Poloha labuť

poloha labuť

Labutia poloha patrí medzi sexuálne pozície určené pre maximálne uspokojenie ženy. Žena je pri tejto pozícii hore na mužovi a má možnosť zažiť úplne nový pocit z orgazmu. Hoci poloha vyzerá pre muža príliš fixne, stále má voľné ruky, takže sa nimi môže venovať žene. Nevýhodou však je, že tá je k nemu otočená chrbtom.

Poloha labute dáva žene optickú prevahu, no zároveň je na muža veľmi fixovaná. Veľkým plusom polohy je možnosť využiť ju pre vaginálny aj análny sex, takže na svoje si prídu milenci s každou preferenciou. Techniky nie je ani príliš náročná.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Musím však povedať, že ak chcete s touto polohou uspieť a užiť si ju naplno, nemali by ste byť začiatočníkmi. Hoci poloha vôbec nevyzerá zložito, bude si vyžadovať viac tréningu. Zároveň kladie vyššie nároky na muža a jeho fyzickú silu.

Poloha labuť: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha labuť: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha labute je polohou určenou pre všetky ženy, ktoré majú radi pocit prevahy a preferujú pozície, kedy sú hore nad mužom. Polohu možno využiť najlepšie na zemi a je ideálna k stimulácii vagíny a bodu G, čo môže žene pomôcť prežiť skvelý orgazmus.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Poloha labuť je využiteľný tak na vaginálny sex, ako aj na análny styk
  • Muž si ľahne a vystrie nohy, žena si mu sadne do lona, ale skôr bokom, pričom sa zakloní, rukami sa zapiera vzadu o posteľ a svoje nohy položí na mužove
  • Vďaka tomu, že žena leží na mužovom lone bokom, je táto poloha veľmi netradičná a umožňuje zaujímavé pocity po vniknutí penisu do pošvy

Samotné prirážanie môže byť v iniciatíve ženy, ale tiež aj muža, ktorý môže pohybom panvy a nadvihovaním bokov ešte umocniť intenzitu a hĺbku prieniku pohlavného údu do vagíny. Hoci je mu žena otočená chrbtom, má voľné ruky, ktoré môže využiť na jej pridržiavanie alebo hladenie. Pozícia je veľmi zmyselná, vášnivá a erotická pre oboch partnerov.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Poloha labute však má tiež aj svoje nevýhody, hoci našťastie nie veľa:

poloha ako taká je dosť statická a neponúka príliš veľa fantázie
intimita je minimálna, bez ohľadu na to, ktorým smerom je žena otočená
pozícia labute kladie na muža z hľadiska fyzickej sily veľké nároky
hoci je žena hore, má obmedzené možnosti, nemá voľné ani ruky
dosiahnuť klitoriálny orgazmus pri tejto polohe je veľký problém

PRIRÁŽANIE AJ VLNENIE PANVY

Ak si chcete užiť ešte lepšie dráždenie a stimuláciu, odporúčam nielen klasický pohyb prirážania, ale aj krúženie a vlnenie panvou. To platí tak pre muža, ako aj pre ženu. Striedajte tieto pohyby, vyhnete sa tak stereotypu a môžete zažiť veľmi netradičné vzrušenie.

Ako a kedy polohu labuť využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu labuť využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha labuť je vhodná pre skúsenejších partnerov. Tí ju môžu použiť prakticky kedykoľvek počas milovania, hodí sa aj na análny sex. Je netradičná miernym pootočením ženy, ideálne je skúšať ju na tvrdšom povrchu, čiže napríklad na deke na zemi.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ozvláštniť si ju môžete aj nasledovnými spôsobmi:

Predohra na rozpálenie: Prečo a kam sa hneď ponáhľať? Žena aj muž sa môžu na úvod tejto polohy venovať vzájomnému dráždeniu, napríklad ak sa žena bude zadočkom či pošvou trieť o mužov penis. Ak sa otočí, môže takto veľmi dobre dráždiť svoj klitoris.

Otočenie ženy: Obrátená pozícia, čiže smerom k tvári, je veľmi vzrušujúca. Žena sa takýmto spôsobom naplno ukáže mužovi a táto poloha je aj ideálna pre análny sex. Okrem toho poskytuje mužovi možnosť dráždiť jej klitoris rukami.

Nohy viac k sebe: Ak si chce žena lepšie užiť prirážanie či krúženie penisu v jej vagíne, mala by sa snažiť dať nohy viac k sebe. Týmto štýlom príde k intenzívnejšiemu a lepšiemu treniu a výsledkom bude viac vzrušenia a aj intenzívnejší orgazmus.

Zacielené na bod G: Keďže je poloha labute ideálna na vaginálny orgazmus, bola by škoda nevyužiť ju pre stimuláciu bodu G. Ako na to? Stačí, ak sa žena viac nakloní a tým pádom sa bude penis oveľa viac trieť o prednú stenu jej vagíny, čiže aj bod G.

Využite aj ruky: Táto výzva smeruje najmä k mužom, ktorí majú pri pozícii labute voľné ruky. Ak je k vám žena otočená chrbtom, potom na hladenie a masáž zadočku či bokov. Ak je k vám tvárou, tak sa môžete venovať jej klitorisu či poprsiu.

Najčastejšie otázky o polohe labuť

Najčastejšie otázky o polohe labuť Pozícia labuť nie je vôbec tak neznáma, ako by sa mohlo zdať. Áno, nepochybne je trocha akrobatická, ale podľa záujmu mužov aj žien v internetových diskusiách vidím, že sa o ňu živo zaujímajú. Tu sú najčastejšie otázky a dotazy s ňou spojené:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako si pri polohe labuť najviac vychutnať análny sex?

Najväčšie vzrušenie viete prežiť súčasným striedaním jemného prirážania a krúženia panvou. Žena si môže zmeniť aj pozíciu a to tak, aby mohla mať nohy bližšie k sebe. Môže sa aj otočiť a muž sa bude môcť venovať jej klitorisu rukami.

Môže si túto pozíciu užiť aj muž, ktorý nemá príliš veľký penis?

Áno, dôležitá je tu najmä erekcia. Vzrušenie muža musí byť preto maximálne, čo súvisí aj s jeho libidom. Aby bola penetrácia do pošvy či análneho otvoru maximálna, dôležité je, aby bol uhol čo najmenší a panva ženy čo najbližšie.

Môže žena dosiahnuť pri pozícii labute aj klitoriálny orgazmus?

Áno, ale len v prípade, ak sa otočí mužovi nie chrbtom, ale tvárou. Ten potom môže využiť voľné ruky na stimuláciu jej klitorisu. To sa hodí ale nielen pri klasickom vaginálnom styku, ale aj vtedy, ak pár praktizuje análny sex.

Dá sa pozícia labute použiť v tehotenstve?

Áno, dá, ale nie je to úplne ideálna poloha. Nejde ani tak o to, že by vznikal priamo tlak na brucho, skôr ide o celkovú fyzickú náročnosť. Ak ju chcete skúsiť počas tehotenstva, tak len v prvom trimestri a aj to sa poraďte s lekárom.

Je táto poloha vhodná aj vtedy, ak chce žena otehotnieť?

Vzhľadom na to, že pri pozícii labute dochádza k penetrácii do hĺbky penisu, je samozrejme možné použiť polohu aj na otehotnenie. Sú však aj oveľa lepšie možnosti, kedy nemusí semeno prekonávať gravitáciu, čiže keď je žena pod mužom a nie nad ním.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

MUŽI, PREVEZMITE INICIATÍVU

Veľa podnetov žien a otázok na internetových fórach malo pôvod v nedostatočnej aktivite muža. Odporúčam preto všetkým mužom, aby naplno využili možnosti, ktoré pri tejto polohe majú. Ide najmä o voľné ruky a tiež o možnosť prirážania dvíhaním panvy.

Ako fungujú tabletky na zvýšenie libida a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na zvýšenie libida a prečo ich odporúčam Pokiaľ by ste chceli podporiť sexuálnu vášeň a teda aj kvalitu sexuálneho styku, čo je pre polohu labuť veľmi dôležité, môžete si pomôcť špeciálnymi prípravkami s rastlinným zložením. Ja sám ich používam už niekoľko rokov a neviem si ich vynachváliť.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ako najväčšie plus vnímam práve to, aké účinné látky sú v nich obsiahnuté:

  • Tabletky sú založené na kombinácii afrodiziakálnych látok, najmä ide o rastlinné extrakty, vitamíny, minerály a aminokyseliny, ktoré podporujú sexuálny apetít

Keďže medzi účinné látky patria rastlinné extrakty a stopové prvky, nevyhnutným predpokladom úspešnosti v praxi je dlhodobé a pravidelné užívanie. Najčastejšie sú tieto prípravky založené na bylinných afrodiziakach overených stáročiami, napríklad ide o Cezmínu paraguajskú, Senovku grécku, Šalviu lekársku či Ašvagandu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

V kúpe a užívaní týchto tabliet navyše vidím aj tri ďalšie dôležité plusy:

tabletky sú voľne predajné, nakoľko neobsahujú žiadne syntetické liečiva, takže si ich kúpite bez receptu od lekára a predošlého vyšetrenia
ak budete dodržiavať maximálnu dennú dávku a ďalšie pravidlá dávkovania, nemusíte sa obávať žiadnych vážnejších nežiaducich účinkov
veľkým plusom je aj možnosť kúpy nielen v lekárni, čo je bežný spôsob, ale v prípade mnohých značiek aj nákup priamo od výrobcu cez jeho oficiálny eshop

Na trhu je veľký výber rôznych druhov prípravkov pre mužov vo forme tabliet na perorálne užitie. Pri výbere konkrétnej značky si ale dajte pozor, aby ste nenaleteli na neznámych výrobcov zo zahraničia, ktorí majú problém napríklad aj s transparentným zložením.

LIBIDO, EREKCIA AJ PLODNOSŤ

Uvedené prípravky majú vďaka pomerne bohatému zloženiu pozitívne vplyvy nielen na libido, ale aj na iné oblasti kvality sexuálneho života. Vďaka obsahu minerálov môžu podporovať aj lepšiu plodnosť, pokiaľ obsahujú aminokyseliny, tak zlepšujú aj stoporenie.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Povzbudenie libida so sebou prináša celkovo zvýšenie sexuálnej energie a v tejto oblasti mám s rôznymi prípravkami a tabletkami naozaj bohaté skúsenosti. Rozhodol som sa preto s nimi podeliť, aby som vám pomohol aspoň orientačne s výberom najviac účinných produktov. Neoplatí sa totiž postupovať pri výbere len podľa sľubov na obale.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve naopak, ak sú už na prvý pohľad nereálne a príliš bombastické, obozretnosť je na mieste. To isté platí aj o podozrivo nízkej cene tabliet, ktorá by tiež nemala byť najdôležitejším kritériom. Mne sa osvedčili nasledovné značky:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

0.00

0 Hodnotení