Max Potent: Skúsil som kvapky na zvýšenie potencie. Toto sú moje skúsenosti s nimi

Max Potent recenzia na kvapky + zlozenie, cena a ucinky

Okrem tabliet a prípravkov vo forme gélových kapsúl, čo sú asi najčastejšie typy produktov určených v rámci podpory rôznych oblastí zdravia, sa mi z času na čas do rúk dostane aj iná, zaujímavejšia forma. Tak tomu bolo aj v prípade Max Potent, špeciálnych kvapiek s prírodným zložením pre mužov.

K tejto značke som sa dostal pomerne náhodou a to zásluhou jednej internetovej diskusie a jednej recenzie. Prvý dojem bol síce rozpačitý, nakoľko nič príliš pozitívne som sa o kvapkách nedočítal, ale rozhodol som sa skúsiť ich.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Princíp ich fungovania je totiž teoreticky veľmi podobný tomu, ako fungujú tabletky. Sú tu však isté rozdiely a ja som bol zvedavý, či sa nejako pozitívne neprejavia. O tom, či Max Potent funguje, je aj táto moja recenzia.

Výrobca a pôvod

Max Potent Výrobca a pôvod Samotná značka ako taká bola pre mňa trocha neznámym pojmom a netušil som ani, kto je za ňou. Tu som narazil na prvý problém, ktorý trocha naštrbil zatiaľ neutrálny obraz o prípravku. Na oficiálnej stránke som sa totiž dlho nevedel dopátrať, kto je predajca alebo výrobca týchto kvapiek. Nakoniec som našiel dva kontakty.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Prvým bola v záhlaví stránky spoločnosť nazvaná Stone Dream, druhým v obchodných podmienka spomínaná spoločnosť DEV Logistics Ltd. s mne neznámym a cudzím sídlom. To, že by niekde bola spomenutá napríklad certifikácia či schválenie pre predaj u nás zo strany úradov, som sa nikde nedozvedel. Na úvod som teda získal hneď zlý dojem.

Zloženie a účinné látky

Max Potent Zloženie a účinné látky Max Potent je založený na kombinácii viacerých látok rastlinného charakteru, čím sa neodlišuje od bežných tabliet určených na zlepšenie sexuálneho života. Čo ma však hneď na prvý pohľad zarazilo bolo, o aké látky sa to vlastne jedná. Nehovorím, že sú ako také zlé, akurát v iných prípravkoch som ich ešte nenašiel.

Konkrétne ide o tieto látky:

Zeler: Ste prekvapení, že Max Potent obsahuje aj výťažok zo Zeleru? Pre nás tradičná zelenina, no pre tento prípravok účinná látka! Podľa výrobcu by mal byť bohatý na rôzne prospešné látky, napríklad na vitamíny a minerály. Konkrétne má ísť o vitamíny skupiny B, vitamín C, vitamín A či vitamín E. To je možno aj pravda.

Druhá vec je, ako má pôsobiť Zeler na potenciu či libido. Podľa výrobcu sa jedná o afrodiziakum, čo možno tiež platí, ale len veľmi obmedzene. Zeler je síce používaný ako stimulant a aj na zlepšenie napríklad vitality či imunity, no o jeho afrodiziakálnych účinkoch zázračnej intenzity naozaj pochybujem.

Tymián: Druhou zložkou je extrakt z Tymiánu, známej bylinky používanej v ľudovom liečiteľstve. Aj v tomto prípade platí, že v podobných prípravkoch vidím túto rastlinu prvý krát a hoci sa Tymián odporúča najmä pre pozitívne vplyvy na imunitu či nervový systém, v Max Potente má byť kvôli problémom s prostatou a impotenciou.

Tymián je však známy aj ako korenie a to už sa používa ako mierne afrodiziakum. Pripúšťam aj to, že môže mať mierne povzbudivé účinky na erekciu, nakoľko môže stimulovať krvný obeh. Má tiež močopudné účinky. V prípravku určenom pre mužov na podporu a posilnenie ich potencie je ale podľa mňa táto rastlina naozaj zbytočná.

Zázvor: Ďumbier lekársky, ako sa oficiálne hovorí zázvoru, patrí medzi známe prírodné prostriedky na posilnenie imunity. Prečo sa potom nachádza v Max Potente? Výrobca tvrdí, že je to vplyvu na potenciu a to najmä kvôli zlepšeniu krvného obehu, čo by malo zlepšiť aj prekrvenie pohlavnej sústavy a mužstva.

V určitom zmysle to môže byť tak, nakoľko Zázvor môže znižovať napríklad hladinu cholesterolu a ochraňovať steny ciev. To zlepšuje ich stav, no bez nejakého výraznejšieho účinku na lepšie prekrvenie to samo o sebe nemá pre erekciu zmysel. Zázvor teda schvaľujem, ale len ako doplnkovú látku.

Klinček: Poslednou účinnou látkou, ktorá sa v Max Potente má nachádzať, je extrakt z Klinčeka. Ten sa v našej kuchyni používa najmä ako korenie, no je aj tradičnou súčasťou prírodnej liečivej medicíny. Známy je najmä pre svoje protizápalové účinky, pomáha aj pri tráviacich ťažkostiach, najmä pri hnačke a kŕčoch.

Klinček je známy aj ako antiseptikum, ktoré môže stimulovať nervový systém. Pomáha aj na posilnenie organizmu a získanie vitality, tiež proti slabosti a vyčerpaniu. Podľa výrobcu ide aj o výborné afrodiziakum, no o tomto by som polemizoval. Nejaké účinky mať môže, ale sú oveľa lepšie afrodiziaka a práve tie v Max Potent nenachádzam.

NEZNÁME KONCENTRÁCIE

Samotné látky ako také by mohli mať na niektoré aspekty sexuálneho života vplyv, avšak je veľmi otázne, ako veľmi sa v prípravku nachádzajú. K tejto informácii som sa žiaľ nedostal ani na oficiálnej webstránke výrobcu a ani nikde inde.

Návod na používanie, dávkovanie a užívanie

Max Potent Dávkovanie a užívanie Kvapky ponúkajú pri užívaní v podstate rovnako jednoduché dávkovanie, ako je tomu aj v prípade klasických tabletiek s perorálnym užívaním. Tekutá forma ale môže byť pre niekoho prijateľnejšia, najmä ak má problém s prehltnutím väčších kapsúl alebo tabliet. Kvapky stačí jednoducho len vypiť.

  • 1 dávka je polovica lyžičky. Maximálna denná dávka sú 3 polovice lyžičky
  • Výrobca odporúča zmiešať pol lyžičky kvapiek Max Potent v pohári vody a vypiť pred jedlom

Nič iné som sa ohľadom užívania a dávkovania nedozvedel. Predpokladám, že vzhľadom na veľkosť balenia, charakter účinných látok a spôsob dávkovania bude alfa a omega úspechu pravidelné a dlhodobé užívanie. Výrobca dokonca tvrdí, že prípravok by mal byť účinný až 6 mesiacov, to si ale ja bohužiaľ podľa vlastnej skúsenosti nemyslím.

Účinky

Max Potent Účinky Výrobca na oficiálnom webe uvádza niekoľko indikácií pre užívanie Max Potentu a ukazuje, pre koho všetkého by mali byť kvapky pozitívnou zmenou v jeho sexuálnom živote. Obecne sa dá povedať, že ide prakticky o všetkých mužov, ktorí v nejakej miere pociťujú problémy pri erekcii, libide, ejakulácii a dokonca aj pri problémoch s plodnosťou.

Pozrel som sa teda a zhodnotil jednotlivé účinky trocha detailnejšie:

Zlepšenie erekcie

Ak máte problém s nestálou erekciou, nie ste schopný sexuálneho styku pravidelne a trpíte zníženou potenciou, majú vám kvapky vďaka prírodnému zloženiu pomôcť práve na lepšiu erekciu. Myslí sa tým zrejme lepšie prekrvenie pohlavného údu, čo sa podľa mojej skúsenosti príliš nedarí. Viditeľný účinok nie je žiaden, v tejto oblasti teda výsledok nečakajte a potvrdzujú to aj iní muži.

Oddialenie ejakulácie

Ak máte problém s predčasnou ejakuláciou, mal by vám Max Potent tiež pomôcť. Výrobca to síce nevysvetľuje, ale trúfam si povedať, že sa tým myslí upokojujúci účinok na nervový systém. Prílišná nervozita skutočne môže byť niekedy príčinou predčasnej ejakulácie, ale moja skúsenosť, ako aj skúsenosť iných mužov, neukazuje, že je Max Potent riešene. Pozitívnu skúsenosť som ešte nenašiel.

Zlepšenie množstva a kvality spermií

Ďalším problémom, na ktorý by mal prípravok účinkovať, je nedostatočná kvalita a množstva spermií. V tomto ohľade by vám mal Max Potent teda pomôcť, opäť sa spolieha na svoje účinné látky. Tu platí to isté, čo predtým, čiže teoreticky tieto látky môžu nejaký podporný vplyv mať, ale vo výsledku je efekt zanedbateľný. Uznávam však, že tento účinok sa nedá nijako rukolapne zmerať.

Zvýšenie sexuálnej túžby

Výrobca ako posledný účinok uvádza zvýšenie sexuálnej túžby. Podľa neho by totiž Max Potent mal pomôcť aj mužom s poruchami sexuálnej túžby, čiže libida. V tomto ohľade treba povedať, že kvapky majú niektoré účinné látky s afrodiziakálnym účinkom, ale neviem nič o ich koncentrácii. Nejedná sa ani o to najlepšie, čo existuje vo svete prírody. Výsledok? Takmer nič, okrem všeobecného zvýšenia vitality, som nepocítil.

ÚDAJNE AŽ 96 % POZITÍVNY VÝSLEDOK

Výrobca sa na svojej oficiálnej stránke chváli mimoriadnou úspešnosťou účinkov, ktoré sa mali dostaviť podľa laboratórnych testov až u 96 % mužov. Nedopátral som sa ale k žiadnym hodnoverným údajom, ktoré by to mohli nejako verifikovateľne preukázať. Navyše, moja skúsenosť ukazuje, že účinky sú veľmi chabé.

Nežiaduce účinky

Max Potent Nežiaduce účinky Výrobca tvrdí, že kvapky Max Potent nemajú žiadne vedľajšie účinky, nakoľko sú prírodného charakteru a sú 100 % bezpečné. V tomto má, na rozdiel od žiadaných účinkov, absolútnu pravdu a ja sám som nepocítil žiaden negatívny vplyv. Žiadna bolesť hlavy, žiadne tráviace problémy, žiadne začervenanie pokožky, nič také som nezažil pri užívaní.

Podľa výrobcu je možné kombinovať užívanie Max Potent aj s rôznymi liekmi, nie sú tu žiadne kontraindikácie. Jediné riziko vidím v tom, ak by sa vyskytla alergická reakcia na niektorú zo zložiek prípravku, ale tu treba objektívne povedať, že s týmto sa nedá nič spraviť. Ak máte alergiu, odporúčal by som Max Potent neužívať.

Balenie a cena

Max Potent Balenie a cena Max Potent sa predáva len ako jedno základné balenie, ktoré by vám malo vystačiť pri dostatočnom dávkovaní aj na mesiac. Ide o dostatočne dlhú dobu, počas ktorej by sa mali účinky prejaviť. Väčšie balenie sa kúpiť nedá, výrobca ho nemá v ponuke ani na svojej oficiálnej webstránke a nenašiel som o ňom žiadne informácie.

Samotné kvapky Max Potent sa dajú podľa tvrdenia výrobcu objednať v limitovanej a časovo obmedzenej akcii so zľavou 50 %. Za jedno balenie, ktoré vám môže vystačiť aj na mesiac, si tak namiesto 60 € vypýta producent 30 €. Osobne si myslím, že napriek tejto zľave je to stále príliš mnoho, vzhľadom aj na pomer kvality a ceny.

Kde kúpiť

Max Potent Kde kúpiť Ak hádate, že sa Max Potent nebude dať kúpiť v lekárni, hádate správne. Otázne vôbec je, či má všetky potrebné potvrdenia pre predaj u nás a to vrátane povolenia od príslušného Úradu verejného zdravotníctva. Nakoľko som nič také nenašiel, tipujem, že pravdepodobne tomu tak nie je. To je veľké mínus, najmä aj z pohľadu dôveryhodnosti a bezpečnosti.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kvapky sa tak dajú kúpiť jedine cez oficiálnu webstránku, ktorá je ale chudobná na informácie. Samotné objednanie je tiež veľmi divné, nakoľko sa vyžaduje zadať len meno a telefonický kontakt. Predajca vás potom bude kontaktovať sám, čo môže trocha narušiť diskrétnosť a anonymitu.

Aby však bolo jasné, to, že sa prípravok predáva len prostredníctvom vlastného predajného kanálu, nemusí byť pochopiteľne vôbec na škodu. Takto fungujú aj mnohé iné značky a voči tomuto spôsobu v princípe nič nemám. Len musí byť dôveryhodný a seriózny.

RADŠEJ SKÚSTE OVERENÉ PRODUKTY

Aj vzhľadom na spôsob predaja a kúpy, odporúčam vyskúšať radšej iné alternatívy, na trhu je viacero účinných prípravkov vo forme tabliet, ktoré vašej potencii a sexuálnemu životu pomôžu oveľa viac, ako Max Potent. S mnohými značkami mám veľmi pozitívne skúsenosti.

Online objednávka, doprava a doručenie

Max Potent Online objednávka, doprava a doručenie Čo sa týka spôsobu objednávky cez internet, ako som už povedal, je veľmi nedôveryhodná a čudná. Konkurenčné produkty sú v tomto oveľa lepšie, nakoľko tam je nákup nepomerne viac transparentný a prispôsobený pre klienta:

  • Najprv si vyberiete konkrétnu značku a veľkosť balenia
  • Následne zvolíte spôsob dopravy, populárne je doručenie kuriérom
  • Vyberiete si spôsob platby, čiže buď na dobierku alebo platba vopred
  • Na záver vyplníte adresu dodania a objednávku odošlete

Rozdiel medzi objednaním Max Potent a štandardným objednaním cez internet v prípade iných prípravkov je najmä v tom, že pri kvapkách Max Potent nemáte takú variabilitu. Poštovné je totiž 6 € a nemôžete si vybrať ani spôsob platby, ani typ dopravy a ako som už spomínal, ani veľkosť balenia.

Aj z tohto hľadiska by som odporúčal siahnuť po iných prípravkoch, ktoré majú lepšie vyriešený celý proces objednávky, platby a výberu. Najmä absencia väčšieho balenia je škoda, pri značkách, ktoré u mňa naozaj účinkujú, je totiž väčšie balenie výhodnejšie pre dlhodobé užívanie.

VRÁTENIE PEŇAZÍ?

Samotný predajca na oficiálnej webovej stránke uvádza obchodné podmienky, kde hovorí, že je možné do 14 dní Max Potent vrátiť a dostanete naspäť peniaze. Musí ale ísť o neotvorené balenie, čo je pochopiteľne problém a preto je to v praxi takáto záruka neuplatniteľná.

Najčastejšie otázky

Max Potent Najčastejšie otázky Okrem údajov technického charakteru je veľa mužov pri prípravkoch podobného typu zvedavých aj na niektoré praktické záležitosti. Max Potent nie je síce až tak často prepieraný na internete, ale našiel som niekoľko otázok, ktoré sú veľmi časté a sú s ním spojené. Nech sa páči, tu sú:

Kedy by sa mali objaviť účinky a ako dlho môžu trvať?

To, kedy by sa mali objaviť prvé výsledky užívania, výrobca Max Potent nespomína, neviem to ani podľa vlastnej skúsenosti nijakým spôsobom ohraničiť. Čo však uvádza aj na oficiálnom webe, to je doba trvania účinku a tá by mala byť 3 až 6 mesiacov. Ako uvidíte nižšie pri opise skúseností, ide skôr len o zbožné želanie.

Je možné kombinovať Max Potent s liekmi či alkoholom?

Podľa vyjadrení nie sú žiadne kontraindikácie pri užívaní Max Potent, voľná je aj kombinovateľnosť s liekmi. Užívanie s alkoholom sa nikde nespomína, osobne by som to neodporúčal. Tiež by som si dával pozor, pokiaľ máte problém s krvným tlakom, čo je obecná kontraindikácia pre iné podobné prípravky.

Je dávkovanie dostatočné? Nepomôže zvýšenie dennej dávky?

Z hľadiska účinkov je dávkovanie nedostatočné, ale ani vyššia dávka úspech neprinesie. Problém totiž nie je v dávkovaní, ale podľa mňa v zložení. Neprekračujte teda oficiálne stanovenú maximálnu dennú dávku, na výsledku to nič nezmení a možno sa len pridajú nejaké negatívne účinky.

Na internete som našiel aj pozitívne komentáre, naozaj to nefunguje?

Takéto komentáre som našiel aj ja, ale pre mňa nie sú ani tak pozitívne, ako podozrivé. Dôvod? Skrátka, šlo už na prvý pohľad o všeobecný komentár, evidentne bez skúseností s reálnym užívaním. Väčšina z nich navyše Max Potent nielen chváli, ale aj odporúča kúpiť cez konkrétny web a to je už skrytá reklama.

Čo robiť, ak som Max Potent kúpil a nefunguje?

V tomto prípade nie je príliš veľa rád, nakoľko ak ste kvapky už otvorili a čiastočne spotrebovali, vrátiť ich nemôžete. Jediným riešením je do budúcnosti sa použiť a snažiť sa staviť na overené značky, ktoré sú známejšie a majú reálne pozitívne hodnotenia. Tiež si treba uvedomiť, čo je a čo nie je v sile voľne dostupných prostriedkov.

Skúsenosti

Max Potent Skúsenosti Prejdime k skúsenostiam s užívaním Max Potent kvapiek. Nie je ich až tak mnoho, čo značí, že prípravok asi zatiaľ nezískal dostatočnú publicitu medzi mužmi a osobne si myslím, že je to len dobre. Skúsenosti mužov, ktorí ho užívali, sú totiž takmer vždy negatívne a vyčítajú mu najmä celkovú neúčinnosť.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vzhľadom na deklarované zloženie sa tomu ani príliš nečudujem, rozpor medzi teóriou a praxou je tak len výsledkom zle zvolených účinných látok. Sťažnosti som zaznamenal aj na spôsob objednávky, k tejto kritike sa pridávam aj ja sám.

Problémom je aj príliš vysoká cena a nemožnosť objednať si väčšie balenie, čo by ale myslím, žiaden muž už znova neurobil. Občas sa vyskytli aj pozitívne reakcie, ale boli natoľko všeobecné, stručné a vždy odporúčali nákup, až som nadobudol presvedčenie, že ide len o skrytú reklamu.

ZNAČKY SI VŽDY OVERUJTE

Max Potent je dobrý príklad značky, ktorá sa snaží bombastickými vyhláseniami dosiahnuť čo najvyšší predaj. Vždy preto odporúčam overiť si každý jeden prípravok práve cez skúsenosti iných mužov, z nich sa dozviete to, ako daný produkt v skutočnosti funguje.

Vlastná skúsenosť

Max Potent Vlastná skúsenosť Max Potent som si objednával prostredníctvom oficiálneho eshopu, celý proces vo mne ale budil celkovú nedôveru. Viacerých mužov to môže odradiť, výrobca ponúka len veľmi málo informácií a myslím si dokonca, že ak by som bol muž, čo nejaký podobný prípravok skúša prvý krát, asi by to bol aj môj posledný pokus.

Forma kvapiek ako taká nemusí byť zlá, ocenil by som ale radšej priame užitie bez nutnosti rozmiešavať kvapky v pohári vody. Pozitívne hodnotím absenciu vedľajších účinkov, horšie je to s absenciou tých, ktoré sú žiadané. V tomto ohľade považujem Max Potent za nekvalitný produkt, ktorý nedostál sľubom, ktoré dal.

Výsledkom bolo, že ani po mesiaci som nevidel žiadne zmeny, vplyv na erekciu alebo libido som nezaznamenal. Pocítil som len všeobecne o niečo viac energie. Nevylučujem však ani to, že to vôbec nemuselo s užívaním kvapiek súvisieť, prípadne, že šlo o tzv. placebo efekt, ktorý sa môže vyskytnúť.

Výsledok vlastného testovania

Max Potent Výsledok vlastného testovania Mesiac užívania považujem za dostatočný na to, aby sa akýkoľvek účinok aspoň v minimálnej miere prejavil. Moje užívanie kvapiek bolo presne podľa návodu na používanie, dodržiaval som veľkosť dávky a rovnako aj jej početnosť a pravidelnosť, minul som celé balenie.

  • Na základe vlastnej skúsenosti s užívaním musím dať jedinú možnú známku, čiže 5

Max Potent je prakticky vo všetkých deklarovaných účinkoch absolútne nedostatočný a aj preto dostáva nedostatočné ohodnotenie. Priťažujúcimi okolnosťami sú aj málo informácií o konkrétnom zložení, nedôveryhodný spôsob objednania a pochopiteľne aj vysoká cena, najmä vzhľadom k účinkom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nemôžem samozrejme hovoriť, že by Max Potent bol úplne nanič, pretože napríklad ja sám som bol o niečo viac vitálnejší a pri energii. Na sexuálne funkcie ale kvapky nemali žiaden viditeľný vplyv a nakoľko práve toto mal byť ich účinok, výsledne hodnotenie je pochopiteľne negatívne.

Zhodnotenie

Max Potent Zhodnotenie Max Potent na základe vlastnej skúsenosti, ale aj podľa hodnotení, referencií a komentárov iných mužov, určite neodporúčam skúšať. Môže sa síce nejakým zázrakom stať, že práve u vás sa niektorý z deklarovaných účinkov prejaví, ale naozaj sa chcete spoliehať na zázraky? Ja by som to neriskoval a radšej stavil na overené spôsoby.

Forma kvapiek pritom z princípu nemusí byť vôbec zlá a môže byť aj celkom zaujímavá. Problém však vidím vo veľmi nekvalitnom zložení, či už z hľadiska prítomnosti a neprítomnosti dôležitých látok, ale aj z hľadiska ich koncentrácie. Prípravok ako taký by potom mohol fungovať lepšie a výsledky by boli viditeľnejšie.

Typ produktu, čiže prípravok s rastlinným zložením, má však sám o sebe viacero výhod:

  • účinné látky sú prírodného charakteru a nie sú umelo vyrábané
  • produkty sú dostupné bez predpisu či receptu
  • užívanie je bezproblémové a bez vedľajších účinkov
  • pôsobenie je komplexnejšie na viacero sexuálnych funkcií

To, čo však kvapkám Max Potent chýba, čiže lepšie zloženie, serióznejší predaj a najmä výsledok v praxi, majú ale niektoré iné typy prípravkov. Nehovorím, že tabletky sú jediná správna možnosť, ale mne sa osvedčili.

Pochopiteľne, aj tu je možné nájsť viacero značiek, ktoré sú nekvalitné a ich vplyv je rovnako málo viditeľný, ako v prípade Max Potent. Pokiaľ ale skúsite tie lepšie, určite nebudete sklamaní z výsledku. Ja odporúčam známu značku Stoporex, ktorá má prípravky aj špeciálne pre mužov v strednom veku!

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

2.29

7 Hodnotení