Poloha misionára

Misionárska poloha, kedysi nazývaná aj poloha mlieka a vody, je považovaná za základ pre školu sexu. Je jednoduchá, no má aj nevýhody, najčastejšie sa hovorí o jej prílišnej všednosti a stereotype. Mnoho mužov aj žien jednoducho misionársku polohu odmieta ako niečo podradné a bežné, hľadajú totiž akčnejšie pozície. Málokto ale vie, že aj poloha misionára môže byť zaujímavá.

Ako to myslím? Jednoducho, podobne ako pri iných polohách, aj tu platí, že aj „klasický misionár“ sa dá meniť a je možné s ním experimentovať. Vyžaduje si to ale aktivitu tak zo strany muža, ako aj zo strany jeho partnerky.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Misionárska poloha síce patrí k základnému vzdelaniu v oblasti sexuálnych polôh, no veľa mužov aj žien ju považuje za príliš pasívnu a nudnú. Poďme sa preto pozrieť, ako ju možno vylepšiť a ako si aj vďaka tomu užiť sexuálne radovánky naplno.

Poloha misionára: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha misionára: popis, technika, výhody, nevýhody Misionárska poloha patrí medzi najznámejšie sexuálne pozície. Pri tejto polohe je žena v pasívnejšom postavení, vďaka čomu si môže lepšie vychutnávať sexuálnu stimuláciu. Neexistuje ale len jeden typ tejto polohy, naopak, variácií je viac.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong
  • Poloha misionára umožňuje mužovi preniknúť penisom do vagíny
  • Pri tejto polohe je žena dole pod mužom, obvykle s rozkročenými nohami, pričom muž zvyčajne v polo-kľaku a polo-ľahu preniká svojim pohlavným údom do pošvy
  • Poloha sa môže použiť aj na oplodnenie ženy a počatie potomka, má však aj významnú zmyslovú funkciu pre stupňovanie vzrušenia

Primárne je poloha určená na penetráciu vagíny penisom, ale to neznamená, že by ste nemohli využiť aj jej ďalšie prednosti. Ide napríklad o možnosť vhodnej stimulácie klitorisu, najmä formou masturbácie zo strany ženy, a tiež o možnosť dráždenia bodu G vhodnou polohou. Poloha umožňuje dosiahnuť intenzívne vzrušenie mužovi aj žene.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Misionárska pozícia nemá príliš veľké nevýhody, ale môžu ju kaziť tieto chyby:

ak je panva položená príliš nízko, penis nemôže tak dobre a hlboko preniknúť dnu
bežná rutina a doslova „autopilot“ pri tejto polohe zabíjajú vzrušenie
partneri neudržujú očný kontakt, čo je najväčšia výhoda misionárskej polohy
jednoduchý pohyb von a dnu bez fantázie nestupňuje sexuálne vzrušenie
absencia používania rúk na stimuláciu partnera zo strany ženy

AKO VZNIKOL NÁZOV?

Názov misionárska poloha pochádza podľa legiend ešte z doby kolonizácie Nového sveta. Domorodci totiž údajne nepoznali sexuálnu polohu, kde by si muž a žena pozerali do očí a tak tento nový „trend“ v pohlavnom styku pomenovali podľa misionárov, ktorí ich to vtedy učili.

Ako a kedy polohu misionára využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu misionára využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha misionára býva obvykle štartovacou polohou klasického pohlavného styku, to však vôbec neznamená, že by ste ju nemohli použiť aj na zakončenie. Jej plusom je využiteľnosť kdekoľvek, či už na posteli, v aute alebo kdekoľvek v domácnosti.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Ak si ju chcete vychutnať, skúste trocha experimentovania:

Spojenie nôh a zapretie sa: Hoci sú ženy pri misionárskej polohy pasívnejšie, ak spoja hneď po prieniku nohy pri členkoch a zaprú sa rukami o posteľ či stenu za hlavou, môžu okamžite prevziať iniciatívu. Neskutočne to vzrušuje aj mužov.

Panva vyššie: Ak si žena pod panvu vloží dostatočný počet vankúšov, alebo ju len tak sama zodvihne, otvárajú sa veľké možnosti. Muž si v tomto prípade na ženu neľahne, ale skôr kľakne a pri troche šikovnosti vie dráždiť penisom bod G.

Misionár s obratom do strany: Nikde nie je napísané, že žena musí ležať na chrbte. Ak sa otočí napríklad na ľavý bok, stačí ľavú nohu vystrieť a pravú obmotať okolo pásu muža. Odbremení sa tak od jeho váhy a umožní mu ešte lepší prienik dnu.

Nohy nahor: Hoci je poloha misionára charakteristická pre ženy rozkročením, ešte lepšie je nohy nechať spojená a položiť ich napríklad na partnera tak, že budú vystreté nahor. Pri spojených nohách je tak vagína ešte užšia!

Zakloniť hlavu: Ak praktizujete misionársku pozíciu na posteli, žena sa môže posunúť na jej okraj tak, že od poprsia bude zaklonená s hlavou dozadu spolu s rukami. Takéto prežitie orgazmu je podľa skúseností výnimočné.

Najčastejšie otázky o polohe misionára

Najčastejšie otázky o polohe misionára Misionárska pozícia je veľmi vďačnou témou rôznych diskusií a to nielen mužov, ale aj žien. Aby som túto tému pokryl naplno, pozrel som sa na internetové fóra s cieľom zistiť, čo vás o tejto sexuálnej polohe zaujíma najviac. Tu sú najčastejšie kladené otázky:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Je misionárska poloha určená aj pre tehotné ženy?

Áno, patrí medzi polohy, ktoré môžu vyskúšať aj ženy počas tehotenstva. V začiatkoch tehotenstva nie sú pri misionárskej polohe žiadne prekážky, neskôr si treba dávať pozor na pozíciu nôh. V poslednom trimestri však už túto polohu neodporúčam.

Má byť panva ženy nižšie alebo vyššie od mužskej?

Hoci mnoho žien si myslí, že to je otázka osobnej preferencie, v zásade platí, že čím nižšie je ženská panva a čím nižšie smeruje, tým horší je prienik muža do ženy. Čo je pre oboch partnerov ale ešte horšie, takouto pozíciou sa pripravujú o lepšie sexuálne dráždenie.

Môže sa použiť poloha mlieka a vody aj pre análny sex?

Áno, ale vyžaduje si to trocha viac cviku a najmä menšiu úpravu polohy. V prípade, že chcete polohu misionára využiť pre prienik penisom do análneho otvoru, musí byť panva ženy určite umiestnená vyššie. Ideálne je, ak ju podložíte vankúšom.

Je pravda, že pri prvom milovaní je najlepšia misionárska poloha?

Áno a to z dvoch dôvodov. Prvým je, že žena sa môže maximálne uvoľniť a súčasne s prienikom penisu do vagíny môže prípadnú bolesť prekryť vlastnou stimuláciou klitorisu. Druhým je, že si zachováva stále kontakt a kontrolu nad stykom.

Je táto poloha vhodná aj pre zvýšenie možnosti otehotnieť?

Toto je dosť častá otázka a asi vás neprekvapí, že poloha misionára patrí u párov, ktoré sa snažia o potomka, medzi najobľúbenejšie. Muž má totiž so svojim penisom najlepší prístup do hĺbky vagíny, no na druhú stranu, toto samo o sebe na zlepšenie šance otehotnieť nestačí.

ŽENY, NENECHAJTE TO LEN NA MUŽA

Mnoho mužov vníma misionársku polohu ako niečo pasívne, kde stačí len čakať na muža. Pripravujú sa tým ale o mnoho potešenia a vidno to aj z viacerých otázok, ktoré sa na internete pýtajú. Buďte aktívnejšie, uvidíte, že sa to vyplatí!

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Nakoľko pre 100 % spokojnosť muža aj ženy počas misionárskej polohy je potrebná kvalitná erekcia, rozhodol som sa vám priblížiť mnou overenú možnosť, ako ju zlepšiť a podporiť. Žiaden strach, nebudem vám sľubovať zázraky na počkanie.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Práve naopak, dlhodobejšie riešenie prináša lepšie výsledky:

  • Mne osobne sa osvedčili tabletky s prírodným zložením, ktoré pomáhajú zvýšiť sexuálnu energiu a zároveň svojimi účinnými látkami pomáhajú na kvalitnejšie stoporenie penisu

Tabletky neobsahujú žiadne umelé alebo chemické liečivá a sú voľne predajne, čiže bez predpisu. Základom ich látok sú najmä aminokyseliny typu L-ArginínL-Citrulín, ktoré zlepšujú prekrvenie penisu a teda aj kvalitu erekcie. No nachádzajú sa tú aj rastlinné afrodiziaka, napríklad Saw Palmetto či Ženšen, ktoré zlepšujú sexuálnu vitalitu.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Produkty ponúkajú zároveň tieto benefity:

základom účinnosti týchto prípravkov je ich pravidelné a dlhodobé užívanie, hoci niektoré sa dajú užívať aj jednorazovo pred sexom
vďaka tomu, že v zložení nie sú žiadne syntetické látky, nemusíte sa obávať vážnejších vedľajších či nežiaducich efektov
veľmi dobrý je pomer ceny a hodnoty, nakoľko vďaka bohatému zloženiu je rovnako bohaté aj pôsobenie, obvykle nielen na erekciu, ale aj na libido

Veľkú výhodu vidím v dostupnosti ohľadom kúpy. Nielen, že sú tieto prípravky bez receptu, ale môžete si ich kúpiť tak v lekárni, ako aj priamo od výrobcu. Dokonca tie najlepšie značky majú vlastný eshop, kde si objednáte všetko rýchlo a z pohodlia domova.

BOLESTI HLAVY? VÝNIMOČNE

Jedným z najčastejších možných vedľajších účinkov podobných prípravkov na erekciu sú bolesti hlavy v dôsledku zvýšenia prekrvenia v cievnom systéme. Výhodou týchto prírodných tabliet je, že takýto druh nežiaduceho efektu je naozaj veľmi výnimočný.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Paleta rozličných prípravkov a produktov určených na podporu lepšieho stoporenia u mužov je aktuálne naozaj veľmi bohatá. Ja sám som za posledné roky skúsil desiatky značiek takýchto tabliet, no zďaleka neplatí, že by boli všetky na jednej úrovni. Práve naopak, na trhu sú aj mnohé tabletky, ktorých účinky zostávajú len v rovine sľubov.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Pokiaľ by ste sa im chceli vyhnúť, odporúčam pozerať nielen na cenu či popis zloženia, ale v prvom rade na skúsenosti mužov z praxe. Aby som vám výber trocha uľahčil, rozhodol som sa zverejniť tie svoje. Tu sú značky, ktoré sa mi osvedčili najviac:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie