Bez vyšetrenia a bez predpisu

Registrovaný a schválený produkt

Diskrétny nákup priamo z domu

Garancia spokojnosti

Ponuka produktov Stoporex

Pre podporu a predĺženie erekcie

KLASIK

26,90€

  • 90 kapsúl
  • Pre pevnú, tvrdú a kvalitnú erekciu
  • Už nikdy žiadne nečakané zlyhanie
  • Overené a zaregistrované na ÚVZ
  • Obsahuje iba prírodné látky
  • Zvýšenie sexuálneho apetítu
  • Bez vedľajších účinkov

KLASIK + PROLONG

56,80€  53,90€

  • 180 kapsúl
  • Najúčinnejšie „kombo“ pre vašu výkonnosť
  • Vyriešte svoje sexuálne zdravie a výkon v posteli naraz s dvojicou doplnkov Stoporex
  • Overené a zaregistrované na ÚVZ
  • Obsahuje iba prírodné látky
  • Zvýšenie sexuálneho apetítu
  • Bez vedľajších účinkov

PROLONG

29,90€

  • 90 kapsúl
  • Pre dlhšiu erekciu a optimálnu výdrž
  • Oddiali vyvrcholenie a predĺži výdrž v posteli
  • Overené a zaregistrované na ÚVZ
  • Obsahuje iba prírodné látky
  • Zvýšenie sexuálneho apetítu
  • Bez vedľajších účinkov

Ďalšie produkty STOPOREX

  • Stoporex® Stimul gél + Prostate + Shot 3ks

    19,90  Zľava!
  • Stoporex Lube

    Stoporex® Lube

    6,90 
  • Stoporex® Women

    16,90  Zľava!
  • Stoporex® Prostate

    16,90  Zľava!
  • Stoporex® Shot

    7,80 

Overené zloženie a preverené účinky

SAW PALMETTO

mužský stimulant sexuálneho výkonu a zdravia

TRIBULUS TERRESTRIS

bylina zlepšujúca libido a testosterón

ASHWAGANDA

indické tonikum proti stresu a na duševnú vitalitu

MACA

overené afrodiziakum s prírodným zlepšením erekcie

L-CITRULÍN

podporná aminokyselina pre zvýšenie L-Arginínu

L-ARGINÍN

aminokyselina zlepšujúca prekrvenie genitálií

ZINOK

známy minerál podporujúci potenciu a spermie

Voľnopredajné výživové doplnky Stoporex® sú založené na zložení kombinujúcom overené látky prírodného pôvodu. Výsledkom je prirodzené a bezproblémové pôsobenie.

Spojenie týchto zložiek vytvára unikátnu symbiózu. Vo svojich účinkoch sa navzájom dopĺňajú a výsledkom je intenzívne pôsobenie na sexuálne zdravie a výkonnosť v posteli. To je prakticky overené aj mužmi. Tu si prečítajte, ako to všetko funguje.

Unikátny a komplexný doplnok

Ťažkosti s erekciou, pokles libida, krátka výdrž a zhoršenie potencie sú čoraz častejším javom a to bez ohľadu na vek. Produkty Stoporex® sú preverenou cestou k riešeniu najčastejších mužských problémov v posteli. Ich výhody oceníte už po niekoľkých dňoch používania.

  • Efektívna podpora erekcie po všetkých stránkach

  • Predĺženie výkonnosti a oddialenie príliš rýchleho orgazmu

  • Zvýšenie sexuálneho apetítu a pomoc s libidom

  • Celkovo pozitívne pôsobenie na mužskú potenciu

  • Zvýšenie sexuálnej vitality a pocitu sexuálnej energie

Kombináciou všetkých týchto benefitov a účinkov je Stoporex® unikátom na našom trhu. Podľa toho, ktorú oblasť svojho sexuálneho zdravia chcete podporiť viac, si môžete vybrať príslušný výživový doplnok. Užívanie môžete striedať a tak výrazne dopomôcť komplexnému pôsobeniu na vašu výkonnosť. Všetko ďalšie sa dozviete tu.

Vaše recenzie

„Pred tromi rokmi som prekonal nádorové ochorenie ľavej obličky. Rok aktívnej liečby vrátane 3. operácií spolu s psychickými problémami ma priviedli na koniec sexuálnych aktivít. Schopnosť nemať sex ma doviedla na úplné dno, ktoré si asi chlap vie predstaviť. Po skoro 6.mesačných pokusoch som dostal tip na vaše výrobky. Veľmi skeptický a nedôverčivý som ich objednal. Objednal som si klasik, prolong a krém XXL. Už po troch dňoch som cítil výrazné zlepšenie funkcie môjho penisu a svete div som mal plnohodnotný sex tak ako som bol zvyknutý. Teraz užívam vaše prípravky druhý týždeň a všetko už je skoro tak ako má byť. Ďakujem vám za to. Vrátili ste mi sebavedomie a moje ego opäť dosť stúplo. Vrátili ste mi plnohodnotný sexuálny život a myslím, že sa zhodneme na tom, aké sú tieto veci pre mužov dôležité.“

„Nečakal som, že mi Stoporex až tak pomôže. V minulosti som skúsil aj iné prípravky, no výsledky neboli ani zďaleka také priaznivé, ako to, čo som zažil teraz.“

„Partner začal mať problémy s výdržou a to sa odrazilo aj na našom sexuálnom živote. Kúpila som mu Prolong ako darček a rozdiel v spálni bol viditeľný!“

„Už som ani nedúfal, že po päťdesiatke sa mi vráti sila v posteli, ako keď som mal osemnásť. Skúsil som Stoporex Klasik a ten nával energie bol naozaj neuveriteľný.“

„Zhon a stres v práci, málo pohybu a zlé stravovanie sa prejavili na mojej sexuálnej výkonnosti a to aj v skorom veku. Vďaka Stoporex som však našiel riešenie.“

„Už niekoľko rokov nám to s manželom v posteli neklapalo. Rozhodla som sa kúpiť mu Stoporex. Nakoniec bol veľmi rád, že som ho presvedčila a pochvaľoval si!“

Najčastejšie otázky

všetko, čo chcete vedieť o Stoporexe®

Chcete vedieť ďalšie informácie o našom produkte? Zaujíma vás niečo viac o zložení, pôsobení, nákupe alebo užívaní? Tu nájdete odpovede!

Stoporex® je podporný prípravok určený pre mužov, ktorí potrebujú posilniť svoje sexuálne zdravie a sexuálnu výkonnosť. Podľa mierne odlišného zloženia a dôraznejšieho zamerania na konkrétnu oblasť máte na výber Stoporex® Klasik pre podporu erekcie a potencie a Stoporex® Prolong pre podporu dlhšieho výkonu a oddialenie ejakulácie.

Áno, hoci primárne je Stoporex® určený pre mužov, ktorí už pociťujú ťažkosti v sexuálnom živote. Môže však pomáhať aj vtedy, ak nemáte žiadne vážnejšie alebo viditeľnejšie problémy s erekciou či výkonnosťou v posteli. Výsledkom budú vyšší a dlhší sexuálny výkon, viac sily a energie, pocit vitality a aj viac pôžitku z pohlavného styku.

Stoporex® Klasik je zameraný na podporu erekcie, najmä pokiaľ ide o zlepšenie prekrvenia genitálií. Pomáha aj na mužské libido, vitalitu a celkovo potenciu. Stoporex® Prolong je určený mužom, ktorí majú problém s krátkou výdržou v posteli, či už ide o krátku erekciu alebo o príliš rýchlu ejakuláciu. V oboch prípadoch zvyšuje výdrž.

Vzhľadom na to, že v Stoporexe® sú ako aktívne látky využité bylinné extrakty, minerály a aminokyseliny, nepríde k nástupu účinkov ihneď. Citeľné zlepšenie sexuálneho výkonu možno pozorovať po niekoľkých týždňoch užívania. Zvýšenie vitality, energie a zlepšenie prekrvenia genitálií sa ale môže dostaviť už po prvej užitej dávke.

Áno, v Stoporexe® nenájdete žiadne syntetické liečivá, ide čisto o prírodný produkt. Nachádzajú sa tu extrakty z rastlín, ktoré sú svojimi účinkami a pôsobením 100 % bezpečné a pre telo prirodzené. Tie sú doplnené o aminokyseliny a minerály, ktoré telo vie tiež bez problémov prijať a spracovať bez akýchkoľvek ťažkostí.

Nie, v zložení nie sú žiadne alergény zo štandardného zoznamu alergénov, čiže napríklad lepok alebo orechy. Nie sú tu ani žiadne látky, ktoré by spadali do zoznamu dopingových zložiek. Stoporex® možno užívať bez problémov aj vtedy, ak sa venujete športu. Podľa skúseností sa neobjavujú ani žiadne alergické reakcie.

Áno, Stoporex® je možné užívať pokojne aj každý jeden deň, takýto spôsob dávkovania je dokonca podľa skúseností mužov z pohľadu účinnosti optimálny. Odporúčaným spôsobom užívania je užiť 1 dávku ráno a 1 dávku večer. Alternatívou k tomu môže byť užiť 1 dávku 30 až 60 minút pred pohlavným stykom, čiže aj nepravidelne.

Príležitostné fajčenie alebo menšie množstvo alkoholu nie sú priamou kontraindikáciou k užívaniu Stoporexu®. Treba si však uvedomiť, že tak alkohol, ako aj cigarety, negatívne vplývajú na mužský sexuálny výkon. Zhoršujú totiž krvný obeh, znižujú vitalitu a energiu, tlmia libido a zhoršujú potenciu, čiže pôsobia opačne, ako preparát.

Pokiaľ ide o kombináciu Stoporexu® s liekmi a liečivami, je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom o možnosti spoločného dávkovania. Ak by ste chceli výživový doplnok užívať s inými podobnými prípravkami, to neodporúčame. Výsledkom by mohli byť príliš vysoké dávky niektorých podobných látok a telo by ich nevedelo využiť.

Vzhľadom na obsah jednotlivých aktívnych látok v 1 kapsule by sa mali naraz užiť 3 kapsuly. Na rozdiel od iných značiek je možno veľkosť takejto dávky nadpriemerná, zároveň ale treba povedať, že z pohľadu objemu jednotlivých zložiek aj nevyhnutná a pre účinnosť optimálna. Užitie slabšej dávke znamená nižší objem prijatých aktívnych látok.

Ak sa stane, že ste zabudli užiť dávku ráno alebo večer, prípadne aj v prípade, ak ste vynechali užívanie celý deň, nič sa nedeje. Pokračujte v obvyklom užívaní nasledujúci deň. Neužívajte dvojnásobnú dávku, aby ste „dobehli“ zameškanú dávku z predošlého dňa. Maximálna denná dávka počas 24 hodín je v objeme 6 kapsúl.

Na rozdiel od iných produktov alebo liečiv je užívanie Stoporexu® bezproblémové. Žiadne vážnejšie nežiaduce alebo vedľajšie účinky neboli zaznamenané. Krátkodobo alebo na úvod sa môžu objaviť miernejšie zažívacie ťažkosti, bolesť hlavy alebo zmeny krvného tlaku. Ide o dôsledky vstrebávania látok alebo pôsobenia na krvný obeh.

Čo sa týka prekážok užívania Stoporexu®, ak by sa objavili vážnejšie nežiaduce účinky alebo alergická reakcia, prestaňte s dávkovaním a kontaktujte nás. Vzhľadom na obsah aminokyselín nie je prípravok vhodný pre ľudí s kardiovaskulárnymi ochoreniami, príliš vysokým alebo nízkym tlakom alebo pre ľudí s problémami so srdcom.

Nie, Stoporex® je voľnopredajný doplnok výživy, ktorého kúpa nie je podmienená indikáciou od lekára. Nie je preto nevyhnutné ho navštíviť a absolvovať u neho vyšetrenie alebo získať predpis na kúpu preparátu. Je to aj dôsledok toho, že v zložení prípravku nie sú žiadne syntetické liečivá, ktoré by si vyžadovali indikáciu od lekára.

Internet ako predajný kanál sme si zvolili kvôli kombinácii viacerých výhod, najmä z pohľadu vás ako zákazníka. Je to pohodlný, rýchly, diskrétny, jednoduchý a bezprostredný spôsob nákupu. Zároveň nám to umožňuje prispôsobiť cenu produktu v čo najlepšej miere vám, nie je treba platiť sprostredkovateľom alebo lekárňam maržu či províziu.

Informácie o vás, čiže osobné údaje alebo IP adresu, uchovávame v súlade s pravidlami GDPR. Kontaktné informácie a ani iné informácie o zákazníkoch neposúvame tretím stranám. Samotné balenie, v ktorom vám Stoporex® príde, je diskrétne. Balíček neobsahuje názov preparátu ani reklamu a nikto tak nezistí, čo ste si objednali.

Od objednávky po odoslanie balíčka k vám štandardne neprebehne viac, ako 24 hodín. Doručenie samotné môže trvať 24 až 48 hodín, v závislosti od zvoleného spôsobu platby a typu doručenia. Obvykle možno očakávať doručenie do 1 až 2 pracovných dní od nákupu. Ideálne je spraviť objednávku ráno a zvoliť platbu kartou cez internet.

Na trhu je a aj v minulosti bolo množstvo podobných výživových doplnkov. Na rozdiel od nich sme si však dali mimoriadne záležať na jeho zložení. Aj preto máme dva odlišné produkty, čiže Stoporex® Klasik a Stoporex® Prolong, každý s inou špecializáciou. Oproti konkurencii ponúkame koncentrovanejšie a viac špecificky zamerané zloženie.

Práve vďaka tomu, že kvalitou Stoporexu® sme si istí, vieme vám ako zákazníkovi ponúknuť garanciu spokojnosti. V prípade, ak by neboli účinky preparátu podľa vašich predstáv a neprišlo by k zlepšeniu sexuálneho výkonu, za každé neotvorené balenie vám vrátime peniaze. Ak by ste chceli vedieť bližšie informácie, tu ich nájdete.

100 % garancia spokojnosti a vrátenia peňazí

Stoporex® je značka, ktorá je unikátna nielen aktívnymi látkami, účinkami a užívaním, ale aj prístupom k zákazníkom. Cieľom je dať mužom záruku spokojnosti. Tou je garancia vrátenia peňazí pre zákazníkov, u ktorých sa z akýchkoľvek dôvodov nedostavia uspokojivé výsledky. Ak nebudete s účinkami alebo pôsobením Stoporex® Klasik alebo Stoporex® Prolong akokoľvek spokojní, vrátime vám peniaze za produkty, ktoré nám pošlete naspäť. Bez ťažkostí, bez zdržiavania a bez zbytočných otázok. Účinnosťou výživového doplnku Stoporex® sme si natoľko istí, že môžeme túto záruku poskytnúť bez najmenších problémov. Ak chcete vedieť viac, tu sú ďalšie informácie.

Certifikácia a bezpečné užívanie Stoporex®

Stoporex® je doplnok výživy riadne schválený, overený a zaregistrovaný na Úrade verejného zdravotníctva. Má všetky potrebné laboratórne skúšky a testy.

  • Vďaka 100 % prírodnému zloženiu je bezpečný na užívanie
  • Nemusíte sa báť žiadnych vážnejších nežiaducich účinkov
  • Pri užívaní sa neobjavujú bolesti hlavy ani začervenanie kože
  • Minimum je aj kontraindikácií
  • Ak máte srdcovocievne problémy, poraďte sa najskôr s lekárom

Kúpa prípravku nie je viazaná na lekársky recept alebo vyšetrenie u lekára. Stoporex® možno užívať aj dlhodobo, pokojne aj niekoľko mesiacov po sebe a to na dennej báze. Ak vás zaujíma odporúčané dávkovanie prípravku, všetko podstatné nájdete tu.

Napísali o nás

Stoporex.sk ® 2024