Poloha jazdkyne

Poloha jazdkyne

Poloha jazdkyne, prípadne jej alternatíva, poloha obrátenej jazdkyne, patria rozhodne medzi tie najpopulárnejšie sexuálne polohy z pohľadu žien. Umožňujú im kontrolu nad sexuálnym stykom, nakoľko je žena hore na mužovi a vie si tak regulovať intenzitu aj rýchlosť prieniku penisu do vagíny. Poloha dáva zároveň možnosti aj na trenie klitorisu.

Medzi najväčšie prednosti pozície jazdkyne patria tiež jednoduchosť a priestorová nenáročnosť. Možnosti, kde všade je možné túto polohu skúsiť, sú prakticky neobmedzené, či už ide o interiér alebo exteriér. Nevyžaduje si ani príliš veľa cviku.

Vzhľadom na to, že poloha je populárna a určená prakticky pre všetkých milencov od začiatočníkov až po expertov, rozhodol som sa jej venovať bližšie. Pozrieme sa aj na jej možné vylepšenia a tipy, ako si ju užiť z pohľadu muža aj ženy ešte viac.

Poloha jazdkyne: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha jazdkyne: popis, technika, výhody, nevýhody Pozícia jazdkyne je zameraná primárne na ženy, ktorým dáva unikátnu kontrolu tým, že sú nad mužom a môžu si sami určovať tempo sexuálnej stimulácie. Zároveň to dáva mužom voľnosť, vďaka čomu sa môžu viac venovať telu svojej partnerky.

  • Poloha jazdkyne sa dá využiť na vaginálny aj análny pohlavný styk
  • Najbežnejšie prevedenie polohy je, že muž si ľahne na posteľ, mierne v kolenách pokrčí nohy, žena si svojim lonom kľakne nad jeho a muž môže penisom preniknúť do nej
  • Alternatívou je poloha obrátenej jazdkyne, kde je táto pozícia rovnaká, akurát žena si kľakne na muža tak, že je k jeho tvári otočená chrbtom

Aké benefity poloha prináša? Tie najlepšie, aké si môžu muž aj žena predstaviť. Je nenáročná na technické prevedenie, možno ju skúsiť naozaj všade, hodí sa na úvod aj záver milovania a dáva rukám úplnú voľnosť pre vzájomnú stimuláciu ďalších erotogénnych zón. Aby ste si milovanie užili, treba všetky tieto výhody naplno využívať.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o nevýhody tejto polohy, zopár ich je, ale nejde o nič vážne:

prílišná intenzita a zlá technika môžu viesť k úrazom na penise
ak je žena vzpriamená, poloha môže byť málo intímna
pri polohe obrátenej jazdkyne, čiže chrbtom k mužovi, sa stráca vizuálny zážitok
pri dlhšom jazdení sú u ženy viac namáhané stehná a sedacie svaly
muž sa síce môže hrať s jej prsiami, ale prístup ku klitorisu už nemá

ŽENY, NEZABÚDAJTE NA PARTNERA

Hoci je poloha jazdkyne samozrejme primárne o uspokojení ženy a o tom, aby žena mala kontrolu nad orgazmom, treba sa pozerať aj na spokojnosť partnera. Pri tejto polohe by sa mala žena aspoň rukami a bozkami na hrudník venovať partnerovi.

Ako a kedy polohu jazdkyne využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu jazdkyne využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha jazdkyne aj obrátenej jazdkyne sa hodí tak na rýchlovku, ako aj na dlhšie milovanie. Dá sa využiť prakticky všade, na posteli, v aute, vonku v prírode na deke, na stole, skrátka naozaj všade. Touto polohou môžete začínať aj končiť sex.

Ak si ju chcete ešte o niečo vylepšiť, vyskúšajte toto:

V sede pre lepší prienik: Pre lepší prienik a viac tesného kontaktu odporúčam, aby muž neležal, ale sedel. Lepšie tak prenikne do ženy a môže ju hladiť, pozerať sa jej do očí, prípadne rukou masírovať jej poprsie.

Hriešne nohy: Toto vylepšenie cieli na mužov, ktorí majú radi ženské nohy, napríklad v silonkách. Žena si namiesto kľaknutia na muža ľahne a nohy vystrie k nemu aby ich mohol masírovať. Rukami sa potom zapiera a tak na mužovi jazdí.

Poloha obrátenej jazdkyne intímnejšie: Ak si chcete užiť viac tesného kontaktu, žena sa môže pri obrátenej polohe mierne zakloniť dozadu a muž naopak mierne dopredu. Ideálne je, ak sa pri tom o niečo opiera, napríklad stenu.

Na všetkých štyroch: Zaujímavým vylepšením je, aby žena na mužovi neklačaľa, ale si na neho akoby sadla. Po vniknutí penisu do vagíny sa potom mierne zakloní dozadu a oprie rukami o zem, podobne ako aj chodidlami. Takto vie lepšie riadiť intenzitu sexu.

Stimulácia bodu G: Hoci sa to na prvý pohľad možno nezdá, poloha obrátenej jazdkyne je ideálna na stimuláciu bodu G. Podmienkou je, že žena sa bude trocha viac nakláňať dozadu k mužovej hlave a zároveň tlačiť panvu dopredu k jeho nohám.

Najčastejšie otázky o polohe jazdkyne

Najčastejšie otázky o polohe jazdkyne Či už ide o klasickú polohu jazdkyne alebo jej niektoré vylepšenia či alternatívy, napríklad polohu otočenej jazdkyne, existuje niekoľko praktických otázok, ktorých zodpovedanie môže zlepšiť využiteľnosť tejto pozície. Tu sú:

Akým spôsobom sa môže muž zapojiť aktívnejšie do tejto polohy?

Jednoznačne tou najväčšou výhodou, ktorú mu pozícia jazdkyne poskytuje a to voľnými rukami. Pri polohe obrátenej jazdkyne sa môže venovať viac zadočku a nohám, no ak je žena hlavou k nemu, bez problémov môže dráždiť aj jej poprsie a boky.

Akým spôsobom je najlepšie užiť si pri tejto polohe análny sex?

Jednoznačne treba prirážať pomalšie a žena by mala byť tým, kto intenzitu sexu kontroluje najviac. Ideálne je polohu jazdca vylepšiť tak, že muž bude sedieť a nie ležať a žena bude k nemu otočená chrbtom. Muž tak môže stimulovať rukami jej pošvu a klitoris.

Môže žena dosiahnuť klitoriálny aj vaginálny orgazmus?

Áno, záleží od toho, aké prevedenie polohy zvolí. Ak bude čisto len prirážať vo vzpriamenom smere, môže vďaka prieniku penisu do hĺbky vagíny dosiahnuť vaginálny orgazmus. Pokiaľ sa bude snažiť trieť pošvou o muža, pokojne môže mať aj klitoriálny orgazmus.

Existuje nejaké riziko úrazu penisu pri tejto pozícii?

Áno, ale nemusí byť vyššie, ako pri iných pozíciách určených pre vaginálny pohlavný styk. Základom je, aby pri samotnom styku penis neopustil vagínu, čiže aby sa žena príliš nedvíhala nad muža. Vtedy nemusí byť rizikové ani intenzívnejšie prirážanie.

Je poloha jazdkyne vhodná aj na počatie potomka?

Áno, podľa výskumov patrí medzi tri najviac využívané polohy pre otehotnenie. Okrem tejto pozície sa tu umiestnili aj misionárska poloha a poloha na psíka. Výhodou polohy jazdkyne je, že umožňuje hlboký prienik penisu až do zadnej časti vagíny.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

PRIRÁŽAŤ NEMUSÍ LEN ŽENA

Podľa toho, čo som sa dočítal od žien ohľadom tejto polohy, zdá sa, že muži ju berú príliš pasívne. To tak vôbec nemusí byť, aj muž by mal zdvíhať panvu a snažiť sa lepšie prirážať k žene. Pomôže jej to a môže to byť aj veľmi vzrušujúce!

Ako fungujú prípravky na podporu libida u žien a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu libida u žien a prečo ich odporúčam Jednou z možností, ako si užiť polohu jazdkyne ešte viac, je podporiť sexuálny apetít a sexuálnu energiu u žien. Veľmi dobrým spôsobom, ako to dosiahnuť, sú aj prírodné afrodiziaka vplývajúce na hormonálnu hladinu u žien a zvyšujúce ich libido.

Tieto afrodiziaka možno nájsť vo voľne dostupných prípravkoch:

  • Jedná sa buď o tabletky alebo o krémy a gély na vonkajšie použitie, pričom ich cieľom je pomocou rastlinných extraktov a aminokyselín zlepšiť prekrvenie panvy a pošvy

Vyššie spomínané pozitívne účinky na podporu libida u žien dosahujú prípravky vhodnou kombináciou viacerých prírodných látok. Spomedzi rastlín ide o extrakty bylín typu Muira Puama či Damiána, ktoré pozitívne vplývajú na sexuálnu vitalitu. Bežnou súčasťou sú aj aminokyseliny na zlepšenie prekrvenia ciev, napríklad L-Arginín a L-Citrulín.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Bez ohľadu na formu, tieto prípravky ponúkajú viacero benefitov:

bezproblémové užívanie z hľadiska nežiaducich či vedľajších vplyvov, ktoré sú vďaka rastlinnému zloženiu účinných látok minimálne
veľmi dobrú dostupnosť, nakoľko prípravky si môžete kúpiť bez predošlej návštevy u lekára, netreba žiaden recept alebo predpis
výborný pomer hodnoty a ceny, nakoľko viacero tabliet, gélov aj krémov predávajú cez svoje oficiálne eshopy priamo ich výrobcovia

Pokiaľ ide o užívanie, prípravky na vonkajšie použitie sa štandardne nanesú zhruba hodinu pred pohlavným stykom priamo na intímne partie, čiže vonkajšiu časť pošvy a jej okolie. Ak sa rozhodnete pre tabletky, najlepšie je každodenné a dlhodobejšie dávkovanie.

BEZ PREDPISU, ALE ZODPOVEDNE

To, že kúpa týchto prípravkov a produktov nie je viazaná na lekársky recept, neznamená, že by ste ich mali využívať nezodpovedne. Odporúčam dodržiavať maximálnu dennú dávku pri tabletkách a ani s krémami či gélmi na vonkajšie použitie to príliš nepreháňajte.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Tieto prípravky sa hodia na všeobecnú podporu libida u ženy a tiež na zlepšenie jej vzrušivosti, čo využila aj moja partnerka, keď sa ich rozhodla používať. Ponuka na trhu je dostatočná, na výber sú viaceré značky tabliet aj krémov či gélov na vonkajšie použitie. Pri ich výbere by ale mala rozhodovať kvalita zloženia, nie len cena.

Druhým dôležitým kritériom sú referencie. U každej ženy môžu prípravky účinkovať mierne odlišne, nakoľko majú prírodné zloženie. Ak by ste sa chceli inšpirovať skúsenosťami mojej partnerky, toto sú značky, ktoré jej pomohli najviac viditeľne:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie