Phallosan forte: Rozhodol som sa kúpiť extender na penis a tu sú moje skúsenosti

Po všetkých tabletkách, géloch a krémoch údajne podporujúcich zväčšenie a predĺženie penisu som sa rozhodol siahnuť po niečom úplne inom. Phallosan forte je tzv. extender, čiže naťahovač. Na rozdiel od všetkých vyššie spomínaných prípravkov, jedná sa o produkt, ktorý je založený na priamom a fyzickom pôsobení na penis.

Extendery sa tešia medzi mužmi, ktorí chcú zväčšiť či predĺžiť svoj penis, čoraz silnejšej a väčšej obľube. Nejde totiž o žiadne prípravky na užívanie zvnútra alebo natieranie penisu navonok.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Diskusia u nás okolo týchto pomôcok je ale stále len v zárodku. Možno aj preto nie je predaj Phallosanu forte, čo je mimochodom nástupca pôvodnej verzie zvanej Phallosan, až tak známy. Ja som sa na tento extender pozrel teda trocha bližšie.

Výrobca a pôvod

Phallosan forte: Výrobca a pôvod Za značkou Phallosan forte stojí spoločnosť z Lichtenštajnska a prístroj ako taký sa dá aktuálne kúpiť najmä v Nemecku, Rakúsku a vo Švajčiarsku, postupne sa rozširuje aj do ďalších krajín. Cez internet sa dá priamo z oficiálneho eshopu objednať prakticky kamkoľvek a teda aj k nám na Slovensko. V Nemecku sa údajne dá kúpiť aj v lekárni.

Samotný prístroj si dáva záležať na splnení všetkých možných nariadení. Podľa vyjadrení výrobcu na jeho webstránke ide o medicínsky produkt, ktorý obdržal symbol CE a spĺňa aj viaceré ISO štandardy. Celý prístroj je patentovaný a spoločnosť pri Phallosane forte hovorí dokonca o revolučnom zlepšení.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako funguje a na čo pomáha

Phallosan forte: Zloženie a účinné látky Phallosan forte je extender, čiže naťahovač, čo je špeciálna pomôcka alebo nástroj, ktorého primárnym cieľom je bezoperačné zväčšenie penisu. Princípom je bezbolestné a dlhodobé naťahovanie kompletného tkaniva pohlavného údu a toporivých teliesok, ktoré sa v tomto tkanive nachádzajú.

Systém Phallosan forte má tieto charakteristiky:

ide údajne o vedecky overený a účinný systém známy od roku 2004
systém je špeciálne vyrobený na bezbolestné predĺženie penisu bez výskytu komplikácií
sila natiahnutia sa dá plynulo regulovať, pričom pôsobením slabého tlaku a dlhodobo dochádza ku kontinuálnemu natiahnutiu
naťahovanie tkaniva má trvalý efekt a to aj po ukončení používania systému

Tento princíp sa používa aj v modernej medicíne napríklad pri naťahovaní kože k vytvoreniu nového tkaniva, napríklad pri transplantácii kože alebo pri prsných implantátoch. Podľa výrobcu by mal Phallosan forte fungovať napríklad už pri 3 mesačnom používaní a zabezpečiť trvalý prírastok penisu tak do šírky, ako aj do dĺžky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Phallosan forte by mal pomôcť v prípade výskytu nasledovných situácií:

Retraktio penis: Tento názov charakterizuje stav, kedy sa penis sťahuje späť do podkožného tukového tkaniva. Extender by mal svojim pôsobením vytiahnuť penis z tohto tkaniva a to aj pomocou pravidelného predlžovania.

Penishypoplázia: Odborný názov tohto problému skrýva v podstate stav príliš malého a krátkeho penisu. Ide o vrodený stav, kedy penis ani počas erekcie nepresiahne 12 cm a teda nerastie súčasne s inými časťami tela.

Deviácie penisu: Naťahovať Phallosan forte by mal byť nápomocný pri menších deformáciách a deviáciách, napríklad pri krivom penise. Pomôcť môže pri deformáciách už od narodenia, ale aj od tých, ktoré vznikli následkom úrazu.

Menšia erektilná dysfunkcia: Jedným zo stavov, ktoré výrobca uvádza, je aj horšia kvalita erekcie. Na tento problém by mal pomôcť extender najmä zásluhou podpory lepšieho prekrvenia pohlavného údu.

Pooperačná starostlivosť o prostatu: Prekonali ste práve operačný zákrok do prostaty? V tom prípade by ste mali podľa vyjadrenia výrobcu používať Phallosan forte na tréning toporivých teliesok.

Induratio penis plastica: Za týmto zložitým názvom sa skrýva ložiskové stvrdnutie penisu s čiastočným bolestivým zakrivením. Ide o vážnu diagnózu a výrobca hovorí, že ako alternatíva stojí za to vyskúšať Phallosan forte.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

SLABÉ BRNENIE NA ÚVOD

Výrobca upozorňuje, že na začiatku používania Phallosan forte môžete cítiť menšie brnenie v penise. Po prvých dňoch nosenia naťahovača by ale mal tento pocit ustať. U mňa to trvalo trocha dlhšie, ale nakoniec brnenie zmizlo.

Aplikácia a používanie

Phallosan forte: Dávkovanie a užívanie Používanie extenderov je pre začiatočníkov na úvod možno tak trocha veda, ale ide v podstate o veľmi jednoduchú aplikáciu. Najdôležitejšie je držať sa postupu priamo od výrobcu krok po kroku a nezabúdať na 100 % hygienu. Samotný výsledok však výrobca nemôže garantovať a preto sú účinky u každého muža značne individuálne.

  • Phallosan forte pracuje na princípe jemnej sily, čo vylučuje opuchy, začervenanie alebo pupáčiky, to aspoň tvrdí výrobca
  • Pre dosiahnutie výsledkov je potrebné pravidelné a dlhodobé používanie extenderu

Princíp použitia naťahovača spočíva v mechanickom pôsobení a preto je dôležité odhadnúť najmä správnu mieru nastavenia. Nepodceňujte silu natiahnutia a nesnažte sa o dosiahnutie okamžitého výsledku príliš intenzívnou silou. Lepšie je použiť miernejšie natiahnutie, ale aplikovať extender dlhodobo.

Tu je stručný postup a návod na použitie:

na úvod priložte k penisu v nestoporenom stave šablónu na meranie, ktorú nájdete v balení
podľa veľkosti vyberte vhodný prisávací zvon
cez žaluď natiahnite ochranný klobúčik podľa vizuálneho návodu priamo na balení
takto zabalený penis vsuňte pomocou pumpovacieho balónika do pripraveného prisávacieho zvonu
zrolujte zvolený prezervatív cez penis
spojte prisávací zvon so svorkou na popruhoch, ktoré upevníte okolo pásu
používanie by malo byť nielen dlhodobé, ale aj súvislé, napríklad 8 hodín vkuse

Účinky

Phallosan forte: Účinky Najdôležitejším účinkom, ktorý extender Phallosan forte ponúka, je zväčšenie a predlženie penisu. Nie je to však jediný vplyv, ktorý by používanie tohto produktu malo priniesť pre váš sexuálny život, hoci toto je ten najdôležitejší. Okrem toho sa môže použiť napríklad aj na krivý penis spôsobený deformáciou.

Toto sú všetky jeho účinky aj s mojim komentárom:

Zväčšenie penisu

Prvým účinkom je predĺženie penisu a to najmä u mužov, ktorí sa narodili a doteraz trpia malým penisom o veľkosti najviac 11 až 12 cm. Vďaka špeciálnej metóde nízkeho podtlaku a tzv. jemnej sily by malo prísť k postupnému predĺženiu penisu. Tento účinok je v praxi u niektorých mužov viditeľný, je ale veľa prípadov, kedy bolo používanie bez výsledku.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Zlepšenie erekcie

Pri zlyhaní erekcie následkom menšej erektilnej dysfunkcie by mal ako pozitívny vedľajší efekt Phallosan forte pôsobiť aj na zlepšenie erekcie. Efekt by mal nastať vďaka vytvorenia podtlaku, čo spôsobí lepšie prekrvenie penisu a silnejšie stoporenie. Tento efekt som u seba v istej miere pozoroval, ale pôsobil viac mimo čas stoporenia, ako počas neho.

Zvýšenie citlivosti žaluďa

Princíp samotného podtlaku v prípade naťahovača Phallosan forte pôsobí podľa vyjadrení výrobcu nielen na samotné stoporenie, ale napríklad aj na zvýšenie citlivosti žaluďa. To by malo so sebou priniesť aj väčšiu senzibilitu a zväčšiť pôžitok počas styku. Zvýšenie citlivosti pripúšťam, rovnako tak aj iní muži, zlepšenie pôžitku pri sexe sa ale nekonalo.

Pooperačná terapia po operácii prostaty

Výrobca naťahovača Phallosan forte na svojej webstránke uvádza aj to, že tento produkt sa môže použiť v následnej starostlivosti po prekonaní operácie prostaty. Ide o mechanickú podporu napríklad aj k liekom. S týmto účinkom ja sám skúsenosť nemám a nedočítal som sa o ňom nič viac. V Rakúsku, Nemecku a Švajčiarsku sa ale takto údajne extender používa.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Podpora pri krivom penise

Posledným účinkom extenderu Phallosan forte by mala byť podpora pri problémoch s nesprávnym zakrivením penisu. Menšie deformácie by sa nemuseli podľa výrobcu riešiť len operačne, ale aj napnutím správnej strany a to by mal ponúkať práve Phallosan forte. Ani tu nemôžem hodnotiť účinok z vlastných skúseností, ale postupoval by som opatrne.

LEKÁRSKA RADA

Phallosan forte sa charakterizuje ako zdravotnícka pomôcka a hoci si môžete produkt objednať bez toho, aby ste mali nejaký recept či predpis, najmä v prípade stavu krivého penisu alebo pooperačnej starostlivosti by ste sa mali o používaní určite poradiť s lekárom.

Nežiaduce účinky

Phallosan forte: Nežiaduce účinky Sú spojené s užívaním extenderu Phallosan forte nejaké nežiaduce alebo vedľajšie účinky? Podľa výrobcu ide o bezpečný a neinvazívny spôsob na riešenie problémov s pohlavným údom a o žiadnych negatívnych javoch som sa na oficiálnej webstránke nedočítal.

Ako som sa však dozvedel aj z používania v praxi od ostatných mužov, môžu sa vyskytnúť niektoré vedľajšie efekty. Najviac sa spomínajú dva a to problémy s močením bezprostredne po odstránení Phallosan forte z penisu a výskyt červených pupáčikov ako následok nedostatočného použitia ochranného prstenca.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Kým to druhé sa objavuje sporadicky, to prvé sa môže objaviť aj u mužov, ktorí budú extender používať správne. Bezprostredne po vytiahnutí penisu z extenderu je totiž žaluď ešte mierne opuchnutý a hneď po začiatku močenia sa môže objaviť ako následok pálenie.

Balenie a cena

Phallosan forte: Balenie a cena Phallosan forte sa objednáva ako kompletný celok, kde nájdete naťahovač a všetko potrebné príslušenstvo k nemu. Na všetky diely okrem ochranného klobúčika a vákuových prezervatívov je poskytovaná dvojročná záruka. Ortopedický zväčšovač, ako sa Phallosan forte odborne nazýva, stojí v tomto komplete 259 Eur, čo ma naozaj nepríjemne prekvapilo.

Balenie obsahuje nasledovné súčasti:

pružný popruh a šablónu na meranie
prísavné zvony vo veľkosti S, M a L s kondómami a manžetou príslušnej veľkosti
4 kondómy, dva o veľkosti M a po jednom o veľkosti S a L
2 protektorové čiapočky na žaluď
sťahovaciu vidlicu a saciu pumpu a trojcestným ventilom
cestovnú tašku a návod na použitie

Okrem kompletného balenia je možné dokúpiť aj samostatné náhradné diely. Kúpiť sa dajú prísavný zvon vo veľkosti XL, protektorová čiapočka na žaluď a kondómy s manžetou vo veľkostiach S, M a L. Tak či onak, celé zariadenie je naozaj drahé a investícia je veľmi veľká. Ak ju dám do pomeru s výsledkami, je však bohužiaľ aj veľmi otázna.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Kde kúpiť

Phallosan forte: Kde kúpiť Phallosan forte u nás priamo kúpiť nedostanete, hoci výrobok o sebe tvrdí, že sa jedná o zdravotnícku pomôcku. Niekde som čítal, že sú krajiny, kde tento extender dokonca aj preplácajú, ale toto som si neoveroval. V lekárni u nás som na produkt nenarazil a nenašiel som ho ani na známych porovnávačoch typu Heureka a podobne.

Jedinou cestou, ako sa dá Phallosan forte kúpiť, je tak cesta oficiálneho eshopu. Tento obchodný kanál samozrejme rešpektujem a nekritizujem ho, podobne postupujú viaceré značky rôznych druhov prípravkov a produktov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Vidím tu však dve nevýhody. Prvou je, že sa objednáva prakticky zo zahraničia, čo sa prejaví na cene doručenia. Druhou je, že prípadné reklamácie a vrátenie tovaru sú tak veľmi otázne. Výrobca síce deklaruje právo na odstúpenie od zmluvy do 14 dní, ale v praxi som sa nedočítal, ako to funguje.

POZOR NA NAPODOBENINY

Na svete existuje veľké množstvo rôznych druhov naťahovačov a extenderov, Phallosan forte nie je pochopiteľne jediný. Ak sa pre túto značku rozhodnete, určite si ju objednajte len z oficiálneho eshopu a nie z inzerátu. Vyhnete sa tak napodobeninám, ktorých je dosť.

Online objednávka, doprava a doručenie

Phallosan forte: Online objednávka, doprava a doručenie Kúpa cez oficiálny eshop je vo veľkej miere podobná objednávke iných produktov, napríklad tabliet. Má však niektoré špecifiká a to práve z toho dôvodu, že nekupujete priamo od slovenského distribútora, ale zo zahraničia. Tu je postup:

  • Najskôr si vyberiete krajinu doručenia
  • Potom zvolíte platobné detaily
  • Vyplníte osobné a dodacie údaje a informácie
  • Objednávku skontrolujete a odošlete

Pri výbere platby je potrebné zvoliť jednu zo 4 možností a to platba kartou, bankový prevod, PayPal alebo SOFORT banking. Nás sa týkajú prvé tri možnosti, platba na dobierku pri prevzatí sa vybrať nedá. Platba je údajne podľa tvrdení eshopu bezpečná a anonymná.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Čo sa týka spôsobu doručenia a dopravy, Phallosan forte vám vie oficiálny eshop poslať jedine kuriérom. Na dopravu sa používajú známe kuriérske a dopravné spoločnosti ako napríklad DHL, GLS alebo UPS. Doručenie však trvá 3 až 7 dní a najlacnejší poplatok vás bude stáť až 18 €, čiže cena extenderu s dopravou sa tak vyšplhá až na 277 €.

Diskrétne doručenie NEUTRÁLNE BALENIE

Ako pozitívny faktor hodnotím diskrétnosť. Pri objednávke extenderu Phallosan forte vám totiž domov príde neoznačený balíček bez akejkoľvek reklamy alebo zmienky o tomto produkte. Anonymita a diskrétnosť sú tak maximálne zachované.

Najčastejšie otázky

Phallosan forte: Najčastejšie otázky Poďme sa teraz pozrieť na niektoré praktické otázky, ktoré mužov v súvislosti s naťahovačom Phallosan forte najviac zaujímajú. Narazil som na ne pri hľadaní skúseností a referencií týkajúcich sa samotného nástroja a prekvapilo ma niekedy, čo všetko a muži pýtajú. Toto sú najviac kladené otázky na túto tému:

Kedy by sa mali ukázať prvé výsledky?

Minimálna doba používania a aplikácie extenderu by mala byť aspoň 3 mesiace. Ja som tento interval pri používaní dodržal, ale bohužiaľ, videl som len veľmi slabé a len veľmi čiastkové účinky. Čo som pozeral iné skúsenosti mužov, niektorí používali Phallosan forte aj polroka a účinnosť bola aj tak minimálna.

Je používanie bezpečné, nehrozí vznik úrazu?

Podľa tvrdení výrobcu je Phallosan forte bezbolestným spôsobom na predĺženie penisu, ale aj na riešenie iných problémov. Ak ho budete užívať podľa návodu, je to bezpečné a nehrozí vôbec žiadne riziko úrazu. Odporúčam ale nenastavovať si príliš silné natiahnutie, lepšie je riziko minimalizovať.

Treba nosiť Phallosan forte celý deň? Ako je to s hygienou?

Čím dlhšie a pravidelnejšie budete nosiť Phallosan forte, tým lepšie. Niekde som zachytil, že by to malo byť aspoň 8 hodín vkuse, ja som vyskúšal nosenie cez deň aj v noci a veľký rozdiel som nevidel. Treba povedať, že nosenie je pohodlné a pokiaľ budete pravidelne kondóm meniť, je v poriadku aj z pohľadu hygieny.

Sú výsledky trvalé?

Výrobca udáva, že áno, ale neplatí to automaticky a vždy. Niekde som sa dočítal, že po 6 mesačnom užívaní je výsledok dlhodobejší, ale nie doživotný. Doživotným riešením je asi len operačný zákrok, ktorému sa však asi chcete vyhnúť, keďže sa zaujímate o práve o Phallosan forte.

Čo robiť, ak mi Phallosan forte nepomôže?

Hoci sú extendery čoraz väčším hitom aj u nás, treba povedať, že ich úspešnosť nie je až taká, ako to deklarujú výrobcovia. Situácia, že vám napríklad aj Phallosan forte nepomôže s predĺžením penisu alebo s lepšou erekciou, je tak pomerne bežná. Alternatívou sú potom iné prípravky, napríklad krémy, gély alebo tabletky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Skúsenosti

Phallosan forte: Skúsenosti Aké sú skúsenosti mužov s Phallosanom forte? Zmiešané. Narazil som na tri typy hodnotení. Prvé sú úplne negatívne a hovoria, že extender nefunguje. Bohužiaľ, taká je aj moja vlastná skúsenosť.

Druhým typom sú veľmi pozitívne hodnotenia, ale neviem, či sú reálne. Môže sa jednať aj o skrytú reklamu na podporu predaja výrobku. Nepochybujem síce, že extender môže aj pomôcť, ale až takto? Podľa mňa to nie je reálne.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Poslednou kategóriou skúseností sú hodnotenia mužov, ktorí priznávajú určitú úspešnosť, ale len na minimálnej úrovni. Všetky tri kategórie sa ale zhodujú v tom, že cena za Phallosan forte je príliš vysoká a väčšina mužov nepovažuje tento extender za najlepšiu možnú investíciu. V tomto im dávam za pravdu.

Vlastná skúsenosť

Phallosan forte: Vlastná skúsenosť Aká je moja vlastná skúsenosť s extenderom Phallosan forte? Celkovo som ho používal niečo cez 3 mesiace. Nosil som ho cez deň aj v noci, striedal som to. Na úvod som sa nevedel do toho úplne dostať, neskôr som si zvykol.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Samotné používanie je v princípe jednoduché, treba si však na to zvyknúť. Tak, ako hovoria aj iní muži, po zložení Phallosanu forte treba chvíľku počkať s toaletou, žaluď je totiž ešte chvíľku viac citlivejší.

Hoci samotné objednanie aj nosenie je v poriadku, účinky extenderu boli u mňa mizivé. Predĺženie nenastalo žiadne, erekcia sa zlepšila len mierne. V porovnaní s investíciou je výsledok bohužiaľ veľkým sklamaním a musím povedať, že u mňa osobne Phallosan forte neúčinkoval tak, ako som čakal.

Výsledok vlastného testovania

Phallosan forte: Výsledok vlastného testovania U mňa konkrétne bol teda účinok extenderu na veľmi slabej úrovni. Samotná objednávka síce prebehla v poriadku, rovnako tak aj doručenie, ale účinnosť v praxi sa ukázala ako základný kameň úrazu. Nečakal som síce zázraky, ale zostal som aj tak nepríjemne prekvapený.

  • Extender Phallosan forte teda odo mňa dostáva bohužiaľ až štvorku

Ja sám na základe môjho testovania môžem povedať, že výsledok je bohužiaľ po viac ako troch mesiacoch veľmi neuspokojivý. Samotné nosenie síce nie je náročné, ale napriek tomu je to náročnejšie, ako užívanie tabliet.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ zrovnávam tieto dve možnosti a nevidím veľký rozdiel medzi nimi, prípadne niektoré tabletky u mňa účinkovali ešte lepšie, nemôžem bohužiaľ dať Phallosanu forte žiadnu lepšiu známku. Nehovorím ale, že je úplne neúčinný, akurát výsledok nezodpovedá očakávaniam.

Zhodnotenie

Phallosan forte: Zhodnotenie Ako teda na záver zhodnotiť Phallosan forte? Ak by som bral do úvahy len svoje skúsenosti, určite by som ohodnotil tento extender ako prepadák. Niektoré skúsenosti iných mužov sú však o niečo priaznivejšie, ale nie je to žiadna sláva. Myslím si ale, že na predĺženie penisu existujú aj lepšie možnosti.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pri ich výbere by ste sa mali riadiť týmito faktormi:

  • predĺženie či zväčšenie musia byť čo najviac prirodzené
  • celý proces musí byť bez vedľajších účinkov
  • prípravok musí byť seriózny a mať pozitívne referencie
  • samozrejmosťou by mal byť dobrý pomer ceny a výsledku

Treba otvorene povedať, že Phallosan forte má problém so splnením väčšiny vyššie uvádzaných faktorov a podmienok. To je aj dôvod, prečo ho nakoniec nemôžem odporučiť, hoci priznávam, že princíp fungovania môže byť zaujímavý.

V súvislosti s účinnosťou a udržaním účinkov existujú práve pri extenderoch stále veľké otázniky, ktoré sa netýkajú len tejto značky. Vlastná skúsenosť mi teda vraví, že toto nebude 100 % optimálna cesta k väčšiemu penisu.

Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu

Phallosan forte: Tabletky, ktoré som ešte vyskúšal a sú bez receptu Na úvod som síce spomenul, že som bol rád, že som sa konečne dostal aj k inému prostriedku a produktu na podporu zväčšenia penisu a zlepšenia erekcie, ale po skúsenostiach a testovaní musím povedať, že niet nad overenú cestu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tou cestou sú tabletky, ktoré majú niekoľko dôležitých výhod:

v prvom rade majú rastlinné zloženie a obsahové látky, ktoré sú pre organizmus prirodzené a vďaka tomu nemajú takmer žiadne vedľajšie účinky
žiadané účinky sa pri dlhodobom užívaní prejavia, hoci tiež s rôznou intenzitou
tabletky sú pochopiteľne bez predpisu a obvykle pôsobia na viacero oblastí sexuálneho života, napríklad aj na libido a erekciu súčasne
pomer výsledku a ceny je oveľa lepší ako v prípade rôznych mechanických pomôcok

DLHODOBÉ UŽÍVANIE

Musím však objektívne povedať aj to, že ani tieto tabletky nie sú žiadnym čarovným prútikom. Aby sa účinky dostavili a prejavili, aj v tomto prípade treba dlhodobejšie užívanie, ideálne aspoň 2 až 3 mesiace.

V prípade, že by ste chceli skúsiť takéto tabletky, dávajte si pozor na tie slabšie a menej účinné. Aj v tejto oblasti sa totiž okrem zaujímavých značiek nachádzajú aj tie, ktoré majú len veľké sľuby. Ja mám najlepšie skúsenosti s tabletkami na zväčšenie penisu značiek Stoporex Prolong.

Okrem nich som bol spokojný aj s tabletkami všeobecne na potenciu, najmä týmito:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

3.39

36 Hodnotení