Modrasil

Modrasil davkovanie, cena, skusenosti

Ak hľadáte cenovo zaujímavé generikum známej modrej pilulky, ktoré by vám pomohlo s erektilnou dysfunkciou, skôr či neskôr narazíte aj na značku Modrasil. Neviem síce, ako je táto značka dostupná v aktuálnej dobe, nakoľko ja s ňou mám skúsenosť z minulosti, ale je možné, že ešte v niektorej lekárni na balenie tabliet narazíte.

Modrasil sa ale dá získať jedine na predpis, nakoľko ide o liek vydávaný len na základe indikácie od lekára. V jeho zložení je totiž liečivo Sildenafil, ktoré je známe najmä vďaka prvému lieku na svete určenému na impotenciu, Viagre.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Modrasil patrí svojimi účinkami do tej istej kategórie, nakoľko ide o liek pre mužov, ktorí trpia erektilnou dysfunkciou v dôsledku nedostatočného roztiahnutie ciev a prekrvenia penisu. Vzhľadom na jeho cenu som bol zvedavý, aké má účinky.

Výrobca a pôvod

Modrasil: Výrobca a pôvod Za značkou Modrasil je česká farmaceutická spoločnosť Pro.Med.CS Praha a.s., ako znie celý jej názov. Ide o poprednú nezávislú farmaceutickú spoločnosť s vlastnou vedeckou a výskumnou základňou pre vývoj humánnych liekov a prípravkov. Portfólio spoločnosti zahŕňa tak doplnky stravy, ako aj voľnopredajné lieky a lieky na predpis.

Modrasil je teda len jedným z mnohých liekov a okrem neho spoločnosť vyrába aj iné druhy liečiv a tabliet na rôzne oblasti, vrátane gastrointestinálneho, kardiovaskulárneho a pohybového aparátu. Vzhľadom na veľkú produkciu aj veľmi široký výber tabliet ide teda o serióznu farmaceutickú firmu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky Modrasilu

Zloženie a účinné látky Modrasilu Modrasil patrí medzi generiká Viagry, čo znamená, že obsahuje totožnú účinnú látku, ale nejedná sa o originálny liek. Základom Modrasilu je Sildenafil, čo je látka s vazodilatačnými účinkami pôsobiaca priamo na stoporenie. V lieku sa môže vyskytovať v objeme 50 mg alebo v objeme 100 mg.

Okrem Sildenafilu sú v tabletkách aj iné látky, tu je celé zloženie:

Sildenafil: Táto synteticky vyrobená látka patrí medzi inhibítory fosfodiesterázy typu 5, niekedy označované aj ako IPDE-5 látky. Pôvodne bola táto látka vyvinutá spoločnosťou Pfizer za účelom liečby Angíny pectoris, no zistilo sa, že pomáha mužom dosiahnuť kvalitnú erekciu a to aj v prípade, že muž bol predtým impotentný. V dnešnej dobe je už látka jedným zo štandardných liečiv na liečbu erektilnej dysfunkcie.

Sildenafil

Ďalšie zložky a látky nachádzajúce sa v tabletkách: Okrem hlavnej účinnej látky, čiže Sildenafilu, sú v Modrasile obsiahnuté aj niektoré doplnkové látky s plniacou, protihrudkujúcou alebo farbiacou funkciou. Sú to mikrokryštalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý (bezvodý), povidón, sodná soľ kroskarmelózy, magnéziumstearát, makrogol 6000, hypromelóza, oxid titaničitý (E 171), hlinitý lak brilantnej modrej FCF (E 133) a stearoylmakrogol. Ide o bežné doplnkové látky.

ÚČINKY SILDENAFILU

Samotný Sildenafil sa v Modrasile nachádza vo forme Sildenafil citrátu. Jeho účinnosť na erekciu sa v praxi môže prejaviť len následkom sexuálnej stimulácie, čiže nečakajte, že stoporenie príde automaticky ihneď po užití tabletky. Jeho účinnosť tiež nie je neobmedzená, ale trvá len do doby, kým sa z tela po niekoľkých hodinách neodbúra.

Dávkovanie a užívanie

Modrasil: Dávkovanie a užívanie Modrasil patrí medzi lieky, ktorých dávkovanie by mal určiť lekár na základe posúdenia a vyšetrenia vášho individuálneho stavu. Podľa indikácie je možné užívať buď tabletky s obsahom 50 mg Sildenafilu, alebo silnejšiu verziu obsahujúcu 100 mg Sildenafilu.

  • Jedna dávka je 1 tabletka. Maximálna denná dávka za 24 hodín je jedna tabletka
  • Podľa odporúčania výrobcu by ste mali užiť Modrasil zhruba 1 hodinu pred plánovaným pohlavným stykom

Tabletku užite v celosti, neprehrýzajte ju, nelámte a zapite dostatočným množstvom tekutiny, najlepšie vody. Neprekračujte maximálnu dennú dávku, lepšie výsledky v praxi to neprinesie. Pokiaľ vám lekár na úvod liečby stanoví nižšiu dávku, napríklad polovicu 50 mg tablety Modrasil, držte sa takéhoto dávkovania. Svojvoľne určite dennú dávku nemeňte.

Účinky Modrasilu

Účinky Modrasilu Modrasil je určený pre mužov, ktorí majú problém s dosiahnutím alebo udržaním erekcie. Vďaka Sildenafilu ale účinkuje jedine v prípade, že máte erektilnú dysfunkciu spôsobenú nedostatočným roztiahnutím ciev. Táto syntetická látka totiž má na cievy rozťahujúci účinok a to spôsobí lepšie prekrvenie pohlavného údu.

Čo sa týka ostatných oblastí sexuálneho života, tu je môj komentár k jednotlivým účinkom:

Libido

Na libido, čiže sexuálny apetít, Modrasil priamy účinok nemá a to najmä vďaka tomu, že na to nemá uspôsobené ani zloženie. Sildenafil totiž pôsobí jedine na zlepšenie prekrvenia penisu a napríklad na hormonálnu hladinu, ktorá vplýva na libido, nepôsobí žiadnym spôsobom.

Nástup erekcie

V oblasti zlepšenie nástupu stoporenia už Modrasil účinkuje viditeľne lepšie, aj keď musím povedať, že minimálne u mňa som videl isté rezervy. Skúsenosti iných mužov sú o niečo lepšie, ale bohužiaľ, v tomto prípade je cena priamo úmerná účinku a ten nie je príliš stabilný.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tvrdosť a kvalita erekcie

Čo sa týka erekcie, nielen jej rýchlejší nástup, ale aj pevnosť je dôležitá pre čo najlepší pohlavný styk. Ako si počína liek v tomto kritériu? Musím povedať, že našťastie, o niečo lepšie ako v predošlej oblasti, aj keď určité rezervy vidím aj tu. Celkovo som ale spokojný.

Predĺženie pohlavného styku a oddialenie ejakulácie

Môže vám Modrasil zabezpečiť dlhší pohlavný styk? Pokiaľ netrpíte predčasnou ejakuláciou, áno. Na tú totiž vplyv nemá, no ak by ste chceli mať dlhšiu výdrž v posteli vďaka lepšej a dlhšie trvajúcej erekcii, môžete sa na liek spoľahnúť. V tejto oblasti má dobré výsledky.

Intenzita orgazmu

Nielen dĺžka samotného styku, ale aj intenzívny záver, čiže vyvrcholenie, je faktorom, podľa ktorého sa dá hodnotiť uspokojivý styk. Ak však očakávate od Modrasilu účinnosť v tomto ohľade, bohužiaľ vás asi sklamem. Liek na intenzitu orgazmu nemá absolútne žiaden vplyv.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Vedľajšie účinky

Modrasil: Vedľajšie účinky Veľa mužov sa pýta, či sa môžu počas užívania Modrasilu vyskytnúť aj nejaké nežiaduce alebo vedľajšie účinky. Bohužiaľ, tak ako aj pri iných liekoch, môže sa tak stať aj v prípade tejto značky a mne sa to aj stalo. Na druhú stranu, väčšina týchto účinkov nie je príliš závažného charakteru a nemá ani príliš dlhé trvanie.

Všetky možné účinky obsahuje príbalový leták, ja spomeniem len tie najčastejšie:

Veľmi časté vedľajšie účinky (môžu trápiť až do 1 z 10 užívateľov)

bolesť hlavy

Časté vedľajšie účinky (môžu trápiť až do 1 zo 100 užívateľov)

plný nos
závrat
nevoľnosť
návaly horúčavy, najmä náhly pocit tepla v hornej časti tela
rumenec
poruchy trávenia
poruchy videnia a zraku

Medzi menej časté alebo zriedkavejšie účinky patria napríklad problém s tlakom, dýchaním či iné poruchy a problémy so zrakom. Objaviť sa môže aj alergická alebo precitlivená reakcia, najmä ak by ste mali alergiu na Sildenafil. Pri vážnom výskyte príznakov treba liek okamžite prestať užívať a obrátiť sa na svojho lekára.

Kontraindikácie a kedy nie je možné Modrasil užívať

Kontraindikácie a kedy nie je možné Modrasil užívať Okrem vedľajších účinkov si treba dať pozor aj na kontraindikácie a niektoré situácie, kedy nebude možné užívať naplno Modrasil. Môže ísť nielen o situácie súvisiace s výskytom vedľajších účinkov, ale aj o problémy týkajúce sa súčasného užívania iných liekov či o interakciu s niektorými ochoreniami.

Do pozornosti vám dávam najmä tieto prípady, ostatné nájdete v príbalovom letáku:

Choroby, ktoré vylučujú užívanie

Modrasil nesmiete užívať v prípade, ak za sebou máte náhlu cievnu mozgovú príhodu, srdcový záchvat alebo ťažké ochorenia pečene či srdca. Problémom môžu byť aj leukémia, niektoré ochorenia krvi, deformácie penisu, žalúdočné vredy, problémy s krvácavosťou a problémy so zrakom. Preštudujte si detailne príbalový leták, je tam viac informácií.

Iné faktory vylučujúce užívanie

Problémom môžu byť nielen ochorenia, ale aj niektoré konkrétne situácie. Tradične ide najmä o alergickú reakciu, ale napríklad aj nadmerné užívanie alkoholu, ktoré nie je zlučiteľné s užívaním Modrasilu. Pokiaľ sa u vás prejavujú vážnejšie nežiaduce a vedľajšie účinky, určite pred jazdou alebo vedením vozidla neužívajte Modrasil.

Kontraindikácie s liekmi

Čo sa týka užívania Modrasilu a iných liekov, problémom sú najmä lieky nazývané nitráty a tie, ktoré pôsobia ako donory oxidu dusnatého. V týchto prípadoch je vylúčené súbežné užívanie s Modrasilom. Problémom môžu byť ale aj iné lieky na predpis či lieky na problémy kardiovaskulárneho systému a tak treba ich užívanie konzultovať s lekárom.

NEKOMBINUJTE VIACERO TERAPIÍ

Okrem interakcií s liekmi či chorobami chcem upozorniť aj na to, že Modrasil by ste nemali užívať súčasne s inou celkovou alebo lokálnou liečbou zameranou na poruchy erekcie. To platí nielen pre túto značku, ale pre všetky lieky podobného charakteru.

Balenie a cena

Modrasil: Balenie a cena Ako som spomínal už na úvod, Modrasil je možné užívať v dvoch verziách. Slabšia verzia lieku obsahuje 50 mg Sildenafilu, silnejšia verzia až 100 mg tejto účinnej látky. Čo sa týka veľkosti balení, tak obe verzie sa dajú kúpiť s obsahom 4 tabliet balených v blistroch, silnejší Modrasil možno nájsť aj v počte 8 tabliet.

Cena Modrasilu, ako som spomínal už na úvod recenzie, je veľmi zaujímavá a mnohokrát je aj dôvodom, prečo sa muži rozhodnú siahnuť práve po tejto značke. Priemerná cena pri väčšom 8 tabletkovom a 100 gramovom balení je len 4 € za tabletku. Ide rozhodne o veľmi príjemnú cenu, ktorá je ale tak trocha aj odrazom účinnosti a výsledkov pri užívaní.

Ako a kde kúpiť Modrasil

Ako a kde kúpiť Modrasil Chceli by ste vyskúšať liek Modrasil? V takom prípade je jediným možným zdrojom jeho kúpy lekáreň. Nakoľko sa jedná o liek schválený na predaj na našom trhu, môžete ho legálne kúpiť iba a len v lekárni. Ani to však nebude úplne samozrejmé, nakoľko nejde o voľne dostupný liek, ale o liek na predpis.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aby ste mohli Modrasil, ale v podstate každý liek podobnej kategórie skúsiť, musíte mať na to recept od lekára. Ten vám ho vystaví po vyšetrení na erektilnú dysfunkciu a zároveň vám v recepte odporučí konkrétnu verziu a zároveň aj určí presné dávkovanie za deň.

Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká

Modrasil: Prečo je kúpa bez receptu nebezpečná a aké má riziká Kúpa Modrasilu je viazaná síce na lekársky predpis, ale mnoho mužov to nerešpektuje. Snaží sa obísť túto povinnosť a to aj za cenu rizikového nákupu z iných zdrojov, ako sú oficiálne lekárne. Takéto počínanie je rizikové hneď z viacerých pohľadom a môže skončiť aj poškodením zdravia, prinajlepšom vyhodením peňazí do vzduchu za falzifikáty.

  • V lekárni si Modrasil bez receptu nekúpite, to isté platí aj o iných podobných liekoch
  • Jedinou cestou tak zostáva jedine kúpa cez internet, či už inzeráty alebo eshopy
  • V tomto prípade je riziko, že kupujete napodobeninu či úplne neúčinnú tabletku
  • Ak aj kúpite originál, nemáte istotu, ako vám bude účinkovať a či vôbec

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu Modrasilu bez predpisu, môžete sa veľmi ľahko dostať do problémov. Ide totiž o nelegálnu cestu, ako sa k lieku dostávate, pri odbere zo zahraničia riskujete aj zadržanie na colnici. Ak by prišlo k odhaleniu, vystavujete sa riziku postihu. Veľká výhra ale nebude ani to, ak vám prídu lieky domov.

Prečo? Pretože buď pôjde o neúčinné falzifikáty, takže vyhadzujete peniaze von oknom, alebo sa bude jednať o pravý Modrasil, kde však existujú zdravotné riziká. Bez presnej indikácie od lekára neviete, akú dávku môžete užívať, či nie sú u vás prítomné nejaké kontraindikácie a či je užívanie bezpečné.

NIE JE TO TAK ZLOŽITÉ

Možno si niektorí muži myslia, že získať predpis od lekára na Modrasil či inú podobnú značku je zložité. Vôbec to tak nie je, pokiaľ naozaj máte erektilnú dysfunkciu, na ktorú by vám mohol tento liek pomôcť, lekár vám ho určite predpíše, prípadne odporučí alternatívu!

Najčastejšie otázky

Modrasil: Najčastejšie otázky Modrasil síce nepatrí medzi tie úplne najznámejšie značky, ale napriek tomu som našiel na viacerých internetových fórach niekoľko otázok, ktoré sa muži v súvislosti s touto značkou pýtali. Keďže chcem, aby moja recenzia bola naozaj kompletná, rozhodol som sa tie najčastejšie otázky z diskusie zaradiť aj sem a odpoviem na ne:

Do akej doby tabletka zaberie a ako dlho účinkuje?

Podľa vyjadrení výrobcu na príbalovom letáku by to malo byť do 1 hodiny, ale je to veľmi individuálne. U mužov s miernejšou formou poruchy prekrvenia penisu to môže byť aj skôr, vplyvom ťažkého jedla alebo alkoholu zas neskôr. Účinok Modrasilu trvá do odbúrania Sildenafilu z tela, čo je tiež síce veľmi individuálne u každého muža, ale zhruba do 5 hodín.

Je možné Modrasil skombinovať s inou podobnou značkou?

Nie a to platí nielen pre tento liek, ale všeobecne pre všetky. Týka sa to dokonca aj situácie, ak by ste užívali rôzne značky, ale všetky by obsahovali Sildenafil, čiže zhodnú účinnú látku. Určite teda nekombinujte Modrasil a iné lieky na erektilnú dysfunkciu, ale ani Modrasil a lieky na iné sexuálne problémy, napríklad na predčasnú ejakuláciu.

Pomôže mi liek napríklad aj na libido?

Určite nie, v tomto ohľade nemá jeho účinná látka Sildenafil žiaden takýto účinok. Nepriamo síce niektoré lieky podobného typu môžu napríklad po dlhšej dobe sexuálnej abstinencie zvýšiť napríklad sexuálny apetít alebo intenzitu orgazmu, ale určite to od nich nečakajte a Modrasil ani nič také neponúka.

Čo robiť, ak sa u mňa vyskytnú silnejšie vedľajšie účinky?

V takomto prípade odporúčam užívanie prerušiť a konzultovať situáciu s lekárom. Môže síce ísť len o prechodný a krátkodobý problém, ale radšej by som to neriskoval. Určite ale neprepadnite panike, výskyt niektorých vedľajších a nežiaducich účinkov je pre túto kategóriu liekov prirodzený a treba s tým počítať.

Ak nie je účinok dostatočný, je možné zvýšiť dávku?

Nie, toto rozhodne neodporúčam a to isté tvrdí aj výrobca na príbalovom letáku. Zvýšené dávkovanie nevedie k lepšej účinnosti, naopak, vedie skôr k intenzívnejšiemu prejaveniu sa vedľajších účinkov. To platí aj v prípade, ak užívate aktuálne napríklad Modrasil 50 mg a chceli by ste prejsť na silnejšiu verziu. Bez lekára nič nemeňte!

Skúsenosti s Modrasilom

Skúsenosti s Modrasilom Modrasil nie je až tak často spomínaný mužmi na internete, ako je tomu v prípade známejších konkurentov, ale aj tak som našiel niekoľko skúseností, hodnotení a recenzií. Všeobecne je liek hodnotený celkovo priemerne, účinky skôr podpriemerne. Všetko ale prebíja pozitívna cena, ktorá mnohých mužov zláka.

Na druhú stranu, trocha väčšia miera individuálneho vplyvu účinkov je možno aj pochopiteľná. Lepšie účinkuje rozhodne verzia so 100 mg Sildenafilu, aspoň čo som videl viaceré skúsenosti.

Negatíva, ktoré sa často spomínajú, sú najmä dve. Prvým sú vedľajšie účinky, najmä problémy s bolesťami hlavy a rumencom. Druhým je dostupnosť, v mnohých lekárňach Modrasil nebol skladom muži si ho museli nechať objednať. Na erektilnú dysfunkciu ale liek účinkuje.

Vlastná skúsenosť

Modrasil: Vlastná skúsenosť Ja som Modrasil užíval pomerne krátko, len asi mesiac, takže som stihol skúsiť akurát tak jedno veľké 8 tabletkové balenie silnejšej verzie so 100 mg Sildenafilu. Aké je moje hodnotenie? Priemerné, prípadne skôr podpriemerné. Niektoré účinky na erekciu neboli také, ako som si predstavoval, ale za tú cenu som ani nečakal zázraky.

Problémom je skôr výskyt nežiaducich účinkov, niektoré sa vyskytovali aj u mňa a nešlo o nič extra príjemné. Môžem teda povedať, že Modrasil síce je liek na erektilnú dysfunkciu a nejakú účinnosť má, ale už som užíval aj o poznanie lepšie. Celkovo ale až tak nesklame.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zhodnotenie na záver

Zhodnotenie na záver Modrasil patrí medzi lacnejšie generické lieky určené na erektilnú dysfunkciu, ktoré sa snažia zaujať najmä dostupnou cenou. Podľa skúseností mužov je ich účinok priemerný, čo môžem potvrdiť aj ja sám. Lepšie u mňa fungovala verzia s obsahom 100 mg Sildenafilu, ale indikáciu vo vašom prípade nechajte určite na lekára.

Z hľadiska iných faktorov značka tiež príliš neohúrila, najmä nie ohľadom vedľajších účinkov, kde sa najčastejšie vyskytujú bolesti hlavy a začervenanie pokožky v tvári. Problém bol v minulosti aj s dostupnosťou v lekárňach, to sa asi príliš nezlepšilo. Nižšia cena sa skrátka musela niekde prejaviť.

Modrasil je prípravok so syntetickou účinnou látkou, ja mám skúsenosti aj s tými prírodnými:

  • ide o tabletky založené na extraktoch rastlín patriacich medzi prírodné afrodiziaka
  • vďaka svojmu zloženiu sú dostupné aj bez predpisu
  • rovnako tak sa nemusíte príliš obávať ani vedľajších účinkov
  • môžete skúsiť rôzne typy vrátane tých s komplexným účinkom na sexuálne zdravie
  • cenovo môžu vychádzať aj s nákladmi len 1 € na 1 deň užívania

Najviac by som ale vyzdvihol pomer kvality a ceny, kde sú rastlinné tabletky mnohokrát neporovnateľne lepšie. Účinky sa ale nedostavia okamžite či na počkanie, ale až po dlhšom užívaní, obvykle je nutné ich brať mesiac či dva.

Pochopiteľne, určite nemôžu nahradiť odbornú liečbu a nejde v žiadnom prípade o rovnocennú alternatívu voči Modrasilu a iným liekom na predpis. Pokiaľ trpíte erektilnou dysfunkciou spôsobenou poruchou rozšírenia ciev, voľne dostupné tabletky vám nepomôžu a potrebujete jedine lieky s látkami, ktoré majú vazodilatačný účinok.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Amfidor: Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Ja sám mám skúsenosť aj s tabletkami, ktoré môžete získať bez receptu a ide práve o prípravky rastlinného charakteru. Môžem povedať, že som bol veľmi príjemne prekvapený ich účinkami a najmä bezproblémovým užívaním. Mnoho značiek striedam prakticky doteraz a nemal som problém so žiadnymi vedľajšími účinkami.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tieto tabletky sa mi páčia aj kvôli týmto benefitom:

ako som už spomínal, ich kúpa je možná bez vyšetrenia a bez predpisu
vďaka tomu, že účinné látky v týchto tabletkách sú rastlinného a prírodného pôvodu, je užívanie pre telo prirodzené
z toho istého dôvodu sa nebojte ani typických vedľajších účinkov a kontraindikácií
tabletky majú veľmi dobrý pomer ceny a kvality, najmä lepšie značky
objednanie je legálne aj cez internet, kúpiť ich môžete dokonca priamo od výrobcu

ŠIRŠIA ÚČINNOSŤ

Netreba zabúdať ani na veľkú výhodu širšieho pôsobenia na viaceré oblasti sexuálneho styku. Tieto prípravky vám totiž môžu pomôcť nielen zlepšiť vašu erekciu, ale majú obvykle vplyv aj na libido, celkovo potenciu, kvalitu orgazmu, ejakuláciu a niektoré aj na plodnosť.

Musím samozrejme potvrdiť, že takéto tabletky určite nie sú náhradou odbornej liečby, s tým nepočítajte. Ak ale potrebujete niečo, čo podporí váš sexuálny život a pomôže vám s menej vážnymi problémami, určite odporúčam najmä značka Stoporex. Tie sa osvedčili nielen mne, ale aj tisíckam ďalších mužov a to najmä pri dlhodobom užívaní.

Nadpriemerných značiek je ale oveľa viac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.84

25 Hodnotení