Poloha Lotus

Poloha Lotus

Poloha Lotus, niekedy nazývaná aj trocha nesprávne Lotos, patrí medzi najviac intímne a zároveň najviac vášnivé sexuálne polohy, ktoré môžete nájsť v Kámasútre. Je ideálna pre milencov, ktorí sa nikam neponáhľajú, radi si užívajú vzájomné objatie a dotyky, no zároveň majú radi intenzívne sexuálne vzrušenie a skvelý orgazmus na záver.

Pri pozícii Lotus je síce žena na mužovi, ale zároveň ide o polohu rovnocennú pre oboch partnerov. Je priestorovo nenáročná, môžete ju praktizovať dokonca aj v malom aute, ak sa potrebujete uskromniť. Ak ale máte možnosť, ideálna je posteľ.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Prečo? Pretože hoci poloha Lotus začína v sede, nie nevyhnutne tak aj musí skončiť. Ak máte chuť na akčné a vášnivé zakončenie milovania, môžu si aj ľahnúť a zakončiť túto pozíciu akýmsi vylepšením misionára. Všetko je len a len na vás, fantázii sa medze nekladú.

Poloha Lotus: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha Lotus: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha Lotus je určená rovnako pre mužov, ako aj pre ženy. Hoci je žena hore na mužovi, nie je jediná, kto kontroluje milovanie. Z technického hľadiska je táto pozícia určená aj pre začiatočníkov a môžete ju využiť prakticky kedykoľvek počas milovania či na jeho záver.

  • Poloha Lotus sa používa najčastejšie na klasický vaginálny styk
  • Muž si sadne na posteľ s prekríženými nohami alebo na kolená, žena si na neho sadne obkročmo, nohy môže spojiť za jeho chrbtom a penis zasunie do vagíny
  • Následne jemným prirážaním, krúživými pohybmi a pohojdávaním prichádza k sexuálnemu vzrušeniu s cieľom dosiahnuť orgazmus

Okrem pozície v sede je možné túto polohu skúsiť aj tak, že žena bude ležať na chrbte, obvykle ide o pokračovanie začiatočnej polohy Lotus. Táto milostná pozícia je ideálna pre tých, ktorí majú radi intímne milovanie telo na telo a chcú si užiť maximálnu penetráciu penisu hlboko do vagíny. Pozícia je zároveň pomerne ľahká na technické prevedenie.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Pokiaľ ide o možné nevýhody, nie je ich našťastie veľa, ale niektoré tu sú:

pozícia je náročná na flexibilitu, najmä ak ide o sedenie obkročmo
poloha je dosť statická v sede, najmä pre muža
partneri majú svoje telá príliš tesne na sebe a tak majú veľmi málo priestoru
nie je možné nejaké väčšie prirážanie zo strany ženy
ak má muž príliš krátky penis, môže mať žena problém dosiahnuť orgazmus

TEMPO A VÁŠNIVOSŤ POLOHY ZÁVISIA OD VÁS

Ak si myslíte, že poloha Lotus je určená len pre pomalé a romantické milovanie, vyvediem vás z omylu. Vôbec to nie je pravidlo, pokojne ju môžete využiť aj vtedy, ak chcete ešte viac rozprúdiť sexuálnu energiu medzi vami a zvýšiť vzrušivosť, stačí len zvýšiť tempo a vášeň.

Ako a kedy polohu Lotus využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu Lotus využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Pozícia Lotus je veľmi flexibilná, použiť ju môžete kedykoľvek počas milovania, dokonca aj na koniec, kedy môže žena dosiahnuť úžasný vaginálny orgazmus. Kvôli tomu, že nie je náročná na priestor, sa hodí kamkoľvek.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak by ste si ju chceli užiť ešte viac, tu je zopár vylepšení:

Začnite predohrou: Kam sa ponáhľať? Využite, že pozícia znamená maximálnu intimitu, takže počkajte ešte s prienikom penisu do pošvy a na úvod sa venujte sebe. Bozky, hladenie, stimulácia erotogénnych zón rukami, to je najlepšia predohra.

Ľahnite si: Zaujímavým vylepšením bežnej pozície je, že po úvodnej polohe v sede sa žena zvalí na chrbát a muž môže preniknúť hlbšie do nej. Žena môže pritom dať nohy akoby do tureckého sedu a je jedno či pred alebo za muža.

Nielen bozky: Aj počas samotného styku sa netreba báť využiť blízkosť tiel a voľné ruky. Odporúčam francúzske bozky a vzájomné hladenie. Pri zmene pozície, kedy bude žena na chrbte, môže rukami dráždiť svoj klitoris.

Nebojte sa pohybov: Poloha je špecifická tým, že sa pri nej dajú využiť všetky bežné pohyby pri milovaní. Pri pozícii v sede je ideálne jemné hojdanie, pohyby bokmi alebo vlnenie a krúživé pohyby panvy. Pri polohe v ľahu je ideálne klasické prirážanie.

Bod G: Vyššie spomínanými pohybmi a vhodným upravením pozície je možné stimulovať u ženy aj bod G na prednej strane vo vnútri vagíny. Stačí, ak si žena sadne na penis trocha viac od muža a bude sa snažiť pohybovať panvou dopredu a dozadu.

Najčastejšie otázky o polohe Lotus

Najčastejšie otázky o polohe Lotus Možno ste zvedaví, či sa dá táto pozícia využiť aj na análny sex alebo je vhodná aj na otehotnenie. Nie ste sami, takéto a aj mnoho ďalších otázok a dotazov majú aj ďalšie ženy a ďalší muži. Toto sú tie, ktoré sa najčastejšie vyskytujú v diskusiách:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Aký typ orgazmu môže žena dosiahnuť pri tejto polohe?

Pri bežnej polohe, kedy muž sedí a partnerka sedí obkročmo na ňom, je najčastejším typom dosiahnutého orgazmu vaginálny orgazmus. Ak je spojený s dráždením bodu G, môže byť veľmi intenzívny. Pokiaľ si milenci ľahnú, môže žena dosiahnuť aj klitoriálny orgazmus.

Môže sa pozícia Lotus využiť aj pre análny sex?

Táto otázka je veľmi častá, ale moja odpoveď bude zamietavá. Nakoľko žena sedí na mužovi, ten nedokáže žiadnym spôsobom dosiahnuť penisom až do análneho otvoru. Teoreticky to je možné len pri polohe v ľahu, ale v praxi to nakoniec nikdy nefunguje.

Čo robiť, ak má muž príliš krátky penis na túto polohu?

Je pravda, že poloha Lotus v sede je náročná na nároky ohľadom penisu. Prvou podmienkou je dostatočne dlhé udržanie stoporenia, druhou zas dostatočná dĺžka penisu. Ak je pohlavný úd priveľmi krátky, môžete skúsiť ešte pozíciu Lotus v ľahu.

Je poloha vhodná aj na počatie potomka, čiže na otehotnenie?

Teoreticky áno, najmä ak príde k zmene pozície zo sedu na ľah, pochopiteľne, za predpoklad zachovania čo najlepšej penetrácie. Väčšina párov ju ale za týmto účelom nevyužíva, nakoľko existujú oveľa efektívnejšie a overené alternatívy.

Dá sa poloha Lotus praktizovať aj počas tehotenstva?

Bohužiaľ nie a to najmä z dôvodu, že či už pri pozícii v sede alebo v ľahu je brucho pod priamou záťažou ženiných nôh aj mužovho tela. Táto pozícia sa tak v tehotenstve vykonáva v praxi veľmi ťažkou a kvôli bezpečnosti ju ani neskúšajte.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

SKÚŠAJTE AJ SAMI ROZLIČNÉ VYLEPŠENIA

Mnoho žien aj mužov zabúda pri svojich otázkach a podnetoch na internetových fórach na to najdôležitejšie v sexe a to je kreativita. Ak sa vám zdá, že by mohla byť poloha Lotus v niečom lepšia, pokojne experimentujte a skúste ju vylepšiť v praxi.

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na predĺženie erekcie a prečo ich odporúčam Pri polohe Lotus, ale samozrejme nielen pri nej, je veľmi dôležitým faktorom pre maximálne užitie si sexuálneho vzrušenia a dosiahnutia orgazmu kvalitná a dlhodobo trvajúca erekcia. Ak máte v tejto oblasti problém, mám jedno riešenie, ktoré pomohlo tiež mne.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ide o voľne dostupné tabletky založené na rastlinných látkach:

  • Cieľom prípravkov je pomocou kombinácie prírodných látok pôsobiť na zlepšenie stoporenia a predĺženie erekcie, niektoré tabletky pôsobia aj na oddialenie ejakulácie

Ak by sme sa pozreli na zloženie prípravkov bližšie, nájdeme tu rôzne rastlinné afrodiziaka, napríklad Gingko bilobu alebo Ženšen, ktoré sú aj stimulanty nervovej sústavy. Na zlepšenie prekrvenia penisu zas pôsobia aminokyseliny, napríklad L-Lyzín a L-Carnitín, ktoré sú tiež súčasťou týchto prípravkov. Ovplyvňujú pozitívne aj predĺženie stoporenia.

Tabletky som skúšal aj ja sám a vidím v nich aj ďalšie výhody:

jednak sú dostupné bez predpisu či receptu, nakoľko ide o voľne predajné tabletky, takže nemusíte predtým navštíviť lekára
zároveň sú tieto prípravky dostupné nielen v lekárni, ale tie najlepšie značky si viete kúpiť aj cez oficiálne eshopy ich výrobcov
veľkým plusom je komplexné pôsobenie a to vďaka pestrému zloženiu, tabletky pomáhajú aj na libido a celkovo na sexuálnu vitalitu

Pokiaľ ide o dávkovanie, niektoré prípravky sa užívajú jednorazovo vždy pred pohlavným stykom, iné sú zas založené pravidelnom a každodennom užívaní. Spoločné majú to, že ich užívanie je bezproblémové a výskyt nežiaducich či vedľajších efektov je minimálny.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

NÁSTUP ÚČINKU A DOBA JEHO TRVANIA

Väčšina prípravkov začína pôsobiť do hodiny od užitia tabletky, teda ak ide o jednorazový typ dávkovania. Doba pôsobenia je zvyčajne niekoľko hodín, podľa vlastných skúseností ide zhruba o 3 až 4. U každého muža to je ale individuálne.

Tabletky, ktoré som vyskúšal skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal skúsenosti s nimi S prípravkami na podporu erekcie a obzvlášť na jej predĺženie mám bohaté skúsenosti. V minulosti som totiž mal problém s ochabnutím stoporenia po krátkej dobe, tiež aj problémy s príliš rýchlou ejakuláciou. Netvrdím, že všetky takéto tabletky mi okamžite pomohli, ale ich vplyv bol výrazne pozitívny.

Treba však pred kúpou sledovať pozorne to, čo kupujete. Mnoho prípravkov totiž v praxi zaostáva za sľubovanými účinkami a preto sa treba primárne pozerať na referencie mužov, ktorí tieto tabletky skúšali. Tu sú napríklad značky, ktoré sa mne osvedčili najlepšie:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie