Poloha motýľ

Poloha motýľ

Poloha motýľa patrí medzi obľúbené sexuálne pozície. Ako som si však všimol na internetových fórach a v diskusiách, veľa ľudí si pod touto polohou predstavuje niečo iné, ako známa kniha lásky a sexuálnych pozícií, Kámasútra. Rozdiely sú veľké, avšak keďže mne sa oba typy polohy motýľa páčia, zameriam sa bližšie na obidve.

Jeden aj druhý variant umožňujú zažiť skvelé milovanie, pričom z hľadiska sexuálneho dráždenia, stimulácie a vzrušenia je pozícia motýľa prospešná pre muža aj pre ženu. Plusom je, že ju zvládnu aj menej skúsení milenci, nejde o žiadnu akrobaciu.

Na druhú stranu, aby ste dosiahli naozaj netradičný, intenzívny a vzrušujúci orgazmus, treba pri polohe dodržať správnu techniku. Hoci nie je extrémne fyzicky náročná, určite nie je určená pre lenivcov. Trocha sa teda zapotíte, ale bude to stáť za to.

Poloha motýľ: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha motýľ: popis, technika, výhody, nevýhody Pozícia motýľ je pomenovaná podľa toho, aký tvar milenci pri milovaní sa v tejto polohe. V jednom prípade tvoria nohy ženy roztvorené motýlie krídla, pri inom variante zas obaja milenci zaujmú takúto pozíciu. Využiť túto polohu môžete pre jemný, ale aj vášnivý sex.

  • Poloha motýľ je vhodná tak na bežný vaginálny sex, ako aj na análny styk
  • Klasický variant znamená, že si muž sadne v miernom záklone na posteľ, oproti nemu si podobne sadne žena jemu do lona a jeho penis si zasunie do pošvy
  • Populárny variant je iný, pri ňom si žena ľahne na okraj postele, muž sa k nej postaví, ona vyloží svoje nohy na jeho plecia a on prenikne penisom do jej vagíny

Obe pozície majú svoje viaceré plusy. Spoločnou výhodou je možnosť maximálneho prieniku a penetrácie do vagíny aj do análneho otvoru. Pri druhom variante platí, že žena má voľné ruky a môže si tak dráždiť aj klitoris, takže vie dosiahnuť vaginálny aj klitoriálny orgazmus. Pri klasickom spôsobe je výhodou aj možnosť lepšej stimulácie bodu G penisom.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Ak ide o nejaké nedostatky a nevýhody, je ich len pár:

pri klasickom variante je pozícia náročná na stehná u ženy
pri populárnom variante si zas poloha vyžaduje lepšiu kondíciu muža
v oboch prípadoch platí, že polohe chýba viac intimity a kontaktu
pozíciu nemožno skúšať hockde, je náročnejšia na priestor
pri klasickom variante hrozí aj úraz penisu pri akčnejšom prirážaní

VYSKÚŠAJTE OBE VERZIE

Prečo by ste sa mali obmedzovať len na jeden spôsob polohy motýľ? Vyskúšať môžete obe a to aj v rámci jedného milovania, pokojne ich môžete porovnať a potom si vybrať tú, ktorá sa vám bude páčiť viac. Alebo aj obidve, veď sex je o fantázii a rozmanitosti!

Ako a kedy polohu motýľ využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť

Ako a kedy polohu motýľ využiť a postup, ako si ju čo najviac užiť Poloha motýľ je ideálna uprostred milovania alebo na jeho zakončenie, čo platí najmä o jej populárnom variante, keď žena leží na okraji postele. Práve posteľ a spálňa sú ideálnym miestom, kde by ste mali túto pozíciu skúšať.

Polohu môžete ešte trocha vylepšiť:

Aj na análny sex: Poloha motýľ sa najmä v prípade populárneho variantu hodí ideálne na análny sex. Stačí, ak si žena dá pod zadok napríklad jeden či dva vankúše a muž potom vie dočiahnuť presne tam, kam potrebuje. V tomto prípade je lepšie ale dať nohy k sebe.

Využite voľné ruky: Pri pozícii, kedy žena leží na okraji postele, má voľné ruky ona aj jej partner. To sa dá využiť na vzájomnú stimuláciu, hladenie a sexuálne dráždenie. Muž sa môže venovať napríklad jej nohám a ona zas svojim prsiam.

Skúste aj iné pohyby: Zapojiť fantáziu do tejto pozícii možno aj v prípade penisu a vagíny. Okrem klasického prirážania odporúčam skúsiť mierne vlnenie bokmi alebo krúživé pohyby panvou, prípadne to všetko spojiť do jedného pohybu.

Zamerajte sa na bod G: Pri motýlej pozícii podľa Kámasútry je ideálne využiť uhol penisu na lepšiu stimuláciu bodu G, nakoľko penis pri pohybe v pošve tlačí viac na jej prednú stenu. Pri variante na posteli stačí, ak dá žena panvu trocha nižšie pri prirážaní.

Stimulácia klitorisu: Voľné ruky pri polohe motýľa v ľahu na kraji posteli môžu muž aj žena využiť na stimuláciu klitorisu. To isté platí aj pri análnom sexe, kedy sa môže muž venovať dvoma prstami vnútornej časti pošvy a žena si zas môže dráždiť klitoris vonku.

Najčastejšie otázky o polohe motýľ

Najčastejšie otázky o polohe motýľ Pozícia motýľ patrí medzi veľmi obľúbené kvôli technickej jednoduchosti a zároveň dostatočnej voľnosti oboch partnerov. Muži aj ženy sa okrem možností na jej vylepšenie zaujímajú aj o iné otázky s ňou spojené. Tu sú tie najviac kladené:

Kde ešte okrem posteli sa dá poloha motýľa skúšať?

Pokiaľ ide o variant z Kámasútry, tak to ešte ide na zemi, napríklad na deke. Ak ide o variant, kedy muž stojí a žena leží alebo je v polosede, môžete skúsiť jedálenský stôl, kuchynskú linku, práčku či iný nábytok v podobnej výške.

Čo robiť, ak je žena na posteli alebo stole príliš nízko?

Tu môžete spraviť dve veci. Prvou je podložiť zadok vankúšmi, no narúša to stabilitu. Lepšou alternatívou je preto druhé vylepšenie a to také, že žena ohne nohy mužovi cez ramená a on ju chytí za zadok zospodu tak, aby bola v ideálnej výške.

Môže pozícia motýľ slúžiť aj na otehotnenie?

Áno, dokonca je na tento účel aj používaná a je veľmi populárna. Muž pri nej dosiahne hlbokú penetráciu do vagíny, čo skráti cestu spermií k vajíčku. Zároveň nemusia spermie prekonať gravitáciu a nehrozí ani to, že by mohli z vagíny vytiecť.

A čo tehotenstvo, dá sa počas neho pozícia skúšať?

Áno, avšak len ten variant, kedy žena leží v pokoji na posteli a muž stojí pri nej a preniká do nej. Pamätajte na maximálnu bezpečnosť a stabilitu, sex by mal byť v tomto prípade viac jemnejší a pomalší. Iné prekážky nie sú.

Čo robiť, ak má muž problém s príliš rýchlou ejakuláciou?

Pre tento typ problému je táto poloha riziková, nakoľko nielen ženám, ale aj mužom môže privodiť nezvyčajne intenzívne vzrušenie. Riešením je potom spomaliť prirážanie, dať si prestávku alebo použiť znecitlivujúce gély.

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

NEZABUDNITE NA PREDOHRU

Ešte prv, ako začnete samotný pohlavný styk, odporúčam si vychutnať túto pozíciu v rámci predohry. Muž sa môže viac nakloniť k žene už v momente, kedy je v pozícii motýľa, môže skúsiť francúzske bozky a potom postupne prejsť k milovaniu.

Ako fungujú prípravky na podporu libida u žien a prečo ich odporúčam

Ako fungujú prípravky na podporu libida u žien a prečo ich odporúčam Pri polohe motýľ môže mať žena, najmä ak chce dosiahnuť v tejto pozícii orgazmus, problém s dostatočným vzrušením. Ako to vyriešiť? Moja partnerka skúsila v minulosti špeciálne tabletky, krémy a gély s prírodným zložením a pomohlo jej to na zvýšenie libida.

Tieto prípravky fungujú na jednoduchom princípe:

  • Ich cieľom je zlepšiť prekrvenie intímnej oblasti, čím zlepšia vzrušivosť ženy a jej reakcie na sexuálne dráždenie, pričom zároveň podporujú aj celkové uvoľnenie

Pokiaľ ide o tabletky, tie sú založené na kombinácií rastlinných extraktov z afrodiziak typu Damiána a aminokyselín na zlepšenie priepustnosti ciev, napríklad L-Arginínu. Krémy či gély majú obvykle veľmi podobné zloženie, viac využívajú bylinné výťažky typu Gingko biloba či Ženšen, ktoré pôsobia na vzrušivosť aj na uvoľnenie nervového systému.

Stoporex Klasik

Tabletky na erekciu
  • Silná erekcia
  • Vitalita
  • Sexuálne zdravie

Všetky formy týchto produktov majú zopár spoločných výhod:

vďaka prirodzenému zloženiu, ktoré pozostáva z prírodných látok a extraktov, sa netreba obávať pri užívaní o nejaké vážnejšie vedľajšie účinky
prípravky majú veľmi dobrý pomer ceny a účinkov, keďže pôsobia u žien nielen na sexuálne funkcie, ale aj na zvýšenie celkovej vitality
kúpiť si tieto produkty môžete v lekárni, ale aj priamo od výrobcov z ich eshopov, viaceré značky ponúkajú dokonca aj garanciu vrátenia peňazí

Veľmi jednoduché je aj samotné užívanie či aplikácia. Pri tabletkách sa držte dávkovania v príbalovom letáku, obvykle to je buď pred pohlavným stykom alebo pravidelne každý deň. Ak ide o krémy a gély, tie vmasírujte zhruba hodinu pred milovaním na intímne miesta.

BEZ PREDPISU ALEBO RECEPTU

Jedným z benefitov týchto prípravkov je, že si ich viete kúpiť bez predpisu alebo receptu. Nemusíte teda vopred navštíviť lekára alebo absolvovať nejaké vyšetrenie, jednoducho pôjdete do lekárne alebo si daný prípravok objednáte cez oficiálny eshop jeho výrobcu.

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi

Prípravky, ktoré vyskúšala moja partnerka a jej skúsenosti s nimi Za posledné roky sa s prípravkami na podporu sexuálneho života mužov aj žien akoby roztrhlo vrece. Výsledkom je, že viacero tabliet aj iných produktov nedosahuje potrebnú kvalitu a výrobcovia sa to snažia zakryť bombastickými sľubmi alebo podozrivo nízkou cenou. Na obe tieto poznávacie znamenia si dávajte pozor.

Moja partnerka skúsila viacero značiek týchto prípravkov, či už ide o tabletky na vnútorné užitie, ako aj prípravky na vonkajšiu aplikáciu. Ak by ste sa chceli inšpirovať jej skúsenosťami, v nasledovnej tabuľke nájdete značky, ktoré sa jej osvedčili najviac:

Stoporex Women

Sexuálne zdravie ženy
  • Hormonálna rovnováha
  • Libido a chuť na sex
  • Zlepšenie priebehu menštruácie

Erotické pomôcky a hračky

  • diskrétne doručenie
  • výhodné balenia a zľavy
  • všetky druhy na jednom mieste
  • bohatý výber

Prečítajte si tiež

Komentáre & Hodnotenie

5.00

1 Hodnotenie