Erexan: Tabletky na erekciu, zvýšenie libida a dlhší sex. Kompletná recenzia tu!

Erexan davkovanie, vedlajsie ucinky a kde sa da kupit

Počuli ste o tabletkách Erexan? Čoraz viac mužov sa v poslednom období začalo zaujímať o túto značku, pričom všetci sa zhodne pýtajú: naozaj ide o prémiový a účinný prípravok, ako hovorí výrobca? Vzhľadom na to, že aj ja sám som bol zvedavý, či a ako funguje tento prírodný prostriedok na podporu erekcie, rozhodol som sa Erexan objednať a skúsiť.

V prvom rade musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapila cena za tieto tabletky. V porovnaní s oveľa známejšou konkurenciou mi prišla cena v prepočte za jeden deň užívania až podozrivo nízka. Viem si predstaviť, že to môže byť pre väčšinu mužov podozrivé.

Ubezpečujem vás však, že sa vôbec netreba nechať odradiť. Pokiaľ hľadáte podporný prípravok na zlepšenie erekcie, ktorý so sebou neprináša riziko vedľajších účinkov, je pre vás Erexan určite správnou voľbou na vyskúšanie.

Doba testovania produktu1,5 mesiaca
Kedy sa dostavili prvé účinkyuž do 1 týždňa
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie erekcie
Zvýšenie libida
Zväčšenie penisudo 0,5 cm počas pravidelného užívania
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 2 dní
Cena24,90 € (cenovo najvýhodnejšie je 4-balenie)
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Erexan Výrobca a pôvod Výrobcom tabliet Erexan je spoločnosť Augeri nutraceuticals. Ide o menšiu spoločnosť úzko špecializovanú práve na oblasť suplementačných prípravkov pre dospelých. Na Slovensku distribuuje tieto tabletky ako oficiálny distribútor spoločnosť Augeri-Comgate, ktorá zabezpečuje jeho predaj viacerými obchodnými kanálmi.

Výrobok ako taký spĺňa prísne štandardy GMP a podstúpil dokonca aj laboratórne testy u nás na Slovensku. Tieto skúšky overili skutočné zloženie prípravku a potvrdili, že Erexan je tvorený na 100 % len prírodnými látkami. To, že tabletky získali aj certifikáciu Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, potvrdzuje ich bezpečnosť aj kvalitu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Erexan Zloženie a účinné látky

Ako som už spomenul, Erexan nepatrí medzi tabletky typu Viagra a podobne, ktoré sú vyrobené z rôznych umelo a chemicky upravovaných látok. Nie, zloženie je absolútne prirodzené a prírodné, čo so sebou prináša veľmi dôležitú výhodu: na získanie prípravku nie je treba lekársky predpis.

Erexan zlozenie a ucinne latky

V Erexane je možné nájsť tieto dôležité prírodné látky:

L-Arginín: Ide o dôležitú aminokyselinu zlepšujúcu prekrvenie pohlavného údu. Táto látka sa totiž významne podieľa na tvorbe oxidu dusnatého v našom tele, ktorý jednak pomáha uvoľňovať hladké svalstvo, ale zároveň zlepšuje priechodnosť krvi cievami. To je významný faktor ovplyvňujúci prekrvenie penisu, ktorý je tak väčší a tvrdší, čo zvyšuje kvalitu erekcie.

L-Citrulín: Podobne ako vyššie spomenutá látka, aj L-Citrulín patrí medzi aminokyseliny. Jeho prítomnosť súvisí práve s L-Arginínom, nakoľko úlohou L-Citrulínu je stabilizovať hladinu a koncentráciu L-Arginínu v tele. Udržovanie správnych hodnôt je dôležité najmä pre dlhšie udržanie stoporenia penisu, čo predlžuje erekciu a v podstate aj pohlavný styk.

L-Lyzín: Treťou aminokyselinou, ktorú nájdete v Erexane, je L-Lyzín. Ide o látku dôležitú tak pre samotnú erekciu, ako aj pre intenzívnejšie prežitie sexuálneho styku. Navyše, L-Lyzín pomáha stimulovať v tele tie hormóny, ktoré sú zodpovedné za regeneráciu tela po pohlavnom styku, čo umožňuje napríklad vykonávať súlož častejšie v krátkom časovom období. Erexan je výnimočný práve tým, že L-Lyzín obsahuje, nakoľko veľa konkurenčných tabliet ho vo svojom zložení nemá.

L-Ornitín: Aminokyselina L-Ornitín patrí rovnako medzi tie látky, ktoré by ste u väčšiny tabliet na erekciu a potenciu hľadali márne. Ide o látku priaznivo ovplyvňujúcu hladinu testosterónu, čo zvyšuje libido a chuť na sex samotný. Zároveň pomáha táto aminokyselina zlepšiť prekrvenie jemných ciev v penise, čo sa výraznou mierou podpíše na kvalite erekcie. Okrem toho pomáha L-Ornitín aj pri problémoch s príliš rýchlou ejakuláciou.

Kotvičník zemný: Tribulus Terrestris, ako znie oficiálny názov tejto rastliny, je už neodmysliteľnou súčasťou prípravkov na erekciu. Ide o mimoriadne silný prírodný stimulant hladiny testosterónu a podobne ako aj v predchádzajúcom prípade, aj táto látka pomáha zvýšiť u muža chuť na sex. To priaznivo ovplyvňuje erekciu, ktorá sa dostaví rýchlejšie a muž je tak skôr pripravený na pohlavný styk.

Lepidium Meyenii: Extrakt z tejto rastliny sa nazýva aj Maca a v prípade Erexanu ide o jednu z najdôležitejších účinných látok, ktoré možno v tabletkách nájsť. Toto silné prírodné afrodiziakum má pozitívne účinky tak na sexualitu, ako aj na plodnosť a rastlina je už od nepamäti považovaná za životabudič. Okrem zníženia únavy pomáha aj k zvýšeniu libida a celkovo k osvieženiu organizmu.

Tieto látky je možné nájsť v Erexane v nasledujúcich pomeroch:

Látka:Množstvo:Účinok:
L-Arginín320 mgZlepšenie plodnosti
Tribulus Terrestris150 mgZlepšenie libida a erekcie
Maca90 mgZvýšenie libida a chuti na sex
L-Lyzín50 mgDlhšie prekrvenie a stoporenie penisu
L-Ornitín50 mgZvýšenie libida a lepšie prekrvenie
L-Citrulín25 mgPodpora pevnej erekcie

PATENTOVANÁ VÝROBA

Erexan je výnimočným prípravkom nielen viacerými látkami v jeho zložení, ale aj technológiou výroby. Vďaka patentovanej metódy zmrazenia sa dosiahne spolu s presnými pomermi aminokyselín a extraktov výnimočne intenzívny účinok pri užívaní tabliet.

Dávkovanie a užívanie

Erexan Dávkovanie a užívanie V prípade Erexanu je možné tak jednorazové ako aj dlhodobé užívanie. Výrobca tabliet odporúča užiť tabletky 60 minút pred pohlavným stykom a zapiť ich nealkoholickým nápojom. Kto chce, môže užívať prípravok aj pravidelne.

  • Jedna dávka = 1 až 2 tablety. Maximálna denná dávka sú 2 tablety
  • Tabletky sa majú užiť pred pohlavným stykom zhruba 60 minút, účinok môže trvať aj niekoľko hodín

Na rozdiel od odporúčaní výrobcu, ja som Erexan užíval dlhšiu dobu, konkrétne dva a pol mesiaca. Osobne totiž mám také skúsenosti, že tabletky s prírodným zložením neúčinkujú tak rýchlo, ako bežné tabletky na erekciu a je dôležitejšie ich brať dlhšiu dobu a pravidelne. U ma síce prišli prvé výsledky pomerne rýchlo, ale aj tak sa s pribúdajúcim časom ešte zlepšovali. To isté teda odporúčam aj vám.

Účinky

Erexan Účinky Erexan je v prvom rade prípravok určený na zlepšenie erekcie. To je aj jeho najdôležitejší účinok, kvôli ktorému ho zrejme väčšina mužov vyskúša. Okrem toho je však možné očakávať zlepšenie aj v niektorých iných oblastiach sexuálneho života, aj keď tu by som upozornil, že výsledky sa nemusia dostaviť u každého v rovnakej miere.

Celkovo je možné účinky Erexanu zhrnúť do týchto oblastí:

Tvrdšia erekcia

Pevnejšia erekcia je dosiahnutá v prípade Erexanu najmä na základe kombinácie viacerých aminokyselín , ktoré pomáhajú uvoľňovať hladké svalstvo a zlepšujú priechodnosť drobných ciev. Lepšie prekrvenie drobných ciev sa týka síce celého tela, ale najviac to môžeme vidieť práve v oblasti stoporenia penisu.

Navyše, keďže tablety obsahujú aj viaceré prírodné sexuálne stimulanty a prírodné afrodiziaka, je erekcia ešte pevnejšia a kvalitnejšia, keďže prichádza k rýchlejšiemu sexuálnemu podráždeniu. Ja sám môžem potvrdiť, že v prípade Erexanu sa môžete na tento účinok absolútne spoľahnúť a čím dlhšie budete tabletky brať, tým lepšie to bude.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Predĺženie pohlavného styku

Vďaka kvalitnejšej erekcii môže prísť automaticky aj lepší pohlavný styk. Erexan medzi oficiálne účinky zaraďuje aj predĺženie pohlavného styku. V tomto ohľade treba rátať s pomerne veľkou mierou individuálneho vplyvu: u niektorých mužov môže prísť k predĺženiu sexuálneho styku, u iných tomu byť nemusí. Oficiálne čísla od výrobcu hovoria, že tento účinok pocíti zhruba každý druhý muž.

Chuť na sex

Tento účinok môžem potvrdiť aj ja sám, nakoľko najmä pri dlhodobejšom užívaní sa dostaví doslova nutkavý pocit na častejší sexuálny styk. Vyššie libido aj viac chuti na sex sú spôsobené najmä zložením tabliet, nakoľko sa tu nachádza veľké množstvo látok ovplyvňujúcich hladinu testosterónu. Čím vyššia hladina tohto hormónu je v tele, tým viac chuti na sex máte.

Silnejší orgazmus

Intenzívnejší a silnejší orgazmus je tiež jeden z účinkov, ktoré by Erexan mal mužom poskytnúť. aká je pravda? U mňa sa spočiatku naozaj silnejší orgazmus dostavil, ale postupom času som si akoby na takýto stav zvykol a po prvotnom zlepšení sa stav stabilizoval. Pravdou však je, že na úvod je zlepšenie naozaj badateľné a preto hodnotím tento účinok ako reálny.

PREDČASNÁ EJAKULÁCIA

Ako som spomínal pri zložení, viacero látok obsiahnutých v Erexane by malo pomôcť aj mužom s problémom príliš rýchleho vyvrcholenia. Pokiaľ je to aj váš prípad, môžete Erexan vyskúšať. Na 100 % ale nie je možné garantovať, že to pomôže každému a výsledok môže byť individuálne značne odlišný.

Nežiaduce účinky

Erexan Nežiaduce účinky Bojíte sa, že by vám dlhodobé alebo aj krátkodobé užívanie mohlo spôsobiť nejaké problémy a nežiaduce vedľajšie účinky? V prípade Erexanu nemusíte mať vôbec žiaden strach. Tabletky sú 100 % prírodného charakteru a nehrozí výskyt takých sprievodných javov, ktoré sú typické pre bežné lieky na predpis určené na erektilnú dysfunkciu.

Erexan je vyrábaný zo surovín vysokej farmaceutickej kvality a rovnako tak jeho výroba spĺňa všetky štandardy vrátane GMP certifikácie. Pri testovaní a užívaní neboli zistené žiadne vedľajšie účinky a negatívny vplyv na zdravie. U mňa sa tiež nič podobné nevyskytlo, snáď s jedinou výnimkou: cítil som sa vitálnejší a s väčším množstvom energie. To ale považujem za pozitívny účinok.

Balenie a cena

Erexan Balenie a cena Erexan sa vyrába ako jeden typ tabletky, na rozdiel od niektorých konkurenčných značiek. K dispozícii máte 4 veľkosti balenia, ktoré sa líšia počtom tabliet a teda aj časovým obdobím, na ktoré je dané balenie vhodné. Ja osobne odporúčam začať s balením na jeden celý mesiac, ale je to samozrejme na vás.

Toto sú balenia a ceny spolu s prepočtom výhodnosti:

Typ balenia:Množstvo tabliet:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetríte:Overená kúpa:
1-balenie1524,90 €1,66 €Chcem skúsiť
2-balenie3044,00 €1,46 €5,90 €Chcem skúsiť
3-balenie4565,00 €1,44 €9,70 €Chcem skúsiť
4-balenie6075,00 €1,25 €24.60 € Chcem skúsiť

Doprava zdarma: 4-balenie je cenovo najvýhodnejšie s dopravou zadarmo!

To, že najväčšie balenie sa oplatí najviac, je samozrejmé. V tomto prípade sa totiž mesačné náklady dostanú na úroveň len niečo okolo 1 € za deň, v prípade dávkovania 1 tabletky za 1 deň. Osobne odporúčam teda v prípade, že sa vám Erexan osvedčí, siahnuť na ďalšie obdobie práve po najväčšom balení.

Kde kúpiť

Erexan Kde kúpiť Na rozdiel od viacerých konkurenčných tabliet sa rozhodol výrobca ísť s kožou na trh a umožňuje nielen dodávku online, ale aj klasický predaj v lekárni. Tabletky je možné kúpiť v desiatke lekární, najmä vo väčších mestách, pričom tu treba povedať aj to, že ceny sa môžu značne odlišovať podľa jednotlivých regiónov.

Osobne si preto myslím, že najlepšou, najpohodlnejšou aj najvýhodnejšou možnosťou je objednať si tabletky priamo u výrobcu. Ak bývate pri Bratislave, môžete si tabletky prevziať aj osobne zo zmluvného skladu v Ivanke pri Dunaji, inak vám prídu poštou.

Oficiálny predajný kanál slovenského distribútora je jeho webové sídlo na www.erexan.sk, kde si môžete jednoducho a rýchlo objednať originálne balenie tabliet Erexan. Podčiarkujem slovo originálne, nakoľko len tu máte istotu, že sa bude jednať skutočne o pravé a účinné tabletky, nie o napodobneniny alebo generiká.

PENIAZE NAZAD

Hoci Erexan je čoraz viac obľúbený a ja osobne si nemyslím, že by muži považovali jeho účinky za nedostatočné, výrobca poskytuje záruku vrátania peňazí pre každého, komu by sa Erexan nepáčil. Táto záruka sa ale vzťahuje len na nenačaté balenie tabliet.

Online objednávka, doprava a doručenie

Erexan Online objednávka, doprava a doručenie Keďže v lekárni je vyššia pravdepodobnosť, že zaplatíte za Erexan viac, odporúčam objednať ho online priamo od výrobcu. Ak by ste mali obavy, že to trvá dlho a je to nepraktické, opak je pravdou:

  • Vyberiete si balenie, ktoré vám svojou veľkosťou a cenou najviac vyhovuje
  • Vyplníte osobné údaje, zvolíte si spôsob platby a dodaciu adresu
  • Zvolíte si buď dodanie k vám na adresu, alebo osobný odber zo skladu
  • Objednávku potvrdíte a to je celé

TIP ako ušetriť: z dlhodobého hľadiska odporúčam 3-balenie prípadne 4-balenie s dopravou zadarmo, ktoré sa finančne oplatia najviac

Čo sa týka doručenia, to je plne diskrétne a nikto nezistí, aká zásielka vám prišla. Píšem to len pre ubezpečenie všetkých mužov, ktorí by sa báli zvoliť si doručenie poštou. Navyše, príde vám email aj SMS, takže vopred budete vedieť, že má zásielka doraziť. Čo sa týka ceny, za doručenie poštou sa platí suma len 3,1 €.

Erexan je možné zaplatiť dobierkou aj vopred platbou kartou, čo je najlacnejšie a najrýchlejšie. Tabletky sú skladom, takže odoslanie je okamžité po prijatí platby, čo ocení každý, kto zvažuje rýchlosť dodania a z tohto pohľadu by sa rozhodoval medzi kúpou v lekárni a online objednávkou. Navyše, ak si objednáte tabletky za viac ako 70 €, máte dopravu zdarma!

Diskrétne doručenie ODOSLANIE V DEŇ OBJEDNANIA

Pri objednávke online mi nedá nespomenúť ešte jednu výhodu a tou je fakt, že tovar je odosielaný spravidla v deň objednania. V ideálnom prípade tak môžete mať doma tabletky už zajtra, najneskôr ale do 48 hodín.

Najčastejšie otázky

Erexan Najčastejšie otázky Keď som si zisťoval o Erexane nejaké informácie na internete, narazil som na nejedno internetové fórum, kde muži riešili niektoré viac praktické otázky súvisiace s tabletkami. Rozhodol som sa ich teda zaradiť aj do svojho hodnotenia a pripájam k nim moje vlastné odpovede:

Ako dlho trvá efekt Erexanu?

Výrobca udáva, že Erexan by sa mal užiť 60 minút pred pohlavným stykom. Prvé účinky vidno už po 30 minútach, po 60 minútach by sa mali prejaviť naplno. Oficiálne informácie hovoria, že celkovo môžu účinky trvať až 36 hodín, u mňa to ale bolo podstatne menej. Čím dlhšie však budete tablety užívať, tým to bude lepšie.

Dá sa kombinovať užívanie prípravku naraz s alkoholom?

Nie, kombinovať tabletky Erexan a alkohol sa neodporúča. Je to najmä kvôli tomu, že alkohol ako taký má na erekciu a potenciu negatívne účinky, hoci sa to viacerým mužom zdá naopak. Aj keď by nemali nastať významné negatívne účinky, ja osobne neodporúčam piť alkohol počas užívania prípravku.

Kto by nemal Erexan užívať?

Erexan by nemali užívať muži trpiaci kardiovaskulárnymi chorobami, nakoľko viacero účinných látok v tabletke pôsobí práve na srdcovo-cievnu sústavu. Okrem toho by sa mali užívaniu vyhnúť aj tie osoby, ktoré sú alergické na niektorú zo zložiek Erexanu. Tabletky ako také sú určené pre dospelých, nie pre deti.

Existujú nejaké interakcie Erexanu s inými tabletkami?

S výnimkou liekov určených na liečbu kardiovaskulárnych ochorení je možné Erexan užívať s bežnými liekmi alebo výživovými doplnkami. Pokiaľ však beriete nejaké iné tabletky na predpis, mali by ste sa poradiť s vašim lekárom o vhodnosti kombinácie Erexanu a týchto tabletiek v dôsledku možného oslabenia pôvodných účinkov tabliet.

Ako rýchlo tabletky „zaberú“?

Toto je značne individuálne a nie je možné dať jednu odpoveď platnú pre všetkých mužov. Vo väčšine prípadov som ale postrehol, že už po prvých dňoch pravidelného užívania sa dostavili prvé výsledky, takže by som odporúčal Erexan užívať dlhšiu dobu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Erexan Skúsenosti Práve prílišné očakávania u mužov aj vďaka niektorým reklamným vyjadreniam o Erexane majú za následok menšie sklamanie. Skúsenosti väčšiny mužov s prípravkom sú síce pozitívne, ale našiel som v niektorých diskusiách na internete aj negatívne hodnotenia. Tu by som chcel uviesť na správnu mieru účinky Erexanu a ich intenzitu v praxi.

V prvom rade, kto očakáva, že mu Erexan pomôže s úplnou a totálnou dysfunkciou erekcie, ten je na omyle. To nemôže a nedokáže to ani žiaden jeho podobný konkurent. Po druhé, Erexan je voľne dostupný prípravok bez chemický vyrobených účinných zložiek. Nečakajte teda, že bude fungovať ako Viagra, čiže okamžite, na počkanie a u každého rovnako.

Vo väčšine prípadov sú ale reakcie, referencie a hodnotenia mužov s Erexanom pozitívne. Zlepšenie a podpora erekcie sú najčastejším účinkom, predĺženie sexuálneho styku alebo intenzívnejšia chuť na sex sa u niektorých mužov objavia vo väčšej miere, u niektorých v menšej a môže sa stať, že u niekoho aj takmer vôbec. Celkovo je ale Erexan hodnotený pozitívne.

Vlastná skúsenosť

Erexan Vlastná skúsenosť K tomuto pozitívnemu hodnoteniu sa môžem pridať aj ja na základe vlastnej skúsenosti. Oceňujem už samotnú objednávku a najmä rýchle dodanie, keďže ja som si objednal Erexan priamo od výrobcu v pondelok a už v stredu som ho začal užívať.

Počas môjho užívania som nezaznamenal žiadne nežiaduce účinky, naopak, tie žiaduce sa dostavili v oveľa lepšej forme, ako som predpokladal. Podľa mňa je Erexan veľmi podceňovaný a to aj vďaka nízkej cene. Dnes sme si akoby už zvykli, že len drahé veci za niečo stoja.

Jediné, čo by som chcel tak trocha výrobcovi vytknúť, je nie úplne jasné ohraničenie dávkovania. Samotný producent totiž hovorí, že je možné konzumovať 1 alebo 2 tabletky, čo môže u mužov vyvolať otázniky. To platí najmä v prípade krátkodobé užívania, kde podľa mňa 1 tabletka nebude väčšinou stačiť.

Výsledok vlastného testovania

Erexan Výsledok vlastného testovania Na konci obdobia, keď som už s Erexanom končil, som pociťoval naozaj oveľa lepšiu erekciu aj intenzívnejší sexuálny zážitok. Musím však povedať, že keď som tablety vysadil, až nečakane rýchlo sa problémy vrátili naspäť. Skrátka, nie je to jednorazové riešenie na večné časy.

  • Erexanu teda dávam známku 2, hoci za svoje účinky by si zaslúžil možno aj jednotku

Prečo som sa rozhodol nakoniec pre prísnejšie hodnotenie? Jednoducho pre to, že hoci ide v tomto prípade o prípravok určený práve na podporu erekcie, očakával by som lepšie výsledky aj v prípade ďalších deklarovaných účinkov.

Objektívne však treba povedať, že ak hľadáte voľne dostupné tabletky na zlepšenie vašej potencie, v prípade Erexanu si prídete na svoje. Odporučiť ho teda môžem, ale znova opakujem, že je potrebné dlhodobejšie užívanie pre intenzívnejšie a viditeľnejšie výsledky. Jednorazovo to skrátka nebude fungovať tak dobre, ako očakávate.

Zhodnotenie

Erexan Zhodnotenie Aké bude teda moje záverečné hodnotenie? Pozitívne. Nemám prečo Erexan neodporučiť, naopak, z hľadiska zloženia ide o jeden z najlepších prípravkov, aké som mal možnosť sám vyskúšať. Väčšina mužov je s nim spokojná, nájdu sa však samozrejme aj výnimky.

Pokiaľ rozmýšľate o tom, či je lepší Erexan alebo iný produkt, veľmi záleží od toho, s čím ho budete porovnávať. Nečakajte, že získate v tejto cenovej hladine a bez lekárskeho predpisu alternatívu k známym „modrým tabletkám“. To určite výrobok zabezpečiť nedokáže.

Má však niektoré veľmi zaujímavé výhody:

  • vďaka čisto prírodnému zloženiu nehrozia negatívne vedľajšie účinky
  • cena je jedna z najlepších na trhu a pomer kvality k hodnote je nadpriemerný
  • doručenie je mimoriadne rýchle, tabletky viete kúpiť aj v niektorých lekárňach
  • z hľadiska zloženia a testov ide o veľmi kvalitný výrobok

Erexan patrí v kategórii voľne predajných tabletiek na lepšiu potenciu k tomu lepšiemu priemeru. Nehovorím, že neexistujú aj prípravky s oveľa lepším/intenzívnejším/rýchlejším účinkom, ale určite nie za túto cenu.

Kto hľadá pomocníka pre lepší sexuálny život a nechce vyhadzovať peniaze zbytočne von oknom, tomu môžem Erexan odporučiť. Ak budete mať reálne očakávania, s najväčšou pravdepodobnosťou sa nesklamete. A keby predsa, je tu garancia vrátenia peňazí priamo od výrobcu. Podľa mňa to určite stojí za skúšku, ja dávam Erexanu palec nahor.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.63

120 Hodnotení

Erexan dostal u vas dost dobre hodnotenie a tak som si ho nedavno objednal. nechcem tu na neho pisat nejake oslavne ody, ale rad by som povzbudil muzov, co sa boja ho vyskusat, aby to kludne spravili 😉 . Odkedy som ho zacal uzivat, zmeny su naozaj viditelne!! Na to, ze ide len o nejaku kombinaciu rastliniek a podobne, to je super vysledok. Ziadne problemy pocas uzivania a erekcia ako za mladych cias, to sa mi paci!

ToMioBA píše 17 septembra 2018 o 08:56

no mne veru prilis nepomohol 🙁 , uzival som ho mesiac a nic extra to nebolo. podla mna vyhodene peniaze, treba skusit radsej nieco overene, o erexane som skoro vobec nepocul, skusil som ho len na radu kamarata a bola to zla rada

TietroFialA píše 18 septembra 2018 o 19:54

ja sa môžem k tomu hodnoteniu pridať, mne tiež pomohol. najlepšie je, že sa dá brať aj dlhu dobu a nemusite sa báť o nejaké problémy a nevolnosti. kúpite si ho cez internet, len nie cez inzerát, ale normálne z oficiálneho eshopu, počkáte na kuriéra a môžete začať užívať. za mňa jednotka s hviezdou!

PanPeter píše 20 septembra 2018 o 18:25

a ako je na tom erexan z pohľadu dĺžky účinku? keď si dám jednu tabletku, ako dlho mi bude stáť? koľko vlastne pôsobí v praxi? uvítal by som nejakú praktickú skúsenosť niekoho, kto ho už užíval a teda naozaj vie posúdiť, čo je reálne a čo nie. lebo v mnohých recenziách sa síce popíše všeličo, ale nemusí to byť pravda. ja som predtým v minulosti nejaké iné tabletky skúsil, ale výsledok v praxi bol naozaj dosť žalostný, tak aby sa mi znova nestalo to isté

Marián Poludník píše 21 septembra 2018 o 16:13

u mna to bolo zhruba 3 az 4 hodiny, teda taky ten viac viditelny ucinok. ale toto je velmi individualne, zavisi to od mnohych premennych, hlavne od toho, ako velky a zavazny je problem s erekciou co ma muz. netreba to precenit, ale ani podcenit. mna erexan napriklad zabral, ale hej, niektore ine znacky boli o kusok lepsie

IwanKE píše 23 septembra 2018 o 09:38

Eraxan som vyskúšal po tom ako prestal účinkovať Merlix, a potom aj Zarex. O eJoy ani nehovorįm to boli vyhodené prachy.Merlix aj Zarex fungoval perfektne ale zmenili zloženie. Jedny sa vyhovárali na zmenenú zapekaciu metódu a u Zarexu zas že aby to bolo aj pre vegánov. ???? A čo sa týka Eraxanu vyhodené prachy. Všetci po nejakom čase klamú v zložení prípravku. Teraz je to len drahý výživový doplnok s 0 účinkom. Píšem len aby som druhým upozornil, že prídu o prachy.

Robertko píše 04 septembra 2020 o 15:19

Pridať komentár