Liderin: Z minulosti známe tabletky na erekciu, ktoré si už ale u nás nezakúpite

Liderin zlozenie, ucinky, davkovanie, cena a skusenosti

Keď prišiel na trh Liderin, bolo z toho veľké haló. Je to už niekoľko rokov, ale v tej dobe bola konkurencia v prípravkoch pre mužov, ktoré by boli dostupné bez predpisu, veľmi biedna. Efekt, ktorý Liderin vyvolal, mu vystačil naozaj dlhé roky a hoci účinky nikdy neboli dokonalé, nič lepšie vtedy na trhu nebolo.

Tabletky boli uvedené na trh známou značkou Walmark a mali čisto prírodné zloženie. To bola na tú dobu prevratná novinka, ktorá však oprávnene vzbudzovala nedôveru. Tú sa snažila značka prelomiť reklamnou kampaňou.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Z dnešného pohľadu je už zloženie pochopiteľne nedostatočné, na druhú stranu, skúsenosti niektorých mužov ukazovali, že im Liderin vedel pomôcť. Ja sám som ho vyskúšal tiež a moju vlastnú skúsenosť zhrniem do tejto recenzie.

Výrobca a pôvod

Liderin Výrobca a pôvod Liderin bol produktom známej spoločnosti Walmark. Jedná sa o veľmi známu značku s komplexným sortimentom rôznych druhov výživových doplnkov, čo bola veľká úvodná výhoda značky Liderin. V dobe uvedenia na trh tu totiž boli len prípravky vtedy neznámych spoločností.

Walmark je dnes už silno etablovaná spoločnosť, ktorá ponúka široké portfólio prípravkov a to či už na podporu imunity, vitality alebo pre konkrétne zlepšenie stavu niektorého z dôležitých životných orgánov a systémov. Známe sú aj jej produkty obsahujúce mix rôznych minerálov či vitamínov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Liderin Zloženie a účinné látky Liderin prišiel v čase uvedenia na trh s prevratným konceptom: tabletky na podporu potencie a erekcie boli založené na extraktoch a výťažkoch rastlinného charakteru. Dnes je zloženie už na prvý pohľad mimoriadne chudobné, na druhú stranu, pokiaľ mal muž len mierne problémy s kvalitou erekcie, mohlo mu takéto zloženie stačiť.

Čo všetko Liderin obsahuje? Tieto 3 účinné látky:

Ženšen: Táto rastlina je u nás známa aj ako Všehoj ázijský alebo ako Panax Ginseng. Ide pomerne známu ázijskú tradičnú rastlinu využívanú aj v ľudovom liečiteľstve, ktorá sa využíva už stáročia. Ženšenov existuje množstvo druhov a typov, nie všetky majú ale rovnako pozitívne účinky.

Rastlina sa využíva najmä pre stimulačný vplyv na nervový systém, pre podporu kardiovaskulárneho systému a pre zlepšenie funkčnosti pohlavnej sústavy. Má aj afrodiziakálne účinky a to najmä z hľadiska ovplyvňovania hormonálnej hladiny, čo priamo súvisí so stavom libida a sexuálnej aktivity.

L-Arginín: Táto aminokyselina je pre naše telo mimoriadne dôležitá, no keďže vo väčšine prípadov si ju organizmus nevie vytvoriť, je nútený ju prijímať z externého prostredia. Látka je dôležitá z hľadiska syntézy bielkovín, podporuje antioxidačný efekt, uvoľňuje rastový hormón a je dôležitá aj pre iné fyziologické procesy.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Z hľadiska potencie je ale významná najmä kvôli stimulácii oxidu dusnatého v tele. Ten je priamo zodpovedný za rozšírenie ciev vyživujúcich penis, čiže ovplyvňuje erekciu a stoporenie tak z hľadiska kvality, ako aj z hľadiska časovej dĺžky. Za týmto účelom je aj súčasťou tabliet Liderin.

Pycnogenol: Medzi extrakty a výťažky, ktoré sa v Liderine nachádzajú, patrí aj Pycnogenol. Ide o výťažok z Borovice prímorskej, ktorá je pre ľudské telo využiteľná napríklad z hľadiska zlepšenia stavu pokožky či spomalenia predčasného starnutia. Látky, ktoré tento strom obsahuje, totiž podporujú tvorbu kolagénu a elasténu, ale majú aj antioxidačné účinky.

Z hľadiska potencie a erekcie vplýva táto látka najmä na zlepšenie prekrvenia pohlavného systému. Pycnogenol zlepšuje mikrocirkuláciu aj v tých najmenších a najjemnejších cievach, čo pomáha zvýšiť prekrvenie pohlavného údu a zlepšiť nástup aj trvanie erekcie. Otázkou však je, či je v tabletkách v dostatočnej kvalite.

Ďalšie látky: Okrem účinných látok, ktoré sú zodpovedné za samotný vplyv prípravku na mužskú potenciu a erekciu, obsahuje Liderin aj doplnkové a pomocné látky. Ide o protihrudkujúce látky typu mikrokryštalická celulóza, mastenec a stearát horečnatý, plnidlo hydrogénfosforečnan vápenatý, stabilizátory typu hydroxypropyl metylceluóza, karboxymetylcelulóza a hydroxypropylcelulóza, farbivá oxid titaničitý a indigotín, bavlníkový olej a triglyceridy.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vyššie spomínané účinné látky mali v Liderine nasledovné zastúpenie:

KVALITNEJŠIE ZLOŽENIE DNES

Dnešné prípravky na podporu erekcie a potencie obsahujú aj vyššie spomínané látky, najmä L-Arginín a Ženšen, no ich zloženie je nepomerne bohatšie a kvalitnejšie. Používajú sa lepšie a čistejšie extrakty a v prípravkoch sa nachádza väčšia gramáž účinných látok.

Dávkovanie a užívanie

Liderin Dávkovanie a užívanie Čo sa týka dávkovania, v tomto sa Liderin príliš od svojich novších konkurentov nelíši. Výrobca sám uvádzal, že dávkovanie môže byť jednorazové, no podobne aj tu platilo a platí, že lepšie je dlhodobejšie a pravidelné užívanie, ktoré prináša so sebou viditeľnejší efekt.

  • Jedna dávka = 3 tabletky. Všetky tri tabletky sa užívajú v celosti a naraz
  • Podmienkou dosiahnutia žiadaného účinku je užitie tabliet pred pohlavným stykom a to v odstupe okolo 1 hodiny

3 tabletky naraz sú však dnes už v porovnaní s konkurenciou príliš vysoká dávka. Môj osobný názor je, že takéto vyššie dávkovanie bolo akousi poistkou, aby sa účinky tabliet dostavili. Bohužiaľ, moja vlastná skúsenosť z minulosti ma učí, že niekedy ani takto vysoké dávkovanie nestačí a to bol bohužiaľ aj prípad Liderinu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Účinky

Liderin Účinky Podľa výrobcu je Liderin určený pre mužov, ktorí chcú zlepšiť kvalitu svojej erekcie. Z hľadiska zloženia ide naozaj o tabletky podporujúce najmä erekciu a libido, na plodnosť by nemali mať žiaden vplyv, nakoľko látky ovplyvňujúce tento atribút sexuálneho života príliš neobsahujú.

Tu sú teda účinky Liderinu s detailnejším komentárom:

Lepší nástup erekcie

Vďaka L-Arginínu, ale aj Ženšenu, by malo prísť k erekcii oveľa rýchlejšie, ako bez užívania Liderinu. Obe látky majú totiž podporné účinky na lepšie a rýchlejšie roztiahnutie ciev vyživujúcich penis, čo sa môže prejaviť rýchlejším nástupom stoporenia. Aká je prax? Čiastočne to možno platí, ale ja som podobný účinok nezaznamenal. Čo viem zo skúseností iných mužov, tento vplyv sa vyskytoval iba u niektorých z nich.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kvalitnejšie stoporenie

Druhým pozitívnym vplyvom na sexuálne zdravie muža by malo byť dosiahnutie kvalitnejšej erekcie vďaka užívaniu Liderinu. Dôvodom tohto účinku by malo byť lepšie vyživovanie pohlavnej sústavy vďaka trojici účinných látok, pričom lepšie prekrvenie znamená aj lepšie stoporenie. V praxi som tento účinok pozoroval, ale len vo veľmi obmedzenej forme. Pokiaľ viem, ani u iných mužov to nebolo o nič lepšie.

Dlhšia doba erekcie

Dlhšia výdrž v posteli je snom každého muža a pochopiteľne aj každej jeho partnerky. V tejto oblasti by mal Liderin účinkovať najmä vďaka lepšiemu prekrveniu penisu, ale aj vďaka vyššiemu nabudeniu a to cez stimuláciu hormonálnej hladiny. Sú tieto výsledky badať aj v realite? Čiastočne áno, ale bohužiaľ, nedá sa spoľahnúť na ich stabilitu. V určitých prípadoch je erekcia dlhšia, ale nejedná sa o žiaden markantný rozdiel.

Zvýšenie sexuálneho apetítu

Posledným účinkom, ktorý by mohol pri užívaní Liderinu prísť, je zvýšenie sexuálneho apetítu, čiže libida. Objektívne musím uznať, že výrobca tento účinok nedeklaruje na balení, ale vzhľadom na zloženie by bolo možné ho očakávať. Keď som v minulosti Liderin užíval, v oblasti sexuálnej energie a vitality som príliš veľké zlepšenie nezažil, ale určitý vplyv som pociťoval. Otázkou však je, či nešlo len o placebo efekt.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

B EZ SEXUÁLNEJ STIMULÁCIE NEFUNGUJÚ

Liderin je založený so svojimi účinkami na zhodnej báze, ako aj ostatné prípravky tohto typu. To znamená, že napríklad zlepšenie erekcie alebo jej rýchlejší nástup neprídu automaticky, ale je potrebná sexuálna stimulácia. V tomto sa od terajších prípravkov Liderin nijak nelíši.

Nežiaduce účinky

Liderin Nežiaduce účinky Pri uvedení na trh spôsobil Liderin pozitívnu revolúciu nielen tým, že sa dal získať bez predpisu a mal prírodné zloženie, ale aj absenciou klasických nežiaducich účinkov. Pre synteticky a chemicky vyrábané tabletky a prípravky na zlepšenie erekcie sú totiž práve vedľajšie účinky jedným z najväčších problémov počas užívania.

Ako si s touto situáciou poradil Liderin? Veľmi dobre, na tú dobu doslova revolučne. Žiadne negatívne javy typu začervenanie pokožky alebo silné bolesti hlavy sa pri užívaní tabliet nedostavovali. Niektorí muži mali na úvod mierne tráviace problémy, ale to bolo spôsobené, že neboli zvyknutí na prírodné extrakty. Nešlo teda o nič vážne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Balenie a cena

Liderin Balenie a cena Pri svojom uvedení na trh sa Liderin predával najprv len v menšom balení, ktoré obsahovalo 6 tabliet. Neskôr sa výrobca rozhodol ponúknuť mužom aj väčšie balenie, čo bolo aj potrebné, nakoľko jedna dávka predstavovala až tri tabletky. Prípravok sa síce mal užívať len jednorazovo, ale to nie vždy prinieslo žiadaný efekt hneď po prvom užití.

Balenie so 6 tabletkami, ktoré stojí cca 22 €, sa teda oplatí menej, ako trojnásobne väčšie balenie Liderinu za cenu 43 €. Dôležité je však prerátať si, že na jednu dávku potrebujete až 3 tabletky, čiže aj pri výhodnejšom balení je cena za jednu dávku pomerne vysoká. V dobe uvedenia si to mohol Liderin dovoliť, dnes by to bola veľká konkurenčná nevýhoda.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kde kúpiť

Liderin Kde kúpiť Liderin sa po svojom uvedení na trh predával primárne prostredníctvom lekární. Nakoľko šlo o výživový doplnok, jeho dostupnosť bola vysoká a na jeho kúpu ste nemuseli absolvovať vyšetrenie u lekára a nepotrebovali ste žiaden predpis alebo recept.

Dnes sa už Liderin kúpiť bohužiaľ u nás nedá. Žiadna internetová alebo klasická kamenná lekáreň ho už na sklade nemajú, hoci v sortimente ho medzi produktmi ešte možno nájsť, napríklad aj v lekárni Pilulka. Vždy je však pri ňom upozornenie, že aktuálne nie je prípravok na sklade a nedá sa teda ani vložiť do košíka v internetovej lekárni.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Druhá cesta, ktorá je dnes u výrobcov podobných tabliet tak populárna, čiže predaj cez svoj vlastný oficiálny eshop, tiež nie je k dispozícii. Dnes je dokonca oficiálny vlastný distribučný kanál väčšia výhoda, ako predaj v lekárni.

SKÚSTE ALTERNATÍVY

V internetových lekárňach, či už ide o Pilulku alebo Lieky24, sa však namiesto Liderinu dajú nájsť iné zaujímavé prípravky. Určite teda odporúčam ich navštíviť minimálne zo zvedavosti, možno tam nájdete niečo iné, nové a lepšie.

Online objednávka, doprava a doručenie

Liderin Online objednávka, doprava a doručenie V oboch vyššie spomínaných internetových lekárňach, ale aj priamo v oficiálnych eshopoch výrobcov tabliet, sa dá nájsť pomerne široký výber rôznych prípravkov pre mužov. Aby ste videli, že ich objednanie je jednoduché, ukážem vám zvyčajný postup, ktorý tu platí:

  • Ak už máte vybratú značku, stačí si zvoliť obvykle len typ alebo veľkosť balenia
  • Potom si vyberiete typ platenia a typ doručenia
  • Podmienkou objednanie je vyplnenie osobných údajov, tie ostanú ale diskrétne
  • Na záver stačí vyplnenú objednávku odoslať online a je hotovo

Vyzerá to podľa vás až príliš jednoducho? Aj to jednoduché je. Čo sa týka platby, väčšinou sa dá platiť na dobierku, čiže keď vám balíček príde, ale aj vopred, napríklad kartou či bankovým prevodom. Platba vopred je obvykle bezplatná, pri dobierke si väčšina predajcov pripočíta manipulačný poplatok 1 €.

Pri doprave je na výber veľká paleta možností. Najlacnejším doručením je asi doručenie cez Slovenskú poštu, ale pohodlnejšie je využiť kuriérske služby niektorej zo spoločností. Ceny a ponuka konkrétnych kuriérov je u každej značky iná. Netreba sa ale ničoho báť, balenie je vždy diskrétne a nikto nezistí, čo ste si objednali.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Diskrétne doručenie DORUČENIE DO 24 HODÍN AJ DOPRAVA ZDARMA

Objednanie cez internet vôbec nemusí byť pomalé a drahé. Dnes už býva pravidlom, že domov vám môže prísť balíček pokojne aj na druhý deň od objednania. Cena dopravy rovnako nemusí byť vážny problém, pri väčších baleniach je aj zdarma.

Najčastejšie otázky

Liderin Najčastejšie otázky Otázky, ktoré sa v minulosti pýtali muži v súvislosti s tabletkami Liderin, by dnes už asi neboli aktuálne. Keď som však prešiel nejedno internetové fórum alebo diskusiu, zistil som, že vo všeobecnosti sa jedná o otázky, ktoré sa dnes užívatelia pýtajú aj na terajšie značky. Preto som ich sem zaradil a odpovedám na ne.

Existuje garancia, že tieto tabletky budú fungovať?

Nie, takáto garancia pri tabletkách bylinného alebo rastlinného charakteru neexistuje. Môžete ale zvýšiť pravdepodobnosť úspechu výberom správnej značky s dostatočne kvalitným zložením. Pozerať však treba nielen na počet účinných látok, ale aj na ich koncentráciu.

Ako je to s kombinovaním tabliet a alkoholu?

V zásade je možné skombinovať prípravky na prírodnej báze s alkoholickým nápojom, ale väčšina výrobcov to neodporúča. K tomu sa prikláňam aj ja a to z pomerne jednoduchého dôvodu, nakoľko alkohol ako taký erekciu a libido utlmuje, pričom našim cieľom je opak.

Sú tieto tabletky vhodné na jednorazové alebo pravidelné užívanie?

Mnoho výrobcov vám bude tvrdiť, že stačí užiť jednu či dve tabletky hodinu pred sexom a všetko bude okamžite v poriadku. Tak to určite nefunguje a to preto, že účinnosť týchto tabliet je založená na dosiahnutí istej koncentrácie látok v tele. Na to je potrebné dlhodobejšie užívanie, jednorazovo sa to nemôže prejaviť.

Existujú situácie, kedy sa nemôžu prípravky tohto typu užívať?

Áno, hoci ich na rozdiel od syntetických prípravkov nie je až tak veľa. Niektorí výrobcovia udávajú problémy u ľudí s kardiovaskulárnymi poruchami, prípadne u ľudí trpiacimi niektorými špecifickými chorobami sietnice oka alebo nervovej sústavy. Odporúčam prečítať si vždy príbalový leták.

Prečo sú tabletky bez receptu, nie sú tým pádom nekvalitné?

Bez predpisu si môžete tieto prípravky kúpiť najmä kvôli absencii syntetických liečiv, nie kvôli tomu, že by prípravok ako taký bol nekvalitný. Podľa tohto kritéria by som určite žiadnu značku neporovnával, aj keď uznávam, že muži s úplnou erektilnou dysfunkciou určite potrebujú len a len špeciálne lieky na predpis.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Liderin Skúsenosti Na úvod, keď sa Liderin dostal na trh, spôsobil v pozitívnom zmysle veľký poplach. Prišla novinka, niečo, čo mohlo zlepšiť sexuálny život každému, kto sa ostýchal ísť za lekárom. Potom však postupne začínalo prichádzať vytriezvenie z ošiaľu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Najväčším problémom bol pomer ceny a kvality. Pochopiteľne, asi len veľmi málo mužov čakalo, že Liderin by mohol v účinnosti a účinkoch konkurovať slávnym „modrým tabletkám“, ale myslím si, že postupne začínalo prevažovať sklamanie nad eufóriou. Áno, niektorí muži pocítili zlepšenie erekcie či zvýšenie sexuálneho apetítu, ale nebolo ich moc.

Navyše, problém bol v tom, že na lepšie výsledky bolo potrebné dlhodobejšie užívanie. To kvôli dávkovaniu až 3 tabliet a ich cene neprichádzalo určite do úvahy. Výsledkom teda bolo skôr rozčarovanie. Navyše, prípravok účinkoval naozaj iba pri veľmi miernych problémoch a muži, ktorí ich mali, sa zhodli v tom, že na trhu sú pre ich situáciu aj lepšie alternatívy.

HĽADAJTE REÁLNE SKÚSENOSTI

Keď som zisťoval referencie a hodnotenia užívateľov, veľa krát som narazil len na reklamné príspevky. Šlo o príliš negatívne alebo o príliš pozitívne hodnotenia, tie sú automaticky podozrivé. Hľadajte preto tie, ktoré pôsobia reálne a ktorým možno skôr veriť.

Vlastná skúsenosť

Liderin Vlastná skúsenosť Moja vlastná skúsenosť sa príliš od skúseností ostatných mužov nelíšila. Pamätám si, ako som užil prvé tri tabletky a čakal na výsledok. Ten sa nie a nie dostaviť, podarilo sa to až na tretí alebo štvrtý deň a aj to len vo veľmi obmedzenej intenzite.

Musím objektívne povedať, že dlhodobejšie užívanie prinášalo výsledkov viac. Pochopiteľne, nie každý deň, ale napriek tomu bola investícia pomerne veľká. Problémom bolo, že sa na nej neodrazili účinky, takže som sa aj ja sám ocitol nakoniec v skupine sklamaných mužov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Samotná kúpa Liderinu bola v poriadku, počas užívania som nezaznamenal žiadne vážnejšie vedľajšie účinky a určitý vplyv na môj sexuálny život prípravok samozrejme mal. Predstavoval som si ale niečo lepšie, musím však dodať, že vtedy naozaj nič lepšie nebolo. Dnes je to samozrejme už inak.

Výsledok vlastného testovania

Liderin Výsledok vlastného testovania Ako by som teda svoje vlastné skúsenosti s užívaním Liderinu ohodnotil? Určite nemôžem povedať, že by som nepocítil pri užívaní prípravku nejaké pozitívne zmeny. Keď to ale porovnávam s tým, aké tabletky sú na trhu dnes, výsledok je veľmi slabý.

  • Liderin odo mňa dostane 3 mínus a to najmä z úcty k značke samotnej

Ak sa vám vidí moje ohodnotenie ako príliš prísne, vedzte, že je to odraz reality. V dobe, kedy boli tabletky uvedené na trh ako čerstvá novinka, bola situácia radikálne odlišná. Na dnešné najlepšie prípravky sa bohužiaľ Liderin určite nechytá a preto jeho hodnotenie musí zodpovedať aj tomuto hľadisku.

Z hľadiska zloženia a prvotných účinkov najmä u mužov s menšou intenzitou sexuálnych podmienok, mohol byť Liderin zaujímavou možnosťou. Kto nechcel ísť za lekárom a nepotreboval ani vážnejšiu liečbu, ten mohol byť ideálna cieľová skupina. Bohužiaľ, pomer ceny a výkonu je veľkou nevýhodou a aj preto je hodnotenie také, aké je.

Zhodnotenie

Liderin Zhodnotenie Vzhľadom na to, že Liderin sa už u nás kúpiť nedá, nemám ani problém s mojim obvyklým rozhodnutím na záver každej recenzie. Aj keby som chcel, Liderin vám už odporučiť nemôžem, nakoľko by ste si ho už nemohli skúsiť. Myslím ale, že o nič ste neprišli, dnes už na trhu existuje veľké množstvo oveľa lepších prípravkov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Vo svojej dobe predstavovali tieto tabletky akýsi prvý maják, aby muži vedeli, že tu existujú aj iné riešenia, ako sú klasické „modré pilulky“ na predpis. V tomto bol Liderin priekopník, hoci svojimi účinkami zrejme príliš dobrú reklamu takýmto produktom nespravil.

Dnes sú prírodné prípravky rastlinného typu na potenciu už oveľa lepšie:

  • vďaka nesyntetickým účinným látkam sa dajú kúpiť bez predpisu
  • z toho istého dôvodu majú aj minimum nežiaducich alebo vedľajších účinkov
  • výber značiek a typov je veľký, dokonca aj na dlhodobé užívanie
  • najväčším plusom je lepšia cena, čo sa prejaví pri dlhšom dávkovaní

Veľmi pozitívne je, že na rozdiel od Liderinu, dnešné prípravky pre mužov majú oveľa komplexnejšie a viditeľnejšie účinky. Môže za to širšie a kvalitnejšie zloženie, ktoré pôsobí nielen na erekciu, ale napríklad aj na potenciu, plodnosť, sexuálny apetít, predĺženie ejakulácie a podobne.

Každý muž, ktorý potrebuje zlepšiť svoj sexuálny život, môže už dnes siahnuť po kvalitných značkách. Liderin bol prípravok, ktorý pripravil cestu dnešným svojim nástupcom a tí našťastie svojho predchodcu prekonali. Ak hľadáte kvalitnú podporu svojej potencie, na základe vlastnej skúsenosti odporúčam Stoporex. V nich sa určite nesklamete.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.43

7 Hodnotení