Poloha koník

Poloha konik

Poloha koník alebo na koníka, ako sa jej niekedy tiež prezýva, patrí medzi veľmi obľúbené medzi mužmi aj ženami. Neexistuje pritom len jedna jediná pozícia koníka, ale je viacero variácií. To umožňuje milencom skúšať stále nové pozície či pohyby, takže sa môžu vyhnúť stereotypu a nude, ktoré sú bohužiaľ typické pre veľa iných polôh.

Hoci sú muži pri polohách na koníka dole, pochvaľujú si ich. Dôvodom je, že majú výhľad na partnerku, voľné ruky a veľmi pohodlnú pozíciu. Zároveň majú ženy maximálnu kontrolu nad prirážaním aj celým priebehom styku a môžu naplno využiť svoje zbrane.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pozícia na koníka je univerzálnou sexuálnou polohou, ktorá rozpáli zaručene každý pár. Je pritom jedno, či ste začiatočníci alebo už pokročilí milenci, jednoduchosť tejto techniky a maximálna penetrácia do pošvy vám umožnia zažiť skvelý orgazmus.

Poloha koník: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha koník: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha na koníka patrí medzi polohy, kde je žena hore a má dominantnú pozíciu. Túto pozíciu preferujú ženy, ktoré majú radi kontrolu a chcú zároveň mať možnosť dosiahnuť tak vaginálny, ako aj klitoriálny orgazmus. Pozícia sa hodí aj na stimuláciu bodu G.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Poloha koník je využiteľná pre vaginálny aj análny sex
  • Pri štandardnej pozícii si muž ľahne alebo sadne na posteľ, žena si môže na neho sadnúť či kvoknúť a jeho penis zasunie do svojej pošvy
  • Existuje aj viacero iných variant, niektoré sa využívajú aj na podporu otehotnenia, iné len na lepšie vzrušenie a orgazmus

Medzi jasné výhody tejto polohy patria veľká využiteľnosť a univerzálnosť, najmä vďaka voľnosti pohybu ženy, ktorá je hore. Okrem toho môže byť poloha pri menších obmenách aj veľmi intímna a hodí sa kedykoľvek počas milovania. Obaja partneri majú tiež voľné ruky, takže popri klasickom pohlavnom styku sa môžu venovať ešte aj sebe navzájom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Má však poloha koníka aj nejaké nevýhody? Nie je ich moc, našťastie:

pri štandardnom prevedení chýba intímnejší kontakt
ak je žena otočená mužovi chrbtom, absentuje aj očný kontakt
naopak, pre ženu môže byť poloha po dlhšej dobe fyzicky namáhavejšia
muž je vo veľmi pasívnej polohe
akčnejšie prirážanie môže spôsobiť mužovi aj zranenie penisu

ROZLIČNÉ DRUHY POHYBOV A TECHNIKY

Poloha na koníka umožňuje dosiahnuť vzrušenie a vyvrcholenie obom partnerom. Najlepšie na tom je, že sa pri tom dajú využiť viaceré techniky a pohyby. Skúste teda nielen klasické prirážanie, ale aj krúženie panvou či vlnenie bokmi, prináša to úplne nové pocity.

Ako a kedy polohu koník využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu koník využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha koník je využiteľná prakticky kedykoľvek a kdekoľvek. Hodí sa aj na úvod milovania, napríklad na vzájomné dráždenie intímnych oblastí. Môžete ju použiť doma na posteli aj na zemi, v aute na sedačkách alebo vonku na deke.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Tu sú jednotlivé variácie polohy na koníka a nápady na jej zlepšenie:

Neponáhľajte sa, je tu predohra: Ešte prv, ako žena zasunie penis do svojej vagíny, môžu obaja milenci využiť polohu na vzájomné dráždenie. Skúste sa napríklad trieť o seba navzájom alebo využiť ruky na stimuláciu iných erotogénnych zón.

Obrátený koník aj kolmo na muža: Okrem klasickej polohy koníka, kedy je žena otočená tvárou k mužovi, môžu milenci skúsiť aj obrátenú polohu. Ďalšou zaujímavým variantom je otočenie len o 90 stupňov a bude tak na muža kolmo.

Hojdací koník: Ak si žena na muža sadne a on bude sedieť tiež, zďaleka nie sú odkázaní len na obvyklú techniku prirážania, skúsiť môžu aj pohojdávanie. Ďalšou obmenou je, ak bude muž kľačať a žena si kľakne obkročmo na neho, táto pozícia sa dá využiť aj v aute.

Bod G aj klitoris: Ak chce žena viac dráždiť svoj bod G, mala by si sadnúť trocha viac dozadu, aby sa penis viac trel prednú stanu vo vnútri vagíny. Na stimuláciu klitorisu môže použiť ruky, prípadne jej pomôže aj muž. Podobne to platí aj pri obrátenej pozícii.

Viac intimity: pokiaľ máte radi viac romantickejšie milovanie, upravte si pozíciu koníka tak, aby ste boli k sebe bližšie hornou časťou tela. Buď sa zohne žena, alebo sa vzpriami muž. Sex si potom môžete aj francúzskymi bozkami.

Najčastejšie otázky o polohe koník

Najčastejšie otázky o polohe koník Pozícia koník je veľmi populárna a mnoho žien aj mužov ju rieši na internete. V rôznych fórach a diskusiách sa dosť pravidelne opakujú viaceré typy podnetov, dotazov a otázok. Vybral som tie najčastejšie a teraz na ne odpoviem:

Čo robiť, aby si mohol túto pozíciu užiť aj muž s príliš rýchlou ejakuláciou?

Podobne ako aj pri ďalších polohách, aj pri polohe koníka by v tomto prípade malo platiť, že menej je viac. Prirážanie by malo byť menej aktívne, to isté platí aj o prípadnom vlnení bokov, krúžení panvy či pohojdávaní ženy. Pomalšie ďalej zájdete.

Pre aký typ penisu je poloha na koníka vhodná najviac?

Jednou z veľkých výhod pozície koníka a jeho variant je, že aj muži s menším, hrubším, tenším alebo príliš dlhým penisom si ju môžu užiť naplno. Stačí len mierne pootočenie partnerky, iný uhol alebo zmena pozície muža.

Ako je to s rizikom možného zranenia penisu?

Pri polohe koník hrozí riziko zranenia penisu len v dvoch prípadoch. Prvým je, že žena bude príliš rýchlo prirážať a zároveň krúžiť panvou. Druhým prípadom je, ak sa pri prirážaní žena nadvihne príliš vysoko a to až tak, že penis opustí jej pošvu.

Sú pozície na koníka vhodné aj k splodeniu potomka?

Áno, nakoľko príde k veľmi hlbokej penetrácii penisu do vagíny. Pozícia, kedy je žena na mužovi v polohe koníka, je dokonca jedna z najviac obľúbených pre otehotnenie aj u samotných žien. Ak teda chcete splodiť potomka, môžem túto pozíciu odporučiť.

Môže sa poloha koník využívať aj počas tehotenstva?

Áno, ale určite by som odporúčal zachovať maximálnu opatrnosť a ak budete skúšať túto pozíciu, tak len počas prvých mesiacov. Oveľa lepšie a pre ženu vhodnejšie pozície sú tie, ktoré menej namáhajú jej telo a dolnú časť, napríklad misionárska poloha.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

NEUSTÁLE SKÚŠAJTE NOVÉ VECI

Aj vtedy, ak už máte niečo za sebou a ste skúsenejšími milencami, stále je čo vylepšovať. Odporúčam hľadať novú inšpiráciu v rozličných zdrojoch, zďaleka to nemusí byť len známa Kámasútra. Pokojne skúšajte aj vlastné nápady a vylepšenia, aby ste neupadli do stereotypu.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Ak si chcete polohu koník užiť čo najlepšie a čo najdlhšie, nevyhnutným predpokladom úspechu je z pohľadu muža dlhodobo pevná erekcia. Tá závisí najmä od kvality prekrvenia pohlavného údu, nemenej však aj od miery sexuálneho vzrušenia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako tieto dve oblasti podporiť? Ja odporúčam tabletky s prírodným zložením:

  • Účinnosť prípravkov je založená na látkach pôsobiacich na zvýšenie libida a na látkach podporujúcich rozšírenie ciev, ktoré prekrvujú penis a teda môžu predĺžiť dobu erekcie

Štandardnou súčasťou tabliet je najmä kombinácia rastlinných extraktov, prírodných afrodiziak, vitamínov, minerálov a aminokyselín. Bežne ide napríklad o aminokyseliny L-Arginín a L-Carnitín, ktoré podporujú rozšírenie ciev a zlepšenie prekrvenia, prípadne o extrakty z Chilli s podobným účinkom alebo výťažky z Macy, čo je známe afrodiziakum.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky prinášajú pre mužov aj niekoľko ďalších užitočných benefitov:

ak si ich chcete kúpiť, nemusíte predtým navštíviť lekára a nepotrebujete ani absolvovať vyšetrenie, prípravky sú totiž bez predpisu
niektoré typy tabliet stačí užívať vždy len pred pohlavným stykom, obvykle 60 minút pred ním, iné zas pravidelne každý deň, takže máte na výber
ak sa bojíte nežiaducich účinkov, vďaka prírodnému zloženiu sa takéto efekty pri týchto prípravkoch vyskytujú naozaj len veľmi zriedkavo

Veľkým plusom je aj spôsob objednania. Mnoho značiek sa síce dá kúpiť aj v lekárni, ale tie najlepšie na trhu využívajú vlastné predajné kanály cez svoje eshopy. To prináša pohodlnú objednávku rýchly nákup a aj lepšiu cenu, keďže kupujete priamo od výrobcu.

AKO DLHO ICH UŽÍVAŤ?

Keďže sú účinky tabliet závislé od látok a zložiek prírodného pôvodu, netreba čakať zázraky hneď na druhý deň. Či už ide o jednorazové užívanie pred sexom alebo dávkovanie každý deň, naplno sa účinky aj pri tých najlepších prípravkoch dostavia po 1 až 2 mesiacoch.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi V minulosti som aj ja sám riešiť problém s nedostatočne kvalitnou a dlhou erekciou. Vadilo to už nielen mojej partnerke, ale aj mne samotnému, takže som sa rozhodol tento stav riešiť. Na úvod prišli opatrenia na zlepšenie životosprávy a životného štýlu, no zistil som, že to bude chcieť aj niečo viac. Tak som začal hľadať rôzne tabletky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ich ponuka je síce naozaj bohatá, no väčšina značiek je v praxi účinná len minimálne. Postupným skúšaním a testovaním som sa nakoniec dopracoval k tým, ktoré využívam najviac. Ak by ste sa chceli inšpirovať, nájdete ich v tejto tabuľke:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie