Poloha mlyn

Poloha mlyn

Medzi jednoznačne najzaujímavejšie polohy, ktoré nie sú až tak technicky náročné, patrí aj poloha mlyn. Niekedy sa tejto pozícii hovorí tiež vodný mlyn, keďže ju možno vykonávať aj vo vode. Na prvý pohľad pritom poloha začína veľmi jednoducho, keď je muž dole a žena na ňom v pozícii veľmi podobnej polohe koníka.

Zaujímavejšie je ale pokračovanie tejto polohy, nakoľko na rozdiel od spomínanej pozície koníka je pre ženu táto poloha oveľa akčnejšia. Nemenej stimulujúca je aj pre muža, obom totiž umožňuje prežiť netradičné vzrušenie zo sexuálneho dráždenia.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Poloha mlyn však môže dať milencom intenzívny zážitok len v prípade, ak bude mať muž pevné a kvalitné stoporenie. Jeho penis je totiž pri tejto polohe vystavený väčšiemu namáhaniu a mnoho mužov bude mať problém zachovať si tvrdú erekciu po celý čas.

Poloha mlyn: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha mlyn: popis, technika, výhody, nevýhody Poloha mlynu je určená pre ženy, ktoré majú radi niečo netradičné a chcú si naplno vychutnať možnosť dosiahnuť neuveriteľný vaginálny orgazmus. Určite sa nehodí na úvod milovania, vyžaduje si totiž už dostatočne prekrvenú a zvlhčenú pošvu.

  • Poloha mlyn je určená na vaginálny sex, pokročilejší milenci môžu skúsiť aj análny sex
  • Muž si ľahne na zem alebo si sadne do bazéna, žena si kľakne nad neho a zasunie jeho penis do svojej vagíny či análneho otvoru
  • Následne môže prirážať alebo robiť krúživé pohyby s panvou, pričom sa postupne otáča okolo vlastnej osi a penis je niečo ako jej základňa

Ako vyplýva už z popisu techniky, poloha mlynu je veľmi akčná a aktívna z pohľadu ženy. Princípom je otáčanie sa súčasne zároveň s prirážaním alebo inými pohybmi penisu vo vnútri vagíny. Výsledkom je neuveriteľne intenzívne a veľmi zaujímavé dráždenie a následné vzrušenie. Pokiaľ žena v tejto polohe dosiahne orgazmus, bude nezabudnuteľný.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Hoci je táto pozícia naozaj veľmi zaujímavá, má aj zopár mínusov:

muž väčšinu času nemá možnosť ženu nijakým spôsobom stimulovať
sex je príliš neosobný a bez intímneho kontaktu
pre ženu je táto poloha náročnejšia a to aj pri prevedení v bazéne
pri väčšom trení a aktívnejšom prirážaní hrozia zranenia
poloha je pre muža náročnejšia na udržanie erekcie

POZOR NA ZRANENIA U MUŽOV AJ ŽIEN

Poloha mlyn patrí medzi veľmi akčné sexuálne polohy. Hoci pre muža je na prvý pohľad statická, pre ženu predstavuje naopak veľké možnosti v pohybe. Treba si preto dávať pozor na rôzne zranenia, nielen penisu, ale napríklad aj vnútornej sliznice vagíny.

Ako a kedy polohu mlyn využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu mlyn využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Polohu mlyn môžu skúšať aj začiatočníci, nie je koniec koncov vôbec príliš náročná. Zároveň ale platí, že ak si ju chcete užiť naplno, nemali by ste byť úplní nováčikovia v polohe na koníka. Samotná pozícia sa dá využiť uprostred aj na záver milovania.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Zároveň ponúkam niekoľko možností na vylepšenie pozície:

Predohra na úvod: Hoci je poloha mlyn ideálna na hlbokú penetráciu vagíny, netreba sa nikam ponáhľať. Pri tejto polohe je dôležité dostatočné vzrušenie, takže odporúčam predohru na úvod, napríklad trením pošvy a klitorisu o penis.

Prirážanie, hojdanie aj krúženie: Pri polohe mlyn počas otáčania je ideálne využiť viacero typov pohybov, vždy podľa toho, kde sa žena nachádza. Skúste kombinovať účinné prirážanie s romantickým pohojdávaním a zmyselným krúžením panvou.

Intenzívnejšie dráždenie: Ak chce žena zažiť ešte intenzívnejšie dráždenie, mala by sa snažiť mať nohy čo najviac pri sebe, to spôsobí lepšie trenie penisu o pošvu. V pozícii, keď bude k mužovi chrbtom, môže zažiť aj stimuláciu bodu G.

Vodný mlyn: Chcete zažiť niečo netradičné? Variácia nazvaná vodný mlyn to splní do bodky. Ide o klasickú polohu mlyn, ale v bazéne. Muž si tam môže sadnúť a žena bude plynulo meniť polohy otáčaním, pričom jej to uľahčí nadnášanie vodou.

Mlyn aj na análny sex: Pozícia mlyn je vhodná aj na análny sex, hoci v tomto prípade to bude mať žena trocha ťažšie s otáčaním sa. Všetko ale môže vyriešiť dostatok lubrikačného gélu a navyše, je tu aj priestor na dráždenie klitorisu.

Najčastejšie otázky o polohe mlyn

Najčastejšie otázky o polohe mlyn Prejdime teraz od zaujímavých tipov k nemenej zaujímavým otázkam a dotazom z praxe. Muži aj ženy sa o polohu mlyn začínajú zaujímať čoraz viac, čo vidno aj na internetových diskusiách. Toto sú ich najčastejšie otázky:

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Môže v tejto polohe nejaké aktivity vyvinúť aj muž?

Áno a to rukami, ktoré má v pozícii mlyn plne voľné. Jednak môže ženu pridržiavať, pri správnom otočení môže hladiť jej zadok, stehná alebo poprsie. Ak žena zostane dlhšie v polohe na koníka tvárou k mužovi, môže sa venovať aj jej klitorisu.

Ako predchádzať prípadným zraneniam?

Žena to nesmie preháňať s točením a akčnosťou pri prirážaní, kde hrozí riziko úrazu penisu. Dôležité je aj zvlhčenie a prekrvenie pošvy, preto sú nevyhnutnosťou predohra a dostatočné vzrušenie, ktoré znižujú trenie vnútra vagíny.

Môže pár skúšať polohu mlynu aj počas tehotenstva?

Nie, to by som naozaj neodporúčal. Pozícia mlyn je pomerne náročná na celkovú fyzickú záťaž a žena pri nej robí viacero typov pohybov, takže je to veľmi rizikové. Ak ste v tehotenstve, skúste pokojnejšie polohy, tých, kde je žena hore, je naozaj dosť.

Aký typ orgazmu môže počas pozície mlyn žena dosiahnuť?

Ženy polohu mlynu nevyužívajú cielene na dosiahnutie orgazmu, skôr je to taká zaujímavosť. Ak však k tomu príde, najčastejšie ide o vaginálny orgazmus. Ak je záver polohy v podobe klasického koníka bez obrátenia dozadu, môže žena dosiahnuť aj klitoriálny orgazmus.

Čo robiť, ak má muž problém s udržaním dostatočnej erekcie?

Pri polohe mlynu sa dosť často stáva, že muži majú problém s udržaním stoporenia. Deje sa to bez ohľadu na to, či skúšate mlyn v posteli alebo vo vode. Ak je s tým problém ojedinele, najlepšia je občasná orálna stimulácia. Ak častejšie, skúste prírodné podporné prostriedky.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

DODATOČNÁ LUBRIKÁCIA

V prípade análneho sexu alebo vtedy, ak nie je žena dostatočne vlhká, je dobré pomôcť si nejakým lubrikačným gélom. Takáto dodatočná lubrikácia zlepšuje nielen vlhkosť pošvy či znižuje riziko nadmerného trenia, ale môže byť aj súčasťou zaujímavej predohry.

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam

Ako fungujú tabletky na erekciu a prečo ich odporúčam Hneď na úvod som spomenul, že pevné stoporenie a jeho udržanie dostatočne dlhú dobu je základom úspechu tejto polohy. Ak máte v tejto oblasti nejaké rezervy či nedostatky, môžete podporiť lepšiu erekciu pomocou bylín a látok, ktoré obsahujú.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Najlepšou formou sú tabletky na perorálne užitie:

  • Ide o voľne dostupné prípravky obsahujúce kombináciu rastlinných extraktov a aminokyselín, ktoré pôsobia na zvýšenie sexuálnej vitality a lepšie prekrvenie penisu

Nemusíte sa báť, nejedná sa o žiadne lieky s obsahom chemických látok, práve naopak, ich účinné látky majú prírodný charakter. Sú tu rastlinné afrodiziaka, napríklad Tribulus Terrestris či Maca. Na lepšiu erekciu zas priamo vplývajú aminokyseliny, najmä L-Arginín. Viacero značiek obsahuje aj niektoré minerály a stopové prvky, napríklad známy Zinok.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Tabletky sa vyznačujú viacerými pozitívnymi charakteristikami:

kúpiť si ich môžete bez problémov a bez nutnosti navštíviť predtým lekára či absolvovať nejaké vyšetrenie, nakoľko prípravky sú dostupné bez predpisu
plusom je aj širšie pôsobenie a to kvôli obvykle bohatému zloženiu z pohľadu účinných látok, viacero značiek pôsobí nielen na erekciu, ale aj libido či plodnosť
prípravky môžete kúpiť nielen v lekárni, ale mnohé značky predávajú priamo aj výrobcovia cez svoje eshopy, kde dokonca garantujú vrátenie peňazí pri nespokojnosti

Pokiaľ ide o samotné užívanie, vďaka tomu, že v prípravkoch absentujú syntetické látky, ich môžete užívať pokojne aj niekoľko mesiacov bez obáv z nejakých vážnejších vedľajších efektov. Niektoré tabletky sa užívajú len tesne pred pohlavným stykom, iné zas každý deň.

S DÁVKOVANÍM NEEXPERIMENTUJTE

Mnoho mužov si myslí, že ak užije viac tabliet pred pohlavným stykom alebo za deň, že môžu znásobiť účinnosť. To je omyl, takéto účinky sa väčšinou nedostavia. Kľúčom je dlhodobosť a pravidelnosť užívania týchto tabliet, nie bezhlavé prekračovanie maximálnej dennej dávky.

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi

Tabletky, ktoré som vyskúšal a moje skúsenosti s nimi Možno si poviete, že veď vy predsa problémy s erekciou nemáte. To som príliš nemal ani ja, ale keď sa už ocitnete v náročnejších podmienkach alebo pod záťažou, môže byť neskoro. Viaceré tabletky, ktoré som popísal vyššie, sa hodia aj ako prevencia budúcich problémov. Navyše, je to veľmi prirodzená podpora aj pre lepšie libido.

❤️ TIP: ak hľadáte tabletky, ktoré naozaj fungujú potom osobne odporúčam tabletky, ktoré mi priniesli najlepšie výsledky: ✅ Stoporex Klasik, ✅ Stoporex Prolong

Odporúčam ich preto aspoň vyskúšať, no vybrať si treba kvalitnejšie značky. Ako ich odlíšiť? Najlepšie podľa referencií mužov, ktorí majú s nimi nejaké skúsenosti. Môžete sa inšpirovať aj mojimi, ja odporúčam prípravky nasledovných značiek:

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Stoporex Prolong

Predlženie erekcie
  • Predlženie erekcie
  • Oddialenie ejakulácie
  • Vitalita

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

5 Hodnotení