Penirium: Recenzia na tabletky na predĺženie penisu, ktoré neodporúčam objednať

Penirium cena, davkovanie, kde kupit + recenzia a skusenosti

Penirium Original, čo je celý názov tohto prípravku, patrí presne do tej skupiny produktov, ktoré tu boli pred mnohými rokmi a ktoré spravili celej tejto brandži veľmi zlé meno. Stačí si pozrieť skúsenosti s týmto prípravkom na zväčšenie penisu a je vám jasné, že pri mnohých hodnoteniach niečo nesedí.

Nejedno internetové fórum alebo internetová diskusia sú totiž zamorené dvoma typmi komentárov a odporúčaní. Kým niektorí muži svorne tvrdia, že Penirium je najlepšie na svete, iní hovoria o tom, že vôbec neúčinkuje.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Rozhodol som sa teda prípravok objednať, aby som na vlastnej koži pocítil jeho účinky a presvedčil sa o pravde. Nemal som síce veľké očakávania, ale to, čo som zažil v praxi, bol jasný prepadák. Prečo? Čítajte ďalej moju recenziu a uvidíte.

Výrobca a pôvod

Penirium: Výrobca a pôvod Moje skúsenosti mi už hovoria, že ak sa nemôžete jednoducho a rýchlo dopátrať k výrobcovi nejakého prípravku, má to nejaký dôvod a väčšinou je tento dôvod negatívny. Podobne tomu bolo aj pri mojom pátraní po výrobcovi prípravku Penirium. Oficiálna stránka mi však dlho niečo pripomínala, len som nevedel čo.

Po niekoľkých minútach pátrania mi zrazu bolo všetko jasné. Vzhľad stránky pripomínal presne to, čo som poznal pri inom prípravku poľskej spoločnosti Epsilon. Keď som to zistil, hneď som začal mať zlé tušenie. Prípravky tejto firmy majú totiž veľmi kontroverznú reputáciu, ak to mám takto jemne povedať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zloženie a účinné látky

Penirium: Zloženie a účinné látky Z hľadiska zloženia pritom tentoraz nevyzerá Penirium ako prípravok vôbec podozrivo. Nachádzajú sa v ňom viaceré účinné látky a samotné tabletky majú prírodné zloženie rastlinného charakteru. Potiaľto sa Penirium nijako od konkurencie nelíši, dokonca aj mnoho látok určite budete poznať z iných prípravkov.

Tabletky obsahujú tieto účinné látky:

Dyňové semená: Aj vás prekvapuje prítomnosť extraktu z tekvicových semien v tabletkách na erekciu? Podľa výrobcu je to kvôli fytosterolom, omega-3 mastným kyselinám a minerálom. To všetko má zlepšovať erekciu, čo je možno aj pravda, ale podľa mňa by ste museli užiť abnormálne množstvo týchto semien pre pozorovateľné účinky.

Ženšen: Táto rastlina je už známejšia a ide o veľmi často používaný prírodný prostriedok v tradičnej čínskej a všeobecne ázijskej medicíne. Koreň rastliny sa využíva aj na zlepšenie erekcie, ale najmä ako afrodiziakum pre podporu správnej hladiny pohlavných hormónov. Otázkou však je, ako veľmi je Ženšen v Penirium zastúpený.

Zinok: Tento minerál má tiež vplyv na mužské libido prostredníctvom stimulácie testosterónu v našom tele a je častou súčasťou prípravkov určených pre mužov. Rovnako tak prospieva k spermatogenéze a teda aj k plodnosti. Pýtam sa však, čo robí v prípravku určenom na zväčšenie penisu? Bohužiaľ, netuším.

Maca: Žerucha peruánska je tiež známou súčasťou prípravkov pre mužov, ale tie sú zamerané na vyššie libido a zlepšenie sexuálnej vitality. Opäť mi nie je jasné, prečo je táto látka prítomná v prípravku určenom na predĺženie penisu. Pokiaľ by tu ale bola v dostatočnom množstve, pochopiteľne, len to privítam.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

L-Arginín: Táto aminokyselina je dôležitá najmä kvôli lepšiemu prekrveniu pohlavného údu, čo môže sekundárne spôsobiť jeho lepšie stoporenie a teda aj optické zväčšenie dĺžky či priemeru. Aminokyselina ako taká je pre erekciu naozaj užitočná, nakoľko je neurotransimterom oxidu dusnatého.

L-Carnitín: Druhou dôležitou aminokyselinou v zložení prípravku je L-Carnitín. Ten sa však využíva prevažne v produktoch pre športovcov, nakoľko pomáha zlepšiť okysličovanie svalstva. V tabletkách Penirium môže mať funkciu jedine tak na hladinu testosterónu v tele, čiže na zvýšenie libida.

L-Lyzín: Treťou a poslednou aminokyselinou zastúpenou v Perinium je L-Lyzín, ktorý už dáva o niečo väčší zmysel. Podieľa sa totiž na zdravom fungovaní ciev, konkrétne zlepšuje pružnosť ich stien. Vďaka tomu je možné ich flexibilnejšie rozšírenie, čo zlepšuje stoporenie penisu a jeho zväčšenie.

Brusnica: Brusnice majú pozitívny vplyv na funkciu srdca a ciev, pomáhajú zlepšeniu prietoku krvi a v prípade pohlavnej sústavy zlepšujú prekrvenie penisu. Ich účinok je ale v bežnej koncentrácii len v teoretickej rovine a aj z toho dôvodu som ich nenašiel nikde inde, len v prípravku Penirium.

Sladké drievko: Skvelé afrodiziakum, ale len v obmedzenom množstve, tak pôsobí tzv. Sladké drievko. Pomáha totiž zvýšiť hladinu testosterónu, čo so sebou prináša nárast libida a vyššiu sexuálnu aktivitu. Aj v tomto prípade ale platí, že účinok je veľmi obmedzený a len málo viditeľný.

Sarsaparilla: Poslednou účinnou látkou zastúpenou v tabletkách je Sarsaparilla. Táto rastlina má funkciu prírodného afrodiziaka a zároveň priaznivo ovplyvňuje plodnosť. Môže tak zvýšiť libido a potenciu, ale nevidím žiaden jej vplyv na kvalitu erekcie alebo predĺženie penisu a preto si myslím, že je v prípravku zbytočná.

PRESNÉ KONCENTRÁCIE NEZNÁME

Keď som sa chcel dopátrať k tomu, aké je presné zloženie vyššie spomínaných účinných látok z hľadiska koncentrácie, nič som nenašiel. Tieto informácie neobsahuje ani samotná oficiálna webstránka produktu, čo je podľa mňa dokonca nelegálne.

Dávkovanie a užívanie

Penirium Dávkovanie a užívanie Penirium je prírodný prípravok a ako taký by sa mal užívať dlhšiu dobu, aby sa účinky prejavili v praxi. V tomto ohľade som však našiel niekoľko rozporov a to priamo takých, ktoré uvádza výrobca. Raz tvrdí, že účinok je možné zistiť po niekoľkých dňoch, inokedy, že treba užívať Penirium až 3 mesiace.

  • V každom prípade platí, že 1 dávka sa rovná 1 tabletke
  • Užívanie by malo byť dlhodobé a údajne vždy 40 až 50 minút pred stykom

Ja som toto dávkovanie dodržiaval a užíval Penirium celé 3 kalendárne mesiace. Samotné dávkovanie bolo jednoduché, stačilo raz denne tabletku prehltnúť a zapiť. Sexuálny styk som síce každý deň nemal, ale tabletky som užíval vždy večer aj bez neho. Progres účinkov som však počas celej doby nezaznamenal.

Účinky

Penirium Maximus Účinky Čo sa týka účinkov, tu má výrobca tiež trocha zmätok, podobne ako pri dávkovaní. Najčastejšie zmieňuje zväčšenie penisu a lepšiu erekciu, no inde zas pridáva aj pozitívny vplyv na kvalitu a silu orgazmu, tiež na zlepšenie sexuálnej kondície. Aká je realita? Bohužiaľ, oveľa horšia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poďme si ale všetky deklarované účinky pozrieť detailnejšie:

Predĺženie penisu

Výrobca sľubuje dlhší penis až o 7,5 centimetra, hoci následne pri záruke vrátenia peňazí hovorí o predĺžení o 2 cm. Toto všetko by malo nastať kvôli lepšiemu stoporeniu. Aká je realita? Čierna. Ak sa aj stoporenie zlepšilo, tak len nepatrne a k predĺženiu neprišlo vôbec.

Zhrubnutie penisu

Veľmi podobne je na tom aj zhrubnutie penisu. Podľa toho, čo tvrdí výrobca, obvod penisu by sa mal zväčšiť do 2,5 cm. Táto formulka je veľmi vágna, nakoľko to znamená, že sa môže zväčšiť aj o 1 mm. Bohužiaľ, ani toto nenastalo, v praxi som nevidel žiadne zhrubnutie.

Silnejšia erekcia

Istú účinnosť som zaznamenal v oblasti erekcie a to vďaka aminokyselinám, ktoré sa v Peniriu nachádzajú. V tomto ohľade sa prípravok aspoň vzdialene približuje k tomu, čo deklaruj. Aj tak ale ide len o veľmi podpriemerné výsledky a to aj po 3 mesačnom užívaní.

Dlhšie orgazmy

Predĺženie orgazmu a jeho väčšia sila? Zloženie by tomu možno napovedalo, ale bohužiaľ, musím vás sklamať. Ani ja a ani ďalší muži, ktorí sa podelili o svoje skúsenosti s prípravkom, bohužiaľ nevedia potvrdiť tento účinok. Opäť teda žiaden výsledok v praxi.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zlepšenie sexuálnej kondície

Aj v tomto ohľade musím povedať, že účinnosť je veľmi slabá. Pod týmto vplyvom zrejme výrobca mal na mysli zvýšenie libida, čo síce v obmedzenej miere nastáva, ale pochybujem, že by s tým mala súvisieť sexuálna kondícia. Tento účinok sa teda v praxi vôbec neukázal.

POTVRDENIE 9800 MUŽMI

Výrobca sa na oficiálnom webe chváli, že efekty účinnosti Penirium môže potvrdiť až 9800 mužov po celom svete. Jednak pochybujem o tomto čísle, ale ak by to aj bola pravda, moc by som sa tým nechválil. Je to totiž mimoriadne nízky počet.

Nežiaduce účinky

Penirium Nežiaduce účinky Žiaduce a žiadané účinky sú teda pomerne dosť biedne, ale ako je na tom Penirium ohľadom vedľajších a nežiaducich účinkov? Teoreticky by to malo byť tak, ako aj v prípade iných prípravkov, čiže by užívanie malo byť bez vedľajších a negatívnych vplyvov.

Úplne tak to nebude, ja sám som pociťoval mierne bolesti hlavy. Nešlo síce o nič vážne, určite nie o nič, čo prinášajú so sebou syntetické prípravky, no bol to nepríjemný sprievodný jav. Prejavovať sa začal zhruba po týždni dávkovania a sprevádzal užívanie až do poslednej tabletky, dokonca trval ešte pár dní po poslednej dávke.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

PRÍRODNÉ PRÍPRAVKY A VEDĽAJŠIE ÚČINKY

Objektívne treba povedať, že veľká väčšina tabliet a prípravkov s rastlinným a bylinným zložením je na tom veľmi dobre. Ak nerátame precitlivenú reakciu, čo je prirodzená kontraindikácia, nežiaduce účinky sú u nich mimoriadne zriedkavé.

Balenie a cena

Penirium Balenie a cena Prípravok Penirium je dostupný len v jednom balení, ktoré zahŕňa 15 tabliet. Pri správnom dávkovaní by vám malo vydržať pol mesiaca. Väčšie balenie, ktoré by bolo cenovo výhodnejšie pri dlhodobom užívaní, ale k dispozícii nie je.

Koľko vychádza cena za jeden deň užívania? Tu si to môžete porovnať:

1 balenie (15 tabliet) = 15dni užívania = 39 €

Cena za jeden deň = 2,60 €

Cena za mesiac užívania = 78 €!!

Musím upozorniť, že uvádzaná cena 39 € za balenie 15 tabliet je na prvý pohľad síce vysoká ale ešte väčší šok nastane, ak sa pozriete na pôvodnú cenu. Tú výrobca totiž priamo na oficiálnej stránke uvádza ako 89 €, čo by znamenalo ešte vyššie náklady na 1 deň užívania. Vzhľadom na účinok by to boli podľa mňa vyhodené peniaze von oknom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kde kúpiť

Penirium Kde kúpiť Ak čakáte, že by ste mohli kúpiť Penirium v lekárni, našťastie sa mýlite. Ja sám sa tomu vôbec nečudujem, podľa mňa by sa do lekárne prípravok tejto kvality ani nedostal. Osobne si totiž myslím, že ide o veľmi nekvalitný produkt a hoci sa dá kúpiť priamo cez oficiálnu stránku výrobcu, uvádzať ju tu veľmi nechcem.

Na druhú stranu, v internetových aj kamenných lekárňach môžete nájsť iné produkty podobného typu, kde je účinnosť o poznanie lepšia. Ja sám som viaceré z nich vyskúšal a preto viem, že alternatívy existujú.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aby bolo jasné, chcem upozorniť, že neposudzujem kvalitu alebo účinnosť podľa toho, či sa nejaký produkt nachádza alebo nenachádza v lekárni. Viacero veľmi úspešných značiek na našom trhu sa distribuuje len cez oficiálny eshop výrobcu a nič zlé na tom nevidím. V ich prípadoch ide o obchodný zámer, nie o odmietnutie zo strany lekární.

Online objednávka, doprava a doručenie

Penirium Online objednávka, doprava a doručenie Objednanie prípravkov konkurenčných značiek je pritom najrýchlejšie a najvýhodnejšie práve prostredníctvom internetu. Prečo? Lebo všetko vybavíte z pohodlia domova, máte istotu, že produkt je na sklade a ušetríte aj peniaze. Takýto je bežný postup pri objednávke:

  • Najskôr si zvolíte typ a veľkosť balenia
  • Potom vyplníte svoje dodacie údaje
  • Zvolíte spôsob dopravy a typ platby
  • Na záver objednávku potvrdíte a odošlete online

Celý proces je naozaj jednoduchý a to nielen na prvý pohľad. Odporúčam však zvoliť si vždy overenú značku, ktorú je možné kúpiť len v známejších lekárňach alebo priamo od oficiálneho distribútora. Ja mám dobrú skúsenosť s lekárňami Pilulka a Lieky24. Tu som našiel podobné prípravky, ako Penirium, ale s lepším účinkom.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Obávať sa netreba ani o spoľahlivosť doručenia. Ak chcete, môžete si vždy zvoliť platbu na dobierku a zaplatíte tak až po prevzatí zásielky. V mnohých prípadoch je poštovné veľmi nízke, len zopár €, počítať môžete vo väčšine situácií s doručením už do 24 alebo do 48 hodín od odoslania objednávky.

Diskrétne doručenie DISKRÉTNOSŤ NADOVŠETKO

O doručenie týchto prípravkov sa nemusíte báť ani z pohľadu diskrétnosti, nakoľko vždy k vám domov alebo na poštu príde balíček s anonymným obalom. Nikde nebude uvedené, o čo sa jedná a nebude tam ani reklama na danú značku tabliet. V tomto ohľade sa teda nemusíte ničoho obávať.

Najčastejšie otázky

Penirium Najčastejšie otázky Penirium sa veľmi často skloňuje v rôznych diskusných skupinách, na fórach a na internetových portáloch s výživovými doplnkami či pre mužov. Všimol som si, že vás zaujímajú nielen teoretické otázky, ale aj tie z praxe. Keďže v tomto ohľade mám skúseností na rozdávanie, rád zodpoviem tie najčastejšie z nich:

Zloženie prípravku je zaujímavé. Naozaj nefunguje ani trocha?

Bohužiaľ, viditeľné účinky nie sú žiadne. Jemné zlepšenie som cítil len v prípade kvality stoporenia, ale šlo naozaj len o zanedbateľný rozdiel. Žiaden z deklarovaných účinkov som nedosiahol a to napriek dlhodobému, až 3 mesačnému užívaniu. Zloženie je možno zaujímavé, ale v praxi sa nijako neprejavuje.

Je možné očakávať vôbec od prírodných tabliet zväčšenie penisu?

Sľubované predĺženie o 7,5 centimetra alebo zhrubnutie až o 2 cm samozrejme nemožno od tabliet s účinnými látkami rastlinného charakteru čakať. Osobne si myslím, že to nie je možné očakávať ani od žiadnych iných prípravkov, niečo také dokonca nedosiahne ani operačný zákrok. Už len tento sľub by mal byť pre každého podozrivý.

Je užívanie tabliet Penirium rizikové?

Podľa mojej vlastnej skúsenosti rizikové nie je, ale nemôžem to vylúčiť všeobecne. Prípravok podľa mňa nemá všetky potrebné certifikáty, nikde na webstránke som sa nedočítal ani o koncentráciách účinných látok v ňom. Navyše, bolesť hlavy ako vedľajší účinok bola značne nepríjemná a hoci nebola riziková, bola podľa mňa spôsobená vyšším tlakom.

Všimol som si aj pozitívne komentáre, ako to je možné?

Osobne si myslím, že ide o skrytú reklamu, za ktorou je buď výrobca, alebo niekto, kto výrobok propaguje a má z toho zisk. Treba si všímať pri akýchkoľvek komentároch alebo hodnoteniach najmä to, či sú detailne opísané všetky skúsenosti, pozitívne aj negatívne účinky a nejaké osobné názory. Ak nie sú a ide len o všeobecné nadšené reakcie, je to podozrivé.

Ako je to s vrátením peňazí?

Vrátenie peňazí garantuje oficiálna webstránka za podmienky, že počas užívania nenastane zväčšenie vášho penisu aspoň o 2 centimetre. Pre uplatnenie garancie treba podrobne opísať celé užívanie, vrátiť prázdne balenia a splniť množstvo iných formalít. Ja sám som túto záruku nevyužil, ale čítal som reakcie mužov, ktorí ju chceli využiť, no nepomohlo im to.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Skúsenosti

Penirium Skúsenosti Zvykol som si už na priamu úmeru, že čím horší prípravok a jeho účinnosť v praxi, tým viac možno naraziť na komentáre veľmi pozitívneho typu. To platí bohužiaľ aj pre Penirium a preto som musel filtrovať reálne a nereálne skúsenosti a hodnotenia.

Ak teda vynechám evidentne fiktívne a tendenčné komentáre, nezaznamenal som jediné pozitívne hodnotenie tabletiek Penirium. Naozaj, ani jedno jediné. Zdá sa teda, že účinnosť prípravku je na bode mrazu, čo je škoda. Prečo? Pretože každá jedna takáto značka robí zlú reklamu tým, ktoré vám naozaj môžu pomôcť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Muži vidia tiež veľký problém najmä v nedostatku informácií a v slabej úrovni spracovania existujúcich informácií na oficiálnej webovej stránke. Prehnaná cena tabliet Penirium je už iba akousi čerešničkou na torte. Napriek tomu, aké negatívne skúsenosti muži majú, čudujem sa stále novým a novým kupujúcim tejto značky.

REÁLNE RECENZIE? DÁVAJTE SI POZOR

Popri hľadaní skúseností mužov s prípravkom Penirium som narazil aj na niektoré obšírnejšie recenzie, ktoré tabletky chválili. Jednalo sa ale o mne neznáme a podozrivé webstránky, ktoré boli vytvorené len za účelom takejto pochvaly. Podľa mňa však nejde o reálne recenzie, ale len o skrytú reklamu.

Vlastná skúsenosť

Penirium Vlastná skúsenosť Penirium má síce zaujímavé zloženie, ale moja vlastná skúsenosť s dlhodobým užívaním je negatívna. Napriek tomu, že som dodržiaval dávkovanie a užíval tabletky pravidelne každý večer, nezaznamenal som žiadne účinky ohľadom predĺženia pohlavného údu.

Nekonalo sa ani zhrubnutie penisu a ani jeho celkové zväčšenie. Erekcia bola síce o niečo málo pevnejšia, ale nešlo o nič viditeľné. Čo sa týka silnejších a dlhších orgazmov, prípadne zlepšenia sexuálnej kondície, tu som nebadal žiadne účinky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Bohužiaľ, moja skúsenosť je teda rovnaká, ako skúsenosť iných mužov. Pripájam sa k nim aj s hodnoteniami ohľadom príliš vysokej ceny a ohľadom veľmi malého množstva dôležitých informácií. Veľkú nevýhodu vidím v bolestiach hlavy, ktoré sprevádzali užívanie a to prakticky až do posledného dňa.

Výsledok vlastného testovania

Penirium Výsledok vlastného testovania Skúsim zhodnotiť vlastné testovanie a užívanie prípravku Penirium čo najviac diplomaticky. Ak by som mal hľadať nejaké pozitívum, bojím sa, že by som nenašiel ani jedno jediné. Účinnosť je nedostatočná, cena vysoká, zákaznícky servis skoro nulový.

  • Penirium u mňa jednoznačne prepadlo a nič lepšie ako známku 5 si nezaslúži

Musím povedať, že Penirium, podobne ako aj ďalší prípravok od tohto výrobcu, ktorý radšej nebudem ani menovať, sú rozhodne to najhoršie, čo som mal kedy možnosť skúsiť. Veľmi dúfam, že už tak ľahko ich nič neprekoná a ani sa k nim nič nepriblíži.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Možno sa vám zdá toto hodnotenie prísne, ale zodpovedá len tomu, aká je realita. Počas užívania, ale aj počas pátrania po ďalších skúsenostiach s tabletkami Penirium, som si pripadal niekedy o 10 rokov mladší. Prečo? Pretože to bolo naposledy, kedy nejaký produkt sprevádzali veľké sľuby, ale v praxi sa nič nestalo.

Zhodnotenie

Penirium Zhodnotenie Poviem to najjasnejšie ako sa to len dá: Penirium určite neodporúčam, nakoľko účinky, ktoré sľubuje, v praxi nie sú reálne za žiadnych okolností. Predĺženie penisu o 7 centimetrov alebo viac je z ríše snov, niečo podobné by nedokázali ani seriózne tabletky na predpis, nieto ešte voľnopredajné výživové doplnky.

Rovnako tak príliš vysoká cena je veľké mínus, ale treba povedať, že vzhľadom na neúčinnosť prípravku by bola akákoľvek cena vysoká. Len veľmi málo informácií a problémy s dodržiavaním záruky vrátanie peňazí podčiarkujú dôvody, prečo by ste sa mali tomuto prípravku radšej oblúkom vyhnúť.

Na podobné a konkurenčné značky by ste ale nemali zanevrieť a to pre toto:

  • vďaka rastlinnému zloženiu je ich účinnosť pre organizmus prirodzená
  • z toho istého dôvodu si môžete prípravky zakúpiť bez predpisu
  • môžete ich užívať aj dlhodobo a to bez nežiaducich účinkov
  • väčšina prípravkov ponúka komplexné účinky týkajúce sa penisu a erekcie

Prírodné prípravky, ktoré vám môžu pomôcť k zlepšeniu erekcie a zároveň aj o niečo predĺžiť penis, totiž naozaj existujú. Nesľubujú síce zázraky na počkanie, ale o 1 či 2 centimetre je možné s nimi dosiahnuť predĺženie pohlavného údu, za istých okolností aj zhrubnutie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ja osobne som vyskúšal pomerne veľké množstvo takýchto produktov a mne sa najviac osvedčil Stoporex. Radikálne zlepšenie kvality erekcie som zaznamenal aj pri známej značke Stoporex. Všetky tieto tri značky vám môžem pokojne odporučiť a radím vám, aby ste na Penirium a jemu podobné prípravky čo najskôr zabudli.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.00

6 Hodnotení