Nuru masáž

Nuru masáž

Medzi veľmi obľúbené erotické masáže patria aj nuru masáže, niekedy tiež nazývané telo na telo alebo body to body masáže. Ide o špecifický druh masáže, ktorého princípom je vzájomné trenie tiel s pomocou veľmi kĺzavého gélu. Niekedy sa na úvod masáže využíva aj horúci kúpeľ, ktorý môže ešte vylepšiť kĺzavosť oboch tiel.

Nuru masáž vykonávajú špeciálne nuru masérky, ktoré absolvujú nielen rozličné kurzy či školenia, ale najmä majú už dostatočnú prax. Na rozdiel napríklad od tantrickej masáže, tu sa používa na dosiahnutie erotického vzrušenia celé telo a to si vyžaduje aj väčšiu skúsenosť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Takáto body to body alebo telo na telo masáž má za cieľ sexuálne dráždenie, vzrušenie a napokon aj vyvrcholenie. Táto masáž je tiež o sexuálnej energii a jej využití na uvoľnenie celého tela, no na rozdiel od tantrickej je oveľa viac zameraná na erotickú stránku.

Nuru masáž: definícia, význam a účinky

Nuru masáž: definícia, význam a účinky Nuru masáž patrí medzi erotické celotelové masáže vykonávané spôsobom telo na telo, čiže body to body. Ide o najviac vzrušujúcu formu masáže, nuru masáž môže byť pre mužov aj pre ženy. Cieľom masáže je najmä sexuálne vyvrcholenie, tiež využitie sexuálnej energie.

  • Nuru masáž je erotická masáž zameraná na celé telo aj na intímne oblasti
  • Ide o masáž vykonávanú celým telom masérky či maséra, hlavnou technikou je kĺzanie sa telo o telo a to s pomocou špeciálnou nuru oleja so zvýšenou kĺzavosťou
  • Na masáž sa využíva tlak tela, prijímateľ nuru masáže môže byť masírovaný po častiach alebo môže prijímať masáž celého tela, intímne a erotogénne zóny nevynímajúc

Nuru masáž sa vykonáva za účelom primárne dosiahnutia sexuálneho vzrušenia a uvoľnenia sexuálnej energie. Je prirodzené, že počas masáže príde aj k sexuálnemu vyvrcholeniu, masér či masérka sa na to môžu aj špeciálne zamerať. Súčasťou masáže môže byť aj navodenie atmosféry pomocou hudby, tlmeného svetla alebo aromatických sviečok.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak ide o pozitívne účinky nuru masáže, tie sú najmä v sexuálnej oblasti:

uvoľníte nahromadenú sexuálnu energiu, no príde aj k celkovému uvoľneniu svalstva a k rozprúdeniu sexuálnej energie do celého tela
ženy môžu zažiť nepoznané vzrušenie a v prípade väčšieho zamerania na erotogénny zóny sa zlepšuje aj ich prekrvenie, napríklad pošvy a jej vonkajších častí
v prípade vhodne zvolených techník odďaľovania ejakulácie môže masáž byť pre mužov s problémom predčasnej ejakulácie zaujímavým a užitočným cvičením

Hoci sa jedná o masáž s kontaktom telo na telo, prijímateľ masáže nemusí vyvíjať žiadnu aktivitu. Vašou jedinou úlohou je nechať pôsobiť telo maséra či masérky, uvoľniť sa, nechať vzrušenie stúpať a dať voľný priechod prípadnému vyvrcholeniu. Na základe vzájomnej dohody sú ale možné aj vzájomné dotyky, vždy to závisí od individuálnych preferencií.

DARČEKOVÉ POUKAZY NA NURU MASÁŽ

Nuru masáž obvykle vykonávajú špeciálne nuru štúdia alebo masážne salóny, ktoré ponúkajú aj možnosť využiť túto masáž ako darček pre partnera či partnerku. Môžete tak využiť napríklad nejaký sviatok alebo Valentína a nuru masáž dať ako netradičný erotický dar.

Techniky, typy a priebeh nuru masáže

Techniky, typy a priebeh nuru masáže Priebeh nuru masáže sa môže individuálne líšiť pri každej masérke či masérovi, no princíp, čiže masáž telo na telo s pomocou kĺzavého nuru oleja, je vždy rovnaká. Aby som vám priblížil, ako celá masáž vyzerá, opíšem najbežnejší priebeh a techniky nuru masáže.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Nech sa páči, tu je najčastejší postup:

Príprava: Prvou časťou masáže je príprava. Tá spočíva v príprave podložky, čo môže byť posteľ alebo matrac potiahnutý špeciálnym prestieradlom z PVC. Na úvod býva bežný aj spoločný kúpeľ, ktorý pokožku prijímateľa masáže aj masérky či maséra dostatočne hydratuje a môže navodiť erotickú atmosféru.

Masáž telo na telo: Po príprave nasleduje masáž, podľa individuálnej dohody aj s tlmeným osvetlením pri aromatických sviečkach s možnosťou relaxačnej hudby. Masérka alebo masér nanesú na vaše aj svoje telo špeciálny nuru gél a začnú sa nahým telom kĺzať po tom vašom. Masáž môže byť celková, čiže na celé telo naraz, alebo po častiach.

Individuálne techniky: Súčasťou masáže môžu byť aj niektoré špeciálne techniky, prevažne erotického charakteru. Najbežnejšie ide o masáž poprsím, masáž prostaty zvonka či zvnútra u mužov a špeciálna masáž intímnych miest so zameraním na hrádzu a vonkajšiu časť pošvy u žien. Iné sexuálne praktiky sú obvykle zakázané.

Záver: Na záver masáže bežne prichádza k sexuálnemu vyvrcholeniu. Výnimkou však nie je ani stav, kedy príde k orgazmu aj počas masáže, najmä u ľudí s vyššou vzrušivosťou. Vyvrcholenie môže nastať mimovoľne alebo ručnou stimuláciou erotogénnych zón. Menej častým spôsobom záveru masáže je orálny alebo pohlavný sexuálny styk.

Problémy a poruchy spojené so sexuálnou stimuláciou a orgazmom

Problémy a poruchy spojené so sexuálnou stimuláciou a orgazmom Ako vidíte, nuru masáž je mimoriadne erotickým zážitkom, ktorý je založený na postupnom budovaní sexuálneho vzrušenia až do vyvrcholenia. Podmienkou, aby ste si mohli užiť túto masáž, je 100 % zdravie a funkčnosť pohlavnej sústavy a jej jednotlivých funkcií.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V tejto súvislosti sa však môžu vyskytnúť viaceré problémy či poruchy:

Nedostatočné prekrvenie a zvlhčenie pošvy: Najčastejším problémom, ktorý postihuje ženy, je problém s prekrvením a zvlhčením pošvy. Môže ísť o dôsledok problémov s krvným zásobením pohlavnej sústavy, prípadne problém so žľazami zvlhčujúcimi vagínu. Príčinou tiež býva nedostatočná sexuálna energia.

Nízke libido: Problémom, ktorý postihuje mužov aj ženy a prejaví sa napríklad pri sexuálnej stimulácii, je nedostatočné libido. Ide v podstate o sexuálny apetít alebo chuť na sex, ktoré závisia aj od hormonálnej hladiny. Pri nízkom libide dochádza tiež k nízkej vzrušivosti, čiže nedostatku sexuálneho vzrušenia.

Problémy s erekciou: Muži môžu mať pri nedostatku libida, ale najmä v dôsledku poruchy prekrvenia penisu, problémy so stoporením. Bežne sa stáva, že nástup erekcie trvá príliš dlho, prípadne, že erekcia nie je dostatočne pevná a tvrdá. Ak je problém s udržaním krvi v pohlavnom úde, erekcia je krátka a stoporenie rýchlo ochabne.

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Problémy s ejakuláciou: Okrem problémov so stoporením môžu mať muži aj problémy s ejakuláciou, konkrétne s tým, že nastáva príliš skoro a príliš rýchlo. Ide o poruchu zvanú predčasná ejakulácia, kedy príde k vyvrcholeniu do 1 až 2 minút. To je problém nielen pri nuru masáži, ale aj pri pohlavnom styku.

Anorgazmia: Ak máte problém s dosiahnutím orgazmu, ide o stav zvaný anorgazmia. Ten sa môže týkať mužov a žien, pričom môže mať fyziologické aj psychosomatické príčiny. Anorgazmia môže byť čiastočná, kedy neviete dosiahnuť vyvrcholenie len pri nejakej forme stimulácie, alebo celková, kedy nemožno dosiahnuť vyvrcholenie vôbec.

PROBLÉMY NEIGNORUJTE

Vyššie spomínané poruchy zasahujú nielen do čisto sexuálneho života, ale aj do partnerského vzťahu. Odporúčam ich nezanedbať, môžu totiž spôsobiť problém nielen pri nuru masáži, ale celkovo v rámci sexuálneho života.

Ako na zlepšenie vzrušivosti a zvýšenie intenzity orgazmu

Ako na zlepšenie vzrušivosti a zvýšenie intenzity orgazmu Ako prevencia aj voči niektorým vyššie spomínaným problémom, prípadne ako podpora lepšieho sexuálneho života, existuje viacero možností a opatrení, ktoré môžete spraviť. Niektoré sú dlhodobejšou záležitosťou, no veľmi rýchlo sa ukážu prvé účinky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aj na základe vlastných skúseností odporúčam:

Jedálniček

Ak príliš často konzumujte ťažké jedlá, mastné jedlá, mäso, sladkosti alebo slané potraviny, spôsobuje to problém s cievami a aj s prekrvením pohlavnej sústavy. Výsledkom sú problémy s erekciou či fungovaním ženských pohlavných orgánov. Odporúčam stravovať sa zdravšie, najmä sa zamerať na potraviny s obsahom minerálov a vitamínov.

Hormonálna rovnováha

Pre zlepšenie kvality sexuálneho života je dôležitá aj hormonálna hladina pohlavných hormónov. U mužov je to testosterón, u žien zas estrogén. Nízka hladina týchto hormónov, spôsobená najčastejšie stúpajúcim vekom, sa dá vyriešiť rôznymi bylinami, ale aj prípravkami vo forme výživových doplnkov.

Afrodiziaka

Veľmi dobrým spôsobom, ako podporiť sexuálny život, sú aj afrodiziaka. Môže ísť o koreniny, napríklad chilli, škoricu či zázvor, ktoré môžete použiť do jedla. Rovnako tak čokoláda či morské plody sú veľmi dobrými afrodiziakami. Ja odporúčam aj rastlinné afrodiziaka v podobe čajov alebo iných prípravkov.

Životný štýl

Okrem faktorov, ktoré môžu podporiť lepšiu vzrušivosť a dosiahnutie intenzívnejšieho orgazmu, si treba dávať pozor aj na negatívne faktory a obmedziť ich. Najviac sú spojené so životným štýlom, napríklad fajčenie alebo nadmerná konzumácia alkoholu. Tie škodia tak erekcii, ako aj libidu.

Oddych a spánok

Veľmi dôležitou súčasťou kvalitného sexuálneho života je nielen aktivita, ale aj oddych. Dostatok spánku je dôležitý u mužov napríklad aj pre hladinu testosterónu, no treba sa sústrediť nielen na spánok, ale aj na oddych počas dňa. Snažte sa minimalizovať aj stres, to zlepší celkovo sexuálny apetít.

Zmena sexuálneho stereotypu

Na oživenie sexuálneho života, ale napríklad aj na povzbudenie libida a celkovo sexuálneho apetítu, odporúčam zmenu doterajších sexuálnych stereotypov. Môže ísť o nové polohy, použitie erotických pomôcok a iné aktivity, ktoré oživia sexuálny život. Nuru masáž môže byť tiež veľmi dobrým prostriedkom.

Najčastejšie otázky o nuru masáži

Najčastejšie otázky o nuru masáži Nuru masáž predstavuje asi jednu z najviac zaujímavých foriem sexuálneho vzrušenia a stimulácie. Výsledkom je aj veľký ohlas a záujem na internetových fórach a v diskusiách. Muži aj ženy sa pýtajú rôzne otázky, toto je výber tých, ktoré sa najviac opakujú:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pre koho je určená nuru masáž? Sú nejaké prekážky k jej absolvovaniu?

Nuru masáž je určená pre každého, čiže pre ženy, mužov a aj pre páry. Jedinou podmienkou je vek nad 18 rokov a zdravotný stav. Medzi faktory, ktoré vylučujú absolvovanie masáže, patria najmä zdravotné dôvody, čiže napríklad nejaké kožné ochorenia, vírusové a zápalové choroby a problémy. Predčasná ejakulácia problémom byť nemusí.

Kde sa dá nuru masáž vyskúšať?

Nuru masáže poskytujú zväčša len špecializované masážne salóny, niekedy sa môže vyskytnúť v ponuke aj s tantra masážou, takže ju poskytujú tiež tantrické masážne štúdia. Vzhľadom na rastúcu popularitu je možné takúto masáž absolvovať už aj u nás. Salóny nájdete vo väčších mestách, napríklad v Bratislave či Košiciach, ale už aj v menších okresoch.

Ako často treba túto masáž absolvovať?

Nie je žiaden počet opakovaní, pokojne môžete nuru masáž skúsiť len raz a ak nebude podľa vašich predstáv, nemusíte ju už zopakovať. Taktiež platí, že ak sa vám páčila, nie je predpísaný ani vopred daný žiaden počet alebo limit. Ak si však chcete užívať masáž čo najviac, odporúčam ju pravidelne skúšať s rôznymi obmenami a vždy v inom salóne.

Čo ak nebudem mať počas masáže orgazmus, je to problém?

Nie je to problém, ale na rozdiel od iných typov masáží, nuru masáž telo na telo je mimoriadne dráždivá a stimulujúca, takže je to nepravdepodobné. Väčšina mužov či žien dokonca zažije viac orgazmov, takže naozaj len v prípade veľkého ostychu alebo už nejakého vážnejšieho problému môže prísť k nedosiahnutiu orgazmu počas alebo na konci masáže.

Môže byť nuru masáž aj spestrením partnerského vzťahu?

Určite môže, ale aby tomu tak bolo, bude potrebné pravidelné cvičenie a tréning oboch partnerov. Dobrou správou je, že existujú už aj rôzne kurzy a školenia, takže nuru masáž sa môže naučiť aj laik. Bez skúseností a praxe sa nezaobídete, no na druhú stranu, práve vzájomné učenie sa môže okoreniť sexuálny vzťah a zblížiť vás.

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu libida a prečo ich odporúčam Jednou z veľmi dobrých možností, ako si naplno užiť nuru masáž, je podpora vzrušivosti a dráždivosti pomocou zlepšenia sexuálneho libida. Za týmto účelom som ja aj moja partnerka skúsili prípravky založené čisto na prírodných látkach.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Princíp ich fungovania je veľmi jednoduchý:

  • Tabletky na vnútorné užitie aj krémy a gély na vonkajšiu aplikáciu obsahujú rastlinné afrodiziaka a látky zlepšujúce sexuálny apetít a tiež prekrvenie pohlavných orgánov

Účinky spomínaných prípravkov sú založené na kombinácii rastlinných extraktov a výťažkov a aminokyselín podporujúcich najmä prekrvenie pohlavných orgánov. Bežne sa z aminokyselín využívajú L-Arginín a L-Citrulín, medzi najviac používané rastliny zas patria Tribulus Terrestris a Maca, ktoré pomáhajú mužom aj ženám.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky aj krémy či gély majú pritom viacero výhod:

ide o voľno predajné a voľne dostupné prípravky, čiže si ich môžete kúpiť bez predpisu alebo bez receptu od lekára
niektoré značky ich ponúkajú aj s nákupom pohodlne cez vlastný eshop a garantujú dokonca aj vrátenie peňazí v prípade nespokojnosti
vďaka zloženiu z látok čisto prírodného charakteru nie sú obvykle problémom ani nežiaduce alebo vedľajšie účinky, tie bývajú minimálne

Tu sú najčastejšie oblasti pôsobenia týchto prípravkov:

Zvýšene prekrvenia: Základným účinkom je zlepšenie prekrvenia genitálií, u mužov je to najmä zlepšenie erekcie, u žien zlepšenie prekrvenia pošvy

Podpora hormonálnej hladiny: Pôsobenie na libido zahŕňa aj pôsobenie na hormonálnu hladinu, u mužov na testosterón a u žien na estrogény

Zlepšenie vzrušivosti: Nezanedbateľným účinkom najmä prípravkov na vonkajšiu aplikáciu je zvýšene vzrušivosti a teda aj sexuálnej stimulácie

LEN OVERENÉ A SPOĽAHLIVÉ ZNAČKY

Nakoľko rôznych prípravkov a produktov na trhu ubúda priam exponenciálnou rýchlosťou, odporúčam sa pri kúpe zameriavať len na tie, ktoré sú overené a spoľahlivé z pohľadu pôvodu. Vyberajte si len také, ktoré sú schválené Úradom verejného zdravotníctva.

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré som vyskúšal ja aj moja partnerka a naše skúsenosti s nimi Nechcete hádať a skúšať značky, s ktorými nemáte žiadnu skúsenosť? Určite neverte sľubom od výrobcov ohľadom účinkov, v prvom rade si pozrite zloženie a koncentráciu účinných látok. Ak sľuby nezodpovedajú zloženiu, ide o neseriózny produkt. Najlepším ukazovateľom skutočných účinkov boli, sú a aj vždy budú skúsenosti.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Hoci tieto prípravky vďaka prírodnému zloženiu môžu u každého účinkovať s inou intenzitou, odporúčam sa riadiť najviac referenciami. Ak by ste sa chceli inšpirovať skúsenosťami mňa a mojej partnerky, tu sú značky, ktoré u nás účinkovali najlepšie:

Pre mužov:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Pre ženy:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

BDSM pomôcky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

4.50

10 Hodnotení