvanie erekcie.

Jedálniček a pitný režim: To, čo muži v strednom a vyššom veku jedia a pijú, sa prejaví aj v tom, ako funguje ich erekcia alebo aké je ich libido. Nadmerná konzumácia ťažkých, mastných, vyprážaných a fast food jedál je to najhoršie, čo môže byť. Nedostatok ovocia, rýb, zeleniny a orechov negatívne pôsobí aj na potenciu, spermiogenézu a plodnosť.

Životospráva: U mužov v strednom a vyššom veku býva rizikovým a negatívnym vplyvom aj zlá životospráva. Tá sa podpisuje pod mnoho problémov a zahŕňa najmä fajčenie, stres, prepracovanosť, nedostatok spánku, slabý alebo žiadny pohyb a celkovo spôsob fungovania organizmu. Čím sú tieto oblasti v horšom stave, tým viac trpí sexuálny život.

Tipy a rady, ako zlepšiť erekciu, potenciu a sex u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke

Tipy a rady, ako zlepšiť erekciu, potenciu a sex u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke V prípade, že by ste chceli zlepšiť sexuálny život po 40-ke alebo aj vo vyššom veku, musíte sa zamerať jednak na vyššie spomínané faktory a ich elimináciu, ale začať sa zaoberať aktívne aj pestrosťou sexuálneho styku, čo môže zmeniť monotónnosť či stereotyp.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ideálne je skombinovať čo najviac možností a prostriedkov:

Spestrenie sexuálneho života novinkami

Rutina je presne to, čo okrem fyziologických príčin najviac zabíja kvalitu sexuálneho života. Našťastie, dá sa proti tomu celkom úspešne bojovať a to spestrením sexuálneho života novinkami. Skúste nové sexuálne polohy, rôzne erotické hračky a pomôcky, vyskúšajte hru s rolami alebo skúste nejaké praktiky, na ktoré ste doteraz nemali odvahu.

Viac pohybu a celkové zlepšenie kondície

Ak chcete zlepšiť erekciu a potenciu, musíte zlepšiť svoju fyzickú kondíciu a tiež znížiť prípadnú nadváhu. To dosiahnete najlepšie pravidelným pohybom, okrem prechádzok by ste sa mali zamerať aj na beh, plávanie alebo cielené posilňovanie vo fitku. Ak zvolíte intenzívnejší pohyb, napríklad šprint a kardio tréningy, podporíte aj testosterón.

Zásadná zmena životosprávy

Na potenciu, plodnosť, kvalitu stoporenia aj sexuálny život má vplyv tiež celková zmena vášho životného štýlu. Na základe vlastných skúseností odporúčam zamerať sa na obmedzenie alkoholu, úplné vynechanie fajčenia, dopriať si treba viac spánku a v jedálničku obmedzte ťažké a mastné jedlá, pridajte do neho ryby, ovocie a semienka.

Prírodné afrodiziaka a koreniny

Veľmi dôležité je využívať aj to, čo nám dáva sama príroda, konkrétne rôzne afrodiziaka. Tie môžu mať podobu rastlín, ale aj korenín alebo jedál. Skúste využívať napríklad čaje z Kotvičníka, Macy alebo Ženšenu, pridajte do jedál viac chilli, konzumujte viac morských plodov, kakaa a čokolády a vyskúšať môžete aj afrodiziaka v tabletkách.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

CHCE TO ČAS, MAJTE DOSTATOK TRPEZLIVOSTI

Pokiaľ ide o spomínané tipy na možné riešenia problémov v sexuálnom živote u mužov v strednom veku, v tomto ohľade treba vyzdvihnúť ako dôležitý faktor čas. Ak sa nebudete príliš ponáhľať a budete mať dosť trpezlivosti, výsledky skôr či neskôr prídu.

Najčastejšie otázky o erekcii, potencii a sexe u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke

Najčastejšie otázky o erekcii, potencii a sexe u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke Samozrejme, o viaceré praktické aspekty sexuálneho života sa muži zaujímajú pomerne živo aj na internete a v rôznych online diskusiách. Zachytil som dokonca už aj otázky ich žien, ktorým problémy v sexe vadia a to aj vo vyššom veku. Najviac smerujú dotazy k témam okolo erekcie a libida. Tu sú moje odpovede na najviac kladené otázky:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Môžu problémy s erekciou a sexom začať skôr, ako po 40-ke?

Áno, môžu a dokonca som si všimol, že tento trend je čoraz častejší aj u nás. Môžu za to najmä uponáhľaný životný štýl, nezdravá životospráva alebo stres. Výsledkom sú práve problémy so stoporením a kvalitou erekcie, najmä s jej udržaním dlhšiu dobu.[accordion_item title="Ako sa začnú prejavovať prvé problémy v strednom veku?"]
Najčastejšie to začína nevinne, najmä občasnými problémami s erekciou a jej nástupom alebo udržaním. Neskôr sa pridá pokles chuti na sex, ktorý je sprevádzaný stratou záujmu o nejaký bližší kontakt. Vo vyššom veku už môže prísť dokonca k erektilnej dysfunkcii.

Dá sa niečo robiť proti klesajúcemu testosterónu po 40-ke?

Áno a nemusí to byť iba hormonálna liečba. Problémy s testosterónom treba podchytiť už od úvodu a snažiť sa podporiť jeho prirodzenú hladinu a tvorbu. Ideálne sú na to pravidelný pohyb, studená sprcha, používanie chilli korenia a prírodné afrodiziaka.

Ktorí muži sú najviac náchylní na zhoršenie libida a erekcie?

Do kategórie najviac problémových prípadov spadajú predovšetkým muži s vyššou váhou, či už ide o obezitu alebo nadváhu, muži s kardiovaskulárnymi ochoreniami a muži, ktorí pijú veľa alkoholu alebo veľa fajčia. Pozor si však treba dať aj na stresovú prácu.

Čo hovoria štatistiky ohľadom zdravého sexuálneho života?

Z pohľadu početnosti pohlavných stykov majú najväčší problém najstarší muži, no už po 40. roku života sa začína intenzita zmenšovať. Po 50-ke by ste mali mať sex aspoň raz za týždeň, bohužiaľ, čísla ukazujú opak. Po 60-ke sa už mnoho mužov sexu vzdáva.

Ako ešte zlepšiť a podporiť erekciu, potenciu a sex u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke

Ako ešte zlepšiť a podporiť erekciu, potenciu a sex u muža po 40-ke, po 50-ke a po 60-ke Okrem vyššie spomínaných možností, ako podporiť sexuálny život zlepšením jedálnička, stravovania, životného štýlu a životosprávy existujú aj niektoré ďalšie oblasti, na ktoré by ste mali pôsobiť vo vlastnom záujme. Ide o veci, ktoré priamo so sexom súvisia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Na zlepšenie sexu u mužov vo vyššom veku pomáha aj:

skúšať nové sexuálne polohy, ktoré nebudú až v takej miere zaťažovať svaly alebo pohybový aparát, napríklad polohu na koníka alebo v stoji
vyskúšať netradičné sexuálne praktiky, mnoho párov sa napríklad rozhodne spestriť si svoj život pribratím ďalšieho muža alebo ženy, je to zaujímavé
obmedzením rizikových vplyvov na pohlavnú sústavu, pozor na nadmerné bicyklovanie, používanie vyhrievaných sedačiek a tesnú spodnú bielizeň
pomôcť vám môže aj masturbácia, čím je častejšia, tým viac zlepšíte fungovanie mechanizmu prekrvenia toporivých telies a teda aj nástupu erekcie
prírodné afrodiziaka v koncentrovanej a hotovej podobe, ide najmä o tabletky alebo kapsuly na perorálne užívanie, ktoré si stačí dať zhruba hodinu pred pohlavným stykom a pomôžu vám najmä so zlepšením a udržaním erekcie

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ako fungujú tabletky na podporu erekcie a potencie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na podporu erekcie a potencie a prečo ich odporúčam Čo sa týka podporných prípravkov, pre väčšinu mužov po 40-ke a vo vyššom veku sú práve tieto produkty ideálno voľbou, ako zlepšiť svoj sexuálny život. Majú podobu tabliet a kapsúl na perorálne užitie, pričom si ich môžete kúpiť voľne bez receptu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ide o prípravky, ktoré majú prirodzené a prírodné zloženie:

  • Základom tabliet sú najčastejšie rastlinné afrodiziaka doplnené o aminokyseliny, vďaka čomu pôsobia na libido aj lepšie stoporenie, dopĺňať ich môžu minerály

V prípravkoch bežne nájdete extrakty a výťažky z rastlín typu Kotvičník, Ženšen, Maca alebo Saw Palmetto, ktoré podporujú u mužov sexuálny apetít aj prostatu. Tieto látky sú doplnené o aminokyseliny, najčastejšie L-ArginínL-Citrulín, ktoré podporujú lepší krvný obeh. Niektoré tabletky obsahujú aj chilli a čierne korenie na lepšiu erekciu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

U mužov sú tieto tabletky populárne kvôli týmto výhodám:

neobsahujú žiadne rizikové syntetické látky s vedľajšími alebo nežiaducimi efektmi a aj ich užívanie je bezproblémové a to aj z pohľadu kontraindikácií
dávkovanie je jednoduché, stačí si dať 1 či 2 tabletky pol hodinu pred pohlavným stykom, užívanie je možné dlhodobejšie aj viac mesiacov po sebe
vďaka absencii syntetických liečiv sú tabletky dostupné bez toho, aby ste museli navštíviť lekára a mať od neho predpis, viete si ich kúpiť na voľno

Tieto prípravky pôsobia maximálne prirodzene a majú podporný charakter. To znamená, že síce na tie najvážnejšie ťažkosti s erektilnou dysfunkciou nepomôžu, ale u mužov, ktorí majú iba menšie problémy, sú efektívnou pomocou na erekciu, potenciu aj libido.

UŽÍVANIE BEZ PROBLÉMOV VIAC MESIACOV VKUSE

Ak sa rozhodnete pre tento druh prípravkov a produktov, dobrou správou je, že ich môžete brať aj niekoľko mesiacov, ja sám som jednu značku bežne dávkoval aj 3 až 4 mesiace. Čím je užívanie dlhšie, tým je lepší aj účinok, toto ukazujú aj moje skúsenosti.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Nakoľko sám som v minulosti mal vážnejšie problémy s erekciou a to ešte nepatrím do tej najviac rizikovej kategórie mužov vo vyššom veku, podobné prípravky som bral. Chcel som nimi podporiť aj sexuálny apetít, celkovo potenciu a kvalitu sexuálneho života. Niektoré z nich mi viditeľne pomohli, cítil som sa vitálnejší a mal aj lepšiu erekciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Samozrejme, na trhu je veľké množstvo značiek, ktoré sú značne problematické a ich účinok v realite je veľmi ďaleko od skutočnosti. Preto som sa rozhodol podeliť so svojimi skúsenosťami z praxe a v nasledujúcej tabuľke ich prinášam v podobe recenzií:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.44

63 Hodnotení