Menox45: Tabletky na menopauzu s prírodným zložením. Aké sú ich účinky v praxi?

Menox45: zloženie, dávkovanie, cena a kompletná recenzia

Čoraz viac žien vo veku nad 40 rokov sa začína zaujímať o obdobie klimaktéria, čiže menopauzy. Mnoho z nich sa bojí práve negatívnych prejavov a príznakov, ktoré sú s touto zmenou spojené, najmä hormonálneho charakteru. Odpoveďou na ich zmiernenie by mali byť zaujímavé tabletky na klimaktérium značky Menox45.

Menox45 je prípravok čisto prírodného charakteru založený na rastlinných a bylinných zložkách, ktoré spolu s vitamínmi a ďalšími doplňujúcimi látkami pozitívne vplývajú na hormonálnu hladinu. Výsledkom by mala byť jej normalizácia a tým pádom aj normalizácia symptómov klimaktéria.

To, či sú tieto tabletky naozaj účinné a aký majú vplyv v praxi, vám nepovedia žiadne anonymné komentáre alebo recenzie, treba sa orientovať primárne podľa skúsenosti žien. Tie hovoria jasnou rečou: Menox45 patrí medzi to najlepšie vo svojej kategórii.

Doba testovania produktu2 mesiace
Kedy sa dostavili prvé účinkydo 2 týždňov
Bez receptu✅ áno
Zlepšenie priebehu menopauzy
Zvýšenie vitality
Hormonálna rovnováha
Vedľajšie účinkyžiadne
Vekvšetky vekové kategórie
Diskrétne doručeniediskrétne doručené do 1-2 dní
AlternatívaFeminox, Menoxin
Cena + Zľavový kupón21,99 € [kupón na 5%: tn67a]
Overený predaj Oficiálny e-shop

Výrobca a pôvod

Menox45: Výrobca a pôvod Za značkou Menox45 je spoločnosť Medichea, konkrétne laboratória Biolab SA. Ide o belgickú spoločnosť, ktorá sa zameriava na prírodné prípravky pre ženy už dlhé roky, dokonca v oblasti riešení pre klimaktérium patrí medzi popredné spoločnosti v Európe, venuje sa tiež prípravkom určeným pre mužov s problémami erekcie.

U nás má výrobca zastúpenie prostredníctvom svojho oficiálneho distribútora, obchodnú spoločnosť World CZ. Prípravok Menox45 je z hľadiska pôvodu a zloženia bezpečný a kvalitný, čo dokazuje aj fakt, že má všetky potrebné osvedčenia, povolenia a certifikáty pre uvedenie na trh. Predáva sa voľne, kúpiť si ho môžete teda bez predpisu.

Menox45

  • Zlepšenie priebehu menopauzy
  • Zvýšenie vitality
  • Vplyv na kardiovaskulárny systém

Zloženie a účinné látky

Menox45: Zloženie a účinné látky Ako som povedal už na úvod, prípravok Menox45 patrí medzi prírodné alternatívy, čo znamená, že jeho účinné látky sú čisto prírodného charakteru. To so sebou prináša výhodu maximálne prirodzeného pôsobenia na hormonálnu hladinu a vďaka absencii syntetických látok sa ženy nemusia obávať ani nejakých vážnejších vedľajších účinkov.

Tu sú najdôležitejšie obsahové zložky nachádzajúce sa v tabletkách:

Žerucha peruánska: Prvou účinnou látkou je extrakt z koreňov rastliny zvanej Lepidium peruvianum, ktorú možno u nás poznáte skôr pod označením Maca. Jedná sa o jedno z najlepších prírodných afrodiziak a zároveň rastlinu priaznivo vplývajúcu na hormóny.

Maca je tiež prírodným zdrojom rôznych druhov vitamínov, minerálov, aminokyselín, mastných kyselín, alkaloidov a fytoesterolov. Výsledkom je pozitívny vplyv nielen na hormonálnu rovnováhu, ale aj na plodnosť, libido, kardiovaskulárny systém a vitalitu.

Hloh obyčajný: Na prvý pohľad je táto rastlina aj podľa svojho pomenovania obyčajná, no práve jej zaujímavé a neobyčajné účinky ju predurčili k tomu, aby bola súčasťou Menox45. Ide o liečivú bylinu s pozitívnym vplyvom najmä na srdce a srdcovocievny systém.

Okrem toho, že zlepšuje prekrvenie tepien a podporuje prácu srdcového svalu, pôsobí Hloh aj na mierne znižovanie krvného tlaku. Má tiež pozitívny vplyv na duševný stav, napríklad pomáha zmierniť depresiu, úzkosť, strach a zlepšuje pokojný spánok.

Ďatelina lúčna: Treťou účinnou látkou je extrakt z kvetov Ďateliny lúčnej. Ide o rastlinu nachádzajúcu sa bežne aj v našich podmienkach, ktorej domovom sú polia, lúky a lesy. Rastlina je však bohatá na flavóny a najmä na rastlinné estrogénne látky.

Vďaka tomuto zloženiu pomáha Ďatelina na lepšie znášanie klimaktéria, najmä kvôli obsahu izoflavónov, čo sú jedny z najlepších fytoestrogénov vôbec. Pôsobí proti depresiám a znižuje negatívne symptómy spojené s menopauzou, napríklad potenie alebo návaly tepla.

Ploštičník strapcovitý: Táto bylina je tiež veľmi bohatým zdrojom fytoestrogénov, ktoré sú základom účinnosti prípravku Menox45. Okrem toho, že rastlina pôsobí na menopauzu podobne, ako vyššie spomínaná Ďatelina, má aj ďalšie pozitívne vplyvy.

V minulosti sa rastlina používala na reumatizmus aj dýchacie ťažkosti, známejšie je však jej využitie pri úprave nepravidelnej menštruácie. Pomáha tiež na bolesti hlavy, zmierňuje bolesti v prsníkoch alebo kŕče, rovnako tak podporuje zmiernenie svalového napätia.

Doplnkové látky: Ako látky plniaceho a doplnkového charakteru sa v prípravku nachádzajú ešte aj mikrokryštalická celulóza, oxid zinočnatý, stearan horečnatý oxid kremičitý, oxid titaničitý, oxid železitý a hydroxypropyl metyl celulóza. Ide o štandardné zložky, ktoré sú aj v iných podobných prípravkoch a ktoré účinnosť prírodných látok nenarúšajú.

Čo sa týka konkrétnych koncentrácií účinných látok, tu sú:

Látka:Množstvo:
Maca (Lepidium meyenii), extrakt z koreňa300 mg
Hloh jednosemenný (Crataegus monogyna), extrakt z kvitnúcich vrcholkov rastliny100 mg
Ďatelina lúčna (Trifolium pratense), extrakt z kvetov100 mg
Ploštičník strapcovitý (Actaea racemosa), extrakt z koreňa20 mg
Zinok (oxid zinočnatý)10 mg

KVALITNÁ MACA

Prvá spomínaná účinná látka, Maca peruánska, sa nachádza v tabletkách Menox45 vo veľmi kvalitnej koncentrácii. K výrobe 1 kg koncentrovanej Macy, ktorá sa v prípravkoch používa, je potrebných až 10 kg čerstvej zozbieranej rastliny. Maca je navyše z hľadiska obsahu najdôležitejšou látkou tabliet a preto sú jej účinky v prípravku mimoriadne viditeľné.

Dávkovanie a užívanie

Menox45: Dávkovanie a užívanie Ako by ste mali užívať Menox45, aby boli účinky čo najlepšie? Rozhodne dlhodobo a pravidelne, to sú dve základné podmienky. V tomto sa prípravok nijako neodlišuje od iných tabliet s prírodným zložením, ktoré fungujú veľmi podobne. Keďže účinné látky sú prírodného charakteru, je pochopiteľné, že užívanie musí trvať dlhšiu dobu.

  • 1 dávka = 1 tabletka. Maximálna denná dávka je práve 1 tabletka
  • Najlepšie je užiť tabletku hneď ráno a počas jedla, vďaka čomu sa účinné látky dostanú do tráviaceho traktu, kde sa môžu účinne vstrebať do tela

Užívanie tabliet je možné dlhodobo bez rizika nejakých vážnejších vedľajších účinkov. Prvé viditeľné zmeny a zlepšenie stavu by sa malo prejaviť už počas prvého mesiaca, u niektorých žien aj skôr. Aby však účinky boli trvalé, je potrebné pravidelné užívanie každý jeden deň. Maximálnu dennú dávku však neprekračujte, lepšiu účinnosť to neprinesie.

Účinky

Menox45: Účinky Prvoradým účinkom tabliet Menox45 je zlepšenie priebehu menopauzy a zmiernenie negatívnych príznakov spojených s menopauzou. Tento prípravok teda nepatrí do kategórie všeobecných prostriedkov, ale ide o špecifické tabletky s konkrétnymi účinkami. Zároveň však Menox45 pomáha vďaka svojmu zloženiu aj na iné problémy.

Účinky tabliet sú preto viditeľné najmä v týchto oblastiach:

Zlepšenie priebehu menopauzy

Ak máte problémy s nadmerným potením, nespavosťou, návalmi tepla alebo bolesťami hlavy, účinné látky obsiahnuté v Menox45 by vám mali od týchto negatívnych symptómov uľaviť. Miera účinnosti je u každej ženy síce individuálna, ale takmer všetky skúsenosti ukazujú, že v tejto oblasti sa výsledky počas užívania tabliet dostavujú a to viditeľne.

Menox45

  • Zlepšenie priebehu menopauzy
  • Zvýšenie vitality
  • Vplyv na kardiovaskulárny systém

Zvýšenie vitality

Druhou oblasťou je vplyv na fyzickú a psychickú vitalitu. Vďaka pôsobeniu fytoestrogénov a ďalších látok dochádza k zvýšeniu pocitu energie a naopak k potlačeniu úzkosti, depresií a nepokoja. Menox45 u niektorých žien pomáha aj na zníženie pocitu únavy a aj na celkové nabudenie organizmu. Tento účinok je podľa hodnotení tiež na veľmi dobrej úrovni.

Vplyv na kardiovaskulárny systém

Takmer všetky účinné látky obsiahnuté v tabletkách pôsobia priaznivo aj na srdce, cievy a krvný obeh. Či už ide o podporu zdravého fungovania svaloviny srdca, zlepšenie stavu, pevnosti a priepustnosti ciev, ale napríklad aj o vplyv na krvný tlak. V tejto oblasti si ženy chvália v praxi najmä posledný účinok.

Vplyv na kosti a nervovú sústavu

Nakoľko ženy majú počas prechodu problémy aj s kostrovým systémom, mal by pomáhať Menox45 aj v tejto oblasti. Dostatok fytoestrogénov je totiž základom pre preventívne pôsobenie voči osteoporóze. Okrem toho látky obsiahnuté v tabletkách pomáhajú aj na lepšie fungovanie nervovej sústavy.

CELKOVÝ VPLYV NA HORMÓNY

Viacero z vyššie spomínaných účinkov má súvislosť s celkovým vplyvom látok obsiahnutých v tabletkách na hormonálny systém. Vďaka fytoestrogénom, ktoré sa nachádzajú v extraktoch z rastlín obsiahnutých v tabletkách, totiž dochádza aj k nastoleniu hormonálnej rovnováhy.

Nežiaduce účinky

Menox45: Nežiaduce účinky Ak som hovoril na úvod o tom, že jednou z veľkých výhod prírodného zloženia Menox45 je bezproblémové užívanie, práve minimum vedľajších a nežiaducich účinkov tomu významne napomáha. Napriek tomu sa nedá vyhnúť všetkým, napríklad sa môže vyskytnúť alergická reakcia na niektorú zo zložiek obsiahnutých v tabletkách.

Ojedinele sa môžu pri zvýšenom dávkovaní vyskytnúť nevoľnosti, tráviace problémy či pocity úzkosti, vtedy si treba dať prestávku v užívaní alebo sa poradiť s lekárom. Prípravok nie je určený na užívanie počas tehotenstva a dojčenia, kontraindikáciou sú aj niektoré lieky, napríklad tie s obsahom inzulínu či warfarínu.

Balenie a cena

Menox45: Balenie a cena Ak vás účinky tabliet a aj samotný produkt Menox45 zaujal natoľko, že premýšľate o jeho kúpe, mám pre vás dobrú správu. Výrobca má v ponuke viacero druhov a veľkostí balení, vďaka čomu je možné si objednať napríklad aj menšie balenie na otestovanie účinkov, ale rovnako tak veľké balenie pre dlhodobé užívanie.

Tu je prehľad jednotlivých balení a ich cena:

Typ balenia:Množstvo kapsúl:Cena za balenie:Cena za tabletku:Ušetríte:Overená kúpa:
Menox4530 +1521,99 €0,48 €-Chcem objednať
Menox45 Forte60 +1532,99 €0,44 €25 %Chcem objednať
Menox45 Extra Forte90 +1542,89 €0,40 €35 %Chcem objednať

Menox45

  • Zlepšenie priebehu menopauzy
  • Zvýšenie vitality
  • Vplyv na kardiovaskulárny systém

Každé jedno balenie obsahuje navyše 15 tabliet zdarma. To sa týka všetkých balení, čiže základného, ale väčších Menox45 Forte a Menox45 Extra Forte. Navyše, ako vidíte aj podľa cien, väčšie balenie sa oplatia najviac, úspora pri tom najväčšom, ktoré vydrží 3 mesiace, je až 35 %. Pri pravidelnom odbere máte navyše možnosť získať kupóny s ďalšou zľavou 15 %.

Kde kúpiť

Menox45: Kde kúpiť Hoci je Menox45 riadne registrovaným voľne dostupným prípravkom, v lekárni ho nenájdete. Je to kvôli tomu, že oficiálny distribútor sa rozhodol pre obchodnú politiku v zmysle distribúcie prostredníctvom vlastných síl, konkrétne cez vlastný eshop.

Predaj Menox45 je tak realizovaný prostredníctvom oficiálnej webstránky www.menox45.sk, ktorá funguje jednak ako zdroj všetkých informácií o prípravku a zároveň ako internetový obchod . Takýto štýl predaja nie je pritom žiadnou novinkou, viaceré iné úspešné značky prípravkov pre mužov a ženy fungujú totožne.

Výhodou tohto štýlu nákupu je jednoduchosť, rýchlosť a pohodlnosť. Okrem toho máte vždy istotu, že tabletky sú skladom a ich doručenie bude rýchle. Distribútor tabletky odosiela najneskôr do 2 dní, pričom prípravok môžete mať doma v ideálnom prípade už do 48 hodín.

ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ

Jednou z ďalších výhod nákupu priamo z oficiálneho internetového obchodu je aj záruka vrátenia peňazí. Distribútor totiž ponúka záruku na vrátenie peňazí po dobu 30 dní. Táto záruka platí aj vtedy, ak ste už balenie tabliet načali, takže ho môžete vrátiť aj čiastočne spotrebované. Oproti mnohým konkurentom je toto unikátna služba!

Online objednávka, doprava a doručenie

Menox45 Online objednávka, doprava a doručenie Kúpiť si Menox45 cez internet je náramne jednoduché a najmä pohodlné. Neveríte? Ak ste nebodaj stále zástancom kúpy len osobne v kamenných obchodoch, môj stručný popis postupu vás určite presvedčí, že kúpa online je najlepšia možnosť:

  • Najskôr si vyberiete veľkosť balenia tabliet Menox45
  • Balenie vložíte do košíka a vyplníte dodacie údaje
  • Následne zvolíte spôsoby dopravy a potom aj typ platenia
  • Na záver objednávku už len odošlete online a to je všetko

Čo sa týka dopravy, na výber máte dve možnosti a to buď doručenie cez Slovenskú poštu alebo doručenie prostredníctvom kuriéra GLS. Obe možnosti sú z hľadiska platby zhodné, doprava stojí 3 €. Podľa väčšiny skúseností je ale lepšie objednať si doručenie kuriéra, najmä z hľadiska rýchlosti.

Menox45

  • Zlepšenie priebehu menopauzy
  • Zvýšenie vitality
  • Vplyv na kardiovaskulárny systém

Po výbere typu dopravy si môžete v košíku zvoliť aj spôsob zaplatenia za tovar. Prvou možnosťou je platba na dobierku, čiže pri prevzatí tovaru. Táto možnosť je ale spoplatnená extra poplatkom 1 €. Výhodnejšie, pohodlnejšie a aj rýchlejšie je preto zaplatiť vopred, kde môžete využiť platbu kartou online.

Diskrétne doručenie DISKRÉTNE BALENIE

Bojíte sa, že doma pri doručení balíčka s tabletkami Menox45 niekto zistí, čo ste si objednali? Tak to sa vám určite nestane, nakoľko vám prípravok príde v diskrétnom balení bez vonkajších reklám alebo označenia značky!

Najčastejšie otázky

Menox45: Najčastejšie otázky Nakoľko Menox45 je na našom trhu už dlhšiu dobu, nejedno internetové fórum či diskusia sú plné otázok zvedavých žien týkajúcich sa práve tohto produktu. Väčšinou sa ženy pýtajú na dávkovanie, účinky v praxi alebo otázky týkajúce sa doručenia. Aby bola moja recenzia kompletná, rozhodol som sa na tie najčastejšie kladené priamo tu zodpovedať:

Sú nejaké kontraindikácie, ktoré nedovoľujú užívať Menox45?

Áno, hoci ich nie je veľa. Tabletky nemôžu užívať deti, tehotné ženy a ženy počas dojčenia. Problémom sú aj lieky spadajúce medzi inhibítory MAO, warfarín alebo inzulín. Užívanie prípravku by ste mali konzultovať s lekárom vtedy, ak trpíte napríklad vysokou obezitou, astmou, rozdutím pľúc alebo cukrovkou. Viac informácií nájdete priamo na oficiálnom webe.

Ako rýchlo od objednania mi prídu tabletky domov?

Toto záleží najmä od dňa a času, kedy ste si tabletky objednali. Pri objednávke napríklad cez víkend by mal byť váš balíček expedovaný v pondelok ráno a teoreticky môže prísť k vám domov už v utorok. Podľa vyjadrení výrobcu je doba expedície najneskôr 2 dni a kuriérska spoločnosť GLS garantuje doručenie zásielky do 48 hodín od jej prebratia.

Je Menox45 vyrábaný v bio kvalite?

Áno, aj keď tu si nie som úplne istý, či má na to aj nejaký oficiálny certifikát. Výrobca však priamo na svojej stránke oficiálne uvádza, že minimálne koncentrovaný extrakt z rastliny Maca sa vyrába z koreňa rastlín pestovaných miestnymi poľnohospodármi podľa tradičných postupov a pod dohľadom miestnych úradov.

Ako dlho účinkuje Menox45 a kedy možno vidieť prvé výsledky?

Podľa toho, aké sú hodnotenia žien, možno očakávať prvé viditeľné účinky v priebehu prvého mesiaca užívania. Sú prípady, že prišlo k niektorým účinkom aj skôr, napríklad nastalo zlepšenie mentálnej rovnováhy alebo ústup niektorých negatívnych symptómov menopauzy. Účinky tabliet môžu byť dlhodobé, ale je treba ich aj dlhodobo užívať.

Môže Menox45 účinkovať aj na povzbudenie sexuálneho apetítu?

Áno, hoci medzi oficiálnymi účinkami sa to nikde neuvádza a nespomenul som to ani ja. Dôvodom je, že takýto vplyv nenastáva u každej ženy automaticky a ide skôr o menej častý účinok. Podľa skúseností žien však sú prípady, kedy tabletky pomohli aj na zvýšenie libida a sexuálnej vitality. Môže za to najmä ich vplyv na hormonálnu rovnováhu.

Menox45

  • Zlepšenie priebehu menopauzy
  • Zvýšenie vitality
  • Vplyv na kardiovaskulárny systém

Skúsenosti

Menox45: Skúsenosti Poďme sa teraz pozrieť na to, ako vnímajú Menox45 ostatné ženy. Najviac ceneným vplyvom je práve zmiernenie negatívnych prejavov klimaktéria, predovšetkým návalov tepla, nadmerného potenia a nedostatku vitality. V týchto oblastiach pôsobia tabletky najviditeľnejšie a ich účinky si ženy pochvaľujú.

Ostatné vplyvy sú viditeľné tiež, no miera ich intenzity je u každej ženy odlišná. Veľkou výhodou je však komplexné pôsobenie na hormonálnu sústavu a tak okrem špecifického účinku na menopauzu pomáha Menox45 aj celkovo na hormonálnu rovnováhu.

Pozitívne hodnotená je aj cena prípravku, o niečo menej už spôsob objednania. Zdá sa, že nie všetkým ženám vyhovuje nákup len online, podľa mňa je to ale otázka zvyku. S nejakými negatívnymi skúsenosťami som sa nestretol, čo je pozitívne znamenie. Naopak, viacero žien v komentároch spomína, že prípravok odporučili aj ďalej!

VIACERÉ FÓRA AJ DISKUSIE

Pozitívne skúsenosti s prípravkom nie sú náhoda, Menox45 patrí medzi najviac chválené. Svedčia o tom komentáre a hodnotenia na mnohých internetových fórach. Na Heureke síce prípravok recenziu nemá, ale na ostatných weboch je ich dosť a sú naozaj pozitívne.

Vlastná skúsenosť

Menox45: Vlastná skúsenosť Ja osobne samozrejme tabletky určené pre ženy netestujem, ale moja partnerka má veľmi dobré skúsenosti s podobnými prípravkami. Treba však povedať, že hoci Menox45 vyskúšala, nie je ideálnou cieľovou skupinou, nakoľko u nej ešte menopauza nenastala.

Napriek tomu boli ale priaznivé účinky viditeľné, najmä na hormonálnu hladinu a s ňou súvisiace prejavy, napríklad zlepšenie menštruačného cyklu a zvýšenie vitality. Okrem mojej partnerky som prípravok odporučil aj mojej jednej známej, ktorá klimaktériom prechádza a u nej sa pozitívny vplyv na symptómy menopauzy naozaj prejavil.

Samotné objednanie prípravku bolo bezproblémové, doručenie pomerne rýchle a užívanie bolo bez výskytu akýchkoľvek nežiaducich alebo vedľajších prejavov. Z hľadiska účinnosti patrí Menox45 aj na základe nestranného pozorovania medzi naozaj kvalitné prípravky, ktoré stojí za to skúsiť.

Výsledok vlastného testovania

Menox45: Výsledok vlastného testovania Na základe užívania Menox45 zo strany mojej partnerky aj mojej známej, ale aj podľa všeobecných skúseností iných žien a ich hodnotení, patrí tento prípravok určite medzi to najlepšie, čo je v tejto oblasti voľne dostupných tabliet k dispozícii.

  • Konečná známka, ktorú si tabletky Menox45 vyslúžili, je preto jasná jednotka

Vzhľadom na to, že prípravok je postavený ako prostriedok so špecifickými účinkami na menopauzu, dostáva jednotku práve za svoj vplyv počas klimaktéria. Ak hľadáte niečo, čo vám uľaví od tých najviac negatívnych príznakov menopauzy, Menox45 je dobrou voľbou.

Kladne hodnotené sú aj ostatné oblasti pôsobenia, rovnako tak bezproblémové dlhodobé užívanie. Najlepšiu možnú známku dostávajú tabletky aj za výborný pomer ceny a kvality, taktiež za veľký výber balení podľa veľkosti. Jediným menším mínusom je nemožnosť kúpy v lekárni, ale to nemusí byť nutne nevýhoda pre každého.

Zhodnotenie

Menox45: Zhodnotenie Aké je teda konečné zhodnotenie tabliet Menox45? Jedným slovom: pozitívne. Nechcem pôsobiť ako niekto, kto bude robiť tomuto prípravku prehnane pozitívnu reklamu, ale skúsenosti a hodnotenia žien hovoria absolútne jasnou rečou. Ak chcete prežiť obdobie menopauzy čo najlepšie, mali by byť tieto tabletky určite vašim spoločníkom.

Ženy najviac oceňujú ich účinky práve v oblasti zmiernenie negatívnych symptómov klimaktéria a tiež bezproblémové dlhodobé užívanie. Niet sa čomu čudovať, kvalitné prírodné zloženie sa muselo prejaviť práve týmito dvoma výhodami.

Nie sú ale jediné, nakoľko tabletky majú aj ďalšie benefity:

  • vzhľadom na rastlinné zloženie je ich pôsobenie maximálne prirodzené
  • prípravok si viete kúpiť voľne a bez predpisu
  • kúpa priamo od distribútora sa oplatí z hľadiska ceny aj pohodlia
  • báť sa nemusíte ani žiadnych vážnejších negatívnych účinkov

Ak by som mal hľadať nejaké negatívum, asi by som musel použiť mikroskop. Nie je to však môj subjektívny názor, ale jasný výsledok skúseností mnohých žien. Veľkým plusom je aj samotná cena prípravku, najmä v prípade väčších balení, ich výber je naozaj praktický.

Zhrnuté a podčiarknuté, aktuálne je Menox45 zrejme tým najlepším voľne dostupným prípravkom vo forme tabliet pre ženy v období prechodu, ktorý je aktuálne na trhu. Ak k tomu prirátame garanciu vrátenia peňazí aj na otvorené balenie, nemáte vyskúšaním vôbec čo stratiť. Podľa skúseností väčšiny žien však túto garanciu nikdy potrebovať nebudete!

Menox45

  • Zlepšenie priebehu menopauzy
  • Zvýšenie vitality
  • Vplyv na kardiovaskulárny systém

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.24

59 Hodnotení

Dobry vecer prajem, chcem sa opytat ci je mozne uzivat Menox45 s Chlorelov a Spirulinou ktore momentalne uzivam.Mozte mi odpovedat na email,vopred srdecne Dakujem.

Elena píše 16 júna 2019 o 00:13

Tabletky Menox45 som užívala asi dvakrát. Bola som s nimi spokojná a už po dvoch dňoch som videla ich účinky. Objednala som si ďalšie tabletky po dlhšej dobe a zistila som, že zloženie týchto tabletiek sa zmenilo, bolo to poznať aj podľa toho, že na krabičke bol prelepený papier so zložením. Tak som zistila, že balenie, ktoré mi bolo zaslané, obsahuje farbivo karmín, teda E120, čo sa zaraďuje medzi nebezpečné éčka. Predtým krabička prelepená nebola a mám za to, že toto farbivo zmenili, bolo tam uvedené farbivo E171 a E172, čo nie je také nebezpečné éčko. Preto som tieto tabletky vrátila a pevne verím, že výrobca zmení toto farbivo, resp. neviem, či je vôbec nutné tam pridávať nejaké farbivo, prečo by tabletky nemohli byť biele?

Renáta Mesiariková píše 25 decembra 2019 o 13:59

V predchádzajúcom komentári malo byť po dvoch týždňoch som videla účinky tabliet, nie po dvoch dňoch.

Renáta píše 30 decembra 2019 o 10:33

Pridať komentár

Chcem kúpiť