Katora

Katora recenzia + cena, ucinky, skusenosti a kde kupit

Netradičná forma lieku na erektilnú dysfunkciu s trocha vyššou cenou. Presne to ma napadlo, keď som dostal prvýkrát do rúk tabletky značky Katora. Ide totiž o žuvacie tabletky založené na Sildenafile, čiže o generikum známej modrej pilulky Viagra. Cena Katory je síce stále nižšia, ako originálnej Viagry, napriek tomu je nadpriemerná.

Zaujímalo ma teda, či bude s vyššou cenou a netradičnou formou spojená aj uspokojivá účinnosť. Rozhodol som sa preto túto značku vyskúšať a otestovať si jej účinky na zlepšenie mojej erekcie v praxi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nakoľko ide o liek na predpis, bez receptu sa k nemu oficiálne nedostanete. Katora totiž účinkuje len v prípade, že trpíte erektilnou dysfunkciou cievneho charakteru, čiže nedostatočným prekrvením penisu.

Výrobca a pôvod

Katora: Výrobca a pôvod Žuvacie tabletky Katora sú produktom farmaceutickej firmy SVUS Pharma, respektíve na Slovensku je dodávateľom spoločnosť Farmax Slovakia, pre ktorú SVUS Pharma vyrába viacero druhov generických liečiv. Samotná spoločnosť okrem toho vyrába aj rôzne doplnky stravy a to práve pod obchodnou značkou Farmax.

Spoločnosť je overenou farmaceutickou firmou, takže som v prípade Katory nemal žiadne obavy o kvalitné zloženie ani bezpečnosť prípravku. Navyše, voľne dostupné výživové doplnky značky Farmax, ktorá je so SVUS Pharma spojená, mám odskúšané ja aj moja rodina a tak som vedel, že pôjde určite o niečo zaujímavé aj v prípade Katory.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky Katory

Zloženie a účinné látky Katory Katora je liekom na erektilnú dysfunkciu, ktorého účinnosť je založená na známej účinnej látke Sildenafil. Tento inhibítor fosfodiesterázy typu 5 bol pôvodne vyvinutý pre boj s ochorením Angina pectoris, no zistilo sa, že pomáha aj k významnému zlepšeniu erekcie. Od tohto objavu bol už len krok k vývoju liekov, ktoré budú určené na tento problém.

Katora však obsahuje aj ďalšie látky, tu je jej komplexné zloženie:

Sildenafil: Ako som už spomenul, základom účinnosti Katory je Sildenafil, konkrétne ako Sildenafil citrát. Podľa verzie sa nachádza v tabletkách buď 50 mg alebo 100 mg tejto syntetickej látky. Látka má vplyv na vazodilatačnú funkciu ciev, čo znamená, že ich pomáha rozširovať. To pomáha mužom, ktorí majú problém s dosiahnutím či udržaním erekcie následkom nedostatočného roztiahnutia ciev vyživujúcich pohlavný úd.

Sildenafil

Pomocné a doplnkové látky: Okrem Sildenafilu sa v tabletkách nachádzajú aj niektoré iné zložky, ktoré majú za cieľ pomôcť lepšiemu vstrebaniu látky do tela, prípadne majú plniace a iné funkčné účinky. Medzi tieto látky patria draselná soľ polakrilínu, bezvodý oxid kremičitý, monohydrát laktózy, povidón K30, aspartam (E951), sodná soľ kroskarmelózy, mätová príchuť, ktorá obsahuje kukuričný maltodextrín, modifikovaný škrob a mätový olej, poslednou zložkou je magnéziumstearát.

ÚČINKY SILDENAFILU

Nakoľko Sildenafil účinkuje len v prípade erektilnej dysfunkcie, je aj Katora liekom určeným len pre tento problém. Nemá sa užívať, ak nemáte túto poruchu, pričom mechanizmus látky spočíva v napomáhaní roztiahnutia ciev v penise. Efekt sa však prejaví len na základe sexuálnej stimulácie, erekcia sama od seba nenastane.

Dávkovanie a užívanie

Katora: Dávkovanie a užívanie Katora je iná svojou formou a teda aj užívaním. Žuvacie tabletky sú biele a trojuholníkového tvaru, pričom ich účinok by mal byť viditeľný už od prvého použitia. Je to vďaka Sildenafilu, ktorý má okamžitý vplyv v organizme na oxid dusnatý, ktorý zas vplýva na erekciu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Jedna dávka = 1 tabletka. Podľa odporúčania by sa mala tabletka užiť hodinu pred plánovaným pohlavným stykom
  • Tabletku hneď neprehltnite, ale žuvajte vcelku, neprekračujte 1 tabletku denne

Lekár môže podľa stavu a miery erektilnej dysfunkcie rozhodnúť o špecifickom dávkovaní a tiež aj o tom, či je pre vás vhodnejšia 100 mg alebo 50 mg verzia Katory. Sú prípady, kedy vám môže lekár na úvod určiť aj nižšiu dávku, napríklad len 25 mg. Určite však neužívajte viac, výsledný efekt a vplyv lieku na erekciu to nezlepší.

Účinky Katory

Účinky Katory Ako som spomenul už na úvod a explicitne to uvádza aj príbalový leták, Katora je liekom na predpis, ktorý je určený na liečbu erektilnej dysfunkcie, nazývanej niekedy aj impotencia. Napriek tomu, že forma je možno menej tradičná, keďže nejde o klasickú tvrdú pilulku na prehltnutie, jedná sa o seriózne liečivo indikované lekárom.

Má však liek vplyv aj na niečo iné, ako len na erekciu? Pozrite sa spolu so mnou:

Libido

Pod pojmom libido sa myslí chuť na sex. Najčastejšie má na túto oblasť vplyv najmä hormonálna hladina, ktorá môže libido zvýšiť. V tejto oblasti ale Katora priamy účinok nemá. U mňa sa ale následkom lepšej erekcie nepriamo zvýšil sexuálny apetít, čo je pozitívne.

Nástup erekcie

Druhou dôležitou sexuálnou oblasťou s vplyvom na kvalitu styku je nástup erekcie. Tu už Katora viditeľne účinkuje, aj keď som zaznamenal podľa skúseností mužov menšie výkyvy. Ja sám som však bol s účinkom spokojný, hoci som už zažil aj o niečo účinnejšie lieky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tvrdosť a kvalita erekcie

Nielen rýchly a viditeľne lepší nástup stoporenia, ale najmä jeho tvrdosť a kvalita sú dôležité pre uspokojivý sexuálny zážitok. Mne osobne Katora v tejto oblasti pomohla k lepšiemu stoporeniu, jej účinok je aj u iných mužov na dobrej úrovni, no aj tu s rôznou intenzitou.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

Ktorý muž by nechcel vydržať dlhšie? Ak vám v tom bráni príliš rýchla ejakulácia, obávam sa, že z účinku Katory budete sklamaní, v tejto oblasti nemá vplyv. Ak ale potrebujete predĺžiť kvalitnú a tvrdú erekciu, tu už môže byť liek prospešný a ja sám to potvrdzujem.

Intenzita orgazmu

Ak už hovoríme o tej ejakulácii, čiže orgazmu, mnoho mužov by určite privítalo aj intenzívnejšie vyvrcholenie. Bohužiaľ, aj v tomto prípade je Katora neúčinná. Nepriamo môžete ale na úvod užívania pocítiť lepšie vyvrcholenie, ak ste dlhšiu dobu nemali sex.

Vedľajšie účinky

Katora: Vedľajšie účinky Katora však môže počas užívania priniesť nielen žiadané a žiaduce účinky v oblasti zlepšenia kvality sexuálneho života, ale aj tie nežiaduce a nežiadané, konkrétne vedľajšie. Neplatí to však len v prípade tohto lieku, ale prakticky všetkých liekov. Tie sa môžu dostaviť nielen pri nadmernom využití lieku, ale niekedy aj počas bežného používania.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Odporúčam si prečítať príbalový leták, tu sú len tie najviac spomínané:

Veľmi časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť viac ako 1 z 10 osôb)

bolesti hlavy

Časté vedľajšie účinky (môžu postihnúť menej ako 1 z 10 osôb)

návaly horúčavy
začervenanie pokožky
nevoľnosť
poruchy trávenia
plný nos
závrat
zmeny farebného videnia, rozmazané videnie a poruchy zraku

Okrem týchto častejších účinkov spomína výrobca aj mnohé menej časté alebo zriedkavé, napríklad problémy s tlakom, nosovými dutinami alebo kardiovaskulárne problémy. Ja osobne som našťastie nemal príliš veľký problém s týmito javmi, sem-tam sa u mňa vyskytol problém s bolesťou hlavy, ale nič závažné.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kontraindikácie a kedy nie je možné Katoru užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Katoru užívať Môžu sa objaviť aj situácie alebo prípady, kedy nie je možné tieto žuvacie tabletky užívať? Áno, najmä v prípade interakcie s liekmi alebo kontraindikácie pri niektorých ochoreniach. Neplatí to však všeobecne, vždy by mal lekár posúdiť váš stav a aj preto je dôležité, aby bola Katora predpisovaná až po lekárskom vyšetrení.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú najdôležitejšie upozornenia týkajúce sa možných kontraindikácií:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Ťažké formy ochorenia pečene alebo srdca môžu byť problém, ktorý sa môže stať vylučujúcim faktorom pre užívanie Katory. Rovnako tak sú podobnými prípadmi aj situácie, ak ste nedávno prekonali mozgovú príhodu alebo srdcový záchvat. To isté platí aj o očných ochoreniach typu Renitis pigmentosa alebo v dôsledku ochorenia zrakového nervu NAION.

Iné faktory vylučujúce užívanie

Ďalším typom problémov sú napríklad alergická reakcia, prípadne nadmerná konzumácia alkoholu. Oneskorený nástup účinkov môžu mať na svedomí vyššia dávka alkoholu alebo súčasné užitie Katory spolu s ťažkým jedlom. Pokiaľ neznášate niektoré druhy cukrov alebo máte problém s fenylketonúriou, mali by ste konzultovať užívanie najprv s lekárom.

Kontraindikácie s liekmi

Súbežné užívanie Katory spolu s niektorými liekmi môže vyvolať problémy. Katoru nesmiete naraz užívať napríklad s liekmi obsahujúcimi nitráty, rovnako tak s liekmi známymi ako donory oxidu dusnatého. Aj ďalšie lieky na predpis určené na ochorenia kardiovaskulárneho systému môžu byť problémom, takže si dobre preštudujte inštrukcie v príbalovom letáku.

PORAĎTE SA S LEKÁROM

Niektoré kontraindikácie môžu, aj nemusia znamenať problém. Poraďte sa s lekárom o užívaní lieku napríklad, ak máte leukémiu, kosáčikovú anémiu, menšie problém so srdcom, deformity penisu, žalúdočné vredy, hemofíliu alebo ľahšie ochorenie pečene.

Balenie a cena

Katora: Balenie a cena Katora patrí medzi tie lieky na erektilnú dysfunkciu, ktoré sú dostupné v pomerne širokej palete verzií aj veľkostí balenia. Kúpiť sa dá 50 aj 100 mg Katora, pričom na trhu sú registrované balenia s obsahom 2, 4 a 8 kusov žuvacích tabliet. To, ktorú verziu a aké balenie by ste mali užívať, nechajte radšej na rozhodnutí lekára.

Ako som spomínal už na úvod recenzie, Katora patrí určite medzi tie drahšie generiká známej modrej pilulky. Balenie 100 mg verzie s obsahom 8 žuvacích tabliet, ktoré je podľa mňa najviac používané, stojí zhruba okolo 60 €, čo znamená v prepočte 7 až 8 € za jednu tabletku. To je síce menej ako Viagra, ale na generikum dosť, hoci Katora má isté výsledky.

Ako a kde kúpiť Katoru

Ako a kde kúpiť Katoru Nakoľko Katora je riadnym liečivom so schváleným zložením a predajom u nás, liek sa dá kúpiť jedine v lekárni a jedine na lekársky predpis. Tomu predchádza indikácia zo strany lekára, ktorý môže predpísať tabletky jedine po predošlom vyšetrení erektilnej dysfunkcie. Na iný problém sexuálneho charakteru totiž liek účinok nemá.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Bez receptu si u nás Katoru nekúpite v žiadnej lekárni a má to svoj dôvod. Lekár totiž vie zistiť presnú formu a príčinu erektilnej dysfunkcie a zároveň pozná vaše súvisiace ochorenia či lieky, ktoré užívate. To je dôležité pre určenie dávkovania, užívania a najmä vylúčenie kontraindikácií.

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Amfidor: Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Kúpiť si Katoru bez receptu príde mnohým mužom ako bežná vec, ale je to chyba. To, že niektorí z nich môžu mať ostych pred lekárom a lekárskou prehliadkou, to viem pochopiť. Nie je to síce nič extra príjemné, ale má to svoj zmysel a to nielen pre predpísanie tohto konkrétneho lieku, ale aj pre zistenie skutočného stavu impotencie.

  • Získať Katoru legálnou cestou u nás je možné len v lekárni a len na recept
  • Viacero mužov to ale skúša bez predpisu a najmä cez internet
  • Pri takejto kúpe je veľké riziko, že nekúpite originál, ale napodobeninu lieku
  • Pri kúpe bez predpisu a cez neoverenú cestu riskujete aj svoje zdravie

Najčastejšie sa muži snažia ku Katore bez predpisu dostať pomocou internetových inzerátov. Môže sa pokojne jednať aj o domácich inzerentov, ktorí ponúkajú nielen túto značku, ale aj iné lieky určené na erektilnú dysfunkciu bez receptu. Druhou častou cestou je kúpa z rôznych eshopov, najmä zo zahraničia. Tie sú ale rovnako neserióznou cestou.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

S veľmi veľkou pravdepodobnosťou ale takýmto nákupom riskujete, že vám príde domov nie originál, ale falzifikát. Ten samozrejme neobsahuje Sildenafil alebo iné podobné látky, môže dokonca obsahovať rôzne toxické zložky. Ide o veľké zdravotné riziko a navyše, kúpa bez predpisu je drahšia, takže vyhodíte peniaze doslova von oknom.

RADŠEJ LEGÁLNE TABLETKY

Pokiaľ nechcete absolvovať lekárske vyšetrenie a zároveň nemáte vážnejšiu formu erektilnej dysfunkcie, ale chcete len podporiť svoj lepší sexuálny život, siahnite radšej po legálnych alternatívach. Ja mám s nimi dobré skúsenosti a určite ich odporúčam!

Najčastejšie otázky

Amfidor: Najčastejšie otázky Chceli by ste vedieť o Katore alebo podobných liekoch ešte niečo ďalšie? Teraz prichádza ten správny čas. Navštívil som niektoré internetové diskusie a fóra s cieľom zistiť, čo mužov okrem informácií o zložení či dávkovaní zaujíma. Tu sú otázky, na ktoré som narážal najčastejšie a prikladám k nim aj moje vlastné odpovede:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Prečo sa nedá Katora kúpiť bez predpisu?

Dôvod je jednoduchý a to preto, že obsahuje liečivo Sildenafil, čo je špecificky vyrobená chemická látka s rôznymi účinkami. Sildenafil pôsobí vazodilatačne na cievy vyživujúce penis, ale má aj niektoré vedľajšie a nepriame účinky. Jeho použitie podlieha lekárskemu vyšetreniu a indikácie, preto je potrebný predpis.

Môže mi liek pomôcť aj na libido alebo v iných oblastiach?

Nie, Katora nemá priamy vplyv na iné oblasti, ako je liečba erektilnej dysfunkcie. Nemá k tomu ani potrebné zloženie, ani takéto účinky nesľubuje. Skúsenosti iných mužov tiež žiaden takýto vplyv nespomínajú, aj keď nepriamo môže lepšia erekcia povzbudiť napríklad vyšší sexuálny apetít.

Sú vedľajšie účinky naozaj tak veľký problém, ako sa hovorí?

Pochopiteľne, že vás nechcem strašiť, koniec koncov, vedľajšie účinky sa nemusia vyskytnúť u každého muža a ak sa aj vyskytnú, nemusia byť vôbec príliš vážne. Treba ale s nimi počítať, najmä v prípade liekov pôsobiacich na cievy je veľmi častým problémom bolesť hlavy alebo začervenanie pokožky.

Je možné užiť Katoru spolu s alkoholom?

Nie je vylúčené, aby ste napríklad v jeden večer užili menšie množstvu alkoholu a súčasne Katoru, ale určite tak nerobte vo väčšom množstve. Alkohol totiž pôsobí proti vzniku a udržaniu kvalitnej erekcie, ovplyvňuje aj účinnosť samotných liekov a preto nevidím dôvod, aby ste to kombinovali.

Ako dlho možno očakávať účinnosť lieku?

Katora, ale ani žiaden iný podobný liek, nemôže garantovať trvalé zlepšenie erekcie. Všetky lieky založené na účinných látkach podobných Sildenafilu totiž pôsobia len do momentu pôsobenia tejto látky na oxid dusnatý a na rozšírenie ciev. Zvyčajne po 4 až 6 hodinách sa z tela účinná látka odbúra a pominie jej účinok aj na erekciu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti s Katorou

Skúsenosti s Katorou Väčšina mužov sa rozhodla vyskúšať Katoru práve kvôli forme žuvacích tabliet. Ide naozaj o veľmi jedinečný a originálny spôsob, ktorý by mal byť na prvý pohľad príjemnejší, ako je tomu v prípade perorálnych tabliet. Výsledok? Čiastočne to platí, ale treba si na to najskôr zvyknúť, čo ukazujú aj skúsenosti iných mužov.

Z hľadiska účinnosti patrí Katora k miernemu nadpriemeru, vytýka sa jej ale nestabilita účinkov a ich nerovnaká intenzita u každého muža. Určité odlišnosti pochopiteľne pripúšťam, ale niekedy sú trocha vyššie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Celkové hodnotenie je ale uspokojivé a Katora rozhodne patrí do skupiny liekov, ktoré stoja za vyskúšanie. Dostupnosť lieku je na obstojnej úrovni, veľký výber balení a verzií s ohľadom na obsah Sildenafilu hodnotia muži pomerne pozitívne. Čo sa týka vedľajších účinkov, nezaznamenal som žiadne prehnane negatívne komentáre.

Vlastná skúsenosť

Katora: Vlastná skúsenosť Aká je moja vlastná skúsenosť s Katorou? Prevažne pozitívna, no napríklad na tú formu žuvacích tabliet som si naozaj zvykal dlhšiu dobu. Musím ale povedať, že potom mi to už prišlo prirodzené a aj pohodlné, najmä preto, že som nemusel nič zapíjať vodou. Samotné tabletky sú s jemnou mätovou príchuťou, ale naozaj len jemnou.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Účinnosť Katory je u mňa viac menej dobrá, ale napríklad ohľadom zlepšenia nástupu erekcie som už užíval aj lepšie generiká. Pomer ceny a výsledku je na priemernej úrovni. Čo sa týka nežiaducich účinkov, pociťoval som len menšiu bolesť hlavy, takže tento faktor hodnotím pozitívne. Rovnako tiež to, že Katora sa dá kúpiť aj v menšom balení, napríklad na skúšku.

Zhodnotenie na záver

Zhodnotenie na záver Katora je liekom určeným na liečbu erektilnej dysfunkcie, ktorý zaujme na prvý pohľad najmä svojou formou žuvacích tabliet. To by ale rozhodne nemal byť jediný dôvod na jeho kúpu, nakoľko aj samotné účinky môžu byť pre väčšinu mužov s týmto problémom zaujímavé. Skúsenosti ukazujú, že výsledky tento liek má.

Treba však zároveň spomenúť aj niektoré negatívne stránky a nevýhody, ktoré má nielen Katora, ale aj celkovo lieky podobného typu. Ide najmä o úzky vplyv len na erekciu a na žiadnu inú oblasť sexuálneho života, zabúdať netreba ani na možné vedľajšie účinky.

Okrem tabletiek tohto typu mám skúsenosti aj s prípravkami, ktoré majú prírodné zloženie:

  • tieto tabletky obsahujú rastliny a byliny spadajúce medzi prírodné afrodiziaka
  • vďaka takémuto zloženiu sú bez väčšiny typických vedľajších účinkov
  • minimálne sú aj ich kontraindikácie a interakcie s inými liekmi
  • kúpiť si ich môžete voľne bez predpisu, nakoľko ide o výživové doplnky

Ich najdôležitejšou výhodou je ale ich širšia účinnosť. Pôsobia totiž napríklad aj na zvýšenie libida prostredníctvom hladiny testosterónu, môžu zlepšiť aj plodnosť alebo pomôcť na oddialenie príliš rýchlej ejakulácie. Nevýhodou ale je, že účinky neprídu okamžite, je nutné dlhodobejšie užívanie. To je našťastie bezproblémové.

Pokiaľ však máte vážnejšiu formu erektilnej dysfunkcie, pomôžu vám jedine a len lieky na predpis, presne také, ako je napríklad aj Katora. Ide o jedinú schválenú a overenú farmakologickú liečbu cievnej erektilnej dysfunkcie a v týchto prípadoch vám určite Katoru odporúčam minimálne vyskúšať.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Amfidor: Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Ak hovoríme o skúsenostiach s prírodnými produktmi založenými na rastlinnom zložení, určite nesmiem zabudnúť na vlastnú skúsenosť v tejto oblasti. Mne osobne sa takéto tabletky osvedčili a dodnes viaceré značky používam ako podporu lepšieho a kvalitnejšieho sexuálneho styku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Mám na to hneď niekoľko dobrých dôvodov, najdôležitejšie sú tieto:

tabletky sú vďaka rastlinnému zloženiu bezproblémové z hľadiska užívania, nemusíte sa báť o nežiaduce alebo vedľajšie účinky
rovnako tak z tohto istého dôvodu majú len minimum kontraindikácií a interakcií
sú dostupné bez lekárskeho predpisu, čiže aj bez lekárskej prehliadky
veľmi zaujímavý je pomer ceny a kvality, čo platí najmä tie lepšie značky
väčšina takýchto prípravkov pomáha nielen na erekciu, ale aj lepší orgazmus či libido

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

PRIRODZENÉ ZLOŽENIE

Jednou z veľkých výhod takýchto tabliet je aj prirodzené zloženie. Môžete tu nájsť totiž extrakty a výťažky rôznych rastlín a bylín, ktoré majú napríklad aj liečivé účinky, ale najmä patria medzi prírodné afrodiziaka podporujúce celkovú kvalitu sexuálneho života.

Mnohým mužom sa prípravky tohto druhu naozaj  zapáčili a užívajú ich dodnes. Ich dostupnosť bez predpisu spolu s bezproblémovým užívaním aj dlhšiu dobu z nich robia veľmi žiadaný artikel. Tie najlepšie prípravky na trhu, napríklad Stoporex pomáhajú nielen na erekciu, ale napríklad aj na zvýšenie sexuálneho apetítu.

Pochopiteľne, kvalitných značiek je hneď niekoľko, napríklad aj tieto:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.15

20 Hodnotení