Poloha 69

Jedna z najviac známych sexuálnych polôh je poloha 69. Je určená pre mužov aj pre ženy, ktorí si vedia vychutnať spoločné a vzájomné sexuálne dráždenie. Zlé jazyky tvrdia, že je určená len pre pokročilejších milencov či dokonca expertov, nakoľko si vyžaduje veľké sústredenie a ovládanie vlastného orgazmu.

Podľa mňa je však poloha 69 príkladom, ako by malo ideálne milovanie vyzerať. Je to totiž poloha, ktorá je stelesnením princípu dávania a prijímania rozkoše v jej čistej podobe, pričom najdôležitejším aspektom úspešnosti je kvalitná technika.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Niekedy sa poloha šesťdesiatdeväť nazýva aj vlajkovou loďou sexuality. Ja v nej vidím najmä možnosť naplno a maximálne intímne prežiť orgazmus a zároveň mať plnú kontrolu nad sexuálnou stimuláciu a orgazmom partnera. Pozrime sa preto na ňu trocha bližšie.

Poloha 69: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha 69: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha 69 je určenou pre mužov aj ženy rovnakým dielom, nakoľko je unikátna tým, že muž aj žena pri nej zaujímajú zhodné miesto, akurát v obrátenom garde. Muž môže byť hore aj dole, najlepšie je vzájomné striedanie po nejakom čase.

  • Poloha 69 má za cieľ umožniť súčasné orálne dráždenie penisu aj pošvy
  • Kým si jeden z partnerov voľne ľahne na chrbát, ten druhý si si nad neho ľahne opačným smerom tak, že sa kolenami zapiera o zem a hlavou je pri jeho intímnej zóne
  • Výsledkom polohy je, že obaja partneri môžu ústami a jazykom stimulovať vonkajšie pohlavné orgány toho druhého

Ak ste milovníci orálneho sexu, tak poloha 69 je pre vás stelesnením dokonalosti. Ten z partnerov, ktorý je dole, to má o niečo pohodlnejšie, z hľadiska kvality stimulácie je lepšie, ak je dole muž. Poloha 69 je výhodná svojou technickou jednoduchosťou, nenáročnosťou na priestor a možnosťou dosiahnutia súčasného orgazmu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pre niekoho ale môže mať zopár menších nevýhod:

poloha je viac statická, partner, ktorý je dole, sa nemôže príliš moc hýbať
problémom je aj obmedzený výhľad, partneri si nemôžu pozerať do očí
ak je muž dole, nesmie si žena hore na neho „sadnúť“, hrozí nedostatok vzduchu
muži môžu mať problém s ochabnutím erekcie alebo naopak rýchlou ejakuláciou
niektoré ženy sa nedokážu pri polohe dostatočne uvoľniť kvôli nemennosti pozície

POZOR NA RUTINU

Samotná poloha 69 je síce v mnohých veciach zaujímavá, ale ide o statickú polohu, pri ktorej je veľmi ľahké skĺznuť do rutiny. Stereotyp a nuda sú potom jedným z najväčších zabijakov toho pravého sexuálneho vzrušenia, takže odporúčam vyskúšať aj variácie tejto polohy.

Ako a kedy polohu 69 využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu 69 využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha 69 sa hodí pre predohru, ale napríklad aj pre zakončenie sexu. Vďaka tomu, že poloha nie je náročná na veľa miesta, môžete ju použiť prakticky kdekoľvek, hoci najpohodlnejšie to bude na zemi alebo v spálni na posteli.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak si chcete pozíciu 69 užiť čo najviac, vyskúšajte tieto vylepšenia:

Začnite spoločnou sprchou: Nakoľko je poloha 69 o vzájomnom orálnom dráždení, prvé miesto hrá hygiena. Tu odporúčam začať milovanie spoločnou sprchou, kde tento predpoklad naplníte a zároveň môže ísť o skvelú predohru.

Poloha 69 naboku: Experimentujte aj s miestami a variáciami polohy 69. Partneri nemusia len jednoducho ležať na chrbte, ale pokojne aj na boku. Vďaka tomu ušetríte miesto a môžete pozíciu skúsiť nielen v posteli, ale aj na zemi či vo veľkom aute.

Využite svoje voľne ruky: Hoci základným princípom je využiť jazyk a ústa na orálne uspokojenie partnera, pri troche šikovnosti môžete využiť aj ruky. Muž môže hladiť žene zadoček či prsia, žena mu môže stimulovať semenníky alebo prostatu.

Aj erotické pomôcky: Prečo použiť len ústa či jazyk? Ak je muž dole a žena hore, pokojne využite aj sexuálne hračky. Muž môže na stimuláciu vagíny či análneho použiť napríklad vibrátor, žena zas na uspokojenie muža masturbačné vajíčko.

Extra tip pre fyzicky zdatných mužov: Ak sa muž cíti dostatočne silný, môžete skúsiť polohu 69 v stoji. Vtedy muž stojí, žena je dole hlavou, nohami sa obmotá okolo jeho krku a on ju drží rukami okolo tela tak, aby neskĺzla nadol.

Najčastejšie otázky o polohe 69

Najčastejšie otázky o polohe 69 Prejdime teraz od teoretických tipov, ktoré sa síce hodia aj do praxe, viac ku konkrétnym otázkam. Muži aj ženy sa o polohu 69 zaujímajú naozaj dosť, stačí si pozrieť fórum či diskusiu na známych webových magazínoch. Tieto otázky sa opakujú najviac:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je možné pri tejto polohe dosiahnuť simultánne orgazmus?

Áno, ale vyžaduje si to vzájomnú súhru a znalosti o partnerovi. Práve možnosť dosiahnutia spoločného orgazmu je to najlepšie, čo poloha 69 ponúka, no závisí to od dokonalej techniky. Práve preto sa táto poloha odporúča pre pokročilejších milencov.

Prečo je lepšie, ak je muž dole a žena hore?

Partner, ktorý je pri polohe 69 dole, zaujíma pasívnejšiu pozíciu. Ak je dole muž, je to lepšie z hľadiska orálnej stimulácie pre ženu, ktorá má pohodlnejší prístup k jeho penisu. Muž má zároveň viac možností, ako stimulovať jej pošvu, hlavne jazykom môže dráždiť klitoris.

Môže sa využiť poloha 69 aj v rámci predohry?

Áno, je to dokonca ideálna poloha na predohru. Muž aj žena totiž môžu stimulovať a dráždiť svoje vonkajšie genitálie a môžu postupne budovať vzrušenie. Ak bude muž dole a žena bude kľačať na ňom, je to dokonca aj skvelá predohra pre análny sex.

Môžu polohu 69 praktizovať aj tehotné ženy?

Áno, aj keď tu veľmi záleží od stupňa tehotenstva a zároveň od toho, ako pohodlne sa bude žena cítiť. V prípade začiatku tehotenstva nie je problém ani s klasickou polohou na chrbte, v pokročilom štádiu je pre tehotné ženy lepšia poloha 69 v ľahu na boku.

Čo ak sa žena alebo muž príliš hanbia alebo majú problém so vzrušením?

Nie je to nič výnimočné, najmä ak s polohou 69 začínate alebo ste nováčikovia v sexuálnom vzťahu. Na uvoľnenie aj zlepšenie vzrušivosti môžete využiť prirodzené afrodiziaka, napríklad pohár vína, alebo jednoducho začnite milovanie francúzskymi bozkami.

CHCE TO HLAVNE SKÚSENOSTI

Veľa mužov aj žien zavrhne polohu 69 po počiatočných neúspechoch s dosiahnutím orgazmu. Zabúda však na to, že orálny sex si vyžaduje správnu techniku, ktorú je možné získať len na základe skúseností. Ak sa ju naučíte ovládať, ukáže vám svoje tajomstvo.

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na oddialenie ejakulácie a prečo ich odporúčam Hoci je táto poloha určená pre obe pohlavia, u mužov je pri nej veľmi dôležitý zdravý priebeh ejakulácie. To v praxi znamená, aby neprišlo vplyvom nadmerného dráždenia alebo vplyvom vysokej vzrušivosti k príliš rýchlemu ejakulovaniu a teda aj krátkej erekcii.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Mne osobne sa na tento problém osvedčili prírodné tabletky:

  • Ide o voľne dostupné tabletky, ktoré obsahujú látky s vplyvom na hormonálnu rovnováhu, predlženie erekciu a tiež upokojenie nervového systému a psychickej pohody

Nejedná sa teda o žiadne tabletky s obsahom syntetických zložiek, ktoré by mohli spôsobovať negatívne vedľajšie účinky. Nájdete tu len osvedčené látky, napríklad rastlinné extrakty afrodiziak typu Maca či Kotvičník zemný, aminokyseliny na erekciu, napríklad L-Arginín, ale aj bylinky s priaznivým vplyvom na nervovú sústavu, napríklad Pestrec mariánsky.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tieto prípravky majú zároveň 3 charakteristické vlastnosti:

ich zloženie je čisto prírodné, takže aj pôsobenie je maximálne prirodzené, čo znamená, že pri užívaní sa netreba báť nežiaducich efektov
kúpite si ich bez predpisu alebo receptu, dokonca viacero značiek môžete kúpiť aj cez internet priamo od ich výrobcov cez oficiálny eshop
je tu možnosť dlhodobého aj jednorazového užívania, ja na základe svojej skúsenosti odporúčam zostať pri jednej značke aj niekoľko mesiacov

Pri výbere si dajte pozor, aby ste nenaleteli na podvodníkov, na trhu je aktuálne viacero značiek zo zahraničia, ktorých účinnosť v praxi je ale minimálna. Odporúčam známejšie a overené značky, ktoré majú schválenie aj od Úradu verejného zdravotníctva SR.

ŠIRŠIE ÚČINKY AKO PLUS

Aby som nezabudol na jednu z najlepších výhod, tieto tabletky majú tak bohaté zloženie, že okrem ejakulácie môžu pôsobiť aj na libido a najmä na erekciu. Jej kvalita a najmä dostatočne dlhé udržanie sú pre úspech polohy 69 nenahraditeľné.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Ak aj nemáte priamo problém s nejakou extrémne rýchlou a predčasnou ejakuláciou, odporúčam spomínané prostriedky vyskúšať. Pomôžu vám aj s lepšou erekciou a najmä s jej udržaním po dlhšiu dobu. Nevyhnutnou podmienkou však je, že si vyberiete len kvalitnú značku, čo sa dá rozoznať aj podľa vysokej koncentrácie účinných látok.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Druhým aspektom, na ktorý treba tiež pozerať, sú skúsenosti a referencie iných mužov z praxe. Vďaka nim viete, či dané tabletky fungujú a ako presne. Ak by ste chceli poznať moje dlhoročné skúsenosti, tu je tabuľka značiek, ktoré hodnotím najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie