Maxxes: Skúsil som tabletky, ktoré sľubujú zázraky. Aká je moja skúsenosť s nimi?

Maxxes tabletky

Prírodné afrodiziakum, ktoré vráti mužom stratenú sebadôveru v intímnom živote. Presne takto sa prezentuje prírodný výživový doplnok Maxxes, nazývaný niekedy aj eMaxxes. Pod týmto názvom sa skrývajú tabletky určené predovšetkým na posilnenie erekcie, zvýšenie libida a vyriešenie predčasnej ejakulácie. Ide pritom o problémy, ktoré trápia väčšinu mužov v strednom veku.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vzhľadom na to, že ani ja som nemohol prehliadnuť stúpajúci záujem o tento druh prípravku vo svojom okolí rozhodol som sa pozrieť na Maxxes bližšie. Čo som zistil? V prvom rade, dostať ho kúpiť vo viacerých kamenných predajniach s drogériou, výživovými doplnkami alebo voľno predajnými tabletkami.

V druhom rade som zistil, že nie všetko, čo výrobca sľubuje, je naozaj 100 %. V tejto recenzii sa preto zamerám nielen na informácie o užívaní, dávkovaní či cene, ale najmä na praktické testovanie a skúsenosti s dĺžkou a kvalitou účinkov tohto prípravku.

Výrobca a pôvod

Maxxes Výrobca a pôvod Za značkou Maxxes je spoločnosť Esentico a ide o tabletky pochádzajúce z USA. Aktuálne je možné Maxxes nájsť vo viac ako 50 krajinách po celom svete, čo je skutočne na prvý pohľad ohromujúce číslo. Produkt je u nás distribuovaný prostredníctvom oficiálneho distribútora, ktorý má výhradné právo na dovoz a predaj.

Na rozdiel od svojej konkurencie sa Maxxes nebál ísť s kožou na trh aj do oblasti klinického testovania. Väčšina jeho konkurencie sa odvoláva na registráciu na Úrade verejného zdravotníctva, no značka sa rozhodla ísť ešte ďalej a zverila svoje tabletky na testovanie do laboratórií v Českej republike, Maďarsku aj na Ukrajine. Testy však podľa mňa nie úplne potvrdili 100 % účinky a vplyvy prípravku, čo je mínusom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

KLINICKÉ TESTOVANIE V SEXUOLOGICKOM ÚSTAVE

Jedna z vecí, ktorá určite stojí za zmienku, je záverečná správa uznávaného českého sexuológa Doc. MUDr. Jaroslava Zveřinu, CSc. zo Sexuologického ústavu 1. lekárskej fakulty Univerzity Karlovej v Prahe. Správa je zverejnená aj na oficiálnom webe a konštatuje pozitívne účinky. Podľa mňa ale príliš vágne a bez konkrétnych doložení, takže to hodnotím nedostatočne.

Zloženie a účinné látky

Maxxes Zloženie a účinné látky Maxxes je založený na čisto prírodnej báze, čo znamená, že tu nenájdete žiadne chemicky upravené alebo umelé účinné látky ako v klasických liekoch na predpis, ktoré sa používajú na liečbu erektilnej dysfunkcie. Možno aj práve preto nedosahujú tabletky Maxxes nejaké extra pozoruhodné účinky, najmä v oblasti zlepšenia erekcie.

Čo sa týka zloženia, nájdete tu extrakty a výťažky z nasledovných rastlín:

Kustovnica čínska: Ako hovorí už aj samotný názov, táto bylinka pochádza z Ázie, no pestuje sa aj v iných geografických oblastiach, napríklad u nás. Plody rastliny Goji obsahujú 18 druhov aminokyselín vrátane 8 esenciálnych, ktoré si naše telo nevie vyrobiť samo. V čínskej tradičnej medicíne sa rastlina používala najmä vo forme čaju, v Maxxes-e sa používa v sušenej forme a práve vďaka nej sa môžu tabletky pochváliť stimuláciou testosterónu. Ja sám som ale extra ovplyvnenie libida nezaznamenal.

Lesklokorka lesklá: Za týmto názvom sa skrýva huba rozšírená po celej našej planéte, ktorá je síce pre bežné účely nejedlá, avšak zároveň ide o hubu využívanú v tradičnej medicíne najmä pre protirakovinové účinky. V čínskej ľudovej medicíne sa využíva už tisícky rokov a priaznivo pôsobí najmä na vitalitu a má aj antioxidačné účinky na cievnu sústavu.

Kananga vonná: Kananga prakticky nie je ani tak klasická rastlina, ako skôr strom. Pochádza z Filipín a bežne sa pestuje najmä v oblasti Polynézie, Mikronézie a Komorských ostrovoch. Esenciálny olej z kvetov sa používa v aromaterapii a slúži aj na zníženie vysokého krvného tlaku. Tento olej je zároveň považovaný za výborné prírodné afrodiziakum. Škoda len, že v tabletkách Maxxes ho nie je úplne ideálna koncentrácia.

 Všehoj ázijský: Viacero z vás pozná túto bylinu skôr pod označením Ženšen. Ide o rastlinu veľmi hojne a dlho využívanú v prírodnej medicíne a ako názov hovorí, v minulosti bola považovaná doslova za prírodný všeliek na rozličné neduhy. V prípade tabliet na podporu potencie je jej využitie pomerne časté a to najmä z pohľadu uvoľnenia a stimulácie testosterónu, čo je hormón priamo ovplyvňujúci libido a kvalitu potencie

Jazmínový esenciálny olej: Jazmínový olej patrí medzi najdrahšie oleje na svete, keďže na výrobu 1 litra oleja je potrebná až 1 tona kvetov. Olej má ale vynikajúce účinky tak na mužskú, ako aj na ženskú pohlavnú sústavu. V prípade žien pomáha správnej menštruácii, pôrodu aj produkcii materského mlieka. Mňa ale samozrejme viac zaujímajú účinky u mužov, kde je jazmínový olej dôležitý pre prostatu a najmä sa využíva ako mimoriadne silné afrodiziakum.

Doplnkové látky: Okrem účinných látok pochádzajúcich z rôznych liečivých rastlín je možné v tabletkách Maxxes nájsť aj niektoré doplnkové látky slúžiace najmä pre lepšiu vstrebateľnosť celej kapsule. Ide o pomocné latky typu škrob, maltodextrín a podobne.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Vyššie uvedené rastliny sa nachádzajú vo forme účinných látok v tabletkách v tomto pomere:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Dávkovanie a užívanie

Maxxes Dávkovanie a užívanie Ak ste boli doteraz zvyknutý na to, že bežné tabletky na podporu erekcie fungujú na báze pravidelného užívania ráno či večer, prípadne určitú dobu pred pohlavným stykom, Maxxes je v tomto mierne odlišný. Iné je tak dávkovanie, ako aj spôsob užívania.

  • Jedna dávka = 1 tabletka. Tá sa ale neprehĺta, ale položí sa pod jazyk a nechá rozpustiť
  • Maximálna denná dávka je 1 tableta, nakoľko jej účinky môžu trvať až 36 hodín

Výrobca odporúča, aby ste tabletku užili zhruba 45 minút pred plánovaným pohlavným stykom. Primárne sú tabletky Maxxes určené na použitie jednorazovo priamo pred plánovaným stykom. Takto som ich užíval aj ja, hoci áno, viac krát počas týždňa. Nie však úplne každý deň. Bohužiaľ, myslím si, že lepšie je dlhodobé užívanie, aby sa mohli účinky prejaviť viac, nakoľko takto neboli úplne optimálne.

Účinky

Maxxes Účinky Čo sa týka účinkov, ktoré výrobca prípravku sľubuje, hlavným a najdôležitejším je zlepšenie erekcie a stoporenia. Rovnako tak by malo prísť k silnejšej a dlhšie trvajúcej erekcii a zároveň aj k oddialeniu ejakulácie, čiže k predĺženiu sexuálneho styku. Prípravok by mal priaznivo pôsobiť aj na libido a plodnosť.

Poďme si teda rozobrať jednotlivé účinky trocha podrobnejšie:

Erekcia

Maxxes sľubuje zlepšenie erekcie a to z pohľadu rýchlejšieho nástupu, ako aj z pohľadu dlhšieho trvania. V tomto prípade môžem tento účinok čiastočne potvrdiť, ale bohužiaľ s nie príliš evidentným efektom. Najviditeľnejšie účinky sa dostavia spravidla na začiatku užívania, potom som už taký veľký progres nezaznamenal. Lepšie by teda bolo dlhodobé užívanie, čo však už pôjde z hľadiska ceny riadne „do peňazí“.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Sexuálny styk

V oblasti pohlavného styku by mal Maxxes pomôcť k lepšiemu a kvalitnejšiemu sexu. Toto je pravdou čiastočne, nakoľko ide o naozaj subjektívne posúdenie stavu. Je pravda, že som bol viac „nadržanejší“ pred samotným stykom, ale nejaké extra predĺženie alebo dosiahnutie lepšieho orgazmu som vďaka tabletkám ja sám nezaznamenal.

Ejakulácia

Pre mužov, ktorí majú problém s príliš rýchlou alebo predčasnou ejakuláciou, sľubuje prípravok jej oddialenie. Ja sám som netrpel v dobe užívania týmto problémom nejako príliš intenzívne, takže neviem posúdiť, či je tento účinok v realite naozaj dosiahnuteľný. Čo som však zisťoval od iných mužov, výsledky budú veľmi individuálne a väčšinou nie podľa pôvodných predstáv.

Libido

Bohužiaľ ani v tejto oblasti sa nemôžete na Maxxes spoľahnúť. Okrem toho, že by mal pomáhať lepšie prekrviť penis, aj vďaka svojmu zloženiu by mal priaznivo pôsobíť na zvýšenie sexuálnej chuti, energie, vitality a celkovo libida. V tejto oblasti však platí, že je zrejme bude miera účinku veľmi individuálna, nakoľko účinné látky sú prírodného charakteru a preto nefungujú u každého na 100 %.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Plodnosť

Zloženie tabliet Maxxes by malo priaznivo ovplyvňovať plodnosť a to prostredníctvom pôsobenia na tvorbu spermií a aj na ich pohyblivosť. Výrobca sám deklaruje, že prípravok pomáha stimulácii spermotvorby a mobilite spermií, čo však ja sám nemám ako príliš posúdiť. Napriek tomu by som zrejme zaradil Maxxes aj ako prírodné tabletky na podporu plodnosti a potencie, nie však s úplne 100 % účinnosťou.

DLHŠIE UŽÍVANIE

Na rozdiel od iných konkurenčných výrobkov, v prípade Maxxes-u výrobca deklaruje, že tabletky sú určené najmä na jednorazové užitie. Osobne si myslím, že dlhšie užívanie sa prejaví lepšími a viditeľnejšími účinkami, lenže zároveň to pôjde naozaj veľmi „do peňazí“.

Nežiaduce účinky

Maxxes Nežiaduce účinky Veľa ľudí, ktorí už užívalo nejaké tabletky na podporu erekcie či potencie, sa sťažovalo na nežiaduce účinky. Áno, pri liekoch na predpis obsahujúcich účinné látky typu Sildenafil a podobne, nie je vôbec vylúčené, že nastanú niektoré komplikácie, najmä tráviacej či nervovej sústavy.

Pri prírodných tabletkách sa však takéto vedľajšie účinky nevyskytujú. Občas na začiatkoch užívania sa môže objaviť sem-tam nevoľnosť, ale ide o ojedinelý a krátkodobý stav. Bohužiaľ som však zachytil na internete niektoré negatívne referencie na vedľajšie účinky. U mňa sa síce neobjavovali, ale výskyt negatívnych skúseností iných mi už nedáva právo tvrdiť, že tabletky sú 100 % bezpečné.

Balenie a cena

Maxxes Balenie a cena Maxxes je dostupný vo viacerých baleniach, ktoré sa ale líšia len počtom tabliet a teda aj počtom dní užívania. Na rozdiel od iných tabliet nie sú viaceré druhy, ale len jeden typ produktu, takže jediný výber spočíva v podstate len v tom, koľko kusov tabletiek si chcete kúpiť.

Ako už vidíte, cenovo sa najviac oplatí balenie s 10 tabletkami, ale to je prirodzené. Možno sa však niekomu bude zdať na prvý pohľad cena vysoká aj pri takomto balení a bohužiaľ, nezostáva mi nič iné, len s tým súhlasiť. Cenovo je Maxxes nadpriemerný, čo nie vždy korešponduje s jeho účinnosťou.

Kde kúpiť

Maxxes Kde kúpiť Ja sám som našiel Maxxes aj vo viacerých lekárňach, či už v kamenných alebo na internete. Na jednu stranu je to dobre, lebo ak niekto chce napríklad vyskúšať jednu pilulku, čo je najmenšie balenie, stačí mu ísť do najbližšej lekárni a jednoducho si ju kúpiť. Treba však povedať, že nie v každej aj prípravok predávajú a niekedy môže byť hľadanie trocha dlhšie.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Z tohto dôvodu odporúčam využiť radšej objednanie cez internet. Tu by som ale vyzýval k opatrnosti, nakoľko sám som našiel až príliš výhodné ponuky, ktoré podľa mňa už na prvý pohľad nevyzerali dvakrát dôveryhodne.

Vzhľadom na to, že tabletky ale nie sú príliš úspešné z pohľadu účinkov a najmä podľa mňa neponúkajú uspokojivý pomer ceny a kvality, odporúčal by som zvážiť ich objednanie. Ak máte naozaj veľa peňazí a neviete čo s nimi, môžete takýto experiment vyskúšať, ale byť vami, radšej zvolím konkurenčné značky.

VIAC AKO 50 KRAJÍN

Maxxes sa predáva nielen u nás, ale celkovo je v ponuke na trhu vo viac ako 50 krajinách po celom svete. Takto „zvučné meno“ je jeden z dôvodov, prečo muži tabletky kúpia napriek vyššej cene. Osobne by som to ale príliš nerobil.

Online objednávka, doprava a doručenie

Maxxe Online objednávka, doprava a doručenie Ja sám som využil na kúpu Maxxes-u originálny distribučný kanál, čiže som objednával priamo od výrobcu cez jeho oficiálny e-shop. Postup objednania je zdanlivo jednoduchý:

  • Vyberiete si balenie podľa počtu tabliet a zároveň si zvolíte počet objednávaných balení
  • Zvolíte si typ platby a spôsob doručenia
  • Zadáte svoje údaje a prípadne iné údaje pre doručenie, ak sa adresy líšia
  • Potvrdíte záväznosť objednávky a odošlete ju online kliknutím na dané tlačítko

Z hľadiska distribúcie a platby je objednanie veľmi podobné, ako aj v prípade iných podobných prípravkov. Čo sa týka platby, máte na výber tri možnosti a to platbu dobierkou, platbu bankovým prevodom a platbu kartou. Pri platbe na dobierku je však manipulačný poplatok 0,99 €, čo podľa mňa nemuselo byť.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ja osobne som volil platbu platobnou kartou, nakoľko je to zadarmo a je to okamžité, čo by malo urýchliť odoslanie zásielky. Škoda len, že v praxi to urýchlenie nenastalo. Čo sa týka dopravy, k dispozícii je len doprava Slovenskou poštou, čo hodnotím negatívne.

RÝCHLOSŤ DORUČENIA

Neviem, či je za tým fakt, že balík doručovala naša štátna pošta, ale ja som vôbec nebol spokojný s rýchlosťou doručenia Maxxes-u. Ak ste netrpezliví a chceli by ste vyskúšať tabletky čo najskôr, je to veľké negatívum.

Najčastejšie otázky

Maxxes Najčastejšie otázky Poďme sa teraz spoločne pozrieť ešte na niekoľko vecí, ktoré som v rámci technických informácií nespomenul. Zozbieral som a internetových fórach a diskusiách zopár otázok, ktoré sa pravidelne opakovali a pokúsil som sa na ne aj zodpovedať.

Ako dlho trvá, kým mi príde zásielka?

Výrobca odosiela zásielku údajne okamžite, ako obdrží platbu. To platí v prípade, že sa platí vopred. Ak si objednáte tabletky s platbou až pri prevzatí, môže trvať odoslanie o niečo dlhšie. Hoci viacero referencií hovorí o odoslaní do 24 hodín od objednávky, moje skúsenosti hovoria, že prijatie balíka trvá oveľa oveľa dlhšie a to je škoda.

Sú nejaké obmedzenia ohľadom užívania tabliet?

Podľa vyjadrenia výrobcu sú tabletky veľmi dobre tolerované tak s alkoholom, ako aj s kofeínom. Napriek tomu ja odporúčam, aby ste ich neužívali naraz s alkoholickými nápojmi. Dobre tabletky dokonca tolerujú aj ľudia, ktorí sa liečia napríklad na zvýšený krvný tlak. Na druhú stranu, ak užívate nejaké lieky na predpis alebo nitrátovú terapiu, užívanie Maxxes-u by ste mali konzultovať aj s vašim lekárom.

Prípravok je určený len pre mužov, alebo ho môžu užívať aj ženy?

Maxxes tabletky, ktoré som skúšal ja a o ktorých je aj táto recenzia, sú určené pre mužov. Okrem nich však výrobca ponúka aj špeciálnu verziu Maxxes for lady, čo je bylinné afrodiziakum prírodného charakteru určené špeciálne pre ženy, ktoré chcú prežiť intenzívnejší orgazmus. Dúfam však, že ich účinnosť je lepšia, ako v prípade tabliet pre mužov, ktoré ma príliš neoslnili.

Prečo je dávkovanie a užívanie iné, ako v prípade väčšiny konkurencie?

Prípravok je síce zložením podobný viacerým konkurenčným produktom, ale iné sú koncentrácie viacerých účinných látok. Rovnako tak spracovanie surovín je odlišné a aj preto je samotné dávkovanie iné, ako u konkurenčných tabliet. Aspoň to tvrdí výrobca. Ja osobne si však myslím, že dávkovanie a užívanie nie sú nastavené správne, aspoň z hľadiska účinkov a výsledkov.

Čo v prípade, že u mňa nebude Maxxes fungovať?

Hoci si myslím, že veľmi málo pravdepodobné, že tabletky nebudú mať žiaden účinok, nebol by som prekvapený, ak by ste neboli s ich účinkami plne spokojní. Niečo podobné som totiž zažil aj ja a podľa komentárov na internete nie som sám. Bohužiaľ, intenzita účinkov vzhľadom na zloženie nie je taká, aby ju mohol niekto garantovať u každého muža na 100 %.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Maxxes Skúsenosti Aké sú skúsenosti mužov s Maxxes-om? Rozporuplné Nenašiel som komentár, ktorý by tvrdil, že u neho tabletky vôbec neúčinkovali, pokiaľ teda nerátam komentáre, ktoré boli zjavne účelové a boli rovno v prospech konkurencie. Pravdou však je, že viacero sľubovaných účinkov zostalo v prípade prípravku len na krabičke.

Najčastejšie tabletky účinkujú len s ohľadom na kvalitu erekcie, aj to nie úplne optimálne. S oblasťou libida, predĺženia pohlavného styku a predčasnej ejakulácie muži nie sú príliš spokojní. Tu som veľké a viditeľné zmeny nezaznamenal príliš ani ja sám.

Zároeň treba povedať aj to, že najviac podrobený kritike bol pomer ceny a výsledku. Samotná účinnosť tabliet je jedna vec, ale vyššia cena je z tohto pohľadu úplný „fail“ výrobcu. Oprávnene sa niektorí muži domnievajú, že lepšou kúpou sú známejšie konkurenčné tabletky typu Stoporex (recenzia tu) a podobne.

Vlastná skúsenosť

Maxxes Vlastná skúsenosť A aká je moja vlastná skúsenosť? Nebudem zakrývať, že sa vlastne zhodujem s tým, čo hovorí väčšina mužov a čo som spomenul aj vyššie. Áno, lepšiu erekciu som v niečom zaznamenal, tam ale bohužiaľ končí to pozitívne, čo by som mohol povedať o účinkoch.

Dostupnosť prípravku aj vybavenie online objednávky je rýchle, ale mám čo vytknúť cene a rýchlosti doručenia. Ja sám som užíval prípravok aj napriek tomu, že som videl negatívne referencie a preto som sa až tak príliš nečakal, nakoľko som to čakal. Pýtam sa však tak trocha aj sám seba: Stačí to? Nemal by som chcieť viac? Odpoveď je bohužiaľ taká, že nestačí a mal by som chcieť viac.

POZOR AJ NA ŽIVOTOSPRÁVU

Veľa ľudí si myslí, že si dajú jednoducho nejakú pilulku a tá im zázračne pomôže. Takto to nefunguje vždy, najmä nie pri prírodných tabletkách. Mali by ste sa zamerať aj na životný štýl, čiže treba viac pohybu a zdravého jedla, obmedziť zas musíte alkohol a fajčenie.

Výsledok vlastného testovania

Maxxes Výsledok vlastného testovania Ja sám som tabletky neužíval každý deň, ale pravidelne vždy vtedy, keď som vedel, že príde k pohlavnému styku. Celkovo by som obdobie testovania rátal na niekoľko týždňov a vyskúšal som viacero balení po sebe. Aké je moje zhodnotenie?

  • Pokiaľ by som chcel Maxxes oznámkovať tak, ako v škole, tak: 4-

Možno sa pýtate, prečo som na prípravok natoľko prísny. V oblasti erekcie som s Maxxes-om aspoň čiastočne spokojný. Problémom sú však účinky v ďalších oblastiach, najmä čo sa libida, predĺženia styku a doby až po ejakuláciu týka. Tam má podľa mňa produkt čo dobiehať a je otázne, či to aj chce dobehnúť.

Veľké mínus dávam tabletkám za cenu. Áno, razím aj ja sám teóriu, že ak chcete predávať kvalitný produkt, nemôžete mu dať nízku cenu. Zaplatiť ale za tabletku aj 4 či 5 násobok toho, čo chce konkurencia s neporovnateľne lepšími výsledkami, je však trocha silná káva.

⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zhodnotenie

Maxxes Zhodnotenie Aké sú teda moje záverečné pocity z Maxxes-u? Veľmi zmiešané. Na jednej strane musím aj sám priznať, že jeho účinky ohľadom erekcie sa dostavia, hoc obmedzene. Z hľadiska zvýšenia sexuálnej energie a libida ale nemôžem povedať, že by Maxxes nesklamal. Ako vidíte, je tam príliš veľa „ale“.

Tým najsilnejším je pomer ceny a kvality. Jednoducho, ak ste boli zvyknutí, že ste mali za 30 € napríklad 15 či 20 tabliet, tak tu máte za tú istú cenu 5 tabliet. Tie vám vydržia v podstate 5 dní, ale od účinnosti závisí, či pôjde o celé dni, alebo len o krátkodobé cykly. V každom prípade, som si vedomý, že za kvalitu sa platí. Maxxes si však za účinky necháva platiť kráľovsky.

Pri tabletkách tak platia pozitívne, ale aj tie negatívne faktory:

  • dá sa kúpiť jednoducho a rýchlo bez nutnosti navštíviť predtým lekára
  • veľmi veľa referencií je negatívnych a už aj ja sám viem, že prečo
  • svojím zložením sa od konkurencie príliš nelíči, účinkami však bohužiaľ zaostáva
  • vedľajšie účinky som síce ja sám nezaznamenal, ale mnoho mužov údajne áno
⛔️  Update: Maxxes už viac nie je možné zakúpiť na Slovenskom trhu. 

Prípravok ako taký by som teda príliš neodporúčal. Nedá sa naň bohužiaľ spoľahnúť na 100 %, najmä nie vtedy, ak máte vážne problémy s predčasnou ejakuláciou alebo ťažkou poruchou erekcie. V takomto prípade by ste sa mali obrátiť skôr na lekára.

Zároveň platí, že Maxxes mal mať podľa zloženia veľký potenciál pomôcť, ale tento potenciál zostal nenaplnený. Neexistuje žiadna 100 % garancia, že vám tabletky určite pomôžu s problémami, ktoré máte v oblasti potencie. Aj na základe vlastného testovania a skúsenosti iných teda odporúčam vyskúšať radšej konkurenciu. U mňa lepšie účinkovali Stoporex, skúste teda tieto značky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.80

107 Hodnotení