Poloha hadov

Poloha hadov

Ste unavení z práce alebo inej aktivity, no máte stále chuť na milovanie? V tom prípade je pre vás poloha hadov ako stvorená. Svojou technikou je zameraná primárne na ženy, ktoré sa stávajú pánom situácie, aj keď v tomto konkrétnom prípade by som ich pozíciu nenazval príliš aktívnou. Partnerka totiž leží takmer nehybne na mužovi a aj preto pripomínajú hadov.

Poloha je na prvý pohľad jednoduchá a hodí sa aj pre začiatočníkov. Zároveň však kladie veľký dôraz na fyzickú silu muža, ktorý musí na sebe udržať ženu a zároveň mať 100 % erekciu dlhodobo. V prípade ženy sú tu zas nároky na jej pohyb po mužovi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

V zásade však platí, že poloha hada nepatrí medzi tie zložité a veľmi rýchlo odhalia jej zákutia aj začiatočníci. Je zároveň veľmi intímnou, umocňuje vzájomný kontakt medzi partnermi a žene umožňuje dosiahnuť viacero typov orgazmov.

Poloha hadov: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha hadov: popis, technika, výhody, nevýhody Pozícia hada je určená primárne pre ženy, nakoľko práve im dáva plnú kontrolu nad sexuálnym vzrušením a stimuláciou. Vďaka tomu, že je ale vysoko kontaktná a intímna, podporuje aj mužskú túžbu po tesnom kontakte telo na telo.

  • Poloha hadov sa využíva pre vaginálny styk s cieľom dosiahnuť vaginálny orgazmus
  • Muž leží jednoducho na chrbte a mierne roztiahne nohy, žena si ľahne na neho, môže objať rukami jeho hlavu a panvou sa priblíži k jeho penisu
  • Cieľom polohy je tesný kontakt s prienikom penisu do vagíny, pričom správnou technikou môže prísť aj k vonkajšiemu treniu klitorisu

Možnosť dosiahnuť vaginálny aj klitoriálny orgazmus je len jednou z viacerých výhod tejto pozície. Medzi ďalšie patria maximálny a tesný intímny kontakt, ktorý praje dvojiciam vychutnávajúcim si romantické milovanie. Plusom je, že žena si môže regulovať intenzitu kontaktu aj prirážania, takže nič jej nebráni zažiť aj maximálne vášnivý sex.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o možné nevýhody, nie je ich veľa, ale zopár sa nájde:

muž je v absolútne fixovanej polohe, nemá žiaden priestor na aktivitu
žena môže dráždiť svoj klitoris len trením o muža
ak sa chcú partneri bozkávať, musia mať veľmi podobnú výšku tela
žena nemá veľa priestoru na dráždenie muža a to ani rukami
muži s predčasnou ejakuláciou môžu mať problém s rýchlym vyvrcholením

IDEÁLNA AKO UKONČENIE MILOVANIA

Poloha hadov je ideálna na ukončenie milovania, najmä vtedy, ak je už žena dostatočne vzrušená a blíži sa jej orgazmus. Trením klitorisu a zároveň hlbokou penetráciou do vagíny vie dosiahnuť kombinovaný a veľmi intenzívny orgazmus.

Ako a kedy polohu hadov využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu hadov využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia hadov je ideálna na záver milovania, nakoľko vďaka nej môže žena veľmi ľahko dosiahnuť orgazmus. Vďaka tesnému kontaktu v ľahu je nenápadná a ideálna pre praktizovanie nielen v spálni, ale aj v prírode.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Na základe vlastných skúseností odporúčam okoreniť si ju týmito vylepšeniami:

Nohy tesne k sebe: Ak si chce žena užiť vaginálny orgazmus na maximum, mala by sa pokúsiť dať nohy čo najviac k sebe. Tým dostáva milovanie úplne nový rozmer, žena môže lepšie precítiť pohyb penisu vo vnútri pošvy a orgazmus bude intenzívnejší.

Klitoris v akcii: Hoci muž dosiahne vďaka polohe hadov až na úplný koniec vagíny, samozrejme pri dostatočnej dĺžke penisu, žena môže dosiahnuť aj klitoriálny orgazmus. Stačí, ak sa na muža viac pritlačí a trením môže dráždiť klitoris o jeho podbruško.

Ako dráždiť bod G: Nielen klitoris, ale aj druhé centrum ženskej rozkoše, čiže bod G, si vie prísť na svoje. Stačí, ak sa bude žena pri prirážaní či krúžení snažiť boky a bruško viac zdvihnúť. Penis tak bude tlačiť na prednú stenu vagíny, čiže na bod G.

Zmyselné bozkávanie: Poloha hada je natoľko intímna, že aj vzhľadom na blízkosť hláv sa ako jej prirodzený doplnok javí bozkávanie. To môže byť na úvod jemnejšie a romantické, neskôr vášnivé a zmyselné. Fantázii sa v tomto ohľade medze nekladú.

Zapojte ruky: Nakoľko muž má pri tejto polohe voľné ruky, bola by škoda, aby dvojica zostala len pri bozkávaní. Ideálne je, ak ich použije na hladenie zadočku. Pri vášnivejšom milovaní ho môže viac stisnúť a druhou rukou chytiť partnerku za vlasy.

Najčastejšie otázky o polohe hadov

Najčastejšie otázky o polohe hadov Ste zvedaví, či sa dá použiť poloha hadov aj na otehotnenie alebo na análny sex? To je len zopár otázok, ktoré sa pýtajú zvedaví muži aj zvedavé ženy na internetových diskusiách. Teraz na tie najčastejšie dotazy odpoviem:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je možné využiť polohu hada aj na úvod milovania?

Samozrejme, pozícia hadov sa dá využiť aj na úvod sexuálneho styku, ale jej použitie na konci má výhodu najmä z pohľadu jednoduchšieho dosiahnutia ženského vyvrcholenia. Silnejším prirážaním môže prísť k vaginálnemu orgazmu, trením zas ku klitoriálnemu.

Je lepšie prirážanie alebo radšej krúženie bokmi?

Najlepšia je kombinácia oboch techník, pričom pre ženy je výhodou, že si môžu sami určiť, čo im vyhovuje a kedy. Odporúčam však vnímať aj potrebu partnera, napríklad ak má problémy s príliš rýchlou ejakuláciou, lepšie je pomalšie krúženie.

Je táto poloha vhodná na otehotnenie?

Určite áno, hoci v popularite klasického misionára neprekoná. Nakoľko však prichádza k veľmi hlbokému prieniku penisu do pošvy a žena vie regulovať aj prirážanie, nie je problém touto polohou splodiť potomka. Úspech však závisí aj od dostatočného udržania erekcie.

Je možné využiť polohu hadov na análny sex?

Bohužiaľ, ak máte radi análne milovanie, musíte si nájsť inú pozíciu, klasická poloha hadov na to nie určená. Fyzicky by to bolo možné len v prípade, ak by si žena na muža ľahla chrbtom, aj vtedy by ale bolo ťažké nejaké kontrolované prirážanie.

Hodí sa táto pozícia aj pre tehotné ženy?

Bohužiaľ nie, jedine tak v prvom mesiaci tehotenstva, kedy ešte nie je bruško príliš zväčšené a viditeľné. Nakoľko je pri tejto polohe nevyhnutný veľmi tesný a intímny kontakt práve v oblasti brucha a hrudníka, v tehotenstve túto polohu príliš nevyužijete.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

AJ MUŽ BY MAL BYŤ AKTÍVNY

Podľa toho, čo som zachytil v diskusiách na fórach na internete, mnoho žien sa sťažuje pri polohe hadov na to, že muži sú príliš málo aktívnymi. Odporúčam im v tomto ohľade zmeniť prístup a skúsiť sa viac zapájať napríklad do dráždenia partnerky rukami.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Nakoľko dlhodobá kvalitná erekcia je jednou z nevyhnutných podmienok, aby si muž aj žena mohli naplno vychutnať polohu hadov, rozhodol som sa vám priblížiť zaujímavý nástroj na zlepšenie tejto oblasti. Mám na mysli podporné prípravky prírodného typu.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ich fungovanie je založené na rastlinných látkach:

Najčastejšie v zložení týchto tabliet nájdete rastlinné extrakty rôznych afrodiziak, ktoré sú skombinované s vitamínmi, minerálmi a aminokyselinami na podporu potencie

Základom tabliet je kombinácia rastlinných výťažkoch a extraktov pôsobiacich na libido, sexuálny apetít a sexuálnu výdrž. Ide napríklad o byliny ako Kotvičník zemný či Ženšen. Druhou dôležitou kategóriou sú aminokyseliny s rozširujúcim účinkom na cievy, napríklad L-Citrulín. Viacero tabliet obsahuje aj minerály a iné stopové prvky, napríklad Zinok.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Spomínané tabletky sú populárne aj kvôli týmto trom benefitom:

keďže neobsahujú žiadne syntetické liečivá, môžete si ich bez problému kúpiť bez predpisu a to aj cez internet z eshopov ich výrobcov
plusom je tiež možnosť dlhodobého užívania bez výskytu nejakých vážnejších problémov, napríklad vedľajších či nežiaducich účinkov
niektoré značky môžete užívať aj jednorazovo, bežne hodinku pred sexuálnym stykom, no na výber sú aj tabletky určené na každodenné dávkovanie

Veľkým plusom je aj to, že tieto prípravky môžu kvôli bohatšiemu zloženiu pôsobiť nielen na predĺženie erekcie, ale aj na iné sexuálne oblasti. Pri vhodnej kombinácii látok môžu pomôcť oddialiť príliš rýchlu ejakuláciu, zlepšiť tvrdosť erekcie alebo zvýšiť libido.

SKÚSTE VIACERO ZNAČIEK

Ponuka rôznych druhov prípravkov a tabliet na trhu v oblasti podpory mužskej erekcie je naozaj veľká, odporúčam preto skúsiť viacero značiek. Ja som každú užíval 2 až 3 mesiace, za ten čas sa môže daný produkt ukázať naplno. Určite ale nekombinujte viacero tabliet súčasne.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Nakoľko mám s týmito prípravkami viacero skúseností, rozhodol som sa o ne podeliť. Viem totiž, že pre neskúsených laikov môže byť aktuálna ponuka na trhu naozaj zmätočná a je problém len podľa obalu či sľubov výrobcu rozlíšiť kvalitné tabletky. Mnohokrát aj produkty, ktoré majú zaujímavé zloženie, môžu v praxi zlyhávať.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Dôvod? Väčšinou nízka koncentrácia najdôležitejších látok alebo nesprávna kombinácia rastlinných a iných zložiek z pohľadu maximalizácie účinku. Dovolím si teda v nasledujúcej tabuľke ponúknuť prehľad tých značiek, ktoré sa mne osobne už osvedčili:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie